Bedste VPN’er til Netflix (2020)

Da jeg var ung, elskede jeg naturen og tilbragte det meste af min tid ved Murray, men enhver fyr, der blev alderen i sidste del af 90'erne, kan fortælle dig, at friluften bliver kedelig efter et stykke tid, og du vil have ægte underholdning.

Desværre for underholdning for mig og mine kammerater var underholdning svært at komme med. Når du er for ung til lidt af den ravvæske, og puberteten har fået dig dækket af acker, bliver du beruset og buggered ude af spørgsmålet. ��

Dengang, og i dag, vender jeg mig til amerikanske film for at slukke min tørst efter spænding. Men South Australia er elendig, når det kommer til film. I det mindste var det dengang. Den eneste biograf, jeg kan huske, er det historiske Capri-teater, og det var 60 kilometer væk. Boo!!

Da mine forældre fik mig og min bror en computer, var vi over månen. Endelig kunne vi se YouTube og downloade film. Det er tilstrækkeligt at sige, det var sjovt, mens det varede.

Som enhver Aussie ved, har regeringen slået hårdt ned på piratwebsteder og blokeret ikke mindre end 59 torrentwebsteder. Og det er ikke alt. Netflixs amerikanske videobibliotek er også ikke tilgængeligt i Australien, ligesom websteder som Hulu og Crackle.


For at gøre tingene værre, kan indholdet, der stadig er let tilgængeligt for Aussies, målrette os mod uønsket reklame, ondsindet software og vira og stjæle vores personlige data.

Gratis betyder, at du er produktet

Ransomware-angreb som NotPetya, Locky, Jigsaw og CrySis har kostet os penge og følsomme personlige oplysninger i de sidste par år, og det viser ikke noget tegn på at bremse. Fra oktober steg cyberangreb i Australien.

Det er ikke kun bankerne og store virksomheder, der er sårbare over for sådanne angreb. Hvis Jigsaw lærte os noget, er det, at den gennemsnitlige borger kan målrettes og få deres personlige data gidslet af en eller anden halsbjørn med et flashdrev i hans gumboot.

Heldigvis er der nogle gode VPN'er (Virtual Private Networks) derude, der kan gøre vores online oplevelse til en privat og sikker en. Med kryptering af militær kvalitet giver disse VPN'er dig mulighed for at surfe på nettet eller streame dine yndlingsfilm & TV-shows uden bekymring for blokering eller forfalskning.

Når man bruger de fleste VPN'er, får man ufravigeligt en proxy-fejlmeddelelse, når man forsøger at få adgang til tjenester som US Netflix. Men dette er et problem, der let afhjælpes ved at vælge den rigtige VPN til jobbet.

Hver VPN på denne liste er anbefales specifikt for deres evne til at omgå blokeret indhold, især Netflix. Hvis du bruger en af ​​disse VPN'er, kan du se US Netflix og ethvert andet lands Netflix-katalog i krystalklar HD-kvalitet. Hvis du leder efter en gratis VPN, vil vi anbefale det, det vil være for langsomt til pålideligt at streame videoer.

Nedenfor gennemgår vi nøjagtigt, hvad en Netflix VPN er, og hvorfor den kan fjerne blokering af streamingtjenestens bibliotek for dig. Vi går over hver VPN, der fungerer til dette formål, og hvorfor nogle ikke er værd at bruge. Som en ekstra assistent vil jeg diskutere, hvordan du går i gang med at oprette en VPN til dette formål.

Lad os få noget at blive!

NordVPN

Avanceret trusselregistrering + dræbskontakt + kryptering af militær kvalitet

PROS

Forskellige prisindstillinger og betalingsmetoder
Få adgang til Netflix
Tillader torrenting
Nem kontoopsætning
Sikker kryptering
Fremragende interface
Slick webdesign
Diverse tilføjelser
Kunde support

ULEMPER

Hastigheden er langsom i visse dele af verden.

Opererer ud af Panama jurisdiktion, langt væk fra Fourteen Eyes, er NordVPN en VPN, du kan stole på for at holde dine oplysninger fortrolige. De er immun mod piratkopieringslovgivning hvilket betyder, at du vil være i stand til at oprette forbindelse overalt når som helst.

