De beste ‘gratis’ VPN’s (in 2020)

Als je net als ik bent, hou je van het idee van GRATIS dingen. ��

Nu is het eigenlijk mogelijk om gratis VPN-software te krijgen. VPN's (Virtual Private Networks) geven u de privacy en beveiliging die u hard nodig hebt wanneer u online bent.

In een tijd waarin cybercriminaliteit miljarden dollars aan schade veroorzaakt en ransomware-aanvallen steeds vaker voorkomen, is het alleen maar logisch dat iedereen Virtual Private Networks gebruikt.

Experts voorspellen dat 2020 een rotsachtige tijd wordt voor mensen die een exorbitante hoeveelheid tijd online doorbrengen. Ze hebben ook voorspeld dat cybercriminelen Androïden met malware zullen aanvallen en dat ransomware een wereldwijde pandemie blijft.wereldwijde internetbedreigingen

Wat meer is, jouw internetprovider kan uw browsegeschiedenis verkopen aan derden. En vanaf april 2017 zijn ze wettelijk verplicht om 'metagegevens' te verzamelen over de uitwisselingen van hun klanten. Dit omvat alles van uw adres, geboortedatum en e-mailadres tot de gegevens van de mensen waarmee u online communiceert.

Dit verplichte bewaarsysteem voor gegevens is het onderwerp van veel controverse in Australië, waardoor privacygroepen zoals Digital Rights Watch benadrukken hoe belangrijk het is om zichzelf uit te rusten met de tools die nodig zijn om bewaking te voorkomen.

We zullen hier meer over praten, maar het volstaat om te zeggen dat er geen betere tijd is dan nu om onszelf goed te beschermen tegen cyberdreigingen en controle.

In het verleden heeft Australië onze banken, overheidsinstellingen en UGL het slachtoffer zien worden van een datalek. Dit soort aanvallen vinden vaker plaats dan ooit tevoren en niemand is er veilig voor, tenzij ze actie ondernemen om zichzelf tegen kwetsbaarheid te beschermen.

En wat is er beter dan 100% gratis te doen?

Laten we eerlijk zijn, de feestdagen liggen vlak achter ons, maar we voelen nog steeds de financiële prikkel. Het laatste wat we nu nodig hebben, is nog een maandelijkse vergoeding wanneer we nog steeds schulden hebben door het kopen van al die kousstuffers en grote ticketitems voor de schoonouders en de kinderen.

We kunnen allemaal wat meer gebruiken vrij in ons leven en nu kunnen we het thuis krijgen.

Contents

Gratis VPN versus betaalde VPN - De waarheid die u moet weten

Voor alle duidelijkheid: het is altijd beter om een ​​van te kiezen als het gaat om veilig online zijn onze aanbevolen VPN's als je het kunt betalen. Ze zijn beter dan de gratis om een ​​aantal redenen en ze zijn relatief goedkoop voor de waarde die je krijgt.

Om te beginnen krijgt u meestal meer gigabytes en bandbreedte en vaak biedt een premium-abonnement geavanceerdere functies zoals inbraakdetectie en -preventie. Over het algemeen zijn ze nog steeds relatief betaalbaar en breken ze de bank niet.

Maar er is een meer sinistere reden waarom het kiezen van een volledig gratis VPN een echt slechte keuze is. 

Dit is het onderdeel waar u op wilt letten. VPN's worden gerund door groepen mensen en zoals we allemaal altruïsme kennen, doen mensen dingen niet gratis. Wanneer u een gratis VPN gebruikt, wordt u het product.

Ze doen dit op een aantal manieren:

 1. Malware installeren die uw gegevens bijhoudt of uw computer gebruikt - (bron)
 2. De overgrote meerderheid van gratis VPNS volgt alles wat u doet en verkoopt die gegevens (ook financiële gegevens) - (bron)
 3. Vijfenzeventig procent van alle Android VPN-apps gebruikten de onderzoekers testsoftware van derden om de bewegingen van gebruikers op internet te volgen (bron)
 4. 82 procent gevraagde toegang tot privégegevens, zoals gebruikersaccounts en sms-berichten. (Bron)

Ik zou hier even over kunnen doorgaan, maar dit is het belangrijkste reden waarom we besloten hebben geen 100% gratis VPNS op te nemen op deze lijst en verken in plaats daarvan gewoon de goedkoopste en meest kosteneffectieve opties.

Als u op zoek bent naar een veilige 100% anonieme VPN-server dan weten we er geen. U ruilt uw beveiliging, gegevens of computer in ruil voor de service. We nemen die gok liever niet.

10 beste volledig GRATIS VPN's in 2020

Hieronder kunt u de tien beste gratis VPN's vergelijken op basis van hun functies, servers, datakap en apparaatcompatibiliteit.

We hebben besloten om deze aanbevolen lijst te maken op basis van VPN-bedrijven die gratis zijn 30 dagen testen van hun diensten. Met de meeste hiervan kunt u op elk moment annuleren voor de limiet van 30 dagen.

1. Surfshark (83% korting)

Onbeperkte IP-adressen, bandbreedte en apparaatverbindingen, geen logboekregistratie, geavanceerde codering

VPNLink
Restitutiebeleid 30 dagen
Proefperiode Geen
Betalingsmogelijkheden PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Kortingen / Coupons Introductiecoupon, Sharkstart

Wat is Surfshark?

Sufshark is de nieuwe VPN-service op het blok. Het bedrijf groeit elke dag en lijkt vastbesloten te eindigen als de beste VPN op de markt. De service heeft een 30-dagen geld-terug-garantie en bouwt snel een van de beste reputaties op het blok.

