Beste VPN Australië 2020

Contents

Beoordelingen en technische vergelijkingen

We hebben de top 20 VPN's getest om de snelste en veiligste VPN-services te vinden die er zijn.

beste vpn

Terwijl u op internet surft en dit nu leest, bent u verbonden met een virtueel particulier netwerk (VPN)?

Zo niet, dan zou u ...

Tegenwoordig gebeuren computerhacks en cyberaanvallen met alarmerende regelmaat. Bovendien wordt de wereld mobieler, waarbij reizen en werken op afstand snel de norm worden.

Naarmate meer van onze persoonlijke informatie in de "cloud" gaat, worden we meer onderling verbonden, maar ook veel kwetsbaarder.

Dat is waar een VPN binnenkomt.

Simpel gezegd, een VPN stelt u in staat om verbinding te maken met internet via een privé gecodeerde tunnel die de kans dat u het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit aanzienlijk verkleint..

Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en goedkoper dan u misschien denkt. Ik heb persoonlijk alles getest de beste VPN's in Australië en in het buitenland, en de resultaten van die tests in deze gids verzameld.

Veelgestelde vragen Inhoud weergeven

Veel Gestelde Vragen

 • Wat is een VPN en hoe werkt het??
 • Wat zijn de voordelen van het gebruik van een VPN?
 • Is het legaal om een ​​VPN in Australië te gebruiken?
 • Met welke VPN kan ik Netflix streamen??
 • Volgen VPN's wat ik online doe en bewaar logbestanden?
 • Zijn VPN's veilig voor Torrenting?
 • Kunt u een VPN op een router instellen?
 • Kunt u een VPN instellen op een gameconsole of Smart TV?
 • Wat is de beste gratis VPN voor Australië?
 • Wat is de snelste VPN die er is?
 • Hoeveel kosten VPN's?
 • Zijn er gevaren bij het gebruik van een VPN?
 • Kan een VPN mijn internet sneller maken?
 • Kan een VPN worden geblokkeerd?
 • Kun je worden gevolgd als je een VPN gebruikt?

VPN's testen - Mijn stapsgewijze proces

Ongeacht waar ter wereld u naartoe gaat, u wilt dat uw VPN snel en veilig is, anders heeft het weinig zin om er een te hebben. Het lastige deel is het doorzoeken van de honderden bedrijven die de service aanbieden om erachter te komen welke VPN de beste is.

Bij Privacy Australia vinden we de rest van de wereld prima, maar onze missie is om services te vinden en aan te bevelen om onze collega-Australiërs te helpen online veilig te blijven. Lees hier meer over ons gedetailleerde testproces.

Het bepalen van beste VPN Over het algemeen is dit testproces van cruciaal belang. Het is hoe we softwarekwetsbaarheden en beveiligingslekken blootleggen.

We richten ons op een paar belangrijke criteria:

 • Jurisdictie - Waar zijn ze opgenomen??
 • 5 ogen - Delen ze uw info?
 • Logbeleid - Zo ja, het is een grote nee.
 • Snelheid - Langzame VPN's zijn het niet echt waard om te gebruiken
 • Blokken P2P - Geen Netflix meer
 • Aantal verbindingen - 1 apparaat of 3?

Neem een ​​kijkje in onze onderstaande grafiek, we hebben meer dan 45 bedrijven gesorteerd en hebben het privacybeleid, de servicevoorwaarden en de snelheidstests van elk bedrijf doorlopen.

Merk ook op - alle lezers zijn welkom om beoordelingen achter te laten bij elke VPN-service via het formulier dat bij elke beoordeling beschikbaar is. 

VPNJurisdiction5 EyesLoggingSpeed ​​Aantal servers # Gelijktijdige verbindingen Blokken P2P
NordVPN Panama Nee Nee Snel 5231 6 Nee
Surfshark VPN Britse Maagdeneilanden Nee Nee Snel 800+ servers Onbeperkt aantal apparaten (maar er kan slechts 1 tegelijk worden gebruikt) Nee
ExpressVPN Britse Maagdeneilanden Nee Nee Snel 2000 3 Nee
VyprVPN Zwitserland coöperatieve Nee Snel 700 5 Nee
Prive-tunnel Verenigde Staten van Amerika 5 ogen Ja Gemiddelde 50 3 - Onbeperkt Ja
Trust.Zone Seychellen Nee Ja Gemiddelde 164 3 Ja
VanishedVPN Australië Nee Ja Gemiddelde Onbekend 3 Ja
Prive internettoegang Verenigde Staten van Amerika 5 ogen Ja Gemiddelde 3243 5 Ja
PureVPN Hong Kong Nee Ja Gemiddelde 2134 5 Ja
IPVanish Verenigde Staten van Amerika 5 ogen Ja Gemiddelde 1100 10 Ja
TunnelBear Canada 5 ogen Ja Gemiddelde 350 5 Ja
VPN onbeperkt Verenigde Staten van Amerika 5 ogen Ja Gemiddelde 400 5 Ja
Hotspot-schild Verenigde Staten van Amerika 5 ogen Ja Gemiddelde 500 5 Ja
Avast Secureline VPN Tsjechië coöperatieve Ja Gemiddelde 52 5 Ja
WindScribe Canada 5 ogen Ja Gemiddelde 480 Onbeperkt Ja
TorGuard Verenigde Staten van Amerika 5 ogen Ja Gemiddelde 3000 5 Ja
Hide.me VPN Maleisië Nee Ja Langzaam 35 5 Ja
Hola VPN Israël coöperatieve Ja Gemiddelde 0 3 Ja
Totale VPN UK 5 ogen Ja Gemiddelde 45 3 Ja
Avira Phantom VPN Duitsland 5 ogen Ja Langzaam 40 Onbeperkt Ja
CyberGhost VPN Roemenië Nee Ja Gemiddelde 3519 7 Ja
Opera VPN Noorwegen 5 ogen Ja Langzaam 3 1 Ja
SaferWeb Verenigde Staten van Amerika Nee Ja Langzaam 30 2 Ja
ProtonVPN Zwitserland coöperatieve Ja Gemiddelde 347 10 Ja
Betternet Canada 5 ogen Ja Langzaam 11 5 Ja

