Bedste VPN’er til Torrenting (2020)

Det er en nødvendighed i dag at beskytte din identitet online. Dette gælder især når det kommer til P2P-fildeling, da du ikke altid ved, hvad du downloader, og heller ikke hvem der ser på.

Der er meget at overveje, når du vælger den bedste VPN til torrenting. Du er nødt til at kæmpe med hackere og regeringens kontrol i natur.

I Australien er mere end 55 internationale pirat torrentwebsteder blevet blokeret takket være en retsafgørelse i august 2017. Selv i en alder af Creative Commons licenser, er brugerne begrænset til at få adgang til indhold.

Den gode nyhed er, at der er nogle gode VPN'er derude, der giver dig mulighed for at omgå denne blokering, så du kan se og downloade alle de film, tv-shows og sportsspecialer, du ønsker, når du vil.


Men at vælge den rigtige er en anden historie, en, der kan være en glat hældning, hvis du ikke har nogen erfaring med VPN'er. Af den grund har jeg udarbejdet en liste over bedste VPN'er til torrenting.

Min liste er baseret på grundig test og forskning for at sikre, at du kun læser om de mest velrenommerede, der er tilgængelige.

Efter at have testet mere end 25 VPN'er og downloadet (eller forsøgt at downloade) 250+ filer overalt fra Melbourne til Canberra. Med de bedste VPN'er var jeg i stand til at bruge BitTorrent, downloade film og streame hver episode af Game of Thrones. ��

Et sind har muligvis brug for bøger, da et sværd har brug for en kalksten, hvis det skal holde det i forkant, men mit sind har brug for ubegrænsede downloads og med de bedste VPN'er på denne liste kan jeg downloade til mit hjerte (og sind) indhold.

NordVPN

# 1 valg, fremragende balance mellem privatlivets fred & Hastighed, dobbelt datakryptering

PROS

Ekstra beskyttelse, kryptering af militær kvalitet, forskellige prisindstillinger, let opsætning, forskellige betalingsmetoder inklusive Bitcoin, servere i 61 lande

ULEMPER

Langsomere hastigheder end nogle af deres konkurrenter, ingen telefonstøtte

NordVPN har eksisteret i lang tid, og de er meget populære af åbenlyse grunde. Med NordVPN får du ubegrænset P2P-deling, DNS-lækager, en kill switch og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvad mere er, de bruger kryptering af militær kvalitet og giver deres brugere CyberSec, som automatisk blokerer ting som malware, så du ikke behøver at bekymre dig om cybertrusler, mens du torrenser eller streamer blokeret indhold.

CyberSec beskytter også mod DdoS-angreb (Distribueret afslag på tjeneste). Et DDOS-angreb er en slags angreb, hvor flere kompromitterede systemer bruges til især at målrette mod et system. Dit system. CyberSec beskytter dig mod et sådant angreb.

Andre avancerede funktioner inkluderer Dobbelt VPN, som krypterer din internettrafik to gange for at skabe et yderligere lag af privatliv. Denne proces med at kæde servere giver dig mulighed for at skjule bag et antal servere for bedre at beskytte din identitet.

Dette er kun et par af de funktioner, du kan forvente af NordVPN. Se vores fulde NordVPN-anmeldelse her.

Surfshark

# 2 Billigste valgmulighed for spænding

PROS

Stor hastighed, solid support og en af ​​de laveste priser for kvalitet / hastighed. 

Fjernelse af Netflix og andre mediestreamingtjenester

ULEMPER

Langsomt svar fra e-mail supportteam

Surfshark er en relativ nybegynder på VPN-scenen, men de er vokset i popularitet med deres stærke netværksfundament, forskellige datacentre og strenge ingen loggingspolitikker.

Med hensyn til torrenting er hovedårsagen til, at vi har Surfshark som vores øverste valg, sikkerhed. Surfsharks VPN-protokoller bruger 256-bit AES-kryptering af militær kvalitet.

Virksomheden går imidlertid ekstra trin med at inkorporere en 2048-bit DHE-RSA nøgleudveksling og en SHA512-godkendelseshash for yderligere sikkerhed (oversættelse: bedst mulig kryptering og sikkerhed). Der er også DNS- og WebRTC-lækebeskyttelse, der er vævet ind i teknologien, der driver dette netværk. Læs mere om det i vores anmeldelse her.

Generelt er Surfshark et godt valg for folk, der leder efter både anonymitet og privatliv i noget som Nord VPN uden at betale en arm og et ben.