Toen Surfshark voor het eerst begon, twijfelden de meeste mensen aan hen. Een andere VPN? Het bedrijf zag duidelijk de markt en dacht dat het beter kon. Het heeft al meer dan 800 servers in meer dan 50 landen. Het lijkt er ook op elke dag meer servers toevoegen.

De service van Surfshark kan 30 dagen worden gebruikt met hun geld-terug-garantie. Zelfs als u uiteindelijk toch moet betalen, kunt u de service gebruiken voor een magere $ 1,99 per maand. Dat is bijna alsof u helemaal niet betaalt. Je kunt waarschijnlijk dat bedrag elke maand op de grond vinden terwijl je rondloopt.

Kenmerken: 24/7 Live Chat, fantastische apps, onbeperkt alles, een absurd coderingsprotocol, geen logboekregistratie en een groeiend serverbestand

Surfshark doet dingen goed op het gebied van beveiliging en privacy en biedt u eigenlijk opties op het gebied van coderingsprotocol. Ten eerste loggen ze nooit. Ten tweede heeft het bedrijf ondersteuning voor het IPv6-protocol. Door dit protocol te gebruiken, kunnen ze een onbeperkt aantal IP-adressen voor hun klanten.

Het oude IPv4-protocol dat door veel VPN's wordt gebruikt, kan een beperkt aantal unieke IP's toewijzen. Dit kan je streamingmogelijkheden ernstig belemmeren. Surfshark ondersteunt ook verschillende VPN-protocollen, waaronder OpenVPN- en IKEv2-protocollen, wat betekent dat het op een reeks routers en apparaten kan worden geïnstalleerd.

Raad ik Surshark aan?

Ja. Ze zijn mijn favoriete VPN-provider, die ik nu al een paar maanden gebruik. Het eerste wat me opviel was hun lage prijs, maar toen realiseerde ik me hoe veilig de service eigenlijk is.

Na een paar maanden testen van de VPN merkte ik op hoeveel servers ze in korte tijd hadden toegevoegd. Ik ben een fan van mezelf te verbinden met ambitieuze en groeiende bedrijven die een geweldige service willen bieden. Wat beveiliging, prijzen en opwaartse projecties betreft, is Surfshark de beste VPN die er is.

Als u meer wilt weten, lees dan onze Surfshark beoordeling. 

 • Pros

  Blokkeert Netflix en andere mediastreamingdiensten, werkt goed voor torrenting en P2P-bestandsuitwisseling, geen logboekbeleid, onbeperkt alles, gelegen in een land zonder dataretentie of rapportagewetten, superieure beveiliging en codering

 • Cons

  Kleiner netwerk van servers dan andere VPN's (maar groeit), snelheden kunnen variëren van server tot server, app-interface mist ontwerpoptimalisatie

2. Nord VPN (75% korting)

Geen bandbreedte en datacap, sterke codering, geen logboekregistratie, superieure klantenondersteuning

VPNLink
Restitutiebeleid 30-dagen geld terug garantie
Proefperiode Geen
Betalingsmogelijkheden Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Kortingen / Coupons 15% studentenkorting en constant veranderende promotionele prijzen

Wat is Nord VPN?

Nord VPN is een van de meest bekende en gewaardeerde VPN's op de markt. Met hoge netwerksnelheden en meer dan 750 serverlocaties zijn ze snel in populariteit gegroeid.

Met een snelheidsdaling van 30% bij verbinding met een lokale server via OpenVPN UDP, halen gebruikers het meeste uit hun software. Deze in Panama gevestigde service biedt een scala aan geavanceerde functies en zes gelijktijdige verbindingen. Dat zijn meer gelijktijdige verbindingen dan elke andere VPN op deze lijst.

Nord VPN wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie en P2P-mogelijkheid. Je krijgt een kill-switch, Tor over VPN, Smart DNS-service, een speciale IP en Socks5-proxy's.

Met servers in meer dan 60 landen, is het duidelijk waarom ze door gebruikers op Reddit en andere sociale mediaplatforms als het neusje van de zalm worden beschouwd..

Nord VPN verbindingssnelheden

 • Ping: 40 ms
 • Downloaden: 16,11 Mbps van 100 Mbps
 • Uploaden: 12,83 Mbps

Deze snelheden zijn redelijk redelijk voor een gratis VPN-proefperiode.

Met de slimme DNS-technologie van Nord VPN kunt u geo-spoofen door uw DNS-aanvragen op een specifieke locatie te regelen. Dit betekent dat je je favoriete aflevering van kunt bekijken Spelen der tronen van een coffeeshop in Melbourne of zelfs Vancouver zonder je zorgen te hoeven maken over compromissen met je gegevens of software.

U krijgt toegang tot meer dan 150 streaming-services terwijl u bent aangemeld bij uw Nord VPN-account.

Streamingdiensten omvatten Amazon Prime, Crackle, Discovery, Hulu, ABCGo, Sundance.tv en TNT Drama. Gebruik een van deze VPN's voor Netflix als u zich tijdens het streamen zorgen maakt over verbindingssnelheden of logbestanden.

Kenmerken: Smart Play, dubbele VPN, Tor over VPN, DHE-RSA-AES356-SHA coderingssuite, iOS-app, IKE-codes, gratis proef, geld-terug-garantie

NordVPN is een van de meest geavanceerde VPN's die een gratis proefversie aanbieden. Hun coderingen zijn concreet en hun plannen hebben geen datakap. Ze zijn misschien wat duurder dan andere betaalde VPN's, maar er zijn genoeg plannen om uit te kiezen als je besluit om bij ze te blijven.

