Kako do ameriškega Netflixa v Avstraliji

Netflix jih ima več kot 158 milijonov naročnikov (in štetje ...).  


To je verjetno več kot tisto, o čemer bi lahko sanjali ustanovitelji podjetja, ko so leta 1998 ustanovili podjetje kot kraj za izposojo videoposnetkov. Netflix je takrat postal znan tudi delno zaradi ponudbe podjetja neomejenih DVD-jev, kar bi bilo poslali v vašo hišo.

odkleni netflixKo je ta ideja prvič prišla na sceno, je bila revolucionarna. Zamisel, da ni treba iti k Blockbusterju, da bi si izposodila DVD, je spremenila vse. Američani so se dotaknili koncepta.

Leta 2002 je imel Netflix le 700.000 naročnikov. Do leta 2005 so se njihove naročnine povečale na 3,6 milijona. Kar Netflix in tisti, ki so bili oboževalci programa, niso razumeli, je, da je bilo v početju nekaj še boljšega.

Leta 2007 je Netflix predstavil svojo funkcijo za pretakanje. Torej vam ni bilo treba čakati, da pride DVD na vaš dom. Na zahtevo bi lahko imeli izbrani film. Ustanovitelji Netflixa so povedali, da jih zanima začetek pretakanja veliko prej, vendar internetne hitrosti takrat niso omogočale. Tako je - pred časom so bili.

Ko je priljubljenost pretakanja Netflixa začela naraščati, se je začela podpirati na igralnih konzolah, ročnih napravah in televizorjih. Zanimivo je, da so bile v tistem času storitve pretočnega pretoka z Netflixom na voljo le v ZDA.

To bi se vse spremenilo leta 2010, ko bi Latinska Amerika in Kanada ter Karibi leta 2011 lahko dostopali do storitve Netflix streaming. Istega leta je Netflix začel proizvajati lastno izvirno vsebino. Leta 2013 je debitirala Hiša kart. Bil je nedvomen zadetek.

Zdelo se je, kot da ima Netflix drug za drugim uspeh. Poglejte samo programe, kot so:

 • Neznane stvari
 • Oranžna je nova črna
 • Krona

programiranje netflix

Leta 2012 je Netflix skočil čez ribnik in postal na voljo v Združenem kraljestvu. Kmalu za tem, ko je postal Netflix na voljo na večini trgov po vsem svetu.

TL; DR - Pridobite VPN (virtualno zasebno omrežje).

�� TD; LR - Edina resnična rešitev za pridobitev trajne delovne rešitve za dostop do Netflixa je uporaba VPN. Nekatere spletne strani priporočajo uporabo pooblaščencev ali celo TOR, ne povedo vam celotne zgodbe. Proxyji nimajo šifriranja in varnosti, ki jo VPN zagotavlja, ko uporabljate TOR, vašo hitrost popolnoma zniža na največ samo Kb / s.
�� Vendar prosim, prosim, prosim, da storite, izogibajte se "brezplačnim" VPN-jem. Tudi najboljši brezplačni VPN so desetinec. Toplo vam priporočamo se izogibajte brezplačnim VPN-jem saj na splošno niso najboljše rešitve za Netflix. Njihove varnostne politike so pogosto groze in lahko napravo naredijo ranljivo za napade. Njihove hitrosti so zelo počasne. Imajo grozne politike beleženja, zato spremljajo spletna mesta, ki jih obiskujete, in kaj počnete med spletom.

Če želite najboljše VPN-je, predlagamo katerega koli od treh:

 1. Preberite si v celoti NordVPN pregled ali obiščite NordVPN
 2. Oglejte si novomeškega Surfsharka, ki ponuja storitve pretakanja ne samo Netflixa, ampak tudi HBO, Hulu, Amazon Prime in približno 12 drugih prodajnih mest. Obiščite Surfshark ali preberite naš pregled.
 3. Če vas proračun ne skrbi, pojdite z njim ExpressVPN. So nekoliko hitrejši Nord in SurfShark in imajo lepši uporabniški vmesnik na svojih mobilnih in namiznih aplikacijah.

