De bedste “gratis” VPN’er (i 2020)

Hvis du er som mig, elsker du ideen om GRATIS ting. ��


Nu er det faktisk muligt at få gratis VPN-software. VPN'er (Virtual Private Networks) giver dig det privatliv og sikkerhed, du desperat har brug for, når du er online.

I en dag og alder, hvor cyberkriminalitet skader milliarder dollars værd og angreb på ransomware er mere og mere almindelige, giver det kun mening at alle bruger virtuelle private netværk.

Eksperter forudsiger, at 2020 vil blive en klodsetid for folk, der bruger en ublu tidsperiode online. De har også forudsagt, at cyberkriminelle vil målrette Androids med malware, og at løseprogrammer fortsat vil være en global pandemi.globale internettrusler

Hvad mere er, din internetudbyder kan sælge din browserhistorik til tredjepart. Og fra april 2017 er de ifølge loven forpligtet til at indsamle "metadata" om deres kunders udveksling. Dette inkluderer alt fra din adresse, fødselsdato og e-mail-adresse til detaljerne om de mennesker, du kommunikerer med online.

Denne obligatoriske opbevaring af data har været genstand for meget kontroverser i Australien, hvilket har ført til privatlivsgrupper som Digital Rights Watch til at understrege vigtigheden af ​​at udstyre sig selv med de værktøjer, der er nødvendige for at undgå overvågning.

Vi vil tale mere om dette i et øjeblik, men det er tilstrækkeligt at sige, at der ikke er noget bedre tidspunkt end nu til ordentligt at beskytte os mod cybertrusler og kontrol.

I fortiden har Australien set vores banker, statslige agenturer og UGL falde offer for en dataovertrædelse. Disse slags angreb forekommer med mere hyppighed end nogensinde før, og ingen er sikre på det, medmindre de griber ind for at beskytte sig mod sårbarhed.

Og hvad kan være bedre end at gøre det 100% gratis?

Lad os indse det, helligdage er lige bag os, men vi føler stadig den økonomiske brod. Den sidste ting, vi har brug for lige nu, er et andet månedligt gebyr, når vi stadig er i gæld ved at købe alle disse strømpeudstoppere og store billetartikler til svigerforældrene og børnene.

Vi kunne alle bruge lidt mere gratis i vores liv, og nu kan vi få det lige derhjemme.

Contents

Gratis VPN vs. betalt VPN - Sandheden, du har brug for at vide

For at være klar, når det kommer til at være sikkert online, er det altid bedre at gå med en af vores anbefalede VPN'er hvis du har råd til det. De er bedre end de gratis af flere årsager, og de er relativt billige til den værdi, du får.

Til at begynde med får du normalt flere gigabyte og båndbredde, og ofte leverer en premium-plan mere avancerede funktioner såsom indtrængende detektion og forebyggelse. Som en generel regel - de er stadig relativt overkommelige og bryder ikke banken.

Men der er en mere uhyggelig grund til at vælge et helt gratis VPN er et rigtig dårligt valg. 

Dette er den del, du vil være opmærksom på. VPN'er drives af grupper af mennesker, og som vi alle kender altruisme til side, gør mennesker ikke ting gratis. Når du bruger en gratis VPN - bliver du produktet.

De gør dette på flere måder:

 1. Installation af malware, der enten sporer dine data eller bruger din computer - (Kilde)
 2. Langt de fleste gratis VPNS sporer alt, hvad du gør, og sælger disse data (også økonomiske data) - (Kilde)
 3. Femoghalvfjerds procent af alle Android VPN-apps, forskerne testede, anvendte tredjeparts tracking-software til at følge brugernes bevægelser rundt på internettet (kilde)
 4. 82 procent anmodet om adgang til private data, såsom brugerkonti og tekstbeskeder. (Kilde)

Jeg kunne fortsætte med dette i et stykke tid, men det er dette hovedårsagen til, at vi besluttede at ikke medtage nogen 100% gratis VPNS på denne liste og i stedet bare udforske de billigste og mest omkostningseffektive indstillinger.

Hvis du leder efter en sikker 100% anonym VPN-server, end vi ikke kender til en. Du handler enten med din sikkerhed, dine data eller din computer i bytte for tjenesten. Vi foretrækker ikke at tage det gamble.

10 bedste totalt GRATIS VPN'er i 2020

Nedenfor kan du sammenligne de ti bedste gratis VPN'er efter deres funktioner, servere, datahætte og enhedskompatibilitet.

Vi besluttede at oprette denne anbefalede liste baseret på VPN-virksomheder, der gør gratis 30 dages forsøg med deres tjenester. Med de fleste af disse kan du annullere når som helst inden 30-dages-grænsen.

1. Surfshark (83% rabat)

Ubegrænset IP-adresser, båndbredde og enhedsforbindelser, ingen logning, avanceret kryptering

VPNLink
Tilbagebetalings politik 30 dage
Prøveperiode Ingen
Betalingsmuligheder PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Rabatter / Kuponer Introduktionskupon, hajstart

Hvad er Surfshark?

Sufshark er den nye VPN-tjeneste på blokken. Virksomheden vokser hver dag og synes forpligtet til at ende som markedets bedste VPN. Tjenesten har en 30-dages pengene-tilbage-garanti og bygger hurtigt et af de bedste omdømme på blokken.

