Beste VPN-rutere (+ Installasjonsveiledning)

VPN-rutere tilbyr en mer robust, sikker og konsistent opplevelse sammenlignet med standard rutere for kundegrad.


En VPN-ruter virker nesten identisk med en vanlig ruter. Forskjellen er at VPN-ruteren har VPN-klientprogramvare installert. Som et resultat, hver enhet som kobles til VPN-ruteren er beskyttet av VPN.

how-vpn-router-verk

Enheter som har VPN-programvare installert på dem, mottar bare krypteringsbeskyttelse på den enheten. En VPN-nettverksruter er derimot i stand til å beskytte flere enheter på samme nettverk samtidig.

Dette kan være nettbrett, smarttelefoner, datamaskiner eller egentlig hvilken som helst dataenhet. Med en tilkobling er en VPN-ruter i stand til å kryptere alle enhetene i nettverket fra én kilde med bare en tilkobling.

VPN-rutere er spesielt designet for å tillate nettverkskommunikasjon i et VPN-miljø. De muliggjør kommunikasjon og tilkoblinger mellom et antall VPN-sluttenheter som vanligvis er plassert på separate steder.

I likhet med en standardruter, gjør en VPN-ruter mulig kjernepakketruter og nettverkskommunikasjonstjenester. Den eneste forskjellen er at dette skjer i VPN-miljøet. Det gjør det mulig å dele og gi tilkobling av det virtuelle private nettverket til en rekke forskjellige sluttapparater.

vpn-serveroppsett

Bærbare VPN-rutere kan konfigureres og installeres kl ethvert sted som har en internettforbindelse. Brukere kan koble til ruteren via et trådløst nettverk, kablet LAN eller serielle grensesnitt. En VPN-ruter kan bruke en eller flere nettverks- / tunnellprotokoller, som lar den administrere og opprette kommunikasjon i VPN-tunneler.

Pre-Flash & VPN-kompatible rutere

Før vi går for mye lenger, må vi avklare ett poeng. Det er VPN-tjenester som du kan installere på din vanlige ruter. Når du installerer, lar disse tjenestene deg dele VPN-enheten din med hvilke enheter som er koblet til den. På den annen side er det rutere det er spesielt designet for VPN-er.

Pre-Flash-rutere

Enten du er en erfaren VPN-bruker eller om du er en nybegynner, Å kjøpe en forhåndsblinket VPN-ruter kan være en fordel for deg. Hvis du gjør dette, trenger du ikke å gå gjennom den kompliserte prosessen med å blinke riktig firmware til VPN-en. Firmware du trenger, vil variere avhengig av hvilken type ruter du har og spesifikasjonene.

ruterforbindelsesvektorDu kan forvente å betale litt mer for en forhåndsinstallert VPN-ruter. Dette er fordi selskapene som selger forhåndsblinkede rutere vil håndtere installasjonen for deg. Disse ruterne har vanligvis funksjonene du trenger, for eksempel kryptert plug-and-play og andre ytelsesforbedringer. Mange føler at den ekstra prisen de betaler for disse er verdt det.

Out-of-the-Box VPN-kompatible rutere

VPN-kompatible rutere fungerer vanligvis ved å bruke OpenVPN-protokoll. Som et resultat, bør du kunne bruke omtrent hvilken som helst VPN-leverandør du ønsker med disse. Siden disse ruterne har innebygd VPN-evner, er det ikke nødvendig å blinke ny firmware, og det er heller ikke nødvendig å koble denne typen ruter til en sekundær ruter.

VPN-ruterens hastighet og ytelse

Når folk snakker om VPN-rutere, klager de over at de er trege når de sammenlignes med vanlige rutere. Hvis dette er tilfelle, bør du se på to faktorer som kan påvirke ruterenes ytelse. De er:

 • Ruteren prosessor
 • De VPN-tjeneste blir brukt

For argumentets skyld vil vi anta at du bruker den beste VPN på markedet. Hvis det er tilfelle, må du gjøre det se på ruteren din CPU og bestemme hvordan det påvirker ruterenes hastighet. En vanlig klage på prosessorer og rutere av forbrukerklassene er at de ikke har nok kraft til å håndtere kryptering med VPN på riktig måte.

