Bästa VPN för Netflix (2020)

När jag var ung älskade jag naturen och tillbringade det mesta av min tid av Murray, men alla kille som kom i ålder under senare delen av 90-talet kan säga att friluften blir tråkig efter en stund och du vill ha äkta underhållning.


Tyvärr för mig och mina kompisar var underhållning svårt att komma med. När du är för ung för lite av bärnsten vätskan och puberteten har du täckt av acker, att bli berusad och buggered är utan tvekan. ��

Då, och till denna dag, vänder jag mig till amerikanska filmer för att släcka min törst efter spänning. Men South Australia är usel när det gäller filmer. Åtminstone var det då. Den enda bio som jag minns är den historiska Capri-teatern och den var 60 kilometer bort. Bua!!

När mina föräldrar fick mig och min bror en dator, var vi över månen. Slutligen skulle vi kunna titta på YouTube och ladda ner filmer. Det räcker med att säga, det var kul medan det varades.

Som alla Aussie vet har regeringen hårt knäckt ned på piratsidor och blockerat inte mindre än 59 torrentwebbplatser. Och det är inte allt. Netflix amerikanska videobibliotek är inte tillgängligt i Australien liksom webbplatser som Hulu och Crackle.

För att göra saken värre kan innehållet som fortfarande är lättillgängligt för Aussies rikta in sig mot oönskad reklam, skadlig programvara och virus och stjäla våra personuppgifter.

Gratis betyder att du är produkten

Ransomware-attacker som NotPetya, Locky, Jigsaw och CrySis har kostat oss pengar och känslig personlig information under de senaste åren och det visar inte några tecken på att sakta ner. Från oktober ökade cyberattackerna i Australien.

Det är inte bara bankerna och stora företag som är sårbara för sådana attacker. Om Jigsaw lär oss någonting så är det att den genomsnittliga medborgaren kan riktas och låta deras personliga data gissas av en nackbjörn med en flash-enhet i sin gumboot.

Lyckligtvis finns det några fantastiska VPN: er (Virtual Private Networks) som kan göra vår onlineupplevelse privat och säker. Med kryptering av militär kvalitet gör det möjligt för dessa VPN att surfa på webben eller strömma dina favoritfilmer & TV-program utan oro för blockering eller förfalskning.

På nackdelen, när du använder de flesta VPN, får du oundvikligen ett proxy-felmeddelande när du försöker komma åt tjänster som US Netflix. Men detta är ett problem som lätt kan åtgärdas genom att välja rätt VPN för jobbet.

Varje VPN på den här listan är rekommenderas specifikt för deras förmåga att kringgå blockerat innehåll, särskilt Netflix. Om du använder ett av dessa VPN-skivor kan du se US Netflix och något annat lands Netflix-katalog i kristallklar HD-kvalitet. Om du letar efter ett gratis VPN, rekommenderar vi att det kommer att vara för långsamt för att pålitligt strömma videor.

Nedan undersöker vi exakt vad en Netflix VPN är och varför den kan spärra strömningstjänstens bibliotek för dig. Vi kommer att gå igenom varje VPN som fungerar i detta syfte och varför vissa inte är värda att använda. Som en extra assistent kommer jag att diskutera hur du går till att ställa in ett VPN för detta ändamål.

Låt oss knäcka!

NordVPN

Avancerad hotdetektion + Killbrytare + kryptering av militär kvalitet

FÖRDELAR

Olika prisalternativ och betalningsmetoder
Gå till Netflix
Tillåter strömning
Enkel kontoinställning
Säker kryptering
Utmärkt gränssnitt
Slick webbdesign
Olika tillägg
Kundsupport

NACKDELAR

Hastigheterna är långsamma i vissa delar av världen.

NordVPN, som arbetar utanför Panamas jurisdiktion, långt borta från Fourteen Eyes, är en VPN som du kan lita på för att hålla din information konfidentiell. Dom är immun mot piratkopieringslagar vilket innebär att du kan ansluta var som helst när som helst.