Med en realtidsblokliste over websteder, der er vært for malware, spyware og trackere, er NordVPNs signatur CyberSec-teknologi -enblød for at opdage skadelig software eller sniffere, når du besøger et farligt sted. På denne måde kan de forhindre dig i at få adgang til et websted, der går på kompromis med dine data.

Med kryptering af militær kvalitet og dobbelt VPN (to beskyttelseslag), NordVPN holder dig fast indhyllet i hemmeligholdelse, når du surfer på nettet eller downloader indhold.

Personligt kan jeg godt lide deres beskyttelse mod DNS-lækage (det bedste, jeg har fundet) og "Onion Over VPN" (dine meddelelser er bundet i krypteringslag, som lagene af en løg).

Desværre tilbyder NordVPN ikke en ad-blocker-app, men bortset fra at de har de fleste af de funktioner, man ville se efter i en VPN - DNS-beskyttelse, kill switch, et al..

Funktioner

CyberSec, ubegrænset download, filsharing, firewalls og sikkerhed; DNS-lækagebeskyttelse, 6 samtidige forbindelser, 24/7 live chat, 99,9% oppetid, 1000+ servere

Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse her.

Surfshark

Overlegen kryptering, ubegrænsede forbindelser, indbygget Kill-switch

Surfshark logo

PROS

Fjernelse af Netflix og andre mediestreamingtjenester
Fungerer godt til torrenting og P2P-fildeling
Streng no-log politik
Ubegrænset IP-adresser, båndbredde og forbindelser
Overlegen sikkerhed og kryptering
Kill-switch inkluderet i alle planer
Fås i lande med netcensur eller blokke
Gratis prøve og 30-dages pengene-tilbage-garanti
DNS, IPv6 og WebRTC lækebeskyttelse

ULEMPER

Mindre netværk af servere end andre VPN'er
Hastighederne kan variere fra server til server
App-interface mangler designoptimering

Sufshark er den nye VPN-tjeneste på blokken. Virksomheden vokser hver dag og synes forpligtet til at ende som markedets bedste VPN. Tjenesten har en 30-dages pengene-tilbage-garanti og bygger hurtigt et af de bedste omdømme på blokken.

Da Surfshark først kom i gang var de fleste i tvivl om dem. En anden VPN? Virksomheden så klart markedet og troede, at de kunne gøre det bedre. Det har allerede over 800 servere i mere end 50 lande. Det ser ud til, at de er tilføje flere servere hver dag.

Hvorfor er det så højt på vores Netflix-liste? En ting, det har over mange VPN-tjenester, er support til IPv6-protokollen. Ved at bruge denne protokol kan de give en ubegrænset antal IP-adresser til deres kunder.

Den gamle IPv4-protokol, der bruges af mange VPN'er, har et begrænset antal unikke IP'er, der skal tildeles. Dette er en vigtig sondring, som Netflix og andre virksomheder er i stand til at registrere VPN'er og indlede blokke på grund af tusinder af brugere, der stammer fra den samme IP-adresse.

Funktioner

24/7 Live Chat, fantastiske apps, ubegrænset alt, en absurd krypteringsprotokol, ingen logning og en voksende serverbase.

Læs vores komplette anmeldelse af Surfshark her.

ExpressVPN

Hurtige, sikre og tonsvis af servere

PROS

145 serverplaceringer
Diverse prisindstillinger & betalingsmetoder
Kompatibilitet med flere enheder
Fjern blokering af Netflix USA og Amerikansk Samoa
Ubegrænset hastighed og båndbredde
RSA-4096 & SHA-512 HMAC-godkendelse
Overlegen ydelse i 90+ ​​lande
Superior kundeservice
Dedikerede IP'er

ULEMPER

Pricier mulighed end andre
Begrænsede indstillinger og konfigurationer
Ingen telefonsupport

Dette er en af ​​mine overordnede favoritter, når det kommer til anerkendte VPN'er med masser at tilbyde. De har de hurtigste hastigheder rundt, og de leverer ubegrænsede downloads og en supersikker 256-bit kryptering.

Du vil være hårdt presset for at finde en enkelt VPN, der kan matche ExpressVPN for venlig, kyndig kundesupport og ultimativ sikkerhed. Deres 30-dages pengene-tilbage-garanti og 24/7 live chat er bonusser for alle dine bludgers, som ikke kan gider at finde ud af tingene på egen hånd.

