Beste VPN voor Kodi

Kodi geniet wereldwijd een toenemende populariteit, maar er zijn nog steeds veel mensen die nog nooit van deze innovatieve service hebben gehoord. Van degenen die het gebruiken, moeten sommigen nog ontdekken dat het gebruik van een VPN cruciaal is bij het streamen met Kodi.


Dit artikel dient als een inleiding tot Kodi. De belangrijkste focus is echter om te schetsen waarom het gebruik van een VPN met Kodi essentieel is. Misschien even vitaal, nemen we ook de resultaten van onze uitgebreide testen op om te bepalen welke VPN-providers absoluut de beste opties zijn voor gebruik met Kodi.

Er zijn honderden VPN's beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal compatibel met Kodi. De selecties die we hier hebben vermeld, hebben de verlaging doorgevoerd omdat ze weinig effect hadden op de gegevensoverdrachtssnelheid en omdat ze zorgden voor een veilige verbinding. Waarom is die beveiligde verbinding zo cruciaal? Het is dezelfde reden waarom u alleen het beste beveiligingssysteem voor thuis zou kopen. Uw gegevens en uw eigendom veilig houden, geeft u alleen maar gemoedsrust.

Blijf lezen om alles over de te leren beste VPN's voor Kodi.

De beste VPN's voor Kodi

Als je enthousiast bent om alles te ontdekken wat Kodi te bieden heeft, moet je eerst de top Kodi VPN vinden. Met honderden VPN-providers die er zijn, spreekt het voor zich dat sommigen van hen betrouwbaarder zijn dan anderen.

Daarom hebben we de tijd genomen om veel VPN-services te testen om de services te identificeren die de prestaties van uw systeem optimaal houden en tegelijkertijd uw webverkeer beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Na een uitputtend proces hebben we ons geïdentificeerd zes providers die snelle, betrouwbare services bieden. Als u op zoek bent naar een VPN voor Kodi, kan een van deze de perfecte optie zijn.

NordVPN

Met een verzameling van meer dan 5.100 servers in 60 landen heeft NordVPN een van de meest robuuste netwerken in de branche. Hun 30-dagen geld terug garantie geeft u voldoende tijd om de service te proberen voordat u een beslissing neemt.

NordVPN is gevestigd in Panama en valt ver buiten de jurisdictie van zelfs 14-ogen landen. Ze gebruiken 256-bit dubbele codering en bieden ondersteuning voor Kodi-apparaten met alle belangrijke besturingssystemen. NordVPN wordt algemeen erkend als een van de snellere VPN's op de markt, met slechts enkele concurrenten in staat om zijn gegevensoverdrachtsnelheden te verbeteren.

Pros

 • Zeer compatibel met Kodi
 • Het hoofdkantoor is gevestigd in Panama
 • Robuust, geografisch divers servernetwerk
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Geen IP-lekken tijdens het testen
 • Houdt geen logboeken bij

Cons

 • Geen mogelijkheid om individuele servers te kiezen, alleen locaties
 • Heeft niet de meest intuïtieve interface

Kenmerken

NordVPN heeft een robuust menu met beveiligingsfuncties, waaronder codering van militaire kwaliteit en de optie om te gebruiken dubbele VPN. De service biedt ook de exclusieve CyberSec-tool om advertenties en malware op afstand te houden.

Het OpenVPN-protocol zorgt verder voor beveiliging, evenals DNS-lekbescherming en een automatische kill-switch. Maximaal zes apparaten kunnen worden beschermd met één account. Klantenservice is 24/7 beschikbaar.

pricing

Een driejarenplan kan worden gekocht voor slechts $ 2,99 per maand. Dit komt neer op een totale kostprijs van $ 107,55. Het abonnement van maand tot maand kost $ 11,95 per maand, maar u kunt geld besparen door u voor één jaar aan te melden voor $ 6,99 per maand voor een totaalbedrag van $ 83,88. Het tweejarenplan is ook betaalbaar en kost $ 3,99 per maand voor een totale betaling van $ 95,75.

logging

NordVPN houdt zich aan een strikt nulregistratiebeleid. Met hun hoofdkantoor in Panama, kunt u erop vertrouwen dat ze geen gegevens bijhouden over u of uw online activiteiten.

nordvpn logging beleid

Snelheid

NordVPN was niet de snelste VPN die we met Kodi hebben getest. Voordat we hem aanzetten, was onze snelheid 26 Mbps. Met NordVPN actief, verlaagde onze snelheid tot vijf Mbps. Desalniettemin was het een veilige, betrouwbare verbinding.