NordVPNs signatur CyberSec-teknik har en realtidsblocklista över webbplatser som är värd för skadlig programvara, spionprogram och spårare. enble för att upptäcka skadlig programvara eller sniffare när du besöker en farlig webbplats. På detta sätt kan de hindra dig från att komma åt en webbplats som kommer att äventyra dina uppgifter.

Med kryptering av militär kvalitet och dubbel VPN (två lager av skydd), NordVPN håller dig ordentligt täckt av sekretess när du surfar på webben eller laddar ner innehåll.

Personligen gillar jag deras DNS-läckskydd (det bästa jag har stött på) och "Onion Over VPN" (dina meddelanden är förankrade i krypteringslager som en löklager).

Tyvärr, NordVPN erbjuder inte en ad-blocker-app, men annat än att de har de flesta funktioner som man skulle leta efter i ett VPN-DNS-skydd, kill switch, et al..

Funktioner

CyberSec, obegränsad nedladdning, fildelning, brandväggar och säkerhet; DNS-läckskydd, 6 samtidiga anslutningar, 24/7 livechatt, 99,9% drifttid, 1000+ servrar

Läs vår fullständiga recension av NordVPN här.

Surfshark

Superior kryptering, obegränsade anslutningar, inbyggd Kill switch

Surfshark logotyp

FÖRDELAR

Avblockerar Netflix och andra mediastreamningstjänster
Fungerar bra för torrenting och P2P-fildelning
Strikt no-log-policy
Obegränsad IP-adress, bandbredd och anslutningar
Överlägsen säkerhet och kryptering
Kill-switch ingår i alla planer
Finns i länder med netcensur eller block
Gratis provperiod och 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
DNS-, IPv6- och WebRTC-läckeskydd

NACKDELAR

Mindre nätverk av servrar än andra VPN: er
Hastigheterna kan variera från server till server
Appgränssnittet saknar designoptimering

Sufshark är den nya VPN-tjänsten på blocket. Företaget växer varje dag och verkar engagerat i att hamna som marknadens bästa VPN. Tjänsten har en 30-dagars återbetalningsgaranti och bygger snabbt ett av de bästa rykterna på kvarteret.

När Surfshark först kom igång tvivlade de flesta på dem. Annan VPN? Företaget såg tydligt marknaden och trodde att de kunde göra bättre. Den har redan över 800 servrar i mer än 50 länder. Det verkar också som de är lägga till fler servrar varje dag.

Varför är det så högt på vår Netflix-lista? En sak som det har över många VPN-tjänster är stöd för IPv6-protokollet. Genom att använda detta protokoll kan de tillhandahålla en obegränsat antal IP-adresser till sina kunder.

Det gamla IPv4-protokollet som används av många VPN har ett begränsat antal unika IP: er att tilldela. Detta är en viktig åtskillnad Netflix och andra företag kan upptäcka VPN och initiera block på grund av tusentals användare som kommer från samma IP-adress.

Funktioner

24/7 Live Chat, fantastiska appar, obegränsat allt, ett absurd krypteringsprotokoll, ingen loggning och en växande serverbas.

Läs vår kompletta översikt av Surfshark här.

ExpressVPN

Snabb, säker och massor av servrar

FÖRDELAR

145 serverplatser
Olika prissättningsalternativ & Betalningsmetoder
Kompatibilitet med flera enheter
Avblockera Netflix USA och Amerikanska Samoa
Obegränsad hastighet och bandbredd
RSA-4096 & SHA-512 HMAC-autentisering
Överlägsen prestanda i 90+ ​​länder
Superior kundservice
Dedikerade IP: er

NACKDELAR

Pricier alternativ än andra
Begränsade inställningar och konfigurationer
Inget telefonsupport

Detta är en av mina övergripande favoriter när det gäller ansedda VPN: er med mycket att erbjuda. De har de snabbaste hastigheterna runt och de ger obegränsade nedladdningar och en supersäker 256-bitars kryptering.

Du skulle vara hårt pressad för att hitta ett enda VPN som kan matcha ExpressVPN för vänlig, kunnig kundsupport och ultimat säkerhet. Deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och 24/7 livechatt är bonusar för alla dina bludgers som inte kan bry sig om att ta reda på saker på egen hand.