Če sem odkrit, ne morete iti narobe z nobeno od zgornjih treh storitev VPN. Vsi delujejo približno enako in omogočili vam bodo ogled najljubših oddaj Netflix od koder koli v Avstraliji.

Potrebujete več informacij? Kar naprej branje..

ZDA Netflix ni "svetovno" Netflix

Popotniki iz ZDA so pogosto presenečeni, ko si želijo ogledati ameriški Netflix v Avstraliji in ne vidijo veliko svojih najljubših oddaj. Razlog za to je, da je ameriški Netflix v Avstraliji geo blokiran.

Seveda, Netflix boste lahko gledali, ko pa boste v Avstraliji boste pogrešali tono vsebine. Dobite tudi precej vsebine, odvisno od tega, kako gledate nanjo.

Netflix Australia ima velikodušno knjižnico filmov. Avstralci dobijo dostop do originalne vsebine Netflixa. To vključuje TV-oddaje, filme, otroške programe, dokumentarne filme in komedije.

Kot dodaten bonus avstralski uporabniki dobijo dostop do avstralskih naslovov, ki jih ameriški gledalci še niso videli in v večini primerov niso nikoli slišali. Nazadnje lahko v nekaterih primerih avstralski gledalci predvajajo oddaje, ko pridejo nove epizode, medtem ko morajo ameriški naročniki počakati, da se konča celotna sezona.

Največja razlika, ki jo boste opazili, je, če pogledate licenčno vsebino. Kot primer, Prijatelji, neverjetno priljubljena ameriška TV-serija, ki je na voljo na ameriškem Netflixu. Vendar je ni mogoče najti na Netflix Australia. Enako velja za oddaje, kot so:

 • Zločinski umi
 • Breaking Bad
 • Pohodni mrtvec
 • Nadnaravno

Res je, nekatere oddaje si lahko ogledate na konkurenčnih tokovnih platformah. Samo ne Netflix. To velja tudi, če gledate na gledanje Maščevalci: Neskončna vojna in Neverjetnosti 2.

Primerjava stroškov: US Netflix proti avstralski Netflix

Zanimiv podatek je, da Avstralci za Netflix ne plačajo toliko manj kot prebivalci ZDA. Avstralski prebivalci lahko kupijo začetni paket po 9,99 USD na mesec. Za 13,99 USD na mesec lahko pretakajo visoko globino. Avstralci lahko z 17,99 USD na mesec dobijo najboljši paket, ki ga ponuja Netflix na tem območju z vsemi dodatki zvončkov.

V Združenih državah Amerike 2020 prinaša 18-odstotno zvišanje cene standardnega paketa Netflix. Šla bo od 10,99 USD na mesec do 12,99 USD na mesec. Premijski načrt bo poskočil z 13,99 USD na mesec na 15,99 USD na mesec. In osnovni načrt se giblje od 7,99 USD na mesec do 8,99 USD na mesec.

Če želimo biti pošteni, Netflix si močno prizadeva, da bi njihova vsebina postala globalna. Vendar pa se pojavljajo številna vprašanja glede licenciranja. Vprašanje je torej, kako lahko Avstralci, ki želijo gledati ameriški Netflix, dostopajo do ameriške knjižnice? Obstaja nekaj možnosti.

Kako Netflix Geo Block vsebine?

Na kratko, geo blokiranje se zgodi, ko je vsebina, ki jo želite gledati, blokirana na vaši geografski lokaciji, podobno kot blokirana spletna mesta. Netflix uporablja geo blokiranje kot način delitve sveta na tržne segmente. To jim omogoča, da prodajajo svoje izdelke po različnih cenah, kar povečuje dobiček v nasprotju z eno ceno in eno politiko po vsem svetu.

Netflix ni edino podjetje za pretakanje, ki to stori. In to ne deluje vedno v prid ZDA. Na primer prebivalci Združenega kraljestva v Združenih državah Amerike bodo morda šokirani BBC iPlayer ne deluje.

