De beste “gratis” VPN-ene (i 2020)

Hvis du er som meg, elsker du ideen om GRATIS ting. ��

Nå er det faktisk mulig å få gratis VPN-programvare. VPN-er (Virtual Private Networks) gir deg personvernet og sikkerheten du sårt trenger når du er online.

I en dag og alder der cyberkriminalitet gjør skade på milliarder av dollar og angrep på ransomware er mer og mer vanlig, er det bare fornuftig at alle bruker virtuelle private nettverk.

Eksperter spår at 2020 kommer til å bli en steinete tid for folk som bruker en ublu mengde tid på nettet. De har også spådd at cyberkriminelle vil målrette Androids med malware, og at løseprogramvare vil forbli en global pandemi.globale internetttrusler

Hva mer, din Internett-leverandør kan selge surfeloggen din til tredjepart. Og fra april 2017 er de lovpålagt å samle inn "metadata" om kundens utveksling. Dette inkluderer alt fra adresse, fødselsdato og e-postadresse til detaljene til personene du kommuniserer med online.


Denne obligatoriske datalagringsordningen har vært gjenstand for mye kontrovers i Australia, og ledet personverngrupper som Digital Rights Watch til å understreke viktigheten av å utstyre seg selv med verktøyene som trengs for å unngå overvåking.

Vi skal snakke om dette mer om et sekund, men det er nok til å si at det ikke er bedre tid enn nå til å beskytte oss selv mot cybertrusler og gransking.

I det siste har Australia sett bankene våre, offentlige etater og UGL falle offer for et datainnbrudd. Disse slags angrep skjer med mer hyppighet enn noen gang før, og ingen er trygge for det med mindre de tar grep for å beskytte seg mot sårbarhet.

Og hva kan være bedre enn å gjøre det 100% gratis?

La oss innse det, høytiden er like bak oss, men vi føler fortsatt den økonomiske brodden. Det siste vi trenger akkurat nå, er nok en månedlig avgift når vi fremdeles er i gjeld fra å kjøpe alle de lagerfylte stuffers og store billettgjenstandene til svigerforeldrene og barna.

Vi kan alle bruke litt mer gratis i livene våre, og nå kan vi få det hjemme.

Contents

Gratis VPN vs. betalt VPN - Sannheten du trenger å vite

For å være tydelig, når det gjelder å være sikker på nettet, er det alltid bedre å gå med en av våre anbefalte VPN-er hvis du har råd. De er bedre enn de gratis av flere årsaker, og de er relativt billige for verdien du får.

Til å begynne med får du vanligvis mer gigabyte og båndbredde, og ofte leverer en premiumplan mer avanserte funksjoner som inntrengingdeteksjon og -forebygging. Som en generell regel - de er fremdeles relativt rimelige og vil ikke bryte banken.

Men det er en mer uhyggelig grunn til at det å velge et helt gratis VPN er et virkelig dårlig valg. 

Dette er den delen du vil ta hensyn til. VPN drives av grupper av mennesker, og som vi alle vet altruisme til side, gjør ikke mennesker ting gratis. Når du bruker en gratis VPN - blir du produktet.

De gjør dette på flere måter:

 1. Installere malware som enten sporer dataene dine eller bruker datamaskinen din - (Kilde)
 2. De aller fleste gratis VPNS vil spore alt du gjør og selge disse dataene (også økonomiske data) - (Kilde)
 3. Syttifem prosent av alle Android VPN-appene forskerne testet brukte sporingsprogramvare fra tredjepart for å følge brukernes bevegelser rundt på internett (Kilde)
 4. 82 prosent ba om tilgang til private data, for eksempel brukerkontoer og tekstmeldinger. (Kilde)

Jeg kunne fortsette med dette en stund, men dette er den hovedgrunnen til at vi bestemte oss for å ikke inkludere 100% gratis VPNS på denne listen og i stedet bare utforske de billigste og mest kostnadseffektive alternativene.

Hvis du leter etter en trygg 100% anonym VPN-server enn vi ikke vet om en. Du handler enten med sikkerhet, data eller datamaskin i bytte mot tjenesten. Vi vil helst ikke ta det gamble.

10 beste totalt GRATIS VPN-er i 2020

Nedenfor kan du sammenligne de ti beste gratis VPN-ene med deres funksjoner, servere, datakap og enhetskompatibilitet.

Vi bestemte oss for å lage denne anbefalte listen basert på VPN-selskaper som gjør gratis 30 dagers forsøk med sine tjenester. Med de fleste av disse kan du avbestille når som helst før 30 dagers grense.

1. Surfshark (83% avslag)

Ubegrenset IP-adresser, båndbredde og enhetstilkoblinger, ingen logging, avansert kryptering

VPNLink
Angrerett 30 dager
Prøveperiode Ingen
Betalingsalternativer PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Rabatter / kuponger Innledende kupong, sharkstart

Hva er Surfshark?

Sufshark er den nye VPN-tjenesten på blokken. Selskapet vokser hver dag og virker forpliktet til å ende opp som den beste VPN på markedet. Tjenesten har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og bygger raskt et av de beste omdømme på blokken.

