Najbolji web hosting Australija (2020)

Contents

Tehnički pregledi i usporedbe

Ispitali smo 10 najboljih pružatelja usluga hostinga za Australce da bismo vam pomogli uštedjeti vrijeme i novac.


podatkovni centar u AustralijiWeb hosting je prošao daleki put od ranih dana postavljanja vlastitog FTP poslužitelja i dodavanja svake HTML stranice jednu po jednu. Postavljanje hostinga sada je lakše nego ikad.

Kako se navodi, pružatelji usluga hostinga uglavnom spadaju u 2 kategorije.

Oni koji vas žele preplatiti i oni koji to ne čine. Kako ste ovu stranicu vjerojatno pronašli tražeći "najbolji web hosting", pretpostavljam da ste u tom drugom kampu. ��

Ali prvo, moram nešto objasniti.

Vjerojatno ćete pogledati ovaj popis i razmisliti zašto nije uključio nijednu lokalnu australijsku kompaniju. Razlozi su jednostavni - serveri, podrška i cijene domaćina koji nisu Aussie samo su bolji.

Objašnjenje je jednostavno - veće tvrtke imaju veću infrastrukturu, pa su im troškovi po kupcu zapravo niži i oni to prenose vama.

Druga je malo tehnička. Riječ je o podatkovni centri.

O podatkovnim centrima možete razmišljati kao o velikim računalnim farmama koje pohranjuju vaše web mjesto. Kad čitatelj želi pročitati vaš sadržaj, pogledati vaše prenesene videozapise o mačkama ili posjetite web mjesto vaše tvrtke, oni trebaju zatražiti datoteke iz datacentera.

Kako bi bio savršeno tup, Australija nema najbolje podatkovne centre.

Zato se većina mojih odabira oslanja na inozemne podatkovne centre, a moj najbolji izbor koristi najsuvremeniji singapurski podatkovni centar. Dovoljno štreber razgovor. Uđite u ovaj pregled i pomoći vam da pronađete najbolje tipove. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATING
1 SiteGround 3,95 $ / mj 713ms ★★★★★
2 Hostinger 0,99 $ / mj 389ms ★★★★★
3 Bluehost 2,95 $ / mj 1.765ms ★★★★★
4 Hostgator 2,75 $ / mj 657ms ★★★★★
5 A2 hosting 2,94 $ / mj 223ms ★★★★★

Što je privatnost Australija?

Privatnost Australija vjeruje u svečani mandat obrane vrlo krhkog koncepta digitalnog dostojanstva. Ova je potraga trenutno hitnija u našem društvu kada su opsadna privatnost i podaci ljudi. Kompromitiranje podataka i upada stalna su prijetnja zloćudnim akterima i hakerima koji obuhvataju niz pojedinih, korporativnih, pa čak i nacionalnih država..

Misija koju imamo u Privacy Australiau je osigurati da razdvajanje između vašeg privatnog života, koje bi trebalo biti tajno koliko želite, ne ometa ili ometa vaše javno jastvo bez vašeg pristanka. Želimo da svi Australci razumiju brzo razvijajući se svijet privatnosti podataka. Jer bez ovog razumijevanja, digitalni suverenitet ne može se energično obraniti.

Moje ime je William J. Ellis, a sjeme za Privacy Australia posijano je kad sam radio kao sigurnosni analitičar u Pekingu još 2008. Počeo je kao potraga za zaobilaženje kineske zabrane osnovnih web stranica poput Wikipedije i Facebooka (zabrana se nastavlja i danas s mnogo više volumena i teške ruke). Radeći to, nagazio sam na mutne standarde virtualnih privatnih mreža, a privatnost Australija klijala je iz mog odgovora na taj problem..

Reviews Australijski hosting hosting Reviews

Ne želimo vas preplaviti informacijama. Iako smo pružili obilje informacija, učinili smo ih jednostavnim za razumijevanje. Poredak naših domaćina numerički služi toj svrsi pružanjem trenutnog pregledu njihovog hijerarhijskog statusa.

Naši sustavi rangiranja odabrane domaćine postavljaju prema opadajućem redoslijedu preporuka, počevši s gornjom preporukom, nakon čega slijede ostali. Da bismo dodatno izbjegli nepotrebni teret informacija, uključili smo samo pet najboljih izbora.

Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati ovdje.

Najbolje usluge web hostinga u 2020. godini

Ispod je pet najboljih australskih web hosting recenzija temeljenih na troškovima, brzini, usluzi korisnika i produženom vremenu.

1. SiteGround - obuhvaćeno više od 2 milijuna domena

Cijena - 3,95 dolara mjesečno
Prosječni produžetak od 99,95%
Prosječno vrijeme učitavanja od 713ms

SiteGround izdvojila se kao jedan od najpopularnijih i najviše ocijenjenih hosting hostinga u WordPress zajednici. Australci se očito slažu s presudom.

Jednostavna instalacija i postavljanje ✅

Oni pružaju jedinstvena, interna WordPress rješenja koja su od velike brzine i sigurnosti kako bi vaša web stranica bila što brža i sigurnija. No SiteGround nije samo jahanje WordPressa kao najprisutnijeg sustava za upravljanje sadržajem. Osim što su sjajno rješenje i za nove i za etablirane WordPress projekte, oni nisu ponik sa jednim trikom.

Na primjer, imaju visoko poznatu službu za korisničku podršku koja je poučna, brza i prijateljska. Također, imaju i druge konkurentske prednosti koje im omogućavaju da se istaknu iz mnoštva.

