Beste VPN Australia 2020

Contents

Omtaler og tekniske sammenligninger

Vi testet de 20 viktigste VPN-ene for å finne de raskeste og sikreste VPN-tjenestene der ute.

beste vpn

Når du surfer på internett og leser dette akkurat nå, er du koblet til et virtuelt privat nettverk (VPN)?

Hvis ikke, bør du være ...

I dag skjer datahacks og nettangrep med alarmerende regelmessighet. Dessuten blir verden mer mobil, med reiser og fjernarbeid som raskt blir normen.

Etter hvert som mer av vår personlige informasjon går inn i "skyen", blir vi mer sammenkoblet, men også mye mer sårbare.

Det er her en VPN kommer inn.

Enkelt sagt, en VPN lar deg koble til internett gjennom en privat kryptert tunnel som reduserer sjansen for at du blir offer for nettkriminalitet betraktelig..

Videre er de enkle å bruke og billigere enn du kanskje tror. Jeg har testet alt personlig de beste VPN-ene i Australia og i utlandet, og samlet resultatene fra disse testene i denne guiden.

Vis FAQ-innhold

ofte stilte spørsmål

 • Hva er en VPN og hvordan fungerer det?
 • Hva er fordelene ved å bruke en VPN?
 • Er det lovlig å bruke en VPN i Australia?
 • Hvilken VPN lar meg streame Netflix?
 • Spor VPN-er hva jeg gjør online og oppbevar loggfiler?
 • Er VPN-er trygge for Torrenting?
 • Kan du sette opp en VPN på en ruter?
 • Kan du sette opp en VPN på en spillkonsoll eller smart-tv?
 • Hva er den beste gratis VPN for Australia?
 • Hva er den raskeste VPN-en der ute?
 • Hvor mye koster VPN-er?
 • Er det noen farer ved å bruke en VPN?
 • Kan en VPN gjøre Internett raskere?
 • Kan en VPN blokkeres?
 • Kan du spores hvis du bruker en VPN?

Testing av VPN-er - min trinn-for-prosess

Uansett hvor du reiser i verden, vil du at VPN-en din skal være rask og sikker, ellers er det ikke mye poeng i å ha en. Den vanskelige delen er å sile gjennom hundrevis av selskaper som tilbyr tjenesten for å finne ut hvilken VPN som er best.

Hos Privacy Australia liker vi resten av verden bra, men vårt oppdrag er å finne og anbefale tjenester for å hjelpe våre andre Aussies med å holde seg trygge på nettet. Du kan lese mer om vår detaljerte testprosess her.

For å bestemme beste VPN Totalt sett er denne testprosessen kritisk. Det er slik vi avdekker programvaresårbarheter og sikkerhetshull.

Vi fokuserer på noen få viktige kriterier:

 • Jurisdiksjon - Hvor er de innlemmet?
 • 5 Øyne - Deler de informasjonen din?
 • Innloggingspolicy - Hvis ja, er det et stort nei.
 • Hastighet - Sakte VPN-er er ikke virkelig verdt å bruke
 • Blokkerer P2P - Ikke mer Netflix
 • Antall tilkoblinger - 1 enhet eller 3?

Ta en titt på diagrammet nedenfor, vi sorterte over 45 selskaper og gikk gjennom hver enkelt virksomhets personvernregler, vilkår for bruk og hastighetstester.

Merk også - alle lesere er velkomne til å legge igjen anmeldelser på hver VPN-tjeneste via skjemaet som er tilgjengelig på hver anmeldelse. 

VPNJurisdiksjon5 ØyneLoggingHastighet # servere # av samtidige tilkoblingerBlokker P2P
NordVPN Panama Nei Nei Fort 5231 6 Nei
Surfshark VPN De britiske jomfruøyene Nei Nei Fort 800+ servere Ubegrensede enheter (men bare 1 kan brukes om gangen) Nei
ExpressVPN De britiske jomfruøyene Nei Nei Fort 2000 3 Nei
VyprVPN Sveits Kooperativ Nei Fort 700 5 Nei
Privat tunnel USA 5 Øyne Ja Gjennomsnitt 50 3 - Ubegrenset Ja
Trust.Zone Seychellene Nei Ja Gjennomsnitt 164 3 Ja
VanishedVPN Australia Nei Ja Gjennomsnitt Ukjent 3 Ja
Privat internettilgang USA 5 Øyne Ja Gjennomsnitt 3243 5 Ja
PureVPN Hong Kong Nei Ja Gjennomsnitt 2134 5 Ja
IPVanish USA 5 Øyne Ja Gjennomsnitt 1100 10 Ja
TunnelBear Canada 5 Øyne Ja Gjennomsnitt 350 5 Ja
VPN Ubegrenset USA 5 øyne Ja Gjennomsnitt 400 5 Ja
Hotspot Shield USA 5 øyne Ja Gjennomsnitt 500 5 Ja
Avast Secureline VPN Tsjekkisk Republikk Kooperativ Ja Gjennomsnitt 52 5 Ja
WindScribe Canada 5 Øyne Ja Gjennomsnitt 480 ubegrenset Ja
TorGuard USA 5 Øyne Ja Gjennomsnitt 3000 5 Ja
Hide.me VPN Malaysia Nei Ja Sakte 35 5 Ja
Hola VPN Israel Kooperativ Ja Gjennomsnitt 0 3 Ja
Total VPN Storbritannia 5 Øyne Ja Gjennomsnitt 45 3 Ja
Avira Phantom VPN Tyskland 5 Øyne Ja Sakte 40 ubegrenset Ja
CyberGhost VPN Romania Nei Ja Gjennomsnitt 3519 7 Ja
Opera VPN Norge 5 Øyne Ja Sakte 3 1 Ja
SaferWeb USA Nei Ja Sakte 30 2 Ja
ProtonVPN Sveits Kooperativ Ja Gjennomsnitt 347 10 Ja
Betternet Canada 5 Øyne Ja Sakte 11 5 Ja

