Beste VPN’s voor Netflix (2020)

Toen ik jong was, hield ik van de natuur en bracht ik het grootste deel van mijn tijd door bij de Murray, maar elke man die in de tweede helft van de jaren 90 volwassen werd, kan je vertellen dat het buiten na een tijdje saai wordt en je echt entertainment wilt.


Helaas voor mij en mijn vrienden was entertainment moeilijk te vinden. Als je te jong bent voor een beetje ambervloeistof en de puberteit je onder de acker heeft, is het onmogelijk om dronken en verward te worden. ��

Destijds, en tot op de dag van vandaag, wend ik me tot Amerikaanse films om mijn honger naar opwinding te lessen. Maar Zuid-Australië is slecht als het gaat om films. Het was tenminste toen. De enige bioscoop die ik me herinner is het historische Capri-theater en dat was 60 kilometer verderop. boe!!

Toen mijn ouders mij en mijn broer een computer bezorgden, waren we dolgelukkig. Eindelijk zouden we YouTube kunnen kijken en films downloaden. Het volstaat te zeggen, het was leuk zolang het duurde.

Zoals elke Aussie weet, heeft de regering hard gewerkt aan piratensites en niet minder dan 59 torrentwebsites geblokkeerd. En dat is niet alles. De Amerikaanse videobibliotheek van Netflix is ​​ook niet beschikbaar in Australië, net als sites als Hulu en Crackle.

Tot overmaat van ramp kan de inhoud die nog steeds direct beschikbaar is voor Aussies ons aanvallen met ongewenste advertenties, schadelijke software en virussen, en onze persoonlijke gegevens stelen.

Gratis betekent dat u het product bent

Ransomware-aanvallen zoals NotPetya, Locky, Jigsaw en CrySis hebben ons de afgelopen jaren geld en gevoelige persoonlijke gegevens gekost en er is geen teken van vertraging. Vanaf oktober namen cyberaanvallen toe in Australië.

Het zijn niet alleen de banken en grote bedrijven die kwetsbaar zijn voor dergelijke aanvallen. Als Jigsaw ons iets heeft geleerd, is het dat de gemiddelde burger kan worden gericht en zijn persoonlijke gegevens gegijzeld door een nekbaard met een flashdrive in zijn gumboot.

Gelukkig zijn er een aantal geweldige VPN's (Virtual Private Networks) die onze online-ervaring privé en veilig kunnen maken. Met militaire versleuteling kunt u met deze VPN's op internet surfen of uw favoriete films streamen & Tv-programma's zonder zorgen voor blokkering of spoofing.

Aan de andere kant, wanneer u de meeste VPN's gebruikt, krijgt u onvermijdelijk een proxy-foutmelding wanneer u probeert toegang te krijgen tot services zoals US Netflix. Maar dit is een probleem dat eenvoudig kan worden verholpen door de juiste VPN voor de taak te kiezen.

Elke VPN op deze lijst is speciaal aanbevolen vanwege hun vermogen om geblokkeerde inhoud te omzeilen, met name Netflix. Als u een van deze VPN's gebruikt, kunt u de Amerikaanse Netflix en de Netflix-catalogus van een ander land in kristalheldere HD-kwaliteit bekijken. Als u op zoek bent naar een gratis VPN, raden we u af het te traag te gebruiken om video's betrouwbaar te streamen.

Hieronder zullen we precies ingaan op wat een Netflix VPN is en waarom het de bibliotheek van de streamingdienst voor u kan deblokkeren. We zullen elke VPN bekijken die hiervoor werkt en waarom sommige het niet waard zijn om te gebruiken. Als extra assistentie bespreek ik hoe u een VPN voor dit doel instelt.

Laten we beginnen!

NordVPN

Geavanceerde bedreigingsdetectie + dodingschakelaar + codering van militaire kwaliteit

PROS

Verscheidenheid van prijsopties en betaalmethoden
Toegang tot Netflix
Staat torrenting toe
Eenvoudige accountconfiguratie
Veilige codering
Uitstekende interface
Glad webontwerp
Verscheidenheid aan add-ons
Klantenservice

CONS

Snelheden zijn traag in bepaalde delen van de wereld.

NordVPN werkt buiten de jurisdictie van Panama, ver weg van de Fourteen Eyes, en is een VPN waarop u kunt vertrouwen om uw informatie vertrouwelijk te houden. Zij zijn immuun voor piraterijwetten wat betekent dat u overal en altijd verbinding kunt maken.