De beste VPN-services - onze beoordelingen

1. NordVPN - Beste algemene keuze voor de # 1 VPN van Australië

"Betrouwbare, veilige, 5000+ servers"

nordvpn-logo

BETROUWBAAR
MEEST VEILIG
5000+ SERVERS

NordVPN is een zeer populaire VPN-service met een enorm klantenbestand. Vaak de meest aanbevolen VPN-service op veel sites, wordt de reputatie van NordVPN ondersteund door de betrouwbaarheid van hun service, nulregistratiebeleid, maximale beveiliging en volledige toegang tot geo-geblokkeerde inhoud met hun eigen SmartPlay-functie.

CIA-niveau beveiliging en volledige anonimiteit

Als veiligheid en anonimiteit voor u de hoogste prioriteit hebben, staat u een grote traktatie te wachten. Met de komst van bedreigingen die te complex zijn om zelfs te beschrijven, kun je je tijdens het browsen gezellig maken, wetende dat je hun OpenVPN-tunnelingprotocol kunt gebruiken, dat het veiligste is dat er tegenwoordig bestaat. In tegenstelling tot andere VPN-providers is NordVPN's versie van AES-256-codering uitgerust met de 2048-bit Diffie-Hellman-sleutel in plaats van de RSA-sleutel omdat deze Perfect Forward Secrecy heeft.

NordVPN beschikt ook over een dubbele coderingsfunctie, waardoor NordVPN de beste keuze is voor landen met Draconische wetten (Noord-Korea, China, etc.). Zelfs met diepe pakketinspectie is het vrijwel onmogelijk om dit coderingsniveau te kraken.

DNS-lekbescherming en automatische kill-switchfuncties zijn ingebouwd in alle pakketten van NordVPN, zodat uw activiteit altijd wordt beschermd.

NordVPN heeft ook een van de gemakkelijkst te gebruiken en veiligste wachtwoordbeheerders om te koppelen met hun VPN-services genaamd NordPass.

Servers en Geo-geblokkeerde inhoud

Hun gepatenteerde SmartPlay-technologie geeft u toegang tot honderden streaming-sites overal ter wereld. SmartPlay is een beveiligde proxy-serviceoplossing die de meeste, zo niet al hun servers tot een levensvatbaar toegangspunt maakt voor streamingdiensten zoals Netflix, Kodl, Hulu en anderen.

NordVPN is zeer geschikt voor enthousiaste reizigers met toegang tot 5.200 servers, verspreid over 62 landen op 6 continenten. Je kunt Netflix en chillen waar je maar wilt. ��

2. Surfshark - Beste VPN voor 'Budget'

"Veilige, goedkope, 800+ servers"

Surfshark-logo

GOEDKOOP
UITERST VEILIG
800+ SERVERS

Surfshark-site

Voor starters

Surfshark is de definitie van de nieuwe jongen in het blok. Deze jongens zijn de nieuwste VPN die we hebben beoordeeld en we houden van wat we tot nu toe zien. Ze hebben zelfs het potentieel om in de toekomst nummer één te worden.

We praten hier veel over de locatie vanwege jurisdictie en overheidsinmenging. Surfshark heeft zijn intrek genomen op de Britse Maagdeneilanden, wat waarschijnlijk de beste plek is voor een VPN en heeft ook zijn intrek genomen in onze nummer 2 plek op deze lijst.

De prijzen voor een langlopend contract hebben in feite het gevoel dat je het gratis krijgt voor $ 1,99 per maand en het abonnement geeft je een fantastische waarde. Het lijkt erop dat Surfshark elke dag een nieuwe server toevoegt en altijd op zoek is naar meer voor zijn gebruikers. Het VPN-bedrijf heeft momenteel meer dan 800 servers in meer dan 50 landen.

Veiligheid en privacy

Surfshark doet dingen goed op het gebied van beveiliging en privacy en biedt u eigenlijk opties op het gebied van coderingsprotocol. Ten eerste loggen ze nooit. Ten tweede heeft het bedrijf ondersteuning voor verschillende protocollen, waaronder 256-bit AES / OpenVPN, IPSec en IKEv2 (maar niet IPv6). Door deze protocollen te gebruiken, kunnen ze hun klanten een vrijwel onbeperkt aantal IP-adressen bieden.