De beste VPN-tjenestene - Våre anmeldelser

1. NordVPN - Topp generelle valg for Australias # 1 VPN

“Pålitelige, sikre 5000+ servere”

nordvpn logo

PÅLITELIG
MEST SIKKER
5000+ TJENESTER

NordVPN er en veldig populær VPN-tjeneste med et enormt kundegrunnlag. Ofte den mest anbefalte VPN-tjenesten på mange nettsteder, og NordVPNs omdømme støttes av tjenestens pålitelighet, nullloggingspolicy, maksimal sikkerhet og fullstendig tilgang til geo-blokkert innhold med deres egenutviklede SmartPlay-funksjon.

CIA-nivå sikkerhet og fullstendig anonymitet

Hvis sikkerhet og anonymitet er førsteprioritet for deg, er du med på en godbit. Når truslene er for kompliserte til å til og med beskrive, kan du hygge deg mens du blar gjennom å vite at du kan bruke OpenVPN-tunnelprotokollen, som er den sikreste som finnes i dag. I motsetning til andre VPN-leverandører, er NordVPNs versjon av AES-256-kryptering utstyrt med 2048-biters Diffie-Hellman-nøkkelen i stedet for RSA-nøkkelen fordi den har perfekt fremoverhemmelighet.

NordVPN kan også skryte av en dobbel krypteringsfunksjon, noe som gjør NordVPN til toppvalget for land med drakoniske lover (Nord-Korea, Kina, etc.). Selv med dyp pakkeinspeksjon er det praktisk talt umulig å knekke dette krypteringsnivået.

DNS-lekkasjebeskyttelse og automatiske kill switch-funksjoner er innebygd i noen av NordVPNs pakker, noe som ytterligere sikrer at aktiviteten din alltid er beskyttet.

NordVPN har også en av de enkleste å bruke og sikreste passordbehandlere for å parre seg med VPN-tjenestene deres kalt NordPass.

Servere og geo-blokkert innhold

Deres proprietære SmartPlay-teknologi gir deg tilgang til hundrevis av streaming-nettsteder uansett hvor du er i verden. SmartPlay er en sikret proxy-tjenesteløsning som gjør de fleste, om ikke alle deres servere, til et levedyktig tilgangspunkt for strømmetjenester som Netflix, Kodl, Hulu og andre..

NordVPN passer ivrige reisende veldig godt med tilgang til 5.200 servere, fordelt på 62 land i 6 kontinenter. Du kan Netflix og slappe av hvor som helst du vil. ��

2. Surfshark - Beste “budsjett” VPN

“Sikre, billige 800+ servere”

Surfshark-logo

RIMELIG
EKSTREMT SIKKERT
800+ TJENESTER

Surfshark nettsted

For nybegynnere

Surfshark er definisjonen av den nye ungen på blokken. Disse karene er den nyeste VPN-en vi har vurdert, og vi liker det vi ser så langt. De har til og med potensial til å bli nummer én i fremtiden.

Vi snakker mye om plassering her på grunn av jurisdiksjon og statlig innblanding. Surfshark har tatt bolig på De Britiske Jomfruøyene, som sannsynligvis er det beste stedet for en VPN å være, og har også tatt bolig på vårt nummer 2-sted på denne listen.

Prisingen for en langsiktig kontrakt føles i utgangspunktet som om de gir deg den gratis til $ 1,99 per måned, og abonnementet gir deg fantastisk verdi. Det virker som om Surfshark legger til en ny server hver dag og alltid er ute etter å gi mer for sine brukere. VPN-selskapet har i dag over 800 servere i mer enn 50 land.

Sikkerhet og personvern

Surfshark gjør ting riktig med tanke på sikkerhet og personvern og gir deg faktisk alternativer når det gjelder krypteringsprotokoll. For det første logger de aldri. For det andre har selskapet støtte for flere protokoller, inkludert 256-bit AES / OpenVPN, IPSec og IKEv2 (men ikke IPv6). Ved å bruke disse protokollene kan de gi et nesten ubegrenset antall IP-adresser til kundene sine.