Met een realtime blokkeerlijst van websites die malware, spyware en trackers hosten, is de kenmerkende CyberSec-technologie van NordVPN eenble om schadelijke software of snuffels te detecteren wanneer u een gevaarlijke site bezoekt. Op deze manier kunnen ze u blokkeren voor toegang tot een site die uw gegevens in gevaar brengt.

Met codering van militaire kwaliteit en Dubbele VPN (twee beschermingslagen), NordVPN houdt u stevig in het geheim gehuld terwijl u op internet surft of inhoud downloadt.

Persoonlijk houd ik van hun DNS-lekbescherming (de beste die ik ben tegengekomen) en de "Onion Over VPN" (uw berichten zijn genesteld in coderingslagen zoals de lagen van een ui).

Helaas biedt NordVPN geen app voor het blokkeren van advertenties, maar afgezien daarvan hebben ze de meeste functies waarnaar men in een VPN zou zoeken: DNS-beveiliging, kill-schakelaar, enzovoort.

Kenmerken

CyberSec, onbeperkt downloaden, filesharing, firewalls en beveiliging; DNS-lekbescherming, 6 gelijktijdige verbindingen, 24/7 livechat, 99,9% uptime, 1000+ servers

Lees hier onze volledige NordVPN-review.

Surfshark

Superieure codering, onbeperkte verbindingen, ingebouwde kill-schakelaar

Surfshark-logo

PROS

Blokkeert Netflix en andere mediastreamingdiensten
Werkt goed voor torrenting en P2P-bestandsuitwisseling
Strikt no-log beleid
Onbeperkte IP-adressen, bandbreedte en verbindingen
Superieure beveiliging en codering
Dood-schakelaar inbegrepen bij alle plannen
Beschikbaar in landen met netto censuur of blokken
Gratis proef en 30 dagen geld-terug-garantie
DNS-, IPv6- en WebRTC-lekbescherming

CONS

Kleiner netwerk van servers dan andere VPN's
Snelheden kunnen variëren van server tot server
App-interface mist ontwerpoptimalisatie

Sufshark is de nieuwe VPN-service op het blok. Het bedrijf groeit elke dag en lijkt vastbesloten te eindigen als de beste VPN op de markt. De service heeft een 30-dagen geld terug garantie en bouwt snel een van de beste reputaties op het blok.

Toen Surfshark voor het eerst begon, twijfelden de meeste mensen aan hen. Een andere VPN? Het bedrijf zag duidelijk de markt en dacht dat het beter kon. Het heeft al meer dan 800 servers in meer dan 50 landen. Het lijkt er ook op elke dag meer servers toevoegen.

Waarom staat het zo hoog op onze Netflix-lijst? Eén ding dat het over veel VPN-services heeft, is ondersteuning voor het IPv6-protocol. Door dit protocol te gebruiken, kunnen ze een onbeperkt aantal IP-adressen voor hun klanten.

Het oude IPv4-protocol dat door veel VPN's wordt gebruikt, kan een beperkt aantal unieke IP's toewijzen. Dit is een belangrijk onderscheid, zoals Netflix en andere bedrijven kunnen VPN's detecteren en blokken initiëren vanwege duizenden gebruikers afkomstig van hetzelfde IP-adres.

Kenmerken

24/7 Live Chat, fantastische apps, onbeperkt alles, een absurd coderingsprotocol, geen logboekregistratie en een groeiend serverbestand.

Lees hier onze complete Surfshark review en analsyis.

ExpressVPN

Snel, veilig en heel veel servers

PROS

145 serverlocaties
Diverse prijsopties & Betaalmethodes
Compatibiliteit met meerdere apparaten
Deblokkeer Netflix Amerikaans en Amerikaans Samoa
Onbeperkte snelheid en bandbreedte
RSA-4096 & SHA-512 HMAC-authenticatie
Superieure prestaties in 90+ landen
Superieure klantenservice
Toegewijde IP's

CONS

Prijzere optie dan anderen
Beperkte instellingen en configuraties
Geen telefonische ondersteuning

Dit is een van mijn algemene favorieten als het gaat om gerenommeerde VPN's die veel te bieden hebben. Ze hebben de hoogste snelheden en bieden onbeperkte downloads en een superveilige 256-bit encryptie.

Het zou moeilijk zijn om een ​​enkele VPN te vinden die overeenkomt met ExpressVPN voor vriendelijke, deskundige klantenondersteuning en ultieme beveiliging. Hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en 24/7 live chat zijn bonussen voor al jullie bludgers die niet de moeite nemen om zelf dingen uit te zoeken.

