Beste VPN for Kodi

Kodi nyter økende popularitet over hele verden, men det er fremdeles mange som ikke har hørt om denne innovative tjenesten. Av de som bruker det, har noen ennå ikke oppdaget at det er viktig å bruke en VPN når du streamer med Kodi.


Denne artikkelen fungerer som en introduksjon til Kodi. Hovedfokuset er imidlertid å skissere hvorfor det er viktig å bruke en VPN med Kodi. Kanskje like vitalt inkluderer vi også resultatene av vår omfattende testing for å finne ut hvilke VPN-leverandører som er de absolutt beste alternativene for bruk med Kodi.

Hundrevis av VPN-er er der, men ikke alle er kompatible med Kodi. Valgene som vi har listet opp her, gjorde at de hadde liten effekt på dataoverføringshastighetene og fordi de sikret en sikker forbindelse. Hvorfor er den sikre forbindelsen så avgjørende? Det er den samme grunnen til at du bare vil kjøpe det beste sikkerhetssystemet til hjemmet. Å holde dataene dine og din eiendom trygt gir deg bare rolig til sinns.

Fortsett å lese for å lære alt om beste VPN-er for Kodi.

De beste VPN-ene for Kodi

Hvis du er spent på å utforske alt Kodi har å tilby, må du først finne den beste Kodi VPN-en. Med hundrevis av VPN-leverandører der ute, er det grunn til at noen av dem er mer pålitelige enn andre.

Derfor tok vi oss tid til å teste mange VPN-tjenester for å identifisere de som vil holde systemets ytelse optimal og samtidig beskytte webtrafikken mot nysgjerrige øyne. Etter en uttømmende prosess identifiserte vi seks leverandører som tilbyr raske og pålitelige tjenester. Hvis du leter etter en VPN for Kodi, kan en av disse være det perfekte alternativet.

NordVPN

Med en samling på mer enn 5 100 servere lokalisert i 60 land, har NordVPN et av de mest robuste nettverkene i virksomheten. Deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti gir deg god tid til å prøve tjenesten før du bestemmer deg.

Basert i Panama er NordVPN langt utenfor landets jurisdiksjon. De bruker 256-biters dobbelkryptering, og de tilbyr støtte for Kodi-enheter som kjører alle større operativsystemer. NordVPN er anerkjent som en av de raskere VPN-ene på markedet, med bare noen få konkurrenter som best mulig kan overføre dataene.

Pros

 • Meget kompatibel med Kodi
 • Hovedkvarter i Panama
 • Robust, geografisk mangfoldig servernettverk
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti
 • Ingen IP-lekkasjer i testing
 • Oppbevarer ikke logger

Ulemper

 • Ingen mulighet til å velge individuelle servere, bare steder
 • Har ikke det mest intuitive grensesnittet

Funksjoner

NordVPN har en robust meny med sikkerhetsfunksjoner, inkludert kryptering i militær klasse og alternativet å bruke dobbelt VPN. Tjenesten gir også det eksklusive CyberSec-verktøyet for å holde annonser og skadelig programvare i sjakk.

OpenVPN-protokollen sikrer videre sikkerhet, i likhet med DNS-lekkasjebeskyttelse og en automatisk drepebryter. Opptil seks enheter kan være beskyttet med en enkelt konto. Kundeservice er tilgjengelig 24/7.

Priser

En treårsplan kan kjøpes for bare 2,99 dollar per måned. Dette beregnes til en total kostnad på $ 107,55. Månedlig plan koster $ 11,95 per måned, men du kan spare penger ved å registrere deg for ett år til $ 6,99 per måned for en total kostnad på $ 83,88. Toårsplanen er også rimelig og koster $ 3,99 per måned for en total betaling på $ 95,75.

Hogst

NordVPN følger en streng nullstandsregler. Når hovedkvarteret deres er i Panama, kan du stole på at de ikke holder oversikt over deg eller din online aktivitet.

nordvpn loggføringspolitikk

Hastighet

NordVPN var ikke den raskeste VPN-en vi testet med Kodi. Før vi slo den på var hastigheten 26 Mbps. Når NordVPN kjørte, senket hastigheten vår til fem Mbps. Likevel var det en trygg og pålitelig forbindelse.