Brze brzine, besplatni SSL i nadogradnje ✅

Optimizirani planovi hostinga uključuju vrhunske značajke kao što su automatske nadogradnje, ugrađeni WP predmemoriranje, raširena i raspršena mreža za isporuku sadržaja (CDN), inscenacija jednim klikom i kontrola verzije GIT-a. Svoja rješenja postavljaju kao ugrađena, pružajući im fleksibilnost i okretnost da ta rješenja prilagode potrebama svojih kupaca..

Najbolje performanse i podrška ✅

Dok su drugi pružatelji usluga ponudili niske početne i obnavljanje, performanse SiteGround-a u pogledu brzine, pouzdanosti i snažne podrške su puno bolje od svega što drugi domaćini mogu ponuditi. Poznati su i kao najbolja podrška 24 sata dnevno u industriji, toliko da su službeni pružatelj usluga hostinga za WordPress.

SiteGround također nudi neke od najnižih cijena za sve sekundarne dodatke za usluge poput obnove, zaštite od Cloudflare-a, kao i besplatni SSL.

2. Hostinger - najbolji jeftini domaćin

S početkom u 0,99 USD mjesečno
Prosječni produžetak od 99,1%
Prosječno vrijeme učitavanja 389ms

Ako želite uštedjeti novac na web hostingu bez žrtvovanja kvalitete, onda više ne tražite Hostinger odgovor je na vašu potragu za pristupačnošću..

Iako se promotivne cijene gledaju kao široko rasprostranjena marketinška taktika, posebno u industriji hostinga koja je osmišljena kako bi prikupila slabije voće, Hostinger je ipak savladao umjetnost ove strategije, osiguravajući da pogodnosti utječu na vas jednako kao i na njih..

Najjeftiniji domaćin bez žrtvovanja kvalitete ✅

Cijena hostingera obično fluktuira između 0,99 USD do 2,15 USD mjesečno na redovitoj osnovi. Da biste u potpunosti iskoristili popust s niskim cijenama, možete ga odrediti za 48 mjeseci. To korisniku u osnovi pruža povoljnu cijenu smještaja ispod 70 dolara, što je prilično značajno.

Ako imate bilo kakvu zabludu ili zabrinutost da bi njihova usluga mogla biti lošija zbog njene cijene, brzo ćemo vam onemogućiti tu ideju. Iako je još uvijek relativno pridošlica, Hostinger ispunjava svoje obećanje.

Hostinger pruža sve osnovne značajke koje nude ostali pružatelji hosting usluga, ali s dodatnim zaslađivanjem svojih čudesnih cijena. Loša strana je što nećete dobiti sve atraktivne dodatke koji dolaze uz sve planove. Dakle, na vama je da prije odabira paketa pregledate kako možete pronaći sve mogućnosti za koje predviđate da će vam trebati..

Besplatna domena s registracijom ✅

Osim cjenovnih pogodnosti, još uvijek nudi mnoga jamstva od rizika i zaštitu: daje besplatna domena koristiti pored besplatni SSL zaštita. Povrh toga, i dalje ćete primati velikodušne garancija povrata novca koja traje 30 dana! A to uključuje paket s najnižim nivoom u ponudi.

Stvar je u tome što je Hostinger odličan izbor, pogotovo ako pokušavate uštedjeti mnogo novca s domaćinom koji i dalje donosi izvanredne performanse.

Savjet profesije - Tražite još domaćina s popustom? Pogledajte naš vodič za jeftini web hosting u Australiji.

3. Bluehost - najcjenjeniji domaćin, ali nekako skup

S početkom u 2,95 dolara mjesečno
Prosječni produžetak od 99,74%
Prosječno vrijeme učitavanja od 1.765ms

Ako radite vježbu pridruživanja riječima, prvo što bi vam moglo pasti na pamet u vezi s Bluehostom jest riječ "lako."

Između ostalog, Bluehost se svojom jednostavnošću uporabe odvojio od paketa. Ako se u pozitivnim online recenzijama koje ćete pročitati o Bluehostu imate jedna ponavljajuća tema, to je da se ona izdvaja kao jedna od najboljih web hosting usluga za početnike..

Tvrtka jasno razumije točke boli koje počinju pederaši početnici, te su prema tome otišli iznad i dalje kako bi bili sigurni da je postupak manje zbunjujući za ljude koji se prvi put upuste u gostovanje.

1 Kliknite Installs for WordPress + Tons of Guide ✅

Nekoliko stvari pozajmljuje Bluehostu ovu kvalitetu glatke plovidbe. Njegovo sučelje i alati usmjereni su na razinu intuitivnosti koju početnici razumiju i cijene. Kliknite na opciju instalacije što je sadržano u svim njihovim planovima, također je ogroman izvlačenje za ove novorođenče koji nisu tehnički pametni za procese u više koraka koji su uključeni u tradicionalne postupke postavljanja..

Iako je brzina Bluehosta dobra, ipak ima tendenciju da iskusite kašnjenje i kašnjenje na većim web stranicama. Međutim, jedno im ne možete poreći: vrlo su uporni. Izuzetno su vješti u marketingu i oglašavanju, zato se potrudite da započnete vidjeti njihove oglase koji vas prate svugdje nakon što posjetite njihovu web stranicu.

65% popusta na sve planove (ali skupe nadogradnje) ❌

Na stranu agresivni marketing, konkurentne cijene još je jedan atraktivan aspekt Bluehosta koji ga čini privlačnim za početnike: trenutno možete dobiti 65% popusta na sve planove. Kao da to nije dovoljno, BlueHost nudi i 100-postotno jamstvo povrata novca. Ovo je idealno za freelancere i blogere koji tek počinju i shvaćaju da bi moglo potrajati neko vrijeme kako bi unovčili svoju web stranicu.

Kad se to kaže - BlueHost će vam pokušati naplatiti i ruku i nogu za sve njihove usluge.