Ze helpen u bij elk probleem en zorgen ervoor dat u een positieve ervaring hebt met het gebruik van hun servers of dat u een volledige terugbetaling krijgt.

Kenmerken

Inhoud overal, geen logbestanden, 145 serverlocaties, de kenmerkende Speed ​​Test van ExpressVPN, bekroonde apps, 24/7 klantenondersteuning en split tunneling.

(Lees hier onze volledige ExpressVPN-recensie)

PureVPN

Uitstekende beveiliging, snelle snelheden en geweldige service

PROS

Duidelijke interface
Vijf unieke presets
Uitstekende snelheden
P2P toegestaan
Geen logboekbeleid
Sterke codering
Betalingsflexibiliteit

CONS

Eerdere gevallen van DNS-lekken
Registreert tijdstempels en bandbreedte
NAT-firewall en andere add-ons kosten extra

Als je eerlijk wilt gaan bij Netflix, is PureVPN de VPN voor jou. Het werkt 100% van de tijd, of u nu de Amerikaanse Netflix-catalogus wilt verkennen of Hulu, Kodi en / of Amazon Prime wilt bekijken.

Hun servers ondersteunen ook P2P-delen, wat betekent dat u al die torrent-sites die de overheid probeert weg te nemen, kunt deblokkeren. Met 80.000+ servers, PureVPN is een van de grootste en meest voorkomende VPN's die er zijn en ze hebben een verdomd goede reputatie voor DNS-lekbescherming.

PureVPN is compatibel met iOS en Android en biedt een reeks protocollen van OpenVPN en L2TP tot IKEv2 en SSTP.

Maar geloof me niet op mijn woord. The Mashables en The New York Times hebben deze ook geprezen vanwege hun sterke codering en onverslaanbare prijzen. Als je een vechter bent die het zich niet kan veroorloven om je hele pakje te laten vallen bij veilig surfen op internet, zul je blij zijn als een varken in stront met PureVPN.

Zij zijn goedkoop en eenvoudig in te stellen. En de kers op de taart is hun geld-terug-garantie van zeven dagen. Als dat niet voldoende is, overweeg dan het feit dat ze vijf gelijktijdige verbindingen toestaan. Dat zijn twee meer verbindingen dan de meeste van hun concurrenten.

Kenmerken

Hoge snelheden, geen logboekbeleid, geld-terug-garantie, deblokkeert Netflix en torrenting, getest en goedgekeurd

(Lees hier onze volledige PureVPN-recensie)

VyprVPN

Meer dan 70 servers, sterke codering, ideaal voor Netflix

PROS

Servers in meer dan 70 landen
Bliksemsnelle snelheden (ideaal voor streaming)
Sterke codering
Volledig uitgeruste beveiliging
Blokkeert Netflix

VyprVPN is een goede keuze voor Netflix en andere streamingdiensten. Ze bieden een ijzersterke codering en alle geavanceerde beveiligingsfuncties waar u om zou kunnen vragen. We hebben het over militaire codering, uitzonderlijke snelheden en service in meer dan 70 landen.

Van hun ergonomische software tot hun compatibiliteit met meerdere apparaten, VyprVPN is een gigant onder VPN's en biedt, net als ExpressVPN, hun klanten een 30-dagen geld-terug-garantie.

Persoonlijk ben ik niet echt dol op hun klantenserviceteam (kortaf en niet zo informatief), maar dat is een kleine prijs voor een fatsoenlijke codering en totale anonimiteit.

En voor vechters die niet meteen van hun geld willen scheiden, zij bieden een gratis proefperiode van 3 dagen aan zodat u kunt zien hoe het werkt voordat u een abonnement koopt.

Kenmerken

Onbeperkt downloaden en streamen, 3 gelijktijdige verbindingen, geld-terug-garantie, verslaat throttling, meerdere protocollen, Chameleon-protocol, multi-app integratie

(Lees hier onze volledige VyprVPN review)

TorGuard

Niet zoveel locaties maar totale privacy

PROS

Snelle verbindingen
Deblokkeer Netflix US
Bruikbaarheid op alle platforms
Geavanceerde functies
24/7 klantenondersteuning
TSL en 256-bit encryptie

TorGuard Anonieme VPN is een haalbare optie voor degenen die geen honderdduizenden IP-adressen of honderden serverlocaties verwachten.