ExpressVPN

ExpressVPN fakturerer seg selv som nummer 1 VPN for Kodi, og selv om vi er enige om at det gir noen ganske solid ytelse, foretrekker vi NordVPNs funksjonalitet og sikkerhet generelt.

Fremdeles har Express VPN hovedkontor på De britiske jomfruøyene, så det er langt utenfor rekkevidden til de 14 øynene. Det holder ikke logger, og du kan stole på kryptering av militær karakter. Alle Kodi-enheter støttes. Dette er en av de beste VPN-ene for Kodi takket være den dataoverføringshastigheter.

Pros

 • Støtter alle Kodi-enheter
 • Dedikerte apper for Kodi-bruk
 • Gode ​​dataoverføringshastigheter
 • Pålitelige funksjoner for personvern og sikkerhet
 • 24/7 support

Ulemper

 • Dyrere enn konkurransen

Funksjoner

ExpressVPN kan skryte av over 3000 servere i 94 land. OpenVPN-protokoll og AES 256-bit kryptering sikrer din anonymitet og personvern. Det er en kill switch, og du finner apper for Mac, Windows og Linux i tillegg til rutere. ExpressVPN har en robust personvernpolicy for å beskytte kundene.

Priser

En måned med ExpressVPN vil koste deg $ 12,95. Trinn opp til seks måneders dekning for $ 9,99 per måned eller gå med 12-måneders alternativet for $ 8,32 per måned.

Hogst

ExpressVPN holder seg til med en strenge loggføringspolicy som holder din identitet og aktiviteter hemmelig.

uttrykk personvernregler for vpn

Hastighet

ExpressVPN forstyrret ikke for mye dataoverføringshastighetene våre. Vi testet i hastigheter på 26 Mbps før vi brukte et VPN. Ved å slå på ExpressVPN endret dataoverføringshastigheten vår til 12 Mbps.

VyprVPN

Selv om VyprVPN pleide å føre logger, gjennomgår de nå tredjeparts uavhengig revisjon for å bevise at ingen poster blir beholdt. Nettverket deres kan skryte av mer enn 700 servere på omtrent 70 steder. Du kan velge mellom en rekke VPN-protokoller og VyprVPNs proprietære Kameleonteknologi er designet for å hjelpe deg med å komme deg rundt VPN-blokkering.

VyprVPN er basert i Sveits. Selv om denne nasjonen ikke er en del av 14 øyne-nettverket, er det viktig å forstå at Sveits ofte jobber tett med land som er en del av disse nettverkene. Følgelig kan en annen leverandør tilby bedre personvern og anonymitet.

Pros

 • Støtte for en rekke Kodi-enheter
 • Ingen IP-lekkasjer oppdaget
 • Ingen logger
 • Gode ​​sikkerhetstiltak

Ulemper

 • Begrenset servernettverk
 • Bare en tre-dagers gratis prøveperiode

Funksjoner

Med VyprVPN får du ubegrenset dataoverføring og DNS-kunnskap uten null. NAT-brannmuren gir deg ekstra sikkerhet, og du vil ha teknisk support på døgnet rundt. Velg den beste VPN-protokollen for deg. VyprVPN er kompatibel med de fleste enheter og rutere.

Priser

Få VyprVPN på tre enheter for $ 5 per måned. Oppgrader til Premium-pakken for å beskytte fem enheter, få Chameleon-protokollen og få tilgang til VyprVPN Cloud for $ 6.67 per måned.

Hogst

VyprVPN pleide å opprettholde en god del logger, men har ganske nylig endret retningslinjene med tanke på kundens beskyttelse. Siden den gang har de fulgt en nullregistreringspolitikk, de er faktisk så seriøse med det nye bildet deres at de nå gjennomgår uavhengig revisjon på en jevnlig basis.

vyprvpn personvernlogg

Hastighet

Hastighetstesting med VyprVPN var bare ujevne. Vår hastighet før VPN var 26 Mbps, men ved å bruke VyprVPN bremset vi oss ned til 7,7 Mbps.