Kako Netflix ve, v kateri državi ste? Glede na vaš IP naslov. Vsaka naprava, povezana z računalnikom ali internetom, ima IP naslov. Ko obiščete spletna mesta, IP naslov sporoči internetu, kam naj pošlje informacije.

Drugi odličen primer je Youtube, ki prav tako blokira vsebino glede na vašo geografsko lokacijo. Youtube ZDA ni Youtube Avstralija, čeprav se zdi, da je tako. (Preberite več: Odkleni Youtube)

Vaš IP naslov ponuja vaš ponudnik internetnih storitev ali ponudnik internetnih storitev. Tako kot fizični naslov svetu sporoči, kje se nahajate, tako vaš IP naslov prikazuje vašo lokacijo, kar vam omogoča enostavno sledenje.

Storitve pretočnega pretoka lahko te podatke uporabijo, ko se odločijo, katere uporabnike vsebine bi smeli videti na podlagi svoje lokacije. Če se poskusite povezati prek blokiranega naslova IP, se prikaže grozljiv zaslon o napaki Netflix.

povezava netflix ni uspela

To se zgodi, tudi če plačate storitev, kot je Netflix. Američani, ki potujejo na počitnice ali poslovne, so to videli iz prve roke.

Neomejen dostop do Netflixa

Dolgo in kratko je to, da morate najti način, da dobite storitev pretakanja, ki verjame, da ste na drugem geografskem mestu. Obstaja nekaj izvedljivih načinov za to, vendar se bomo osredotočili le na najboljšo delovno rešitev, da dobimo Netflix US.

Ne pozabite, da želite imeti pravo orodje za pravo delo. Na primer, če imate najboljšega upravitelja gesel, ne boste pomagali zaščititi svojih prijav pred napačnimi rokami. Zaradi porabe denarja za napačno rešitev, da bi se izognili geo blokadu, vas bodo samo razočarali ali še huje, škodili vaši zasebnosti na spletu.

Spodaj najdete katerega koli od preizkušenih VPN-jev spodaj. To so najboljši VPN-ji za Netflix.

# 1 NordVPN - najboljša Netflixova pretočna rešitev

NordVPN je že od začetka vedno na vrhu. NordVPN se ponaša z več kot 5000 strežniki po vsem svetu, ki pokriva ogromno geografsko območje, ki obsega 6 celin in nudi storitve vsem, ki potrebujejo zaščito.

S svojim lastniškim SmartPlay tehnologija, večina, če ne vseh njihovih 5.000 strežnikov, bi lahko dobila dostop do ameriškega Netflixa in katerega koli drugega Netflixa in pretočila brez napak. Tega ne dobite pri nobenem drugem ponudniku VPN.

Prednosti

 • SmartPlay tehnologija
 • Odblokira Netflix iz katere koli države
 • OpenVPN protokol z AES-256 bitnim šifriranjem
 • Brezplačen preizkus
 • Garancija za vračilo denarja
 • Politika ničelne sečnje

Slabosti

 • Hitrost je lahko na trenutke precej neskladna

NordVPN je tad dražji od mnogih plačljivih VPN-jev. Ko pa začnete preučevati njihove razpoložljive načrte, boste opazili, koliko začnete varčevati, ko pogledate v daljše roke. Dejansko se mesečni stroški znižajo toliko, da so na koncu eden najcenejših VPN-načrtov, kar jih lahko dobite, če pogledate njihov triletni načrt.

 • Mesec na mesec - 11,95 USD vsak mesec.
 • Letno - 83 USD na leto ali 6,99 USD vsak mesec.
 • Dvoletni načrt - 95,75 USD za dve leti. Ta se razbije na 3,99 dolarja na mesec.
 • 3-letni načrt - Vnaprejšnje plačilo znaša 107,55 USD ali približno 2,99 USD na mesec.

