Bedste VPN Australien 2020

Contents

Anmeldelser og tekniske sammenligninger

Vi testede de 20 bedste VPN'er for at finde de hurtigste og mest sikre VPN-tjenester derude.

bedste vpn

Når du surfer på Internettet og læser dette lige nu, er du tilsluttet et virtuelt privat netværk (VPN)?

Hvis ikke, skal du være ...

I dag sker computer hacks og cyberangreb med alarmerende regelmæssighed. Derudover bliver verden mere mobil, idet rejser og fjernarbejde hurtigt bliver normen.


Efterhånden som flere af vores personlige oplysninger går ind i “skyen”, bliver vi mere sammenkoblede, men også meget mere sårbare.

Det er her en VPN kommer ind.

Kort sagt giver en VPN dig mulighed for at oprette forbindelse til internettet gennem en privat krypteret tunnel, der markant reducerer chancen for, at du bliver offer for cyberkriminalitet.

Desuden er de lette at bruge og billigere, end du måske tror. Jeg har personligt testet alt de bedste VPN'er i Australien og i udlandet og udarbejdede resultaterne af disse test i denne vejledning.

Vis FAQ-indhold

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er en VPN, og hvordan fungerer det?
 • Hvad er fordelene ved at bruge en VPN?
 • Er det lovligt at bruge en VPN i Australien?
 • Hvilken VPN lader mig streame Netflix?
 • Gør VPN'er, hvad jeg gør online, og opbevar logfiler?
 • Er VPN'er sikre til Torrenting?
 • Kan du oprette en VPN på en router?
 • Kan du opsætte en VPN på en spilkonsol eller smart TV?
 • Hvad er den bedste gratis VPN for Australien?
 • Hvad er den hurtigste VPN derude?
 • Hvor meget koster VPN'er?
 • Er der nogen farer ved at bruge en VPN?
 • Kan en VPN gøre mit internet hurtigere?
 • Kan en VPN blokeres?
 • Kan du spores, hvis du bruger en VPN?

Test af VPN'er - Min trin-for-trin-proces

Uanset hvor du går i verden, ønsker du, at din VPN skal være hurtig og sikker, ellers er der ikke meget mening i at have en. Den vanskelige del er at sile gennem de hundredvis af virksomheder, der tilbyder tjenesten for at finde ud af, hvilken VPN der er bedst.

Hos Privacy Australia kan vi godt lide resten af ​​verden, men vores mission er at lokalisere og anbefale tjenester til at hjælpe vores kolleger med Aussies med at forblive sikre online. Du kan læse mere om vores detaljerede testproces her.

At bestemme bedste VPN samlet set er denne testproces kritisk. Det er sådan, vi afslører softwaresårbarheder og sikkerhedshuller.

Vi fokuserer på et par vigtige kriterier:

 • Jurisdiktion - Hvor er de indarbejdet?
 • 5 Øjne - Del de dine oplysninger?
 • Logningspolitik - Hvis ja, er det et stort nej.
 • Hastighed - Langsomt VPN'er er ikke rigtig værd at bruge
 • Blokke P2P - Ikke mere Netflix
 • Antal forbindelser - 1 Enhed eller 3?

Se på vores diagram nedenfor, vi sorterede over 45 virksomheder og gik gennem hver enkeltes privatlivspolitik, servicevilkår og hastighedstest.

Bemærk også - alle læsere er velkomne til at give anmeldelser på hver VPN-service via den formular, der er tilgængelig på hver anmeldelse. 

VPNJurisdiktion5 ØjneLoggingHastighed # af servere # af samtidige forbindelserBlokke P2P
NordVPN Panama Ingen Ingen Hurtig 5231 6 Ingen
Surfshark VPN De Britiske Jomfruøer Ingen Ingen Hurtig 800+ servere Ubegrænset udstyr (men kun 1 kan bruges ad gangen) Ingen
ExpressVPN De Britiske Jomfruøer Ingen Ingen Hurtig 2.000 3 Ingen
VyprVPN Schweiz Samarbejdsvillig Ingen Hurtig 700 5 Ingen
Privat tunnel USA 5 Øjne Ja Gennemsnit 50 3 - Ubegrænset Ja
Trust.Zone Seychellerne Ingen Ja Gennemsnit 164 3 Ja
VanishedVPN Australien Ingen Ja Gennemsnit Ukendt 3 Ja
Privat internetadgang USA 5 Øjne Ja Gennemsnit 3243 5 Ja
PureVPN Hong Kong Ingen Ja Gennemsnit 2134 5 Ja
IPVanish USA 5 Øjne Ja Gennemsnit 1.100 10 Ja
TunnelBear Canada 5 Øjne Ja Gennemsnit 350 5 Ja
VPN Ubegrænset USA 5 øjne Ja Gennemsnit 400 5 Ja
Hotspot Shield USA 5 øjne Ja Gennemsnit 500 5 Ja
Avast Secureline VPN Tjekkiet Samarbejdsvillig Ja Gennemsnit 52 5 Ja
WindScribe Canada 5 Øjne Ja Gennemsnit 480 Ubegrænset Ja
TorGuard USA 5 Øjne Ja Gennemsnit 3.000 5 Ja
Hide.me VPN Malaysia Ingen Ja Langsom 35 5 Ja
Hola VPN Israel Samarbejdsvillig Ja Gennemsnit 0 3 Ja
Samlet VPN UK 5 Øjne Ja Gennemsnit 45 3 Ja
Avira Phantom VPN Tyskland 5 Øjne Ja Langsom 40 Ubegrænset Ja
CyberGhost VPN Rumænien Ingen Ja Gennemsnit 3519 7 Ja
Opera VPN Norge 5 Øjne Ja Langsom 3 1 Ja
SaferWeb USA Ingen Ja Langsom 30 2 Ja
ProtonVPN Schweiz Samarbejdsvillig Ja Gennemsnit 347 10 Ja
Betternet Canada 5 Øjne Ja Langsom 11 5 Ja