Den gamle IPv4-protokollen som brukes av mange VPN-er, har et begrenset antall unike IP-er å tilordne. Dette kan hemme streamingevnen din alvorlig. Surfsharks støtte for en rekke VPN-protokoller betyr at den kan installeres på en rekke rutere og enheter.

Surfshark VPN-protokoller bruker den beste tilgjengelige 256-biters AES-krypteringen. Selskapet bruker også en 2048-bit DHE-RSA nøkkelutveksling og en SHA512-godkjenning hash. Siden de fleste ikke vet hva det betyr, vet du bare at det bokstavelig talt er den beste krypteringen du kan ha. Surfshark har også DNS- og WebRTC lekkasjebeskyttelse i hele sitt nettverk.

Pris og resten

Når det gjelder priser er Surfshark det beste valget med tanke på verdien den gir. Dette var ikke tilfelle for noen år siden fordi Surfshark bare var et glimt i haien farens øye. Når det gjelder kortsiktige planer, er kostnadene rimelige. Hvis du ser på en toårsplan, kan du betale $ 1,99 per måned som slår alle andre flotte VPN-er.

Det flotte med Surfshark VPN er at du bare kan skru opp reservebyttet fra sofaen din hver måned for å betale for tjenesten.

3. ExpressVPN - Beste valg for hastighet

“Rask, sikker, 700+ lokasjoner”

ExpressVPN

RASKEST
EKSTREMT SIKKERT
700+ STEDER

For nybegynnere

Dette britiske jomfruøyene (stedet er viktig) har vært i bransjen siden 2009 og vinner vår kjærlighet som den nest beste VPN-en for alle australiere. Det er flere grunner til at vi gjør krav på det.

For prisen på et enkelt abonnement får kundene tilgang til hvilket som helst av 2000+ raske ExpressVPN-servere lokalisert i 94 land. I tilfelle du lurer på, er dette ganske bred dekning, og det er en god ting.

Sikkerhet og personvern

Ryggraden til en VPN ligger i krypteringsstandarden den distribuerer. AES-256 er ExpressVPNs valg. Du trenger ikke å være en teknologisk nerd for å forstå at det vil ta dusinvis av superdatamaskiner som sjekker milliarder nøkler i sekundet milliarder år for å knekke denne typen kryptering med brute force. Les mer om hvordan kryptering fungerer her.

Du vil ikke ha noe å gjøre med en VPN som har en WebRTC-lekkasje, installerte filer med skadelig programvare eller en svak loggføringspolicy. Fra vår testing er ExpressVPN ren som en fløyte og kan skryte av en ikke-loggføringspolicy som er så streng som du finner.

For nybegynnere til VPN-lingo, no-logging betyr at de ikke fører poster av din bruk av deres tjeneste. Tro det eller ei, noen selskaper gjør det. Disse selskapene er ikke på listen vår.

Ser du etter en tjeneste som gir problemfri torrenting og tilgang til Kodi og Netflix hvor som helst? Dette er en av hovedårsakene til at noen bruker en VPN-tjeneste, og ExpressVPN sjekker ut godt.

Pris og resten

Det beste er at du får alle disse eksempler på funksjoner, og STILL kan glede seg over en av de raskeste VPN-opplevelsene som er funnet. Det eneste nit vi har valgt på er ExpressVPN kommer litt til høysiden av prisen, alt fra $ 6.67 til $ 12.95 per måned, avhengig av lengden på kontrakten og tilbudene de kanskje kjører.

Kundestøtte er viktig. Vi stilte opp noen spørsmål for å prøve det gode omdømmet til ansatte i ExpressVPN.

Lang historie kort, de gjorde det veldig bra.

Selv om vi ikke foreslår at du raider barnas college-fond for å få denne VPN-tjenesten, vil det ikke nødvendigvis gjøre deg til en dårlig person.

4. VyPrVPN - Fjerde valg, men fortsatt ganske bra

“Rask, god pris, færre steder”

Vypr VPN

BESTE PRIS
FJERNERE IPS Å Koble til
FORT

Sannheten skal sies, vi ville ikke gjort noen stor del av det hvis du valgte det VyprVPN i stedet for anbefaling nr. 1. Det er så bra, men noen må være andre, og det meste av det vi har å si om dette selskapet er av den positive sorten.

Mens en smule under # 3s standard for servere i 94 land, kan VyPrVPN skryte 70 land, som ikke er loslitt.

Ubegrenset betyr ubegrenset

Men det vi virkelig liker er det ubegrensede streamingaspektet ved denne tjenesten, noe som betyr at du kan bokstavelig talt være online 24/7 resten av livet hvis du vil, vil aldri komme i båndbredde eller ytelsesbegrensning. Ikke alle VPN-tjenester kan fremsette kravet.