Odlična stvar je to vsi načrti NordVPN imajo 7-dnevno brezplačno preskusno različico. Ima tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če vam prvih trideset dni ni všeč to, kar vidite, ga lahko izklopite in dobite ves denar

Lahko zaupate NordVPN, da bo ohranil svojo zasebnost. Ko govorite o filmih, ki jih pretakate na ameriškem Netflixu, to morda ni tako veliko. Mogoče pa bi bilo boljše, če govorimo o drugih spletnih aktivnostih.

nordvpn beleženje

NordVPN so revidirale računovodske družbe in ta podjetja potrjujejo dejstvo, da kadar rečejo, da ne vodijo dnevnikov, ne vodijo dnevnikov.

# 2 Surfshark - najcenejša pretočna rešitev Netflix

NordVPN je zelo znan v pretočni areni Netflix zaradi velikega števila strežnikov. Ker ima toliko strežnikov, Netflix težko blokira katerega koli od njih.

NordVPN stane dober kos sprememb v primerjavi z našo izbrano drugo mesto na tem seznamu. Surfshark nima težav z dostopom do Netflixa in to je približno polovica cene NordVPN. Ker Netflix vsakič zvišuje svoje cene, je dobro, da uporabite VPN, ki ne stane skoraj toliko, kot naročnina na sam Netflix.

Prednosti

 • Poceni
 • Odblokira Netflix iz katere koli države
 • Nad industrijskim standardnim šifriranjem
 • Pravilnik o ničelnem zapisovanju
 • Enostaven za uporabo

Slabosti

 • Manj strežnikov kot druge možnosti

Pri izbiri novejšega podjetja za izvajanje tako pomembne storitve, kot je deblokiranje geo omejitev pri uporabi Netflixa, je smiselno biti skeptičen. Potovanje za novim otrokom na bloku se lahko zdi nevarna poteza. Ko gre za Surfshark, je dejansko precej varen.

Surfshark je fantastičen izbor za ljudi, ki si želijo obiti geo omejitve, ne da bi v bistvu plačali še drugo naročnino na Netflix. Pošteno je, da drugi VPN zaračunavajo premijo za svojo storitev, saj že leta zagotavljajo kakovostne tunele za šifriranje. Prav tako je pošteno, da je prišel Surfshark in za del cene ponudil enako kakovostno storitev.

Zelo priporočamo, da si ogledate spletna mesta Surfsharka, če želite preveriti njihove trenutne uvodne cene. Če ste še vedno skeptični do tega VPN-a, si oglejte celoten pregled Surfsharka za več informacij.

# 3 ExpressVPN - Odlična hitrost in varnost

Če iz nekega razloga NordVPN za vas ni izvedljiva možnost, bi bilo naše naslednje priporočilo na seznamu ExpressVPN. To je storitev VPN Britanskih Deviških otokov. Ponuja številne neverjetne lastnosti in ima fenomenalno moč.

Podobno kot doseg NordVPN ima tudi ExpressVPN veliko mrežo, ki je trenutno na 3.000 strežnikih v 160 mestih, razširjenih po 90 državah. Za tiste, ki si želite ogledati Netflix v Združenih državah, boste z veseljem vedeli, da imajo ZDA nekaj najboljšega pokritja tega VPN-ja..

Prednosti

 • Velike hitrosti
 • Močno šifriranje
 • Deluje na večini platform
 • Fenomenalna podpora
 • Deluje z ameriškim Netflixom

Slabosti

 • Hkrati lahko povežete samo tri naprave
 • Nekoliko dražje tudi v njihovem najdaljšem načrtu
 • Spotty povezava z Netflix Australia

Ena izmed slabosti ExpressVPN je dejstvo, da lahko z enim računom povežete samo tri naprave. Vendar pa tudi to ni tako velika slabost. Pomislite, koliko naprav mora večina ljudi hkrati povezati z VPN? Običajno samo enega. Če morate povezati celotno hišo, vam ExpressVPN ponuja podporo usmerjevalnika VPN. (Preberite več: Najboljši usmerjevalnik VPN)

Druga slabost je cena. ExpressVPN je eden najdražjih VPN-jev, ki ga boste našli. Če kupite njihovo storitev mesečno, boste porabili 12,95 USD vsak mesec. Če uporabljate njihovo šestmesečno storitev, boste vnaprej plačali 59,95 USD, kar znaša povprečno 9,99 USD na mesec. Če se odpravite na njihov 15-mesečni program, boste plačali vnaprej plačilo 99,95 USD. Ta se razbije na 6,67 dolarja na mesec.