Het oude IPv4-protocol dat door veel VPN's wordt gebruikt, kan een beperkt aantal unieke IP's toewijzen. Dit kan je streamingmogelijkheden ernstig belemmeren. Ondersteuning van Surfshark voor een verscheidenheid aan VPN-protocollen betekent dat het op een reeks routers en apparaten kan worden geïnstalleerd.

Surfshark VPN-protocollen gebruiken de best beschikbare 256-bit AES-codering. Het bedrijf gebruikt ook een 2048-bits DHE-RSA-sleuteluitwisseling en een SHA512-authenticatiehash. Omdat de meeste mensen niet weten wat dat betekent, weet je gewoon dat het letterlijk de beste codering is die je kunt hebben. Surfshark heeft ook DNS- en WebRTC-lekbescherming in hun netwerk.

Prijs en de rest

Als het gaat om prijzen, is Surfshark de beste keuze in termen van de waarde die het biedt. Dit was zelfs een paar jaar geleden niet het geval, omdat Surfshark slechts een twinkeling was in het oog van zijn haaivader. Als het gaat om kortetermijnplannen, zijn de kosten redelijk. Als u op zoek bent naar een tweejarenplan, kunt u $ 1,99 per maand betalen, wat elke andere geweldige VPN overtreft.

Het mooie van Surfshark VPN is dat je elke maand gewoon de kleingeld van je bank kunt halen om de service te betalen.

3. ExpressVPN - Beste keuze voor snelheid

“Snelle, veilige, 700+ locaties”

ExpressVPN

SNELSTE
UITERST VEILIG
700+ LOCATIES

Voor starters

Dit Britse Maagdeneilandenbedrijf (locatie is belangrijk) is sinds 2009 actief en wint onze liefde als de op één na beste all-round VPN voor Australiërs. Er zijn verschillende redenen waarom we die bewering doen.

Voor de prijs van één abonnement krijgen klanten toegang tot een van de 2000+ snelle ExpressVPN-servers gevestigd in 94 landen. In het geval dat u zich dit afvraagt, is dit een vrij brede dekking, en dat is een goede zaak.

Veiligheid en privacy

De ruggengraat van een VPN ligt in de coderingsstandaard die het implementeert. AES-256 is de keuze van ExpressVPN. Je hoeft geen technologie-nerd te zijn om te begrijpen dat het tientallen supercomputers zou kosten om miljarden sleutels per seconde miljarden jaren te controleren om dit soort codering met brute kracht te kraken. Lees hier meer over hoe codering werkt.

U wilt niets te maken hebben met een VPN met een WebRTC-lek, met malware geïnfecteerde installatiebestanden of een zwak logbeleid. Uit onze testen blijkt dat ExpressVPN zo schoon is als een fluitje en beschikt over een niet-logbeleid dat zo strikt is als u zult vinden.

Voor nieuwkomers in VPN-lingo, geen registratie betekent dat ze geen gegevens bijhouden van uw gebruik van hun service. Geloof het of niet, sommige bedrijven wel. Die bedrijven staan ​​niet op onze lijst.

Op zoek naar een service waarmee probleemloos torrenting en overal toegang tot Kodi en Netflix mogelijk is? Dit is een van de belangrijkste redenen waarom sommige mensen een VPN-service gebruiken en ExpressVPN goed afrekent.

Prijs en de rest

Het beste is dat je al deze voorbeeldige functies krijgt en NOG STEEDS kunt genieten van een van de snelste VPN-ervaringen die je kunt vinden. De enige oplossing die we kiezen is ExpressVPN komt enigszins naar de hoge kant van de prijs, variërend van $ 6,67 tot $ 12,95 per maand, afhankelijk van de duur van het contract en de specials die ze mogelijk uitvoeren.

Klantondersteuning is belangrijk. We hebben enkele vragen verzonnen om de goede reputatie van het personeel van ExpressVPN op de proef te stellen.

Lang verhaal kort, ze deden het echt goed.

Hoewel we niet voorstellen dat je het universiteitsfonds van de kinderen invalt om deze VPN-service te krijgen, zou dit niet per se een slecht persoon van je maken.

4. VyPrVPN - Vierde keuze maar nog steeds redelijk goed

“Snelle, geweldige prijs, minder locaties”

Vypr VPN

BESTE PRIJS
MINDER IPS OM AAN TE SLUITEN
SNEL

De waarheid wordt verteld, we zouden er niet veel van maken als je zou kiezen VyprVPN in plaats van onze # 1 aanbeveling. Het is zo goed, maar iemand moet op de tweede plaats komen en de meeste dingen die we over dit bedrijf te zeggen hebben, zijn positief.

Hoewel een beetje onder de # 3 standaard van servers in 94 landen, kan VyPrVPN bogen 70 landen, wat niet armoedig is.

Onbeperkt betekent Onbeperkt

Maar wat we echt leuk vinden, is het onbeperkte streamingaspect van deze service, wat betekent dat je dat kunt letterlijk 24/7 online blijven de rest van je leven als je wilt, zal nooit een bandbreedte of prestatiebeperking tegenkomen. Niet alle VPN-services kunnen die claim maken.