Da Surfshark først kom i gang, var de fleste i tvil om dem. En annen VPN? Selskapet så tydelig markedet og trodde de kunne gjøre det bedre. Den har allerede over 800 servere i mer enn 50 land. Det virker også som de er legge til flere servere hver dag.

Surfsharks tjeneste kan brukes i 30 dager med pengene-tilbake-garanti. Selv når du ender med å betale, kan du bruke tjenesten for en magere $ 1,99 per måned. Det er nesten som om du ikke betaler i det hele tatt. Du kan sannsynligvis finne det beløpet hver måned på bakken mens du går rundt.

Funksjoner: 24/7 Live Chat, fantastiske apper, ubegrenset alt, en absurd krypteringsprotokoll, ingen logging og en voksende serverbase

Surfshark gjør ting riktig med tanke på sikkerhet og personvern og gir deg faktisk alternativer når det gjelder krypteringsprotokoll. For det første logger de aldri. For det andre har selskapet støtte for IPv6-protokollen. Ved å bruke denne protokollen kan de gi en ubegrenset antall IP-adresser til kundene sine.

Den gamle IPv4-protokollen som brukes av mange VPN-er, har et begrenset antall unike IP-er å tilordne. Dette kan hemme streamingevnen din alvorlig. Surfshark støtter også forskjellige VPN-protokoller, inkludert OpenVPN og IKEv2-protokoller, noe som betyr at den kan installeres på en rekke rutere og enheter.

Anbefaler jeg Surshark?

Ja. De er min favoritt VPN-leverandør, en som jeg har brukt i noen måneder nå. Det første som fikk øye på meg var deres lave priser, men så innså jeg hvor sikker tjenesten faktisk er.

Etter å ha testet VPN i noen måneder la jeg merke til hvor mange servere de la til på kort tid. Jeg er tilhenger av å spenne meg til ambisiøse og voksende selskaper som ønsker å yte en god service. Så langt det gjelder sikkerhet, priser og fremskrivninger, er Surfshark den beste VPN-en.

Hvis du vil vite mer, les vår Surfshark anmeldelse. 

 • Pros

  Fjern blokkering av Netflix og andre mediastreamingstjenester, fungerer bra for torrenting og P2P-fildeling, politikk uten loggføring, ubegrenset alt, lokalisert i et land uten dataoppbevaring eller rapporteringslover, overlegen sikkerhet og kryptering

 • Ulemper

  Mindre nettverk av servere enn andre VPN-er (men vokser), hastighetene kan variere fra server til server, appgrensesnitt mangler designoptimalisering

2. Nord VPN (75% avslag)

Ingen båndbredde og datakap, sterk kryptering, ingen logging, overlegen kundesupport

VPNLink
Angrerett 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Prøveperiode Ingen
Betalingsalternativer Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Rabatter / kuponger 15% studentrabatt og kontinuerlig endring av kampanjepriser

Hva er Nord VPN?

Nord VPN er en av de mest kjente og velrenommerte VPN-ene på markedet. Med raske nettverkshastigheter og mer enn 750 serverplasser har de raskt vokst i popularitet.

Med et hastighetsfall på 30% når de er koblet til en lokal server via OpenVPN UDP, får brukerne mest mulig ut av programvaren. Denne Panama-baserte tjenesten kan skryte av en rekke avanserte funksjoner og seks samtidige tilkoblinger. Det er flere samtidige tilkoblinger enn noen annen VPN på denne listen.

Nord VPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og P2P-evne. Du får en kill switch, Tor over VPN, Smart DNS-tjeneste, en dedikert IP- og Socks5-fullmektig.

Med servere i over 60 land er det åpenbart hvorfor de regnes som avlingskrem av brukere på Reddit og andre sosiale medier-plattformer.

Nord VPN-tilkoblingshastigheter

 • Ping: 40 ms
 • Last ned: 16.11 Mbps av 100 Mbps
 • Last opp: 12,83 Mbps

Disse hastighetene er ganske rimelige for en gratis VPN-prøveperiode.

Nord VPNs smarte DNS-teknologi lar deg geo-spoof ved å bosette dine DNS-forespørsler på et bestemt sted. Dette betyr at du kan se favoritt episoden din av Games of Thrones fra en kaffebar i Melbourne eller Vancouver uten å bekymre deg for å kompromittere dataene eller programvaren.

Du kan få tilgang til mer enn 150 strømmetjenester mens du er logget på Nord VPN-kontoen din.

Streamingtjenester inkluderer Amazon Prime, Crackle, Discovery, Hulu, ABCGo, Sundance.tv og TNT Drama. Bruk en av disse VPN-er for Netflix hvis du er bekymret for tilkoblingshastigheter eller logger mens du streamer.

Funksjoner: Smart Play, Double VPN, Tor over VPN, DHE-RSA-AES356-SHA krypteringssuite, iOS-app, IKE-chiffer, gratis prøveversjon, pengene tilbake-garanti

NordVPN er en av de mest avanserte VPN-ene som tilbyr gratis prøveversjon. Krypteringene deres er konkrete, og planene deres kommer uten datakap. De kan være litt dyrere enn andre betalte VPN-er, men det er mange planer å velge mellom hvis du bestemmer deg for å være hos dem.