De hjälper dig med alla problem och ser till att du har en positiv upplevelse med att använda deras servrar eller att du får en full återbetalning.

Funktioner

Innehåll var som helst, inga loggar, 145 serverplatser, ExpressVPNs signaturhastighetstest, prisbelönta appar, 24/7 kundsupport och split tunneling.

(Läs hela vår recension av ExpressVPN här)

PureVPN

Utmärkt säkerhet, snabba hastigheter och bra service

FÖRDELAR

Enkelt gränssnitt
Fem unika förinställningar
Utmärkta hastigheter
P2P tillåtet
Ingen loggpolicy
Stark kryptering
Betalningsflexibilitet

NACKDELAR

Tidigare förekomster av DNS-läckor
Loggar tidstämplar och bandbredd
NAT-brandvägg och andra tilläggskostnader kostar extra

Om du vill ha en rättvis gå på Netflix är PureVPN VPN för dig. den fungerar 100% av tiden, oavsett om du vill utforska USA: s Netflix-katalog eller kolla in Hulu, Kodi och / eller Amazon Prime.

Deras servrar stöder också P2P-delning vilket innebär att du kommer att kunna blockera alla dessa torrentwebbplatser som regeringen försöker ta bort från oss. Med 80 000+ servrar, PureVPN är en av de största och mest utbredda VPN: erna runt och de har ett jävligt gott rykte för DNS-läckskydd.

PureVPN är iOS- och Android-kompatibel och erbjuder ett antal protokoll från OpenVPN och L2TP till IKEv2 och SSTP.

Men ta inte mitt ord för det. The Mashables och The New York Times har också sjungit den här berömmen för deras starka kryptering och oslagbara priser. Om du är en kämpe som inte har råd att släppa hela din wad på säker internet-surfning, kommer du att vara lycklig som en gris i skit med PureVPN.

de är billigt och enkelt att installera. Och glasyren på kakan är deras sju dagar långa pengar tillbaka-garanti. Om det inte är tillräckligt incitament, tänk på att de tillåter fem samtidiga anslutningar. Det är två fler anslutningar än de flesta av deras konkurrenter.

Funktioner

Snabba hastigheter, ingen loggpolicy, pengarna tillbaka-garanti, avblockerar Netflix och torrenting, testat och godkänt

(Läs vår fullständiga PureVPN-recension här)

VyprVPN

Mer än 70 servrar, stark kryptering, bra för Netflix

FÖRDELAR

Servrar i mer än 70 länder
Blixtsnabba hastigheter (idealisk för strömning)
Stark kryptering
Fullständig säkerhet
Avblockerar Netflix

VyprVPN är ett essval för Netflix och andra streamingtjänster. De ger en bergfast kryptering och alla avancerade säkerhetsfunktioner du kan begära. Vi talar om kryptering av militär kvalitet, exceptionella hastigheter och service i mer än 70 länder.

Från deras ergonomiska programvara till deras kompatibilitet med flera enheter, VyprVPN är en gigant bland VPN: er och, precis som ExpressVPN, ger de sina kunder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Personligen är jag inte särskilt förtjust i deras kundtjänstteam (kurt och inte så informativt), men det är ett litet pris att betala för anständig kryptering och total anonymitet.

Och för kämpar som inte vill dela sig med sina pengar strax utanför fladdermattan, de erbjuda en 3-dagars gratis provperiod så att du kan se hur det fungerar innan du köper en plan.

Funktioner

Obegränsad nedladdning och strömning, 3 samtidiga anslutningar, pengarna tillbaka-garanti, besegrar strypning, flera protokoll, Chameleon-protokoll, integration av flera appar

(Läs vår fullständiga VyprVPN-recension här)

TorGuard

Inte så många platser utan total integritet

FÖRDELAR

Snabba anslutningar
Avblockera Netflix US
Användbarhet på alla plattformar
Avancerade funktioner
24/7 kundsupport
TSL och 256-bitars kryptering

TorGuard Anonym VPN är ett genomförbart alternativ för dem som inte förväntar sig hundratusentals IP-adresser eller hundratals serverplatser.