Raad ik Nord VPN aan?

Dat doe ik zeker! Ze zijn echt een fantastische VPN die optimale beveiliging en privacy biedt aan hun rijkdom aan bestaande klanten. Het is de moeite waard om ze alleen al voor de enorme hoeveelheid geavanceerde functies te bekijken.

 • Pros

  P2P, Tor over VPN, Socks5-proxy's, keuze uit IKEv2-, OpenVPN-, PPTP-, L2TP- of IPSec-protocollen, Dubbele VPN, Dedicated IP, zes gelijktijdige verbindingen, gratis proefversie, 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, ad-blocking, CyberSec, geen logboekregistratie

 • Cons

  Lagere snelheden dan sommige van hun concurrenten, betalingen gerouteerd via CloudVPN, Inc., een bedrijf gevestigd in de VS, een rechtsgebied met vijf ogen

3. ExpressVPN

Onbeperkt GB, onbeperkte bandbreedte, geen maandelijkse limiet, geen beperking

VPNLink
Restitutiebeleid 30-dagen geld terug garantie
Proefperiode 12 maanden aankoop nodig (inclusief gratis 3 maanden), prijsverhogingen tot $ 12,95 per maand bij verlenging
Betalingsmogelijkheden Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Kortingen / Coupons ExpressVPN werkt hun promotieprijzen regelmatig bij

Wat is ExpressVPN?

ExpressVPN is een premium VPN-service die de snelste en meest betrouwbare service levert die er is. Met een geld-terug-garantie van 30 dagen zijn ze een van de meest vertrouwde VPN-oplossingen op de markt.

Met meer dan 10 miljoen tevreden klanten en meer dan 3.000 servers in 160 steden in 94 landen, ze zijn een wereldwijde aanbieder waar iedereen van kan genieten.

Andere VPN's plaatsen datacaps op uw maandelijkse gebruik, maar ExpressVPN is helemaal onbeperkt.

De gratis proefperiode van ExpressVPN duurt 30 dagen (of langer met de juiste kortingscode). Als je het leuk vindt wat je ziet, kun je ervoor kiezen om je aan te melden of als je besluit om met een andere gratis service te gaan, kun je je geld terug vragen en krijg je een terugbetaling voor je eerste maand. Geen risico.

Kenmerken: 24/7 Live Chat, bekroonde apps voor alle apparaten, onbeperkte toegang tot alle inhoud, split tunneling, snelheidstest, geen logboekregistratie.

Wat de server betreft, kunt u verbinding maken met elk van hun 145 servers op de volgende locaties:

 • Verenigde Staten
 • Aziatisch-Pacifisch
 • Europa
 • Afrika
 • Midden-Oosten
 • Indië

Volgens hun website registreren ze uw gebruikerssessies of persoonlijke gegevens niet. Wat meer is, ze hebben een breed scala aan betaalmethoden, zoals PayPal, Bitcoin, WebMoney, Carte Bleue, UnionPay, Giropay en een reeks andere cryptocurrencies.

Voor de veeleisende gebruiker die ultieme anonimiteit wil, kan ExpressVPN niet kloppen wat anonieme betalingen betreft. En als dat privacy niet tot het absolute uiterste brengt, zijn hun mobiele apps ergonomisch en komen ze allemaal tevoorschijn. Ze bieden een gebruiksvriendelijke interface die intuïtief is en geen bugs bevat.

Raad ik ExpressVPN aan?

Ja. Ze zijn mijn favoriete VPN-provider, een die ik al meer dan twee jaar gebruik. Hun rijkdom aan locaties, torrent-mogelijkheden, onbestaande datacap en en innovatieve technologie maken hen de beste VPN IMO. Wat de gratis proefversies betreft, zijn ze de enige VPN die geen beperkingen stelt aan de beginner.

Als u meer wilt weten, lees dan onze Express VPN-review. 

 • Pros

   30 dagen gratis op proef, geen logboekregistratie, maximale verbindingssnelheden, 94 verschillende serverlocaties, 3+ gelijktijdige verbindingen

 • Cons

  Geen speciale IP, duurder dan andere VPN-services als je gratis proefperiode is afgelopen, beperkte instellingen en configuraties.

4. VyprVPN

1 GB / mnd, 2 gelijktijdige verbindingen, superieure codering, firewall, gratis

VPNLink
Restitutiebeleid Geen bij gratis proefperiode, 30 dagen garantie bij betaling
Proefperiode Gratis proefperiode van 3 dagen bij aankoop
Betalingsmogelijkheden MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Kortingen / Coupons Vypr VPN biedt regelmatig bijgewerkte promotionele prijzen

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Wat is VyprVPN?

VyprVPN Free is een uniek plan dat gebruikers twee gelijktijdige verbindingen, een verscheidenheid aan protocollen, een gecodeerde berichtenapp en NAT-firewall geheel gratis geeft.

De NAT-firewall blokkeert een breed scala aan hackeraanvallen, waardoor ze uw computer niet kunnen bereiken.

Terwijl andere VPN's op deze lijst hun klanten onbeperkte bandbreedte of meerdere gigabytes geven, geeft VyprVPN Free u slechts 1 GB, maar dat is nog steeds een stuk beter dan TunnelBear. Zoals ik al zei, er zijn voors en tegens aan al deze en deze is toevallig beter dan dat in dat gebied.