De bedste VPN-tjenester - vores anmeldelser

1. NordVPN - Top Overall Choice for Australiens # 1 VPN

“Pålidelige, sikre 5000+ servere”

nordvpn logo

PÅLIDELIG
MEST SIKKER
5000+ TJENESTER

NordVPN er en meget populær VPN-service med et massivt kundegrundlag. Ofte er den mest anbefalede VPN-tjeneste på mange websteder, NordVPN's omdømme støttes af deres tjenestes pålidelighed, nul logningspolitik, maksimal sikkerhed og komplet adgang til geo-blokeret indhold med deres proprietære SmartPlay-funktion.

CIA-sikkerhed og komplet anonymitet

Hvis sikkerhed og anonymitet er højeste prioritet for dig, er du med til en stor godbid. Med fremkomsten af ​​trusler, der er for komplekse til endda at beskrive, kunne du hygge dig, mens du gennemser, ved at du kunne bruge deres OpenVPN-tunnelprotokol, som er den mest sikre, der findes i dag. I modsætning til andre VPN-udbydere er NordVPNs version af AES-256-kryptering udstyret med 2048-bit Diffie-Hellman-nøglen snarere end RSA-nøglen, fordi den har perfekt fremad-hemmelighed.

NordVPN kan også prale af en dobbelt krypteringsfunktion, der gør NordVPN til det øverste valg for lande med drakoniske love (Nordkorea, Kina osv.). Selv med dyb pakkeinspektion er det næsten umuligt at knække dette krypteringsniveau.

DNS Lækbeskyttelse og automatiske kill-switch-funktioner er indbygget i en hvilken som helst af NordVPNs pakker, hvilket yderligere sikrer, at din aktivitet altid er beskyttet.

NordVPN har også en af ​​de nemmeste at bruge og mest sikre adgangskodeadministratorer til at parre med deres VPN-tjenester kaldet NordPass.

Servere og Geo-blokeret indhold

Deres proprietære SmartPlay-teknologi giver dig adgang til hundredvis af streamingwebsteder overalt, hvor du er i verden. SmartPlay er en sikret proxy-serviceløsning, der gør de fleste, hvis ikke alle deres servere, et levedygtigt adgangspunkt for streamingtjenester som Netflix, Kodl, Hulu og andre..

NordVPN passer meget ivrige rejsende med adgang til 5.200 servere, der er spredt over 62 lande på 6 kontinenter. Du kan Netflix og chill hvor som helst du vil. ��

2. Surfshark - Bedste “Budget” VPN

“Sikre, billige 800+ servere”

Surfshark logo

BILLIG
EKSTREMT SIKKERT
800+ TJENESTER

Surfshark-sted

Til at begynde med

Surfshark er definitionen af ​​det nye barn på blokken. Disse fyre er den nyeste VPN, vi har gennemgået, og vi kan godt lide det, vi ser indtil videre. De har endda potentialet til at være nummer et i fremtiden.

Vi taler meget om placering her på grund af jurisdiktion og statslige indblanding. Surfshark har taget ophold i De Britiske Jomfruøer, hvilket sandsynligvis er det bedste sted for en VPN at være og har også taget ophold i vores nummer 2-sted på denne liste.

Prisfastsættelsen for en langvarig kontrakt føles dybest set som om de giver dig den gratis til $ 1,99 pr. Måned, og abonnementet giver dig en fantastisk værdi. Det ser ud til, at Surfshark tilføjer en ny server hver dag og er altid på udkig efter at give mere til sine brugere. VPN-virksomheden har i øjeblikket over 800 servere i mere end 50 lande.

Sikkerhed og privatliv

Surfshark gør tingene rigtigt med hensyn til sikkerhed og privatliv og giver dig faktisk muligheder med hensyn til krypteringsprotokol. For det første logger de aldrig. For det andet har virksomheden support til flere protokoller, herunder 256-bit AES / OpenVPN, IPSec og IKEv2 (men ikke IPv6). Ved at bruge disse protokoller kan de levere et næsten ubegrænset antal IP-adresser til deres kunder.

