Beste VPN’s voor Torrenting (2020)

Het online beschermen van uw identiteit is tegenwoordig een noodzaak. Dit geldt vooral als het gaat om het delen van P2P-bestanden, omdat je niet altijd weet wat je downloadt, noch wie kijkt.


Er is veel te overwegen bij het selecteren de beste VPN voor torrenting. Je hebt te maken met hackers en controle door de overheid in natura.

In Australië zijn meer dan 55 internationale torrent-websites voor piraten geblokkeerd dankzij een rechterlijke uitspraak in augustus 2017. Zelfs in een leeftijd van Creative Commons Licenties, gebruikers hebben geen toegang tot inhoud.

Het goede nieuws is dat er een aantal geweldige VPN's beschikbaar zijn waarmee u deze blokkering kunt omzeilen, zodat u alle films, tv-shows en sportspecials die u wilt kunt bekijken en downloaden, wanneer u maar wilt.

Maar het selecteren van de juiste is een ander verhaal, een verhaal dat een gladde helling kan zijn als je geen ervaring hebt met VPN's. Om die reden heb ik een lijst samengesteld van de beste VPN's voor torrenting.

Mijn lijst is gebaseerd op grondige tests en onderzoeken om ervoor te zorgen dat u alleen leest over de meest gerenommeerde die beschikbaar zijn.

Na het testen van meer dan 25 VPN's en het downloaden (of proberen te downloaden) van 250+ bestanden overal, van Melbourne tot Canberra. Met de beste VPN's kon ik BitTorrent gebruiken, films downloaden en elke aflevering streamen Game of Thrones. ��

Een geest heeft misschien boeken nodig, want een zwaard heeft een wetsteen nodig om het scherp te houden, maar mijn geest heeft onbeperkte downloads nodig en met de beste VPN's op deze lijst kan ik naar hartelust (en geest) downloaden.

NordVPN

# 1 Keuze, uitstekende balans tussen privacy & Snelheid, dubbele gegevenscodering

PROS

Extra bescherming, codering van militaire kwaliteit, verschillende prijsopties, eenvoudige installatie, verschillende betaalmethoden, waaronder Bitcoin, servers in 61 landen

CONS

Lagere snelheden dan sommige van hun concurrenten, geen telefonische ondersteuning

NordVPN bestaat al geruime tijd en ze zijn om voor de hand liggende redenen erg populair. Met NordVPN krijgt u onbeperkt P2P-delen, DNS-lekblokkering, een kill-schakelaar en een 30-dagen geld terug garantie.

Bovendien gebruiken ze codering van militaire kwaliteit en bieden ze hun gebruikers CyberSec die automatisch dingen zoals malware blokkeert, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over cyberbedreigingen terwijl u geblokkeerde inhoud torrent of streamt.

CyberSec beschermt ook tegen DdoS-aanvallen (Distributed Denial of Service). Een DDOS-aanval is een soort aanval waarbij meerdere gecompromitteerde systemen worden gebruikt om zich met name op één systeem te richten. Jouw systeem. CyberSec beschermt u tegen een dergelijke aanval.

Andere geavanceerde functies zijn onder meer Dubbele VPN die uw internetverkeer twee keer codeert om een ​​extra laag privacy te creëren. Met dit proces van het koppelen van servers kunt u zich verschuilen achter een aantal servers om uw identiteit beter te beschermen.

Dit zijn slechts enkele van de functies die u van NordVPN kunt verwachten. Bekijk hier onze volledige NordVPN-review.

Surfshark

# 2 Goedkoopste torrentoptie

PROS

Geweldige snelheid, solide ondersteuning en een van de laagste prijzen voor kwaliteit / snelheid. 

Blokkeert Netflix en andere mediastreamingdiensten

CONS

Trage reactie van e-mail ondersteuningsteam

Surfshark is een relatieve nieuwkomer in de VPN-scene, maar ze zijn in populariteit gegroeid met hun sterke netwerkfundamentals, verschillende datacenters en een strikt beleid voor logboekregistratie.