Heldigvis, etter hvert som VPN-er blir mer vanlig, adresserer nyere rutere på markedet dette problemet. Sabai Technology, som tilbyr rutere som vi skal diskutere litt senere i denne gjennomgangen, tar opp dette strømspørsmålet med deres proprietær VPN-akselerator.

prosessor-VPN-speed-test

Noen prosessorer er utstyrt med AES - NI. Denne teknologien gjør VPN-krypteringshastigheter raskere. Mange har bemerket at dette utgjør en stor forskjell i ytelsen til VPN-rutere. Asus, et selskap med rutere vi vil diskutere senere i denne gjennomgangen, har et par rutere, GT-AC5300 og RT-AC86U, som drar nytte av denne teknologien.

Her er noen tips for å hjelpe deg med å maksimere VPN-ruteren hastighet:

 • Vedlikehold ruteren din fastvare oppdatert
 • Bruk en anerkjent VPN-tjeneste
 • Ruteren din skal ha en CPU med minimum 800 MHz. Jo mer jo bedre. Ikke forveksle det trådløse signalet med kraften fra CPU-en. Begge disse kommer til uttrykk i Hz.
 • Bruk en VPN-server som er nær deg og som har en tilstrekkelig mengde tilgjengelig båndbredde
 • Få den beste mulige NBN-planen for bedre ytelse

Slik installerer du en VPN-ruter for VPN-tjenester

Når du har valgt en ruter, må du gjøre det finn en VPN-leverandør. Litt lenger i denne guiden vil vi diskutere noen av de beste valgene våre. Av hensyn til denne forklaringen kommer vi til å bruke ExpressVPN. Prosessen kommer til å variere litt, avhengig av VPN-tjenesten du bruker.

Når du kommer til ExpressVPNs hjemmeside, vil den første du vil gjøre er å laste ned ExpressVPN firmware. For å gjøre det, må du:

 1. Lag en ExpressVPN-konto.
 2. Gå til konfigurasjonssiden og klikk Router”.
 3. Du vil se en aktiveringskode. Kopier aktiveringskoden, og lagre den i et annet dokument. Du er kommer til å trenge dette senere.
 4. Velg rutermodellen du må last ned riktig firmware.

Når du har lastet ned firmware, er det på tide å koble til ruteren. Oppsettet vil være annerledes, avhengig av modellruteren du bruker. I de fleste tilfeller, anbefales det at du har to rutere og en Internett-tilkobling.

Konfigurer først den primære ruteren slik at VPN-passering går. Når du gjør dette, lar du alle enheter du kobler til den primære ruteren, kjøre VPN-klientprogramvaren.

Nå, koble den primære ruteren til den sekundære ruteren. Du kan gjøre dette ved å følge følgende trinns:

 1. Koble en Ethernet-kabel til LAN-port på den primære ruteren. Plugg den andre enden av Ethernet-kabelen inn i WAN-port på VPN-ruteren din.
 2. Koble en annen Ethernet-kabel til LAN-port på VPN-ruteren til din datamaskinens LAN-port.
 3. Hvis du bruker en trådløs tilkobling, vil din VPN-ruter vil koble seg trådløst til sluttapparatene dine.

nettverksruter

Med både en kablet og en trådløs forbindelse bruker VPN-ruteren din primærruters internettforbindelse for å koble seg til Internett.

Det er viktig å merke seg at mens vi i dette eksemplet anbefaler å bruke to rutere, dette er ikke alltid nødvendig. For eksempel er det Linksys-rutere som er designet for å være den eneste primære ruteren.

Nå som du har rutene dine tilkoblet, kan det hende du må gå gjennom prosessen med å blinke ruteren. Prosessen kommer til å variere basert på modell og merke av ruteren du bruker.

Andre trinn vil omfatte:

 • Velge en serverplassering
 • Behandle enheter
 • Endre standard SS ID-passord

Hvis du er vant til å bruke en gratis nettleser-VPN, kan det å hoppe til å kjøpe en VPN-ruter virke som et stort skritt. For personer som ser alvorlig på personvernet sitt og som ønsker en sikker nettopplevelse, er det imidlertid ekstra verdt det.

Mens trinnene vi har nevnt ovenfor, var spesifikke for bruker ExpressVPN på ruteren din, prosessen er omtrent den samme uavhengig av VPN-tjenesten du bruker. Nøkkelen er å være grundig, Følg hvert trinn VPN-tjenesten gir tett, og VPN-en skal være oppe på kort tid.