Met een Socks5-proxy en een specifiek IP-adres stelt de Anonieme VPN van Torguard haar gebruikers in staat om geblokkeerde inhoud te streamen en torrents te downloaden met volledige privacy.

Je zal zijn toegang hebben tot alles van Netflix en Hulu tot Pandora en Crackle anoniem.

Een van de dingen die ik het leukste aan hen vind, zijn hun betaalmethoden. U kunt betalen met Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash en Money Bookers naast de belangrijkste creditcards en Google Wallet.

Hoewel TorGuard een beetje kaal is vergeleken met de andere VPN's op deze lijst, is het nog steeds een veilige en snelle VPN-oplossing die OpenVPN, PPTP of L2TP ondersteunt.

Met servers in zowel Australië en Nieuw-Zeeland als in 98 andere landen, weet u dat u verbinding kunt maken en krijgen wat u wilt met hun software.

Kenmerken

Ondersteunt alle apparaten, waaronder Xbox 360, 5 gelijktijdige verbindingen, supportticket, e-mailondersteuning, 100+ servers in 37 landen, codering van militaire kwaliteit

(Lees hier onze volledige TorGuard-recensie)

Goose VPN

Goed maar veel te veel verbindingsdruppels

PROS

Betaalbare prijzen
Netflix-toegang
P2P-ondersteuning
Ergonomische software
Geen logboekbeleid

CONS

Geen live chat ondersteuning
Lagere snelheden dan de meeste, vooral bij gebruik van OpenVPN
Moeilijk om de router te configureren
Verbindingen gaan vaak verloren

Goose VPN krijgt een score van 75% van mij omdat ze absoluut een gerenommeerde VPN zijn, maar ze zijn verre van de beste. Deze in Nederland gevestigde service is een van de nieuwere VPN's op de markt en misschien zullen deze op termijn verbeteren.

Zoals het er nu uitziet, missen ze de geavanceerde functies of reeks protocollen die ik verwacht van een VPN-oplossing van topkwaliteit.

Dat gezegd hebbende, krijg je toegang tot Netflix, P2P-ondersteuning en onbeperkte verbindingen. Hun software is eenvoudig genoeg te installeren en ze bieden een gratis proefversie van 30 dagen gratis, zodat u zelf kunt zien of ze het waard zijn om te gebruiken.

Het beste wat ik over Goose VPN kan zeggen, is dat ze dat zijn redelijk betaalbaar en bieden zoveel gelijktijdige verbindingen als je zou willen. De eerste maakt ze niet echt opmerkelijk (er zijn veel goedkope VPN's die er zijn), maar de laatste is behoorlijk uniek. Ik kan me niet herinneren dat ik één VPN heb getest die meer dan zes gelijktijdige verbindingen bood.

Als je kunt vallen in downloadsnelheden af, dan kun je Goose VPN proberen. Je kunt zeker veel slechter doen (zie: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Kenmerken

30 dagen gratis op proef, sterke codering, geen logboekbeleid

Kan ik een gratis VPN voor Netflix krijgen?

gratis vpnAls je nieuw bent bij VPN's en gewoon wilt zien hoe ze werken of als je een vast inkomen hebt en je geen betaalde VPN-oplossing kunt betalen, kun je veel van deze uitstekende VPN's gratis bekijken, meestal voor een proef periode van een week of een maand. Maar verwacht niet dat Netflix en soortgelijke streamingdiensten worden ontgrendeld met gratis software.

De trieste waarheid is dat Netflix hard werkt op servers die behoren tot VPN's. Daarom kunnen alleen premium VPN-services de blokkering opheffen. Het goede nieuws is dat bijna elke VPN op deze lijst supergoedkoop is, dus u zult de bank niet breken om er een uit te proberen.

Deblokkeer Netflix overal

Beste VPN's voor Netflix (2020)Iedereen wil een squizz op Netflix omdat ze de reuzen zijn van modern entertainment. De enorme hoeveelheid films, tv-shows en documentaires die ze in hun monsterlijke catalogus aanbieden, is ontzagwekkend.

Hoewel de Netflix-bibliotheek enorm is, hebben niet-Amerikaanse kijkers veel om naar uit te kijken als ze de Amerikaanse Netflix-catalogus deblokkeren. Amerikaanse Netflix-abonnees ontvangen tonnen inhoud die andere landen niet ontvangen.

Wat is een VPN voor Netflix?

VPN staat voor Virtual Private Network. Deze service zorgt ervoor dat u eruit ziet alsof u toegang tot internet hebt vanuit een ander deel van de wereld dankzij de verschillende IP-adressen van VPN's die uw werkelijke IP-adres maskeren.

