Hide.Me VPN pregled – dobra izbira, vendar počasna hitrost (rezultati testov)

Hide.me nekaj stvari dobro. Na žalost jih počnejo s hitrostjo - no, uh .. Predstavljajte si golobico, ki plava v bazenu arašidovega masla. Pravzaprav tega ne stori.

skrivaj.me logotipHide.me je bil ustanovljen leta 2012, a relativno nov igralec v igri VPN. Vsi njeni ustanovitelji imajo izkušnje v IT oddelkih visokotlačnega sektorja, kot so velike korporacije s pisarnami v več državah in zveznih vladah. To pomeni, da so dobro usposobljeni za oblikovanje storitev, katerih namen je varovanje zasebnosti njegovih strank.

Kljub temu rodovniku, Hide.me ni tako dober, kot bi lahko bil. Družba ima v svojo korist sedež v Maleziji, državi, ki ni članica Pet oči ali celo 14 oči. To je odlična novica za ljudi, ki želijo biti prepričani, da njihovi zasebni podatki ne bodo predani prvi organi pregona ali vladni organizaciji, ki trkajo na vrata Hide.me.

Glej totalitarno-težek seznam spodaj in nato nadaljujte z branjem, da ugotovite, kaj si v resnici mislimo o Hide.me

vpn uporabnik po državi


Skrij.Me VPN pregled

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Enostaven za uporabo
Politika beleženja: Ni pravilnika o beleženju
Velikost strežnika: 160 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika: 55 držav
Podpora: 24/7 podpora prek klepetanja v živo, e-pošte in sistema izdaje vozovnic
Torrenting: Omejeno
Pretakanje: Omejeno
VPN protokol in šifriranje: OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP protokoli; 256-bitno šifriranje AES
Sedež: Malezija
Cena: 5,41 USD / mesec
Uradna spletna stran: https://hide.me

Dostojna varnost in šifriranje

V korist Hide.me so v prid tudi protokoli VPN, ki jih uporablja. OpenVPN protokol je prva izbira za številne uporabnike, saj je to šifriranje odprtokodno. Izdelek z odprto kodo ima prednost, ker jo uporablja več ljudi, kar pomeni, da so ga verjetno podrobneje pregledali glede ranljivosti kot primerljivi izdelki. Drugi razpoložljivi protokoli vključujejo IKEv2, SSTP in PPTP. Zadnja dva sta v veliki meri zastarela in ne omogočata enake stopnje šifriranja, ki sta priložena OpenVPN in IKEv2, zato jih uporabljajte previdno.

Poleg tega je protokol SoftEther na voljo tudi prek Hide.me. Večina drugih VPN-jev nima te tehnologije na voljo. Namen tega je še otežiti zaznavanje internetnega prometa. Vendar pa mnogi drugi VPN-ji ponujajo funkcije, ki so zasnovane tako, da praktično ne morejo slediti uporabnikovim gibanjem v spletu, zato samo to ni razlog za izbiro skrivnih VPN storitev Hide.me.

Skrij Lokacije strežnika

V primerjavi z drugimi konkurenti, kot je NordVPN, Hide.me ima razmeroma malo strežnikov. Skupaj je le 150 strežnikov. Nahajajo se v 34 državah na 45 različnih lokacijah. Drugi, bolj izpopolnjeni ponudniki storitev VPN imajo na tisoče strežnikov v več sto državah, kar daje uporabnikom veliko več možnosti.

Ni dovolj strežnikov, da bi izpolnili svetovno povpraševanje

Skrij.me zemljevid strežnikaIma tako majhno število strežnikov pomeni, da se mora več uporabnikov ujeti na isti strežnik. Vsaka oseba, ko se prijavi, prejme precej majhen del pasovne širine, kar vpliva na zmogljivost. To je lahko le eden od razlogov, zakaj Hide.me pri hitrostnih testih ne deluje tako dobro kot druga VPN podjetja.