Da Surfshark først kom i gang var de fleste i tvivl om dem. En anden VPN? Virksomheden så klart markedet og troede, at de kunne gøre det bedre. Det har allerede over 800 servere i mere end 50 lande. Det ser ud til, at de er tilføje flere servere hver dag.

Surfsharks service kan bruges i 30 dage med deres pengene-tilbage-garanti. Selv når du ender med at skulle betale, kan du bruge tjenesten til en mager $ 1,99 pr. Måned. Det er næsten som om du ikke betaler overhovedet. Du kan sandsynligvis finde det beløb hver måned på jorden, mens du går rundt.

Funktioner: 24/7 Live Chat, fantastiske apps, ubegrænset alt, en absurd krypteringsprotokol, ingen logning og en voksende serverbase

Surfshark gør tingene rigtigt med hensyn til sikkerhed og privatliv og giver dig faktisk muligheder med hensyn til krypteringsprotokol. For det første logger de aldrig. For det andet har virksomheden support til IPv6-protokollen. Ved at bruge denne protokol kan de give en ubegrænset antal IP-adresser til deres kunder.

Den gamle IPv4-protokol, der bruges af mange VPN'er, har et begrænset antal unikke IP'er, der skal tildeles. Dette kan hæmme dine streamingevner alvorligt. Surfshark understøtter også forskellige VPN-protokoller, herunder OpenVPN og IKEv2-protokoller, hvilket betyder, at det kan installeres på en række routere og enheder.

Anbefaler jeg Surshark?

Ja. De er min foretrukne VPN-udbyder, en som jeg har brugt i et par måneder nu. Den første ting, der fangede mit øje, var deres lave priser, men så indså jeg, hvor sikker tjenesten faktisk er.

Efter at have testet VPN i et par måneder bemærkede jeg, hvor mange servere de tilføjede på kort tid. Jeg er tilhænger af at låse mig til ambitiøse og voksende virksomheder, der ønsker at yde en god service. For så vidt angår sikkerhed, prisfastsættelse og opadgående prognoser er Surfshark den bedste VPN der er omkring.

Hvis du vil vide mere, skal du læse vores Surfshark anmeldelse. 

 • Fordele

  Fjern blokering af Netflix og andre mediestreamingtjenester, fungerer godt til torrenting og P2P-fildeling, politik uden log, ubegrænset alt, beliggende i et land uden dataopbevaring eller rapporteringslove, overlegen sikkerhed og kryptering

 • Ulemper

  Mindre netværk af servere end andre VPN'er (men vokser), hastighederne kan variere fra server til server, appgrænsefladen mangler designoptimering

2. Nord VPN (75% rabat)

Ingen båndbredde og datakap, stærk kryptering, ingen logning, overlegen kundesupport

VPNLink
Tilbagebetalings politik 30-dages pengene-tilbage-garanti
Prøveperiode Ingen
Betalingsmuligheder Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Rabatter / Kuponer 15% studerendes rabat og konstant skiftende salgsfremmende priser

Hvad er Nord VPN?

Nord VPN er en af de mest kendte og velkendte VPN'er på markedet. Med hurtige netværkshastigheder og mere end 750 serverplaceringer er de hurtigt vokset i popularitet.

Med et hastighedsfald på 30%, når de er tilsluttet en lokal server via OpenVPN UDP, får brugerne mest muligt ud af deres software. Denne Panama-baserede service kan prale af en række avancerede funktioner og seks samtidige forbindelser. Det er mere samtidige forbindelser end nogen anden VPN på denne liste.

Nord VPN leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og P2P-kapacitet. Du får en kill switch, Tor over VPN, Smart DNS-service, en dedikeret IP og Socks5 proxies.

Med servere i over 60 lande er det indlysende, hvorfor de betragter brugernes creme på afgrøderne på Reddit og andre sociale medieplatforme.

Nord VPN-tilslutningshastigheder

 • Ping: 40 ms
 • Download: 16.11 Mbps ud af 100 Mbps
 • Upload: 12,83 Mbps

Disse hastigheder er ret rimelige til en gratis VPN-prøve.

Nord VPNs Smart DNS-teknologi giver dig mulighed for at geo-spoof ved at afregne dine DNS-anmodninger på et specifikt sted. Dette betyder, at du kan se din yndlingsepisode af Games of thrones fra en kaffebar i Melbourne eller endda Vancouver uden at bekymre dig om at gå på kompromis med dine data eller software.

Du kan få adgang til mere end 150 streamingtjenester, mens du er logget ind på din Nord VPN-konto.

Streamingtjenester inkluderer Amazon Prime, Crackle, Discovery, Hulu, ABCGo, Sundance.tv og TNT Drama. Brug en af ​​disse VPN'er til Netflix hvis du er bekymret for forbindelseshastigheder eller logfiler under streaming.