4. HostGator Cloud Hosting - najbolji cloud hosting za cijenu

S početkom u 2,75 dolara mjesečno
Prosječni produžetak od 99,4%
Prosječno vrijeme učitavanja od 657ms

Web stranice i igrači možda su dvojica čudnih bračnih prijatelja, ali HostGator je nekako uspio učiniti da brak funkcionira.

Ako je hrapavost aligatora bila inspiracija za naziv stranice, onda je to prikladna metafora. Kao što kaže, najbolja sposobnost je dostupnost, pa je pouzdanost usluge jedan od najvažnijih i najdragocjenijih atributa bilo kojeg web mjesta. HostGator ovu značajku izvršava u obliku pika, pružajući izvanredno produženo vrijeme za njenu uslugu po niskoj cijeni.

Nevjerojatna brzina rada i brzine ✅

U posljednjih 16 mjeseci objavio je oglas prosječno 99,98% produženog rada. HostGator također uspijeva napraviti par drugih stvari sasvim dobro. Uz svoju besprijekornu sposobnost, brzi brzi poslužitelji jednako su izvanredni.

Tvrde da imaju "do 2x brže vrijeme učitavanja" kao rezultat raznolikosti značajki, poput vrhunskog hardvera, poslužitelja niske gustoće i više slojeva predmemoriranja.

Prilično je uvjerljivo da mogu stajati iza svoje usluge i da kao korisnik nećete biti kažnjeni ako dođe do privremenog smanjenja performansi.

Izvrsno za hosting malih poduzeća ✅

Na primjer, u scenariju u kojem prosječni produljeni radni vijek dobije ispod 99,9% za mjesec, njihovi kupci vjerojatno mogu dobiti kredit za plaćanje za cijeli ovaj mjesec. Ova koncesija, međutim, isključuje planirano održavanje ili druge jednokratne događaje. No, klijentima je ugodno znati da njihovo poslovanje neće biti kažnjeno ako performanse usluge hostinga privremeno padnu.

U pogledu korisnosti, WestGator je pokrenuo značajku za izradu web stranica koja pomaže čitateljima u njihovoj instalaciji. Za neupućenog novog korisnika koji se još uvijek bori s tehničkim rješenjima za hosting, graditelj web stranica olakšava stvaranje njihove web stranice.

Ovi atributi, zajedno s robusnom bazom globalnih poslužitelja, čine HostGator izvanrednim izborom. Međutim, njezine cijene oslikavaju malo složeniju sliku. Kao što je nevjerojatno što se učitavanje stranica i brzina produženog rada njihovih zajedničkih poslužitelja događa, usluga oblaka HostGator izbacila ih je iz vode.

Tada se postavlja pitanje - zašto kupci ne prelaze sami sebe na nadogradnju na uslugu oblaka. Pa, odgovor na to pitanje događa se s cijenama. Cijena oglašena za HostGator-ovu opciju u oblaku počinje od 4,95 USD mjesečno i povećava se na 9,95 USD mjesečno. Ovaj šok naljepnica prilično je isključivanje za korisnike, zbog čega ih se prisiljava da se umjesto toga drže zajedničkog hostinga. Ne pomaže vam da opcija Cloud također zaključa u duži, trogodišnji mandat.

No ima i nekoliko srebrnih obloga, budući da je Gator poboljšao situaciju nudeći ekskluzivni popust, snizio cijene oblaka na samo 2,99 dolara mjesečno. To u suštini znači da ćete zauzvrat dobiti mnogo bolju uslugu, a plaćate samo zajedničke cijene hostinga. Međutim, popust se trenutno odnosi samo na jednom, tromjesečni i šestomjesečni plan. Dakle, nakon početnog roka cijene će se nakon toga povećati na 8,95 USD, što je stopa obnove na najnižem planu.

5. A2 hosting - odlične performanse za cijenu

S početkom u 2,94 dolara mjesečno
Prosječni produžetak od 99,1%
Prosječno vrijeme učitavanja od 223ms

Brzina ubija, kažu, ali u svijetu internetskog hostinga to bi moglo poboljšati dugovječnost vašeg poslovanja. Odlična brzina hostinga A2 svrstava se među najbolje u poslovanju. To je sveobuhvatna solidna hosting platforma, s dobrom igrom koja uključuje sve dobro, a koja uključuje izuzetno visoki produženi rad i korisnu korisničku podršku.

A2 hosting ima moć zadržavanja. Traje od 2001. godine, a osim dugovječnosti, A2 bilježi izvrsnost, redovito se svake godine nalazi na popisu PCMag-ove „Najbolje usluge web hostinga“.

A2 je našu listu napravio na osnovu snažne evidencije u područjima koja se kreću od dijeljenih mjesečnih planova s ​​rudimentarnim značajkama, do paketa usredotočenih na planove namjenskih usluga. Iako je većina podatkovnih centara A2 hostinga stacionirana u Michiganu, i dalje savršeno djeluje za mala poduzeća širom Australije.

Kako odabiremo - sastojke koji čine naše kriterije za web hosting

Kažu da nikad ne biste željeli znati kako se kobasica pravi. Pa, budući da smo pobunjenici i kontraanti u srcu, volimo donositi pravila kako bismo postupali sa našim kupcima kao odraslima i tako otkrivamo sadržaj crne kutije koju smo prosuđivali na hosting uslugama na našoj listi.

Dakle, bez dodatnog klanjanja i bez posebnog redoslijeda važni su ovi kriteriji za premještanje pšenice iz brada:

Pouzdanost (vrijeme rada i stanke)

hosting produžetkaPouzdanost je važna metrika, jer želite da vaš davatelj usluga bude pouzdan. Ako imaju najbolje dostupne značajke, ali ne možete se pouzdati u njih da ih dosljedno isporučuju, to ne koristi vama.