Vår Topp 4 VPN-programvare for rutere

Nå som vi har diskutert litt om å sette opp VPN-ruteren din, vil vi gjerne bruke litt tid til å gå gjennom hva vi mener er beste VPN-tjenester tilgjengelig. De som vi vil diskutere har en betalt abonnementstjeneste. Du kan finne en gratis VPN-tjeneste som du kan installere på en enkelt enhet, men det er veldig få gratis VPN-er som tilbyr rutetjenester.

1. NordVPN - Utmerket balanse av personvern & Hastighet, dobbel datakryptering

NordVPN har eksistert i ganske lang tid, og de er veldig populære av åpenbare grunner. Med NordVPN får du ubegrenset P2P-deling, DNS-lekkasjeblokker, en kill switch og en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Dessuten bruker de kryptering av militær karakter og gir brukerne sine CyberSec som blokkerer automatisk ting som malware slik at du ikke trenger å bekymre deg for netttrusler mens du torrent eller strømmer blokkerte innhold.

CyberSec beskytter også mot DDoS (Distribuerte Denial of Service) angrep. Et DDoS-angrep er et slags angrep der flere kompromitterte systemer brukes til å målrette mot ett system spesielt, systemet ditt. CyberSec beskytter deg mot et slikt angrep.

Fordeler - Det vi elsker om NordVPN
 • Kryptering av militær karakter
 • Lar torrenting
 • Få tilgang til mer enn 150 strømmetjenester inkludert Netflix
 • Over 5.100 servere i 61 land
 • Lett å bruke
 • Ubegrenset båndbredde
Ulemper - Hva kan forbedres
 • Hastigheten er middelmådig på noen få servere
Hastighet

For ikke så lenge siden hadde NordVPN et rykte for å tilby utmerket sikkerhet, men til ganske gjennomsnittlige overføringshastigheter. Selv om hastigheten ennå ikke samsvarer med bransjelederen for den beregningen, har de absolutt forbedret spillet. Nedenfor er resultater fra Europa med en nedlastingshastighet på 104 Mbps.

New York Server

UK server

Brukere kan ha opptil seks tilkoblinger som går samtidig, og de har apper for iOS, Mac, Windows og Android-enheter. Online tutorials er tilgjengelig. Disse inkluderer instruksjoner for bruk av NordVPN med rutere, RaspberryPi og en rekke mobile operativsystemer. NordVPN er videre kompatibel med The Onion Router, slik at du kan få enda mer identitetsbeskyttelse for surfing.

Personvern

NordVPN utmerker seg med sin strenge policy for "ingen logging". Den opplyser at fra det øyeblikket en bruker logger seg på tjenesten, er all nettrafikken deres kryptert slik at ingen, ikke engang ISP-en deres, kan spionere på den. Politikken fortsetter å påpeke at Panama ikke har noen lover om rapportering eller lagring av data. Hvis lovhåndhevelse tjenestemenn eller en annen tredjepart kommer bankende, NordVPN er på ingen måte forpliktet til å dele noe.

nordvpn loggføringspolitikk

NordVPN er en av de mest avanserte VPN-ene som tilbyr gratis prøveversjon. Krypteringene deres er konkrete, og planene deres kommer uten datakap. De kan være litt dyrere enn andre betalte VPN-er når det gjelder deres månedlige planer, men de har mange planer å velge mellom som setter det rate så langt ned som $ 2,99 i måneden hvis du bestemmer deg for å være hos dem.

Alle disse funksjonene, personvernet og hastigheten kombinert med 24/7 live chat support, Du kan praktisk talt garantere at du får en fantastisk opplevelse fra dem.

2. ExpressVPN - Champion i hastighet og sikkerhet

Når du ser på anmeldelser for VPN-tjenester, vil du ofte finne ExpressVPN øverst eller i nærheten av toppen. En grunn til dette er fordi ExpressVPN har bygget et rykte for å være det en VPN-tjeneste som tar personvern til brukerne på alvor. De er forpliktet til ikke å oppbevare filer som DNS-spørsmål, IP-adresser eller metadata.

Det har vært noen få høyprofilerte tilfeller der offentlige institusjoner prøvde å få tak i informasjonen om ExpressVPN-kunder ved å skure serverne sine. Men siden ExpressVPN ikke oppbevarer personlig informasjon om sine klienter, er disse statlige enhetene kunne ikke finne noe.