Sikkerhet er viktig i VPN-spillet. Uten det er det ikke noe poeng i å kjøpe tjenesten i det hele tatt. VyPrVPN eier og vedlikeholder alle serverne sine in-house. Dette betyr færre muligheter for dine personlige data til å se dagens lys gjennom feilbehandling.

Torrenter, Kodi og Netflix

VyPrVPN fungerer teknisk med torrenting, Kodi og Netflix, men ikke alltid uten å banne og kaste ting om. Torrenter er tillatt, men ikke oppmuntret, og torrenting-aktivitetene dine kan være logget.

Kodi fungerer bra, men må konfigureres manuelt. Og takket være Netflix 'krig mot VPN-er, blir det vanskeligere å finne en server som fungerer med denne tjenesten pålitelig.

Ingen risikotest

I likhet med NordVPN tilbyr VyprVPN en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du er ukjent med alt dette, betyr det mye fordi det er din fluktplan hvis du plutselig lurer og bestemmer deg for å aldri bruke Internett igjen.

Nye VyprVPN-kunder får en 50% prisreduksjon som en takk fra selskapet for å prøve tjenesten deres. Selv om det er raskt, er den kanskje enestående funksjonen deres totale hengivenhet til å vokte dine personlige data.

5. Ren VPN

“Solid valg men et lite skritt ned”

Ren VPN-logo

DYRERE
INKONSISTENT HASTIGHETER
FEWER IPS

For vår måte å tenke på, burde du egentlig ikke gå online uten VPN, men realiteten er at pennies kan være stramme, og til og med de relativt beskjedne kostnadene ved NordVPN og ExpressVPN kan føre til hopp over måltider.

For de som har et strengt budsjett, tilbyr vi PureVPN for din vurdering.

Når kostnaden er en stor avtale

Hovedpoenget er at du får de fleste funksjonene til topphundene, som en pengene-tilbake-garanti, helt tilstrekkelig støtte, og all anonymiteten og personvernet du forventer fra en topphylle-VPN - men til en lavere pris.

Nå har vi ikke tenkt å sitte her og hevde at PureVPN-kvalitet er en bit av de to foregående valgene, for det er det ikke, men tjenesten er helt fin hvis du trenger å kontrollere utgiftene.

Det første du sannsynligvis vil legge merke til når du lander på PureVPN-nettstedet, er at det virker som om de har en pokker for mange funksjoner. Du har rett. De gjør.

En mengde funksjoner

Vi snakker om anti-malware og virusprogramvare, blokkering av annonser, påvisning og forebygging av inntrenging, appfiltrering, og listen fortsetter. Du vil ikke finne dette nivået av sofistikering av andre priser med lignende priser.

Legg til dette en solid "loggfri" -policy og hva som kan være det enkleste brukergrensesnittet i bransjen, og du har et forbanna fint valg for australiere som vet at de trenger en VPN, men som også trenger å spare en dollar eller to.

Torrenting, Etc.

Hvis torrenting er målet ditt med en VPN, er det ingenting å se her. PureVPN blokkerer alle torrenter fra det vi kan fortelle. Som de fleste andre VPN-tjenester, kan du forvente å få problemer med å få tilgang til amerikanske Netflix fra de fleste av serverne deres. Hvis du er i Kodi, men tilbyr PureVPN et offisielt tillegg som gjør det til en lek å bruke.

6. Privat Internett-tilgang

“Billig, rask og treg”

Internett-tilgang til personvern

DYRERE
INKONSISTENT HASTIGHETER
FEWER IPS

Private Internet Access (PIA) lander rett og greit midt i pakken når det gjelder kvalitets VPN-tjenester for australiere. Hva dette betyr er at det er litt bra, litt ikke så bra, og du får alt til en ganske anstendig pris.

Et interessant aspekt ved denne VPN-tjenesten er at du villig kan bestemme deg for å nedgradere krypteringsnivået på tilkoblingen din i retur for raskere søkehastighet. På overflaten kan det virke som om dette valget bare skulle gjelde for de som svelget for mange malingsflis som barn.

Men hold på!

Du vil ha mindre kryptering?

La oss si at du vet at du er i et relativt trygt nettverk og innser at nedgradering til 128-biters kryptering (fra 256-biters kryptering) fortsatt gir deg et solid lag med kryptografisk beskyttelse.

Farten du oppnår kan være vel verdt det.

Mens PIA har er fullt av servere, omfatter de bare 28 land. Uimponerende. Hovedpoenget - hvis du ikke er i et av disse landene, forventer skilpaddelignende tilkoblingshastigheter selv om du fjernet kryptering helt (vi anbefaler selvsagt ikke det).

Her er den spennende delen hvis du liker billig. Avhengig av lengden på kontrakten og andre alternativer du velger, vil den månedlige prisen for denne VPN-en sannsynligvis falle i området fra $ 3 til $ 7 per måned.

