Beste VPN-er for Torrenting (2020)

Å beskytte identiteten din på nettet er en nødvendighet i dag. Dette gjelder spesielt når det gjelder P2P-fildeling siden du ikke alltid vet hva du laster ned, og heller ikke hvem som ser på.

Det er mye du må tenke på når du velger den beste VPN-en for torrenting. Du må kjempe med hackere og regjeringens gransking.

I Australia er mer enn 55 internasjonale pirat torrent nettsteder blitt blokkert takket være en rettsavgjørelse i august 2017. Selv i en alder av Kreativ Commons lisenser, blir brukere begrenset fra å få tilgang til innhold.

Den gode nyheten er at det er noen gode VPN-er der som gjør det mulig å omgå denne blokkeringen slik at du kan se og laste ned alle filmene, TV-programmene og sportsspesialistene du ønsker, når du vil.

Men å velge den rette er en annen historie, en som kan være en glatt bakke hvis du ikke har noen erfaring med VPN-er. Av den grunn har jeg satt sammen en liste over beste VPN-er for torrenting.

Listen min er basert på grundig testing og forskning for å sikre at du bare vil lese om de mest anerkjente som er tilgjengelige.

Etter å ha testet mer enn 25 VPN-er og lastet ned (eller prøvd å laste ned) 250+ filer overalt fra Melbourne til Canberra. Med de beste VPN-ene klarte jeg å bruke BitTorrent, laste ned filmer og strømme hver eneste episode av Game of Thrones. ��

Et sinn kan trenge bøker, da et sverd trenger en kalkstein hvis det skal holde det i forkant, men tankene mine trenger ubegrensede nedlastinger, og med de beste VPN-ene på denne listen, kan jeg laste ned til mitt hjerte (og sinn) innhold.

NordVPN

# 1 valg, utmerket balanse av personvern & Hastighet, dobbel datakryptering

PROS

Ekstra beskyttelse, kryptering i militær klasse, forskjellige prisalternativer, enkelt oppsett, forskjellige betalingsmetoder inkludert Bitcoin, servere i 61 land

ULEMPER

Tregere hastigheter enn noen av konkurrentene, ingen telefonsupport

NordVPN har eksistert i ganske lang tid, og de er veldig populære av åpenbare grunner. Med NordVPN får du ubegrenset P2P-deling, DNS-lekkasjeblokker, en kill switch og en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Dessuten bruker de kryptering i militær klasse og gir brukerne sine CyberSec som automatisk blokkerer ting som malware, slik at du ikke trenger å bekymre deg for cybertrusler mens du torrenser eller streamer blokkert innhold.

CyberSec beskytter også mot DdoS-angrep. Et DDOS-angrep er et slags angrep der flere kompromitterte systemer brukes til å målrette spesielt mot ett system. Systemet ditt. CyberSec beskytter deg mot et slikt angrep.

Andre avanserte funksjoner inkluderer Dobbelt VPN som krypterer internettrafikken din to ganger for å skape et ekstra lag med privatliv. Denne prosessen med kjetting av servere lar deg gjemme deg bak et antall servere for å bedre beskytte identiteten din.

Dette er bare noen få av funksjonene du kan forvente av NordVPN. Sjekk ut vår fulle NordVPN-anmeldelse her.

Surfshark

Nr. 2 Billigste alternativ for spenning

PROS

Stor fart, solid støtte og en av de laveste prisene for kvalitet / hastighet. 

Fjern blokkering av Netflix og andre mediastreamingstjenester

ULEMPER

Treg respons fra supportteamet for e-post

Surfshark er en relativt nykommer på VPN-scenen, men de har vokst i popularitet med sine sterke nettverksprinsipper, forskjellige datasentre og strenge loggføringsprinsipper.

Når det gjelder torrenting, er hovedårsaken til at vi har Surfshark som vårt øverste valg sikkerhet. Surfsharks VPN-protokoller bruker 256-biters AES-kryptering av militær karakter.

Imidlertid går selskapet ekstra trinn med å inkorporere en 2048-bit DHE-RSA nøkkelutveksling og en SHA512-godkjenning hash for ekstra sikkerhet (oversettelse: best mulig kryptering og sikkerhet). Det er også DNS- og WebRTC lekkasjebeskyttelse vevd inn i teknologien som driver dette nettverket. Les mer om det i vår anmeldelse her.

Totalt sett er Surfshark et godt valg for folk som leter etter både anonymiteten og personvernet til noe som Nord VPN uten å betale en arm og et ben.