Op het gebied van torrenting is de belangrijkste reden waarom we Surfshark hebben, omdat onze topkeuze veiligheid is. Surfshark's VPN-protocollen gebruiken 256-bit AES-codering van militaire kwaliteit.

Het bedrijf gaat echter de extra stap van het opnemen van een 2048-bit DHE-RSA sleuteluitwisseling en een SHA512-authenticatiehash voor extra beveiliging (vertaling: de best mogelijke codering en beveiliging). Er is ook DNS- en WebRTC-lekbescherming verweven in de technologie die dit netwerk aandrijft. Lees er meer over in onze review hier.

Over het algemeen is Surfshark een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar zowel de anonimiteit als de privacy van zoiets als Nord VPN zonder een arm en een been te betalen.

ExpressVPN

# 3 Snel en veel IP-adressen

PROS

Snelste snelheden, onverslaanbare klantenservice, geavanceerde functies, geen logboeken, volledige privacy

CONS

Snelste snelheden, onverslaanbare klantenservice, geavanceerde functies, geen logboeken, volledige privacy

ExpressVPN heeft een bedrijf zonder logboeken, wat betekent dat u veilig uTorrent of een andere BitTorrent-client kunt gebruiken om bestanden met volledige anonimiteit te delen.

U meldt zich eenvoudig aan, volgt hun basisinstructies en binnen enkele minuten kunt u verbinding maken met een van hun servers. Van daaruit kun je veilig en veilig uTorrent downloaden en hun app gaan gebruiken om torrenting te starten. Hun Smart Location-functie kan zelfs de optimale locatie voor uw netwerk selecteren.

Ze gebruiken het hoogste coderingsniveau (256-bit AES) en stellen u in staat om een ​​van de belangrijkste protocollen te gebruiken (OpenVPN, L2TP, PPTP en SSTP).

Met ExpressVPN, jij krijg alle functies die we eerder noemden—24/7 live klantenondersteuning, moordende snelheden, kill-switch, onbeperkte bandbreedte en meer.

Gebufferde VPN

# 4 Geen snelheid / beveiliging

PROS

Speciale aanbiedingen, geen logs, high-speed servers, 256-bit Blowfish Encryption, onbeperkte bandbreedte, 5 gelijktijdige verbindingen, 24/7 klantenondersteuning

CONS

Niet de goedkoopste VPN-oplossing, geen advertentieblokkering, mist geavanceerde functies

Met solide internationale snelheidstestscores en een betrouwbare klant is het duidelijk waarom Buffered VPN heeft prijzen gewonnen en verscheen in belangrijke technische publicaties zoals Wired Magazine. Ze zijn een gerenommeerd bedrijf dat duidelijk om zijn klanten geeft.

Elk jaar kent dit in Boedapest gevestigde bedrijf $ 5.000 tot 5 studenten toe om hun opleiding aan de universiteit te dekken. Ze bieden partnerondersteuning en toegewijde klantenondersteuning.

In tegenstelling tot sommige van hun concurrenten, leggen ze absoluut geen beperkingen op aan gebruikers die bestanden willen delen. Je hebt totale torrent-toegang met hun software. Met behulp van hun technologie kunt u overheidsinmenging omzeilen en alle inhoud deblokkeren die u wilt bekijken of downloaden.

Door uw IP-adres te maskeren en uw online verkeer correct te coderen, biedt Buffered VPN u alles wat u nodig hebt om torrent-sites te deblokkeren en te genieten van de inhoud die u had willen bekijken.

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat sommige VPN-sites eruitzien alsof ze gedurende een lang weekend door iemands kleine broertje zijn geslagen. Buffered.com kon er niet beter uitzien. Met banners die het feit weergeven dat ze te zien zijn in Time, Success en de eerder genoemde Wired, zijn de pagina's gemakkelijk in het oog en gemakkelijk te navigeren. Hun interface is ook gemakkelijk te navigeren.

