Izginili pregled VPN – vprašljiva hitrost in varnost

VanishedVPN je avstralska VPN storitev, ki je na voljo le nekaj več kot eno leto. Kot takšni so dokaj nepreverjeni in niso ravno prodrli na trg tako, kot jih imajo drugi ponudniki storitev VPN.


Njihova velika trditev o slavi je bil vtičnik Lifehackerja ki jih je imenoval za "najljubši VPN za dostop do ZDA Netflix."

Medtem ko peščica podjetij preživi hype, in večino pogosto ne, večina jih ne. VanishedVPN je v središču pozornosti, odkar je ta vtičnik Lifehackerja. Skočimo vanjo, da vidimo, ali živijo do hype!

Poglejmo natančneje! ali obiščite spletno mesto VanishVPN.

Pregled izginulih VPN

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Enostaven za uporabo
Politika beleženja: Dvoumna nobena politika beleženja
Velikost strežnika: 1300 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika: Neprikrito
Podpora: E-naslov
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Omejeno
VPN protokol in šifriranje: Neprikrito
Sedež: Avstralija
Cena: 8,33 USD / mesec
Uradna spletna stran: https://www.vanishedvpn.com/

Kaj je VanishedVPN?

VanishedVPN je nekoliko več od povprečnega teka mlina VPN. Storitev VPN se oglašuje kot idealna za nakupovanje v tujini, spletno igranje, šport in pretakanje. Storitev je rešitev za virtualno zasebno omrežje iz našega najljubšega sveta na svetu, Avstralije.

Če ste vsi v strahu ponosni, se usedite, prepustite se smehu kookaburre, pojdite na internet in začnite brskati po VanishedVPN.

Poleg tega, da je Aussie VPN, VanishVPN ni samo VPN. Prav tako je ustvaril Invizbox.

Izginili pregled VPN - vprašljiva hitrost in varnost

Invizbox je mini usmerjevalnik, ki uporabnikom omogoča povezavo pametne televizije, Playstation ali Xbox s strežnikom VPN. To je zelo iznajdljiva naprava, ki to storitev VPN prevzame iz običajnega VPN-ja s sedežem v Avstraliji do tistega, ki razmišlja zunaj polja.

Še naprej berete, če želite izvedeti več o Invizboxu in kakšne bodo posledice, ko gre za sedež v Avstraliji.

Izginile rešitve VPN Secure VPN za brskanje po spletu

Prednosti izginilihVPN

VanishedVPN še zdaleč ni popolna VPN storitev. Obstajajo trije glavni vidiki pozitivnih elementov VanishedVPN: Geoblokiranje, Invizbox in enostavna uporaba. Imajo tudi več kot 1300 strežnikov in omogočajo hudourništvo z do 3 sočasnimi povezavami.

Geo-unblocking rešitev

Geo-blokiranje se nanaša na spletna mesta, ki ljudem v drugih državah preprečujejo ogled vsebine z omejenimi možnostmi.

Če ste že nekaj časa živeli v Avstraliji, boste vedeli, da so geografske omejitve pravi morilec za uživanje vsebine, do katere je preostali angleško govoreči svet enostaven. Aussies, ki si želijo gledati svoje priljubljene ameriške televizijske oddaje, se zdi VanishedVPN izvedljiva možnost.

Z VanishedVPN boste lahko ujeli novejše epizode Game of Thrones in uživali v starih faveh, kot so Dexter, Breaking Bad ali oddaji Netflix Orange is the New Black. VanishedVPN lahko dobi dostop do BBC iPlayer, ITV, Hulu, Crackle in drugih geo-blokiranih pretočnih storitev.

Invizbox

To naj bi se nanašalo na VPN storitev VanishedVPN, a Invizbox je preveč kul, da se ne bi malo spuščali. Meni osebno je to najljubša stvar VanishedVPN. Skoraj se zdi, kot da so ustvarjalci VanishedVPN ustvarili Invizbox in nato ustvarili storitev VPN, da bi skupaj z njihovo strojno opremo. Glede na vse, kar so dobili z Invizboxom, verjamem, da bo VanishedVPN odpravil težave, v katere se bom pozneje spopadel..

Vse, kar morate storiti z Invizboxom, je, da ga povežete z usmerjevalnikom. Ko je povezan z usmerjevalnikom, lahko začnete uporabljati svoje naprave kot običajne. Samo s priključitvijo Invizboxa je ves vaš internetni promet šifriran.

Način delovanja naprave je zelo kul, saj lahko hkrati uporabljate 4 različne VPN strežnike. To je zelo dobro za pretakanje različnih vsebin.

Invizbox ni popoln, ampak je precej inovativen in vsekakor ga je vredno preveriti.

Kako uporabljati VanishedVPN

Ena izmed dobrih stvari, ki jih lahko rečemo o VanishedVPN, je, da so glede na konfiguracijo precej informativne. Ponujajo podrobna navodila za nastavitev za iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, šport, Chromecast, površino, usmerjevalnike in še več.