Še dve stvari, ki sta nam všeč pri ExpressVPN, sta njuni storitev za stranke in njihove 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. ExpressVPN je tako prepričan v svoj izdelek, da imate tudi po plačilu izdelka 30 dni časa za vrnitev denarja brez vprašanj.

Storitev za stranke s ExpressVPN je nekaj najboljšega, kar smo videli. Opravili smo številne pogovore z njihovo tehnično podporo in vedno smo ugotovili, da so znani, koristni in zelo dostopni.

Možnosti storitve za stranke ExpressVPN

Če želite dodati še eno pero v pokrovček ExpressVPN, njihova politika zasebnosti ne presega. Vedno znova vlade poskušajo dostopati do informacij o svojih strankah. Ker pa ExpressVPN drži obljubi, ne ohranja dnevnikov za svoje stranke.

izrecno vpn politiko zasebnosti

Ko torej vlade ali druge institucije skušajo pridobiti te dnevnike, lahko ExpressVPN iskreno reče, da ne obstajajo.

# 4 VyprVPN - neverjetna funkcionalnost + hitrost in varnost

VyprVPN je a VPN s sedežem v Švici, ki se osredotoča na zasebnost. Ponujajo več kot 700 strežnikov in več kot 70 strežniških lokacij. Glavni plus tega VPN je, da imajo v lasti in upravljajo vse svoje lastne strežnike. Ne uporabljajo tretjih oseb.

Njihova storitev deluje na številnih platformah, vključno z Apple TV in Android TV. Neodvisna revizija je pokazala, da VyprVPN ne vodi dnevnikov.

VyprVPN ima razmeroma enostavne cenovne načrte. Ti načrti vam omogočajo, da izberete, ali boste plačevali letno ali plačevali mesečno.

Prednosti

 • Kameleonski protokol
 • Dokazano ni nobene politike beleženja
 • Podpora v klepetu v živo
 • Deluje z ameriškim Netflixom
 • 3-dnevna brezplačna preizkusna različica

Slabosti

 • Brez garancije za vračilo denarja
 • Težave s povezovanjem na Kitajskem
 • Težave s svojim odjemalcem Windows

Izbira osnovnega mesečnega načrta bo 9,95 USD na mesec. To omogoča, da se tri naprave hkrati povežejo s storitvijo. Če plačujete za celo leto, prejmete isto storitev za 60 dolarjev na leto ali pet dolarjev na mesec.

Če se odločite za njihov premijski načrt, imate možnost mesečno plačevati 12,95 dolarja ali naročiti za eno leto 80 dolarjev na leto, kar razpade na 6,67 dolarja na mesec. S premijskim načrtom lahko povežete pet naprav in izkoristite prednosti lastniški protokol Chameleon zasnovan tako, da obkroža storitve, ki so narejene za blokiranje VPN-jev med pretakanjem.

Zakaj bi morali uporabljati VPN?

Ko uporabljate zasebno omrežje VPN, če želite obiti geoblokiranje Netflixa, imate dodatno prednost, da lahko svojo napravo povežete s strežnikom ali drugo napravo prek varne povezave.

Brskanje in pretakanje lahko nadaljujete, vedoč, da so vse informacije, posredovane preko spleta, šifrirane in jih ni mogoče prestreči. Trije VPN-ji, ki smo jih pregledali, ponujajo zvezdne hitrosti, zvezdne storitve in popolnoma so zavezani, da vam bodo pomagali ohraniti zasebnost. Najboljše pa je, da so bili preizkušeni in dokazano, da delujejo z ameriškim Netflixom.

Je moja edina možnost VPN?

