Bedste VPN til Kodi

Kodi nyder stigende popularitet overalt i verden, men der er stadig mange mennesker, der ikke har hørt om denne innovative service. Af dem, der bruger det, har nogle endnu ikke opdaget, at det er kritisk at bruge en VPN, når de streamer med Kodi.

Denne artikel fungerer som en introduktion til Kodi. Hovedfokus er dog at skitsere, hvorfor det er vigtigt at bruge en VPN sammen med Kodi. Måske lige så vitalt inkluderer vi også resultaterne af vores omfattende test for at bestemme, hvilke VPN-udbydere der er de absolut bedste muligheder for brug med Kodi.

Hundredvis af VPN'er er derude, men ikke alle er kompatible med Kodi. De valg, som vi har nævnt her, gjorde nedskæringen, fordi de havde ringe indflydelse på dataoverførselshastighederne, og fordi de sikrede en sikker forbindelse. Hvorfor er den sikre forbindelse så vigtig? Det er den samme grund til, at du kun ville købe det bedste sikkerhedssystem til hjemmet. At holde dine data og din ejendom sikkert giver dig bare sindsro.

Fortsæt med at læse for at lære alt om bedste VPN'er til Kodi.

De bedste VPN'er for Kodi

Hvis du er glade for at udforske alt, hvad Kodi har at tilbyde, skal du først finde den øverste Kodi VPN. Med hundreder af VPN-udbydere derude, er det grund til, at nogle af dem er mere pålidelige end andre.

Derfor tog vi os tid til at teste mange VPN-tjenester for at identificere dem, der vil holde dit systems ydeevne optimal og samtidig beskytte din webtrafik mod nysgerrige øjne. Efter en udtømmende proces identificerede vi seks udbydere, der tilbyder hurtige, pålidelige tjenester. Hvis du leder efter en VPN til Kodi, kan en af ​​disse muligvis være den perfekte mulighed.

NordVPN

Med en samling på mere end 5.100 servere beliggende i 60 lande har NordVPN et af de mest robuste netværk i virksomheden. Deres 30-dages pengene-tilbage-garanti giver dig masser af tid til at prøve tjenesten, inden du gør dig opmærksom.

Med base i Panama er NordVPN langt uden for jurisdiktion for endda 14 lande. De bruger 256-bit dobbeltkryptering, og de tilbyder support til Kodi-enheder, der kører alle større operativsystemer. NordVPN er bredt anerkendt som en af ​​de hurtigere VPN'er på markedet, med kun et par konkurrenter, der er i stand til bedst at overføre dataene.

Fordele

 • Meget kompatibel med Kodi
 • Hovedkvarter i Panama
 • Robust, geografisk mangfoldigt servernetværk
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Ingen IP-lækager ved testning
 • Opbevarer ikke logfiler

Ulemper

 • Ingen mulighed for at vælge individuelle servere, bare placeringer
 • Har ikke den mest intuitive interface

Funktioner

NordVPN har en robust menu med sikkerhedsfunktioner, herunder kryptering af militær kvalitet og muligheden for at bruge dobbelt VPN. Tjenesten leverer også det eksklusive CyberSec-værktøj til at holde annoncer og malware i skak.

OpenVPN-protokollen sikrer endvidere sikkerhed, ligesom DNS-lækager beskyttelse og en automatisk dræbningsafbryder. Op til seks enheder kan være beskyttet med en enkelt konto. Kundeservice er tilgængelig 24/7.

Prisfastsættelse

En treårs plan kan købes for kun $ 2,99 pr. Måned. Dette beregnes til en samlet omkostning på $ 107,55. Den månedlige plan koster $ 11,95 pr. Måned, men du kan spare penge ved at tilmelde dig et år til $ 6,99 pr. Måned til en samlet omkostning på $ 83,88. Den to-årige plan er også overkommelig og koster $ 3,99 pr. Måned for en samlet betaling på $ 95,75.