Velika dostupnost je znak hosting usluge koji jamči određenu operativnu razinu performansi, posebno za razdoblje veće od uobičajenog.

Pojedinačni čimbenici koji predstavljaju aspekte pouzdanosti su vrijeme produženja i stanke. Bez previše uranjanja u korov, produženje rada smatra se mjere neprekidnog, neprekinutog niza vremena koje doživljava platforma hostinga.

U savršenom svijetu idealno bi bilo da sustavi hostinga budu 100% produženi. Ali takvo je savršenstvo gotovo nemoguće održati ili dostići. Što se tiče usluga hostinga, poslužitelj može pružiti uslugu i ostati dostupan za vrijeme, izraženo u satima.

Razumijevanje stanke

Prekidi su suprotni produženju, što ukazuje na trend u pogrešnom smjeru. Uptime je važna statistika na koju se treba usredotočiti jer signalizira je li vaša usluga dostupna korisnicima. Ne treba reći da ako vaša web lokacija nije dostupna, onda se na vas slabo odražava. Izgleda neprofesionalno, šteti vašem poslu i vrlo je štetno za kapital vaše marke.

Stoga, kao potencijalni kupac, gledajući australijske preglede web hostinga, razmotrite samo one usluge s vrlo malo vremena zastoja, koje imaju brz sustav preokreta, tako da su slučajevi kad nedostupni rijetki i uglavnom uključuju rutinsko održavanje.

Visoka razina produženja i raspoloživosti podataka obično se može postići korištenjem više suvišnih sustava kako bi se osiguralo da jedan neuspjeh neće rezultirati prekidom jer postoje rezervni sustavi koji mogu nadoknaditi zastoj. Moguće je utvrditi da li pružatelj usluga hostinga ima dovoljno sigurnosnih viška za vašu regiju.

Nadalje, kvalitetna usluga web hostinga koja ove faktore ima uvaženom poštivanju vašeg poslovanja davanjem prethodne najave i pokušati zakazati svaki nezaobilazni prekid rada tijekom razdoblja koja će rezultirati najmanje poslovnim poremećajima..

Ubrzati

Najbolji web hosting Australija (2020)Srećom, era dial-up internetske veze je završena. Ne dopustite da vas pružatelj usluga hostinga povuče u mračna doba. Internet velike brzine i širokopojasna veza s pratećom raskošnom propusnošću uvjetovali su potrošače da prihvate osnovni standard brzine i vremena učitavanja usluge. Zajedno s našim sve kraćim rasponom pozornosti, kupci ne moraju pričekati nekoliko dodatnih sekundi kako bi se Vaša web stranica učitala, bez obzira na to koliko je bogat i privlačan vaš sadržaj.

Dakle, osim što je važna za vašu profesionalnost i optimizaciju pretraživača (SEO), brzina poboljšava korisničko iskustvo onih koji posjećuju vašu web lokaciju. A ako korisnicima pružite povoljno iskustvo, oni će biti skloniji povratu.

Kao rezultat, iznimno je važna brzina pristupa koju pruža pružatelj usluga hostinga. Da biste utvrdili je li domaćin brz, trebate uzeti na sebe da testirate njihovu brzinu u određenom vremenskom periodu, u vrijeme i vršnih sati i izvan vrha..

Hosting korisnička podrška

Najbolji web hosting Australija (2020)Kako web domaćin komunicira s vama kao kupcem kako bi se riješili vaše nedoumice i pitanja, nije moguće pretjerivati. Loša korisnička podrška jedan je od razloga zbog kojeg klijenti kisele tvrtke. Može postojati značajna razlika u kvaliteti podrške koju prima od jednog domaćina do drugog.

Većini usluga web hostinga nema dovoljno osoblja za korisničku podršku da odgovori na zahtjeve u stvarnom vremenu. Iako nemaju odgovarajuće osoblje koje bi moglo odgovarati na telefonske pozive, ipak bi trebali biti u mogućnosti odgovoriti na vaš upit putem e-pošte.

Pravilo je da je prosječno vrijeme trajanja odgovora na vaš upit 24 sata. Ali izvrsna vremena odziva su unutar raspona od 4 sata. Ako vam treba više od dana ili dva, to je crvena zastava. To ili znači da im nedostaje odgovarajuće osoblje koje bi odgovorilo na vaš zahtjev odmah, ili još gore, jednostavno ih nije briga.

Također budite oprezni ako ne pružaju tehničku podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, tijekom cijele godine. Budući da neuspjeh poslužitelja ne oduzima vrijeme, oprezno postupite ako nemaju osoblje za pomoć u svojim uredima tijekom prazničnih sezona.

Koja je najpoznatija i najomraženija usluga web hostinga?

Ne uspoređujemo baš jabuke i naranče, pa može biti izazovno suditi o različitim domaćinima zbog svih različitih mogućnosti hostinga i cijena koje su na raspolaganju. Na primjer, dostupni su neki besplatni web domaćini, dok drugi koštaju samo 1 ili 2 USD mjesečno.

Za odabir domaćina s atraktivnim, mada sukobljenim interesima potreban je pažljivo orkestrirani balans sa vaše strane: ne želite previše jeftino kupovati na web hostingu, a ipak ne biste trebali nabavljati moćan host paket koji vam ne treba..

Stoga je najbolji savjet, posebno kad ne možete predvidjeti svoje buduće potrebe, biti u početku jednostavno i zatim nadograditi u skladu sa svojim potrebama..