Den gamle IPv4-protokol, der bruges af mange VPN'er, har et begrænset antal unikke IP'er, der skal tildeles. Dette kan vanskeliggøre dine streamingevner. Surfsharks support til en række VPN-protokoller betyder, at den kan installeres på en række routere og enheder.

Surfshark VPN-protokoller bruger den bedst tilgængelige 256-bit AES-kryptering. Virksomheden bruger også en 2048-bit DHE-RSA nøgleudveksling og en SHA512-godkendelseshash. Da de fleste ikke ved, hvad det betyder, bare ved, at det bogstaveligt talt er den bedste kryptering, du kan have. Surfshark har også DNS- og WebRTC-lækagebeskyttelse i hele deres netværk.

Pris og resten

Når det kommer til prisfastsættelse, er Surfshark det bedste valg med hensyn til den værdi, den giver. Dette var ikke tilfældet for nogle få år siden, fordi Surfshark bare var et glimt i hajens fars øjne. Når det kommer til kortsigtede planer, er omkostningerne rimelige. Hvis du ser på en to-årig plan, kan du betale 1,99 $ pr. Måned, hvilket slår alle andre store VPN.

Den fantastiske ting ved Surfshark VPN er, at du bare kan skrue op ekstra skift fra din sofa hver måned for at betale for tjenesten.

3. ExpressVPN - Bedste valg til hastighed

“Hurtige, sikre, 700+ placeringer”

ExpressVPN

hURTIGSTE
EKSTREMT SIKKERT
700+ PLACERINGER

Til at begynde med

Dette britiske Jomfruøer (placering er vigtigt) har været i branchen siden 2009 og vinder vores kærlighed som den 2. bedste allround VPN for australiere. Der er flere grunde til, at vi gør gældende.

For prisen på et enkelt abonnement får kunderne adgang til nogen af 2000+ hurtige ExpressVPN-servere placeret i 94 lande. I tilfælde af at du spekulerer på, er dette ganske bred dækning, og det er en god ting.

Sikkerhed og privatliv

Ryggraden i en VPN ligger i den krypteringsstandard, den udsætter. AES-256 er ExpressVPNs valg. Du behøver ikke at være en teknologisk nørde for at forstå, at det ville tage snesevis af supercomputere, der kontrollerer milliarder af nøgler i sekundet milliarder af år at knække denne slags kryptering med brute force. Læs mere om, hvordan kryptering fungerer her.

Du vil ikke have noget at gøre med en VPN, der har en WebRTC-lækage, malware-inficerede installationsfiler eller en svag logningspolitik. Fra vores test er ExpressVPN ren som en fløjte og kan prale af en politik uden logning, der er så streng som du finder.

For nybegynder til VPN-lingo, no-logging betyder, at de ikke fører poster af din brug af deres service. Tro det eller ej, nogle virksomheder gør det. Disse virksomheder er ikke på vores liste.

Leder du efter en service, der giver mulighed for problemfri torrenting og adgang til Kodi og Netflix hvor som helst? Dette er en af ​​de vigtigste grunde til, at nogle mennesker bruger en VPN-service, og ExpressVPN tjekker det godt.

Pris og resten

Det bedste er, at du får alle disse eksempler på funktioner, og STILL kan nyde en af ​​de hurtigste VPN-oplevelser, der findes. Det eneste nit, vi har valgt, er ExpressVPN kommer let ind på den høje side af prisen, der spænder fra $ 6,67 til $ 12,95 pr. Måned, afhængigt af kontraktens længde og tilbud, de muligvis kører.

Kundesupport er vigtigt. Vi lavede nogle spørgsmål for at sætte det gode omdømme hos ExpressVPNs personale på prøve.

Lang historie kort, de gjorde det virkelig godt.

Selvom vi ikke foreslår, at du raidrer børnenes college-fond for at få denne VPN-tjeneste, ville det ikke nødvendigvis gøre dig til en dårlig person.

4. VyPrVPN - Fjerde valg, men stadig ret god

“Hurtig, god pris, færre placeringer”

Vypr VPN

BEDSTE PRIS
FØRRE IPS TIL FORBINDELSE TIL
HURTIG

Sandheden skal siges, vi ville ikke lave en stor del af det, hvis du valgte det VyprVPN i stedet for vores # 1 anbefaling. Det er så godt, men nogen skal være anden, og de fleste af de ting, vi har at sige om dette firma, er af den positive sort.

Mens en smule under # 3's standard for servere i 94 lande, kan VyPrVPN prale af 70 lande, som ikke er lurvet.

Ubegrænset betyder ubegrænset

Men hvad vi virkelig kan lide er det ubegrænsede streaming-aspekt af denne service, hvilket betyder, at du kan bogstaveligt ophold online 24/7 resten af ​​dit liv, hvis du kan lide, vil aldrig løbe ind i en båndbredde eller ydeevne begrænsning. Ikke alle VPN-tjenester kan fremsætte dette krav.

