Bästa VPN för Torrenting (2020)

Att skydda din identitet online är en nödvändighet nuförtiden. Detta är särskilt sant när det gäller P2P-fildelning eftersom du inte alltid vet vad du laddar ner eller vem som tittar.


Det finns mycket att tänka på när du väljer den bästa VPN för torrenting. Du måste kämpa med hackare och regeringens granskning i natura.

I Australien har mer än 55 internationella pirat-torrentwebbplatser blockerats tack vare ett domstolsbeslut i augusti 2017. Även i en ålder av Creative Commons licenser, användare begränsas från att komma åt innehåll.

De goda nyheterna är att det finns några fantastiska VPN-skivor där ute som gör att du kan kringgå denna blockering så att du kan se och ladda ner alla filmer, TV-program och sportspecialer du vill, när du vill.

Men att välja rätt är en annan historia, en som kan vara en halt sluttning om du inte har någon erfarenhet av VPN: er. Av den anledningen har jag sammanställt en lista över bästa VPN för torrenting.

Min lista är baserad på grundlig testning och forskning för att säkerställa att du bara läser om de mest ansedda som finns.

Efter att ha testat mer än 25 VPN och laddat ner (eller försökt ladda ner) 250+ filer överallt från Melbourne till Canberra. Med de bästa VPN: n kunde jag använda BitTorrent, ladda ner filmer och strömma varje avsnitt av Game of Thrones. ��

Ett sinne kan behöva böcker eftersom ett svärd behöver en sten för att hålla kanten, men mitt sinne behöver obegränsade nedladdningar och med de bästa VPN: n på den här listan kan jag ladda ner till mitt hjärta (och sinne) innehåll.

NordVPN

# 1 val, utmärkt integritetsbalans & Hastighet, dubbel datakryptering

FÖRDELAR

Extra skydd, kryptering av militär kvalitet, olika prisalternativ, enkel installation, olika betalningsmetoder inklusive Bitcoin, servrar i 61 länder

NACKDELAR

Lågare hastigheter än några av deras konkurrenter, inget telefonsupport

NordVPN har funnits länge och de är mycket populära av uppenbara skäl. Med NordVPN får du obegränsad P2P-delning, DNS-läckarblockerare, en kill switch och en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Dessutom använder de kryptering av militär kvalitet och förser sina användare med CyberSec som automatiskt blockerar saker som skadlig programvara så att du inte behöver oroa dig för cyberhot medan du strömmar eller strömmar blockerat innehåll.

CyberSec skyddar också mot DdoS-attacker (Distribution Denial of Service). En DDOS-attack är en typ av attack där flera komprometterade system används för att särskilt rikta in sig på ett system. Ditt system. CyberSec skyddar dig från en sådan attack.

Andra avancerade funktioner inkluderar Dubbel VPN som krypterar din internettrafik två gånger för att skapa ett extra lager av integritet. Denna process för att kedja servrar gör att du kan gömma dig bakom ett antal servrar för att bättre skydda din identitet.

Det här är bara några av de funktioner du kan förvänta dig av NordVPN. Kolla in vår fullständiga recension av NordVPN här.

Surfshark

# 2 Billigaste alternativet

FÖRDELAR

Stor hastighet, solid support och ett av de lägsta priserna för kvalitet / hastighet. 

Avblockerar Netflix och andra mediastreamningstjänster

NACKDELAR

Långsamt svar från supportteamet via e-post

Surfshark är en relativt nykomling på VPN-scenen, men de har vuxit i popularitet med sina starka grundläggande nätverk, olika datacenter och strikt ingen loggningspolicy.

När det gäller torrentering är det främsta skälet till att vi har Surfshark som vårt toppval säkerhet. Surfsharks VPN-protokoll använder 256-bitars AES-kryptering av militär kvalitet.

Men företaget går till extra steg med att integrera ett 2048-bitars DHE-RSA-nyckelutbyte och en SHA512-autentiserings hash för ytterligare säkerhet (översättning: bästa möjliga kryptering och säkerhet). Det finns också DNS- och WebRTC-läckeskydd vävt i tekniken som driver detta nätverk. Läs mer om det i vår recension här.

Totalt sett är Surfshark ett bra val för människor som söker både anonymitet och integritet för något som Nord VPN utan att betala en arm och ett ben.