Najbolji tipovi hostinga za australske tvrtke

Svaka tvrtka ima različite niše, kategorije proizvoda, ciljane kupce i fokus na uslugu. Stoga se ne može očekivati ​​da njihove potrebe za hostingom budu monolitne. Kao rezultat toga, postoje razne vrste hostinga kako bi se zadovoljile potrebe različitih poduzeća. Zaronit ćemo da razmotrimo najčešće vrste planova za web hosting pa ćete odrediti koji bi najbolje mogao zadovoljiti potrebe vašeg poslovanja..

Postoji pet širokih kategorija pod kojima usluge web hostinga imaju golubove. Dijeljeni su, virtualni privatni poslužitelj (VPS), oblak, namjenski i preprodavač. Bez dodatnog pohoda, krenimo detaljno pregledati svaku vrstu hosting hosting plana.

Što je zajednički hosting?

Najbolji web hosting Australija (2020)

Usluga zajedničkog web hostinga je usluga u kojoj nekoliko web lokacija boravi i dijeli jedan web poslužitelj. Kao što ime sugerira, to znači da usluge poslužitelja nisu isključivo posvećene jednoj web stranici. Umjesto toga, resursi poslužitelja raspodijeljeni su na nekoliko web stranica.

Ovo je najekonomičniji izbor za hosting, jer su opći troškovi održavanja poslužitelja raspoređeni na brojnim kupcima. To ga čini najmanje skupom opcijom, jer s ovakvom vrstom hostinga u osnovi iznajmljujete prostor koji dijelite s drugim web mjestima. On uvijek ima jednostavan plan i postupak postavljanja.

Aranžman zajedničkog hostinga funkcionira jer većina web lokacija dobiva malu količinu prometa, tako da zajednički poslužitelj nije ozbiljno opterećen. Stoga web stranice mogu adekvatno dijeliti resurse poslužitelja bez problema s performansama.

Što je VPS hosting?

Najbolji web hosting Australija (2020)

Sljedeći logični korak i nadogradnja iznad dijeljenog hosta je hosting virtualnog privatnog poslužitelja (VPS). Virtualni stroj oponaša računalni sustav, ali nije stvarni fizički stroj. Umjesto toga, VPS je samo softverski program ili operativni sustav koji pokazuje ponašanje zasebnog računala. Budući da se temelji na računalnoj arhitekturi, može pružiti funkcionalnost stvarnog računala, izvodeći zadatke poput pokretanja aplikacija i programa poput zasebnog računala.

Što virtualni poslužitelj čini izvrsnom opcijom hostinga koju pitate? Pa, to je prirodan napredak od osnovnog zajedničkog plana, predstavljajući poboljšanu mogućnost hostinga za male i srednje tvrtke koje su frustrirane ograničenjima koja dolaze s većinom zajedničkih web hosting usluga u vezi s produženjem rada, pohranom i brzinom.

Velika prednost upotrebe VPS-a je ta što djeluje slično kao pravi poslužitelj, imate potpunu kontrolu nad njim za razliku od poslužitelja za zajednički hosting, a ipak ne plaćate kao da koristite namjenski poslužitelj. No, za razliku od zajedničkog plana hostinga, postupak postavljanja i upravljanja je zamršeniji.

Što je Cloud Hosting?

Najbolji web hosting Australija (2020)

Posljednjih godina gostovanje u oblaku i računalstvo u oblaku rastu u popularnosti. Računalstvo u oblaku je dostupnost resursa iz računalnog sustava na zahtjev. Neki od resursa koje kupac iznajmljuje su pohrana podataka, računalna moć obrade; međutim, oni su sada pod kontrolom i izravnim aktivnim upravljanjem korisnika.

Isto tako, cloud hosting jednako postaje vrlo popularan, zajedno s porastom računalstva u oblaku. Kada zatražite hosting za oblake, dobavljate računske resurse od pružatelja usluga ili usluga računalstva u oblaku koji će vam pomoći da ugostite svoje podatke, usluge i / ili rješenja. U gostovanju u oblaku, Divide and Rule je naziv igre. Način na koji se ovaj koncept provodi u cloud hostingu je raspolaganje resursima vaše web stranice na više od jednog web poslužitelja. Slijedom toga, uručuje vam se prema potrebi

Iako ima sličnosti s VPS-om, osnovna razlika između njih je ta što u računalstvu u oblaku korisnik koristi distribuirani sustav poslužitelja kroz koji se šire njihovi resursi, umjesto namjenske fizičke adrese.
Prednosti koje su kupcu nastale zbog raspoređenog radnog opterećenja uključuju jednostavnu skalabilnost i brže vrijeme učitavanja.

Što je namjenski hosting?

Najbolji web hosting Australija (2020)

Ako ste skloni najboljima, tada je posvećen hosting. Posvećena usluga hostinga je ona vrsta internetskog hostinga u kojoj ne dijelite ni sa kim drugim, već zakupite cijeli poslužitelj za svoju upotrebu..

To je najbolja i najskuplja opcija, koja zahtijeva složenije i zamršenije postavljanje.

Hosting temeljen na prodavačima i kako to radi

Ovo je oblik web hostinga u kojem vlasnik hosting računa može svoje raspoređene resurse, kao što su propusnost i prostor na tvrdom disku, koristiti za hostiranje web stranica za podršku drugih trećih strana.

S hostingom temeljenim na prodavačima kupujete dovoljno resursa za poslužitelj koji će vam omogućiti upravljanje vlastitim servisom web hostinga.

Usporedba web hostinga - Koji je CMS najbolji za vas?

Sustav za upravljanje sadržajem (CMS) omogućuje vam da upravljate digitalnim sadržajem na web mjestu na dosljedan, racionalan način. Omogućuje pisanje, suradnju i upravljanje web stranicama.