Različnost lokacij strežnikov je prav tako lahko kritična za uspešnost. Na splošno, hitrosti prenosa podatkov so hitrejše, ko se uporabniki lahko prijavijo na strežnik VPN, ki je sorazmerno blizu njihovega dejanskega geografskega položaja.

Prenatrpani strežniki in pomanjkanje številnih strežnikov na različnih lokacijah pomenijo počasne hitrosti prenosa podatkov in prisiljeni izbrati strežnik na drugi celini samo zato, da bi se povezali. To lahko privede do večkratnih frustracij pri rednih uporabnikih.

Kar zadeva lokacije, Hide.me zagotavlja dostojno delo pri zagotavljanju raznolikosti. Ima šest ameriških in kanadskih strežnikov, enega v Mehiki in enega v Braziliji. Večina njegovih strežnikov se nahaja v Evropi in Združenih državah Amerike z dodatnimi lokacijami v Maroku in na Islandiji. Drugi strežniki Hide.me se nahajajo v Melbournu in Sidneyju, Avstraliji, Indiji, Singapurju, Hongkongu, Južni Koreji in na Japonskem. Trenutno storitev v Rusiji nima strežnikov, vendar imajo strežnike v Ukrajini in Turčiji.

Uporaba BitTorrent ali P2P s Hide.me

Hide.me omogoča uporabo BitTorrent in P2P na določenih strežnikih. Strežniki v ZDA, Mehiki, Veliki Britaniji in Avstraliji so izjemne izjeme od tega dovoljenja. Hide.me na svoji spletni strani trdi, da uporaba proxy SOCKS v torrent prometu P2P hitrosti prenosa hitreje prenaša. Tukaj je malo dokazov v podporo tej trditvi. Vendar pa proxy SOCKS5 ima stikalo ubijanja ki omogoča varnejši prenos hudournikov.

Skrij rezultate preskusa hitrosti VPN

Uporaba katere koli VPN bo vplivala na hitrost prenosa podatkov. Ko uporabljate VPN, morate vse svoje spletne zahteve preskočiti skozi dodatne obročke in se odpraviti dlje, kot bi jih sicer potrebovali.

skrajni rezultat preskusa hitrostiPreskusi hitrosti z uporabo Storitev Hide.me VPN je prinesla manj kot impresivne rezultate. S pomočjo strežnika v New Yorku je bila hitrost prenosa 17,17 Mb / s, medtem ko je bila hitrost prenosa 10,5 Mb / s, ki ni bila navdih.

Številke so se izboljšale pri uporabi strežnika v Amsterdamu. Tu je bila hitrost prenosa 27,60 Mbps, medtem ko je bila hitrost nalaganja 19,92 Mbps.

Uporaba britanskega strežnika v Londonu je prinesla podobne številke. Prenos je potekal s hitrostjo 28,69 Mbps, medtem ko je bilo nalaganje 20,41 Mbps.

Posebej žalosten je bil strežnik v Hongkongu. S hitrostjo prenosa 11,71 Mbps in hitrostjo prenosa 3,19 Mbps je povsem jasno, da to ni takšna hitrost, kot jo pričakujejo sofisticirani uporabniki..

Upoštevajte, da se lahko vaša uspešnost razlikuje. Rezultati vsake hitrostne preizkušnje večinoma zajamejo trenutek v času, na bolje ali na slabše. To pomeni, da boste morda imeli izboljšane ali poslabšane rezultate na svojih napravah.

Skrij.me pravilnik o beleženju

Hide.me se ponaša s strogo politiko beleženja. Ker ima sedež v Maleziji, državi, ki nima zakonov o obveznem hrambi podatkov, je to ena redkih storitev VPN, za katero to velja. To je ključnega pomena, zlasti če upoštevamo načine, kako ljudje preživijo čas na spletu. Več o beleženju VPN preberite tukaj.

Tabela rezultatov pravilnikov za beleženje vpn

Čeprav bi mnogi ljudje hitro trdili, da jih imajo "Ničesar za skrivati" na spletu je ta trditev le redko resnična.