Če ste se odločili za VanishedVPN, je postopek prijave / nastavitve precej preprost. Račun preprosto registrirate tako, da vnesete svoj e-poštni naslov in ustvarite geslo. Ko končate registracijo, vas bodo njihovi vodiči za namestitev vodili skozi postopek dostopa do njihovega vmesnika na različnih združljivih napravah.

Za tiste, ki uporabljajo Windows, morali boste prenesti aplikacijo OpenVPN in uporabite konfiguracijske datoteke VanishedVPN openVPN. To bo trajalo približno pet minut.

Od tam je res zelo enostavno.

 1. Prenesite in namestite programsko opremo OpenVPN z openvpn.net. Prepričajte se dovolite gonilnikom TAP namestiti, ko se pojavni pojav pojavi kasneje med namestitvijo.
 1. Tukaj prenesite konfigurirano datoteko VanishedVPN OpenVPN za strežnik, ki ga želite (tj. Usa.ovpn za ZDA VPN za ogled ZDA Netflix).
 1. Premaknite datoteko, ki ste jo prenesli (v našem primeru USA.ovpn), v svojo konfiguracijsko mapo OpenVPN na naslovu (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Če želite nadaljevati skrbniški dostop, kliknite Nadaljuj.
 2. Z desno miškino tipko kliknite na Bližnjica OpenVPN GUI na namizju in izberite »zaženi kot skrbnik«.
 1. Z desno miškino tipko kliknite ikono OpenVPN v opravilni vrstici na dnu zaslona.
 2. Izberite želeno povezavo (ZDA v našem primeru) in v spustnem meniju izberite »Poveži se«.
 1. Kopirajte in prilepite uporabniško ime VPN (svoj e-poštni naslov) in geslo, ki ga lahko vidite na nadzorni plošči 'moj račun' na našem spletnem mestu. Te so velike in male črke.
 1. Ikona naj postane zelena, da pokaže, da ste povezani.
 2. Če želite preveriti, da ste povezani, poskusite predvajati nekaj vsebine z mesta, na katerega ste zdaj povezani (na primer, če ste povezani v ZDA, pojdite na netflix.com in videli boste ameriški katalog).

Vse si pripravljen, prijatelj!

Negativi izumrlega VPN

Želimo imeti radi VanishedVPN bolj kot kateri koli drug VPN, ker ima sedež v naši domovini. Vendar ima še vedno veliko vprašanj, ki jih je treba rešiti. Povedati je treba, da je servis razmeroma nov, zato imajo še nekaj časa, da se uveljavijo kot veliki igralec.

Avstralski VPN?

Sedež v Avstraliji je super in vse skupaj, vendar za nas Aussies ni ravno dobro, saj je Avstralija članica štirinajstih oči, večnacionalne zadruge, ki zbira signalno inteligenco in jo deli med seboj. To pomeni da vaši občutljivi podatki nikoli ne bodo resnično varni, ne glede na to, ali uporabljate VPN ali ne.

Velika večina uglednih VPN-jev vzdržuje strogo politiko "brez dnevnika", ki uporabnikom zagotavlja, da njihove seje ne bodo posnete ali prodane tretjim osebam. VanishedVPN odkrito priznava shranjevanje podatkov za obdobje 30 dni. To vključuje vaš izvorni IP naslov in čas začetka in ustavitve povezave. Več o beleženju VPN preberite tukaj.

Čeprav VanishedVPN trdi, da nikoli ne beleži uporabnikovega prometa ali vsebine komunikacije navedenega uporabnika, je to res trditev, ki jo lahko vložijo v dobri vesti?

V skladu s Sporazumom UKUSA in vsemi povezanimi spremembami, avstralska vlada lahko VPN vroči s pozivi ali nalogami za iskanje, VPN bi moral deliti dnevnike svojih uporabnikov.

Kolikšni so stroški izginulega VPN?

Pri VanishedVPN obstajata le dve možnosti cen, pri čemer nobena ni zelo vznemirljiva.

Ponujajo standardni načrt ali načrt "najboljše ponudbe" (letni).

 • Standardni načrt
  • 11,99 USD
  • Račun vsak mesec
  • 3 hkratne povezave
 • "Načrt najboljše ponudbe
  • 8,33 USD / mesec
  • Letno zaračunano 99,99 USD
  • 43,89 USD prihranka
  • 3 hkratne povezave

Iskreno, nismo tako zelo pozorni na pakete Standard v primerjavi z najboljšo ponudbo, saj radi "plačujemo kot greš" in res ne moremo zaupati VPN-ju, ki ne ponuja garancije za vračilo denarja ali brezplačnega preskusnega obdobja.

Celo nekateri najslabši VPN-ji ponujajo najmanj 3-dnevno brezplačno preskusno različico zato se lahko seznanite z njihovo storitvijo in poveste, ali so zakoniti.