ExpressVPN

ExpressVPN beschouwt zichzelf als de # 1 VPN voor Kodi, en hoewel we het erover eens zijn dat het behoorlijk goede prestaties levert, geven we de voorkeur aan de functionaliteit en beveiliging van NordVPN in het algemeen.

Toch heeft Express VPN zijn hoofdkantoor op de Britse Maagdeneilanden, dus het is ver buiten het bereik van de 14-ogen landen. Het houdt geen logboeken bij en u kunt vertrouwen op codering van militaire kwaliteit. Alle Kodi-apparaten worden ondersteund. Dit is een van de beste VPN's voor Kodi dankzij zijn gegevensoverdrachtsnelheden.

Pros

 • Ondersteunt alle Kodi-apparaten
 • Speciale apps voor Kodi-gebruik
 • Goede gegevensoverdrachtssnelheden
 • Betrouwbare functies voor privacy en beveiliging
 • 24/7 ondersteuning

Cons

 • Duurder dan de concurrentie

Kenmerken

ExpressVPN heeft meer dan 3.000 servers in 94 landen. OpenVPN-protocol en AES 256-bit encryptie zorgen voor uw anonimiteit en privacy. Er is een kill-schakelaar en naast routers vind je apps voor Mac, Windows en Linux. ExpressVPN heeft een robuust privacybeleid om zijn klanten te beschermen.

pricing

Een maand ExpressVPN kost je $ 12,95. Verhoog de dekking tot zes maanden voor $ 9,99 per maand of kies voor de optie van 12 maanden voor $ 8,32 per maand.

logging

ExpressVPN houdt vast aan een strikt beleid voor logboekregistratie dat uw identiteit en activiteiten geheim houdt.

express vpn privacybeleid

Snelheid

ExpressVPN heeft onze datatransfersnelheden niet te veel beïnvloed. We hebben getest met snelheden van 26 Mbps voordat we een VPN gebruikten. Door ExpressVPN in te schakelen, is onze gegevensoverdrachtssnelheid gewijzigd in 12 Mbps.

VyprVPN

Hoewel VyprVPN vroeger logboeken bijhield, ondergaan ze nu onafhankelijke controle van derden om te bewijzen dat er geen gegevens worden bewaard. Hun netwerk beschikt over meer dan 700 servers op ongeveer 70 locaties. U kunt kiezen uit verschillende VPN-protocollen en de eigen VyprVPN Kameleon technologie is ontworpen om u te helpen om het even welke VPN-blokkering te omzeilen.

VyprVPN is gevestigd in Zwitserland. Hoewel deze natie geen deel uitmaakt van het 14-ogen netwerk, is het belangrijk om te begrijpen dat Zwitserland vaak nauw samenwerkt met landen die deel uitmaken van deze netwerken. Dienovereenkomstig kan een andere aanbieder betere privacy en anonimiteit bieden.

Pros

 • Ondersteuning voor verschillende Kodi-apparaten
 • Geen IP-lekken gedetecteerd
 • Geen logboeken
 • Goede beveiligingsmaatregelen

Cons

 • Beperkte server-netwerk
 • Slechts een gratis proefperiode van drie dagen

Kenmerken

Met VyprVPN krijgt u onbeperkte gegevensoverdracht en DNS zonder kennis van zaken. De NAT Firewall geeft je extra beveiliging en je hebt 24/7 technische ondersteuning. Kies het beste VPN-protocol voor u. VyprVPN is compatibel met de meeste apparaten en routers.

pricing

Download VyprVPN op drie apparaten voor $ 5 per maand. Upgrade naar het Premium-pakket om vijf apparaten te beschermen, het Chameleon-protocol te verkrijgen en toegang te krijgen tot de VyprVPN Cloud voor $ 6,67 per maand.

logging

VyprVPN hield een behoorlijk aantal logboeken bij, maar heeft recentelijk zijn beleid gewijzigd met het oog op de bescherming van de klant. Sindsdien volgen ze een zero-loggingbeleid, ze zijn zelfs zo serieus met hun nieuwe imago dat ze nu ondergaan onafhankelijke audit op regelmatige basis.

vyprvpn privacylogboek

Snelheid

Snelheidstesten met VyprVPN was gewoon zo-zo. Onze pre-VPN snelheid was 26 Mbps, maar het gebruik van VyprVPN vertraagde ons tot 7,7 Mbps.