Anbefaler jeg Nord VPN?

Det gjør jeg definitivt! De er virkelig en fantastisk VPN som leverer optimal sikkerhet og personvern til deres vell av eksisterende kunder. Det er verdt å sjekke dem ut for omfanget av avanserte funksjoner alene.

 • Pros

  P2P, Tor over VPN, Socks5 proxy, valg av IKEv2, OpenVPN, PPTP, L2TP eller IPSec protokoller, Dobbelt VPN, dedikert IP, seks samtidige tilkoblinger, gratis prøveversjon, 30 dager pengene tilbake-garanti, ad-blokkering, CyberSec, ingen logging

 • Ulemper

  Tregere hastigheter enn noen av konkurrentene, betaling ført gjennom CloudVPN, Inc., et selskap basert i USA, en femøyers jurisdiksjon

3. ExpressVPN

Ubegrenset GB, Ubegrenset båndbredde, Ingen månedlig hette, Ingen throttling

VPNLink
Angrerett 30-dagers pengene tilbake-garanti
Prøveperiode 12-måneders kjøp nødvendig (inkluderer gratis 3 måneder), prisøkning til $ 12,95 per måned ved fornyelse
Betalingsalternativer Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Rabatter / kuponger ExpressVPN oppdaterer kampanjepriser regelmessig

Hva er ExpressVPN?

ExpressVPN er en premium VPN-tjeneste som leverer den raskeste og mest pålitelige tjenesten rundt. De kan skilte med en 30 dagers pengene-tilbake-garanti og er en av de mest pålitelige VPN-løsningene på markedet.

Med mer enn 10 millioner fornøyde kunder og over 3000 servere i 160 byer i 94 land, de er en global leverandør som en og alle kan glede seg over.

Andre VPN-er plasserer datakapsler på den månedlige bruken din, men ExpressVPN er ubegrenset hele veien.

ExpressVPNs gratis prøveperiode varer i 30 dager (eller lenger med riktig rabattkode). Hvis du liker det du ser, kan du velge å registrere deg, eller hvis du bestemmer deg for å gå med en annen gratis tjeneste, kan du be om pengene tilbake, og du får refusjon for den første måneden. Ingen risiko.

Funksjoner: 24/7 Live Chat, prisbelønte apper for alle enheter, ubegrenset tilgang til alt innhold, delt tunneling, hastighetstest, ingen logging.

Servermessig kan du koble til hvilken som helst av de 145 serverne deres på følgende steder:

 • forente stater
 • Asia Pacific
 • Europa
 • Afrika
 • Midtøsten
 • India

I henhold til nettstedet deres, logger de ikke brukerøkter eller personopplysninger. Dessuten har de et stort utvalg av betalingsmetoder, for eksempel PayPal, Bitcoin, WebMoney, Carte Bleue, UnionPay, Giropay og en rekke andre kryptovalutaer..

For den kresne brukeren som ønsker ultimat anonymitet, kan ExpressVPN ikke slå når det gjelder anonyme betalinger. Og hvis det ikke tar personvernet til det ytterste, er mobilappene deres ergonomiske etter hvert som de kommer ut, og gir et brukervennlig grensesnitt som er intuitivt og fritt for feil.

Anbefaler jeg ExpressVPN?

Ja. De er min favoritt VPN-leverandør, en som jeg har brukt i over to år. Deres vell av steder, torrenting evne, ikke-eksisterende data cap og nyskapende teknologi gjør dem til den beste VPN IMO. Så langt det går med gratisforsøk, er de den eneste VPN-en som ikke setter grenser for nybegynneren.

Hvis du vil vite mer, kan du lese Express VPN-gjennomgangen vår. 

 • Pros

   30-dagers gratis prøveperiode, ingen logging, maksimale tilkoblingshastigheter, 94 forskjellige serverplasser, 3+ samtidige tilkoblinger

 • Ulemper

  Ingen dedikert IP, dyrere enn andre VPN-tjenester når den gratis prøveversjonen er oppe, begrensede innstillinger og konfigurasjoner.

4. VyprVPN

1 GB / mo, 2 samtidige tilkoblinger, overlegen kryptering, brannmur, gratis

VPNLink
Angrerett Ingen når du bruker gratis prøveperiode, 30 dagers garanti når du betaler
Prøveperiode 3-dagers gratis prøveversjon ved kjøp
Betalingsalternativer MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Rabatter / kuponger Vypr VPN tilbyr regelmessig oppdaterte kampanjepriser

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hva er VyprVPN?

VyprVPN Free er en unik plan som gir brukerne to samtidige tilkoblinger, en rekke protokoller, en kryptert meldingsapp og NAT-brannmur helt gratis.

NAT-brannmuren blokkerer et bredt utvalg av hackerangrep, og hindrer dem i å nå datamaskinen din.

Mens andre VPN-er på denne listen gir kundene ubegrenset båndbredde eller flere gigabyte, gir VyprVPN Free deg bare 1 GB, men det er fremdeles mye bedre enn TunnelBear. Som jeg sa, det er fordeler og ulemper med alle disse, og denne skjer for å utkonkurrere i det området.