ExpressVPN

# 3 Hurtige og mange IP-adresser

PROS

Hurtigste hastigheder, uovertruffen kundeservice, avancerede funktioner, ingen logfiler, komplet privatliv

ULEMPER

Hurtigste hastigheder, uovertruffen kundeservice, avancerede funktioner, ingen logfiler, komplet privatliv

ExpressVPN har en fast ingen logpolitik, hvilket betyder, at du sikkert kan bruge uTorrent eller enhver anden BitTorrent-klient til at dele filer med total anonymitet.

Du tilmelder dig blot, følger deres grundlæggende instruktioner og inden for få minutter er du i stand til at oprette forbindelse til nogen af ​​deres servere. Derfra kan du sikkert og sikkert downloade uTorrent og begynde at bruge deres app til at starte torrenting. Deres Smart Location-funktion kan endda vælge den optimale placering for dit netværk.

De bruger det højeste krypteringsniveau (256-bit AES) og giver dig mulighed for at bruge en af ​​de vigtigste protokoller (OpenVPN, L2TP, PPTP og SSTP).

Med ExpressVPN, dig få alle de funktioner, vi har nævnt tidligere—24/7 live kundesupport, dræberhastigheder, kill switch, ubegrænset båndbredde og mere.

Bufret VPN

# 4 Mangler hastighed / sikkerhed

PROS

Særlige tilbud, ingen logfiler, højhastighedsservere, 256-bit Blowfish-kryptering, ubegrænset båndbredde, 5 samtidige forbindelser, 24/7 kundesupport

ULEMPER

Ikke den billigste VPN-løsning, ingen annonceblokering, mangler avancerede funktioner

Med solide internationale hastighedstestscore og en pålidelig klient, er det klart hvorfor Bufret VPN har vundet priser og været omtalt i store tech-publikationer som Wired Magazine. De er et hæderligt firma, der åbenlyst interesserer sig for sine kunder.

Hvert år tildeler dette Budapest-baserede firma $ 5.000 til 5 studerende til at hjælpe med at dække deres uddannelse på universitetet. De tilbyder tilknyttet support og dedikeret kundesupport.

I modsætning til nogle af deres konkurrenter, lægger de absolut ingen begrænsninger for brugere, der vil dele filer. Du har total strømforsyning med deres software. Ved hjælp af deres teknologi vil du være i stand til at omgå regeringens indblanding og fjerne blokering af alt indhold, du ønsker at se eller downloade.

Ved at maske din IP-adresse og korrekt kryptere din online trafik giver Buffered VPN dig alt hvad du har brug for for at fjerne blokering af torrenting-sider og nyd det indhold, du har kløet for at tjekke ud.

Det er også værd at nævne, at nogle VPN-websteder ser ud, som om de blev slået sammen af ​​nogens lillebror i løbet af en lang weekend. Buffered.com kunne ikke se bedre ud. Med sider, der viser det faktum, at de er blevet vist i Time, Success og den nævnte Wired, er siderne let på øjnene og lette at navigere. Deres interface er også let at navigere.

IPVanish

En anden stærk konkurrent

PROS

Ingen logfiler, solid kryptering, flere servere, torrenting tilladt, accepterer Bitcoin

ULEMPER

Baseret i USA, hvor NSA kunne komme bankende, mindre end eksemplarisk kundesupport

IPVanish er fantastisk til både begyndere og erfarne brugere. Med en robust pakke af sikkerhedsværktøjer er IPVanish en torrenters drøm. Som med ExpressVPN og NordVPN giver IPVanish den ideelle kryptering til fildeling og streaming.

Denne prisvindende VPN opretholder dit privatliv via Socks5, en proxy-funktion, der giver dig mulighed for at forblive privat ved at skjule din rigtige IP-adresse, når du sender din P2P-trafik gennem en af ​​deres 40.000+ IP-adresser på en af ​​deres mange servere.

De har to servere i Melbourne og i alt 950+ servere i 60+ lande, hvilket gør dem til en af ​​de mest udbredte VPN-løsninger i verden. De tilbyder også tre overkommelige planer.

Privat VPN

Solid løber op

PROS

Stærk OpenVPN, ingen logpolitik, overkommelig pris, syv-dages pengene-tilbage-garanti, servere i 29 lande

ULEMPER

Ingen indbygget DNS-lækagedækning

Privat VPN bruger en konkret kryptografi for at holde dig anonym, som er en budgetvenlig mulighed for den mere sparsommelige bruger, der stadig vil torrentere kapacitet. Deres service funktioner a indbygget kill-switch og de opretholder en fast politik uden logfiler.

Med Privat VPN kan du fjerne blokering af regionsspecifikt indhold og blokerede websteder. Deres højhastighedsservere er nogle af de mest pålidelige rundt omkring, og deres 1-klik-opsætning tager hovedpinen ud af at tilmelde dig og komme i gang.

Privat VPN, der er kompatibel på alle enheder, er en service, der er velkendt for sin venlige kundeservice og hurtige forbindelser.