Beveiliging is belangrijk in het VPN-spel. Zonder dat heeft het geen zin om de service te kopen. VyPrVPN bezit en onderhoudt al hun servers in-house. Dit betekent minder mogelijkheden voor uw persoonlijke gegevens om het daglicht te zien door verkeerd gebruik.

Torrents, Kodi en Netflix

VyPrVPN werkt technisch gezien met torrenting, Kodi en Netflix, hoewel niet altijd zonder een beetje vloeken en over dingen gooien. Torrents zijn toegestaan, maar worden niet aangemoedigd en uw torrentactiviteiten kunnen worden vastgelegd.

Kodi werkt prima, maar moet handmatig worden ingesteld. En dankzij de oorlog tegen Netflix tegen VPN's wordt het steeds moeilijker om een ​​server te vinden die betrouwbaar met deze service werkt.

Geen risicoproef

Net als NordVPN biedt VyprVPN een 30-dagen geld-terug-garantie. Als dit nieuw voor je is, betekent dat veel omdat het je ontsnappingsplan is voor het geval je plotseling gek wordt en besluit nooit meer internet te gebruiken.

Nieuwe VyprVPN-klanten krijgen een 50% prijsverlaging als dank van het bedrijf voor het uitproberen van hun service. Hoewel snel genoeg, is misschien wel de meest opvallende functie hun totale toewijding aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens.

5. Zuivere VPN

“Solide keuze maar een kleine stap terug”

Puur VPN-logo

DUURDER
INCONSISTENTE SNELHEDEN
MINDER IPS

Naar onze manier van denken, zou je echt niet online moeten gaan zonder een VPN, maar de realiteit is dat centen krap kunnen zijn en zelfs de relatief bescheiden kosten van NordVPN en ExpressVPN kunnen resulteren in overgeslagen maaltijden.

Voor degenen met een strikt budget bieden wij PureVPN ter overweging.

Wanneer de kost veel uitmaakt

Het komt erop neer dat u de meeste functies van de beste honden krijgt, zoals een geld-terug-garantie, volledig adequate ondersteuning en alle anonimiteit en privacy die u van een hoogwaardige VPN verwacht - maar voor een lagere prijs.

Nu gaan we hier niet zitten en beweren dat de PureVPN-kwaliteit net dat van de twee vorige keuzes is, want dat is het niet, maar de service is absoluut prima als u de uitgaven wilt beheersen.

Het eerste dat u waarschijnlijk opvalt wanneer u op de PureVPN-website terechtkomt, is dat het lijkt alsof ze veel functies hebben. Je hebt gelijk. Zij doen.

Een overvloed aan functies

We hebben het over anti-malware en virussoftware, advertentieblokkering, indringingsdetectie en preventie, app-filtering en de lijst gaat maar door. U zult dit niveau van beveiliging niet vinden bij andere diensten van dezelfde prijs.

Voeg hier nog een solide "no-sessie logging" -beleid aan toe en wat misschien wel de gemakkelijkste gebruikersinterface in de industrie is en je hebt een verdomd goede keuze voor Australiërs die weten dat ze een VPN nodig hebben maar ook een paar dollar moeten besparen.

Torrenting, enz.

Als torrenting je doel is met een VPN, is hier niets te zien. PureVPN blokkeert alle torrents van wat we kunnen vertellen. Net als de meeste andere VPN-services, kunt u verwachten problemen te hebben met het betrouwbaar openen van US Netflix vanaf de meeste van hun servers. Als je echter van Kodi houdt, biedt PureVPN een officiële add-on waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

6. Privé internettoegang

“Goedkoop, snel en langzaam”

privacy internettoegang

DUURDER
INCONSISTENTE SNELHEDEN
MINDER IPS

Private Internet Access (PIA) belandt midden in het peloton als het gaat om kwaliteits-VPN-diensten voor Australiërs. Wat dit betekent is dat er een klein beetje goed is, een klein beetje niet zo goed, en je krijgt het allemaal voor een behoorlijk fatsoenlijke prijs.

Een interessant aspect van deze VPN-service is dat u bereid bent om het coderingsniveau van uw verbinding te verlagen in ruil voor een snellere browsersnelheid. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat deze keuze alleen van toepassing zou zijn op diegenen die als kind te veel verfchips hebben ingenomen.

Maar wacht even!

U wilt MINDER codering?

Stel dat u weet dat u zich op een relatief veilig netwerk bevindt en dat u beseft dat het downgraden naar 128-bits codering (van 256-bits codering) u nog steeds een solide laag cryptografische bescherming biedt.

De snelheid die u wint, is wellicht de moeite waard.

Hoewel PIA boordevol servers zit, omvatten ze slechts 28 landen. Underwhelming. Het komt erop neer - als u zich niet in een van die landen bevindt, verwacht schildpadachtige verbindingssnelheden zelfs als u de codering volledig hebt verwijderd (dat raden we natuurlijk niet aan).

Dit is het spannende gedeelte als je van goedkoop houdt. Afhankelijk van de duur van het contract en andere opties die u kiest, zal uw maandelijkse tarief voor deze VPN waarschijnlijk tussen de $ 3 en $ 7 per maand vallen.