CyberGhost

CyberGhost is een andere VPN-provider die zijn Kodi-compatibiliteit centraal stelt, met meer dan 3.600 servers in 60 landen.

Als je graag van een aangepaste ervaring wilt genieten, biedt CyberGhost je allerlei apps en de mogelijkheid om te kiezen welke server je gebruikt. Het bedrijf garandeert je vermogen om te streamen, maar het houdt registers bij over hoe lang online sessies zijn en uw DNS-vragen. Ondersteuning voor Kodi-apparaten omvat Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV of Stick en Android TV.

Pros

 • Het hoofdkantoor is gevestigd in Roemenië
 • Compatibel met veel Kodi-apparaten
 • Zeer aanpasbaar
 • Geen IP-lekken

Cons

 • Houdt verbindingslogboeken

Kenmerken

CyberGhost biedt sterke codering en kan op vrijwel alle apparaten worden gebruikt. Met een relatief robuust servernetwerk en toegang tot NoSpy-servers, je kunt erop vertrouwen dat je een anonieme ervaring hebt. Het Roemeense hoofdkantoor is een pluspunt, maar dit bedrijf houdt wel verbindingslogboeken bij.

pricing

CyberGhost is betaalbaar met een driejarenplan dat $ 2,75 per maand kost. Dit komt met een geld-terug-garantie van 45 dagen. Eén maand kost $ 12,99, terwijl het aanmelden voor een jaar service $ 5,99 kost. Twee jaar is een betere deal op $ 3,69 per maand.

logging

Dit is een belangrijk struikelblok voor CyberGhost. Ze beweren geen logboeken bij te houden, maar ze zeggen ook dat ze een paar gegevens bijhouden. Voor privacy advocaten, dat is het niet altijd goed genoeg.

Beste VPN voor Kodi

Snelheid

CyberGhost leverde gemiddelde gegevensoverdrachtssnelheden. Zonder dat was onze snelheid 26 Mbps. Na het inschakelen van CyberGhost zijn onze gegevensoverdrachtsnelheden gedaald tot vijf Mbps.

Prive internettoegang

Dit is een goedkope optie die werkt op Kodi-apparaten waarop Linux of Android wordt uitgevoerd. Apps van Private Internet Access zijn compatibel met MacOS, iOS, Windows, Android en Linux. Het is misschien goedkoop en heeft minder toeters en bellen dan de concurrentie, maar dit bedrijf kan nog steeds een top Kodi VPN worden genoemd dankzij de coderings- en beveiligingsfuncties. Private Internet Access maakt gebruik van een combinatie van VPN- en proxyservers in meer dan 30 landen. Het totale serveraantal is momenteel 3.307.

Pros

 • Kodi-ondersteuning voor Android- en Linux-apparaten
 • Echt betaalbaar

Cons

 • Gebruikt proxyservers
 • Servernetwerk niet zo geografisch divers als de concurrentie
 • Hoofdkantoor in de VS.

Kenmerken

Een netwerk van meer dan 3.000 servers is redelijk competitief. Bovendien is torrenting toegestaan ​​en geen lekkages werden gedetecteerd tijdens het testen. Ten minste enkele van de servers werken met Netflix en de gebruikte coderingsmethoden zijn sterk en betrouwbaar. Gevestigd zijn in de VS kan niet worden gezien als iets anders dan een nadeel.

pricing

Maandelijks betalen voor privé-internettoegang kost u $ 9,95 per maand. Upgrade naar een jaarabonnement voor $ 5,99 per maand of kies voor het voordeligste tweejarenplan dat slechts $ 3,49 per maand kost.

logging

Private Internet Access maakt duidelijk dat ze geen verkeerslogboeken bijhouden. Met een hoofdkantoor in de VS., ze zijn onderworpen aan tal van wetten betreffende het bewaren van gegevens die kunnen worden beschouwd als inbreuk op uw privacy.

PIA privacybeleid

Snelheid

De snelheidsprestaties van Private Internet Access waren gewoon OK. Vanaf onze baseline van 26 Mbps vertraagde Private Internet Access dingen tot ongeveer vier Mbps.