CMS dolazi s osebujnim sučeljem, idealno je prilagođen za određenu vrstu web mjesta i skloniji je radu s određenim hosting mogućnostima od ostalih.

Na tržištu postoji mnogo CMS opcija, ali najpopularnije su WordPress, Joomla, Drupal i Magento.

WordPress

Najbolji web hosting Australija (2020)Kada je riječ o CMS-u i cijelom ekosustavu web stranica za izgradnju web stranica, WordPress je džigerica, poslovična gorila od 1000 funti u sobi. WordPress se trenutno koristi na preko 60 milijuna web stranica, uključujući i one većine organizacija na najvišem nivou.

Iako je započeo kao alat za bloganje, ukorijenio se kao robustan CMS. Međutim, za neupućene u svijetu WordPress-a postoji razlika između wordpress.org i wordpress.com, jer su to dvije različite platforme. WordPress.com je besplatan, ali s ograničenom podrškom za teme i ne dopušta dodatak. WordPress.org, s druge strane, ima potpunu podršku temama i pruža potpunu slobodu marke.

WordPress uključuje mnoštvo značajki, ali jedna od glavnih prednosti mu je lakoća prilagođavanja, kao i niz alata koji isporučuje.

Najbolji web hosting Australija (2020)Joomla

U svijetu ekosustava CMS, Joomla dolazi na daleku sekundu. Jedan od razloga zašto Joomla toliko zaostaje za WordPressom je taj što nije osobito ljubazan za korisnika. Ako nema nekih sentimentalnih razloga zašto ste vezani za Joomla, prelazak na WordPress najbolji je način savjetovanja.

PHP

Najbolji web hosting Australija (2020)Popularnost WordPressa znači da je neophodno naučiti kako koristiti alate i jezike koji dolaze s njim. Jedna od uobičajenih denominiranih konzistencija među popularnim CMS-ovima je njihova pouzdanost u PHP kao skriptni jezik na strani poslužitelja.

PHP nije CMS, ali je okosnica njegovog programiranja. Potrebno je postaviti web mjesto koje pokreće CMS, morat ćete znati PHP ili ćete morati unajmiti PHP programera ako želite određene značajke ili aplikacije na vašoj web lokaciji.

Mogu li sve tvrtke koristiti ove web-domaćine?

Većina ovdje navedenih tvrtki za hosting može razmjeriti i podnijeti sve veću količinu prometa. Bez obzira jeste li mala tvrtka koja još uvijek pokušava stvoriti internetski utjecaj ili ste već internetski behemoth s 500.000 mjesečnih pregleda, ovi domaćini su više nego sposobni da vam ugoste.

Započnite s najnižim planom hostinga, bez obzira koliko optimistični ste u vezi s rastom vaše web stranice. Ako povećava svoj trenutni kapacitet, uvijek možete nadograditi na skalabilniji plan usluga.

Zajednički nazivnik među najboljim pružateljima usluga web hostinga u Australiji je njihovo pružanje WordPressa, posebno u zajedničkim planovima hostinga. To ima korist u uštedi kupaca na troškovima i pružanju zahtjevane aplikacije.

Najbolji web hosting ili WORST hosting?

Jednostavno se zaljubiti u jeftine proizvode, posebno kada je riječ o web hostingu. Uostalom, tko ne želi dobiti povoljne cijene s dnom? Iako je lako živjeti s posljedicama besplatnih doživljaja s drugim proizvodima, odluka se može vrlo brzo vratiti na vas da ugostite hosting.

Kao što kaže, ako plaćate kikiriki, vjerojatno ćete dobiti uslugu majmuna.

Previše prevare obiluje industrijom web hostinga, a tvrtke nude niske stope za prešućivanje kupaca koji ne znaju bolje.

Ali budite oprezni jer se kupuje s vragom - iako biste u početku mogli uštedjeti nešto novca, takav jeftini hosting ima mnogo manje mogućnosti. Nakon što vas spoje, potražit će načine kako da vam naplati sve vrste premijskih dodataka.

Ako mislite da su tvrtke koje počinju ove prevare neke zaleđe ništavine koje plijene nesumnjivu javnost, griješite. Zbog opsežnog marketinga i agresivnog PR-a, neki od najgorih počinitelja uspjeli su uspješno oprati svoj imidž.

Iako ne želimo nužno imenovati i sramiti se, ipak, postoji najvažnije javno dobro koje proizlazi iz identificiranja tih počinitelja i nadjačava zabrinutost zbog povrijeđenih osjećaja.

Najbolji web hosting Australija (2020)GoDaddy - Imaju gladak marketing, ali neka vas to ne zavara. Usluga im je još nekvalitetna, ne smeta vam naplaćivati ​​premiju za dodatke koji će biti besplatni kod drugih domaćina. Smatramo da je njihova reputacija lažna, iako su u Australiji često oglašavani kao najbolji web domaćin. ScamDaddy bi bio prikladniji naziv prema našoj procjeni.

Najbolji web hosting Australija (2020)Mrežna rješenja - Oni su nekako uspjeli kombinirati užasan, ne-sveti gral web hostinga - lošu uslugu i nekvalitetne poslužitelje. Oni su grozan izbor, pa vam toplo savjetujemo da ne slušate ono što pregledava hosting koji izriče njihove zamišljene vrline.

Ako se odlučite za jeftini web domaćin, pazite kada se pokušate izvući iz okova i odlučite se prebaciti na boljeg davatelja usluga. Napravit će im takvu gnjavažu da biste poželjeli da ste otišli s kvalitetnim pružateljem usluga od početka.

Web hosting - stvari koje treba izbjegavati poput kuge.

Vlasnici malih poduzeća žude za niskim troškovima i minimalnim troškovima. Međutim, nekoliko dolara koje biste uštedjeli ne vrijedi boli i problema s kojima ćete kasnije nastupiti.