CyberGhost

CyberGhost er en annen VPN-leverandør som setter sin Kodi-kompatibilitet foran og sentrum, med mer enn 3600 servere lokalisert i 60 land.

Hvis du liker å kunne glede deg over en tilpasset opplevelse, rommer CyberGhost deg med alle slags apper og muligheten til å velge hvilken server du bruker. Selskapet garanterer din evne til å strømme, men det holder registreringer som registrerer hvor lange online økter er og DNS-spørringene dine. Støtte for Kodi-enheter inkluderer Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV eller Stick og Android TV.

Pros

 • Hovedkvarter i Romania
 • Kompatibel med mange Kodi-enheter
 • Meget tilpassbar
 • Ingen IP-lekkasjer

Ulemper

 • Holder tilkoblingslogger

Funksjoner

CyberGhost gir sterk kryptering og kan brukes på praktisk talt alle enheter. Med et relativt robust servernettverk og tilgang til NoSpy-servere, kan du stole på at du får en anonym opplevelse. Det rumenske hovedkvarteret er et pluss, men dette selskapet fører tilkoblingslogger.

Priser

CyberGhost er rimelig med en treårsplan som koster $ 2,75 per måned. Dette kommer med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. En måned gir deg $ 12,99 mens du registrerer deg for ett års tjeneste koster $ 5,99. To år er en bedre avtale til $ 3.69 per måned.

Hogst

Dette er en viktig snublestein for CyberGhost. De hevder ikke å føre logger, men de sier også at de holder noen få poster. For talsmenn for personvern er det ikke alltid bra nok.

Beste VPN for Kodi

Hastighet

CyberGhost leverte gjennomsnittlige dataoverføringshastigheter. Uten det målte hastigheten vår 26 Mbps. Etter å ha slått på CyberGhost, falt dataoverføringshastighetene våre til fem Mbps.

Privat internettilgang

Dette er et rimelig alternativ som fungerer på Kodi-enheter som kjører Linux eller Android. Apper fra privat internettilgang er kompatible med MacOS, iOS, Windows, Android og Linux. Det kan være billig og ha færre bjeller og fløyter enn konkurrentene, men dette selskapet kan fortsatt bli kåret til en topp Kodi VPN takket være krypterings- og sikkerhetsfunksjonene. Privat Internett-tilgang bruker en kombinasjon av VPN- og proxy-servere i mer enn 30 land. Totalt antall servere er for øyeblikket 3,307.

Pros

 • Kodi-støtte for Android- og Linux-enheter
 • Virkelig rimelig

Ulemper

 • Bruker proxy-servere
 • Servernettverk ikke så geografisk mangfoldig som konkurransen
 • Hovedkvarter i USA.

Funksjoner

Et nettverk på mer enn 3000 servere er ganske konkurransedyktig. Pluss at torrenting er tillatt og ingen lekkasjer ble oppdaget under testing. I det minste noen av serverne fungerer med Netflix, og krypteringsmetodene som brukes er sterke og pålitelige. Å være basert i USA kan ikke sees på noe annet enn en skade.

Priser

Å betale for privat Internett-tilgang på månedlig basis vil gi deg $ 9,95 per måned. Oppgrader til en årlig plan for $ 5,99 per måned eller gå med den beste verdi av to års plan som koster bare $ 3,49 per måned.

Hogst

Privat Internett-tilgang gjør det klart at de ikke har noen trafikklogger. Imidlertid med en hovedkvarter i U.S.A.., de er underlagt en rekke lover om datalagring som kan anses å invadere ditt personvern.

PIA personvernregler

Hastighet

Hastighetsytelsen til Private Internet Access var bare OK. Fra vår grunnlinje på 26 Mbps, bremset privat Internett-tilgang ting ned til omtrent fire Mbps.