Netflix, Torrents og Kodi

Spørsmålet mange av dere stiller er om PIA jobber med denne typen tjenester. Du kan skrape Netflix av listen fordi ingen VPN fungerer pålitelig med denne tjenesten i 2019. Du kan være heldig og finne en samarbeidende server nå, og det er det. På plussiden er denne VPN-tjenesten ganske støttende for torrenting og fungerer bra med Kodi.

Noen alvorlige ulemper

PIA ligger i USA, som er en alvorlig ulempe fra et personvernsynspunkt (les om 5 Eyes). En annen ulempe som er verdt å nevne er at det ikke er noen live chat-funksjon.

Sååå ... ikke en dårlig service, men ikke en vi kan generere mye entusiasme over.

7. Tillit.Zone

“Rask ... og liten”

Beste VPN Australia 2020

DYRERE
INKONSISTENT HASTIGHETER
FEWER IPS

Noen ganger betyr ikke størrelse noe, men andre ganger gjør det det.

Trust.Zones VPN-tjeneste har mye for seg. En ting det ikke gjør er antall og plassering av servere. Vi snakker om småfine 135 i 31 land. Hovedpoenget er at uansett hvor raske tilkoblingshastigheter er, vil ikke selskapet sammenlignes gunstig med fotavtrykket som er igjen av selskaper øverst på listen vår..

Lurt rask fart

Hvis du tilfeldigvis bor i et land i nærheten av en av serverne deres, har du sannsynligvis stor tilkoblingshastighet. Alt i alt, Trust.Zone var nest raskest av de testede. Det er ingen liten prestasjon.

Topp hakk sikkerhet

Et annet merke i deres favør er en dedikasjon til sikkerhet. Ligger i det eksotiske tropiske eventyrlandet på Seychellene, har PIA en tendens til å gå ned i fnise passformer når de blir bedt om å overføre brukerdata til myndighetene som liker å be om den slags ting. Vi snakker om de vanlige mistenkte: USA, Storbritannia, Australia ... du får ideen.

Hvis du er i humør til å torrent, har denne VPN-tjenesten ingen begrensninger. Klar til å Netflix og slappe av i landet nede under? Meh, det fungerer kanskje for deg, og det kan ikke. Vi klarte å omgå geo-begrensningene på bare tre av de syv serverne vi prøvde, så vi ga opp.

Denne er også en av dine beste spill hvis du liker å bruke Kodi.

Stout krypteringsstandarder og et lavt utvalg av priser gjør PIA til et utmerket valg - hvis du tilfeldigvis er en av de heldige få i nærheten av en server.

8. Skjul rumpa

“Morsomt navn, råtten tjeneste”

HMAVi skulle ønske at Hide My Ass var en stor vits. Beklager. Det er ikke. Tjenesten eksisterer faktisk og belaster folk for å delta i sitt eget spesielle merke inkompetanse og skulldugging.

Hvis det var en kategori for minst anbefalte VPN-tjenester i Australia, ville Hide My Ass (HMA) gjøre en ren feie av gull-, sølv- og bronsemedaljene.

La oss si dette så tydelig som mulig. HMA er en forferdelig tjeneste på alle nivåer som betyr hva som helst. Vi vil anbefale deg å sverge av internett og all relatert teknologi for alltid, gå til Outback og bli med i en Aboriginal-stamme før du registrerer deg med denne VPN.

Alvor. Det er så ille.

Selv om HMA-testen vår ble brått slutt, var det ikke snart nok. Vi brukte en hel uke på å prøve å koble til både Netflix og torrenting - ikke hell. Dette i tillegg til at jeg blir startet opp tilfeldig og ofte fra vår forbindelse.

Da vi prøvde å ringe support, var det ikke noe svar på e-post, chat, telefonsamtale eller røyksignal.

Til slutt deaktiverte de kontoen uten forvarsel. Legg til denne parade av udugelighet faktumforbindelsens hastigheter er treg til ikke-eksisterende, de er kjent for å lagre loggøkter og samarbeide med rettshåndhevelse, og du har fått en virkelig dårlig service.

Anbefaler vi HMA? Du finner ut av det.

VPN-er vi testet og hvordan vi gjorde det

Det er hundrevis av VPN-produkter tilgjengelig, men etter vår mening er det bare rundt to dusin til og med verdt å teste. Vi tok den første beslutningen om hvilke som tok det første kuttet basert på online sentiment og vår egen bransjekompetanse.

Neste kom en grundig testprosess som gikk slik:

 • Connector.

  Kjøp programvare

  Vi gikk faktisk online og kjøpte produktet til full pris fra en leverandør, installerte det på vår bærbare datamaskin og testet det i en uke.

 • Connector.

  Fartstest

  Valgte syv forskjellige tilfeldige geografiske lokasjoner. Testet hver VPN-kandidat fra disse stedene.

 • Connector.

  Se etter lekkasjer

  Det er flere kilder til lekkasjer (WebRTC, etc) som kan rive bort personvernet ditt og anonymiteten på et øyeblikk og er kjennetegnet til en dårlig VPN-tjeneste.

 • Connector.