Kenmerken: Meerdere locaties, soepele app (inclusief hun gratis Cyphr-berichtenapp), hoge snelheden, geen logs, geen beperking

U krijgt een groot aantal locaties aangeboden:

 • Noord Amerika
 • Europa
 • Azië
 • Oceanië
 • Afrika
 • Centraal Amerika
 • Zuid-Amerika
 • Midden-Oosten

Een nadeel van VyprVPN is dat ze in het verleden door Netflix zijn geblokkeerd. Maar VyprVPN heeft een rep voor geoblock geoptimaliseerd en ze omzeilen gemakkelijk de meeste, zo niet alle, van die inhoud.

Raad ik VyprVPN aan?

Dat doe ik zeker. Ik heb ze uitgebreid getest en vond ze een van de meer legitieme VPN's die beschikbaar zijn voor het grote publiek. Ik ben vooral dol op hun meerdere protocollen (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), vooral hun handtekening Chameleon Protocol dat bijna alle pogingen tot blokkering onderwerpt.

 • Pros

  Hun inzet voor nieuwe technologie en een open internet, snelheid & prestaties, onboarding & ergonomie, serveropties, beveiliging & codering, klantenservice

 • Cons

  Geen restitutie, logbestanden bewaren, accepteert geen Bitcoin, beperkt aantal apparaten die kunnen worden aangesloten.

5. WindScribe.com

10 GB / maand datakap, 11 locaties

VPNLink
Restitutiebeleid 3 dagen geld terug garantie of 10 GB gebruik
Proefperiode Gratis gebruiken in de VS, Canada, het VK, Hong Kong, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Zwitserland, Noorwegen en Roemenië
Betalingsmogelijkheden Grote creditcards, PayPal, Visa / Mastercard debetkaarten, de meeste cryptocurrencies en mobiele in-app aankopen. Je kunt zelfs mijnen voor upgrades met behulp van een browsergebaseerde cryptominer.
Kortingen / Coupons Mijne voor upgrades met behulp van een browsergebaseerde cryptominer.

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Wat is WindScribe?

Dit in Canada gevestigde bedrijf is opgericht in 2015 en is daarmee een van de nieuwe kinderen op het gebied van VPN-oplossingen.

Ondanks dat het spel nieuw is, WindScribe heeft een ijzersterke reputatie bij de VPN-gemeenschap. Reddit is opgetogen over deze service en merkt de royale maandelijkse bandbreedte en gebruikersprikkels op (als je een Tweet @WindScribe verzendt, ontvang je automatisch een extra 5 GB).

De meeste gratis VPN's beperken hun bandbreedte en die zonder datacap hebben meestal een lage verbindingssnelheid. Met mijn 100 Mbps-verbinding, was dit waar ik naar keek met WindScribe:

windscribe gratis vpn service snelheidstest

 • Ping: 61ms
 • Download: 39,81 Mbps op 100
 • Uploaden: 19,77 Mbps op 100

Voor een gratis VPN is dit behoorlijk goed. Sommige betaalde VPN's zoals Pure VPN zijn eigenlijk langzamer dan WindScribe.

Kenmerken: Adblock, firewall, geen logboekregistratie, 11 locaties

Gratis gebruikers krijgen alleen toegang tot bepaalde functies, maar die functies zijn geweldig. Ze omvatten de ingebouwde firewall van WindScribe en advertentieblokkering. U krijgt ook P2P-mogelijkheden.

Het nadeel is dat je geen OpenVPN-configuraties krijgt en geen premium-functies.

Wat de server betreft, kunt u verbinding maken met elk van hun 11 servers op 46 locaties:

 • Verenigde Staten
 • Verenigd Koninkrijk
 • Hong Kong
 • Frankrijk
 • Duitsland
 • Luxemburg
 • Nederland

Volgens hun site loggen WindScribe uw sessies / gegevens niet en kunt u zich aanmelden voor hun service zonder e-mail. Gebruikers kunnen ook betaal anoniem met Bitcoin.

Raad ik WindScribe aan?

Yep. Ze zijn een van de beste gratis VPN's die beschikbaar zijn en ze hebben een grote verscheidenheid aan locaties. Net als ExpressVPN kun je torrenten met WindScribe en met een enorme datakap. Ze behoren absoluut tot de meer legitieme gratis VPN-oplossingen op de huidige markt.

Wil meer weten? Lees onze Windscribe-recensie.

 • Pros

   100% gratis, geen logboekregistratie, maximale verbindingssnelheden, 11 verschillende serverlocaties, adblock & brandmuur

 • Cons

  1 gelijktijdige verbinding max.

6. TunnelBear

5 GB / mnd, 20+ serverlocaties, 5 gelijktijdige verbindingen, gratis

VPNLink
Restitutiebeleid Geen
Proefperiode Gratis voor 500 MB gegevens per maand
Betalingsmogelijkheden MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin en Jars of Honey
Kortingen / Coupons Promo's verschijnen vaak op sociale media-accounts

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
achtergrondkleur: # 003a70;
kleur: #fff! belangrijk;
lettergrootte: 15 px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
vulling: .6em .78571429em! belangrijk;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Wat is TunnelBear?

Deze in Canada gevestigde VPN-service met twee schakelaars is opgericht in 2011. Het is een redelijk populaire VPN waarmee gebruikers toegang hebben tot geblokkeerde inhoud over de hele wereld.