PureVPN

Med en dedikert Kodi VPN-plugin-modul fungerer PureVPN bra med denne open source-programvaren. Det har hovedkontor i Hong Kong og har et respektabelt nettverk på drøyt 2000 servere i 140 land. 256-biters kryptering er en viktig funksjon, men noen DNS-lekkasjer ble oppdaget under testing.

Pros

 • Brukervennlig grensesnitt
 • Full støtte for Kodi
 • Hong Kong jurisdiksjon
 • Rimelig

Ulemper

 • DNS-lekkasjer oppdaget
 • Holder logger over båndbredde og tilkobling
 • Fantastisk kundesupport

Funksjoner

Hvis du leter etter en topp Kodi VPN, vil du gjerne se at PureVPN tilbyr støtte for Kodi-enheter som Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac og Windows.

Selv om PureVPN ikke har så mange servere som andre alternativer på denne listen, kan de skryte imponerende geografisk mangfold. Dette er gode nyheter fordi det kan bety raskere dataoverføringshastigheter uansett hvor du befinner deg i verden.

Selv om PureVPN annonserer at de holder null logger, viser en nærmere titt på politikken at dette er det ikke sant. Ikke desto mindre får du kryptering av militær karakter, alternativet for delt tunneling og ubegrenset båndbredde. Hvis du vil, kan du legge til P2P-beskyttelse i pakken.

Priser

Alle PureVPN-planer leveres med en 31-dagers pengene-tilbake-garanti. Tjenesten er tilgjengelig fra måned til måned for $ 10,95 per måned mens et års abonnement løper $ 3,33 per måned. Den beste avtalen er toårsplanen, som koster $ 2,88 per måned.

Hogst

Som mange VPN-leverandører uttaler PureVPN på en åpen måte at de ikke fører noen logger. Imidlertid, hvis du leser det fine skriftet i personvernreglene deres, vil du snart oppdage at dette ganske enkelt ikke stemmer.

PureVPN-logger

Registreringer angående tilkobling og båndbredde føres av PureVPN. De hevder at disse loggene bare oppbevares for å opprettholde ytelsen til tjenesten. Hvis dette er sant, hvorfor ikke være opptatt av det i stedet for å begrave det i personvernreglene? Ekte talsmenn for personvern vil lete andre steder.

Hastighet

Test av dataoverføringshastighet var ganske respektabel. Vår rente uten å bruke en VPN var 26 Mbps. Med PureVPN falt dataoverføringshastigheten til 8,6 Mbps, som er innenfor akseptable områder.

Hva er Kodi?

Kodi ble introdusert tilbake i 2002 som Xbox Media Player. Kort tid etter ble den omdøpt til Xbox Media Center, et navn som den beholdt til 2014. XBMC Foundation, som er ansvarlig for Kodi, ga da tjenesten sitt nåværende navn.

Under hvert av navnene har Kodi gitt et middel til å få tilgang til og lagre innhold. Dette innholdet kan inneholde videoer og musikk, blant mange andre medieformer. Den er kompatibel med et imponerende bredt utvalg av operativsystemer og enheter. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS og Raspberry Pi fungerer alle sammen med programvaren. Hvis du bruker Linux, må du forsikre deg om at du bruker et grafikkort som ble produsert minst i løpet av det siste tiåret. AMD / ATI, NVIDIA eller Intel-kort som støtter minst OpenGL 2.0, bør være tilstrekkelig. Systemer som kjører Windows anbefales å bruke GPU-maskinvare som støtter Direct3D. Folk bruker ofte Kodi i forbindelse med TV, PC, laptop, nettbrett, smarttelefon og Raspberry Pi.

Kodi-grensesnitt

Kodi er åpen kildekode-programvare, som betyr at den er fritt tilgjengelig for alle. Det er mulig for utviklere over hele verden å gjøre endringer eller tillegg til det hvis de ønsker det. Mange av disse blir gjort tilgjengelig for andre Kodi-brukere gjennom tilleggsprogrammer. Kodi kommer ikke lastet med noe innhold. I stedet må hver bruker laste inn sitt eget innhold i programvaren ved bruk av lokal lagring eller nettverkslagring de har for tiden.