IPVanish

Nog een sterke mededinger

PROS

Geen logs, solide encryptie, meerdere servers, torrenting toegestaan, accepteert Bitcoin

CONS

Gevestigd in de VS, waar de NSA zou kunnen kloppen, minder dan een voorbeeldige klantenondersteuning

IPVanish is geweldig voor zowel beginners als ervaren gebruikers. IPVanish is een krachtige droom van torrenter met een robuust pakket beveiligingshulpmiddelen. Net als bij ExpressVPN en NordVPN biedt IPVanish ideale codering voor het delen en streamen van bestanden.

Deze bekroonde VPN behoudt uw privacy via Socks5, een proxy-functie waarmee u privé kunt blijven door uw echte IP-adres te verbergen wanneer u uw P2P-verkeer door een van hun 40.000 IP-adressen op een van hun vele servers.

Ze hebben twee servers in Melbourne en in totaal 950+ servers in 60+ landen, waardoor ze een van de meest voorkomende VPN-oplossingen ter wereld zijn. Ze bieden ook drie betaalbare plannen.

Privé VPN

Solide tweede

PROS

Sterk OpenVPN, geen logbeleid, betaalbare prijzen, zeven dagen geld-terug-garantie, servers in 29 landen

CONS

Geen ingebouwde DNS-lekdekking

Een budgetvriendelijke optie voor de meer zuinige gebruiker die nog steeds torrenting-mogelijkheden wil, Private VPN maakt gebruik van concrete cryptografie om u anoniem te houden. Hun service beschikt over een ingebouwde kill-schakelaar en ze hanteren een bedrijf zonder logboeken.

Met Private VPN kunt u regiospecifieke inhoud en geblokkeerde sites deblokkeren. Hun hogesnelheidsservers zijn enkele van de meest betrouwbare die er zijn en hun installatie met 1 klik zorgt ervoor dat u zich niet hoeft te registreren.

Private VPN is compatibel met alle apparaten en is een service die bekend staat om zijn vriendelijke klantenservice en snelle verbindingen.

Helaas heeft elke roos zijn doorn en deze is het ontbreken van DNS-lekbescherming. Maar voor de gewone gebruiker is dit een mooie, goedkope keuze die waarschijnlijk de klus klaart.

CyberGhost

2e plaats op de tweede plaats

PROS

Privé, gevestigd in Roemenië (geen overheidssnuffelen), knappe en eenvoudig te gebruiken software, vijf gelijktijdige verbindingen, 24/7 livechat, DNS-lekbescherming, kill-switch, P2P-delen toegestaan

CONS

Verwarrende prijzen, slechte reputatie bij voormalige klanten

Deze software is uiterst eenvoudig te gebruiken en heeft alle toeters en bellen van duurdere VPN-oplossingen. Gevestigd in Roemenië, CyberGhost levert uitzonderlijke snelheden op servers in de buurt en bewaart absoluut geen logs van gebruikerssessies.

Het blokkeert het Torrent-protocol op alle servers, normaliseert het verkeer en maakt het gebruik van alle P2P-netwerken mogelijk. Het enige twijfelachtige aan CyberGhost is dat je het helemaal gratis kunt downloaden.

Gratis VPN's moeten gebruikers voorzichtig zijn, omdat de meeste gratis VPN's niet echt gratis zijn. Ze hebben een slechte reputatie voor het verzamelen en verkopen van uw gegevens aan derden om hun gratis service te betalen.

Dat gezegd hebbende, na een test met CyberGhost te hebben uitgevoerd, vonden we geen bewijs dat dit het geval was en werden er ook geen DNS-lekken gedetecteerd. Alles bij elkaar genomen lijkt CyberGhost een haalbare optie voor de gebruiker met een beperkt budget.

Bescherm uzelf nu

Uw privacy is belangrijk, met name als het gaat om het delen van P2P-bestanden. Torrenting kan erg gevaarlijk zijn. Het kan leiden tot juridische problemen, aanvallen door kwaadwillende inhoud of malware. Het kan leiden tot datalekken en diefstal van gevoelige informatie.