Sikkerhed er vigtig i VPN-spillet. Uden dette er der ingen mening i at købe tjenesten overhovedet. VyPrVPN ejer og vedligeholder alle deres servere in-house. Dette betyder færre muligheder for dine personlige data til at se dagens lys gennem fejlbehag.

Torrenter, Kodi og Netflix

VyPrVPN fungerer teknisk med torrenting, Kodi og Netflix, dog ikke altid uden lidt bande og smide ting om. Torrenter er tilladt, men ikke opmuntret, og dine torrenting-aktiviteter kan muligvis logges.

Kodi fungerer fint, men skal konfigureres manuelt. Og takket være Netflix 'krig mod VPN'er, bliver det sværere at finde en server, der fungerer med denne service pålideligt.

Ingen risikotest

Ligesom NordVPN tilbyder VyprVPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du er ny på alt dette, betyder det meget, fordi det er din flugtplan i tilfælde af at du pludselig narrer og beslutter at aldrig bruge internettet igen.

Nye VyprVPN-kunder får en 50% prisreduktion som en tak fra virksomheden for at prøve deres service. Selvom det er meget hurtigt, er den måske mest fremragende funktion deres samlede hengivenhed til at bevare dine personlige data.

5. Ren VPN

“Solidt valg, men et let trin ned”

Ren VPN-logo

DYRERE
INKONSISTENT HASTIGHEDER
FEWER IPS

Til vores måde at tænke på, skulle du virkelig ikke gå online uden en VPN, men virkeligheden er, at øre kan være stramme, og selv de relativt beskedne omkostninger ved NordVPN og ExpressVPN kan resultere i overskydende måltider.

For dem, der har et strengt budget, tilbyder vi PureVPN til din overvejelse.

Når omkostninger er en stor aftale

Hovedprocessen er, at du får de fleste af funktionerne i tophunde, som en pengene-tilbage-garanti, fuldstændig passende support og al den anonymitet og privatliv, du forventer af en VPN-tophylde - men til en lavere pris.

Nu vil vi ikke sidde her og hævde, at PureVPN-kvalitet er hver bit af de to foregående valg, fordi det ikke er det, men tjenesten er helt fin, hvis du har brug for at kontrollere udgifter.

Den første ting, du sandsynligvis vil bemærke, når du lander på PureVPN-webstedet, er, at det ser ud til, at de har et pokker med en masse funktioner. Du har ret. De gør.

En overflod af funktioner

Vi taler om anti-malware og virussoftware, annonceblokering, påvisning og forebyggelse af indtrængen, appfiltrering, og listen fortsætter. Du kan ikke finde dette niveau af sikkerhedsfinansiering med andre tjenester med lignende priser.

Føj til dette en solid "log-ingen-session" -politik, og hvad der kan være den nemmeste brugergrænseflade i branchen, og du har et forbandet fint valg for australiere, der ved, at de har brug for en VPN, men også har brug for at spare en penge.

Torrenting, osv.

Hvis torrenting er dit mål med en VPN, er intet at se her. PureVPN blokerer alle torrenter fra det, vi kan fortælle. Som de fleste andre VPN-tjenester kan du forvente at have problemer med pålidelig adgang til amerikanske Netflix fra de fleste af deres servere. Hvis du dog er i Kodi, tilbyder PureVPN en officiel tilføjelse, der gør det til en leg at bruge.

6. Privat internetadgang

“Billig, hurtig og langsom”

adgang til privatlivets fred

DYRERE
INKONSISTENT HASTIGHEDER
FEWER IPS

Privat internetadgang (PIA) lander højre smack midt i pakken, når det kommer til VPN-tjenester af høj kvalitet for australiere. Hvad det betyder er, at der er lidt god, lidt ikke-så-god, og du får det hele til en ret anstændig pris.

Et interessant aspekt ved denne VPN-tjeneste er, at du med vilje kan beslutte at nedgradere krypteringsniveauet for din forbindelse til gengæld for hurtigere browsningshastighed. På overfladen kan det se ud som, at dette valg kun vil gælde dem, der indtægter for mange malingschips som barn.

Men hold på!

Du ønsker mindre kryptering?

Lad os sige, at du ved, at du er på et relativt sikkert netværk og er klar over, at nedgradering til 128-bit-kryptering (fra 256-bit-kryptering) stadig giver dig et solidt lag krypteringsbeskyttelse.

Den hastighed, du vinder, kan være vel umagen værd.

Mens PIA har chock fuld af servere, omfatter de kun 28 lande. Underwhelming. Den nederste linje - hvis du ikke er i et af disse lande, forventer skildpadde-lignende forbindelseshastigheder selvom du fjernede kryptering fuldstændigt (naturligvis foreslår vi ikke det).

Her er den spændende del, hvis du kan lide billige. Afhængig af kontraktens længde og andre muligheder, du vælger, vil din månedlige sats for denne VPN sandsynligvis falde i intervallet $ 3 til $ 7 om måneden.