Desværre har hver rose sin torn, og den ene er manglen på beskyttelse mod lækage af DNS. Men for den afslappede bruger er dette et pænt, billigt valg, der sandsynligvis får arbejdet gjort.

CyberGhost

2. løber op

PROS

Privat med base i Rumænien (ingen regeringssnuffing), flot og let at bruge software, fem samtidige forbindelser, 24/7 live chat, DNS-lækage beskyttelse, kill switch, P2P deling tilladt

ULEMPER

Forvirrende priser, dårligt omdømme blandt tidligere kunder

Denne software er ekstremt nem at bruge og har alle klokker og fløjter af dyrere VPN-løsninger. Baseret i Rumænien, CyberGhost leverer ekstraordinære hastigheder på servere i nærheden og beholder absolut ingen logfiler over brugersessioner.

Det blokerer for Torrent-protokollen på alle servere, normaliserer trafik og tillader brugen af ​​alle P2P-netværk. Den eneste tvivlsomme ting ved CyberGhost er, at du kan downloade det helt gratis.

Gratis VPN'er er noget, brugere skal være forsigtige med, da de fleste gratis VPN'er ikke virkelig er gratis. De har et dårligt ry for at indsamle dine data og sælge dem til tredjepart for at betale for deres gratis service.

Når det er sagt, efter at have kørt en test med CyberGhost, fandt vi ingen bevis for, at dette var tilfældet, og at der heller ikke blev fundet nogen DNS-lækager. Alt i betragtning ser CyberGhost ud som en levedygtig mulighed for den bruger, der har et stramt budget.

Beskyt dig selv nu

Dit privatliv er vigtigt, især når det kommer til P2P-fildeling. At fortryde kan være meget farligt. Det kan resultere i juridiske problemer, angreb fra ondsindet indhold eller malware. Det kan resultere i datalækager og tyveri af følsom information.

VPN'er kan afværge alle disse cybertrusler og hjælpe dig med at bevare skøn.

Hvis du stadig ikke er sikker på, om du bruger en af ​​disse tjenester, skal du huske, at VPN'erne på denne liste har tilbagebetalingsgarantier. Du er fri til at prøve deres service og se, om det er rigtigt for dig.

Hvordan beskytter VPN'er til Torrenting mig?

VPN-kryptering og unikke IP-adresser sikrer, at din ISP (Internet Service Provider) ikke kan se, hvad du laver på Internettet, da alle de data, der transmitteres fra din computer via VPN-serveren, er skjult.

Da en af ​​de vigtigste grunde til, at torrenting er et stort nej, er på grund af ophavsretligt beskyttet indhold, ender VPN-udbydere med at få flak fra copyrightindehavere i stedet for dig. Det skyldes, at din rigtige IP-adresse ikke udsættes for.

Ved at oprette forbindelse til VPN-servere beliggende i lande, der ikke censurerer websteder på grund af ophavsret, kan du effektivt fjerne blokering af torrent-websteder og se, hvad du vil.

Forståelse af loven

Nogle lande (Det Forenede Kongerige og Indien blandt dem) bryder sammen, når det gælder lovovertrædelser på nettet, men de fleste lande betragter piratkopiering som et civilt anliggender snarere end en kriminel. Her er en liste over lande og deres tilknyttede VPN-love.

En af de mest udbredte konsekvenser af piratkopiering er et advarselsbrev fra din internetudbyder. Hvis du bruger en ordentligt sikker VPN, vil du ikke støde på dette problem, da din faktiske IP-adresse ikke bliver set af nogen.

Sådan sikrer du dig sikker på, at din VPN til Torrenting beskytter dig

Hvis du vil vide, om du virkelig er sikker og privat, kan du besøge IPLeak.com. Hvis du ikke ser din rigtige IP-adresse eller en fra din ISP, er du beskyttet af VPN.

For ekstra sikkerhed kan du kontrollere, om din BitTorrent-klient lækker din rigtige IP-adresse ved at rulle ned til Torrentadressedetektion og tilføje magnetlinket til din BitTorrent-klient. Dette vil overvåge din torrenting aktivitet og registrere eventuelle lækager.

Ting at overveje, før du tilmelder dig en VPN

Når det kommer til at vælge den bedste VPN til torrenting, er der meget, du har brug for at vide.

Deltagere i Torrent og P2P har brug for privatliv, men de har også brug for et rimeligt loft, når det kommer til datapakker. Langsom hastighed og kropsbredde vil være et problem for dem, der ønsker at downloade eller uploade en anstændig mængde indhold.