Hoewel hun amateuristische ontwerp je zou kunnen doen geloven dat ze berucht zijn, zijn de waarheid dat ze gewoon simpel zijn. TunnelBear is super-gebruikersvriendelijk en toegewijd om hun klanten tevreden te stellen.

Gebruikers kunnen profiteren van hun maandelijkse 1 GB Tweet-promotie en ontvangen elke keer dat u Tweet @TunnelBear een gratis optreden.

Wat betreft gratis VPN's, TunnelBear is een van de beste voor hogere snelheden. Als u op zoek bent naar ideale streaming, kunt u met TunnelBear de netwerkgrendel omzeilen en direct verbinding maken.

Met Mac-, Windows-, iOS- en Android-compatibiliteit kunt u dit op een aantal apparaten gebruiken.

Kenmerken: 900 servers op 20+ locaties, hoge snelheden, geavanceerde functies, geen logboekregistratie

U krijgt een groot aantal potentiële locaties aangeboden:

 • Verenigde Staten
 • Verenigd Koninkrijk
 • Canada
 • Frankrijk
 • Brazilië
 • Duitsland
 • Australië
 • Hong Kong
 • Nederland
 • Mexico
 • Japan
 • Denemarken
 • Singapore
 • Zweden
 • Indië
 • Zwitserland
 • Noorwegen

De kers op de taart is het feit dat TunnelBear geoblocking omzeilt. Het is een van de weinige VPN's die BBC iPlayer voor de gek kunnen houden.

Het enige echte nadeel is de beperking van het gratis plan. Gratis gebruikers beginnen met een sombere 500MB per maand.

TunnelBear VPN-verbindingssnelheden:

tunnel beer gratis VPN snelheid testen

 • Ping: 98ms
 • Downloaden: 15.09 Mbps van 100 Mbps
 • Uploaden: 7,49 Mbps op 100

Uiteraard is dit geen indrukwekkend resultaat. U kunt de productiviteit vergeten bij snelheden als deze.

Gratis planvoorwaarden & Privacy

Het is moeilijk om precies te weten te komen wat u krijgt met TunnelBear omdat er een gebrek aan informatie is op hun website. Er is geen protocol, codering, verbindingen of bandbreedte-informatie.

Raad ik TunnelBear aan?

Ja. Hoewel ze verre van mijn eerste suggestie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een VPN-oplossing, zijn ze een gerenommeerd bedrijf met ergonomische software en adequate functies.

 • Pros

  Eenvoudige installatie, mooi ontwerp, meerdere apparaten, wijdverbreid netwerk, geen logbestanden, blokopties, hoge snelheden, geavanceerde functies (GhostBear, Vigilant Mode)

 • Cons

  Lackluster 500MB voor gratis gebruikers

7. ProtonVPN.com

Geen datakap, alleen Windows

VPNLink
Restitutiebeleid 30-dagen geld terug garantie
Proefperiode Gratis service met lagere snelheid en slechts drie landen
Betalingsmogelijkheden PayPal, Visa, MasterCard
Kortingen / Coupons Proton VPN biedt kortingsbonnen voor het bundelen van VPN- en e-maildiensten. Roterende couponcodes zijn te vinden zoals: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
achtergrondkleur: # 003a70;
kleur: #fff! belangrijk;
lettergrootte: 15 px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
vulling: .6em .78571429em! belangrijk;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Wat is ProtonVPN?

ProtonVPN is een van de nieuwste VPN-oplossingen die er zijn, maar ze zijn ook een van de beste als het gaat om gratis VPN-service. Proton AG is een groep wetenschappers van Harvard en pleit voor privacy.

Na de leiding te hebben genomen om de privé-industrie (protonmail) te veranderen, heeft ProtonVPN hun spel opgevoerd door geen bandbreedtecaps op te leggen aan uw verkeer.

Hun service biedt uitstekende verbindingssnelheden voor alle gebruikers, met name wat betreft gratis accounts.

ProtonVPN verbindingssnelheden

Proton VPN-snelheidstest uitgelegd

 • Ping: 44 ms
 • Downloaden: 34,40 Mbps van 100 Mbps
 • Uploaden: 23,15 Mbps op 100

Absoluut een service met behoorlijke snelheden voor een gratis abonnement en zonder absoluut datalimiet. De meeste gratis VPN's hebben lage datacaps, maar deze heeft de goederen. Het is zeker iets dat hen opvalt.

Waarschuwing: Verwacht niet dat deze snelheden duren. Naarmate de service over de hele wereld steeds populairder wordt, kunnen gratis gebruikers dergelijke hoge verbindingssnelheden niet verwachten.

Gratis planvoorwaarden, privacy & VPN-client

De enige servers die beschikbaar zijn voor gratis gebruikers zijn de volgende:

 • Japan
 • Nederland
 • Zwitserland
 • Verenigde Staten

Dat komt neer op ongeveer een half dozijn servers. Van die servers is geen van hen geoblock-geoptimaliseerd of P2P-geoptimaliseerd (d.w.z. torrenting). Lees over onze beste VPN's voor torrenting hier.

Gratis gebruikers hebben geen toegang tot een van hun geavanceerde functies (Secure Corse, Tor, etc.). Het andere grote nadeel hier is hun gebrek aan zelfstandige clients voor besturingssystemen. Er zijn geen apps voor Android, iPhone of Mac. Als u geen Windows hebt, wilt u ProtonVPN niet gebruiken.

Raad ik ProtonVPN aan?