  Geo-kompatibilitet

  Muligheten til å torrent og arbeide rundt Netflix / Kodi geografiske begrensninger er en grunn til at VPN-er er populære. Vi vurderte disse funksjonene.

 • Connector.

  Brukervennlighet

  Sjekket hvor vennlig brukergrensesnittet var og responsen på kundeservicen.

 • Connector.

  Kostnad vs verdi

  fordi vi ikke alle har gullklumper og Bitcoin som faller ut av lommene.

 • Connector.

  Funksjoner for personvern / sikkerhet

  En VPNs raison d’être.

Skjønt testing fortsetter, for rangeringen i 2019 Vi evaluerte 20 av de beste tjenestene. Testmiljøet med hensyn til datamaskin og operativsystem var det samme, for å få et ærlig resultat.

I tilfelle vi ikke har gjort det klart nok, tar vi ikke tilskyndelser - økonomiske eller på annen måte - når vi kommer til anbefalingene på denne siden. Dette er våre egne meninger, kommet frem gjennom svetten på brynet og god tid på å bruke fingrene på tastaturet.

“Så dere kjøpte og betalte for 20 VPN-abonnement ?!”

Naturligvis er svaret på det spørsmålet ja. Du må også merke likheten mellom testperioden vår og den gratis prøveperioden som tilbys av de fleste tjenester. Kom igjen, du trodde ikke ...?

Vi jobber med stiv rundt her og samtalene våre var høyere enn å bare være en haug med Aussies med for mange VPN-abonnementer.

ofte stilte spørsmål

bilde som viser en kryptert tunnel for VPN-erHva er en VPN og hvordan fungerer det?

En kryptert forbindelse mellom datamaskinen og Internett.

Utskilt fra Internett-leverandøren din, ruter en VPN dataene som genereres av din online aktivitet gjennom en annen server, og skjuler dermed din faktiske plassering ved å tilordne en annen IP-adresse. I tillegg blir dataene kryptert for å forhindre at de blir sett av hackere.

En VPN gir et mye høyere nivå av personvern og anonymitet enn tilgjengelig via Internett-leverandøren din. De fleste VPN-tjenester bygger av open source-protokoller som Open VPN.

Hvordan det fungerer

Selv om hodet ditt kan implodere hvis du måtte bygge en fungerende VPN-forbindelse fra bunnen av, er prosessen med å bruke en ikke komplisert.

 1. Last ned VPN-programvare og installer den på enheten din.
 2. Start en surfeøkt ved å åpne programvaren.
 3. Dataene dine er kryptert før de forlater datamaskinen.
 4. Etter å ha blitt kryptert, går dataene dine til VPN-serveren.
 5. Etter å ha gått gjennom VPN-serveren, blir dataene dine (fremdeles kryptert) dirigert til din online destinasjon - som et banknettsted eller favorittsiden for sosiale medier.
 6. Fra online destinasjonssynspunkt ser det ut til at dataene stammer fra VPN-serveren.

Den store saken med alt dette er at takket være krypteringsprotokollen er data under transport (for eksempel kredittkort eller personnummer) uleselige for alle som klarer å hacke systemet og ta en titt.

Tenk på en VPN-tilkobling som en trygg tunnel der all informasjon som er knyttet til en online økt kan reise, skjult trygt fra omverdenen.

Hva er fordelene ved å bruke en VPN?

Nå et helt nytt nivå av online sikkerhet og personvern.

Takket være kryptering, reduserer bruk av VPN betydelig sjansen for at dataene dine blir stjålet og solgt på Dark Web eller til annonsører uten ditt samtykke. I tillegg ser IP-adressen din ut som om du får tilgang til internett fra den fysiske plasseringen av VPN-serveren, og skaper et anonymitetsnivå uten sidestykke med en tradisjonell ISP..

Er det lovlig å bruke en VPN i Australia? australia online personvernprofil

Lovlig for nå, men nylig lovgivning kan være en glatt skråning.

De fleste vestlige land, inkludert Australia, tillater uskadelig bruk av VPN-tjenester. Men en lov fra 2015 gjorde det tillatt for de som har opphavsrett som blir krenket, kunne få en føderal domstol for å få den sperret i landet.

Så langt har det ikke blitt foretatt ytterligere lovgivningsmessige grep mot VPN-er. Mange australiere bruker denne typen tjenester for å omgå regjeringens innsats for å regulere innhold.

Sjekk listen vår over land som har forbudt VPN-bruk.

Hvilken VPN lar meg streame Netflix?

Velg tjenesten din nøye hvis du vil ha amerikansk Netflix.

Det er ingen hemmelighet at resten av verden begjærer etter den amerikanske versjonen av Netflix. Det er tre grunner til dette: valg, valg, valg. Streaminggiganten tilbyr forskjellige valg i forskjellige deler av verden, og hvis du tilfeldigvis er på feil sted av fødselsrett, er du ute av hell med mindre ...