Fordeler - Det vi elsker om ExpressVPN
 • Rask nedlastningshastighet
 • Lar torrenting
 • Omkjøringsgrenser for Netflix-geo
 • Mer enn 3000 servere
 • Lett å bruke
Ulemper - Hva kan forbedres
 • Dyrt for brukere fra måned til måned
 • Tillater bare tre samtidige tilkoblinger
Hastighet

Expressvpn-logo

Et av de største salgspunktene til ExpressVPN er deres raske opplastings- og nedlastningshastigheter. Med utgangspunkt i en hastighet på 98 Mbps testet vi ytelsen til ExpressVPN på noen få servere, og dette har vi funnet:

Grunnhastighet

Frankfurt, Tyskland

Da de koblet seg til New York, hadde de nedlastingshastigheter på 60,04 Mbps og opplastingshastigheter på 30,41 Mbps.

Disse resultatene gjør ExpressVPN til en av de raskeste VPN-tjenestene på markedet. Mens en rekke ting kan ha innvirkning på internetthastigheten din, inkludert ruteren du kjøper, Internett-tilkoblingen og datamaskinspesifikasjonene. Vår test beviser at ExpressVPN alltid kan levere raske tilkoblingshastigheter.

ExpressVPN tilbyr mer enn 3000 servere i 94 land. Noen av personvernfunksjonene de tilbyr inkluderer:

 • Drepe bryteren
 • P2P-servere
 • Netflix-kompatibilitet
 • Anonym IP

expressvpn-enheter med ruterExpressVPN støtter en rekke enheter og operativsystemer, inkludert Mac, Android, Windows og iOS. Det er et stort og stadig voksende antall rutere som støttes av ExpressVPN.

Et viktig salgssted for ExpressVPN er plasseringen av selskapet. Det er basert på De britiske jomfruøyene. Dette betyr at de ikke er pålagt av den lokale regjeringen å overgi serverens data. Dette gir et ekstra lag med beskyttelse for kundene. Koble dette sammen med det faktum at de tilbyr sterk AES 256 ved hjelp av en OpenVPN-plattform, og du kan hvile lett og vite at ExpressVPN ikke vil bli kompromittert når som helst snart.

ExpressVPN tilbyr enestående live 24/7 kundestøtte gjør det til en av de beste VPN-tjenestene du kan bruke

3. VyprVPN - Imponerende hastighet og proprietære sikkerhetsfunksjoner

Beskyttelsen som VyprVPN tilbyr går utover deres kryptering og sikkerhet. Autoritative regimer, som de som er funnet i Nord-Korea og Kina, har benyttet “Deep Packet Inspection”. Denne skanner metadata på jakt etter bevis på at en person bruker et VPN. Når disse autoritative regimene mistenker at en person bruker et VPN, vil de stryke en persons bruk av Internett, noe som gjør det umulig for dem å bruke et VPN.

VyprVPN introduserte behovet for å gjøre noe med dette Chameleon. Dette er en proprietær teknologi som vil kryptere metadataene dine og lar deg bruke et VPN uten å utløse DPI-skanninger. For personer som bruker VPN i land som Tyrkia, Russland eller Kina, kan denne teknologien bokstavelig talt bety forskjell mellom liv og død.

Fordeler - Det vi liker med VyprVPN
 • Tre-dagers gratis prøveperiode
 • Jobber med Netflix
 • Ingen logger
 • Ingen DNS-lekkasjer
 • Sterk kryptering
Ulemper - Hva kan forbedres
 • Anonyme betalinger er ikke tillatt
 • Torrenting oppmuntres ikke

Vyprvpn-logo

VyprVPN oppgir sitt primære oppdrag på deres hjemmeside. Det er ganske enkelt å "beskytte ditt personvern på nettet, sikre Internett-tilkoblingen din og gjenopprette din frihet", og de gjør dette ved å tilby tjenesten sin ved å bruke OpenVPN-protokollen. Alle dataene dine er kryptert ved hjelp av AES 256-krypteringsnøkkel. Dette er de samme standardene som offentlige institusjoner bruker, alt fra NSA til CIA til FBI.