Logning

NordVPN overholder en streng nul logningspolitik. Når deres hovedkvarter er i Panama, kan du stole på, at de ikke fører poster om dig eller din online aktivitet.

nordvpn-logningspolitik

Hastighed

NordVPN var ikke den hurtigste VPN, vi testede med Kodi. Før vi tændte for den, var vores hastighed 26 Mbps. Når NordVPN kørte, sænkedes vores hastighed til fem Mbps. Ikke desto mindre var det en sikker, pålidelig forbindelse.

ExpressVPN

ExpressVPN fakturerer sig selv som nummer 1 VPN for Kodi, og selvom vi er enige om, at det leverer en vis ret solid ydelse, foretrækker vi NordVPNs funktionalitet og sikkerhed generelt.

Express VPN har dog hovedkvarter på De Britiske Jomfruøer, så det er langt uden for rækkevidden af ​​de 14 øjne lande. Det holder ikke logfiler, og du kan stole på kryptering af militær kvalitet. Alle Kodi-enheder understøttes. Dette er en af ​​de bedste VPN'er til Kodi takket være dens dataoverførselshastigheder.

Fordele

 • Understøtter alle Kodi-enheder
 • Dedikerede apps til Kodi-brug
 • Gode ​​dataoverførselshastigheder
 • Pålidelige funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed
 • 24/7 support

Ulemper

 • Dyrere end konkurrencen

Funktioner

ExpressVPN kan prale af over 3.000 servere i 94 lande. OpenVPN-protokol og AES 256-bit kryptering sikrer din anonymitet og privatliv. Der er en kill switch, og du finder apps til Mac, Windows og Linux ud over routere. ExpressVPN har en robust privatlivspolitik for at beskytte sine kunder.

Prisfastsættelse

En måneds ExpressVPN koster dig $ 12,95. Træd op til seks måneders dækning for $ 9,99 per måned eller gå med 12-måneders mulighed for $ 8,32 per måned.

Logning

ExpressVPN holder fast med en stram logningspolitik, der holder din identitet og aktiviteter hemmelige.

udtryk vpn privatlivspolitik

Hastighed

ExpressVPN forstyrrede ikke for meget med vores dataoverførselshastigheder. Vi testede med en hastighed på 26 Mbps, før vi brugte en VPN. Når ExpressVPN tændes, ændrede vi vores dataoverførselshastighed til 12 Mbps.

VyprVPN

Selvom VyprVPN plejede at føre logfiler, gennemgår de nu tredjeparts uafhængig revision for at bevise, at der ikke opbevares nogen poster. Deres netværk kan prale af mere end 700 servere på cirka 70 lokationer. Du kan vælge mellem en række VPN-protokoller og VyprVPN's ejendomsret Kameleon-teknologi er designet til at hjælpe dig med at komme omkring enhver VPN-blokering.

VyprVPN er baseret i Schweiz. Selvom denne nation ikke er en del af det 14 øjne netværk, er det vigtigt at forstå, at Schweiz ofte arbejder tæt sammen med lande, der er en del af disse netværk. I overensstemmelse hermed kan en anden udbyder tilbyde bedre privatliv og anonymitet.

Fordele

 • Support til en række Kodi-enheder
 • Ingen IP-lækager fundet
 • Ingen logfiler
 • Gode ​​sikkerhedsforanstaltninger

Ulemper

 • Begrænset server netværk
 • Kun en tre-dages gratis prøveperiode

Funktioner

Med VyprVPN får du ubegrænset dataoverførsel og DNS-viden uden nul. NAT Firewall giver dig ekstra sikkerhed, og du har teknisk support 24/7. Vælg den bedste VPN-protokol til dig. VyprVPN er kompatibel med de fleste enheder og routere.

Prisfastsættelse

Få VyprVPN på tre enheder for $ 5 pr. Måned. Opgrader til Premium-pakken for at beskytte fem enheder, få Chameleon-protokollen og få adgang til VyprVPN Cloud for $ 6.67 pr. Måned.