ExpressVPN

# 3 Raske og mange IP-adresser

PROS

Raskeste hastigheter, uslåelig kundeservice, avanserte funksjoner, ingen logger, fullstendig privatliv

ULEMPER

Raskeste hastigheter, uslåelig kundeservice, avanserte funksjoner, ingen logger, fullstendig privatliv

ExpressVPN har en fast policy for ingen logger, noe som betyr at du trygt kan bruke uTorrent eller andre BitTorrent-klienter til å dele filer med total anonymitet..

Du registrerer deg ganske enkelt, følger de grunnleggende instruksjonene, og innen få minutter kan du koble deg til en av serverne deres. Derfra kan du trygt og sikkert laste ned uTorrent og begynne å bruke appen deres for å starte torrenting. Deres smarte sted-funksjon kan til og med velge den optimale plasseringen for nettverket ditt.

De bruker det høyeste krypteringsnivået (256-bit AES) og lar deg bruke noen av de viktigste protokollene (OpenVPN, L2TP, PPTP og SSTP).

Med ExpressVPN, du få alle funksjonene vi nevnte tidligere—24/7 live kundesupport, killerhastigheter, drepebryter, ubegrenset båndbredde og mer.

Bufret VPN

# 4 Mangler hastighet / sikkerhet

PROS

Spesialtilbud, ingen logger, høyhastighetsservere, 256-biters Blowfish-kryptering, ubegrenset båndbredde, 5 samtidige forbindelser, 24/7 kundestøtte

ULEMPER

Ikke den billigste VPN-løsningen, ingen annonseblokkering, mangler avanserte funksjoner

Med solide internasjonale hastighetstestresultater og en pålitelig klient, er det klart hvorfor Bufret VPN har vunnet priser og blitt omtalt i store teknologipublikasjoner som Wired Magazine. De er et anerkjent selskap som tydeligvis bryr seg om kundene.

Hvert år tildeler dette Budapest-baserte selskapet $ 5000 til 5 studenter for å dekke sin utdanning på universitetet. De tilbyr tilknyttet support og dedikert kundestøtte.

I motsetning til noen av konkurrentene, legger de absolutt ingen begrensninger for brukere som vil dele filer. Du vil ha total torrenting-tilgang med programvaren deres. Ved å bruke teknologien deres vil du kunne omgå regjeringens innblanding og fjerne blokkeringen av alt innhold du ønsker å se eller laste ned.

Ved å maskere IP-adressen din og kryptere netttrafikken din riktig, gir Buffered VPN deg alt du trenger for å fjerne blokkeringen av torrenting-nettsteder og nyt innholdet du har kløet for å sjekke ut.

Det er også verdt å nevne at noen VPN-nettsteder ser ut som de ble slått sammen av noens lillebror over en lang helg. Buffered.com kunne ikke se bedre ut. Sidene er enkle for øynene og lette å navigere, med skryt av bannere som viser at de har blitt omtalt i Time, Success og den nevnte Wired. Grensesnittet deres er også enkelt å navigere.

IPVanish

Nok en sterk konkurrent

PROS

Ingen logger, solid kryptering, flere servere, torrenting tillatt, godtar Bitcoin

ULEMPER

Basert i USA hvor NSA kunne komme bankende, mindre enn eksemplarisk kundesupport

IPVanish er flott for både nybegynnere og erfarne brukere. Med en robust pakke med sikkerhetsverktøy, er IPVanish en torrenters drøm. I likhet med ExpressVPN og NordVPN, gir IPVanish ideell kryptering for fildeling og streaming.

Denne prisbelønte VPN opprettholder personvernet ditt via Socks5, en proxy-funksjon som lar deg være privat ved å skjule din virkelige IP-adresse når du sender P2P-trafikken gjennom en av deres 40 000+ IP-adresser på en av deres mange servere.

De har to servere i Melbourne og totalt 950+ servere i over 60 land, noe som gjør dem til en av de mest utbredte VPN-løsningene i verden. De tilbyr også tre rimelige planer.

Privat VPN

Solid løper opp

PROS

Sterk OpenVPN, ingen loggpolicy, rimelige priser, syv dager lange pengene tilbake-garanti, servere i 29 land

ULEMPER

Ingen innebygd DNS-lekkasjedekning

Privat VPN er et budsjettvennlig alternativ for den mer nøysomme brukeren som fremdeles vil torrenting evne. Betong kryptografi for å holde deg anonym. Deres tjeneste har a innebygd kill switch og de opprettholder en fast policy for ingen logger.

Med Privat VPN kan du fjerne blokkering av regionspesifikt innhold og blokkerte nettsteder. Deres høyhastighetsservere er noe av det mest pålitelige, og oppsettet med 1 klikk tar hodepinen fra å registrere deg og komme i gang.

Private VPN, som er kompatibel med alle enheter, er en tjeneste som er godt kjent for sin vennlige kundeservice og raske tilkoblinger.