Retningslinjer for personvern

I de siste årene hadde folk problemer med VyprVPN på grunn av loggpolitikken. De vil oppbevare informasjon om kundene sine i opptil 30 dager, inkludert:

 • VPN-adressen som brukes av brukeren
 • Da de startet og stoppet forbindelsen
 • Totalt brukt byte

Imidlertid fra tidspunktet for dette forfatterskapet, VyprVPN har fullstendig fornyet retningslinjene sine. Nå kan vi bekrefte at de virkelig ikke fører kundens logger.

Hastighet

VyprVPN er rask. Du kan se at når du ser på dette eksemplet som har en nedlastningshastighet på 98 Mbps og en opplastingshastighet på 53 Mbps.

Grunnhastighet

Frankfurt, Tyskland

Resultatene var litt mindre imponerende når det kobles til andre servere i USA og andre steder over hele verden:

US Server (New York)

 • Last ned: 51,09 Mbps
 • Last opp: 3,17 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Last ned: 54,29 Mbps
 • Last opp: 8,22 Mbps

VyprVPNs servere i EU er optimalisert for å gi brukerne rask nedlastning og rask opplastningshastighet. Det samme er ikke tilfelle for serverne deres i USA eller i andre land. Fortsatt balanserer deres forpliktelse til sikkerhet og personvern de mindre enn høye hastigheter.

Geo-begrenset materiale

VyprVPN er rammet og savnet på dette området. Serverne deres i USA fungerer utrolig. Du kan strømme uten problemer. Men når du bruker serverne deres i Storbritannia eller Canada, blokkeres du. Fra vårt ståsted er det likevel en gevinst fordi det er vanskelig å finne en VPN som i det hele tatt vil fungere med Netflix. VyprVPN er tilgjengelig på en rekke enheter, inkludert ruteren din.

4. Perfekt personvern

Perfect Privacy bruker sterke krypteringsprotokoller, inkludert 256-biters kryptering og OpenVPN-protokoller. Dette er det riktige alternativet for deg hvis du er den typen personer som er opptatt av passordbehandlere, myndighetsovervåking og holder internettlesing privat.

Perfect Privacy er en programvare fokuserte mer på personvern enn å omgå geobegrensninger. Vi fant ut at avhengig av serveren du koblet til, kunne de komme seg rundt Netflix's black screen of death. En god del av serverne vi testet ble imidlertid blokkert av Netflix. Hvis du leter etter en tjeneste som bare for å omgå geobegrensninger, er det ikke sikkert at dette er tjenesten for deg.

Fordeler - Det vi liker med perfekt personvern
 • Sveits jurisdiksjon
 • Jobber med Netflix
 • Ubegrensede enheter
 • Drepe bryteren
 • Torrenting er tillatt
 • Ingen hogst
Ulemper - Hva kan forbedres
 • Middelmådige hastigheter
 • Dyrt
 • Vanskelig å bruke på Android / Mac / iOS
Personvern

Perfekt personvernlogo

Noe av det vi liker med Perfect Privacy er at personvernreglene deres er klare og enkle å forstå. Noen VPN-leverandører prøver å gjemme seg bak mye teknisk sjargong, og gir inntrykk av at de beskytter kundens privatliv når de virkelig selger sin klientinformasjon.

perfectprivacy logging policy

Brukervennlig applikasjon

Du skulle tro at de fleste VPN-leverandører ville lage en brukervennlig applikasjon. Vi ble overrasket over hvor komplisert noen av VPN-er er å bruke. Perfekt personvern er motsatt. De eksemplifiserer enkelhet.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte kundesupporten deres via e-post, diskutere spørsmål på forumet deres, samt gjennomgå spørsmål om FAQs. En ulempe er at de ikke har live chat tilgjengelig.

Hastighet

Som du ser i følgende hastighetstest, var referansehastigheten 98,71 Mbps for nedlasting og 53 Mbps opplastningshastighet.

Grunnhastighet

De er ikke fæle, men de er absolutt ikke noe å skrive hjem om når det gjelder hastighet.

Amsterdam, Nederland

New York, USA

Perfect Privacy tilbyr en rekke opplæringsprogrammer du kan bruke til hvordan du konfigurerer tjenesten deres med ruteren din. De lar deg koble ubegrensede enheter med bare ett abonnement. Dette er noe som er nesten uhørt. I tillegg kan du betale anonymt ved hjelp av cryptocururrency. Men dette er hva du kan forvente av en VPN som fokuserer på å gi brukerne en mest mulig privat opplevelse.