Gratis? Vast en zeker. Als een betaalde service. Zeker niet. Het is de moeite waard om een ​​gratis account voor jezelf te krijgen terwijl het goed is, maar verwacht niet dat dit op de lange termijn de moeite waard is, omdat snelheden waarschijnlijk de weg van de dinosaurus volgen naarmate meer en meer mensen te weten komen over deze VPN-oplossing.

 • Pros

  Geen gegevenslimiet, eerlijke download en uploadsnelheid

 • Cons

  Geen app voor Mac, iOS of Android, geen Netflix, geen Torrenting.

8. Trust.Zone

3-daagse gratis test, 1 GB / maand, 109 locaties, onbeperkte bandbreedte

VPNLink
Restitutiebeleid Geen
Proefperiode Gratis proefperiode van 3 dagen
Betalingsmogelijkheden Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Bankoverschrijvingen, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi en meer
Kortingen / Coupons Trust.Zone werkt de promotionele prijzen op hun website regelmatig bij

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
achtergrondkleur: # 003a70;
kleur: #fff! belangrijk;
lettergrootte: 15 px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
vulling: .6em .78571429em! belangrijk;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Wat is Trust.Zone?

Hun slogan is: "Degene om op te vertrouwen" en het is gemakkelijk in te zien waarom. Trust.Zone heeft lof verdiend voor zijn DNS-lekbescherming. Door hun WebRTC-beveiligingstool te gebruiken en de ingebouwde kill-schakelaar in te schakelen, zorgt u ervoor dat er geen lekken optreden en er nooit lekken kunnen optreden wanneer u uw Trust.Zone-account gebruikt. Klik hier om ons volledige te lezen Trust Zone VPN review.

Hun systeembrede hardware-isolatie maakt ze een van de meest betrouwbare gratis VPN's van 2018. Hun strikte 'no logs'-beleid is slechts een van de dingen waardoor ze een waardevolle oplossing zijn.

Helaas kunnen gratis gebruikers slechts één apparaat tegelijk aansluiten. Maar als je ze eens probeert en leuk vindt wat je ziet, kun je kiezen voor een betaald account en drie gelijktijdige verbindingen krijgen.

Trust.Zone biedt een scala aan verschillende services, waaronder OpenVPN-oplossing met AES-256 standaardcodering en L2TP via IPSec met 256-bit AES-codering.

Kenmerken: Uitstekende codering, betrouwbare klantenservice, anti-virus, 200 IP-adressen, Bitcoin geaccepteerd

Helaas is het moeilijk om de verbindingssnelheden van Trust.Zone te bepalen, omdat gebruikers geen Trust.Zone-hosts kunnen pingen. Maar Trust.Zone waarschuwt hun klanten om servers te gebruiken die dichter bij huis staan ​​voor betere resultaten.

Raad ik Trust.Zone aan?

Ja. Ze zijn een betrouwbare VPN-service met transparantie als het gaat om hoe hun product presteert. Je kunt het altijd proberen voordat je koopt en drie gelijktijdige verbindingen krijgen. Trust.Zone beschikt ook over een ingebouwde kill-schakelaar.

 • Pros

  Gratis proef, P2P, goed beveiligd, geen logs, Bitcoin geaccepteerd

 • Cons

  Alleen ondersteuning op basis van tickets

9. Privétunnel

Perfect Forward Secrecy (PFS), 2 GB gratis

VPNLink
Restitutiebeleid Geen
Proefperiode Gratis proefperiode van 7 dagen
Betalingsmogelijkheden Grote creditcards, grote debetkaarten, PayPal, bankoverschrijvingen
Kortingen / Coupons Private Tunnel biedt momenteel geen kortingsbonnen

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
achtergrondkleur: # 003a70;
kleur: #fff! belangrijk;
lettergrootte: 15 px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
vulling: .6em .78571429em! belangrijk;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Wat is privétunnel?

Private Tunnel is de commerciële off-shoot van OpenVPN Technologies. Uw gratis proefversie is vrijblijvend, u kunt op elk gewenst moment annuleren, maar wilt waarschijnlijk niet zodra u hoort over hun betaalbare plannen met 100 tot 500 GB.

Hoewel ze vrij beperkt zijn als het gaat om servers (ongeveer zeven tussen de VS, Canada, het VK, Zwitserland en Nederland, is hun service compatibel met een groot aantal platforms van Windows en OSX tot Mac (in het geval van de laatste, je hebt de open-source Tunnelblick-interface nodig die is vrijgegeven onder GPLv2).

Helaas heeft Private Tunnel een aantal knikken om uit te werken of ze willen vechten met betere VPN's zoals ExpressVPN en dergelijke. Er is een gegevenslek in de Mac OSX-versie, dus pas op voor de koper.

Kenmerken: Uitzonderlijke codering met OpenVPN-protocol, eenvoudig te gebruiken software, 2 GB gratis proef, groepsplannen voor bedrijven, Bitcoin geaccepteerd

Hoewel er veel goede dingen te zeggen zijn over Private Tunnel, is het enige twijfelachtige ding dat kan worden gezegd dat ze in de VS zijn gevestigd. Dit is een slecht teken voor de meeste enthousiaste VPN-gebruikers. Amerikaanse gegevensbewaarwetten kunnen betekenen dat Private Tunnel gedwongen wordt gevoelige gebruikersinformatie aan een overheidsinstelling te overhandigen.

Voor totale privacy zouden gebruikers beter af zijn met een veiliger betaalde VPN-oplossing, maar dat wil niet zeggen dat Private Tunnel niet goed is. Integendeel, ze hebben bewezen dat ze uw anonimiteit online kunnen beschermen met hun 128-bits AES-GCM-codering.