Funktioner: Smart Play, dobbelt VPN, Tor over VPN, DHE-RSA-AES356-SHA krypteringssuite, iOS-app, IKE-cifere, gratis prøveversion, pengene tilbage-garanti

NordVPN er en af ​​de mest avancerede VPN'er, der tilbyder en gratis prøveversion. Deres krypteringer er konkrete, og deres planer kommer uden en datahætte. De er måske lidt dyrere end andre betalte VPN'er, men der er masser af planer at vælge imellem, hvis du beslutter dig for at blive hos dem.

Anbefaler jeg Nord VPN?

Det gør jeg bestemt! De er virkelig en fabelagtig VPN, der leverer optimal sikkerhed og privatliv til deres rigdom af eksisterende klienter. Det er værd at tjekke dem ud for den store mængde avancerede funktioner alene.

 • Fordele

  P2P, Tor over VPN, Socks5 proxies, valg af IKEv2, OpenVPN, PPTP, L2TP eller IPSec-protokoller, dobbelt VPN, dedikeret IP, seks samtidige forbindelser, gratis prøveversion, 30-dages pengene-tilbage-garanti, annonceblokering, CyberSec, ingen logning

 • Ulemper

  Langsomere hastigheder end nogle af deres konkurrenter, betaling, der dirigeres via CloudVPN, Inc., et selskab med base i USA, en fem-øjers jurisdiktion

3. ExpressVPN

Ubegrænset GB, ubegrænset båndbredde, ingen månedlig cap, ingen throttling

VPNLink
Tilbagebetalings politik 30-dages pengene-tilbage-garanti
Prøveperiode 12-måneders køb nødvendigt (inkluderer gratis 3 måneder), prisstigninger til $ 12,95 pr. Måned efter fornyelse
Betalingsmuligheder Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Rabatter / Kuponer ExpressVPN opdaterer regelmæssigt deres salgsfremmende priser

Hvad er ExpressVPN?

ExpressVPN er en premium VPN-service, der leverer den hurtigste og mest pålidelige service omkring. Med en 30-dages pengene-tilbage-garanti er de en af ​​de mest pålidelige VPN-løsninger på markedet.

Med mere end 10 millioner tilfredse kunder og over 3.000 servere i 160 byer i 94 lande, de er en global udbyder, som en og alle kan nyde.

Andre VPN'er placerer datakapsler på din månedlige brug, men ExpressVPN er ubegrænset hele vejen.

ExpressVPNs gratis prøveversion varer i 30 dage (eller længere med den rigtige rabatkode). Hvis du kan lide det, du ser, kan du vælge at tilmelde dig, eller hvis du beslutter at gå med en anden gratis service, kan du bede om dine penge tilbage, og du får refusion for din første måned. Ingen risiko.

Funktioner: 24/7 Live Chat, prisvindende apps til alle enheder, ubegrænset adgang til alt indhold, delt tunneling, hastighedstest, ingen logning.

Servermæssigt kan du oprette forbindelse til en af ​​deres 145 servere på følgende steder:

 • Forenede Stater
 • Asien og Stillehavet
 • Europa
 • Afrika
 • mellem Østen
 • Indien

I henhold til deres websted logger de ikke dine brugersessioner eller personlige data. Derudover har de et bredt udvalg af betalingsmetoder, såsom PayPal, Bitcoin, WebMoney, Carte Bleue, UnionPay, Giropay og en række andre kryptovalutaer.

For den kræsne bruger, der ønsker ultimativ anonymitet, kan ExpressVPN ikke slå, hvad angår anonyme betalinger. Og hvis det ikke tager privatliv til det ekstreme, er deres mobile apps ergonomiske, når alle kommer ud, hvilket giver en brugervenlig grænseflade, der er intuitiv og fri for fejl.

Anbefaler jeg ExpressVPN?

Ja. De er min foretrukne VPN-udbyder, en som jeg har brugt i over to år. Deres rigdom med placeringer, torrenting kapacitet, ikke-eksisterende data cap og innovativ teknologi gør dem til den bedste VPN IMO. Hvad angår gratis forsøg, er de den eneste VPN, der ikke sætter grænser for begynderen.

Hvis du vil vide mere, skal du læse vores Express VPN-anmeldelse. 

 • Fordele

   30-dages gratis prøveperiode, ingen logning, maksimale forbindelseshastigheder, 94 forskellige serverplaceringer, 3+ samtidige forbindelser

 • Ulemper

  Ingen dedikeret IP, dyrere end andre VPN-tjenester, når din gratis prøveversion er op, begrænsede indstillinger og konfigurationer.

4. VyprVPN

1 GB / mo, 2 samtidige forbindelser, overlegen kryptering, firewall, gratis

VPNLink
Tilbagebetalings politik Ingen ved brug af gratis prøveperiode, 30 dages garanti ved betaling
Prøveperiode 3-dages gratis prøveperiode ved køb
Betalingsmuligheder MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Rabatter / Kuponer Vypr VPN tilbyder regelmæssigt opdaterede salgsfremmende priser

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hvad er VyprVPN?

VyprVPN Free er en unik plan, der giver brugerne to samtidige forbindelser, en række forskellige protokoller, en krypteret meddelelsesapp og NAT-firewall helt gratis.

NAT-firewall blokerer for en lang række hackerangreb og forhindrer dem i at nå din computer.