Torguards Anonyma VPN erbjuder en Socks5-proxy och dedicerad IP, vilket gör det möjligt för sina användare att strömma blockerat innehåll och ladda ner torrenter med fullständig integritet.

Du kommer vara har tillgång till allt från Netflix och Hulu till Pandora och Crackle anonymt.

En av de saker jag gillar mest med dem är deras betalningsmetoder. Du kan betala med Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash och Money Bookers förutom stora kreditkort och Google Wallet.

Även om TorGuard är lite nakna ben jämfört med de andra VPN: erna på den här listan, är det fortfarande en säker och snabb VPN-lösning som stöder OpenVPN, PPTP eller L2TP.

Med servrar i både Australien och Nya Zeeland samt 98 andra länder, vet du att du kommer att kunna ansluta och få vad du vill ha av deras programvara.

Funktioner

Stöder alla enheter inklusive Xbox 360, 5 samtidiga anslutningar, supportbiljett, e-postsupport, 100+ servrar i 37 länder, kryptering av militär kvalitet

(Läs vår fullständiga granskning av TorGuard här)

Goose VPN

Bra men sätt för många anslutningsdroppar

FÖRDELAR

Prisvärd prissättning
Netflix-åtkomst
P2P-stöd
Ergonomisk programvara
Ingen loggpolicy

NACKDELAR

Inget livechatsupport
Lägre hastigheter än de flesta, särskilt när du använder OpenVPN
Svårt att konfigurera routern
Anslutningar går ofta bort

Goose VPN får 75% poäng av mig eftersom de definitivt är ett ansett VPN, men de är långt ifrån de bästa. Den här holländska baserade tjänsten är en av de nyare VPN: erna på marknaden och kanske kommer de att förbättras med tiden.

Som det står just nu saknar de de avancerade funktionerna eller protokollserien som jag förväntar mig av en VPN-lösning på topphyllan.

Med detta sagt får du tillgång till Netflix, P2P-stöd och obegränsade anslutningar. Deras mjukvara är tillräckligt lätt att installera och de erbjuder en riskfri 30-dagars kostnadsfri testperiod så att du kan se själv om de är värda att använda.

Det bästa jag kan säga om Goose VPN är att de är det ganska prisvärd och erbjuder så många samtidiga anslutningar som du kan önska dig. Den förstnämnda gör dem inte exakt anmärkningsvärda (det finns gott om billiga VPN-apparater där ute), men det senare är ganska unikt. Jag minns faktiskt inte att jag testade en enda VPN som erbjöd mer än sex samtidiga anslutningar.

Om du kan hantera droppar i nedladdningshastigheter, då kanske du vill gå på Goose VPN. Du kan säkert göra mycket värre (se: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Funktioner

30-dagars gratis testversion, stark kryptering, ingen loggpolicy

Kan jag få ett gratis VPN för Netflix?

gratis vpnOm du är ny på VPN och bara vill se hur de fungerar eller om du har en fast inkomst och inte har råd med en betalad VPN-lösning kan du kolla in många av dessa utmärkta VPN gratis, vanligtvis för en rättegång period på en vecka eller en månad. Men förvänta dig inte att låsa upp Netflix och liknande strömningstjänster med gratis programvara.

Den sorgliga sanningen är att Netflix går hårt på servrar som tillhör VPN: er. Det är därför endast premium-VPN-tjänster som kan spärra det. De goda nyheterna är att de flesta varje VPN på den här listan är superbilliga så att du inte kommer att bryta banken som testar en.

Avblockera Netflix från var som helst

Bästa VPN för Netflix (2020)Alla vill ta en tur på Netflix eftersom de är jättarna med modern underhållning. Den stora mängden filmer, TV-program och dokumentärer som de erbjuder i sin monströsa katalog är häpnadsväckande.

Trots att Netflix-biblioteket är stort, har tittare som inte är USA mycket att se fram emot om de avmarkerar USA: s Netflix-katalog. USA: s Netflix-abonnenter får massor av innehåll som andra länder inte får.