Netflix, Torrents og Kodi

Spørgsmålet, som mange af jer stiller, er, om PIA arbejder med disse typer tjenester. Du kan ridse Netflix fra listen, fordi ingen VPN fungerer pålideligt med denne service i 2019. Du er måske heldig og finder en samarbejdende server nu, og det er det. På plussiden understøtter denne VPN-tjeneste ret torrenting og fungerer godt sammen med Kodi.

Nogle alvorlige ulemper

PIA er beliggende i USA, hvilket er en alvorlig ulempe fra et privatlivssynspunkt (læs om de 5 øjne). En anden ulempe, der er værd at nævne, er, at der ikke er nogen live chat-funktion.

Sååå… ikke en dårlig service, men ikke en, vi kan skabe meget entusiasme over.

7. Trust.Zone

“Hurtig ... og lille”

Bedste VPN Australien 2020

DYRERE
INKONSISTENT HASTIGHEDER
FEWER IPS

Nogle gange betyder størrelse ikke noget, men nogle gange gør det det.

Trust.Zones VPN-service har meget at gøre for det. En ting, det ikke gør, er serverens antal og placering. Vi taler om en skånsom 135 i 31 lande. Hovedpunkterne er, at uanset hvor hurtige forbindelseshastigheder er, kan virksomheden ikke sammenlignes med det fodaftryk, som virksomhederne efterlader sig øverst på vores liste.

Sneaky hurtig hastighed

Hvis du tilfældigvis bor i et land i nærheden af ​​en af ​​deres servere, har du sandsynligvis en stor forbindelsehastighed. samlet set, Trust.Zone var næsthurtigst af de testede. Det er ingen lille præstation.

Top hak sikkerhed

Et andet mærke til deres fordel er en dedikation til sikkerhed. Beliggende i det eksotiske tropiske vidunderland på Seychellerne, har PIA en tendens til at falde ned i fnise pasninger, når de bliver bedt om at vende brugerdata til de regeringer, der gerne vil bede om den slags ting. Vi taler om de sædvanlige mistænkte: USA, England, Australien ... du får ideen.

Hvis du er i humør til at torrent, har denne VPN-service ingen begrænsninger. Klar til at Netflix og slappe af i landet nedenunder? Meh, det fungerer måske for dig, og det kan måske ikke. Vi var i stand til at omgå geo-begrænsningerne på kun tre af de syv servere, vi prøvede, så vi gav op.

Denne er også en af ​​dine bedste indsatser, hvis du kan lide at bruge Kodi.

Stout krypteringsstandarder og et lavt udvalg i pris gør PIA til et fremragende valg - hvis du tilfældigvis er en af ​​de heldige få i nærheden af ​​en server.

8. Skjul min røv

“Funny Name, Rotten Service”

HMAVi ønsker, at Hide My Ass var en stor vittighed. Undskyld. Det er ikke. Tjenesten eksisterer faktisk og opkræver folk til at deltage i deres eget særlige brand af inkompetence og skullduggery.

Hvis der var en kategori for mindst anbefalet VPN-service i Australien, ville Hide My Ass (HMA) gøre et rent feje af guld-, sølv- og bronzemedaljer.

Lad os sige dette så tydeligt som muligt. HMA er en frygtelig service på alle niveauer, der betyder noget. Vi vil anbefale dig at sværge for internettet og al relateret teknologi for evigt, flytte til Outback og deltage i en Aboriginal-stamme, før du tilmelder dig denne VPN.

Helt seriøst. Det er så slemt.

Selvom vores HMA-test pludselig sluttede, var det ikke hurtigt nok. Vi brugte en hel uge på at forsøge at oprette forbindelse til både Netflix og torrenting - ingen held. Dette ud over at blive startet tilfældigt og ofte fra vores forbindelse.

Da vi forsøgte at ringe til support, var der ikke noget svar på e-mail, chat-session, telefonopkald eller røgsignal.

Til sidst deaktiverede de kontoen uden advarsel. Føj til denne parade af udugelighed, de faktiske forbindelseshastigheder er langsomt til ikke-eksisterende, de er kendt for at gemme log sessioner og samarbejde med retshåndhævelse, og du har fået en virkelig dårlig service.

Anbefaler vi HMA? Du regner det ud.

VPN'er, vi testede, og hvordan vi gjorde det

Der er hundredevis af VPN-produkter tilgængelige, men efter vores mening er det kun ca. to dusin, der er værd at teste. Vi tog den oprindelige beslutning om, hvilke der foretog den indledende nedskæring baseret på online-stemning og vores egen brancheekspertise.

Dernæst kom en grundig testproces, der gik sådan som denne:

 • Stik.

  Køb software

  Vi gik faktisk online og købte produktet til den fulde pris fra en automater, installerede det på vores lager bærbare pc og testede det i en uge.

 • Stik.

  Hastighedstest

  Valgte syv forskellige tilfældige geografiske placeringer. Testet hver VPN-kandidat fra disse placeringer.