VPN's kunnen al deze cyberdreigingen afweren en u helpen bij het handhaven van discretie.

Als u nog steeds niet zeker bent over het gebruik van een van deze services, moet u er rekening mee houden dat de VPN's op deze lijst geld-terug-garanties bieden. U bent vrij om hun service te proberen en te kijken of het geschikt is voor u.

Hoe beschermen VPN's voor torrenting mij?

VPN-codering en unieke IP-adressen zorgen ervoor dat uw ISP (internetprovider) niet kan zien wat u op internet doet, aangezien alle gegevens die vanaf uw computer via de VPN-server worden verzonden, verborgen zijn.

Aangezien een van de belangrijkste redenen waarom torrenting een grote nee-nee is, is vanwege auteursrechtelijk beschermde inhoud, krijgen VPN-providers het luchtafweergeschut van auteursrechthouders in plaats van jou. Dat komt omdat uw echte IP-adres niet zichtbaar is.

Door verbinding te maken met VPN-servers in landen die websites niet censureren op grond van auteursrechten, je kunt torrent-sites effectief deblokkeren en zien wat je maar wilt.

De wet begrijpen

Sommige landen (waaronder het Verenigd Koninkrijk en India) zijn hardhandig als het gaat om online inbreuken op het auteursrecht, maar de meeste landen beschouwen piraterij als een civiele aangelegenheid in plaats van een criminele aangelegenheid. Hier is een lijst met landen en de bijbehorende VPN-wetten.

Een van de meest voorkomende gevolgen van piraterij is een waarschuwingsbrief van uw internetprovider. Als u een goed beveiligde VPN gebruikt, zult u dit probleem niet tegenkomen omdat uw werkelijke IP-adres door niemand wordt gezien.

Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw VPN voor torrenting u beschermt

Ga naar IPLeak.com als u wilt weten of u echt veilig en privé bent. Als u uw echte IP-adres of een van uw ISP niet ziet, wordt u beschermd door de VPN.

Voor extra zekerheid kunt u controleren of uw BitTorrent-client uw echte IP-adres lekt door naar Torrent-adresdetectie te bladeren en de magneetlink aan uw BitTorrent-client toe te voegen. Dit zal je torrent-activiteit volgen en eventuele lekken detecteren.

Dingen om te overwegen voordat u zich aanmeldt met een VPN

Als het gaat om het kiezen van de beste VPN voor torrenting, is er veel dat je moet weten.

Torrent- en P2P-sharers hebben privacy nodig, maar ze hebben ook een redelijk plafond nodig als het gaat om datacaps. Lage snelheden en krachtige bandbreedte vormen een probleem voor diegenen die een behoorlijke hoeveelheid inhoud willen downloaden of uploaden.

Met dit in gedachten, zijn hier een paar factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de VPN kiest voor uw torrent-behoeften:

  • Veiligheid
  • Logbeleid
  • Bandbreedte limiet
  • Snelheidstestprestaties

De belangrijkste overweging bij het zoeken naar een VPN voor torrenting is de cryptografie achter de software. Juiste codering verzekert de gebruiker dat geen derde partijen hun activiteit kunnen bespioneren of hen kunnen targeten met advertenties of virussen.

De betere VPN's op de markt bieden het OpenVPN-protocol, een beveiligingsmodel voor veilig tunneltransport. Hierdoor blijven de ISP's (internetproviders) behouden, ongeacht zaken als verplichte bewaring van gegevens. Op deze manier voorkomt u dat ze uw persoonlijke gegevens verzamelen en de gegevens van degenen waarmee u online communiceert.

Particuliere bedrijven gebruiken al lange tijd VPN's voor dit soort onzichtbare beveiliging, maar nu zijn deze beschikbaar voor het grote publiek en zijn er een schat aan VPN-oplossingen op de markt, waarvan vele beveiligingssoftware aanbieden met hun eigen handtekeningalgoritmen voor concrete codering.