De hjælper dig med ethvert problem og sikrer, at du har en positiv oplevelse ved at bruge deres servere, eller at du får en fuld refusion.

Funktioner

Indhold overalt, ingen logfiler, 145 serverplaceringer, ExpressVPNs signaturhastighedstest, prisvindende apps, 24/7 kundesupport og delt tunneling.

(Læs hele vores ExpressVPN-anmeldelse her)

PureVPN

Fremragende sikkerhed, hurtige hastigheder og god service

PROS

Lette interface
Fem unikke forudindstillinger
Fremragende hastigheder
P2P tilladt
Ingen logfiler politik
Stærk kryptering
Betalingsfleksibilitet

ULEMPER

Tidligere forekomster af DNS-lækager
Logger tidsstempler og båndbredde
NAT-firewall og andre tilføjelser koster ekstra

Hvis du ønsker et fair go hos Netflix, er PureVPN VPN for dig. Det fungerer 100% af tiden, uanset om du ønsker at udforske det amerikanske Netflix-katalog eller tjekke Hulu, Kodi og / eller Amazon Prime.

Deres servere understøtter også P2P-deling, hvilket betyder, at du vil være i stand til at fjerne blokering af alle disse torrent-websteder, som regeringen prøver at fjerne fra os. Med 80.000+ servere, PureVPN er en af ​​de største og mest udbredte VPN'er omkring, og de har fået et forbandet godt omdømme for beskyttelse mod DNS-lækager.

PureVPN er iOS- og Android-kompatibel og tilbyder en række protokoller fra OpenVPN og L2TP til IKEv2 og SSTP.

Men tag ikke mit ord for det. The Mashables og The New York Times har også sunget denne ros for deres stærke kryptering og uovervindelige priser. Hvis du er en battler, der ikke har råd til at droppe hele vaden ved sikker internetbrowsing, vil du være glad som en gris i lort med PureVPN.

De er billig og let at opsætte. Og prikken over i'et er deres syv-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis det ikke er incitament nok, skal du overveje det faktum, at de tillader fem samtidige forbindelser. Det er to flere forbindelser end de fleste af deres konkurrenter.

Funktioner

Hurtige hastigheder, ingen logfiler, pengene tilbage-garanti, ophæver Netflix og torrenting, testet og godkendt

(Læs vores fulde PureVPN-anmeldelse her)

VyprVPN

Mere end 70 servere, stærk kryptering, fantastisk til Netflix

PROS

Servere i mere end 70 lande
Lynhurtige hastigheder (ideel til streaming)
Stærk kryptering
Fuldt udstyret sikkerhed
Fjern blokering af Netflix

VyprVPN er et ess valg til Netflix og andre streamingtjenester. De giver en bunnsolid kryptering og alle de avancerede sikkerhedsfunktioner, du kan bede om. Vi taler om kryptering af militær kvalitet, usædvanlige hastigheder og service i mere end 70 lande.

Fra deres ergonomiske software til deres kompatibilitet med flere enheder, VyprVPN er en kæmpe blandt VPN'er, og ligesom ExpressVPN giver de deres kunder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Personligt er jeg ikke særlig glad for deres kundesupport-team (ikke kun det informative), men det er en lille pris at betale for anstændig kryptering og total anonymitet.

Og for battlers, der ikke ønsker at skille sig ud med deres bukke lige uden for flagermus, de tilbyde en 3-dages gratis prøveperiode så du kan se, hvordan det fungerer, før du køber en plan.

Funktioner

Ubegrænset downloading og streaming, 3 samtidige forbindelser, pengene tilbage-garanti, nederlag throttling, flere protokoller, Chameleon-protokol, multi-app integration

(Læs vores fulde VyprVPN-anmeldelse her)

TorGuard

Ikke så mange placeringer men total privatliv

PROS

Hurtige forbindelser
Fjern blokering af Netflix US
Brugervenlighed på alle platforme
Avancerede egenskaber
24/7 kundesupport
TSL og 256-bit kryptering

TorGuard Anonym VPN er en levedygtig mulighed for dem, der ikke forventer hundretusinder af IP-adresser eller hundreder af serverplaceringer.