ExpressVPN

# 3 Snabb och massor av IP-adresser

FÖRDELAR

De snabbaste hastigheterna, oslagbar kundservice, avancerade funktioner, inga loggar, fullständig integritet

NACKDELAR

De snabbaste hastigheterna, oslagbar kundservice, avancerade funktioner, inga loggar, fullständig integritet

ExpressVPN har en fast loggpolicy som innebär att du säkert kan använda uTorrent eller någon annan BitTorrent-klient för att dela filer med total anonymitet.

Du registrerar dig helt enkelt, följer deras grundläggande instruktioner och inom några minuter kan du ansluta till någon av deras servrar. Därifrån kan du säkert och säkert ladda ner uTorrent och börja använda deras app för att starta torrent. Deras smarta platsfunktion kan till och med välja den optimala platsen för ditt nätverk.

De använder den högsta krypteringsnivån (256-bitars AES) och tillåter dig att använda något av de viktigaste protokollen (OpenVPN, L2TP, PPTP och SSTP).

Med ExpressVPN, du få alla de funktioner vi nämnde tidigare—24/7 levande kundsupport, killerhastigheter, kill switch, obegränsad bandbredd och mer.

Buffrat VPN

# 4 Saknar hastighet / säkerhet

FÖRDELAR

Specialerbjudanden, inga loggar, höghastighetsservrar, 256-bitars Blowfish-kryptering, obegränsad bandbredd, 5 samtidiga anslutningar, 24/7 kundsupport

NACKDELAR

Inte den billigaste VPN-lösningen, ingen annonsblockering, saknar avancerade funktioner

Med solida internationella hastighetstestresultat och en pålitlig klient är det klart varför Buffert VPN har vunnit priser och har varit med i stora tekniska publikationer som Wired Magazine. De är ett välrenommerat företag som uppenbarligen bryr sig om sina kunder.

Varje år tilldelar detta Budapest-baserade företag 5 000 dollar till 5 studenter för att täcka sin utbildning på universitetet. De erbjuder affiliate support och dedicerad kundsupport.

Till skillnad från några av deras konkurrenter, sätter de absolut inga begränsningar för användare som vill dela filer. Du kommer att ha fullständig strömning åtkomst med deras programvara. Genom att använda deras teknik kan du kringgå regeringsstörningar och ta bort blockering av allt innehåll du vill visa eller ladda ner.

Genom att maskera din IP-adress och kryptera din onlinetrafik på rätt sätt ger buffert VPN dig allt du behöver för att avblockera torrentersidor och njuta av det innehåll du har klått för att kolla in.

Det är också värt att nämna att vissa VPN-webbplatser ser ut som om de smälldes samman av någons lillebror under en lång helg. Buffered.com kunde inte se bättre ut. Med banners som spelar upp det faktum att de har varit med i Time, Success och den nämnda Wired, är sidorna lätta för ögonen och enkla att navigera. Deras gränssnitt är också lätt att navigera.

IPVanish

En annan stark utmanare

FÖRDELAR

Inga loggar, solid kryptering, flera servrar, torrenting tillåtet, accepterar Bitcoin

NACKDELAR

Baserat i USA där NSA kunde komma och knacka, mindre än föredömligt kundsupport

IPVanish är bra för både nybörjare och rutinerade användare. Med en robust svit av säkerhetsverktyg är IPVanish en torrenters dröm. Precis som ExpressVPN och NordVPN ger IPVanish en idealisk kryptering för fildelning och strömning.

Denna prisbelönta VPN upprätthåller din integritet via Socks5, en proxy-funktion som gör att du kan förbli privat genom att dölja din riktiga IP-adress när du skickar din P2P-trafik genom en av deras 40 000+ IP-adresser på en av deras många servrar.

De har två servrar i Melbourne och totalt 950+ servrar i över 60 länder, vilket gör dem till en av de vanligaste VPN-lösningarna i världen. De erbjuder också tre prisvärda planer.

Privat VPN

Solid Runner Up

FÖRDELAR

Stark OpenVPN, ingen loggpolicy, prisvärda priser, sju dagars pengarna tillbaka-garanti, servrar i 29 länder

NACKDELAR

Ingen inbyggd DNS-läckatäckning

Privat VPN är ett budgetvänligt alternativ för den mer sparsamma användaren som fortfarande vill ha strömmande kapacitet, och använder konkret kryptografi för att hålla dig anonym. Deras tjänst har a inbyggd kill-switch och de upprätthåller en fast policy utan loggar.

Med Privat VPN kan du spärra regionspecifikt innehåll och blockerade webbplatser. Deras höghastighetsservrar är några av de mest pålitliga och deras inställningar med 1 klick tar ut huvudvärken från att registrera sig och komma igång.