PureVPN

Met een speciale Kodi VPN-plug-in werkt PureVPN goed met deze open source software. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong en heeft een respectabel netwerk van iets meer dan 2.000 servers in 140 landen. De 256-bits codering is een essentiële functie, maar tijdens het testen zijn enkele DNS-lekken gedetecteerd.

Pros

 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Volledige ondersteuning voor Kodi
 • Hong Kong jurisdictie
 • Goedkoop

Cons

 • DNS-lekken gedetecteerd
 • Houdt logboeken van bandbreedte en verbinding
 • Indrukwekkende klantenondersteuning

Kenmerken

Als u op zoek bent naar een top Kodi VPN, zult u blij zijn te zien dat PureVPN ondersteuning biedt voor Kodi-apparaten zoals Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac en Windows.

Hoewel PureVPN niet zoveel servers heeft als andere opties op deze lijst, kunnen ze bogen op indrukwekkende geografische diversiteit. Dit is goed nieuws, omdat dit hogere gegevensoverdrachtsnelheden kan betekenen, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

Hoewel PureVPN adverteert dat ze nul logs bijhouden, onthult een nadere beschouwing van hun beleid dat dit het geval is niet waar. Desalniettemin krijgt u militaire codering, de optie voor gesplitste tunneling en onbeperkte bandbreedte. Als u wilt, kunt u P2P-bescherming toevoegen aan uw pakket.

pricing

Alle PureVPN-abonnementen worden geleverd met een 31 dagen geld-terug-garantie. De service is beschikbaar van maand tot maand voor $ 10,95 per maand, terwijl een abonnement van één jaar $ 3,33 per maand kost. De beste deal is het tweejarenplan, wat neerkomt op $ 2,88 per maand.

logging

Net als veel VPN-providers zegt PureVPN overduidelijk dat ze geen logboeken bijhouden. Als u echter de kleine lettertjes in hun privacybeleid leest, zult u snel ontdekken dat dit gewoon niet waar is.

PureVPN-logboeken

Records met betrekking tot verbinding en bandbreedte worden bewaard door PureVPN. Ze beweren dat deze logboeken eenvoudig worden bewaard om de prestaties van de service te behouden. Als dit waar is, waarom zou u er dan niet openhartig over zijn in plaats van het te begraven in het privacybeleid? Echte voorstanders van privacy zullen elders willen kijken.

Snelheid

Het testen van de gegevensoverdracht was behoorlijk respectabel. Ons tarief zonder een VPN te gebruiken was 26 Mbps. Met PureVPN daalde de gegevensoverdrachtsnelheid tot 8,6 Mbps, wat binnen acceptabele grenzen ligt.

Wat is Kodi?

Kodi werd in 2002 geïntroduceerd als de Xbox Media Player. Kort daarna werd het omgedoopt tot het Xbox Media Center, een naam die het tot 2014 heeft behouden. De XBMC Foundation, die verantwoordelijk is voor Kodi, gaf de service vervolgens zijn huidige naam.

Onder elk van zijn namen heeft Kodi een manier geboden om toegang te krijgen tot inhoud en deze op te slaan. Deze inhoud kan video's en muziek bevatten, naast vele andere mediavormen. Het is compatibel met een indrukwekkend grote verscheidenheid aan besturingssystemen en apparaten. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS en Raspberry Pi werken allemaal met de software. Als u Linux gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u een grafische kaart gebruikt die in het afgelopen decennium is vervaardigd. AMD / ATI-, NVIDIA- of Intel-kaarten die minimaal OpenGL 2.0 ondersteunen, moeten voldoende zijn. Systemen met Windows worden geadviseerd om GPU-hardware te gebruiken die Direct3D ondersteunt. Mensen gebruiken Kodi vaak in combinatie met hun televisie, pc, laptop, tablet, smartphone en Raspberry Pi.

Kodi-interface

Kodi is open source software, wat betekent dat het voor iedereen vrij beschikbaar is. Het is mogelijk voor ontwikkelaars over de hele wereld om wijzigingen of toevoegingen aan te brengen als ze dat willen. Veel van deze worden beschikbaar gesteld aan andere Kodi-gebruikers via add-ons. Kodi bevat geen inhoud. In plaats daarvan moet elke gebruiker zijn eigen inhoud in de software laden met behulp van de lokale opslag of netwerkopslag die hij momenteel heeft.

