Beste VPN-er for Netflix (2020)

Da jeg var ung, elsket jeg naturen og tilbrakte mesteparten av tiden min på Murray, men enhver fyr som ble myndig i siste del av 90-tallet kan fortelle deg at naturen blir kjedelig etter en stund og du vil ha ekte underholdning.

Dessverre for meg og kameratene mine var underholdning vanskelig å komme med. Når du er for ung til litt av ravvæsken og puberteten har fått deg dekket av acker, blir du full og avlyttet, uaktuelt. ��

Da, og i dag, vender jeg meg til amerikanske filmer for å slukke tørsten etter spenning. Men Sør-Australia er elendig når det kommer til film. I det minste var det den gang. Den eneste kinoen jeg husker er det historiske Capri-teatret, og det var 60 kilometer unna. Boo!!

Da foreldrene mine fikk meg og min bror en datamaskin, var vi over månen. Endelig kunne vi se YouTube og laste ned filmer. Det er nok å si, det var gøy mens det varte.

Som enhver australier vet, har regjeringen knakk hardt ned på piratnettsteder, og blokkert ikke mindre enn 59 torrentnettsteder. Og det er ikke alt. Netflix amerikanske videobibliotek er også utilgjengelig i Australia, og det er nettsteder som Hulu og Crackle.


For å gjøre vondt verre, kan innholdet som fremdeles er lett tilgjengelig for Aussies, målrette oss mot uønsket reklame, skadelig programvare og virus, og stjele personopplysningene våre.

Gratis betyr at du er produktet

Ransomware-angrep som NotPetya, Locky, Jigsaw og CrySis har kostet oss penger og sensitiv personlig informasjon de siste årene, og det viser ikke noe tegn på at det går tregere. Fra oktober økte cyberangrep i Australia.

Det er ikke bare bankene og store selskaper som er sårbare for slike angrep. Hvis Jigsaw lærte oss noe, er det at den gjennomsnittlige innbygger kan bli målrettet og få personopplysningene sine gislet av en eller annen nakkebjørn med en flash-stasjon i gumboot.

Heldigvis er det noen flotte VPN-er (Virtual Private Networks) der ute som kan gjøre vår online opplevelse privat og sikker. Med kryptering av militær klasse vil disse VPN-ene gjøre det mulig å surfe på nettet eller streame favorittfilmene dine & TV-serier uten bekymring for blokkering eller forfalskning.

Når du bruker de fleste VPN-ene, får du uansett en proxy-feilmelding når du prøver å få tilgang til tjenester som US Netflix. Men dette er et problem som lett blir avhjulpet ved å velge riktig VPN for jobben.

Hver VPN på denne listen er anbefalt spesielt for deres evne til å omgå blokkerte innhold, spesielt Netflix. Hvis du bruker en av disse VPN-ene, vil du kunne se US Netflix og ethvert annet lands Netflix-katalog i krystallklar HD-kvalitet. Hvis du leter etter en gratis VPN, vil vi anbefale det at det vil være for tregt til å streame videoer pålitelig.

Nedenfor skal vi undersøke nøyaktig hva en Netflix VPN er, og hvorfor den kan fjerne blokkeringen av strømmetjenestens bibliotek for deg. Vi vil gå over hver VPN som fungerer til dette og hvorfor noen ikke er verdt å bruke. Som en ekstra assistent vil jeg diskutere hvordan du går opp for å sette opp en VPN for dette formålet.

La oss komme!

NordVPN

Avansert trusselregistrering + drepebryter + kryptering av militær karakter

PROS

Ulike priser og betalingsmetoder
Få tilgang til Netflix
Lar torrenting
Enkel kontooppsett
Sikker kryptering
Utmerket grensesnitt
Slick webdesign
Utvalg av tillegg
Kundeservice

ULEMPER

Det er treg hastighet i visse deler av verden.

NordVPN opererer utenfor Panama-jurisdiksjonen, langt borte fra Fourteen Eyes, og er en VPN du kan stole på for å holde informasjonen din konfidensiell. De er immun mot piratkopier noe som betyr at du kan koble til hvor som helst når som helst.