Torguards Anonyme VPN, der tilbyder en Socks5-proxy og dedikeret IP, giver sine brugere mulighed for at streame blokeret indhold og downloade torrenter med komplet privatliv.

Det bliver du i stand til at få adgang til alt fra Netflix og Hulu til Pandora og Crackle anonymt.

En af de ting, jeg kan lide mest ved dem, er deres betalingsmetoder. Du kan betale med Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash og Money Bookers ud over større kreditkort og Google Wallet.

Selvom TorGuard er en smule bare knogler sammenlignet med de andre VPN'er på denne liste, er det stadig en sikker og hurtig VPN-løsning, der understøtter OpenVPN, PPTP eller L2TP.

Med servere i både Australien og New Zealand såvel som 98 andre lande ved du, at du vil være i stand til at oprette forbindelse og få det, du vil have ud af deres software.

Funktioner

Understøtter alle enheder inklusive Xbox 360, 5 samtidige forbindelser, Support Ticket, e-mail support, 100+ servere i 37 lande, kryptering af militær kvalitet

(Læs vores fulde TorGuard-anmeldelse her)

Goose VPN

God, men alt for mange forbindelsesdråber

PROS

Prisbillig pris
Netflix-adgang
P2P support
Ergonomisk software
Ingen logfiler politik

ULEMPER

Ingen live chat support
Langsomere hastigheder end de fleste, især når du bruger OpenVPN
Svær at konfigurere router
Forbindelser mistes ofte

Goose VPN får en score på 75% fra mig, fordi de bestemt er en velrenommeret VPN, men de er langt fra de bedste. Denne hollandske-baserede service er en af ​​de nyere VPN'er på markedet, og måske vil de blive bedre med tiden.

Som det står lige nu, mangler de de avancerede funktioner eller række protokoller, som jeg forventer af en VPN-løsning på øverste hylde.

Når det er sagt, får du adgang til Netflix, P2P support og ubegrænsede forbindelser. Deres software er let nok til at installere, og de tilbyder en risikofri 30-dages gratis prøveperiode, så du kan se selv, om de er værd at bruge.

Det bedste, jeg kan sige om Goose VPN, er, at de er det forholdsvis overkommelig og tilbyder så mange samtidige forbindelser, som du kunne ønske. Førstnævnte gør dem ikke nøjagtigt bemærkelsesværdige (der er masser af billige VPN'er derude), men sidstnævnte er temmelig unik. Faktisk kan jeg ikke huske, at jeg testede en enkelt VPN, der tilbød mere end seks samtidige forbindelser.

Hvis du kan håndtere dråber i downloadhastigheder, så vil du måske gå på Goose VPN. Du kan bestemt gøre meget værre (se: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Funktioner

30-dages gratis prøveversion, stærk kryptering, ingen logfiler

Kan jeg få en gratis VPN til Netflix?

gratis vpnHvis du er ny på VPN'er og bare vil se, hvordan de fungerer, eller hvis du har en fast indkomst og ikke har råd til en betalt VPN-løsning, kan du tjekke mange af disse fremragende VPN'er gratis, normalt til en prøve periode på en uge eller en måned. Men forvent ikke at låse Netflix og lignende streamingtjenester med gratis software.

Den triste sandhed er, at Netflix knækker hårdt ned på servere, der tilhører VPN'er. Derfor er det kun premium VPN-tjenester, der er i stand til at fjerne blokering af det. Den gode nyhed er, at de fleste hver VPN på denne liste er superbilligt, så du vil ikke bryde banken med at prøve en.

Fjern blokering af Netflix fra hvor som helst

Bedste VPN'er til Netflix (2020)Alle vil tage en tur på Netflix, fordi de er giganterne i moderne underholdning. Den store mængde film, tv-shows og dokumentarer, de tilbyder i deres monstrøse katalog, er ærefrygtindgydende.

Selvom Netflix-biblioteket er enormt, har seere uden for USA meget at se frem til, hvis de fjerner blokering af det amerikanske Netflix-katalog. Amerikanske Netflix-abonnenter får masser af indhold, som andre lande ikke modtager.

Hvad er en VPN til Netflix?

VPN står for Virtual Private Network. Denne service gør det så du kan se ud som om du får adgang til internettet fra en anden del af verden takket være VPNs forskellige IP-adresser, der maskerer din faktiske IP-adresse.