Funksjoner: Flere steder, jevn app (inkludert deres gratis Cyphr-meldingsapp), raske hastigheter, ingen logger, ingen struping

Du blir tilbudt en rekke steder:

 • Nord Amerika
 • Europa
 • Asia
 • Oceania
 • Afrika
 • Sentral-Amerika
 • Sør Amerika
 • Midtøsten

En ulempe med VyprVPN er at de har blitt blokkert av Netflix i det siste. Men VyprVPN har en representant for å være geoblock-optimalisert, og de omgår lett de fleste, om ikke alle, av innholdet.

Anbefaler jeg VyprVPN?

Det gjør jeg definitivt. Jeg har testet dem grundig og funnet at de var en av de mer legitime VPN-ene som er tilgjengelige for allmennheten. Jeg er spesielt glad i flere protokoller (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), spesielt deres signatur Chameleon Protocol som underkaster nesten alle forsøk på å blokkere.

 • Pros

  Deres forpliktelse til ny teknologi og et åpent internett, hastighet & ytelse, onboarding & ergonomi, serveralternativer, sikkerhet & kryptering, kundeservice

 • Ulemper

  Ingen refusjon, oppbevar loggfiler, godtar ikke Bitcoin, begrenset antall enheter som kan kobles til.

5. WindScribe.com

10 GB / mo datakap, 11 lokasjoner

VPNLink
Angrerett 3-dagers pengene-tilbake-garanti eller 10 GB bruk
Prøveperiode Bruk gratis i USA, Canada, Storbritannia, Hong Kong, Frankrike, Tyskland, Nederland, Sveits, Norge og Romania
Betalingsalternativer Major kredittkort, PayPal, Visa / Mastercard-merkede debetkort, de fleste cryptocurrencies og mobile apper i appen. Du kan til og med gruve for oppgraderinger ved hjelp av en nettleserbasert kryptomynter.
Rabatter / kuponger Mine for oppgraderinger ved hjelp av en nettleserbasert kryptomynter.

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hva er WindScribe?

Dette kanadiske-baserte selskapet ble grunnlagt i 2015, noe som gjorde dem til en av de nye barna på blokka når det gjelder VPN-løsninger.

Til tross for at han var ny i spillet, WindScribe har et bunnsolid rykte blant VPN-samfunnet. Reddit har rappet om denne tjenesten og bemerket sin generøse månedlige båndbredde og brukerincentiver (hvis du sender en Tweet @WindScribe, får du automatisk ytterligere 5 GB).

De fleste gratis VPN-er begrenser båndbredden, og de uten datakap har vanligvis langsomme tilkoblingshastigheter. Med min 100 Mbps tilkobling var det dette jeg så på med WindScribe:

windscrib gratis vpn service hastighetstest

 • Ping: 61ms
 • Nedlasting: 39,81 Mbps av 100
 • Laste opp: 19,77 Mbps av 100

For en gratis VPN er dette ganske så bra. Noen betalte VPN-er som Pure VPN er faktisk tregere enn WindScribe.

Funksjoner: Adblock, brannmur, ingen logging, 11 steder

Gratis brukere får bare tilgang til visse funksjoner, men disse funksjonene er fantastiske. De inkluderer WindScribs innebygde brannmur og annonseblokkering. Du får også P2P-evne.

På ulempen får du ikke OpenVPN-konfigurasjoner, og du vil ikke motta noen av premiumfunksjonene deres.

Servermessig kan du koble til hvilken som helst av deres 11 servere på 46 steder:

 • forente stater
 • Storbritannia
 • Hong Kong
 • Frankrike
 • Tyskland
 • Luxembourg
 • Nederland

I følge nettstedet deres logger ikke WindScribe økter / data, og du kan registrere deg for tjenesten deres uten e-post. Brukere kan også betale anonymt med Bitcoin.

Anbefaler jeg WindScribe?

Jepp. De er en av de beste gratis VPN-ene tilgjengelig, og de har et bredt utvalg av lokasjoner. I likhet med ExpressVPN kan du torrent med WindScribe og med et enormt datakap. De er definitivt blant de mer legitime gratis VPN-løsningene på det nåværende markedet.

Vil du vite mer? Les vår Windscribe anmeldelse.

 • Pros

   100% gratis, ingen logging, maksimale tilkoblingshastigheter, 11 forskjellige serverplasseringer, adblock & brannmur

 • Ulemper

  1 samtidig tilkobling maks.

6. TunnelBear

5 GB / mo, 20+ serverplasseringer, 5 samtidige tilkoblinger, gratis

VPNLink
Angrerett Ingen
Prøveperiode Gratis for 500 MB data per måned
Betalingsalternativer MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin og Jars of Honey
Rabatter / kuponger Kampanjer vises ofte på kontoer på sosiale medier

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrunnsfarge: # 003a70;
farge: #fff! viktig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! viktig;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hva er TunnelBear?

Denne kanadisbaserte VPN-tjenesten med to brytere ble grunnlagt i 2011. Det er en ganske populær VPN som gjør det mulig for brukere å få tilgang til blokkerte innhold over hele verden.