Med en sanntidsblokkliste over nettsteder som er vert for malware, spyware og trackere, er NordVPNs signatur CyberSec-teknologi enble å oppdage skadelig programvare eller sniffere når du besøker et farlig sted. På denne måten kan de blokkere deg fra å få tilgang til et nettsted som vil kompromittere dataene dine.

Med kryptering av militær karakter og Double VPN (to lag beskyttelse), NordVPN holder deg fast hylt i hemmelighold når du surfer på nettet eller laster ned innhold.

Personlig liker jeg deres DNS-lekkasjebeskyttelse (det beste jeg har kommet over) og "Onion Over VPN" (meldingene dine er festet i lag med kryptering som lagene i en løk).

Akk, NordVPN tilbyr ikke en annonse-blokkerende app, men annet enn at de har de fleste funksjonene man vil se etter i en VPN - DNS-beskyttelse, kill switch, et al..

Funksjoner

CyberSec, ubegrenset nedlasting, fildeling, brannmurer og sikkerhet; DNS-lekkasjebeskyttelse, 6 samtidige tilkoblinger, 24/7 live chat, 99,9% oppetid, 1000+ servere

Les hele NordVPN-anmeldelsen vår her.

Surfshark

Overlegen kryptering, ubegrensede tilkoblinger, innebygd Kill Switch

Surfshark-logo

PROS

Fjern blokkering av Netflix og andre mediastreamingstjenester
Fungerer bra for torrenting og P2P-fildeling
Strenge retningslinjer for ikke-logg
Ubegrenset IP-adresser, båndbredde og tilkoblinger
Overlegen sikkerhet og kryptering
Kill-switch inkludert i alle planer
Tilgjengelig i land med nettsensur eller blokkering
Gratis prøveperiode og 30-dagers pengene-tilbake-garanti
DNS, IPv6 og WebRTC lekkasjebeskyttelse

ULEMPER

Mindre nettverk av servere enn andre VPN-er
Hastighetene kan variere fra server til server
Appgrensesnitt mangler designoptimalisering

Sufshark er den nye VPN-tjenesten på blokken. Selskapet vokser hver dag og virker forpliktet til å ende opp som den beste VPN på markedet. Tjenesten har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og bygger raskt et av de beste omdømme på blokken.

Da Surfshark først kom i gang, var de fleste i tvil om dem. En annen VPN? Selskapet så tydelig markedet og trodde de kunne gjøre det bedre. Den har allerede over 800 servere i mer enn 50 land. Det virker også som de er legge til flere servere hver dag.

Hvorfor er det så høyt på Netflix-listen vår? En ting den har over mange VPN-tjenester er støtte for IPv6-protokollen. Ved å bruke denne protokollen kan de gi en ubegrenset antall IP-adresser til kundene sine.

Den gamle IPv4-protokollen som brukes av mange VPN-er, har et begrenset antall unike IP-er å tilordne. Dette er et viktig skille, som Netflix og andre selskaper er i stand til å oppdage VPN-er og sette i gang blokker på grunn av tusenvis av brukere som stammer fra samme IP-adresse.

Funksjoner

24/7 Live Chat, fantastiske apper, ubegrenset alt, en absurd krypteringsprotokoll, ingen logging og en voksende serverbase.

Les vår komplette Surfshark anmeldelse og analsyis her.

ExpressVPN

Rask, sikker og massevis av servere

PROS

145 serverplasseringer
Diverse prisalternativer & betalingsmetoder
Kompatibilitet med flere enheter
Fjern blokkering av Netflix USA og Amerikansk Samoa
Ubegrenset hastighet og båndbredde
RSA-4096 & SHA-512 HMAC-godkjenning
Overlegen ytelse i 90+ ​​land
Overlegen kundeservice
Dedikerte IP-er

ULEMPER

Pricier alternativ enn andre
Begrensede innstillinger og konfigurasjoner
Ingen telefonstøtte

Dette er en av mine generelle favoritter når det gjelder anerkjente VPN-er med mye å tilby. De har de raskeste hastighetene rundt, og de gir ubegrensede nedlastinger og en supersikker 256-bits kryptering.

Du vil være hardt presset for å finne en enkelt VPN som kan matche ExpressVPN for vennlig, kunnskapsrik kundesupport og ultimate sikkerhet. Deres 30-dagers pengene tilbake-garanti og 24/7 live chat er bonuser for alle deg som ikke kan bry deg om å finne ut av ting på egenhånd.