Dessverre har hver rose sin torn, og den ene er mangelen på DNS-lekkasjebeskyttelse. Men for den tilfeldige brukeren er dette et fint, billig valg som sannsynligvis vil få jobben gjort.

CyberGhost

2. løper opp

PROS

Privat, med base i Romania (ingen regjeringssnabbing), bra utseende og brukervennlig programvare, fem samtidige tilkoblinger, 24/7 live chat, DNS-lekkasjebeskyttelse, kill switch, P2P-deling tillatt

ULEMPER

Forvirrende priser, dårlig omdømme blant tidligere kunder

Denne programvaren er ekstremt enkel å bruke og har alle klokkene og fløytene til dyrere VPN-løsninger. Basert i Romania, CyberGhost leverer eksepsjonelle hastigheter på servere i nærheten og beholder absolutt ingen logger over brukerøkter.

Den blokkerer Torrent-protokollen på alle servere, normaliserer trafikk og tillater bruk av alle P2P-nettverk. Det eneste tvilsomme med CyberGhost er at du kan laste ned det helt gratis.

Gratis VPN-er er noe brukerne må være forsiktige med, siden de fleste gratis VPN-er ikke virkelig er gratis. De har et dårlig rykte for å samle inn dataene dine og selge dem til tredjepart for å betale for deres gratis tjeneste.

Når det er sagt, etter å ha kjørt en test med CyberGhost, fant vi ingen holdepunkter for at dette var tilfelle og ingen DNS-lekkasjer ble detektert heller. Alt i betraktning virker CyberGhost som en levedyktig alternativ for brukeren som har et stramt budsjett.

Beskytt deg selv nå

Personvernet ditt er viktig, spesielt når det gjelder P2P-fildeling. Torrenting kan være veldig farlig. Det kan føre til juridiske problemer, angrep fra skadelig innhold eller skadelig programvare. Det kan føre til datalekkasjer og tyveri av sensitiv informasjon.

VPN-er kan avverge alle disse cybertruslene og hjelpe deg med å opprettholde skjønn.

Hvis du fremdeles ikke er sikker på om du bruker en av disse tjenestene, må du huske at VPN-ene på denne listen inneholder pengene tilbake-garantier. Du er fri til å prøve tjenesten deres og se om den passer for deg.

Hvordan beskytter VPN-er for Torrenting meg?

VPN-kryptering og unike IP-adresser sikrer at Internett-leverandøren din (Internet Service Provider) ikke kan se hva du gjør på internett, siden alle dataene som overføres fra datamaskinen din via VPN-serveren er skjult.

Siden en av de viktigste grunnene til at torrenting er et stort nei-nei, er på grunn av opphavsrettsbeskyttet innhold, ender VPN-leverandører med å få flasken fra rettighetshavere i stedet for deg. Det er fordi den virkelige IP-adressen din ikke er utsatt.

Ved å koble til VPN-servere som er lokalisert i land som ikke sensurerer nettsteder på grunn av copyright, Du kan effektivt fjerne blokkeringen av torrent-nettsteder og se hva du vil.

Forstå loven

Noen land (Storbritannia og India blant dem) er i ferd med å slå seg løs når det gjelder opphavsrettsbrudd på nettet, men de fleste land anser piratvirksomhet for å være en sivil sak snarere enn en kriminell. Her er en liste over land og deres tilknyttede VPN-lover.

En av de mest utbredte konsekvensene av piratkopiering er et advarselsbrev fra Internett-leverandøren din. Hvis du bruker en riktig sikker VPN, vil du ikke støte på dette problemet, da din faktiske IP-adresse ikke blir sett av noen.

Hvordan sikre at VPN-en din for Torrenting beskytter deg

Hvis du vil vite om du virkelig er sikker og privat, kan du gå til IPLeak.com. Hvis du ikke ser den virkelige IP-adressen din eller en fra Internett-leverandøren din, blir du beskyttet av VPN.

For ekstra sikkerhet, kan du sjekke om BitTorrent-klienten lekker din virkelige IP-adresse ved å bla ned til Torrentadressedeteksjon og legge til magnetlenken til BitTorrent-klienten. Dette vil overvåke din torrenting aktivitet og oppdage lekkasjer.

Ting du bør vurdere før du registrerer deg med en VPN

Når det gjelder å velge den beste VPN-en for torrenting, er det mye du trenger å vite.

Delere av Torrent og P2P trenger personvern, men de trenger også et rimelig tak når det gjelder datakapsler. Treg hastighet og kroppslig båndbredde vil utgjøre et problem for de som ønsker å laste ned eller laste opp en anstendig mengde innhold.