Ved hjælp af en af ​​deres amerikanske servere ser du ud til at have adgang til Netflix fra USA. Resultatet er et katalog, der får dig til at udbrede, "Fair suck of the sav!"

Hvorfor har forskellige lande forskellige Netflix-kataloger??

På grund af licensbegrænsninger, der er pålagt af produktionsselskaberne bag film og tv-programmer, der er licenseret til Netflix, kan streamingkongene ikke dele bestemt begrænset indhold med alle regioner.

Dette er ikke Netflix's skyld, det er indlysende af rigdommen af ​​eksklusivt indhold, som de har bestilt fra nogle af de øverste navne inden for underholdning, at de bestræber sig på at levere indhold til hele verden (Game of Thrones, Orange er den nye sorte, Sandy Wexler, The Punisher, Stranger Things, House of Cards).

Desværre, når det kommer til eksisterende materiale, er deres hænder bundet. Men det skulle ikke betyde, at dine hænder er bundet, og det gør det ikke. I det mindste behøver det ikke at være med VPN'er til din rådighed.

Netflix Proxy-fejl — Fix proxyblokke

Tidligere har folk forsøgt at fjerne blokering af Netflix 's USA-katalog ved hjælp af proxy-websteder. Hvis du har prøvet det for nylig, ved du, at det ikke længere kan gøres, da Netflix bruger en proxy-blokkering.

Når du forsøger dette nu, vises der en fejlmeddelelse, der lyder: ”Whoops, noget gik galt. Streamingfejl. Det ser ud til, at du bruger en afblokerer eller proxy. Sluk for nogen af ​​disse tjenester, og prøv igen. ”

Så mens en DNS-proxy tidligere var en god måde at gøre det på, vil den ikke fungere for dig nu. Det den eneste måde at få adgang til amerikanske Netflix på er at bruge en Netflix VPN.

Heldigvis omgås VPN-tjenesterne på denne liste om Netflix-proxy-blokken og løsner alt det iøjnefaldende indhold, du har kløet for at se.

Hvert regionspecifikt Netflix-katalog er tilgængeligt lige ved hånden. En VPN er den bedste måde at omgå Netflix-blokke.

Vil du bruge Netflix, får du problemer?

Ikke sandsynligt. Selvom Netflixs servicevilkår tydeligt angiver, at en bruger vil have deres Netflix-konto afskåret, hvis de bliver fanget ved hjælp af en VPN til at få adgang til alternative kataloger, er der ingen registreringer af, at de nogensinde har gjort det.

Ingen bruger er nogensinde blevet retsforfulgt for at have brugt en VPN til at fjerne blokering af Netflix, og heller ikke er de blevet tiltalt for at have ophævet blokering af nogen anden streamingtjeneste.

Årsagen til, at de ikke kommer hårdt ned på folk for at bruge VPN'er, er ganske enkel. Det er ikke i deres bedste interesse at miste abonnenter, bare fordi de nævnte abonnenter fik adgang til ulovligt indhold. Så stream videre!

Bedste Netflix VPN'er - Konklusion

For dem med et Netflix-abonnement åbner en VPN en verden af ​​muligheder. De fleste abonnenter over hele kloden er væsentligt begrænset, når det kommer til indhold. Med en solid VPN kan du se alt fra det amerikanske Netflix-katalog til det britiske katalog, det amerikanske Samoa-katalog og Puerto Rico's katalog, der hver har enorme mængder eksklusivt materiale.

For de allerbedste VPN'er til Netflix anbefaler jeg på det kraftigste mine top tre forslag. NordVPN, Surfshark og ExpressVPN er blandt de største VPN'er derude, hvad angår kryptering, funktioner, kompatibilitet, prisfastsættelse og kundeservice.

Hver af disse VPN'er tilbyder fantastiske hastigheder til HD-streaming og al sikkerhed skal du holde dig skjult, mens du gennemser Netflix-biblioteker. Hvis du vil forbedre din Netflix-oplevelse, skal du bare oprette forbindelse til en Netflix VPN, og du er klar til at blive sprængt væk!

Den sidste lille anbefaling til onlinesikkerhedsbuffere ville være at tjekke vores test på den bedste adgangskodeadministrationssoftware.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me