De hjelper deg med alle problemer og sikrer at du har en positiv opplevelse av å bruke serverne deres, eller at du får full refusjon.

Funksjoner

Innhold fra hvor som helst, ingen logger, 145 serverplasseringer, ExpressVPNs signaturhastighetstest, prisbelønte apper, 24/7 kundestøtte og delt tunneling.

(Les hele ExpressVPN-anmeldelsen vår her)

PureVPN

Utmerket sikkerhet, raske hastigheter og god service

PROS

Enkelt grensesnitt
Fem unike forhåndsinnstillinger
Utmerkede hastigheter
P2P tillatt
Ingen logger politikk
Sterk kryptering
Betalingsfleksibilitet

ULEMPER

Tidligere forekomster av DNS-lekkasjer
Logger tidsstempler og båndbredde
NAT-brannmur og andre tillegg koster ekstra

Hvis du vil ha en fair go hos Netflix, er PureVPN VPN for deg. Den fungerer 100% av tiden, enten du ønsker å utforske den amerikanske Netflix-katalogen eller sjekke ut Hulu, Kodi og / eller Amazon Prime.

Serverne deres støtter også P2P-deling, noe som betyr at du vil kunne fjerne blokkeringen av alle disse torrent-nettstedene regjeringen prøver å fjerne fra oss. Med 80 000+ servere, PureVPN er en av de største og mest utbredte VPN-ene rundt, og de har et godt forbannet rykte for DNS-lekkasjebeskyttelse.

PureVPN er iOS- og Android-kompatibel, og tilbyr en rekke protokoller fra OpenVPN og L2TP til IKEv2 og SSTP.

Men ikke ta mitt ord for det. The Mashables og The New York Times har også sunget denne ros for sin sterke kryptering og uslåelige priser. Hvis du er en som kjemper som ikke har råd til å slippe hele vattet ditt på sikker internett surfing, vil du være lykkelig som en gris i dritt med PureVPN.

de er billig og enkelt å sette opp. Og prikken over i’en er deres syv dager lange pengene tilbake-garanti. Hvis det ikke er insentiv nok, bør du vurdere det faktum at de tillater fem samtidige forbindelser. Det er to flere forbindelser enn de fleste av konkurrentene.

Funksjoner

Rask hastighet, ingen loggpolicyer, pengene tilbake-garanti, blokkerer Netflix og torrenting, testet og godkjent

(Les hele vår PureVPN-anmeldelse her)

VyprVPN

Mer enn 70 servere, sterk kryptering, bra for Netflix

PROS

Servere i mer enn 70 land
Lynraske hastigheter (ideell for streaming)
Sterk kryptering
Fullt utstyrt sikkerhet
Fjern blokkering av Netflix

VyprVPN er et ess valg for Netflix og andre strømmetjenester. De gir en bunnsolid kryptering og alle de avanserte sikkerhetsfunksjonene du kan be om. Vi snakker om kryptering av militær karakter, eksepsjonelle hastigheter og service i mer enn 70 land.

Fra deres ergonomiske programvare til deres kompatibilitet med flere enheter, VyprVPN er en gigant blant VPN-er, og i likhet med ExpressVPN gir de kundene sine en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Personlig er jeg ikke spesielt glad i kundesupportteamet deres (ikke bare det informative), men det er en liten pris å betale for anstendig kryptering og total anonymitet.

Og for battlers som ikke ønsker å skille seg med pengene sine rett utenfor balltre, de tilby en 3-dagers gratis prøveperiode slik at du kan se hvordan det fungerer før du kjøper en plan.

Funksjoner

Ubegrenset nedlasting og streaming, 3 samtidige tilkoblinger, pengene-tilbake-garanti, beseirer gasspådrag, flere protokoller, Chameleon-protokoll, integrasjon i flere apper

(Les hele VyprVPN-anmeldelsen vår her)

TorGuard

Ikke så mange steder, men total privatliv

PROS

Raske tilkoblinger
Fjern blokkering av Netflix US
Brukbarhet på alle plattformer
Avanserte funksjoner
24/7 kundestøtte
TSL og 256-bit kryptering

TorGuard Anonym VPN er et levedyktig alternativ for de som ikke forventer hundretusener av IP-adresser eller hundrevis av serverplasseringer.