Mens andre VPN'er på denne liste giver deres kunder ubegrænset båndbredde eller flere gigabyte, giver VyprVPN Free dig kun 1 GB, men det er stadig meget bedre end TunnelBear. Som jeg sagde, der er fordele og ulemper ved alle disse, og denne sker bedre end det område.

Funktioner: Flere placeringer, glat app (inklusive deres gratis Cyphr-messaging-app), hurtige hastigheder, ingen logfiler, ingen throttling

Du tilbydes en række placeringer:

 • Nordamerika
 • Europa
 • Asien
 • Oceanien
 • Afrika
 • Mellemamerika
 • Sydamerika
 • mellem Østen

En ulempe ved VyprVPN er, at de tidligere er blevet blokeret af Netflix. Men VyprVPN har en rep for at være geoblock-optimeret, og de omgås let de fleste, hvis ikke alle, af det indhold.

Anbefaler jeg VyprVPN?

Det gør jeg bestemt. Jeg har testet dem udførligt og fandt dem at være en af ​​de mere legitime VPN'er, der er tilgængelige for offentligheden. Jeg er især glad for deres flere protokoller (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), især deres signatur Chameleon-protokol, der underkaster næsten alle forsøg på at blokere.

 • Fordele

  Deres engagement i ny teknologi og et åbent internet, hastighed & ydelse, onboarding & ergonomi, serverindstillinger, sikkerhed & kryptering, kundeservice

 • Ulemper

  Ingen refusion, opbevar logfiler, accepterer ikke Bitcoin, begrænset antal enheder, der kan tilsluttes.

5. WindScribe.com

10 GB / mo Data Cap, 11 placeringer

VPNLink
Tilbagebetalings politik 3-dages pengene-tilbage-garanti eller 10 GB brug
Prøveperiode Brug gratis i USA, Canada, UK, Hong Kong, Frankrig, Tyskland, Nederlandene, Schweiz, Norge og Rumænien
Betalingsmuligheder Store kreditkort, PayPal, Visa / Mastercard-mærket betalingskort, de fleste cryptocururrency og mobile in-app køb. Du kan endda min for opgraderinger ved hjælp af en browser-baseret kryptominer.
Rabatter / Kuponer Mine til opgraderinger ved hjælp af en browser-baseret kryptominer.

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hvad er WindScribe?

Dette canadiske-baserede firma blev grundlagt i 2015, hvilket gør dem til en af ​​de nye børn på blokken hvad angår VPN-løsninger.

Trods at være ny i spillet, WindScribe har et solidt omdømme blandt VPN-samfundet. Reddit har fablet om denne service og bemærket dens generøse månedlige båndbredde og brugerincitamenter (Hvis du sender en Tweet @WindScribe, modtager du automatisk en ekstra 5 GB).

De fleste gratis VPN'er begrænser deres båndbredde, og dem uden datahætte har normalt langsomme forbindelseshastigheder. Med min 100 Mbps forbindelse er det, hvad jeg kiggede på med WindScribe:

windscribe gratis vpn-service hastighedstest

 • Ping: 61MS
 • Hent: 39,81 Mbps ud af 100
 • Upload: 19,77 Mbps ud af 100

For en gratis VPN er dette temmelig godt. Nogle betalte VPN'er som Pure VPN er faktisk langsommere end WindScribe.

Funktioner: Adblock, firewall, ingen logning, 11 placeringer

Gratis brugere får kun adgang til visse funktioner, men disse funktioner er fantastiske. De inkluderer WindScribs indbyggede firewall og annonceblokering. Du opnår også P2P-kapacitet.

På den nederste side får du ikke OpenVPN-konfigurationer, og du får ikke nogen af ​​deres premiumfunktioner.

Servermæssigt kan du oprette forbindelse til enhver af deres 11 servere på 46 placeringer:

 • Forenede Stater
 • Det Forenede Kongerige
 • Hong Kong
 • Frankrig
 • Tyskland
 • Luxembourg
 • Holland

Ifølge deres websted logger WindScribe ikke dine sessioner / data, og du kan tilmelde dig deres service uden e-mail. Brugere kan også betale anonymt med Bitcoin.

Anbefaler jeg WindScribe?

Yep. De er en af ​​de bedste tilgængelige VPN'er, og de har en lang række placeringer. Ligesom ExpressVPN kan du torrent med WindScribe og med en enorm datakap. De er bestemt blandt de mere legitime gratis VPN-løsninger på det nuværende markedsplads.

Vil du vide mere? Læs vores Windscribe anmeldelse.

 • Fordele

   100% gratis, ingen logning, maksimale forbindelseshastigheder, 11 forskellige serverplaceringer, adblock & firewall

 • Ulemper

  1 samtidig tilslutning maks.

6. TunnelBear

5 GB / mo, 20+ serverplaceringer, 5 samtidige forbindelser, gratis

VPNLink
Tilbagebetalings politik Ingen
Prøveperiode Gratis for 500 MB data pr. Måned
Betalingsmuligheder MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin og Jars of Honey
Rabatter / Kuponer Kampagner vises ofte på konti på sociale medier

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
baggrund-farve: # 003a70;
farve: #fff! vigtigt;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! vigtigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hvad er TunnelBear?