Med det i tankerne er her et par faktorer, du skal overveje, før du sætter dig ind på VPN for dine torrenting behov:

  • Sikkerhed
  • Logningspolitik
  • Båndbreddegrænse
  • Hastighedstests ydeevne

Den vigtigste betragtning, når man opsøger en VPN til torrenting, er kryptografien bag softwaren. Korrekt kryptering er det, der sikrer brugeren, at ingen tredjepart vil være i stand til at spionere på deres aktivitet eller målrette dem mod annoncer eller vira.

De bedre VPN'er på markedet tilbyder OpenVPN-protokol, en sikkerhedsmodel for sikker tunneltransport. Dette holder internetudbydere (internetudbydere), uanset ting som obligatorisk datalagring. På denne måde forhindrer du dem i at indsamle dine personlige data og dataene fra dem, du kommunikerer med online.

Private virksomheder har brugt VPN'er til denne form for usynlig sikkerhed i lang tid, men nu er den blevet gjort tilgængelig for offentligheden, og der er et væld af VPN-løsninger på markedet, hvoraf mange tilbyder sikkerhedssoftware med deres egne signaturalgoritmer til konkret kryptering.

EN VPNs logningspolitik er meget vigtig fordi det er det, der bestemmer, om din online aktivitet virkelig er privat eller bare “kinda, sorta private.” Nogle VPN'er vil fortælle dig, at de har en politik, der ikke er logfiler, hvilket betyder, at de ikke gemmer dine brugersessioner, men i mange tilfælde er en falsk påstand.

Brugere på Reddit og andre fora har kaldt VPN'er som HideMyAss ud for at indsamle deres data og dele disse oplysninger med andre. Lignende beskyldninger er blevet rettet mod Pure VPN, skønt disse beskyldninger stort set ikke er underbyggede.

Bortset fra at vælge en VPN med en streng ingen logbogspolitik, vil du også kigge efter en med masser af båndbredde. Naturligvis er hastigheden på din VPN ikke alene ansvaret for den VPN, du går med, det er også dit ansvar.

Hvis du bruger en VPN, der hævder at have hurtige hastigheder, og du finder dem som langsomme, kan du overveje at bruge en server, der er tættere på dig. I de fleste tilfælde har VPN servere i dit område. Brug altid den server, der passer til dit formål.

En anden måde at hæve din hastighed på er at bruge en PPTP-protokol. PPTP står for Point-to-Point Tunneling Protocol. Det er en af ​​de ældste og enkleste protokoller og beregner hurtigst. Husk dog, at du får ikke maksimal sikkerhed med en PPTP-protokol så det er virkelig et kast mellem den ultimative sikkerhed og den ultimative hastighed.

Hastighedstest er en anden overvejelse. ExpressVPN er min foretrukne VPN på grund af deres gennemsigtighed og engagement over for deres klienter. De var den første VPN, der introducerede et hastighedstestværktøj, der viser dig i realtid nøjagtigt, hvilke slags hastigheder du opnår med deres serverforbindelse.

For virkelig at optimere din hastighed skal du opgradere din egen forbindelseshastighed via din egen internetudbyder. Sørg for at gøre dette, før du bruger din VPN. Brug heller ikke en gratis VPN til torrent eller streaming. For mere information om hastighed, kan du læse vores fantastiske guide til at gøre din internet hurtigere.

Så hvilke VPN'er er bedst til torrent i 2018? Vi kiggede nøje på alle de store VPN'er på markedet (og nogle af de mindre, som du for enhver pris vil undgå) og vurderede dem baseret på hastighed, funktioner, kryptering, prispoint, kundeservice og mest vigtigst, privatliv.

Konklusion

Jeg tror, ​​du er enig i, at der er mange fordele ved at bruge en VPN.

Med en stærk VPN kan du undgå alt fra Wi-Fi-spoofing og Honeypot-angreb til Firesheep og ransomware, mens du downloader og uploader indhold anonymt.

Selv hvis du bare vil oprette forbindelse til venner eller familie, har VPN'er fået ryggen og beskytter dine adgangskoder og personlige samtaler fra de nysgerrige øjne fra virksomheder, hackere og regeringsinstitutioner.

Nu hvor du har set vores seks øverste valg, har du måske nogle problemer med at slå dig ned på kun et. Hvis det er tilfældet, anbefaler jeg at prøve en eller to for at få en fornemmelse af, hvilken der passer til dine behov.

Hvis jeg skulle vælge mine top tre, jegGik bestemt med NordVPN, Surfshark, og ExpressVPN. Hver af dem har gode hastigheder, pålidelig support, bunnsolid kryptering og særlige tilbud til dem, der tilmelder sig for første gang.

VPN'er er en vital ressource, og nu har du den viden, du har brug for, for at begynde at shoppe rundt for en bæredygtig VPN-løsning. Glad streaming.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me