Selv om deres amatørmessige design kan føre til at du tror at de er ubestridelige, er sannheten at de bare er enkle. TunnelBear er super brukervennlig og dedikert til å tilfredsstille sine kunder.

Brukere kan dra nytte av sin månedlige Tweet-kampanje på 1 GB og motta en gratis spillejobb hver gang du Tweeter @TunnelBear.

Så langt gratis VPN-er går, TunnelBear er en av de beste for raskere hastigheter. Hvis du leter etter ideell streaming, lar TunnelBear deg omgå nettverksnettlås og koble deg til med et øyeblikk..

Med Mac-, Windows-, iOS- og Android-kompatibilitet vil du kunne bruke dette på flere enheter.

Funksjoner: 900 servere på mer enn 20 steder, raske hastigheter, avanserte funksjoner, uten logging

Du blir tilbudt en rekke potensielle steder:

 • forente stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Frankrike
 • Brasil
 • Tyskland
 • Australia
 • Hong Kong
 • Nederland
 • Mexico
 • Japan
 • Danmark
 • Singapore
 • Sverige
 • India
 • Sveits
 • Norge

Prikken over i’en her er det faktum at TunnelBear omgår geoblokkering. Det er en av svært få VPN-er som er i stand til å lure BBC iPlayer.

Den eneste virkelige ulempen er begrensningen av gratisplanen. Gratis brukere starter med en dyster 500MB per måned.

TunnelBear VPN-tilkoblingshastigheter:

tunnel bjørn fri vpn hastighetstesting

 • Ping: 98ms
 • Last ned: 15,09 Mbps av 100 Mbps
 • Last opp: 7.49 Mbps av 100

Dette er tydeligvis ikke et imponerende resultat. Du kan glemme produktiviteten i hastigheter som disse.

Gratis planforhold & Personvern

Det er vanskelig å finne ut hva du får med TunnelBear fordi det er mangel på informasjon på nettstedet deres. Det er ingen informasjon om protokoll, kryptering, tilkoblinger eller båndbredde.

Anbefaler jeg TunnelBear?

Ja. Selv om de er langt fra mitt første forslag til de som leter etter en VPN-løsning, er de et anerkjent selskap med ergonomisk programvare og adekvate funksjoner.

 • Pros

  Enkel oppsett, fin design, flere enheter, utbredt nettverk, ingen logger, blokkeringsalternativer, raske hastigheter, avanserte funksjoner (GhostBear, Vigilant Mode)

 • Ulemper

  Lackluster 500MB for gratis brukere

7. ProtonVPN.com

Ingen datakap, bare Windows

VPNLink
Angrerett 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Prøveperiode Gratis service med lavere hastighet og bare tre land
Betalingsalternativer PayPal, Visa, MasterCard
Rabatter / kuponger Proton VPN tilbyr kuponger for pakking av VPN- og e-posttjenester. Roterende kuponkoder finner du slik som: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrunnsfarge: # 003a70;
farge: #fff! viktig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! viktig;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hva er ProtonVPN?

ProtonVPN er en av de nyeste VPN-løsningene rundt, men de er også en av de beste når det gjelder gratis VPN-tjenester. Proton AG er en gruppe av Harvard-forskere og talsmenn for personvern.

Etter å ha ledet siktelsen for å endre den private industrien (protonmail), har ProtonVPN trappet opp spillet ved å pålegge ingen båndbreddekapsler på trafikken din.

Tjenesten deres gir utmerkede tilkoblingshastigheter for alle brukere, spesielt når det gjelder gratis kontoer.

ProtonVPN-tilkoblingshastigheter

Proton VPN hastighetstesting forklart

 • Ping: 44 ms
 • Last ned: 34,40 Mbps ut av 100 Mbps
 • Last opp: 23.15 Mbps out of 100

Definitivt en tjeneste med anstendige hastigheter for en gratis plan og uten absolutt ingen datakap. De fleste gratis VPN-er har lave datakapsler, men denne har varene. Det er absolutt noe som får dem til å skille seg ut.

Advarsel: Ikke forvent at disse hastighetene vil vare. Når tjenesten vokser i popularitet over hele verden, vil gratis brukere ikke kunne forvente så raske tilkoblingshastigheter.

Gratis planbetingelser, personvern & VPN-klient

De eneste serverne som er tilgjengelige for gratis brukere, er som følger:

 • Japan
 • Nederland
 • Sveits
 • forente stater

Det utgjør omtrent et halvt dusin servere. Av disse serverne er ingen av dem geoblock-optimaliserte eller P2P-optimaliserte (dvs. torrenting). Les om vår beste VPN-er for torrenting her.

Gratis brukere har ikke tilgang til noen av sine avanserte funksjoner (Secure Corse, Tor, etc.). Den andre store ulempen her er deres mangel på frittstående klienter for operativsystemer. Det er ingen apper for Android, iPhone eller Mac. Hvis du ikke har Windows, vil du ikke bruke ProtonVPN.

Anbefaler jeg ProtonVPN?

Gratis? Helt sikkert. Som en betalt tjeneste. Definitivt ikke. Det er verdt å skaffe deg en gratis konto mens innsamlingen er god, men ikke forvent at denne vil være verdt på lang sikt, da hastigheter sannsynligvis går dinosaurens vei etter hvert som flere og flere finner ut om denne VPN-løsningen.