Torguards Anonyme VPN tilbyr en Socks5-proxy og dedikert IP, slik at brukerne kan streame blokkerte innhold og laste ned torrenter med fullstendig privatliv.

Du vil bli kunne få tilgang til alt fra Netflix og Hulu til Pandora og Crackle anonymt.

En av de tingene jeg liker mest med dem, er betalingsmetodene deres. Du kan betale med Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash og Money Bookers i tillegg til større kredittkort og Google Wallet.

Selv om TorGuard er litt bare bein sammenlignet med de andre VPN-ene på denne listen, er det fortsatt en sikker og rask VPN-løsning som støtter OpenVPN, PPTP eller L2TP.

Med servere i både Australia og New Zealand samt 98 andre land, vet du at du vil være i stand til å koble deg til og få det du vil ha av programvaren deres.

Funksjoner

Støtter alle enheter inkludert Xbox 360, 5 samtidige tilkoblinger, Support Ticket, e-poststøtte, 100+ servere i 37 land, kryptering i militær klasse

(Les hele TorGuard-anmeldelsen vår her)

Goose VPN

Bra, men altfor mange tilkoblingsfall

PROS

Rimelig prising
Netflix-tilgang
P2P-støtte
Ergonomisk programvare
Ingen logger politikk

ULEMPER

Ingen live chat support
Tregere hastigheter enn de fleste, spesielt når du bruker OpenVPN
Vanskelig å konfigurere ruteren
Tilkoblinger går ofte tapt

Goose VPN får 75% poengsum fra meg fordi de definitivt er en anerkjent VPN, men de er langt fra de beste. Denne nederlandske baserte tjenesten er en av de nyere VPN-ene på markedet, og kanskje vil de forbedre seg etter hvert.

Slik det står akkurat nå, mangler de de avanserte funksjonene eller utvalget av protokoller jeg forventer av en topphylle VPN-løsning.

Når det er sagt, får du tilgang til Netflix, P2P-støtte og ubegrensede tilkoblinger. Programvaren deres er enkel nok å installere, og de tilbyr en risikofri 30-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan se selv om de er verdt å bruke.

Det beste jeg kan si om Goose VPN er at de er det ganske rimelig og tilby så mange samtidige tilkoblinger du måtte ønske. Førstnevnte gjør dem ikke nøyaktig bemerkelsesverdige (det er mange billige VPN-er der ute), men sistnevnte er ganske unik. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg testet en enkelt VPN som tilbød mer enn seks samtidige tilkoblinger.

Hvis du kan takler dråper i nedlastingshastigheter, vil du kanskje ta en tur på Goose VPN. Du kan absolutt gjøre mye verre (se: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Funksjoner

30-dagers gratis prøveversjon, sterk kryptering, ingen loggpolicyer

Kan jeg få en gratis VPN for Netflix?

gratis vpnHvis du er ny på VPN-er og bare vil se hvordan de fungerer, eller hvis du har en fast inntekt og ikke har råd til en betalt VPN-løsning, kan du sjekke ut mange av disse utmerkede VPN-ene gratis, vanligvis for en prøve periode på en uke eller en måned. Men ikke forvent å låse opp Netflix og lignende strømmetjenester med gratis programvare.

Den triste sannheten er at Netflix sprekker hardt ned på servere som tilhører VPN-er. Derfor er det bare premium VPN-tjenester som kan fjerne blokkeringen. Den gode nyheten er at de fleste VPN på denne listen er superbillige, så du vil ikke bryte banken med å prøve en.

Fjern blokkering av Netflix fra hvor som helst

Beste VPN-er for Netflix (2020)Alle vil ta en tur på Netflix fordi de er gigantene med moderne underholdning. Det store volumet av filmer, TV-serier og dokumentarer de tilbyr i sin monstrøse katalog er utrolig inspirerende.

Selv om Netflix-biblioteket er stort, har ikke-amerikanske seere mye å se frem til hvis de opphever blokkeringen av den amerikanske Netflix-katalogen. Amerikanske Netflix-abonnenter får massevis av innhold som andre land ikke mottar.

Hva er en VPN for Netflix?