Beste forhåndskonfigurerte VPN-rutere (fysiske enheter)

1. Sabai Technology VPN Router - Cutting-Edge Technology

Sabai Technology VPN-ruter er designet for å være brukervennlig og har funksjonene du ønsker fra en VPN. Sabai baserer operativsystemets firmware på Tomato. Operativsystemet deres tilbyr imidlertid mye mer funksjoner og har jevnlige oppdateringer.

sabai teknologiruter

Noe vi føler du kommer til å glede deg over når du bruker Sabai OS er gateway-funksjonen. Denne funksjonen gjør det mulig for deg å selektiv rute alle enhetene som kobles til nettverket. Dette betyr at du kan bestemme om du vil at datamaskinen på kontoret skal rute gjennom VPN-en din mens du holder iPad-barna dine tilkoblet via en ukryptert tilkobling.

Kill switch-funksjonen er et annet pluss. Hvis en bestemt gateway faller, la oss si VPN-tilkoblingen på ruteren din til VPN-serveren, så blir alle enhetene som er tilordnet VPN-ruteren sperret. Dette holder deg trygg og forhindrer IP-lekkasjer.

Sabai VPN Accelerator kan bidra til å øke hastigheten på VPN-tilkoblingen din. Denne teknologien er en mini-PC som kobles til ruteren din. Det blir ansvarlig for all kryptering for VPN. Dette betyr at du ikke vil oppleve et fall i tilkoblingshastigheten når du bruker VPN.

Sabai har gjort en god jobb med å gjøre det enkelt å konfigurere rutere. Hvis du har spørsmål, kan du snakke med deres egne teknikere. Dette er fint fordi du ikke kommuniserer med tredjepartsstøtte, men med enkeltpersoner som jobber med denne ruteren på daglig basis.

For sikkerhets skyld forbedres Sabai OS firmware kontinuerlig. Det er jevnlige sikkerhetsoppdateringer.

2. FlashRouters VPN Router - Støtte i verdensklasse

Flashrouters er et selskap med base i USA. De har skapt en unik nisje ved at de selger rutere som er forhåndsblinket med DD - WRT eller Tomato firmware.

flashrouters produktFlashRouters jobber tett med forskjellige VPN-leverandører. Dette betyr at uansett hvilket VPN du har, er det sannsynlig at ruterne de tilbyr vil fungere. FlashRouters tilbyr plug-and-play-rutere som fungerer rett ut av boksen med VPN-er.

FlashRouters selger mellom 15 og 20 forskjellige typer rutere. De samarbeider med de ledende produsentene, inkludert Netgear, Linksys og Asus. De tilbyr modeller som er i den lave enden, for eksempel Linksys WRT1200, så vel som kraftige rutere, inkludert ASUS RT-AC5300.

Ruterne fra FlashRouters er alltid forhåndsblinket. Siden dette opphever produsentens garanti, erstatter de produsentens garanti med en egen som har en opprinnelig varighet på 90 dager, men som kan forlenges opp til to år. Alle ruterne deres kommer med FlashRouters VPN-app gratis.

3. Asus VPN-rutere - hastighet med kostnadseffektivitet

Asus VPN RouterAsus VPN-rutere kommer i et bredt utvalg, alt fra high-end til rimeligere modeller. Asus lager nyere modeller som håndterer P-krypteringen veldig bra. Noen rapporter viser at deres nyere modell, den nye Asus RT-AC86U, kan håndtere hastigheter på over 150 Mbps ved hjelp av OpenVPN.

Asus VPN-rutere er stabile, allsidige og jobber med mye firmware, inkludert:

 • Asus
 • Merlin
 • DD-WRT
 • Tomat
 • AdvancedTomato
 • OpenWRT
 • Sabai OS

Spørsmål og svar

Q: Hvordan legger jeg en VPN på ruteren min?

EN: Dette spørsmålet kan besvares ved en 4-trinns prosess:

 1. Kjøp en VPN-ruter.
 2. Åpne en konto med VPN-leverandøren.
 3. Følg leverandørens anvisninger for å forberede ruteren din for VPN.
 4. Når ruteren er utarbeidet, følg ruteren produsentens anvisninger for å koble ruteren til nettverket ditt.
Q: Hva er en VPN-ruter?