Private Tunnel VPN-verbindingssnelheden:

 • Ping: 25ms
 • Downloaden: 50 Mbps van 100 Mbps
 • Uploaden: 26 Mbps op 100

Voor een gratis proefservice zijn deze snelheden echt heel goed. Hun gratis proefperiode van 7 dagen kan worden verkregen met een PayPal-kaart. Als u binnen dat 7-daagse venster annuleert, worden uw PayPal-rekening niet in rekening gebracht.

Hun gratis service is compatibel met Windows, Mac, Android en iOS.

 • Japan
 • Nederland
 • Zwitserland
 • Verenigde Staten

Dat komt neer op ongeveer een half dozijn servers. Van die servers is geen van hen geoblock-geoptimaliseerd of P2P-geoptimaliseerd (d.w.z. torrenting).

Gratis gebruikers hebben geen toegang tot een van hun geavanceerde functies (Secure Corse, Tor, etc.). Het andere grote nadeel hier is hun gebrek aan zelfstandige clients voor besturingssystemen. Er zijn geen apps voor Android, iPhone of Mac. Als u geen Windows hebt, wilt u ProtonVPN niet gebruiken.

Raad ik privétunnel aan?

Ja, ze zijn een vertrouwde bron voor privacy en beveiliging met een geld-terug-garantie. Het is een risicovrije proef die uitstekende codering biedt.

 • Pros

  Goede download- en uploadsnelheid, werkt op de meeste apparaten, de eerste zeven dagen gratis

 • Cons

  Bedrijf is gevestigd in een land met beperkte cyberprivacywetten

10. Vanished VPN

3 x meer Netflix-inhoud, door Lifehacker aanbevolen, gratis proefperiode van 3 dagen

VPNLink
Restitutiebeleid Geen
Proefperiode Gratis proefperiode van 3 dagen
Betalingsmogelijkheden Visa, MasterCard, American Express
Kortingen / Coupons Geen

# footable_parent_6168 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
achtergrondkleur: # 003a70;
kleur: #fff! belangrijk;
lettergrootte: 15 px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
vulling: .6em .78571429em! belangrijk;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329 .foo-table img {
max. breedte: 100%;
marge-onderkant: 0;
lettergrootte: 17 px;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marge: 0 auto;
weergave: blok;
max. breedte: 300 px;
}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
vulling: 0,5em;
lettergrootte: 15 px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Wat is Vanished VPN?

Vanished VPN is een in Australië gevestigde VPN-service die ideaal is voor diegenen die toegang willen krijgen tot veel Netflix-inhoud, met name diegenen die toegang willen tot Netflix-bibliotheken.

Hun kenmerkende oplossing stelt u in staat om tonnen anders niet-beschikbare inhoud te streamen met behulp van een van hun veilige proxy-servers.

Met Vanished VPN kunt u eenvoudig meerdere servers instellen, die elk kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot inhoud uit een ander land (bijvoorbeeld één server voor Canadese Netflix-inhoud, één voor Aziatische inhoud enzovoort).

Aanmelden en instellen is niet zo eenvoudig met Vanished VPN als met andere VPN's. Aangezien Vanished geen toepassingen heeft ingesteld, moet u uw VPN-verbindingen handmatig instellen en moet u ook wachten op een e-mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Ze zijn echter het proberen waard, want je krijgt een driedaags venster om ze te bekijken en ze zijn daarna relatief goedkoop.

Met snelheden zo laag als 1 Mbps is Vanished verre van de beste gratis VPN die er is, maar ze zijn ook verre van de slechtste. U kunt tijdens uw gratis proefversie inhoud van verschillende netwerken streamen en deze zullen geen logboeken van uw gebruikersactiviteit bewaren.

Kenmerken: Compatibiliteit met meerdere apparaten (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), geoblock-optimalisatie, betaalbare plannen, geen logboeken

De nogal kale website van Vanished VPN biedt heel weinig informatie over hun gratis abonnement, maar lokt je in plaats daarvan het mysterie van het proberen.

Als startup zijn ze niet de veiligste VPN op de markt. Als er iets misgaat, worden gebruikers feitelijk verantwoordelijk gehouden en staat er geen telefoonnummer op hun site (meestal een teken van een duistere operatie).

Een andere dubieuze factor is hun logbeleid. Hoewel Verdwenen VPN-claims dat ze geen gebruikersgegevens opslaan of verkopen, ze registreren uw bron-IP-adres, de start- en stoptijden van de verbinding en het totale aantal bytes dat u gedurende 30 dagen gebruikt.

Dit is naar verluidt gedaan om problemen op te lossen, te factureren en om misdaden te behandelen die zijn begaan in verband met hun dienstverlening. Nadat de periode van 30 dagen is verstreken, wordt van deze informatie gezegd dat deze is gewist, maar er is geen manier voor ons om te weten of dat is wat er echt gebeurt.

Raad ik Vanished VPN aan?

Ja, MAAR met een sterke waarschuwing. Voor zeer eenvoudige gebruikers die behoefte hebben aan anonimiteit op korte termijn terwijl ze wat informeel surfen, Vanished VPN is misschien geschikt voor u.

Als je net zo bent als de rest van ons die veel tijd online doorbrengen en een toegewijde host nodig hebben met solide encryptie en een gevestigde reputatie bij de VPN-gemeenschap, is dit niet de VPN-oplossing die je nodig hebt.

 • Pros

  Grote verscheidenheid aan streaming inhoud, goede download- en uploadsnelheid, werkt op veel apparaten en je kunt op elk moment annuleren.