 • Stik.

  Kontroller for lækager

  Der er adskillige kilder til lækager (WebRTC osv.), Der kan rive dit privatliv og anonymitet væk på et øjeblik og er kendetegnende for en dårlig VPN-service.

 • Stik.

  Geo-kompatibilitet

  Evnen til at torrent og arbejde omkring Netflix / Kodi geografiske begrænsninger er en af ​​grundene til, at VPN'er er populære. Vi vurderede disse funktioner.

 • Stik.

  Brugervenlighed

  Kontrollerede, hvor venlig brugergrænsefladen var og kundeserviceforhold.

 • Stik.

  Omkostning kontra værdi

  fordi vi ikke alle har guldklumper og Bitcoin, der falder ud af vores lommer.

 • Stik.

  Funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger / sikkerhed

  En VPN's raison d’être.

Selvom testningen fortsætter, for placeringerne i 2019 vi vurderede 20 af de bedste tjenester. Testmiljøet med hensyn til computer og operativsystem var det samme, for at få et ærligt resultat.

Bare i tilfælde af at vi ikke har gjort det klart nok, tager vi ikke tilskyndelser - økonomiske eller på anden måde - til at nå frem til anbefalingerne på denne side. Dette er vores egne meninger, der er nået gennem sved på vores pande og masser af tid brugt på at anvende fingre på tastaturet.

”Så, I har købt og betalt for 20 VPN-abonnementer ?!”

Naturligvis er svaret på det spørgsmål ja. Du skal også bemærke ligheden mellem vores testperiode og den gratis prøveperiode, der tilbydes af de fleste tjenester. Kom nu, du troede ikke ...?

Vi arbejder med stiffe her, og vores opkald var højere end blot at være en anden gruppe Aussier med for mange VPN-abonnementer.

Ofte stillede spørgsmål

billede der viser en krypteret tunnel for VPN'erHvad er en VPN, og hvordan fungerer det?

En krypteret forbindelse mellem din computer og internettet.

Adskilt fra din internetudbyder dirigerer en VPN de data, der genereres af din online aktivitet gennem en anden server, og skjuler således din faktiske placering ved at tildele en anden IP-adresse. Derudover er dataene krypteret for at forhindre, at de bliver set af hackere.

En VPN giver et meget højere niveau af privatliv og anonymitet end tilgængeligt via din internetudbyder. De fleste VPN-tjenester bygger op af open source-protokoller som Open VPN.

Hvordan det virker

Selvom dit hoved muligvis imploderer, hvis du skulle bygge en fungerende VPN-forbindelse fra bunden, er processen med at bruge en ikke kompliceret.

 1. Download VPN-software, og installer det på din enhed.
 2. Start en browsing-session ved at åbne softwaren.
 3. Dine data er krypteret, før de forlader din computer.
 4. Når de er krypteret, går dine data til VPN-serveren.
 5. Efter at have passeret VPN-serveren dirigeres dine data (stadig krypteret) til din online destination - som et bankwebsted eller din foretrukne sociale medieside.
 6. Fra online destinations synspunkt ser det ud til, at dataene stammer fra VPN-serveren.

Det store problem med alt dette er, at takket være krypteringsprotokollen er data i transit (f.eks. Kreditkort eller personnummer) ulæselige for alle, der formår at hacke systemet og kigge efter.

Tænk på en VPN-forbindelse som en sikker tunnel, gennem hvilken al information, der er forbundet med en online session, kan rejse, skjult sikkert fra omverdenen.

Hvad er fordelene ved at bruge en VPN?

Nå et helt nyt niveau af online sikkerhed og privatliv.

Takket være kryptering reducerer brug af en VPN i høj grad chancerne for, at dine data bliver stjålet og solgt på Dark Web eller til annoncører uden dit samtykke. Derudover ser din IP-adresse ud som om du får adgang til internettet fra VPN-serverens fysiske placering, hvilket skaber et anonymitetsniveau, der ikke kan matches med en traditionel internetudbyder.

Er det lovligt at bruge en VPN i Australien? australia online privatlivsprofil

Juridisk for nu, men nylig lovgivning kunne være en glat hældning.

De fleste vestlige lande, inklusive Australien, tillader ubegrænset brug af VPN-tjenester. Men en lov fra 2015 gjorde det tilladt for dem, der har ophavsret, der krænkes, kunne få en føderal retsafgørelse om at få den blokeret i landet.

Indtil videre er der ikke foretaget yderligere lovgivningsmæssige skridt mod VPN'er. Mange australiere bruger disse typer tjenester for at omgå regeringens bestræbelser på at regulere indhold.

Se vores liste over lande, der har forbudt VPN-brug.

Hvilken VPN lader mig streame Netflix?

Vælg din tjeneste omhyggeligt, hvis du ønsker amerikansk Netflix.