Denne canadiske-baserede to-switch VPN-service blev grundlagt i 2011. Det er en ret populær VPN, der giver brugerne adgang til blokeret indhold over hele kloden.

Mens deres amatørmæssige design muligvis får dig til at tro, at de er ubestridelige, er sandheden, at de bare er enkle. TunnelBear er super-brugervenlig og dedikeret til at tilfredsstille deres kunder.

Brugere kan drage fordel af deres månedlige Tweet-promovering på 1 GB og modtage en gratis koncert, hver gang du Tweet @TunnelBear.

Hvad angår gratis VPN'er, TunnelBear er en af ​​de bedste til hurtigere hastigheder. Hvis du leder efter ideel streaming, giver TunnelBear dig mulighed for at omgå netværksgridlock og oprette forbindelse på et øjeblik..

Med Mac-, Windows-, iOS- og Android-kompatibilitet kan du bruge dette på tværs af en række enheder.

Funktioner: 900 servere på 20+ placeringer, hurtige hastigheder, avancerede funktioner, ingen logning

Du tilbydes en række potentielle placeringer:

 • Forenede Stater
 • Det Forenede Kongerige
 • Canada
 • Frankrig
 • Brasilien
 • Tyskland
 • Australien
 • Hong Kong
 • Holland
 • Mexico
 • Japan
 • Danmark
 • Singapore
 • Sverige
 • Indien
 • Schweiz
 • Norge

Prikken over i'et her er det faktum, at TunnelBear omgår geoblokering. Det er en af ​​meget få VPN'er, der er i stand til at narre BBC iPlayer.

Den eneste virkelige ulempe er begrænsningen af ​​den gratis plan. Gratis brugere starter med en dystre 500MB pr. Måned.

TunnelBear VPN-forbindelseshastigheder:

tunnel bjørn fri vpn hastighedstest

 • Ping: 98ms
 • Download: 15,09 Mbps ud af 100 Mbps
 • Upload: 7.49 Mbps ud af 100

Naturligvis er dette ikke et imponerende resultat. Du kan glemme produktiviteten i hastigheder som disse.

Gratis planbetingelser & Privatliv

Det er svært at finde ud af, hvad man får med TunnelBear, fordi der er en mangel på information på deres websted. Der er ingen oplysninger om protokol, kryptering, forbindelser eller båndbredde.

Anbefaler jeg TunnelBear?

Ja. Selvom de langt fra er mit første forslag til dem, der leder efter en VPN-løsning, er de et hæderligt firma med ergonomisk software og passende funktioner.

 • Fordele

  Nem opsætning, flot design, flere enheder, udbredt netværk, ingen logfiler, blokindstillinger, hurtige hastigheder, avancerede funktioner (GhostBear, Vigilant Mode)

 • Ulemper

  Lackluster 500MB til gratis brugere

7. ProtonVPN.com

Ingen datakap, kun Windows

VPNLink
Tilbagebetalings politik 30-dages pengene-tilbage-garanti
Prøveperiode Gratis service med lavere hastighed og kun tre lande
Betalingsmuligheder PayPal, Visa, MasterCard
Rabatter / Kuponer Proton VPN tilbyder kuponer til bundtning af VPN- og e-mail-tjenester. Roterende kuponkoder kan findes såsom: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
baggrund-farve: # 003a70;
farve: #fff! vigtig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! vigtigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hvad er ProtonVPN?

ProtonVPN er en af ​​de nyeste VPN-løsninger, men de er også en af ​​de bedste, når det kommer til gratis VPN-service. Proton AG er en gruppe af Harvard-forskere og fortalere for privatlivets fred.

Efter at have ledet gebyret for at ændre den private industri (protonmail), har ProtonVPN intensiveret deres spil ved ikke at pålægge din båndbreddehætter.

Deres service giver fremragende forbindelseshastigheder for alle brugere, især med hensyn til gratis konti.

ProtonVPN-tilslutningshastigheder

Proton VPN hastighedstest forklaret

 • Ping: 44 ms
 • Download: 34,40 Mbps ud af 100 Mbps
 • Upload: 23.15 Mbps ud af 100

Absolut en service med anstændige hastigheder til en gratis plan og uden absolut ingen data cap. De fleste gratis VPN'er har lave datakapsler, men denne har varerne. Det er bestemt noget, der får dem til at skille sig ud.

Advarsel: Forvent ikke, at disse hastigheder vil vare. Efterhånden som tjenesten vokser i popularitet overalt i verden, kan frie brugere ikke kunne forvente så hurtig tilslutningshastighed.

Gratis planbetingelser, privatliv & VPN-klient

De eneste servere, der er tilgængelige for gratis brugere, er som følger:

 • Japan
 • Holland
 • Schweiz
 • Forenede Stater

Det svarer til cirka et halvt dusin servere. Af disse servere er ingen af ​​dem geoblok optimeret eller P2P optimeret (dvs. torrenting). Læs om vores bedste VPN'er til torrenting her.

Gratis brugere har ikke adgang til nogen af ​​deres avancerede funktioner (Secure Corse, Tor osv.). Den anden store ulempe her er deres mangel på uafhængige klienter til operativsystemer. Der er ingen apps til Android, iPhone eller Mac. Hvis du ikke har Windows, vil du ikke bruge ProtonVPN.