Privat VPN är kompatibel med alla enheter och är en tjänst som är väl ansedd för sin vänliga kundservice och snabba anslutningar.

Tyvärr har varje ros sin tagg och den här är bristen på DNS-läckskydd. Men för den tillfälliga användaren är detta ett trevligt, billigt val som förmodligen får jobbet gjort.

Cyberghost

2nd Runner Up

FÖRDELAR

Privat, baserat i Rumänien (ingen regeringsnopning), snygg och enkel att använda programvara, fem samtidiga anslutningar, 24/7 livechatt, DNS-läckageskydd, kill switch, P2P-delning tillåten

NACKDELAR

Förvirrande prissättning, dåligt rykte bland tidigare kunder

Denna programvara är extremt enkel att använda och har alla klockor och visselpipor av dyrare VPN-lösningar. Baserat i Rumänien, CyberGhost ger exceptionella hastigheter på servrar i närheten och behåller absolut inga loggar över användarsessioner.

Det blockerar Torrent-protokollet på alla servrar, normaliserar trafik och tillåter användning av alla P2P-nätverk. Det enda tvivelaktiga med CyberGhost är att du kan ladda ner det helt gratis.

Gratis VPN är något som användare måste vara försiktiga med eftersom de flesta gratis VPN inte är riktigt gratis. De har ett dåligt rykte för att samla in dina uppgifter och sälja dem till tredje part för att betala för deras gratis tjänst.

Med det sagt, efter att ha genomfört ett test med CyberGhost, hittade vi inga bevis för att detta var fallet och inga DNS-läckor upptäcktes heller. Alla saker som beaktas verkar CyberGhost vara en genomförbart alternativ för användaren som har en stram budget.

Skydda dig själv nu

Din integritet är viktig, särskilt när det gäller P2P-fildelning. Förvirring kan vara mycket farligt. Det kan resultera i juridiska problem, attacker av skadligt innehåll eller skadlig kod. Det kan resultera i dataläckage och stöld av känslig information.

VPN: er kan avvärja alla dessa cyberhot och hjälpa dig att bibehålla diskretion.

Om du fortfarande inte är säker på att använda en av dessa tjänster, kom ihåg att VPN: n på denna lista har pengarna tillbaka-garantier. Du är fri att prova deras tjänst och se om det passar dig.

Hur skyddar VPN: er för Torrenting mig?

VPN-kryptering och unika IP-adresser säkerställer att din ISP (Internet Service Provider) inte kan se vad du gör på internet eftersom all data som överförs från din dator via VPN-servern är dold.

Eftersom en av de främsta orsakerna till att torrenting är ett stort nej är på grund av upphovsrättsskyddat innehåll, hamnar VPN-leverantörer i fliken från copyrightinnehavare istället för dig. Det beror på att din riktiga IP-adress inte exponeras.

Genom att ansluta till VPN-servrar som finns i länder som inte censurerar webbplatser på grund av upphovsrätt, du kan effektivt blockera torrentwebbplatser och se vad du vill.

Förstå lagen

Vissa länder (Storbritannien och Indien bland dem) spricker när det gäller upphovsrättsbrott online, men de flesta länder anser att piratkopiering är en civil sak snarare än en kriminell. Här är en lista över länder och deras tillhörande VPN-lagar.

En av de mest utbredda konsekvenserna av piratkopiering är ett varningsbrev från din internetleverantör. Om du använder ett korrekt säkert VPN kommer du inte att stöta på detta problem eftersom din faktiska IP-adress inte kommer att ses av någon.

Hur du kan säkerställa att din VPN för Torrenting skyddar dig

Om du vill veta om du verkligen är säker och privat kan du besöka IPLeak.com. Om du inte ser din riktiga IP-adress eller någon från din ISP skyddas du av VPN.

För extra säkerhet kan du kontrollera om din BitTorrent-klient läcker din riktiga IP-adress genom att bläddra ner till Torrentadressdetektering och lägga till magnetlänken till din BitTorrent-klient. Detta övervakar din torrentingaktivitet och upptäcker eventuella läckor.

Saker att tänka på innan du registrerar dig med ett VPN

När det gäller att välja det bästa VPN-nätverket för torrent, är det mycket du behöver veta.

Videodelare för Torrent och P2P behöver sekretess, men de behöver också ett rimligt tak när det gäller datakapslar. Långsamma hastigheter och känslig bandbredd kommer att utgöra ett problem för dem som vill ladda ner eller ladda upp en anständig mängd innehåll.