  1. Zakrenite se potencijalnim sigurnosnim kršenjima - Ne iznenađuje činjenica da ovi domaćini koji se hrane dnom hrane imaju lagane sigurnosne prakse. Uvijek pokušavaju smanjiti uglove i nemaju krajnji interes svojih klijenata u srcu da ulažu u vrhunske sigurnosne mjere. Što se tiče našeg mišljenja, web domaćin 000Webhost procurio je 13 milijuna korisničkih imena i lozinki.
  2. Na kraju ćete otkriti to nešto, Sve je vezano za dodatne troškove - Ovi domaćini s popustima pronalaze nekoliko načina na koje se mogu riješiti nesretnih žrtava. Najčešći su proizvodi za balkaniziranje i naplaćivanje raznih naknada s kojima nemaju posla. Na primjer, mogu naplatiti kupcima, recimo, 30 dolara samo za registraciju domene, još 30 dolara za neku bitnu zaštitu privatnosti, a možda i 100 dolara za SSL. Prije nego što to znate, gledate u nevjerici u iznosu od 160 dolara godišnje!
  3. Loše IP susjedstvo - Domaćini niske kvalitete su zbog toga ozloglašeni i trebali biste se paziti ove prakse jer čimbenici poput gustoće hostinga, broja i kvalitete domena hostnih na određenom poslužitelju utječu na vašu isporuku usluga. Na primjer, ako web hosting samo na 16 IP adresi uspije podijeliti taj IP prostor između, primjerice, web stranica 9.5k, to može otežati optimizaciju vašeg pretraživača (SEO).
    Ako je većina web lokacija na tom IP-u neželjena i na taj način potencijalno opasni susjedi, pravi ste problem jer bi se to loše odrazilo na vaše poslovanje. Web stranice loše kvalitete s lošom reputacijom koja se nalaze na istom IP ili podmreži kao i vaša podrivaju vašu web lokaciju.

Što određuje brzinu hostinga?

Određivanje brzine hostinga nije raketna znanost, pa ne pretjerujte. Dva jednostavna pravila utječu na brzinu hostinga: podatkovni centri i namjenska adresa internetskog protokola (IP).

Datacentri su puls, otkucaji srca brzine. Zbog toga, najbrži web-domaćini uvijek imaju super centre s podacima o kašnjenju. Ranije smo razgovarali o opasnostima za vašu reputaciju na web mjestu i, dodatno, SEO optimizacija koju predstavlja praksa loših IP susjedstava.

S druge strane, posvećeni IP obično potiče brzinu. Međutim, 90% vremena ne morate imati ekskluzivnu IP adresu za svoju domenu, jer mnogim WordPress konfiguracijama nije potrebna.

Izbor između domaćina sustava Windows ili Linuxa

Izbor između vlasničkog operacijskog sustava Windows (OS) i njegovog open-source Linux kolega traje već dulje vrijeme. Međutim, oboje su evoluirali kako bi ispunili zahtjeve doba interneta. Prema tome, odabir bilo kojeg ne bi vas doveo u nepremostiv nedostatak.

Većina aplikacija na strani poslužitelja razvijena je tako da imaju privlačnost na više platformi. Ali OS može podržavati isključivo neke web hosting aplikacije. Na primjer, cPanel je samo na Linuxu.
Windows također ima neke alate za razvojne programere dizajnirane za pokretanje samo na njegovom OS-u. Inače možete upotrijebiti postavljanje virtualizacije da biste dobili podršku za aplikaciju koja nije kompatibilna s OS-om koji koristite.

Iako nemamo statistiku, anegdotski dokazi upućuju na to da većina web-domaćina koristi Windows. Ovi čimbenici ističu njihovu jedinstvenost:

Windows

Najbolji web hosting Australija (2020)Windows je desetljećima bio glavni Microsoftov vodeći proizvod i OS. Kao rezultat, ako idete s Windows temeljenim domaćinom, imat ćete na raspolaganju baze podataka i programe Windowsa, poput ASP.Net. Obično ćete platiti malo više za Windows matične platforme nego za Linux, iako je Windows skloniji češćem padu. Njegova je vlasnička priroda vjerojatno odgovorna za povećane troškove, no barem ćete dobiti podršku od Microsofta.

Linux

Najbolji web hosting Australija (2020)Linux je najkorišteniji poslužitelj, što ga čini industrijskim standardom. Jeftiniji je od Windows sustava, ali ne znači da vam je nedostatak kvalitete. Njeni poslužitelji su super pouzdani, omogućujući vam pokretanje gotovo bilo koje aplikacije.

Linux je također vrlo dobar sa većinom suvremenih programskih alata kao što su skripte i prilično je popularan kao platforma za razvoj web aplikacija. Ako ste dizajnirali web-aplikaciju, vjerojatno ste naišli na LAMP sustave. LAMP je akronim za Linux, Apache, MySQL i PHP.

Što je "Neograničeno" hosting i kako to funkcionira?

Najbolja analogija za "neograničeno" hosting je da je srodan omiljenom buffetu koji sve možete jesti. "Neograničeno" hosting odnosi se na ponude gdje davatelj nije uspostavio ograničenja resursa. Također je važno imati na umu da ove vrste ponuda imaju utjecaja samo na razumne situacije. Oprez je važno zapamtiti jer će ponuda vjerojatno biti neprimjenjiva ako dobijete milijune pregleda stranica.

Resursi koji se obično povećavaju ovom neograničenom ljubaznošću uključuju pohranu diska, propusnost, prijenos podataka, a u nekim slučajevima i broj dodatnih domena. Neograničeni dodaci domena su atraktivni jer vam pružatelj usluga hostinga pruža mogućnost da ugostite koliko god web stranica želite po povoljnoj cijeni..