Dejansko je, da nihče ne želi, da bi se kdo drug pisal po e-poštnih sporočilih, dostopa do njihovih bančnih ali drugih finančnih informacij ali "poslušal" v zasebnih pogovorih.

Zato je ključnega pomena, da za zasebnost uporabite najboljši VPN in da nihče ne spremlja vaših osebnih spletnih gibanj

Skriva.Me skriva svojo politiko beleženja?

V prizadevanju, da bi se izognili kakršni koli pravni odgovornosti, Hide.me pravi, da osebnih podatkov nobenega uporabnika ne beležijo, niti ne hranijo nobenih zapisov na svojih strežnikih. Hide.me izjavlja tudi, da nikakor ne spremljajo, kaj počnejo njihovi uporabniki v virtualnem svetu. Dejansko so naredili precej nenavaden korak, ko so potrdili nepovezanega varnostnega analitika, ki je izjavil, da Hide.me ne vodi dnevnikov za svoje stranke.

Glede na objave podjetja niti ne zabeležijo pravega naslova IP nobenega uporabnika niti ni časovne žige povezave. Ker je zasebnost eden največjih razlogov za uporabo VPN-ja, Hide.me, da nobena politika beleženja ni ena od lastnosti, ki je v veliko korist družbe.

Možnosti cen za Hide.me

Naslednja prednost tega ponudnika VPN je, da svojo storitev ponujajo brezplačno. Vendar pa obstajajo nekatere izjemne izjeme in omejitve za uporabnike, ki izberejo brezplačno različico Hide.me. Strankam ni treba vnašati podatkov o svoji kreditni kartici na a brezplačen načrt, vendar imajo dostop le do treh lokacij strežnika. Poleg tega so omejene na uporabo eno napravo naenkrat. Če iščete brezplačno, tukaj je nekaj boljših brezplačnih možnosti VPN.

Druga moteča omejitev je, da so brezplačni odjemalci omejeni na samo dva gigabajta podatkov vsak mesec, kar je neverjetno majhna količina. Tudi brezplačna različica Hide.me je neverjetno počasna, kljub obljubam podjetja, da se bodo po svojih najboljših močeh trudili, da se bodo stvari premikale pri hitrostih najmanj treh Mb / s. Brezplačnim uporabnikom morda ni všeč, da so razpoložljivi protokoli VPN omejeni na IPSEC, SSTP, PPTP in L2TP. IPSEC, ki vključuje IKEv1 in 2, je zanesljiva možnost, drugi najnovejši in največji protokoli pa so rezervirani za plačevanje strank.

skrivanje.me cen

Plan Plus je na voljo za približno 4,99 USD na mesec. Omejitev prenosa podatkov se znatno poveča na 75 GB, vendar uporabniki na tej ravni so še vedno omejene na samo eno povezavo. Člani dobijo dostop do vseh lokacij strežnika in vseh VPN protokolov. S tem paketom je na voljo tudi proxy SOCKS.

Načrt Premium podvoji mesečne cene na 9,99 USD na mesec, vendar uporabniki prejemajo neomejen prenos podatkov in lahko hkrati povežejo do pet naprav. Ta program vključuje tudi vse, kar načrt Plus ponuja poleg fiksnega naslova IP in dinamičnega posredovanja vrat.

Načrti Plus in Premium imajo 14-dnevno jamstvo vračila denarja, če uporabniki niso zadovoljni. To je razmeroma kratko obdobje, vendar bi moralo zadostovati, da redni uporabniki ugotovijo, ali storitev deluje zanje ali ne.

Je priporočljivo skriti.me?

S pomanjkanjem hitrosti in napihnjenimi načrti načrtuje, trenutno ne moremo priporočiti Hide.me. Če je vaš cilj najti najbolj stroškovno učinkovito rešitev, potem je bolje, da uporabite Surfshark, ki ponuja več funkcionalnosti po nižjih cenah.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me