Anbefaler jeg ProtonVPN?

Gratis? Helt bestemt. Som en betalt tjeneste. Absolut ikke. Det er værd at skaffe dig en gratis konto, mens fået er godt, men forvent ikke, at denne skal være værd på lang sigt, da hastigheder med sandsynligvis går dinosaurens vej, da flere og flere finder ud af denne VPN-løsning.

 • Fordele

  Ingen datakap, fair download og uploadhastighed

 • Ulemper

  Ingen app til Mac, iOS eller Android, ingen Netflix, ingen Torrenting.

8. Trust.Zone

3-dages gratis test, 1 GB / mo, 109 placeringer, ubegrænset båndbredde

VPNLink
Tilbagebetalings politik Ingen
Prøveperiode 3-dages gratis prøveperiode
Betalingsmuligheder Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Bankoverførsler, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi og mere
Rabatter / Kuponer Trust.Zone opdaterer regelmæssigt salgsfremmende priser på deres websted

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
baggrund-farve: # 003a70;
farve: #fff! vigtig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! vigtigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hvad er Trust.Zone?

Deres slogan er "Den, du skal stole på," og det er let at se hvorfor. Trust.Zone har fået anerkendelser for sin beskyttelse mod lækage af DNS. Ved at bruge deres WebRTC-beskyttelsesværktøj og inddrage den indbyggede kill-switch, sikrer du, at der ikke forekommer lækager, og at der aldrig kan forekomme lækager, når du bruger din Trust.Zone-konto. Klik her for at læse vores fulde Trust Zone VPN-gennemgang.

Deres system-dækkende hardwareisolering gør dem til en af ​​de mest pålidelige gratis VPN'er i 2018. Deres strenge politik for ingen logfiler er kun en af ​​de ting, der gør dem til en værdifuld løsning.

Desværre kan gratis brugere kun tilslutte en enhed ad gangen. Men hvis du prøver dem og kan lide det, du ser, kan du tilmelde dig en betalt konto og få tre samtidige forbindelser.

Trust.Zone tilbyder en række forskellige tjenester inklusive OpenVPN-løsning med AES-256 standardkryptering og L2TP over IPSec med 256-bit AES-kryptering.

Funktioner: Fremragende kryptering, pålidelig kundeservice, antivirus, 200 IP-adresser, Bitcoin accepteret

Desværre er det svært at bestemme Trust.Zones forbindelseshastigheder, da brugere ikke kan pinge Trust.Zone-værter. Men Trust.Zone advarer deres kunder om at bruge servere, der er tættere på hjemmet for bedre resultater.

Anbefaler jeg Trust.Zone?

Ja. De er en pålidelig VPN-service med gennemsigtighed, når det gælder deres produkt. Du kan altid prøve, før du køber og får tre samtidige forbindelser. Trust.Zone har også en indbygget kill-switch.

 • Fordele

  Gratis prøveversion, P2P, korrekt sikker, ingen logfiler, Bitcoin accepteret

 • Ulemper

  Billetbaseret support kun

9. Privat tunnel

Perfect Forward Secrecy (PFS), 2 GB gratis

VPNLink
Tilbagebetalings politik Ingen
Prøveperiode 7-dages gratis prøveperiode
Betalingsmuligheder Store kreditkort, større betalingskort, PayPal, bankoverførsler
Rabatter / Kuponer Privat tunnel tilbyder ikke kuponer på dette tidspunkt

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
baggrund-farve: # 003a70;
farve: #fff! vigtig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! vigtigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hvad er privat tunnel?

Private Tunnel er den kommercielle off-shoot af OpenVPN Technologies. Din gratis prøveversion leveres uden vedhæftede strenge, du kan annullere når som helst, men vil sandsynligvis ikke have lyst til, når du hører om deres overkommelige planer, der giver 100 til 500 GB.

Selvom de er ret begrænsede, når det kommer til servere (ca. syv mellem USA, Canada, Storbritannien, Schweiz og Holland, er deres service kompatibel på tværs af en masse platforme fra Windows og OSX til Mac (for sidstnævnte tilfælde, har du brug for open source Tunnelblick-interface, der er frigivet under GPLv2).

Desværre har Private Tunnel nogle kninks til at træne, hvis de vil kæmpe med bedre VPN'er som ExpressVPN og lignende. Der er en datalækage i Mac OSX-versionen, så køber pas på.

Funktioner: Enestående kryptering med OpenVPN-protokol, let at bruge software, 2 GB gratis prøveversion, gruppeplaner for virksomheder, Bitcoin accepteret

Selvom der er masser af gode ting, der kan siges om Privat Tunnel, er den eneste tvivlsomme ting, der kan siges, at de er baseret i USA. Dette er et dårligt tegn for de fleste ivrige VPN-brugere. USAs lov om datalagring kan betyde, at privat tunnel vil blive tvunget til at udlevere følsomme brugeroplysninger til en regeringsinstitution.

For fuldstændigt privatliv ville det være bedre for brugerne at gå med en mere sikker betalt VPN-løsning, men det er ikke at sige, at Privat Tunnel ikke er noget godt. Tværtimod har de bevist, at de kan beskytte din anonymitet online med deres 128-bit AES-GCM-kryptering.