Logning

VyprVPN bruges til at opretholde en rimelig mængde logfiler, men har for nylig ændret deres politikker med kundens beskyttelse i tankerne. Siden da har de fulgt en nul-skovhugget politik, de er faktisk så seriøse over deres nye image, at de nu gennemgår uafhængig revision regelmæssigt.

vyprvpn privatlivslog

Hastighed

Hastighedstest med VyprVPN var bare ujævn. Vores pre-VPN-hastighed var 26 Mbps, men ved hjælp af VyprVPN bremsede vi os ned til 7,7 Mbps.

CyberGhost

CyberGhost er en anden VPN-udbyder, der sætter sin Kodi-kompatibilitet foran og center, med mere end 3.600 servere beliggende i 60 lande.

Hvis du kan lide at kunne nyde en tilpasset oplevelse, imødekommer CyberGhost dig med alle mulige apps og muligheden for at vælge, hvilken server du bruger. Virksomheden garanterer din evne til at streame, men det holder registreringer, der registrerer, hvor længe online sessioner er, og dine DNS-forespørgsler. Support til Kodi-enheder inkluderer Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV eller Stick og Android TV.

Fordele

 • Hovedkvarter i Rumænien
 • Kompatibel med mange Kodi-enheder
 • Meget tilpasselig
 • Ingen IP-lækager

Ulemper

 • Holder forbindelseslogfiler

Funktioner

CyberGhost giver stærk kryptering og kan bruges på stort set alle enheder. Med et relativt robust servernetværk og adgang til NoSpy-servere, kan du stole på, at du får en anonym oplevelse. Det rumænske hovedkvarter er et plus, men dette selskab holder forbindelseslogfiler.

Prisfastsættelse

CyberGhost er overkommelig med en treårsplan, der koster $ 2,75 pr. Måned. Dette leveres med en 45-dages pengene-tilbage-garanti. En måned kører $ 12,99, mens du tilmelder dig et års service koster $ 5,99. To år er en bedre aftale til $ 3,69 pr. Måned.

Logning

Dette er en vigtig snublestein for CyberGhost. De hævder ikke at føre logfiler, men de siger også, at de holder et par poster. For fortalere om privatlivets fred er det ikke altid godt nok.

Bedste VPN til Kodi

Hastighed

CyberGhost leverede gennemsnitlige dataoverførselshastigheder. Uden det målte vores hastighed 26 Mbps. Efter at have tændt for CyberGhost faldt vores dataoverførselshastighed til fem Mbps.

Privat internetadgang

Dette er en lavprisindstilling, der fungerer på Kodi-enheder, der kører Linux eller Android. Apps fra privat internetadgang er kompatible med MacOS, iOS, Windows, Android og Linux. Det er muligvis billigt og har færre klokker og fløjter end konkurrencen, men dette firma kan stadig blive udnævnt til en top Kodi VPN takket være dens kryptering og sikkerhedsfunktioner. Privat internetadgang bruger en kombination af VPN og proxyservere i mere end 30 lande. Det samlede serverantal er i øjeblikket 3.307.

Fordele

 • Kodi support til Android og Linux enheder
 • Virkelig overkommelig

Ulemper

 • Bruger proxyservere
 • Servernetværk ikke så geografisk forskelligartet som konkurrencen
 • Hovedkvarter i USA.

Funktioner

Et netværk på mere end 3.000 servere er ret konkurrencedygtigt. Derudover er torrenting tilladt og ingen lækager blev påvist under test. I det mindste nogle af serverne fungerer med Netflix, og de anvendte krypteringsmetoder er stærke og pålidelige. At være baseret i USA kan ikke ses som noget andet end en skade.

Prisfastsættelse

Hvis du betaler for privat internetadgang hver måned til en måned, løber du $ 9,95 pr. Måned. Opgrader til en årlig plan for $ 5,99 per måned eller gå med den bedste værdi på to år, der koster kun $ 3,49 per måned.

Logning

Privat internetadgang gør det klart, at de ikke har nogen trafiklogfiler. Dog med en hovedkvarter i U.S.A.., de er underlagt adskillige love om opbevaring af data, der kan betragtes som at invadere dit privatliv.

PIA's privatlivspolitik

Hastighed

Privat internetadgangs hastighed var bare OK. Fra vores baseline på 26 Mbps bremsede privat internetadgang tingene ned til ca. fire Mbps.