Z našim denarjem je pridobitev VPN-ja najboljša možnost, da obiščete geoblokiranje Netflixa. Vendar to ni vaša edina možnost. Pametni pooblaščenci DNS so zasnovani tako, da preusmerijo promet, ki je poznan na geo lokaciji. To pomeni, da ko bo vaš promet blokiran zunaj ZDA, bo preusmerjen v ZDA. Promet, ki je usmerjen s pametnimi proxy DNS, ni šifriran. To bi lahko imelo nekaj plusov, ko govorimo o pretakanju.

 • Ker je le majhen del vašega prometa preusmerjen, se ohrani hitrost pasovne širine.
 • Nastavitev je zelo preprosta, tudi če niste dobro z računalniki.

Storitev deluje tako, da se naslov DNS, ki vam ga dodeli ponudnik internetnih storitev, nadomesti z novim, ki nima nobenih informacij, ki bi razkrivale vašo resnično geo lokacijo.

Kako deluje pametni DNSVaša zahteva za povezavo do spletnega mesta, do katerega želite dostopati, je prestrežena. Vse informacije, ki bi lahko uhajale na vašo geo-lokacijo, se nadomestijo z novimi podatki, ki kažejo na lokacijo, od koder želite dostopati do geoblokirane vsebine. Zaradi naše razprave se vse informacije, ki vas identificirajo kot v Avstraliji ali kateri koli drugi državi, nadomestijo z informacijami, zaradi katerih se zdi, da ste v Združenih državah Amerike.

Kolikor se to lahko sliši, ne deluje ves čas. Seveda boste morda dobili dostop, vendar šele po večkratnem poskusu zamenjave lokacij, vsakič, ko poskusite gledati.

Končne misli

Netflix ima veliko neverjetne vsebine. Ameriški Netflix v Avstraliji zaradi omejitev licenc ni na voljo. Če ste frustrirani zaradi teh omejitev, obstajajo možnosti. Pametni DNS lahko deluje. Vendar pa je za naš denar najboljša izbira uporaba VPN-ja. VPN bo skril vaš IP naslov in hkrati šifriral informacije, ki jih prenašate in prejemate.

Od štirih VPN-jev, ki smo jih pregledali, NordVPN je najboljši pri dostopu do Netflixa. Vendar tudi druga dva dobro delata. Zelo radi bi se oglasili od vas. Katere korake ste storili, da bi Netflix US pretočili v Avstralijo? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje. Oglejte si tudi razdelek s pogostimi vprašanji za odgovore na nekatera pogosta vprašanja o pretakanju Netflix US v Avstraliji. Hvala za branje.

Pogosta vprašanja

V: Je zakon o VPN v Avstraliji?

A: Da. VPN-ji so zakoniti v Avstraliji. Ko uporabljate VPN, da obidete geo blokiran material, na primer ameriški Netflix, morda to storite v nasprotju z željami imetnikov pravic. Vendar pa izogibanje geo omejitvam ni isto kot prikradanje mimo najboljšega varnostnega sistema za dom v soseski in vdor v dom. Kot večina spletnih tehnologij je tudi avstralska zakonodaja nekoliko nejasna, kaj je in kaj ni dovoljeno. Trenutno v Avstraliji ni zakonov, ki bi vas oviral pri uporabi VPN. Prav tako ni nezakonito obiti geografske omejitve.

V: Kateri brezplačni VPN deluje z Netflixom?

A: Noben. Brezplačnih VPN-jev ni vredno. Njihova storitev je počasna, zato četudi jim uspe obiti geografske omejitve Netflixa, ne boste mogli pretakati videoposnetka. Brezplačne storitve VPN vas vidijo kot trgovsko blago. Ukradejo vaše zasebne podatke in jih pogosto uporabijo, da zaslužijo sami.

V: Ali lahko gledam ameriški Netflix v Avstraliji brez VPN-ja?

A: Pametni DNS vam lahko omogoči gledanje ameriškega Netflixa v Avstraliji brez uporabe VPN-ja. Glede na to je najvarnejši in najbolj varen način uporabe VPN, kot so NordVPN, ExpressVPN ali VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me