Med det i bakhodet er her noen få faktorer du bør vurdere før du setter deg inn i VPN for dine torrenting behov:

  • Sikkerhet
  • Innloggingspolicy
  • Båndtvangsgrense
  • Hastighetstesting ytelse

Det viktigste når man oppsøker en VPN for torrenting er kryptografien bak programvaren. Riktig kryptering er det som forsikrer brukeren om at ingen tredjeparter vil kunne spionere på sin aktivitet eller målrette dem mot annonser eller virus.

De bedre VPN-ene på markedet tilbyr OpenVPN-protokoll, en sikkerhetsmodell for sikker tunneltransport. Dette holder Internett-leverandørene (Internett-leverandører), uavhengig av ting som obligatorisk datalagring. På denne måten stopper du dem fra å samle inn dine personlige data og dataene til de du kommuniserer med online.

Private selskaper har brukt VPN-er for denne typen usynlig sikkerhet i lang tid, men nå er den blitt gjort tilgjengelig for allmennheten og det finnes et vell av VPN-løsninger på markedet, hvorav mange tilbyr sikkerhetsprogramvare med sine egne signaturalgoritmer. for betongkryptering.

EN VPNs loggpolitikk er veldig viktig fordi det er dette som avgjør om aktiviteten din på nettet er privat eller bare “kinda, sorta private.” Noen VPN-er vil fortelle deg at de har retningslinjer uten logger, noe som betyr at de ikke lagrer brukerøktene dine, men i mange tilfeller er en falsk påstand.

Brukere på Reddit og andre fora har kalt VPN-er som HideMyAss for å samle inn dataene sine og dele den informasjonen med andre. Lignende anklager er blitt utjevnet hos Pure VPN, selv om disse påstandene stort sett ikke er underbygget.

Bortsett fra å velge en VPN med strenge policyer uten logger, vil du også se etter en med rikelig med båndbredde. Hastigheten til VPN-en er selvfølgelig ikke bare ansvaret for VPN-en du går med, det er også ditt ansvar.

Hvis du bruker en VPN som hevder å ha raske hastigheter og synes at de er treg, kan du vurdere å bruke en server som er nærmere deg. I de fleste tilfeller har VPN servere i ditt område. Bruk alltid serveren som passer ditt formål.

En annen måte å øke hastigheten på er å bruke en PPTP-protokoll. PPTP står for Point-to-Point Tunneling Protocol. Det er en av de eldste og enkleste protokollene og beregnes raskest. Husk imidlertid at du får ikke maksimal sikkerhet med en PPTP-protokoll så det er virkelig et kast mellom den ultimate sikkerheten og den ultimate hastigheten.

Hastighetstesting er en annen vurdering. ExpressVPN er min favoritt VPN på grunn av deres åpenhet og engasjement for sine klienter. De var den første VPN som introduserte et hastighetstestverktøy som viser deg i sanntid nøyaktig hva slags hastigheter du oppnår med serverens tilkobling.

For å virkelig optimalisere hastigheten din, bør du oppgradere din egen tilkoblingshastighet via din egen Internett-leverandør. Sørg for å gjøre dette før du bruker VPN. Ikke bruk en gratis VPN for å torrent eller streame. Hvis du vil ha mer informasjon om hastighet, kan du lese den gode guiden vår for å gjøre Internett raskere.

Så, hvilke VPN-er er best for å torrentere i 2018? Vi tok en nærmere titt på alle de viktigste VPN-ene på markedet (og noen av de mindre du vil unngå for enhver pris) og vurderte dem basert på hastighet, funksjoner, kryptering, prispunkt, kundeservice og, mest viktigst, personvern.

Konklusjon

Jeg tror du vil være enig i at det er mange fordeler med å bruke en VPN.

Med en sterk VPN vil du kunne unngå alt fra Wi-Fi-forfalskning og Honeypot-angrep til Firesheep og ransomware mens du laster ned og laster opp innhold anonymt.

Selv om du bare ønsker å få kontakt med venner eller familie, har VPN-ryggen ryggen og beskytter passordene og personlige samtalene dine fra nysgjerrige øyne fra selskaper, hackere og offentlige institusjoner..

Nå som du har sett de seks øverste valgene våre, har du kanskje noen problemer med å bosette deg på bare ett. Hvis det er tilfelle, anbefaler jeg å prøve ut en eller to for å få en følelse av hvilken som passer dine behov.

Hvis jeg måtte velge min topp tre, JegVille definitivt gå med NordVPN, Surfshark, og ExpressVPN. Hver av dem har gode hastigheter, pålitelig støtte, bunnsolid kryptering og spesialtilbud for de som melder seg på for første gang.

VPN-er er en viktig ressurs, og nå har du kunnskapen du trenger for å begynne å shoppe rundt for en levedyktig VPN-løsning. Glad streaming.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me