Wat kunt u doen met Kodi?

Kodi is ongelooflijk veelzijdige software die kan worden gebruikt voor bijna elk type entertainment. Luister naar al je favoriete muziek. Kodi accepteert het in bestandsformaten zoals OGG, MP3 en AAC. Met slimme afspeellijsten en de mogelijkheid om nummers te taggen, is uw muziekcollectie nog nooit zo georganiseerd geweest.

Onder de videoformaten die compatibel zijn met Kodi zijn H.264, 3D en ISO. Je kunt zelfs internet gebruiken om inhoud via Kodi te streamen. Importeer uw favoriete films en vraag de software vervolgens om de trailers, filmposters en meer toe te voegen om de ervaring te verbeteren.

Als je van tv houdt, zal Kodi een winnaar voor je zijn. Het biedt de mogelijkheid om uw favoriete programma's op te slaan, zodat u ze kunt bekijken wanneer u maar wilt. Posters, tags en beschrijvingen helpen u om alles georganiseerd te houden. Je kunt zelfs live televisie streamen en opnemen zolang je een backend-service zoals NextPVR, TVheadend of MediaPortal toevoegt.

Kodi-add-ons

Kodi beschikt zelfs over functionaliteit waarmee u al uw foto's kunt opslaan en sorteren. Het is de eenvoudigste manier om foto's op al uw apparaten te delen.

Is Kodi illegaal?

Kodi is niet illegaal. Het is in feite open source software die is gemaakt door de XBMC Foundation. Om Kodi te verkrijgen, hoeft u alleen maar de officiële website op https://kodi.tv/download te bezoeken. Terwijl u het downloadt, kunt u ook een van de officiële add-ons downloaden.

Sommige apparaten worden nu geleverd met Kodi vooraf geïnstalleerd. Dit is ook een perfect legale manier om de software te verkrijgen. Deze versies van Kodi bevatten geen add-ons van derden die illegale streaming mogelijk maken.

Er treden mogelijk juridische problemen op wanneer Kodi-gebruikers ervoor kiezen om add-ons van derden te installeren en uit te voeren die wel toegang bieden tot auteursrechtelijk beschermde inhoud. Meestal bevat deze inhoud huidige films en tv-programma's die niet elders beschikbaar zijn. Deze add-ons vertrouwen vaak op torrenting om inhoud te bieden. Je weet misschien dat torrenting je opent voor beveiligingsproblemen. Bovendien kan torrenting van auteursrechtelijk beschermd materiaal illegaal zijn. Als je Kodi gaat gebruiken voor torrenting of streaming auteursrechtelijk beschermd materiaal, moet je een van de beste VPN's voor Kodi kiezen voordat je dit doet.

Hoe zit het met add-ons van derden?

In de loop der jaren hebben externe ontwikkelaars allerlei add-ons gemaakt die zijn ontworpen om de functionaliteit en bruikbaarheid van Kodi te verbeteren. U wilt bijvoorbeeld een weer-app of screensavers toevoegen aan de software.

Als u op zoek bent naar televisie en films, dan zult u blij zijn met add-ons van Bravo, het DIY Network, ABC Family en vele anderen. Podcasts kunnen worden gestreamd via add-ons zoals Apple iTunes Podcasts. Of misschien wilt u de mogelijkheid toevoegen om songteksten te bekijken voor de nummers die u speelt. Een add-on voor Twitter-feeds helpt u om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt op sociale media.

Kodi-add-ons

Het is echter raadzaam om voorzichtig te zijn bij het kiezen van add-ons. Al deze zijn onafhankelijk van elkaar ontwikkeld zonder toezicht van de mensen achter Kodi. Dit betekent dat sommige hiervan functioneler zijn dan andere.

Houd er ook rekening mee dat sommige add-ons het mogelijk maken illegaal verkregen materiaal dat auteursrechtelijk is te downloaden en op te slaan. Het bezit van dergelijke media kan betekenen dat u zich aan de wet houdt.

Waarom zou ik een VPN met Kodi gebruiken??

De beste VPN's beschermen je tegen spionnen van elke variëteit. Wist je dat, tenzij je een VPN gebruikt, je internetprovider absoluut alles kan zien wat je online doet?