PureVPN

Med en dedikeret Kodi VPN-plugin fungerer PureVPN godt med denne open source-software. Det har hovedkontor i Hong Kong og har et respektabelt netværk på godt 2.000 servere i 140 lande. 256-bit-kryptering er en vigtig funktion, men nogle DNS-lækager blev fundet under test.

Fordele

 • Brugervenlig grænseflade
 • Fuld støtte til Kodi
 • Hong Kong jurisdiktion
 • Billig

Ulemper

 • DNS-lækager fundet
 • Holder logfiler over båndbredde og forbindelse
 • Fantastisk kundesupport

Funktioner

Hvis du leder efter en top Kodi VPN, vil du være glad for at se, at PureVPN tilbyder support til Kodi-enheder som Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac og Windows.

Mens PureVPN ikke har så mange servere som andre indstillinger på denne liste, kan de prale af imponerende geografisk mangfoldighed. Dette er gode nyheder, fordi det kan betyde hurtigere dataoverførselshastigheder, uanset hvor du befinder dig i verden.

Selvom PureVPN annoncerer, at de holder nul logfiler, afslører et nærmere kig på deres politik, at dette er tilfældet ikke sandt. Ikke desto mindre får du kryptering af militær kvalitet, muligheden for delt tunneling og ubegrænset båndbredde. Hvis du gerne vil, kan du tilføje P2P-beskyttelse til din pakke.

Prisfastsættelse

Alle PureVPN-planer leveres med en 31-dages pengene-tilbage-garanti. Tjenesten er tilgængelig fra måned til måned for $ 10,95 pr. Måned, mens et års abonnement kører $ 3,33 pr. Måned. Den bedste aftale er den to-årige plan, der udgør en pris på $ 2,88 pr. Måned.

Logning

Som mange VPN-udbydere siger PureVPN åbenlyst, at de ikke fører nogen logfiler. Hvis du imidlertid læser det fine udskrifter i deres privatlivspolitik, vil du snart opdage, at dette ganske enkelt ikke er sandt.

PureVPN-logfiler

Registreringer vedrørende forbindelse og båndbredde opbevares af PureVPN. De hævder, at disse logfiler blot opbevares for at opretholde ydelsen af ​​tjenesten. Hvis dette er sandt, hvorfor så ikke være forkant med det i stedet for at begrave det i privatlivspolitikken? Ægte fortalere for privatlivets fred vil gerne kigge andre steder.

Hastighed

Test af dataoverførselshastighed var temmelig respektabelt. Vores sats uden at bruge en VPN var 26 Mbps. Med PureVPN faldt dataoverførselshastigheden til 8,6 Mbps, hvilket er inden for acceptable intervaller.

Hvad er Kodi?

Kodi blev introduceret tilbage i 2002 som Xbox Media Player. Kort derefter blev det omdøbt til Xbox Media Center, et navn, som det opretholdt indtil 2014. XBMC Foundation, der er ansvarlig for Kodi, gav derefter tjenesten sit nuværende navn.

Under hvert af sine navne har Kodi leveret et middel til at få adgang til og gemme indhold. Dette indhold kan omfatte videoer og musik blandt mange andre medieformer. Det er kompatibelt med en imponerende bred vifte af operativsystemer og enheder. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS og Raspberry Pi fungerer alle sammen med softwaren. Hvis du bruger Linux, skal du sikre dig, at du bruger et grafikkort, der blev produceret mindst inden for det sidste årti. AMD / ATI, NVIDIA eller Intel-kort, der understøtter mindst OpenGL 2.0, skal være tilstrækkelige. Systemer, der kører Windows, rådes til at bruge GPU-hardware, der understøtter Direct3D. Folk bruger ofte Kodi i forbindelse med deres tv, pc, laptop, tablet, smartphone og Raspberry Pi.