Preklic storitve VanishedVPN

Ne pravimo, da bi želeli preklicati, ampak tako deluje, če to kdaj storite.

Vsi uporabniki lahko kadar koli prekličejo svojo storitev, vendar je pomembno upoštevati, da se ne vračajo nobena nadomestila. Ker VanishedVPN ne bo vrnil povračil, uporabnikom, ki so kupili letno naročnino, ne bo povrnjen del časa, ki je na računu.

Edini način za povračilo na letnem naročninskem načrtu je prekliče v prvih 30 dneh storitve. Preklic začne veljati takoj, ko bo VanishedVPN obveščen, da ga želite preklicati.

Je VanishedVPN varen?

Stran z lastnostmi VanishedVPN se je zadnjič, ko smo jo uporabili, prikazala prazno. Zato nam ni bilo mogoče potrditi, da je njihova storitev varna. Za razliko od praktično vseh drugih VPN-jev, ne omenjajo natančnega protokola ali šifriranja.

Samo pravi drongo bi se počutil, kot bi lahko prosto gostoval po spletu z uporabo VPN-ja, ki ne razkriva svoje metode kriptografije. To je zanesljiv način, da se ujamete v svoje grundije.

Izginili test hitrosti VPN

Osebno je to moja največja težava z VanishedVPN. Enostavno nimajo hitrih strežnikov.

Zaradi zagotavljanja natančnosti tega pregleda smo se odločili, da na hitrosti 100 Mbps v AU izvedemo hitrostni test s hitrostjo.net. Če pogledam to, smo bili takrat v Sydneyju. Tako na delovanje niso vplivali grobi pogoji ali kaj drugega.

Tu so rezultati testa:

 • AU Server (Sydney)
  • Ping: 49 ms
  • Hitrost prenosa: 9.37 Mbps
  • Hitrost prenosa: 0,47 Mbps
 • Ameriški strežnik (New York)
  • Ping: 140 ms
  • Hitrost prenosa: 29,74 Mbps
  • Hitrost prenosa: 2,07 Mbps

Iz teh ugotovitev je očitno, da hitrost ni močna VanishedVPNPravzaprav, hitrost je "izginila". Nikjer na svojem spletnem mestu ne sporočajo potencialnim strankam ničesar o svojih strežnikih ali protokolih. Odločili so se za najbolj nepregledne podrobnosti. Lahko bi rekli tudi, da je "izginil".

Večina VPN-jev se ponaša s tem, da je navedla svojo množico lokacij strežnikov. VanishedVPN nobene od teh informacij ne razkrije.

Kakovost podpore strankam

storitev za strankeIzginilaVPN ne ponuja 24/7 klepeta v živo kot nekatere boljše rešitve VPN na trgu. Nasprotno, za vložitev pritožbe ali postavljanje kakršnih koli tehničnih vprašanj ste omejeni na samo e-pošto.

Njihova ekipa za podporo strankam je dovolj poznavalna, vendar to še ni tako veliko, kot so storitve NordVPN ali Surfshark. Nekatera spletna mesta se zanašajo le na sistem vozovnic, medtem ko so druga na spletu, da vam pomagajo v realnem času. Na žalost VanishedVPN ni eden izmed slednjih.

Ali priporočamo VanishedVPN?

IzginilaVPN še zdaleč ni najslabši ali najdražji VPN. Pravzaprav mnogi recenzenti pohvalijo ceno, čeprav smo drugje videli veliko boljše ponudbe. Vendar bi priporočili to VPN, če iščete le nekaj, kar bi lahko obkrožilo geografske omejitve ali če se resnično zamislite o nakupu Invizbox-a.

Možnosti glede na ceno so dokaj drage. Številna spletna mesta VPN ponujajo brezplačne preizkuse in trimesečne pakete. VanishedVPN ponuja samo mesečni ali letni načrt obračuna, noben od njih ni posebej izstopen glede na cenovno ceno. Na trgu so zagotovo cenovno dostopnejši VPN-ji, številni od njih imajo trden ugled in preglednost.

V nasprotju s tem VanishedVPN zagotavlja minimalne informacije o svojih praksah in politikah. A čeprav je pomanjkanje naprednih funkcij pomanjkljivost v očeh tega začinjenega VPNerja, lahko vidimo, kako bi to lahko ugajalo manj izkušenim uporabnikom, ki si želijo le zasebnosti in varnosti VPN-ja za priložnostno brskanje ali občasno pretakanje.

Vsem drugim uporabnikom toplo priporočamo, da se odločite za bolj uveljavljene in celovite storitve, kot je NordVPN. Če želite kremo iz pridelka, imate srečo. Pregledali smo več kot 80 različnih VPN-jev, ki se nahajajo na različnih delih sveta, in jih filtrirali do zlatih kopriv. Tukaj je naš glavni izbor najboljših VPN-jev.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me