Netflix, Torrents en Kodi

De vraag die velen van jullie stellen is of PIA met dit soort diensten werkt. Je kunt Netflix van de lijst verwijderen, omdat geen enkele VPN betrouwbaar werkt met deze service in 2019. Misschien krijg je geluk en vind je nu een samenwerkende server en dat is het dan. Aan de positieve kant, deze VPN-service is vrij ondersteunend voor torrenting en werkt goed met Kodi.

Enkele serieuze nadelen

PIA bevindt zich in de VS, wat een ernstig nadeel is vanuit het oogpunt van privacy (lees meer over de 5 Eyes). Een ander nadeel dat het vermelden waard is, is dat er geen live chatfunctie is.

Zoooo ... geen slechte service, maar geen service waar we veel enthousiasme over kunnen genereren.

7. Trust.Zone

"Snel ... en klein"

Beste VPN Australië 2020

DUURDER
INCONSISTENTE SNELHEDEN
MINDER IPS

Soms doet grootte er niet toe, maar soms ook.

Trust.Zone's VPN-service heeft veel voordelen. Een ding dat het niet is, is het aantal en de locatie van servers. We hebben het over een schamele 135 in 31 landen. Het komt erop neer dat, hoe snel de verbindingssnelheden ook zijn, het bedrijf niet gunstig kan worden vergeleken met de voetafdruk die bedrijven boven aan onze lijst hebben achtergelaten.

Stiekeme snelle snelheid

Als je toevallig in een land in de buurt van een van hun servers woont, heb je waarschijnlijk een hoge verbindingssnelheid. globaal, Trust.Zone was de tweede snelste van degenen die getest zijn. Dat is geen kleine prestatie.

Eersteklas beveiliging

Een ander teken in hun voordeel is een toewijding aan veiligheid. Gevestigd in het exotische tropische wonderland van de Seychellen, neigt PIA naar giechelaanvallen wanneer gevraagd om gebruikersgegevens over te dragen aan de regeringen die dat soort dingen graag willen vragen. We hebben het over de gebruikelijke verdachten: VS, VK, Australië ... je snapt het wel.

Als je in de stemming bent voor torrent, heeft deze VPN-service geen beperkingen. Klaar om te Netflix en te relaxen in het land beneden? Meh, het kan voor u werken en het misschien niet. We konden de geografische beperkingen omzeilen op slechts drie van de zeven servers die we probeerden, dus gaven we het op.

Deze is ook een van jouw beste weddenschappen als u Kodi wilt gebruiken.

Sterke coderingsstandaarden en een low-end prijsbereik maken PIA een uitstekende keuze - als u toevallig een van de weinige bent in de buurt van een server.

8. Hide My Ass

“Grappige naam, rotte service”

HMAWe zouden willen dat Hide My Ass één grote grap was. Sorry. Het is niet. De service bestaat eigenlijk en vraagt ​​mensen om deel te nemen aan hun eigen speciale merk van incompetentie en doodshoofding.

Als er een categorie was voor de minst aanbevolen VPN-service in Australië, zou Hide My Ass (HMA) de gouden, zilveren en bronzen medailles opruimen.

Laten we dit zo duidelijk mogelijk zeggen. HMA is een vreselijke service op elk niveau dat alles betekent. We raden je aan het internet en alle bijbehorende technologie voor altijd af te zweren, naar de Outback te gaan en lid te worden van een Aboriginal-stam voordat je je aanmeldt bij deze VPN.

Ernstig. Zo erg is het.

Hoewel onze HMA-test tot een abrupt einde kwam, was het niet snel genoeg. We hebben een hele week geprobeerd om verbinding te maken met zowel Netflix als torrenting - geen geluk. Dit naast het willekeurig en vaak opstarten van onze verbinding.

Toen we probeerden ondersteuning te bellen, geen antwoord op e-mail, chatsessie, telefoongesprek of rooksignaal.

Ten slotte hebben ze het account zonder waarschuwing gedeactiveerd. Voeg aan deze parade van onbekwaamheid het feit toe dat verbindingssnelheden traag tot niet-bestaand zijn, ze staan ​​erom bekend logsessies op te slaan en samen te werken met wetshandhaving, en je hebt de uitkomst van een echt slechte service.

Beveelen wij HMA aan? Je zoekt het maar uit.

VPN's die we hebben getest en hoe we het hebben gedaan

Er zijn honderden VPN-producten beschikbaar, maar naar onze mening zijn slechts ongeveer twee dozijn het testen waard. We hebben de eerste beslissing genomen over welke de eerste keer zijn gesneden op basis van online sentiment en onze eigen branche-expertise.

Vervolgens kwam een ​​grondig testproces dat ongeveer zo ging:

 • connector.

  Koop software

  We gingen eigenlijk online en kochten het product tegen de volledige prijs van een verkoper, installeerden het op onze stocklaptop en testten het een week lang.

 • connector.

  Snelheidstest

  Kies zeven verschillende willekeurige geografische locaties. Elke VPN-kandidaat van deze locaties getest.

 • connector.

  Controleer op lekken

  Er zijn verschillende bronnen van lekken (WebRTC, enz.) Die uw privacy en anonimiteit in een oogwenk kunnen wegnemen en het kenmerk zijn van een slechte VPN-service.