 • Pros

  Ingen data cap, fair nedlasting og opplasting hastighet

 • Ulemper

  Ingen app for Mac, iOS eller Android, ingen Netflix, ingen Torrenting.

8. Tillit.Zone

3-dagers gratis test, 1 GB / mo, 109 steder, ubegrenset båndbredde

VPNLink
Angrerett Ingen
Prøveperiode 3-dagers gratis prøveperiode
Betalingsalternativer Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Bankoverføringer, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi og mer
Rabatter / kuponger Trust.Zone oppdaterer kampanjepriser på nettstedet deres regelmessig

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrunnsfarge: # 003a70;
farge: #fff! viktig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! viktig;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hva er Trust.Zone?

Slagordet deres er "Den du kan stole på", og det er lett å se hvorfor. Trust.Zone har tjent priser for sin DNS-lekkasjebeskyttelse. Ved å bruke WebRTC-beskyttelsesverktøyet og engasjere den innebygde kill-bryteren, sikrer du at det ikke oppstår noen lekkasjer og at det aldri kan oppstå noen lekkasjer når du bruker Trust.Zone-kontoen din. Klikk her for å lese den fulle Trust Zone VPN-gjennomgang.

Deres systemomfattende maskinvareisolering gjør dem til en av de mest pålitelige gratis VPN-ene fra 2018. Deres strenge policy for ingen logger er bare en av tingene som gjør dem til en verdig løsning.

Akk, gratis brukere kan bare koble til en enhet om gangen. Men hvis du prøver dem og liker det du ser, kan du velge en betalt konto og få tre samtidige forbindelser.

Trust.Zone tilbyr en rekke forskjellige tjenester, inkludert OpenVPN-løsning med AES-256 standardkryptering og L2TP over IPSec med 256-bit AES-kryptering.

Funksjoner: Utmerket kryptering, pålitelig kundeservice, antivirus, 200 IP-adresser, Bitcoin akseptert

Akk, det er vanskelig å bestemme Trust.Zones tilkoblingshastigheter ettersom brukere ikke kan pinge Trust.Zone-verter. Men Trust.Zone advarer kundene sine om å bruke servere som er nærmere hjemmet for bedre resultater.

Anbefaler jeg Trust.Zone?

Ja. De er en pålitelig VPN-tjeneste med gjennomsiktighet når det gjelder hvordan deres produkt presterer. Du kan alltid prøve før du kjøper og får tre samtidige tilkoblinger. Trust.Zone har også en innebygd kill switch.

 • Pros

  Gratis prøveversjon, P2P, ordentlig sikker, ingen logger, Bitcoin akseptert

 • Ulemper

  Billettbasert support bare

9. Privat tunnel

Perfect Forward Secrecy (PFS), 2 GB gratis

VPNLink
Angrerett Ingen
Prøveperiode 7-dagers gratis prøveperiode
Betalingsalternativer Store kredittkort, større debetkort, PayPal, bankoverføringer
Rabatter / kuponger Privat tunnel tilbyr ikke kuponger for øyeblikket

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrunnsfarge: # 003a70;
farge: #fff! viktig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! viktig;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hva er privat tunnel?

Private Tunnel er den kommersielle off-shooten til OpenVPN Technologies. Den gratis prøveversjonen din kommer uten strenger. Du kan avbryte når som helst, men sannsynligvis ikke vil en gang du hører om de rimelige planene dine som gir 100 til 500 GB.

Selv om de er ganske begrensede når det gjelder servere (omtrent syv mellom USA, Canada, Storbritannia, Sveits og Nederland, er tjenesten deres kompatibel på tvers av en rekke plattformer fra Windows og OSX til Mac (i tilfelle av sistnevnte, trenger du Tunnelblick-grensesnittet med åpen kildekode utgitt under GPLv2).

Dessverre har Private Tunnel noen knekk å trene hvis de vil kjempe med bedre VPN-er som ExpressVPN og lignende. Det er en datalekkasje i Mac OSX-versjonen, så kjøperen må være på vakt.

Funksjoner: Eksepsjonell kryptering med OpenVPN-protokoll, brukervennlig programvare, 2 GB gratis prøveversjon, gruppeplaner for bedrifter, Bitcoin akseptert

Selv om det er mange gode ting å si om Privat Tunnel, er det en tvilsom ting som kan sies at de er basert i USA. Dette er et dårlig tegn for de fleste ivrige VPN-brukere. Amerikanske lover om datalagring kan bety at privat tunnel vil bli tvunget til å overlate sensitiv brukerinformasjon til en statlig institusjon.

For fullstendig personvern vil brukerne ha det bedre med å bruke en mer sikker betalt VPN-løsning, men det er ikke å si at Privat Tunnel ikke er noe bra. Tvert imot, de har bevist at de kan beskytte din anonymitet på nettet med deres 128-biters AES-GCM-kryptering.