Gebruikmakend van een van hun Amerikaanse servers, lijkt u vanuit de VS toegang te krijgen tot Netflix. Het resultaat is een catalogus waarin je uitroept: "Eerlijk gezegd, van de sav!"

Waarom hebben verschillende landen verschillende Netflix-catalogi?

Vanwege licentiebeperkingen die zijn opgelegd door de productiebedrijven achter de films en televisieprogramma's die in licentie zijn gegeven aan Netflix, kunnen de streaming koningen bepaalde beperkte inhoud niet met alle regio's delen.

Dit is niet de fout van Netflix, het is duidelijk uit de rijkdom aan exclusieve content die ze in opdracht van enkele van de topnamen in entertainment hebben gegeven dat ze inspanningen leveren om content aan de hele wereld te leveren (Game of Thrones, Orange is the New Black, Sandy Wexler, The Punisher, Stranger Things, House of Cards).

Helaas zijn hun handen gebonden als het gaat om reeds bestaand materiaal. Maar dat betekent niet dat je handen gebonden zijn en dat is niet zo. Het hoeft tenminste niet met VPN's tot je beschikking te zijn.

Netflix-proxyfout: corrigeer proxyblokken

In het verleden hebben mensen geprobeerd de Amerikaanse catalogus van Netflix te deblokkeren met behulp van proxysites. Als je dit onlangs hebt geprobeerd, weet je dat het niet meer kan, omdat Netflix een proxyblokkering gebruikt.

Wanneer je dit nu probeert, verschijnt er een foutmelding met de tekst: 'Oeps, er is iets misgegaan. Streamingfout. U lijkt een deblokker of proxy te gebruiken. Schakel een van deze services uit en probeer het opnieuw. "

Dus hoewel een DNS-proxy vroeger een goede manier was om dit aan te pakken, zal het nu niet voor je werken. De de enige manier om met succes toegang te krijgen tot US Netflix is ​​om een ​​Netflix VPN te gebruiken.

Gelukkig zullen de VPN-services op deze lijst het Netflix-proxyblok omcirkelen en al die opvallende inhoud ontketenen waar je naar hebt gekeken om te bekijken.

Elke regiospecifieke Netflix-catalogus is binnen handbereik. Een VPN is de beste manier om Netflix-blokken te omzeilen.

Zal het gebruik van Netflix je in de problemen brengen?

Onwaarschijnlijk. Hoewel de servicevoorwaarden van Netflix duidelijk aangeven dat een gebruiker zijn Netflix-account zal afsluiten als hij betrapt wordt op het gebruik van een VPN om toegang te krijgen tot alternatieve catalogi, is er geen registratie dat hij dat ooit heeft gedaan.

Geen enkele gebruiker is ooit vervolgd voor het gebruik van een VPN om Netflix te deblokkeren, noch zijn ze vervolgd voor het deblokkeren van andere streamingdiensten.

De reden waarom ze niet hard op mensen afkomen voor het gebruik van VPN's is vrij eenvoudig. Het is niet in hun belang om abonnees te verliezen alleen omdat deze abonnees toegang hadden tot inhoud zonder licentie. Dus stream door!

Beste Netflix VPN's - Conclusie

Voor degenen met een Netflix-abonnement opent een VPN een wereld van mogelijkheden. De meeste abonnees over de hele wereld zijn aanzienlijk beperkt als het gaat om inhoud. Met een solide VPN kun je alles bekijken, van de Amerikaanse Netflix-catalogus tot de Britse catalogus, de Amerikaanse Samoa-catalogus en de catalogus van Puerto Rico, die elk enorme hoeveelheden exclusief materiaal bevatten.

Voor de allerbeste VPN's voor Netflix raad ik ten zeerste mijn drie beste suggesties aan. NordVPN, Surfshark en ExpressVPN behoren tot de beste VPN's die er zijn op het gebied van codering, functies, compatibiliteit, prijzen en klantenservice.

Elk van deze VPN's bieden fantastische snelheden voor HD-streaming en alle beveiliging je moet jezelf verborgen houden terwijl je door Netflix-bibliotheken bladert. Als je je Netflix-ervaring wilt verbeteren, maak je gewoon verbinding met een Netflix VPN en ben je klaar om te worden weggeblazen!

De laatste kleine aanbeveling voor online beveiligingsliefhebbers zou zijn om onze tests op de beste software voor wachtwoordbeheer te bekijken.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me