Med tanke på det här är några faktorer att tänka på innan du sätter dig på VPN för dina strömmande behov:

  • säkerhet
  • Loggningspolicy
  • Bandbreddgräns
  • Hastighetstestprestanda

Den viktigaste faktorn när man söker ett VPN för torrentering är kryptografin bakom programvaran. Korrekt kryptering är det som säkerställer användaren att inga tredje parter kommer att kunna spionera på sin aktivitet eller rikta in dem med annonser eller virus.

De bättre VPN på marknaden erbjuder OpenVPN-protokoll, en säkerhetsmodell för säker tunneltransport. Detta håller Internetleverantörerna (Internet Service Provider), oavsett saker som obligatorisk datalagring. På detta sätt hindrar du dem från att samla in dina personuppgifter och uppgifterna från dem du kommunicerar med online.

Privata företag har använt VPN för den här typen av osynlig säkerhet under lång tid, men nu har det gjorts tillgängligt för allmänheten och det finns en mängd VPN-lösningar på marknaden, av vilka många erbjuder säkerhetsprogramvara med sina egna signaturalgoritmer. för betongkryptering.

EN VPN: s loggningspolicy är mycket viktig eftersom det är detta som avgör om din onlineaktivitet verkligen är privat eller bara “kinda, sorta private.” Vissa VPN: er kommer att säga att de har en policy för no-loggar, vilket betyder att de inte sparar dina användarsessioner, men i många fall är ett falskt påstående.

Användare på Reddit och andra forum har ringt VPN som HideMyAss för att samla in sina data och dela den informationen med andra. Liknande anklagelser har planerats på Pure VPN, även om dessa anklagelser till stor del är underbyggda.

Förutom att välja ett VPN med en strikt policy utan loggar, vill du också leta efter en med massor av bandbredd. Naturligtvis är hastigheten på ditt VPN inte enbart ansvaret för det VPN du går med, det är också ditt ansvar.

Om du använder en VPN som påstår sig ha snabba hastigheter och tycker att de är långsam, kan du överväga att använda en server som är närmare dig. I de flesta fall har VPN servrar i ditt område. Använd alltid servern som passar ditt syfte.

Ett annat sätt att höja din hastighet är att använda ett PPTP-protokoll. PPTP står för Point-to-Point Tunneling Protocol. Det är ett av de äldsta och enklaste protokollen och beräknar snabbast. Kom dock ihåg att du får inte maximal säkerhet med ett PPTP-protokoll så det är verkligen en kast mellan ultimat säkerhet och ultimata hastighet.

Hastighetstestning är en annan faktor. ExpressVPN är min favorit VPN på grund av deras transparens och engagemang för sina kunder. De var den första VPN som introducerade ett hastighetstestverktyg som visar dig i realtid exakt vilka typer av hastigheter du uppnår med deras serveranslutning.

För att verkligen optimera din hastighet bör du uppgradera din egen anslutningshastighet via din egen internetleverantör. Se till att göra detta innan du använder ditt VPN. Använd inte heller ett gratis VPN för strömning eller strömning. För mer information om hastighet, läs vår fantastiska guide för att göra ditt internet snabbare.

Vilka VPN-skivor är så bäst att torrentera 2018? Vi tittade noga på alla större VPN på marknaden (och några av de mindre som du vill undvika till varje pris) och betygsatt dem baserat på hastighet, funktioner, kryptering, prispunkt, kundservice och, mest viktigare, integritet.

Slutsats

Jag tror att du håller med om att det finns många fördelar med att använda ett VPN.

Med en stark VPN kan du undvika allt från Wi-Fi-spoofing och Honeypot-attacker till Firesheep och ransomware medan du laddar ner och laddar upp innehåll anonymt.

Även om du bara vill ansluta till vänner eller släktingar har VPN fått ryggen och skyddar dina lösenord och personliga konversationer från nyfikna ögon från företag, hackare och statliga institutioner.

Nu när du har sett våra sex toppval har du kanske problem med att bara lösa en. Om så är fallet, rekommenderar jag att du testar en eller två för att få en känsla för vilken som passar dina behov.

Om jag var tvungen att välja mina tre bästa, jagJag skulle definitivt gå med NordVPN, Surfshark, och ExpressVPN. Var och en av dem har bra hastigheter, tillförlitligt stöd, bunnsolid kryptering och specialerbjudanden för dem som registrerar sig för första gången.

VPN: er är en viktig resurs och nu har du den kunskap du behöver för att börja shoppa för en livskraftig VPN-lösning. Lycklig streaming.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me