EEN Het logbeleid van VPN is erg belangrijk omdat dit is wat bepaalt of uw online activiteit echt privé is of gewoon "soort, soort privé". Sommige VPN's zullen u vertellen dat ze geen logboekbeleid hebben, wat betekent dat ze uw gebruikerssessies niet opslaan, maar in veel gevallen is een valse claim.

Gebruikers op Reddit en andere forums hebben VPN's zoals HideMyAss opgeroepen om hun gegevens te verzamelen en die informatie met anderen te delen. Soortgelijke beschuldigingen zijn geformuleerd bij Pure VPN, hoewel deze aantijgingen grotendeels ongegrond zijn.

Afgezien van het selecteren van een VPN met een strikt beleid zonder logboeken, wilt u er ook een zoeken met veel bandbreedte. Natuurlijk is de snelheid van uw VPN niet alleen de verantwoordelijkheid van de VPN waarmee u werkt, het is ook uw verantwoordelijkheid.

Als u een VPN gebruikt die beweert hoge snelheden te hebben en u vindt dat deze traag zijn, kunt u overwegen een server te gebruiken die dichter bij u staat. In de meeste gevallen heeft de VPN servers in uw omgeving. Gebruik altijd de server die bij uw doel past.

Een andere manier om je snelheid op te voeren, is door een PPTP-protocol te gebruiken. PPTP staat voor Point-to-Point Tunneling Protocol. Het is een van de oudste en eenvoudigste protocollen en computationeel snelst. Houd er echter rekening mee dat u krijgt geen maximale beveiliging met een PPTP-protocol dus het is echt een wissel tussen ultieme veiligheid en ultieme snelheid.

Snelheidstesten is een andere overweging. ExpressVPN is mijn favoriete VPN vanwege hun transparantie en betrokkenheid bij hun klanten. Ze waren de eerste VPN die een Speed ​​Test-tool introduceerde die je in realtime precies laat zien wat voor soort snelheden je bereikt met de verbinding van hun server.

Om uw snelheid echt te optimaliseren, moet u uw eigen verbindingssnelheid upgraden via uw eigen ISP. Doe dit voordat u uw VPN gebruikt. Gebruik ook geen gratis VPN voor torrenting of streaming. Lees onze geweldige gids om uw internet sneller te maken voor meer informatie over snelheid.

Dus, welke VPN's zijn het beste voor torrenting in 2018? We hebben alle belangrijke VPN's op de markt (en enkele van de kleinere VPN's die je koste wat kost wilt vermijden) onder de loep genomen en beoordeeld op basis van snelheid, functies, codering, prijs, klantenservice en de meeste belangrijker nog, privacy.

Conclusie

Ik denk dat je het ermee eens zult zijn dat het gebruik van een VPN veel voordelen biedt.

Met een sterke VPN kun je alles vermijden, van wifi-spoofing en Honeypot-aanvallen tot Firesheep en ransomware terwijl je anoniem inhoud downloadt en uploadt.

Zelfs als u gewoon contact wilt maken met vrienden of familieleden, VPN's staan ​​achter u en beschermen uw wachtwoorden en persoonlijke gesprekken tegen nieuwsgierige blikken van bedrijven, hackers en overheidsinstellingen.

Nu je onze zes topkeuzes hebt gezien, heb je misschien wat problemen met het regelen van slechts één. Als dat het geval is, raad ik aan er een of twee uit te proberen om een ​​idee te krijgen welke het beste bij u past.

Als ik mijn top drie moest kiezen, ikZou zeker gaan met NordVPN, Surfshark, en ExpressVPN. Elk van hen biedt goede snelheden, betrouwbare ondersteuning, solide encryptie en speciale aanbiedingen voor degenen die zich voor de eerste keer aanmelden.

VPN's zijn een essentiële bron en nu heb je de kennis die je nodig hebt om rond te gaan winkelen voor een haalbare VPN-oplossing. Veel plezier met streamen.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me