Net zo zorgelijk, kan de overheid ook je bewegingen volgen. Idem voor hackers en andere black-hatoperators die uw systeem hopen te infecteren met malware, spyware en ransomware.

hoe vpn werkt flow

Ze willen allemaal weten wat u online doet, inclusief welke websites u bezoekt. Ze vragen zich af hoe je je tijd doorbrengt op sociale media, en allerlei snode acteurs willen niets liever dan hun creditcard- en bankrekeningnummers in handen krijgen.

Wat doet een VPN voor u? Het vermomt uw IP-adres zodat niemand u kan bespioneren. Het maakt idealiter gebruik van AES 256-bit encryptie om al uw webverkeer te beschermen. Het kan zelfs lijken alsof je in Montreal zit terwijl je eigenlijk in Sydney bent. In wezen geeft een VPN u een perfect privé en anonieme online ervaring.

Je vraagt ​​je misschien af ​​of dat nodig is. Je denkt tenslotte dat ik niets online doe dat ik moet verbergen.

Is dat echt waar? Hoe enthousiast bent u over het feit dat iedereen uw banktransacties kan zien of uw online winkelgewoonten kan volgen? Het klinkt niet zo aantrekkelijk, toch? Een betrouwbare VPN beschermt u tegen alle spionnen en indringers. Dit betekent dat je kunt je bankzaken doen of je favoriete tv-programma op Kodi bekijken zonder je zorgen te maken dat iemand over je schouder kijkt.

Laatste gedachten

Alle VPN's die hier worden beoordeeld, beloven een betrouwbare werking tijdens het gebruik van Kodi-software. De meeste bieden ook behoorlijke snelheden en betrouwbare verbindingen.

Wij geloven echter dat NordVPN biedt het beste algemene pakket voor Kodi-gebruikers. De combinatie van beveiliging, functionaliteit, functies en betrouwbaarheid van NordVPN maakt deze service onze topkeuze.

Aangezien u al uw online beveiliging probeert te verbeteren, wilt u misschien ook nadenken over het gebruik van een wachtwoordbeheerder. De beste wachtwoordbeheerder zorgt ervoor dat u sterke, complexe, unieke wachtwoorden kunt bijhouden voor al uw online accounts. Net als bij het gebruik van een VPN, houdt een wachtwoordbeheerder uw gegevens privé.

Veelgestelde vragen

Vraag: Wat is in het algemeen de beste VPN voor 2020?

EEN: NordVPN heeft een indrukwekkend servernetwerk en u kunt maar liefst zes apparaten tegelijkertijd op de server hebben aangesloten. Bovendien beschikken ze over allerlei hoogwaardige beveiligingsfuncties en zijn ze BitTorrent-vriendelijk. Met een goede klantenservice en een strikt beleid om geen logboeken bij te houden, is NordVPN misschien wel de beste VPN op de markt voor 2020.

Vraag: Weet mijn ISP dat ik stream op Kodi met behulp van een VPN?

EEN: Wanneer u een betrouwbare VPN gebruikt, weet uw internetprovider niet wat u op Kodi streamt. Bovendien kennen ze geen websites die u bezoekt en kunnen ze ook uw financiële transacties niet bespioneren. Het gebruik van een VPN betekent totale online anonimiteit en privacy, vooral wanneer u zorgvuldig uw VPN kiest.

Vraag: Wat zijn de beste add-ons voor Kodi?

EEN: Kodi heeft een eindeloze lijst met add-ons. Het is aan jou om te beslissen welke de beste zijn. Vergeet niet dat sommige beter werken dan andere. Topkeuzes zijn Exodus voor het bekijken van films en tv-shows, evenals Yoda, dat ook films en televisie biedt met een brede selectie genres en talen. KidsTube is geschikt voor kleintjes met tekenfilms, terwijl SportsDevil er is voor iedereen die niet genoeg atletische actie kan krijgen.

Vraag: Is het legaal om Kodi te gebruiken?

EEN: Kodi is legaal. Sommige add-ons kunnen echter toegang bieden tot auteursrechtelijk beschermde inhoud die technisch gezien niet legaal is voor streaming. Ga voorzichtig te werk als u zeker wilt zijn dat u aan de rechterkant van de wet blijft en gebruik altijd een VPN bij het gebruik van Kodi.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me