Du gjettet det. Ved å velge en VPN lokalisert i det opphøyde landet for de frie og hjem for de modige, kan du lure Big Brother Netflix til å tro at du er en farget-i-ull Yankee og ta valg fra FULL-katalogen. Husk at Netflix er på et korstog for å blokkere alle VPN-er fra å låse opp tjenesten deres.

Her er valgene våre for de beste VPN-ene for Netflix, dvs. de som fungerer i nesten alle land og for nesten alle nettsteder..

Spor VPN-er hva jeg gjør online og oppbevar loggfiler? vpn logging politikk score diagram

Avhengig av hvilken tjeneste du bruker, er svaret til begge deler - ganske mulig.

Mens du sporer dine online aktiviteter og lagrer loggfiler som dokumenterer det samme, synes det å være i strid med hele grunnen til å bruke en VPN, ikke gjør noen feil med at mange tjenester driver med denne praksis.

Selv om noe logging er nødvendig for å feilsøke problemer og administrere kontoer på riktig måte, er mange av de mest populære tjenestene i nærheten av konseptet om privatlivsinvasjon.

Du kan være interessert i å lese artikkelen vår om nøyaktig hvilke VPN-er som ikke sporer online aktivitet eller loggidentifiserende informasjon.

Er VPN-er trygge for Torrenting?

Gode ​​VPN-er - sikker. Dårlige VPN-er - ikke så mye.

Torrent, ellers kjent som peer-to-peer (P2P) fildeling, er Wild West på internett. Ingen steder på nettet er du mer ansvarlig for å plukke opp et virus eller skadelig programvare eller snuble over en advokatfullmektig som utgjør seg som Johnny Copyright Violator.

Hvis det ser ut til at det kan være en god ide å benytte seg av en VPN før vi drar ut på et av disse severdighetene, er vi her for å si det som en klok beslutning.

Enten du ønsker å komme rundt forskjellige sensurforsøk fra regjeringen eller laste ned en piratkopiert fil av favorittfilmen din (kom igjen, det er 2020, er det ingen mening å late som om det ikke gjør det.) Det bør være obligatorisk å velge en VPN-kvalitet. Hvordan vet du hvilken?

Denne artikkelen avslører de fire beste VPN-ene for torrenting vi kunne finne.

Kan du sette opp en VPN på en ruter? bilde av oppsett av vpn-ruter

Gjør hele Wi-Fi-tilkoblingen din privat.

Det er bra å bruke en VPN-tjeneste på din primære internettenhet, men det kan bli enda bedre når du konfigurerer den for å kjøre gjennom en ruter og privatisere hele wi-fi-nettverket. Det er en julenisse og ja, du kan gjøre det.

Det er en få fordeler med en rutebasert VPN-tjeneste som går utover den forbedrede sikkerheten og personvernet som allerede er gitt av det mer tradisjonelle oppsettet.

 1. Oppretthold en aktiv VPN-tilkobling hele tiden
 2. Koble flere enheter til en konto
 3. Kast et bredere, sikrere nett over husholdningen din

Å velge og sette opp en VPN-ruter overskrider omfanget av denne artikkelen, men opplæringsprogrammer er rikelig på Google.

Kan du sette opp en VPN på en spillkonsoll eller smart-tv?

Hvis du VPN-ize ruteren din først.

Det er faktisk noen få forskjellige måter å skinnet denne katten på. Det første vil være å laste ned og installere en VPN-app direkte på smart-TV-en din, men ikke alle har denne muligheten. En annen måte å gjøre det på ville være å kjøre en VPN-tilkobling gjennom hjemmeruteren (se forrige spørsmål).

Siden spillkonsollen eller smart-tv-en deres internettsignal fra hjemmenettverket blir de beskyttet av VPN-ized-ruteren du oppretter.

Hva er den beste gratis VPN for Australia?

Betalt VPN-tjeneste er alltid bedre, men det er gratis alternativer.

Kanskje har du hørt det gamle ordtaket: “Hvis produktet er gratis, DU er produktet.

Hovedpoenget er at få selskaper utgjør det gode som administrerende direktør hjerte og løfter om å tilby en tjeneste / produkt i verdensklasse uten noen gang. Du bør forstå at hvis en VPN-tjeneste bruker seg selv som gratis, betyr det ganske enkelt at de tjener pengene sine på ikke-tradisjonelle måter som:

 1. Gi en minimal service uten omkostninger, men treffer deg med salg for å fjerne hastighets- eller båndbreddebegrensninger som kveler nytteverdien.
 2. Innsamling / salg av dataene dine til annonsører eller på Dark Web.
 3. Selg annonser som fyller hvert hjørne av skjermen.

Selv om du kanskje tror at du får noe gratis, er du ikke det. Måten du til slutt betaler kanskje ikke er lett synlig, men det vil spille til slutt.

Fortsatt fast bestemt på å finne en VPN-tjeneste av gratis kvalitet?

Les vår artikkel om de beste, beste alternativene.

Hva er den raskeste VPN-en der ute? Beste VPN Australia 2020

Kryptering bremser en VPN.