EN: En VPN-ruter er en ruter som har en VPN installert direkte på den. Alle tilkoblinger til VPN-servere håndteres av ruteren. Dette er annerledes enn VPN-klienter, som er installert på individuelle enheter. Ruteren beskytter alle enheter i nettverket og forhindrer behovet for å installere klientprogramvare på hver enhet.

Q: Trenger jeg en ruter for en VPN?

EN: Svaret på dette spørsmålet avhenger av hva du vil ha på internett. Hvis du er opptatt av personvern, hvis du ønsker å komme deg rundt Geo-begrensning, og har flere enheter du ønsker å koble til en VPN, kan en VPN-ruter være det riktige alternativet for dine behov.

Q: Hvordan fungerer en VPN-ruter?

EN: En VPN-tilkobling er designet for å kryptere en individuell enhet. En VPN-nettverksruter er designet for å beskytte flere enheter samtidig. Det gir bekvemmeligheten av å kunne kryptere et antall enheter fra en kilde og bare bruke en tilkobling.

Q: Støtter alle rutere VPN?

EN: Nei. VPN-er kan bare installeres på rutere som har en fastvare som kan håndtere VPN-tilkoblinger. Ikke alle rutere kan konfigureres til å være en VPN-ruter.

Siste tanker

Vi håper du har hatt glede av VPN-ruteren vår. VPN-rutere gir fordelen av å beskytte alle enheter som er koblet til ruteren. Dette inkluderer enheter som ikke kan kjøre VPN på egen hånd, inkludert smarte TV-er og spillkonsoller. En VPN-ruter blir sett på som bare en forbindelse av leverandøren din. Som et resultat kan du koble så mange enheter du vil til VPN via VPN-ruteren.

Vi vil gjerne høre fra deg. Bruker du for øyeblikket en VPN-ruter? Er det en du vil anbefale at vi ikke har diskutert? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Legg til din egen anmeldelse:

Vi gjør vårt beste for selvstendig å forske på produkter for bedre å hjelpe leserne våre med å ta beslutninger. Når det er sagt, ønsker vi også å høre dine meninger. Vi godtar individuelle anmeldelser som er informative og ikke-markedsførte. Fyll ut skjemaet nedenfor, så publiserer du anmeldelsen din. Salgsfremmende anmeldelser fra selskaper selv vil ikke bli publisert. Takk!

--- Velg hastighet ---
Gjennomsnitt
Sakte
Fort
?>

--- Velg brukervennlighet ---
Lett å bruke
Litt komplisert
Veldig komplisert
?>

Ved å klikke på knappen nedenfor, erkjenner jeg at jeg har lest og godtar vilkårene for bruk.

LEGG TIL MIN ANMELDELSE

2
4440

Beste VPN-rutere (+ Installasjonsveiledning)

Steve
5/10

Hastighet: Rask
Brukervennlighet: Enkel å bruke

20. januar 2020

Sabai Technology

Elsker produktet. Ett problem med Sabai OS - i det minste på ruteren min. Netgear R7000. Kan ikke oppdatere svartelisten. Sabai sier at de ikke har noe. Bare klage. Jeg ville endre rangeringen til 10 hvis dette problemet ble løst.

Beste VPN-rutere (+ Installasjonsveiledning)

Samuel Menzie
2/10

Hastighet: Gjennomsnitt
Brukervennlighet: Litt komplisert

20. januar 2020

VPN-er på rutere

Jeg hadde veldig høye forhåpninger for NordVPN med tanke på den enorme mengden positive anmeldelser jeg hadde lest angående VPN-tjenesten deres, men etter å ha gitt tjenesten en god prøve på over 2 hele dager (ved å bruke min Android-smarttelefon med Android Pie), ble jeg imidlertid tvunget til å be om refusjon (som umiddelbart ble gitt, forresten). Problemet var tilkobling: VPN koblet kontinuerlig fra seg etter omtrent 15 sekunders bruk. Ingenting jeg gjorde i appinnstillingene ville forhindre at dette skulle skje. Ingen mengder å chatte med NordVPNs live chat ville heller. Etter to hele dager med dette konstante, uavklarte problemet hadde jeg fått nok & ba om refusjon som ble gitt innen 5 dager.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me