Privat tunnel VPN-forbindelseshastigheder:

 • Ping: 25ms
 • Download: 50 Mbps ud af 100 Mbps
 • Upload: 26 Mbps ud af 100

For en gratis prøvetjeneste er disse hastigheder virkelig ret gode. Deres 7-dages gratis prøveversion kan fås ved hjælp af et PayPal-kort. Hvis du annullerer inden for det 7-dages vindue, debiteres din PayPal-konto ikke.

Deres gratis service er kompatibel med Windows, Mac, Android og iOS.

 • Japan
 • Holland
 • Schweiz
 • Forenede Stater

Det svarer til cirka et halvt dusin servere. Af disse servere er ingen af ​​dem geoblokoptimeret eller P2P optimeret (dvs. torrenting).

Gratis brugere har ikke adgang til nogen af ​​deres avancerede funktioner (Secure Corse, Tor osv.). Den anden store ulempe her er deres mangel på uafhængige klienter til operativsystemer. Der er ingen apps til Android, iPhone eller Mac. Hvis du ikke har Windows, vil du ikke bruge ProtonVPN.

Anbefaler jeg privat tunnel?

Ja, de er en pålidelig kilde til privatliv og sikkerhed med en pengene-tilbage-garanti. Det er en risikofri prøve, der giver fremragende kryptering.

 • Fordele

  God download- og uploadhastighed, fungerer på de fleste enheder gratis i de første syv dage

 • Ulemper

  Virksomheden er baseret ud af et land med hård beskyttet lov om cyber-privatliv

10. Forsvundet VPN

3 x Mere Netflix-indhold, Lifehacker-anbefalet, 3-dages gratis prøveversion

VPNLink
Tilbagebetalings politik Ingen
Prøveperiode 3-dages gratis prøveperiode
Betalingsmuligheder Visa, MasterCard, American Express
Rabatter / Kuponer Ingen

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
baggrund-farve: # 003a70;
farve: #fff! vigtig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! vigtigt;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329. fooo-tabel img {
maks. bredde: 100%;
margin-bund: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
display: blokering;
max-bredde: 300px;
}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hvad er forsvundet VPN?

Forsvundet VPN er en Australien-baseret VPN-tjeneste, der er ideel til dem, der ønsker at få adgang til masser af Netflix-indhold, især dem, der ønsker adgang til Netflix-biblioteker.

Deres underskrift løsning kan du streame tonsvis af ellers utilgængeligt indhold ved hjælp af en af ​​deres sikre proxyservere.

Med forsvundet VPN kan du let konfigurere flere servere, som hver kan bruges til at få adgang til indhold fra et andet land (for eksempel en server til canadisk Netflix-indhold, en til asiatisk indhold osv.).

Tilmelding og opsætning er ikke så let med forsvundet VPN som med andre VPN'er. Da Vanished ikke har applikationer opsat, skal du manuelt indstille dine VPN-forbindelser, og du skal også vente på, at der kommer en e-mail med dit brugernavn og din adgangskode.

De er dog værd at prøve, da du får et tre-dages vindue til at tjekke dem ud, og de er relativt billige efter det.

Ved hastigheder så lave som 1 Mbps er forsvundet langt fra den største gratis VPN omkring, men de er også langt fra de værste. Du kan streame indhold fra adskillige netværk i løbet af din gratis prøveperiode, og de vil ikke opbevare nogen logfiler over din brugeraktivitet.

Funktioner: Kompatibilitet med flere enheder (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), geoblock-optimering, overkommelige planer, ingen logfiler

Forsvundet VPNs websted med temmelig bare knogler tilbyder meget lidt information om deres gratis plan, i stedet lokker dig ind med mysteriet om at prøve det.

Som en opstart er de ikke den sikreste VPN på markedet. Hvis noget går galt, er brugerne faktisk ansvarlige, og der er ikke noget telefonnummer, der er anført på deres websted (typisk et tegn på en lyssky handling).

En anden tvivlsom faktor er deres skovhugstpolitik. Selvom Forsvundet VPN-krav at de ikke gemmer eller sælger brugerdata, de logger din kilde-IP-adresse, forbindelsens start- og stoptider og det samlede antal byte, du bruger i en periode på 30 dage.

Dette er angiveligt gjort med henblik på fejlfinding, fakturering og håndtering af forbrydelser begået på grund af deres tjeneste. Efter 30-dages periode siges disse oplysninger at blive udslettet, men der er ingen måde for os at vide, om det er det, der virkelig sker.

Anbefaler jeg forsvundet VPN?

Ja, MEN med et stærkt advarsel. For meget basale brugere, der har behov for kortvarig anonymitet, mens de foretager nogle afslappede browsing, Forsvandt VPN kan være det rigtige for dig.

Hvis du er ligesom resten af ​​os, der bruger en masse tid online og har brug for en dedikeret vært med bunnsolid kryptering og et etableret omdømme blandt VPN-samfundet, er dette ikke den VPN-løsning, du har brug for.

 • Fordele

  Bred vifte af streaming-indhold, god download- og uploadhastighed, fungerer på mange enheder, og du kan til enhver tid annullere.