 • connector.

  Geo-compatibiliteit

  De mogelijkheid om torrent en geografische beperkingen van Netflix / Kodi te omzeilen, is één reden waarom VPN's populair zijn. We hebben deze functies beoordeeld.

 • connector.

  Makkelijk te gebruiken

  Gecontroleerd hoe vriendelijk de gebruikersinterface was en het reactievermogen van de klantenservice.

 • connector.

  Kosten versus waarde

  Omdat we niet allemaal goudklompjes hebben en Bitcoin uit onze zakken valt.

 • connector.

  Privacy- / beveiligingsfuncties

  De bestaansreden van een VPN.

Hoewel het testen doorgaat, voor de ranglijst van 2019 we hebben 20 van de topservices geëvalueerd. De testomgeving met betrekking tot computer en besturingssysteem was hetzelfde, om een ​​eerlijk resultaat te krijgen.

Voor het geval dat we het niet duidelijk genoeg hebben gemaakt, nemen we geen aansporingen - financieel of anderszins - om tot de aanbevelingen op deze pagina te komen. Dit zijn onze eigen meningen, tot stand gekomen door het zweet van onze wenkbrauwen, en veel tijd besteed aan het aanbrengen van vingers op het toetsenbord.

“Dus jullie hebben 20 VPN-abonnementen gekocht en betaald ?!”

Uiteraard is het antwoord op die vraag ja. Let ook op de overeenkomst tussen onze testperiode en de gratis proefperiode die door de meeste services wordt aangeboden. Kom op, je dacht niet ...?

We werken hier in de buurt en onze roeping was hoger dan alleen maar een stel Aussies met te veel VPN-abonnementen.

Veel Gestelde Vragen

afbeelding met een gecodeerde tunnel voor VPN'sWat is een VPN en hoe werkt het??

Een gecodeerde verbinding tussen uw computer en internet.

Los van uw ISP stuurt een VPN de door uw online activiteit gegenereerde gegevens via een andere server, waardoor uw werkelijke locatie wordt verborgen door een ander IP-adres toe te wijzen. Bovendien worden de gegevens gecodeerd om te voorkomen dat ze door hackers worden gezien.

Een VPN biedt een veel hoger niveau van privacy en anonimiteit dan beschikbaar via uw ISP. De meeste VPN-services bouwen voort op open source-protocollen zoals Open VPN.

Hoe het werkt

Hoewel je hoofd zou kunnen imploderen als je helemaal opnieuw een werkende VPN-verbinding moest bouwen, is het gebruik van een VPN niet ingewikkeld.

 1. Download VPN-software en installeer deze op uw apparaat.
 2. Start een browsersessie door de software te openen.
 3. Uw gegevens worden gecodeerd voordat ze uw computer verlaten.
 4. Na versleuteling gaan uw gegevens naar de VPN-server.
 5. Na het passeren van de VPN-server worden uw gegevens (nog steeds gecodeerd) naar uw online bestemming geleid - zoals een bankwebsite of uw favoriete sociale media-pagina.
 6. Vanuit het oogpunt van online bestemming lijkt het erop dat de gegevens afkomstig zijn van de VPN-server.

De big deal met dit alles is dat, dankzij het coderingsprotocol, data in transit (zoals creditcard- of sofinummers) onleesbaar is voor iedereen die erin slaagt het systeem te hacken en een kijkje te nemen.

Zie een VPN-verbinding als een veilige tunnel waardoor alle informatie die aan een online sessie is gekoppeld, veilig kan worden verborgen voor de buitenwereld.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een VPN?

Bereik een geheel nieuw niveau van online beveiliging en privacy.

Dankzij codering verlaagt het gebruik van een VPN aanzienlijk de kansen dat uw gegevens worden gestolen en verkocht op het Dark Web of aan adverteerders zonder uw toestemming. Bovendien ziet uw IP-adres eruit alsof u toegang hebt tot internet vanaf de fysieke locatie van de VPN-server, waardoor een niveau van anonimiteit wordt gecreëerd dat ongeëvenaard is met een traditionele ISP.

Is het legaal om een ​​VPN in Australië te gebruiken? australië online privacy profiel

Legaal voor nu maar recente wetgeving zou een gladde helling kunnen zijn.

De meeste westerse landen, waaronder Australië, staan ​​onbeperkt gebruik van VPN-services toe. Maar een wet uit 2015 maakte het toegestaan ​​voor degenen die auteursrechten bezitten die worden geschonden, een federaal gerechtelijk bevel kunnen krijgen om het binnen het land te laten blokkeren.

Tot nu toe zijn er geen verdere wetgevende stappen gezet tegen VPN's. Veel Australiërs gebruiken dit soort diensten om de inspanningen van de overheid om inhoud te reguleren te omzeilen.

Bekijk onze lijst met landen die VPN-gebruik hebben verboden.

Met welke VPN kan ik Netflix streamen??

Kies uw service zorgvuldig als u Amerikaanse Netflix wilt.

Het is geen geheim dat de rest van de wereld verlangt naar de Amerikaanse versie van Netflix. Daar zijn drie redenen voor: keuzes, keuzes, keuzes. De streaming gigant biedt verschillende selecties in verschillende delen van de wereld en als je toevallig op de verkeerde plek bent door geboorterecht, heb je pech tenzij ...