Det er ingen hemmelighed, at resten af ​​verden lyster efter den amerikanske version af Netflix. Der er tre grunde til dette: valg, valg, valg. Streaminggiganten tilbyder forskellige valg i forskellige dele af verden, og hvis du tilfældigvis er på det forkerte sted ved fødselsret, er du ude af held, medmindre ...

Du gættede det. Ved at vælge en VPN beliggende i det ophøjede land for de modiges frie og hjem, kan du narre Big Brother Netflix til at tro, at du er en farvet-i-uld-Yankee og træffe valg fra FULL kataloget. Husk at Netflix er på et korstog for at blokere alle VPN'er fra at låse op for deres service.

Her er vores valg af de bedste VPN'er til Netflix, dvs. dem, der fungerer i næsten hvert land og for næsten alle websteder.

Gør VPN'er, hvad jeg gør online, og opbevar logfiler? vpn-logningspolitikker score diagram

Afhængigt af hvilken service du bruger, er svaret på begge - ganske muligvis.

Mens du sporer dine online aktiviteter og gemmer logfiler, der dokumenterer det samme, synes at være i modstrid med hele grunden til at bruge en VPN, skal du ikke tage nogen fejl masser af tjenester involverer sig i denne praksis.

Selvom en vis logning er nødvendig for at fejlsøge problemer og administrere konti korrekt, er mange af de mest populære tjenester i nærheden af ​​begrebet invasion af privatlivets fred.

Du er måske interesseret i at læse vores artikel om nøjagtigt hvilke VPN'er, der ikke sporer onlineaktivitet eller logidentificerende oplysninger.

Er VPN'er sikre til Torrenting?

Gode ​​VPN'er - Sure. Dårlige VPN'er - ikke så meget.

Forbløffende, også kendt som peer-to-peer (P2P) fildeling, er det vilde vest på internettet. Intet sted online er du mere ansvarlig for at afhente en virus eller malware eller snuble over en retshåndhævende officer, der udgør som Johnny Copyright Violator.

Hvis det ser ud til, at det kan være en god ide at gøre brug af en VPN, før vi går ud til et af disse seværdigheder, er vi her for at sige, at det er en klog beslutning.

Uanset om du ønsker at komme rundt på forskellige regeringscensurforsøg eller downloade en piratkopieret fil af din yndlingsfilm (kom nu, det er 2020, er det ingen mening at foregive, at det ikke gør det), det skal være obligatorisk at vælge en VPN-kvalitet. Hvordan ved du hvilken?

Denne artikel afslører de fire bedste VPN'er til torrenting, vi kunne finde.

Kan du oprette en VPN på en router? billede af opsætning af vpn router

Gør din hele Wi-Fi-forbindelse privat.

Det er godt at bruge en VPN-tjeneste på din primære internetenhed, men det kan blive endnu bedre, når du konfigurerer den til at køre gennem en router og privatisere hele dit wi-fi-netværk. Der er en julemand og ja, du kan gøre det.

Der er en få fordele ved en routerbaseret VPN-service der går ud over den forbedrede sikkerhed og privatlivets fred, der allerede ydes af den mere traditionelle opsætning.

 1. Oprethold en aktiv VPN-forbindelse hele tiden
 2. Tilslut flere enheder til en konto
 3. Kast et bredere, mere sikkert net over din husstand

Valg og opsætning af en VPN-router overstiger omfanget af denne artikel, men tutorials er rigelige på Google.

Kan du opsætte en VPN på en spilkonsol eller smart TV?

Hvis du VPN-ize din router først.

Der er faktisk et par forskellige måder at skinde denne kat på. Den første ville være at downloade og installere en VPN-app direkte på dit smart TV, selvom ikke alle har denne mulighed. En anden måde at gøre det på ville være at køre en VPN-forbindelse gennem din hjemme router (se forrige spørgsmål).

Da din spilkonsol eller smart-tv tager deres internet-signal fra hjemmenetværket, ville de være beskyttet af den VPN-ized-router, du opretter.

Hvad er den bedste gratis VPN for Australien?

Betalt VPN-service er altid bedre, men der er gratis muligheder.

Måske har du hørt det gamle ordsprog: ”Hvis produktet er gratis, DU er produktet.

Hovedpunkterne er, at få virksomheder danner grundlag for administrerende direktørens hjerte og løfte om at levere en service / produkt i verdensklasse uden omkostninger nogensinde. Du skal forstå, at hvis en VPN-tjeneste udråber sig som gratis, betyder det ganske enkelt, at de tjener deres penge på ikke-traditionelle måder som:

 1. Giv en minimal service uden omkostninger, men rammer dig med forhandler for at fjerne hastigheds- eller båndbreddebegrænsninger, der kvæler nytten.
 2. Indsamling / salg af dine data til annoncører eller på det mørke web.
 3. Sælg annoncer, der udfylder hvert hjørne af skærmen.

Selvom du måske tror, ​​at du får noget gratis, er du ikke det. Den måde, hvorpå du i sidste ende vil betale, er muligvis ikke let, men det vil spille sin hånd i sidste ende.