Kodi-interface

Kodi er open source-software, hvilket betyder, at det er frit tilgængeligt for alle. Det er muligt for udviklere over hele verden at foretage ændringer eller tilføjelser til det, hvis de vælger det. Mange af disse stilles til rådighed for andre Kodi-brugere gennem tilføjelser. Kodi kommer ikke indlæst med noget indhold. I stedet skal hver bruger indlæse sit eget indhold i softwaren ved hjælp af uanset lokal eller netværkslager, de i øjeblikket har.

Hvad kan du gøre med Kodi?

Kodi er utrolig alsidig software, der kan bruges til næsten enhver form for underholdning. Lyt til al din yndlingsmusik. Kodi accepterer det i filformater som OGG, MP3 og AAC. Med smarte afspilningslister og muligheden for at mærke spor har din musiksamling aldrig været så organiseret.

Blandt de videoformater, der er kompatible med Kodi, er H.264, 3D og ISO. Du kan endda bruge internettet til at streame indhold gennem Kodi. Importer dine yndlingsfilm, og spørg derefter softwaren om at tilføje trailere, filmplakater og mere for at forbedre oplevelsen.

Hvis du elsker TV, vil Kodi være en vinder for dig. Det har muligheden for at gemme dine yndlingsprogrammer, så du kan se dem, når du vil. Plakater, tags og beskrivelser hjælper dig med at holde alt organiseret. Du kan endda streame og optage live-tv, så længe du tilføjer en backend-tjeneste som NextPVR, TVheadend eller MediaPortal.

Kodi-tilføjelser

Kodi har endda funktionalitet, der giver dig mulighed for at gemme og sortere alle dine fotografier. Det er den nemmeste måde nogensinde at dele billeder på alle dine enheder.

Er Kodi ulovlig?

Kodi er ikke ulovlig. Faktisk er det open source-software, der blev oprettet af XBMC Foundation. For at få Kodi skal du bare besøge det officielle websted på https://kodi.tv/download. Mens du downloader det, er du velkommen til yderligere at downloade nogen af ​​de officielle tilføjelser.

Nogle enheder leveres nu med Kodi forudinstalleret. Dette er også en perfekt lovlig måde at få softwaren på. Disse versioner af Kodi indeholder ikke tredjepartsudvidelser, der muliggør ulovlig streaming.

Juridiske problemer opstår potentielt, når Kodi-brugere vælger at installere og køre tredjepartsudvidelser, der giver adgang til copyright-indhold. Dette indhold inkluderer typisk aktuelle film og tv-shows, der ikke er tilgængelige andre steder. Disse tilføjelser er ofte afhængige af torrenting for at levere indhold. Du er måske opmærksom på, at torrenting åbner dig for sikkerhedssårbarheder. Desuden kan torrenting af ophavsretligt beskyttet materiale være ulovligt. Hvis du bruger Kodi til torrent eller streaming af copyright-beskyttet materiale, skal du vælge en af ​​de bedste VPN'er til Kodi, før du gør det.

Hvad med tredjeparts tilføjelser?

I årenes løb har tredjepartsudviklere oprettet alle mulige tilføjelser, der er designet til at forbedre Kodis funktionalitet og brugervenlighed. For eksempel kan du tilføje en vejr-app eller skærmbesparere til softwaren.

Hvis du leder efter tv og film, vil du være tilfreds med tilføjelser fra Bravo, DIY-netværket, ABC Family og mange andre. Podcasts kan streames via tilføjelser som Apple iTunes Podcasts. Eller måske vil du tilføje muligheden for at se tekster til de sange, du spiller. En tilføjelse med Twitter-feed hjælper dig med at holde dig opdateret med hvad der sker i sociale medier.

Kodi addons

Det er dog tilrådeligt at fortsætte med forsigtighed, når du vælger tilføjelser. Alle disse er udviklet uafhængigt uden tilsyn af folkene bag Kodi. Dette betyder, at nogle af disse er mere funktionelle end andre.

Husk også, at nogle tilføjelser gør det muligt at downloade og opbevare ulovligt opnået materiale, der er under copyright. At have sådanne medier kan betyde, at du kæmper for loven.

Hvorfor skal jeg bruge en VPN sammen med Kodi?