Je hebt het geraden. Door een VPN te kiezen in het verheven land van de vrije en thuis van de dapperen, kun je Big Brother Netflix voor de gek houden door te denken dat je een doorgewinterde Yankee bent en keuzes maken uit de VOLLEDIGE catalogus. Houd er rekening mee dat Netflix op kruistocht is om te voorkomen dat alle VPN's hun service ontgrendelen.

Hier zijn onze keuzes voor de beste VPN's voor Netflix, diegene die in bijna elk land en voor bijna alle websites werken.

Volgen VPN's wat ik online doe en bewaar logbestanden? vpn logging beleid scorekaart

Afhankelijk van welke service u gebruikt, is het antwoord op beide - heel goed mogelijk.

Hoewel het bijhouden van uw online activiteiten en het opslaan van logbestanden die hetzelfde document lijken in strijd te zijn met de hele reden voor het gebruik van een VPN, vergist u zich niet dat tal van diensten houden zich bezig met deze praktijken.

Hoewel wat logboekregistratie nodig is om problemen op te lossen en accounts correct te beheren, lopen veel van de meest populaire services rond het concept van privacyinvasie.

U bent misschien geïnteresseerd in het lezen van ons artikel over welke VPN's online activiteiten niet bijhouden of identificatiegegevens registreren.

Zijn VPN's veilig voor Torrenting?

Goede VPN's - Natuurlijk. Slechte VPN's - niet zo veel.

Torrenting, ook wel peer-to-peer (P2P) bestandsdeling genoemd, is het Wilde Westen van het internet. Nergens online bent u meer vatbaar voor het oppakken van een virus of malware of struikelt u over een wetshandhavingsfunctionaris die zich voordoet als Johnny Copyright Violator.

Als het lijkt dat het een goed idee is om gebruik te maken van een VPN voordat je naar een van deze bezienswaardigheden gaat, zijn we hier om te zeggen dat dit een verstandige beslissing is.

Of u nu verschillende censuurpogingen van de overheid wilt omzeilen of een illegaal gekopieerd bestand van uw favoriete film wilt downloaden (kom op, het is 2020, geen zin om te doen alsof dat niet zo is), het kiezen van een VPN van hoge kwaliteit moet verplicht zijn. Hoe weet je welke?

Dit artikel onthult de vier beste VPN's voor torrenting die we konden vinden.

Kunt u een VPN op een router instellen? afbeelding van vpn router setup

Maak uw hele wifi-verbinding privé.

Het gebruik van een VPN-service op uw primaire internetapparaat is goed, maar het kan nog beter worden wanneer u het instelt om via een router te draaien en uw hele wifi-netwerk te privatiseren. Er is een kerstman en ja, dat kan.

Er zijn een weinig voordelen voor een routergebaseerde VPN-service die verder gaan dan de verbeterde beveiliging en privacy die de traditionele configuratie al biedt.

 1. Handhaaf altijd een actieve VPN-verbinding
 2. Verbind meerdere apparaten met één account
 3. Werp een breder, veiliger net over uw huishouden

Het kiezen en instellen van een VPN-router valt buiten het bestek van dit artikel, maar tutorials zijn er in overvloed op Google.

Kunt u een VPN instellen op een gameconsole of Smart TV?

Als u eerst uw router VPN-maakt.

Er zijn eigenlijk een paar verschillende manieren om deze kat te villen. De eerste zou zijn om een ​​VPN-app rechtstreeks op uw smart-tv te downloaden en te installeren, hoewel niet alle deze mogelijkheid hebben. Een andere manier om dit aan te pakken, is een VPN-verbinding via uw thuisrouter uit te voeren (zie vorige vraag).

Omdat je gameconsole of smart tv hun internetsignaal van het thuisnetwerk ontvangen, worden ze beschermd door de VPN-router die je maakt.

Wat is de beste gratis VPN voor Australië?

Betaalde VPN-service is altijd beter, maar er zijn gratis opties.

Misschien heb je het oude gezegde gehoord: "Als het product gratis is, JIJ bent het product.

Het komt erop neer dat weinig bedrijven uit de goedheid van het hart van de CEO komen en beloven om een ​​service / product van wereldklasse te leveren zonder kosten ooit. Je moet begrijpen dat als een VPN-service zichzelf gratis noemt, dit gewoon betekent dat ze hun geld verdienen op niet-traditionele manieren zoals:

 1. Bied een minimale service zonder kosten, maar sla je met upsells om snelheid- of bandbreedtebeperkingen te verwijderen die het nut verstikken.
 2. Uw gegevens verzamelen / verkopen aan adverteerders of op het Dark Web.
 3. Verkoop advertenties die elke hoek van het scherm opvullen.

Hoewel je misschien denkt dat je iets gratis krijgt, is dat niet zo. De manier waarop u uiteindelijk zult betalen is misschien niet meteen duidelijk, maar het zal uiteindelijk zijn hand spelen.

Nog steeds vastbesloten om een ​​gratis VPN-service van hoge kwaliteit te vinden?

Lees ons artikel over uw gratis beste opties.