Stadig fast besluttet på at finde en VPN-service af fri kvalitet?

Læs vores artikel om dine gratis bedste muligheder.

Hvad er den hurtigste VPN derude? Bedste VPN Australien 2020

Kryptering sænker en VPN.

Måske har du ikke tænkt over det, men processen med at kryptere alle bit af data, der rejser over din internetforbindelse, bremser alt ned. Dette er et problem, som enhver VPN-service løber imod og kæmper konstant for at overvinde.

Hvis krypteringen er supersterk, er hastigheden langsom. Hvis hastigheden er stor, er krypteringen svag.

Men nogle få tjenester har formået at overvinde dette problem og opretholde konstant hurtige forbindelseshastigheder og lufttæt sikkerhed.

Uanset hvem der rangerer, har NordVPN en tendens til at komme ind eller nær toppen af ​​en anbefaling, når det kommer til hastighed.

Læs vores NordVPN-anmeldelse, hvis du gik glip af den første gang.

Hvor meget koster VPN'er?

Mere end en gummipind, mindre end en Ferrari.

Lad os afslutte spændingen. De er ikke så dyre i det større skema med ting. De fleste legitime VPN-tjenester kører dig mellem $ 2 og $ 10 pr. Måned. Husk, at dette er en service, du bruger sammen med - ikke i stedet for - din internetudbyder.

Mellem de to skal du ikke være mere end $ 20 om måneden.

Virker som en ret god handel for at bevare online privatliv og forhindre, at dine personlige data bliver kidnappet og solgt til den højeste byder.

Er der nogen farer ved at bruge en VPN?

De bider ikke, hvis det er det, du beder om.

Den eneste reel risiko forbundet med at bruge en VPN er, hvis du vælger en scummy-service der installerer malware på din computer eller høster dine personlige data eller økonomiske oplysninger, der skal sælges. Det er en meget reel fare, som oftest kommer fra gratis tjenester.

Dette er grunden til, at du VIRKELIG bør gøre din research (som at læse denne side - godt stykke arbejde) på forhånd for at udslette de dårlige skuespillere.

Bare en lille smule due diligence fra din side kan forhindre dig i at tilmelde dig en af ​​disse jokere. De, der gør dårlige ting, har masser af ulykkelige tidligere kunder, der ikke er bange for at gå online og fortælle alt om deres dårlige oplevelse.

Denne artikel, vi skrev, får dig hurtigt op på sårbarheder, som skyggefulde VPN-tjenester muligvis prøver at udnytte.

Kan en VPN gøre mit internet hurtigere?

Ikke medmindre fysiklovene ophæves.

Som nævnt tidligere gør krypteringsprocessen, der tillader en VPN at gøre din browsingoplevelse mere sikker, ikke noget for at øge internetforbindelseshastigheden. Faktisk bortset fra meget få tjenesteudbydere har tilføjelse af en VPN til blandingen en tendens til at have en langsommere virkning.

For en hurtigere internetforbindelse skal du udforske løsninger med din internetudbyder.

Læs vores guide til at fremskynde din internetforbindelse ved hjælp af et par justeringer og hacks.

Kan en VPN blokeres? liste over lande, hvor vpns er forbudt eller ulovligt

Stiger solen i øst? Ja.

Desværre kan din VPN-tjeneste blokeres enten på ISP-niveau eller ved hjælp af en DNS-router. Blokering af VPN'er er normalt forbundet med store organisationer paranoide om computersikkerhed eller regeringer, der er involveret i internetcensur.

Dette kan opnås på et par forskellige måder.

 1. Blokering af IP-adresser, der er tilknyttet populære VPN-tjenester. Nogle regeringer vælger at blokere alle IP-adresser, der har oprindelse uden for landet.
 2. Blokering af porte, der understøtter fælles VPN-tunnelprotokoller.

Den gode nyhed er, at der ikke er nogen perfekt måde at blokere ALLE VPN-tjenester permanent på. Det er et flydende spil, hvor reglerne konstant ændres. Hvis du finder din VPN-forbindelse konstant under angreb, er der andre metoder til at skjule din IP-adresse.

Vil du lære, hvordan du skjuler din IP-adresse (den er faktisk ganske enkel). Se denne artikel for at se, hvordan.

Kan du spores, hvis du bruger en VPN?

Intet er idiotsikkert.

Mens en korrekt fungerende VPN-service gør det sværere at blive sporet, kan du være sikker på, at der ikke er nogen tilgængelig teknologi garanteret, at du bliver usynlig. Her er blot et par af mulighederne:

 1. Din VPN lækker din rigtige IP
 2. Din VPN-server bliver hacket
 3. Din VPN-service installerer malware på din computer
 4. Clever hackere kan finde dig på andre måder end IP-adresse
 5. Der er mange, MANGE andre ...

Hovedpunkterne er, at en VPN giver mere anonymitet og sikrere data, men der er ingen mand, kvinde eller barn på denne jord som kan love med sikkerhed, at du aldrig vil blive sporet, når du bruger en VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me