VPN står for Virtual Private Network. Denne tjenesten gjør det slik at du kan se ut som om du får tilgang til internett fra en annen del av verden takket være VPNs forskjellige IP-adresser som maskerer din faktiske IP-adresse.

Ved å bruke en av deres amerikanske servere ser det ut til at du får tilgang til Netflix fra USA. Resultatet er en katalog som får deg til å utrope, "Fair suck of the sav!"

Hvorfor har forskjellige land forskjellige Netflix-kataloger?

På grunn av lisensbegrensninger pålagt av produksjonsselskapene bak filmene og TV-programmene som er lisensiert til Netflix, kan ikke streamingkongene dele noe begrenset innhold med alle regioner.

Dette er ikke Netflix 'feil, det er åpenbart av vell av eksklusivt innhold som de har bestilt fra noen av de øverste navnene på underholdning at de prøver å levere innhold til hele verden (Game of Thrones, Orange er New Black, Sandy Wexler, The Punisher, Stranger Things, House of Cards).

Dessverre, når det gjelder forutgående materiale, er hendene bundet. Men det burde ikke bety at hendene dine er bundet og det ikke. Det trenger i hvert fall ikke være med VPN-er til din disposisjon.

Netflix proxy-feil - fikse proxy-blokker

Tidligere har folk forsøkt å fjerne blokkeringen av Netflixs amerikanske katalog ved å bruke proxy-nettsteder. Hvis du har prøvd dette nylig, vet du at det ikke lenger kan gjøres siden Netflix bruker en proxy-blokkering.

Når du prøver dette nå, kommer det opp en feilmelding som leser: “Whoops, noe gikk galt. Streamingsfeil. Det ser ut til at du bruker en avblokkerer eller proxy. Slå av noen av disse tjenestene og prøv igjen. "

Så mens en DNS-proxy var en god måte å gjøre dette på, vil den ikke fungere for deg nå. De den eneste måten å få tilgang til amerikanske Netflix på er å bruke en Netflix VPN.

Heldigvis vil VPN-tjenestene på denne listen omgå Netflix-proxy-blokkeringen og slippe løs alt det iøynefallende innholdet du har klørt å se på..

Hver regionspesifikk Netflix-katalog vil være tilgjengelig med fingertuppene. En VPN er den beste måten å omgå Netflix-blokker.

Vil bruke Netflix få deg i problemer?

Ikke sannsynlig. Selv om Netflix 'tjenestevilkår tydelig sier at en bruker vil få Netflix-kontoen sin kuttet hvis de blir fanget ved hjelp av et VPN for å få tilgang til alternative kataloger, er det ingen oversikt over at de noen gang har gjort det.

Ingen brukere har noen gang blitt tiltalt for å ha brukt en VPN for å oppheve blokkeringen av Netflix, og de er heller ikke tiltalt for å oppheve blokkeringen av noen annen strømmetjeneste.

Årsaken til at de ikke kommer hardt ned på folk for å bruke VPN-er er ganske enkel. Det er ikke i deres beste interesse å miste abonnenter bare fordi nevnte abonnenter fikk tilgang til ulisensiert innhold. Så stream videre!

Beste Netflix VPN-er - Konklusjon

For de med Netflix-abonnement, åpner en VPN en verden av muligheter. De fleste abonnenter over hele kloden er vesentlig begrenset når det gjelder innhold. Med en solid VPN vil du kunne se alt fra USAs Netflix-katalog til Storbritannia-katalogen, den amerikanske Samoa-katalogen og Puerto Rico-katalogen, som hver har enorme mengder eksklusivt materiale.

For de aller beste VPN-ene for Netflix, anbefaler jeg de tre beste forslagene mine. NordVPN, Surfshark og ExpressVPN er blant de største VPN-ene der ute når det gjelder kryptering, funksjoner, kompatibilitet, priser og kundeservice.

Hver av disse VPN-er tilbyr fantastiske hastigheter for HD-streaming og all sikkerhet må du holde deg skjult når du surfer på Netflix-biblioteker. Hvis du vil forbedre Netflix-opplevelsen din, er det bare å koble seg til en Netflix VPN og du er klar til å bli blåst bort!

Siste lille anbefaling for online sikkerhetsbuffer ville være å sjekke testene våre på den beste programvaren for passordadministrasjon.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me