Hva kan du gjøre med Kodi?

Kodi er utrolig allsidig programvare som kan brukes til nesten alle typer underholdning. Lytt til all favorittmusikken din. Kodi aksepterer det i filformater som OGG, MP3 og AAC. Med smarte spillelister og muligheten for å merke spor, har musikksamlingen aldri vært så organisert.

Blant videoformatene som er kompatible med Kodi, er H.264, 3D og ISO. Du kan til og med bruke Internett til å streame innhold gjennom Kodi. Importer favorittfilmene dine, og be programvaren om å legge til trailere, filmplakater og mer for å forbedre opplevelsen.

Hvis du elsker TV, vil Kodi være en vinner for deg. Den har muligheten til å lagre favorittprogrammene dine slik at du kan se dem når du vil. Plakater, tagger og beskrivelser hjelper deg å holde alt organisert. Du kan til og med strømme og spille inn live-tv så lenge du legger til en backend-tjeneste som NextPVR, TVheadend eller MediaPortal.

Kodi-tillegg

Kodi har til og med funksjonalitet som lar deg lagre og sortere alle fotografiene dine. Det er den enkleste måten noensinne å dele bilder på alle enhetene dine.

Er Kodi ulovlig?

Kodi er ikke ulovlig. Det er faktisk åpen kildekode-programvare som ble opprettet av XBMC Foundation. For å skaffe Kodi, er alt du trenger å gjøre å besøke den offisielle hjemmesiden på https://kodi.tv/download. Mens du laster ned det, kan du gjerne laste ned noen av de offisielle tilleggene.

Noen enheter har nå Kodi forhåndsinstallert. Dette er også en helt lovlig måte å skaffe programvaren. Disse versjonene av Kodi inneholder ingen tredjeparts tillegg som kan gi mulighet for ulovlig streaming.

Juridiske problemer kan potensielt oppstå når Kodi-brukere velger å installere og kjøre tredjeparts tillegg som gir tilgang til opphavsrettsbeskyttet innhold. Vanligvis inkluderer dette innholdet gjeldende filmer og TV-serier som ikke er tilgjengelige andre steder. Disse tilleggene stoler ofte på torrenting for å gi innhold. Du er kanskje klar over at torrenting åpner deg for sikkerhetsproblemer. Dessuten kan torrenting av opphavsrettsbeskyttet materiale være ulovlig. Hvis du skal bruke Kodi til å torrentere eller streame opphavsrettsbeskyttet materiale, må du velge en av de beste VPN-ene for Kodi før du gjør det.

Hva med tredjeparts tillegg?

Gjennom årene har tredjepartsutviklere laget alle slags tillegg som er designet for å forbedre Kodis funksjonalitet og brukervennlighet. Det kan for eksempel være lurt å legge til en vær-app eller skjermsparere til programvaren.

Hvis du leter etter TV og film, vil du være fornøyd med tillegg fra Bravo, DIY-nettverket, ABC Family og mange andre. Podcast kan streames via tilleggsprogrammer som Apple iTunes Podcasts. Du kan også legge til muligheten til å se tekster for sangene du spiller. Et Twitter-feedtillegg hjelper deg å holde deg oppdatert på hva som skjer i sosiale medier.

Kodi addons

Det anbefales imidlertid å fortsette med forsiktighet når du velger tilleggsprogrammer. Alle disse er utviklet uavhengig uten tilsyn av folkene bak Kodi. Dette betyr at noen av disse er mer funksjonelle enn andre.

Husk også at noen tillegg gjør det mulig å laste ned og lagre ulovlig innhentet materiale som er under copyright. Å ha slike medier kan bety at du bruker loven.

Hvorfor skal jeg bruke en VPN med Kodi?

De beste VPN-ene beskytter deg mot spioner av alle typer. Visste du at med mindre du bruker en VPN, kan Internett-leverandøren se absolutt alt du gjør på nettet?