Privat tunnel VPN-tilkoblingshastigheter:

 • Ping: 25ms
 • Last ned: 50 Mbps av 100 Mbps
 • Last opp: 26 Mbps av 100

For en gratis prøvetjeneste er disse hastighetene ganske bra. Deres 7-dagers gratis prøveversjon kan fås ved å bruke et PayPal-kort. Hvis du kansellerer innen det 7-dagers vinduet, blir ikke PayPal-kontoen din belastet.

Deres gratis tjeneste er kompatibel med Windows, Mac, Android og iOS.

 • Japan
 • Nederland
 • Sveits
 • forente stater

Det utgjør omtrent et halvt dusin servere. Av disse serverne er ingen av dem geoblock-optimaliserte eller P2P-optimaliserte (dvs. torrenting).

Gratis brukere har ikke tilgang til noen av sine avanserte funksjoner (Secure Corse, Tor, etc.). Den andre store ulempen her er deres mangel på frittstående klienter for operativsystemer. Det er ingen apper for Android, iPhone eller Mac. Hvis du ikke har Windows, vil du ikke bruke ProtonVPN.

Anbefaler jeg privat tunnel?

Ja, de er en pålitelig kilde for personvern og sikkerhet med en pengene-tilbake-garanti. Det er en risikofri prøve som gir utmerket kryptering.

 • Pros

  God nedlastings- og opplastningshastighet, fungerer på de fleste enheter gratis de første sju dagene

 • Ulemper

  Selskapet er basert på et land med tøff personvernlovgivning for nett

10. Forsvunnet VPN

3 x mer Netflix-innhold, Lifehacker-anbefalt, 3-dagers gratis prøveversjon

VPNLink
Angrerett Ingen
Prøveperiode 3-dagers gratis prøveperiode
Betalingsalternativer Visa, MasterCard, American Express
Rabatter / kuponger Ingen

# footable_parent_6168 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
bakgrunnsfarge: # 003a70;
farge: #fff! viktig;
skriftstørrelse: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
polstring: .6em .78571429em! viktig;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4321.santic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329. fooo-tabell img {
maks bredde: 100%;
margin-bunn: 0;
skriftstørrelse: 17px;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
skjerm: blokkering;
maks bredde: 300 px;
}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
polstring: 0,5 em;
skriftstørrelse: 15px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Hva er forsvunnet VPN?

Vanished VPN er en Australia-basert VPN-tjeneste som er ideell for de som ønsker å få tilgang til mye Netflix-innhold, spesielt de som vil ha tilgang til Netflix-biblioteker..

Deres signatur-løsning gir deg muligheten til å streame tonn annet ellers utilgjengelig innhold ved å bruke en av deres sikre proxy-servere.

Med Vanished VPN kan du enkelt sette opp flere servere, som hver kan brukes til å få tilgang til innhold fra et annet land (for eksempel en server for kanadisk Netflix-innhold, en for asiatisk innhold og så videre).

Registrering og oppsett er ikke like enkelt med forsvunnet VPN som med andre VPN-er. Siden Vanished ikke har applikasjoner satt opp, må du manuelt konfigurere VPN-tilkoblingene dine, og du må også vente på at en e-post kommer med brukernavnet og passordet ditt.

Imidlertid er de verdt et forsøk siden du får et tre-dagers vindu for å sjekke dem ut og de er relativt billige etter det.

I hastigheter så lave som 1 Mbps er Vanished langt fra den største gratis VPN-en, men de er også langt fra de verste. Du vil kunne streame innhold fra mange nettverk i løpet av den gratis prøveperioden, og de vil ikke beholde noen logger om brukeraktiviteten din.

Funksjoner: Kompatibilitet med flere enheter (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), geoblokkoptimalisering, rimelige planer, ingen logger

Forsvunnet VPNs ganske bare bein nettsted tilbyr veldig lite informasjon om deres gratis plan, i stedet lokke deg inn med mysteriet om å prøve det.

Som en oppstart er de ikke den sikreste VPN på markedet. Hvis noe skulle gå galt, blir brukerne faktisk holdt ansvarlige, og det er ikke noe telefonnummer som er oppført på nettstedet deres (vanligvis et tegn på en lyssky operasjon).

En annen tvilsom faktor er loggføringspolitikken. Selv om Forsvunnet VPN-påstander at de ikke lagrer eller selger brukerdata, logger de kildens IP-adresse, start- og stopptid for tilkoblingen og det totale antallet byte du bruker i en periode på 30 dager.

Dette er angivelig gjort av hensyn til feilsøking, fakturering og håndtering av eventuelle forbrytelser begått over deres tjeneste. Etter 30-dagersperioden sies denne informasjonen å bli utslettet, men det er ingen måte for oss å vite om det er det som virkelig skjer.

Anbefaler jeg forsvunnet VPN?

Ja, MEN med et sterkt forbehold. For helt grunnleggende brukere som har behov for kortsiktig anonymitet mens de bruker litt tilfeldig surfing, Forsvunnet VPN kan være riktig for deg.

Hvis du er noe som resten av oss som bruker mye tid på nettet og trenger en dedikert vert med bunnsolid kryptering og et etablert rykte blant VPN-samfunnet, er dette ikke VPN-løsningen du trenger.

 • Pros

  Stort utvalg av streaminginnhold, god nedlastings- og opplastningshastighet, fungerer på mange enheter og du kan avbryte når som helst.