 • Ulemper

  Langvarig buffering ved indlæsning af Netflix-indhold, uønskede pop-up-annoncer, manglende kundesupport, fjerner ikke længere blokering af amerikanske Netflix.

Hvorfor vi ikke kan lide gratis VPN'er

De overvåger undertiden din aktivitet
De indsamler ofte datalogger med det formål at sælge dem til tredjepart
De viser annoncer, hvorimod de bedste VPN'er har annonceblokering
Gratis VPN'er har hastigheder, der er 70% langsommere end betalte VPN-udbydere

En pålidelig, helt anonym betalt VPN tilbyder lynhurtige hastigheder, en fast "ingen logbogspolitik", udbredt tilgængelighed, døgnet rundt kundesupport og en række avancerede funktioner, såsom hastighedstest, URL-filtrering, annonceblokering, indtrængningsdetektion & forhindre og mere.

I henhold til vores forskning er de mest pålidelige og pålidelige VPN-udbydere NordVPN og Surfshark. Begge disse tjenester er sikre og brugervenlige. De er relativt billige og kan bruges på tværs af alle større platforme.

Når det er sagt, er der masser af gratis VPN-udbydere, der leverer tilstrækkelige hastigheder og passende funktioner til dem, der ikke ønsker at bruge noget $ til grundlæggende surfing og streaming. Disse grunde er de samme problemer, som vi også har med de bedste webhosts, gratis værter som gratis vpns har en tendens til at sælge brugerdata.

Ofte stillede spørgsmål om VPN'er gratis

Q: Hvad er den bedste gratis VPN til Android?

EN: Express VPN er den bedste gratis mulighed for Android. De tilbyder en prøveperiode på 30 dage, som du kan bruge til at teste på din Android-enhed for at se, om det er det værd.

Q: Hvad er den bedste gratis vpn til torrenting?

EN: For at være ærlig er der ikke en. Gratis VPN'er bruger proxies, som koster penge at købe. Hvis du bruger en 100% gratis, bliver din trafik ofte dirigeret med nogle virkelig ubehagelige trafik, som du måske ikke vil have din IP-forbindelse til.

Q: Er gratis VPN'er farlige?

EN: Ja, det er de også. Tænk på det sådan. Brug af en gratis VPN er som at gå til en offentlig wifi-café, hvor alle deler den samme IP og opretter forbindelse, og i stedet for 20 personer har du 100.000. Du har intet privatliv, og hvem der betaler for proxy for din gratis VPN tjener bestemt penge ud af det.

Spørgsmål: Hvilken gratis VPN er bedst?

EN: Vi svarede det. De er alle affald.

Q: Hvad er den hurtigste gratis VPN?

EN: For at være ærlig er jeg ikke sikker, for selv hvis du fandt en hurtig en, ville den ikke sammenligne med en almindelig VPN-tjeneste.

Q: Hvad er den bedste gratis VPN til iPhone?

EN: Næsten 80% af VPN-apps i iStore er svindel. Pas på.

Konklusion

Så der har du det, vores omfattende guide til de bedste gratis VPN'er i 2020. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du har brug for en VPN-løsning, så lad mig prøve at opsummere, hvad det er af største vigtighed, at folk bruger VPN'er. For en mere detaljeret gennemgang tjek vores bedste VPN'er til Australien guide.

Hvis du bor i Australien, eller endda hvis du bare besøger, skal du være opmærksom på, at private og statslige sponsorerede organisationer spionerer på dig. Disse institutioner overvåger og registrerer din online aktivitet.

Australien er blandt de såkaldte "Fourteen Eyes", et co-op af lande inklusive New Zealand, Canada og USA, som har indgået en aftale, hvorigennem de vil indsamle, analysere og dele intelligens… om DE. Private borgere er simpelthen ikke længere private.

For at forhindre dem i at indsamle dine følsomme personlige data og for at forhindre mod ondsindede cyberangreb skal du bruge en VPN. VPN'erne på denne liste er kendt for deres evne til at blokere annoncer, fjerne blokering af censureret indhold og give den største sikkerhed, når du er aktiv på internettet.

Surfshark ville være mit allerførste valg meget tæt fulgt af NordVPN. De har begge været vokale om eventuelle kinks i deres software og har konsekvent nået kunderne til feedback om deres service. De er lette at bruge, de har en fantastisk kryptering, og deres hastighed er blandt de hurtigste. Prisfastsættelse er også rimelig for begge dele, og deres kundesupport er den mest pålidelige i branchen.

VyprVPN er min fjerde favorit, da de giver dig mulighed for at se landelåst indhold uden problemer og har en unik, gennemtænkt grænseflade. De forbedrer også regelmæssigt deres teknologi, når det kommer til apps til din telefon.

Nu hvor du ved om mine bedste valg, er det tid til at give dem en chance. Uanset hvilken du beslutter at vælge, ved jeg, at du finder ud af, at du føler dig meget bedre med din online oplevelse.

Har du prøvet nogen af ​​disse gratis VPN'er eller andre? Fortæl os det ved at trykke på knappen "Tilføj din VPN-anmeldelse" nederst på denne side!

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me