Kanskje du ikke har tenkt på det, men prosessen med å kryptere hver bit av data som reiser over internettforbindelsen din bremser alt. Dette er et problem som enhver VPN-tjeneste løper mot og kjemper hele tiden for å overvinne.

Hvis krypteringen er supersterk, er hastigheten treg. Hvis hastigheten er stor, er krypteringen svak.

Men noen få tjenester har klart å overvinne dette problemet og opprettholde jevnlig raske tilkoblingshastigheter og lufttett sikkerhet.

Uansett hvem som gjør rangeringen, har NordVPN en tendens til å komme inn på eller nær toppen av en anbefaling når det gjelder hastighet.

Les vår NordVPN-anmeldelse, i tilfelle du gikk glipp av den første gang.

Hvor mye koster VPN-er?

Mer enn en tannkjøttpinne, mindre enn en Ferrari.

La oss avslutte spenningen. De er ikke så dyre i det større ordningen med ting. De fleste legitime VPN-tjenester fører deg mellom $ 2 og $ 10 per måned. Husk at dette er en tjeneste du bruker sammen med - ikke i stedet for - Internett-leverandøren din.

Mellom de to skal du ikke være mer enn $ 20 i måneden.

Virker som en ganske god avtale for å opprettholde personvern på nettet og forhindre at personopplysningene dine blir kidnappet og solgt til høystbydende.

Er det noen farer ved å bruke en VPN?

De biter ikke, hvis det er det du spør.

Den eneste reell risiko forbundet med å bruke et VPN er hvis du velger en svindeltjeneste som installerer skadelig programvare på datamaskinen din eller høster personlige data eller økonomiske opplysninger du vil selge. Det er en veldig reell fare som ofte kommer fra gratistjenester.

Dette er grunnen til at du VIRKELIG bør gjøre undersøkelser (som å lese denne siden - god jobb) på forhånd for å luke ut de dårlige skuespillerne.

Bare en liten grad av aktsomhet fra din side kan forhindre deg i å registrere deg hos en av disse jokerne. De som gjør dårlige ting, har mange ulykkelige tidligere kunder som ikke er redde for å gå online og fortelle alt om deres dårlige opplevelse.

Denne artikkelen vi skrev vil få deg raskt opp i sårbarhetene som skyggefulle VPN-tjenester kan prøve å utnytte.

Kan en VPN gjøre Internett raskere?

Ikke med mindre fysikkens lover blir opphevet.

Som nevnt tidligere, gjør ikke krypteringsprosessen som gjør at en VPN kan gjøre surfeopplevelsen din tryggere ingenting for å øke hastigheten på internettforbindelsen. Med unntak av svært få tjenesteleverandører, har det en tendens til å tilføre en VPN til miksen en avtakende effekt.

For en raskere internettforbindelse, bør du utforske løsninger med Internett-leverandøren din.

Les guiden vår for å få fart på internettforbindelsen din ved hjelp av noen få justeringer og hacks.

Kan en VPN blokkeres? liste over land der vpns er forbudt eller ulovlig

Stiger solen i øst? Ja.

Dessverre kan VPN-tjenesten din blokkeres enten på ISP-nivå eller ved å bruke en DNS-ruter. Blokkering av VPN-er er vanligvis forbundet med store organisasjoner paranoide om datasikkerhet eller myndigheter som er involvert i sensur på internett.

Dette kan oppnås på noen få forskjellige måter.

 1. Blokkering av IP-adresser som er tilknyttet populære VPN-tjenester. Noen myndigheter velger å blokkere alle IP-adresser som har sitt utspring i landet.
 2. Blokkering av porter som støtter vanlige VPN-tunneleringsprotokoller.

Den gode nyheten er at det ikke er noen perfekt måte å blokkere ALLE VPN-tjenester permanent. Det er et flytende spill der reglene stadig endres. Hvis du synes VPN-tilkoblingen din hele tiden er under angrep, er det andre metoder for å skjule IP-adressen din.

Vil du lære å skjule IP-adressen din (den er faktisk ganske enkel). Sjekk ut denne artikkelen for å se hvordan.

Kan du spores hvis du bruker en VPN?

Ingenting er idiotsikkert.

Mens en riktig fungerende VPN-tjeneste gjør det vanskeligere å spores, kan du være sikker på at det ikke er noen teknologi tilgjengelig som garantert gjør deg usynlig. Her er bare noen av mulighetene:

 1. VPN-enheten din lekker din virkelige IP
 2. VPN-serveren din blir hacket
 3. VPN-tjenesten din installerer skadelig programvare på datamaskinen din
 4. Smarte hackere kan finne deg på andre måter enn IP-adresse
 5. Det er mange, MANGE andre ...

Hovedpoenget er at en VPN gir mer anonymitet og sikrere data, men det er ingen mann, kvinne eller barn på denne jorden som kan love med sikkerhet at du aldri vil bli sporet når du bruker en VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me