 • Cons

  Langdurige buffering bij het laden van Netflix-inhoud, ongewenste pop-ups van advertenties, gebrek aan klantenondersteuning, deblokkeert niet langer US Netflix.

Waarom we niet van gratis VPN's houden

Ze volgen soms uw activiteit
Ze verzamelen vaak datalogs om ze aan derden te verkopen
Ze geven advertenties weer, terwijl de beste VPN's beschikken over advertentieblokkering
Gratis VPN's hebben een snelheid die 70% lager is dan betaalde VPN-providers

Een betrouwbare, volledig anonieme betaalde VPN biedt razendsnelle snelheden, een stevig 'geen logboekbeleid', brede beschikbaarheid, 24-uurs klokondersteuning en een verscheidenheid aan geavanceerde functies zoals snelheidstests, URL-filtering, ad-blocking, inbraakdetectie & voorkomen en meer.

Volgens ons onderzoek zijn de meest vertrouwde en betrouwbare VPN-providers NordVPN en Surfshark. Beide services zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn relatief goedkoop en kunnen op alle belangrijke platforms worden gebruikt.

Dat gezegd hebbende, zijn er tal van gratis VPN-providers die voldoende snelheden en adequate functies bieden voor diegenen die geen $ willen uitgeven voor eenvoudig surfen en streamen. Deze redenen zijn dezelfde problemen die we hebben met de beste webhosts, gratis hosts zoals gratis VPN's hebben de neiging gebruikersgegevens te verkopen.

Veelgestelde vragen over VPN's gratis

Vraag: Wat is de beste gratis VPN voor Android?

EEN: Express VPN is de beste gratis optie voor Android. Ze bieden een proefperiode van 30 dagen die u kunt gebruiken om op uw Android-apparaat te testen om te zien of het de moeite waard is.

Vraag: Wat is de beste gratis VPN voor torrenting?

EEN: Om eerlijk te zijn, er is er geen. Gratis VPN's gebruiken proxy's die geld kosten om te kopen. Als u een 100% gratis gebruikt, wordt uw verkeer vaak omgeleid met een aantal echt snode verkeer waaraan u uw IP misschien niet wilt koppelen.

Vraag: Zijn gratis VPN's gevaarlijk?

EEN: Ja, dat zijn ze. Denk er eens zo over na. Het gebruik van een gratis VPN is alsof je naar een openbaar wifi-café gaat waar iedereen dezelfde IP deelt en verbinding maakt en in plaats van 20 mensen heb je 100.000. U hebt geen privacy en wie betaalt voor de proxy voor uw gratis VPN, verdient er absoluut geld mee.

Vraag: Welke gratis VPN is het beste?

EEN: We hebben dat beantwoord. Ze zijn allemaal afval.

Vraag: Wat is de snelste gratis VPN?

EEN: Om eerlijk te zijn, weet ik het niet zeker, want zelfs als je een snelle zou vinden, zou het niet te vergelijken zijn met een gewone VPN-service.

Vraag: Wat is de beste gratis VPN voor de iPhone?

EEN: Bijna 80% van de VPN-apps in de iStore zijn oplichting. Pas op.

Conclusie

Dus daar heb je het, onze uitgebreide gids voor de beste gratis VPN's in 2020. Als je nog steeds niet zeker weet waarom je een VPN-oplossing nodig hebt, laat me proberen samen te vatten wat het van het grootste belang is dat mensen VPN's gebruiken. Bekijk onze voor een meer gedetailleerde beoordeling beste VPN's voor Australië gids.

Als u in Australië woont of zelfs alleen bezoekt, moet u zich ervan bewust zijn dat particuliere en door de overheid gesponsorde organisaties u bespioneren. Deze instellingen volgen en registreren uw online activiteit.

Australië is een van de zogenaamde 'Fourteen Eyes', een coöperatie van landen, waaronder Nieuw-Zeeland, Canada en de VS, die een overeenkomst zijn aangegaan waarmee zij informatie over U verzamelen, analyseren en delen. Particulieren zijn gewoon niet langer privé.

Om te voorkomen dat ze uw gevoelige persoonlijke gegevens verzamelen en om kwaadaardige cyberaanvallen te voorkomen, moet u een VPN gebruiken. De VPN's op deze lijst staan ​​bekend om hun vermogen om advertenties te blokkeren, gecensureerde inhoud te deblokkeren en de grootste beveiliging te bieden wanneer u actief bent op internet.

Surfshark zou mijn allereerste keuze zijn, op de voet gevolgd door NordVPN. Ze zijn allebei uitgesproken over eventuele knikken in hun software en hebben consequent contact opgenomen met klanten voor feedback over hun service. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, ze hebben geweldige codering en hun snelheid is een van de snelste. De prijs is ook redelijk voor beide en hun klantenondersteuning is de meest betrouwbare in de branche.

VyprVPN is mijn vierde favoriet, omdat je probleemloos door land vergrendelde inhoud kunt bekijken en een unieke, goed doordachte interface hebt. Ze verbeteren ook regelmatig hun technologie als het gaat om apps voor je telefoon.

Nu je weet wat mijn beste keuzes zijn, is het tijd om ze eens te proberen. Welke u ook kiest, ik weet dat u zult merken dat u zich veel beter voelt over uw online ervaring.

Heb je een van deze gratis VPN's of andere geprobeerd? Laat het ons weten door op de knop "Uw VPN-beoordeling toevoegen" onderaan deze pagina te drukken!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me