Wat is de snelste VPN die er is? Beste VPN Australië 2020

Versleuteling vertraagt ​​een VPN.

Misschien heb je er nog niet over nagedacht, maar het proces van het coderen van alle gegevens die over je internetverbinding reizen, vertraagt ​​alles. Dit is een probleem waar elke VPN-service tegenaan loopt en voortdurend vecht om te overwinnen.

Als de codering supersterk is, is de snelheid traag. Als de snelheid groot is, is de codering zwak.

Maar een paar services zijn erin geslaagd dit probleem op te lossen en consistent hoge verbindingssnelheden en luchtdichte beveiliging te handhaven.

Het maakt niet uit wie de ranglijst doet, NordVPN komt meestal in de buurt van de top van een aanbeveling als het gaat om snelheid.

Lees onze NordVPN-beoordeling, voor het geval je het de eerste keer hebt gemist.

Hoeveel kosten VPN's?

Meer dan een stuk kauwgom, minder dan een Ferrari.

Laten we de spanning beëindigen. Ze zijn niet zo duur in het grotere geheel. Met de meeste legitieme VPN-services kunt u $ 2 tot $ 10 per maand gebruiken. Houd er rekening mee dat dit een service is die u samen met - niet in plaats van - uw internetprovider gebruikt.

Tussen de twee zou je niet meer dan $ 20 per maand moeten zijn.

Lijkt me een behoorlijk goede deal om online privacy te behouden en te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens worden gekidnapt en verkocht aan de hoogste bieder.

Zijn er gevaren bij het gebruik van een VPN?

Ze bijten niet, als je dat vraagt.

De enige het echte risico van het gebruik van een VPN is als u een scummy-service kiest die malware op uw computer installeert of uw persoonlijke gegevens of financiële informatie oogst om te verkopen. Dat is een zeer reëel gevaar dat meestal afkomstig is van gratis diensten.

Dit is waarom je ECHT je onderzoek (zoals het lezen van deze pagina - goed gedaan) vooraf moet doen om de slechte acteurs te verwijderen.

Slechts een klein beetje due diligence van uw kant kan ervoor zorgen dat u zich niet aanmeldt bij een van deze jokers. Degenen die slechte dingen doen, hebben veel ongelukkige voormalige klanten die niet bang zijn om online te gaan en alles te vertellen over hun slechte ervaring.

Dit artikel dat we hebben geschreven, zal je snel op de hoogte brengen van de kwetsbaarheden die duistere VPN-services mogelijk proberen uit te buiten.

Kan een VPN mijn internet sneller maken?

Tenzij de natuurwetten worden ingetrokken.

Zoals eerder vermeld, verhoogt het coderingsproces waarmee een VPN uw surfervaring veiliger maakt, niets om de snelheid van de internetverbinding te verhogen. In feite heeft het toevoegen van een VPN aan de mix, behalve een paar serviceproviders, meestal een vertragend effect.

Voor een snellere internetverbinding moet u oplossingen met uw ISP verkennen.

Lees onze gids voor het versnellen van uw internetverbinding met enkele aanpassingen en hacks.

Kan een VPN worden geblokkeerd? lijst van landen waar VPN's verboden of illegaal zijn

Komt de zon op in het oosten? Ja.

Helaas kan uw VPN-service worden geblokkeerd op ISP-niveau of met behulp van een DNS-router. Het blokkeren van VPN's wordt normaal gesproken geassocieerd met grote organisaties die paranoïde zijn over computerbeveiliging of overheden die betrokken zijn bij internetcensuur.

Dit kan op verschillende manieren worden bereikt.

 1. IP-adressen blokkeren die worden geassocieerd met populaire VPN-services. Sommige overheden kiezen ervoor om alle IP-adressen die afkomstig zijn buiten het land te blokkeren.
 2. Blokkerende poorten die algemene VPN-tunnelingprotocollen ondersteunen.

Het goede nieuws is dat er geen perfecte manier is om ALLE VPN-services permanent te blokkeren. Het is een vloeiend spel waarin de regels voortdurend veranderen. Als u merkt dat uw VPN-verbinding voortdurend wordt aangevallen, zijn er andere methoden om uw IP-adres te verbergen.

Wil je leren hoe je je IP-adres kunt verbergen (het is eigenlijk vrij eenvoudig). Bekijk dit artikel om te zien hoe.

Kun je worden gevolgd als je een VPN gebruikt?

Niets is waterdicht.

Hoewel een goed functionerende VPN-service het moeilijker maakt om te worden gevolgd, kunt u er zeker van zijn dat er geen technologie beschikbaar is die u onzichtbaar maakt. Hier zijn slechts enkele van de mogelijkheden:

 1. Je VPN lekt je echte IP
 2. Uw VPN-server wordt gehackt
 3. Uw VPN-service installeert malware op uw computer
 4. Slimme hackers kunnen u op andere manieren dan het IP-adres vinden
 5. Er zijn er veel, VEEL anderen ...

Het komt erop neer dat een VPN meer anonimiteit en veiligere gegevens biedt, maar er is geen man, vrouw of kind op deze aarde dat met zekerheid kan beloven dat u nooit zult worden gevolgd bij het gebruik van een VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me