Te ponude trebaju zavesti nove kupce, tako da vas ne zanimaju oglasi, već provjerite uvjete koji vrijede. Ne koristi vam ako se ponuđena neograničena propusna širina gasi kad postoji velika količina prometa i znatno usporava.

Stoga smo u našim australijskim hosting recenzijama pozvali na prosudbu da ne uključujemo domaćine koji nude neograničene zahtjeve za hosting hosting.

Početni koraci za hosting domena u Australiji

Nekoliko stvari ulazi u postavljanje web stranice. Dok smo razgovarali o najboljim hosting platformama u Australiji, moglo bi postojati toliko mnogo stvari koje ne znate o pokretanju web stranice. Ne brinite, jer smo tu da pomognemo.

Možda postoje terminologije kojih niste svjesni ili niste upoznati s web hostingom. Oni mogu uključivati ​​zapise o imenima, hosting pakete, registraciju imena domene i tako dalje. Ovi čudni zvučeći pojmovi ne bi vas trebali istrenirati jer nisu toliko složeni kako se čine. Uz to, tu smo da vam pomognemo. Ovo su najvjerojatnije terminologije koje ćete naići na svom putu za uspostavljanjem web stranice, pa nastavite čitati.

Za one Nove Zelandera koji traže rješenje za hosting potražite naš vodič za najbolji hosting nz.

domene

Najbolji web hosting Australija (2020)Svako počinje s domenom. Prije nego što možete postaviti bilo koju web stranicu ili hosting, morate imati naziv domene. Laičkim riječima, domena je naziv vaše web lokacije. Naziv domene glavni je dio URL adrese web mjesta, smješten odmah nakon protokola hiperteksta (http (s)) i www (world wide web). Ovu adresu korisnici interneta koriste za pronalaženje vaše web stranice.

Registracija domene proces je kroz koji prolazite kako biste stekli domenu i dobili je pod svojom kontrolom. Jednom stvorena, domena djeluje kao temelj nekoliko drugih plodnih mrežnih aktivnosti. Nakon toga u svoju domenu možete dodati stranice, blogove, funkcionalnost e-trgovine ili čak poddomene.

Australski registri domena i registratori

Najbolji web hosting Australija (2020)Registar domena je baza podataka koja sadrži sva imena domena, kao i sve prateće podatke o registracijskom registru domena najviše razine (TLD) poput .com, .net i.org.

Tvrtka mora biti akreditirana prije nego što može prodavati imena domena ljudima. Tako akreditirana organizacija naziva se matičar. Javnost tada može putem njih kupiti domene ili već prenijeti domenu u drugi registar.

Dakle, registar je poput veleprodajnog proizvođača dok je registar sličan trgovini ili prodavaču.

Kako poslužitelji domena (DNS) pomažu Internetu

Domena koju ste upravo stekli pohranjuje se u nizu brojeva poznatih kao IP adresa na poslužitelju naziva domene (DNS). DNS tada uzima zapise o nazivima domena prilagođenih ljudima, to su domene koje ljudi upisuju kao web adrese i preslikava ih u njihovu IP adresu.

Pogreške web hostinga koje treba izbjegavati

Postavljanje web lokacije na host nije baš raketna znanost. Uz dovoljno zdravog razuma i s pažnjom, ne bi moglo biti teško uspjeti. Ali zdrav razum nije baš čest, pa evo nekoliko stvari koje treba izbjegavati poput kuge.

  1. Ide vam najjeftiniji domaćin koji možete pronaći - Ima neke vrline u uštedi troškova i traženju popusta. Ali trebate shvatiti kada razmena najjeftinijih, najnižih troškova rezultira albatrosom suludog proizvoda koji vam visi oko vrata.
  2. Odabir CMS platforme koja nije WordPress - Bez obzira na vrstu web stranice koju gradite (blog, internetske novine, e-trgovina), WordPress ima sposobnost i jednostavnost za vaš rad. I oh, jesmo li spomenuli da ima uspješnu zajednicu s 33% svih web stranica koje je koriste?
  3. Ne čitam fini tisak - Da li je ovo zaista potrebno daljnje razrađivanje? Kada vam pružatelj domaćih usluga obeća nebo i zemlju, s "neograničenim" resursima za pokretanje, obavezno ćete pročitati sitni otisak da biste znali gdje su skrivene pravne rupe.
  4. Plaćanje SSL-a - Legitimni, dobronamjerni domaćini ne zahtijevaju da plaćate certifikat sigurnog utičničkog sloja (SSL)..

Pronalaženje najboljeg domaćina u Australiji - Završavanje urednog luka

U ovom smo članku pokušali biti detaljni, a da vas ne zatrpamo previše informacija. Unatoč našim najboljim namjerama, shvaćamo da je to mnogo toga za prerađivati. Ne morate čitati vodič odjednom; raščlanjuje se na samostalne segmente tako da ga možete koristiti kao referencu i proučavanje po vlastitoj udobnosti.

Dok ocjenjujete web domaćine, imajte na umu svoje specifične potrebe. Kvaliteta je važna, tako da odluke o kupnji ne bazirajte samo na cijeni. Vaša web stranica važan je dio identiteta vaše robne marke. Kao rezultat, previše je presudno za krotko prihvaćanje pohvale davatelji web hostinga koji se skupa obraćaju po nominalnoj vrijednosti. Nadamo se da će ovaj vodič poslužiti za rasvjetljavanje vašeg mišljenja o tome što treba izbjegavati i što treba prigrliti kada tražite web davatelja usluga.

Hvala što ste svratili !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me