Like bekymringsfullt kan regjeringen spore bevegelsene dine også. Ditto for hackere og andre black-hat-operatører som håper å infisere systemet ditt med malware, spyware og ransomware.

hvordan vpn fungerer flyter

De vil alle vite hva du gjør på nettet, inkludert hvilke nettsteder du besøker. De lurer på hvordan du bruker tiden din på sosiale medier, og alle slags ubehagelige skuespillere vil ikke ha noe bedre enn å få tak i kredittkort- og bankkontonumrene dine..

Hva gjør en VPN for deg? Den skjuler IP-adressen din slik at ingen kan spionere på deg. Den bruker ideelt AES 256-bit-kryptering for å beskytte all webtrafikken din. Det kan til og med få det til å se ut som om du sitter i Montreal når du faktisk er i Sydney. I hovedsak gir en VPN deg en perfekt privat og anonym online opplevelse.

Du kan stille spørsmål om det er nødvendig. Tross alt, tror du, jeg gjør ikke noe online som jeg trenger å skjule.

Stemmer det virkelig? Hvor begeistret er du for at bare noen kan se banktransaksjonene dine eller spore online shoppingvanene dine? Det høres ikke så attraktivt ut, ikke sant? En pålitelig VPN beskytter deg mot alle spioner og inntrengere. Dette betyr at Du kan gjøre banktjenester eller se på favoritt-tv-showet ditt på Kodi uten å bekymre deg for noen som ser over skulderen.

Siste tanker

Noen av VPN-ene som blir vurdert her, lover pålitelig funksjon mens du bruker Kodi-programvare. De fleste av dem har også anstendige hastigheter og pålitelige forbindelser.

Det tror vi imidlertid NordVPN gir den beste samlede pakken for Kodi-brukere. NordVPNs kombinasjon av sikkerhet, funksjonalitet, funksjoner og pålitelighet gjør denne tjenesten til vårt topp valg.

Siden du allerede prøver å forbedre sikkerheten din på nettet, kan det være lurt å tenke på å bruke en passordbehandling også. Den beste passordbehandleren sikrer at du kan holde oversikt over sterke, komplekse, unike passord for alle dine online kontoer. Som å bruke en VPN, holder en passordbehandling dataene dine private.

Spørsmål og svar

Spørsmål: Hva er den beste VPN-en totalt sett for 2020?

EN: NordVPN har et imponerende servernettverk, og du kan ha så mange som seks enheter koblet til serveren samtidig. Dessuten kan de skryte av alle slags topp sikkerhetsfunksjoner, og de er BitTorrent-vennlige. Med god kundeservice og en streng policy for ikke å føre logger, er NordVPN kanskje markedets beste VPN på 2020.

Spørsmål: Vet ISPen min at jeg streamer på Kodi ved hjelp av en VPN?

EN: Når du bruker en pålitelig VPN, har Internett-leverandøren ingen måte å vite hva du streamer på Kodi. Dessuten kjenner de ikke noen nettsteder du besøker, og de kan heller ikke spionere på dine økonomiske transaksjoner. Å bruke en VPN betyr total online anonymitet og personvern, spesielt når du velger VPN nøye.

Spørsmål: Hva er de beste tilleggene til Kodi?

EN: Kodi kan skryte av en uendelig liste over tillegg. Å bestemme hvilke som er best, er opp til deg. Bare husk at noen fungerer bedre enn andre. De beste valgene inkluderer Exodus for å se på filmer og TV-serier, så vel som Yoda, som også gir filmer og TV et bredt utvalg av sjangre og språk. KidsTube henvender seg til små med tegneserier mens SportsDevil er der for alle som ikke kan få nok atletisk handling.

Spørsmål: Er det lovlig å bruke Kodi?

EN: Kodi er lovlig. Noen tillegg kan imidlertid gi tilgang til opphavsrettsbeskyttet innhold som teknisk sett ikke er lovlig for strømming. Fortsett med forsiktighet hvis du vil være sikker på å holde på høyre side av loven, og bruk alltid en VPN når du bruker Kodi.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me