 • Ulemper

  Langvarig buffering ved lasting av Netflix-innhold, uønskede popup-vinduer, mangel på kundestøtte, fjerner ikke lenger blokkering av amerikanske Netflix.

Hvorfor vi ikke liker gratis VPN-er

Noen ganger overvåker du aktiviteten din
De samler ofte inn datalogger for å selge dem til tredjepart
De viser annonser, mens de beste VPN-ene har annonseblokkering
Gratis VPN-er har hastigheter som er 70% lavere enn betalte VPN-leverandører

En pålitelig, helt anonym betalt VPN tilbyr lynraske hastigheter, en fast "ingen logger-policy", utbredt tilgjengelighet, kundesupport døgnet rundt og en rekke avanserte funksjoner som hastighetstester, URL-filtrering, ad-blokkering, inntrenging gjenkjenning & forhindre og mer.

I henhold til vår forskning er de mest pålitelige og pålitelige VPN-leverandørene NordVPN og Surfshark. Begge disse tjenestene er sikre og enkle å bruke. De er relativt billige og kan brukes på alle større plattformer.

Når det er sagt, er det mange gratis VPN-leverandører som leverer tilstrekkelige hastigheter og tilstrekkelige funksjoner for de som ikke ønsker å bruke noen dollar for grunnleggende surfing og streaming. Disse årsakene er de samme problemene som vi har med de beste webvertene, gratis verter som gratis vpns pleier å selge brukerdata.

Vanlige spørsmål om VPN-er gratis

Spørsmål: Hva er den beste gratis VPN-en for Android?

EN: Express VPN er det beste gratis alternativet for Android. De tilbyr en prøveperiode på 30 dager som du kan bruke til å teste ut på Android-enheten din for å se om det er verdt det.

Q: Hva er den beste gratis vpn for torrenting?

EN: For å være ærlig, er det ingen. Gratis VPN-er bruker fullmakter som koster penger å kjøpe. Hvis du bruker en 100% gratis, blir trafikken din ofte rutet med litt skikkelig trafikk som du kanskje ikke vil at IP-en din er tilknyttet.

Spørsmål: Er gratis VPN-er farlige?

EN: Ja det er de. Tenk på det slik. Å bruke en gratis VPN er som å gå til en offentlig wifi-kafé der alle deler samme IP og koble til, og i stedet for 20 personer har du 100 000. Du har ikke noe privatliv, og den som betaler for fullmakten for din gratis VPN, tjener definitivt penger på det.

Spørsmål: Hvilken gratis VPN som er best?

EN: Det svarte vi. De er alle søppel.

Spørsmål: Hva er den raskeste gratis VPN-en?

EN: For å være ærlig er jeg ikke sikker, for selv om du fant en rask en, vil den ikke sammenligne seg med en vanlig VPN-tjeneste.

Spørsmål: Hva er den beste gratis VPN-en for iPhone?

EN: Nesten 80% av VPN-appene i iStore er svindel. Beware.

Konklusjon

Så der har du det, vår omfattende guide til de beste gratis VPN-ene i 2020. Hvis du fremdeles er usikker på hvorfor du trenger en VPN-løsning, la meg prøve å oppsummere hva det er av største viktighet at folk bruker VPN-er. For en mer detaljert gjennomgang, sjekk ut vår beste VPN-er for Australia guide.

Hvis du bor i Australia, eller selv om du bare er på besøk, må du være klar over at private og statlige sponsede organisasjoner spionerer etter deg. Disse institusjonene overvåker og registrerer din online aktivitet.

Australia er blant de såkalte “Fourteen Eyes”, et co-op av land inkludert New Zealand, Canada og USA, som har inngått en avtale der de vil samle inn, analysere og dele etterretning… om DEG. Privatborgere er rett og slett ikke lenger private.

For å hindre dem i å samle inn sensitive personopplysninger og for å forhindre ondsinnede cyberangrep, må du bruke en VPN. VPN-ene på denne listen er kjent for sin mulighet til å blokkere annonser, fjerne blokkering av sensurert innhold og gir den største sikkerhet når du er aktiv på internett.

Surfshark ville være mitt aller første valg veldig tett fulgt av NordVPN. De har begge vært spreke om eventuelle kinks i programvaren deres og har konsekvent nådd kundene for tilbakemelding om tjenesten deres. De er enkle å bruke, de har fantastisk kryptering, og hastigheten er blant de raskeste. Prisene er også rimelige for begge deler, og kundesupporten deres er den mest pålitelige i bransjen.

VyprVPN er min fjerde favoritt, ettersom de lar deg se på landlåst innhold uten problemer og har et unikt, gjennomtenkt grensesnitt. De forbedrer også jevnlig teknologien sin når det gjelder apper for telefonen din.

Nå som du vet om toppvalgene mine, er det på tide å gi dem en tur. Uansett hvilken du bestemmer deg for å velge, vet jeg at du vil oppleve at du føler deg mye bedre om onlineopplevelsen din.

Har du prøvd ut noen av disse gratis VPN-er, eller andre? Gi oss beskjed ved å trykke på knappen "Legg til din VPN-anmeldelse" nederst på denne siden!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me