Vad är en VPN för Netflix?

VPN står för Virtual Private Network. Den här tjänsten gör det så att du kan se ut som om du kommer åt internet från en annan del av världen tack vare VPN: s olika IP-adresser som maskerar din faktiska IP-adress.

Genom att använda en av deras amerikanska servrar verkar du komma åt Netflix från USA. Resultatet är en katalog som låter dig utropa, "Fair suck of the sav!"

Varför har olika länder olika Netflix-kataloger??

På grund av licensbegränsningar som åläggs produktionsföretagen bakom film- och TV-program som är licensierade till Netflix, kan strömningskungarna inte dela något begränsat innehåll med alla regioner.

Det här är inte Netflix fel, det är uppenbart av mängden exklusivt innehåll som de har beställt från några av de bästa namnen inom underhållning att de gör ansträngningar för att leverera innehåll till hela världen (Game of Thrones, Orange är New Black, Sandy Wexler, The Punisher, Stranger Things, House of Cards).

Tyvärr, när det gäller förutgående material, är deras händer bundna. Men det borde inte betyda att dina händer är bundna och det inte. Åtminstone behöver det inte vara med VPN till ditt förfogande.

Netflix Proxy-fel - Fixa proxyblock

Tidigare har människor försökt att blockera Netflix: s amerikanska katalog med proxy-webbplatser. Om du har provat det nyligen vet du att det inte längre kan göras eftersom Netflix använder en proxy-blockerare.

När du försöker detta nu, visas ett felmeddelande som läser: "Oj, något gick fel. Strömningsfel. Du verkar använda en avblockerare eller proxy. Stäng av någon av dessa tjänster och försök igen. ”

Så medan en DNS-proxy brukade vara ett bra sätt att göra det här, kommer det inte att fungera för dig nu. De enda sättet att få tillgång till amerikanska Netflix är att använda en Netflix VPN.

Lyckligtvis kommer VPN-tjänsterna på den här listan att kringgå Netflix-proxyblocket och släppa loss allt det iögonfallande innehållet som du har klåda för att titta på.

Varje landsspecifik Netflix-katalog kommer att vara tillgänglig inom räckhåll. En VPN är det bästa sättet att kringgå Netflix-block.

Kommer att använda Netflix få dig i problem?

Inte troligt. Även om Netflixs användarvillkor tydligt anger att en användare kommer att få sitt Netflix-konto avbruten om de fångas med hjälp av ett VPN för att få tillgång till alternativa kataloger, finns det ingen registrering av dem som någonsin har gjort det.

Ingen användare har någonsin åtalats för att ha använt ett VPN för att avblockera Netflix och inte heller har de åtalats för att ha blockerat någon annan strömningstjänst.

Anledningen till att de inte kommer hårt på människor för att använda VPN är ganska enkelt. Det är inte i deras bästa intresse att förlora prenumeranter bara för att nämnda prenumeranter fick åtkomst till olicensierat innehåll. Så strömma vidare!

Bästa Netflix VPN: er - Slutsats

För dem med ett Netflix-abonnemang öppnar en VPN en värld av möjligheter. De flesta prenumeranter över hela världen är väsentligt begränsade när det gäller innehåll. Med en solid VPN kan du se allt från USA: s Netflix-katalog till Storbritanniens katalog, den amerikanska Samoa-katalogen och Puerto Rico-katalogen, som alla har enorma mängder exklusivt material.

För de bästa VPN: erna för Netflix rekommenderar jag starkt mina tre bästa förslag. NordVPN, Surfshark och ExpressVPN är bland de största VPN-enheterna där kryptering, funktioner, kompatibilitet, prissättning och kundservice.

Var och en av de här VPN erbjuder fantastiska hastigheter för HD-strömning och all säkerhet måste du hålla dig dold när du surfar på Netflix-bibliotek. Om du vill förbättra din Netflix-upplevelse ansluter du bara till en Netflix VPN så är du redo att blåsas bort!

Den sista lilla rekommendationen för onlinesäkerhetsbuffs skulle vara att kolla in våra tester på den bästa programvaran för lösenordshantering.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me