De bedste VPN'er beskytter dig mod spioner af enhver sort. Vidste du, at medmindre du bruger en VPN, kan din internetudbyder se absolut alt, hvad du gør online?

Lige så bekymrende kan regeringen også spore dine bevægelser. Ditto til hackere og andre black-hat-operatører, der håber at inficere dit system med malware, spyware og ransomware.

hvordan vpn fungerer flow

De vil alle vide, hvad du gør online, inklusive hvilke websteder du besøger. De spekulerer på, hvordan du bruger din tid på sociale medier, og alle slags uheldige skuespillere vil gerne ikke have noget bedre end at få hånden på dit kreditkort og bankkontonumre.

Hvad gør en VPN for dig? Den forklarer din IP-adresse, så ingen kan spionere på dig. Det bruger ideelt AES 256-bit kryptering til at beskytte al din webtrafik. Det kan endda få det til at se ud som om du sidder i Montreal, når du faktisk er i Sydney. I hovedsagen giver en VPN dig en perfekt privat og anonym online oplevelse.

Du kan spørge, om det er nødvendigt. Når alt kommer til alt, tror du, jeg laver ikke noget online, som jeg har brug for at skjule.

Er det virkelig sandt? Hvor begejstet er du for, at bare nogen kan se dine banktransaktioner eller spore dine online shoppingvaner? Det lyder ikke så attraktivt, vel? En pålidelig VPN beskytter dig mod enhver spion og ubudne gæster. Det betyder at du kan lave din bankvirksomhed eller se dit foretrukne tv-show på Kodi uden at bekymre dig om nogen, der kigger over din skulder.

Afsluttende tanker

Enhver af VPN'erne, der gennemgås her, lover pålidelig funktion, mens du bruger Kodi-software. De fleste af dem tilbyder også anstændige hastigheder og pålidelige forbindelser.

Vi tror dog på det NordVPN leverer den bedste samlede pakke til Kodi-brugere. NordVPNs kombination af sikkerhed, funktionalitet, funktioner og pålidelighed gør denne service til vores top valg.

Da du allerede forsøger at forbedre din online sikkerhed, kan du måske overveje at bruge en password manager også. Den bedste password manager sikrer, at du kan holde styr på stærke, komplekse, unikke adgangskoder til alle dine online konti. Ligesom at bruge en VPN, holder en password manager dine data private.

FAQ

Spørgsmål: Hvad er den bedste VPN samlet set for 2020?

EN: NordVPN har et imponerende servernetværk, og du kan have op til seks enheder tilsluttet serveren på én gang. Derudover praler de med alle mulige sikkerhedsfunktioner på toplinien, og de er BitTorrent-venlige. Med god kundeservice og en streng politik om ikke at føre logfiler er NordVPN måske markedets bedste VPN på 2020.

Q: Ved min internetudbyder, at jeg streamer på Kodi ved hjælp af en VPN?

EN: Når du bruger en pålidelig VPN, har din internetudbyder ingen måde at vide, hvad du streamer på Kodi. Desuden kender de ikke websteder, du besøger, og de kan heller ikke spionere på dine økonomiske transaktioner. Brug af en VPN betyder total online anonymitet og privatliv, især når du omhyggeligt vælger din VPN.

Spørgsmål: Hvad er de bedste tilføjelser til Kodi?

EN: Kodi kan prale af en endeløs liste over tilføjelser. At beslutte, hvilke der er bedst, er op til dig. Bare husk, at nogle fungerer bedre end andre. De bedste valg inkluderer Eksodus til at se film og tv-shows samt Yoda, som også giver film og tv et bredt udvalg af genrer og sprog. KidsTube henvender sig til små med tegneserier, mens SportsDevil er der for enhver, der ikke kan få nok atletisk handling.

Q: Er det lovligt at bruge Kodi?

EN: Kodi er lovlig. Nogle tilføjelser giver dog muligvis adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, som teknisk set ikke er lovligt til streaming. Fortsæt med forsigtighed, hvis du vil være sikker på at holde på højre side af loven, og brug altid en VPN, når du bruger Kodi.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me