Kako gledati HBO v Avstraliji

HBO je bil desetletja zabavni in kulturni pojav v ZDA in mnogih drugih državah. Trenutno več kot 100 milijonov naročnikov po vsem svetu, to je daleč od 365 naročnikov, ki jih je imel okoli območja Pensilvanije, ko je debitiral leta 1972.

V prvih nekaj letih je bila rast počasna. Za rast HBO ni bilo potrebne infrastrukture. Hkrati so se soočili z nekaj nasprotovanja večjih televizijskih mrež iz strahu, da bi kabel oropal njihovo občinstvo in ukradel prihodke. Vendar pa so v poznih 70-ih do 80-ih letih številna izboljšala infrastrukturo, pa tudi spremembe v sodnih sporih, ki so dajali prednost kabelski televiziji in HBO.

HBO logotipDo leta 1982 je imel HBO 8,9 milijona naročnikov, 440 milijonov dolarjev prodaje in 100 milijonov dolarja dobička. Do leta 1983 je ta številka poskočila na 13,4 milijona naročnikov. Prav v tem času se je HBO lotil ustvarjanja izvirnih komičnih programov. V poznih 80-ih in zgodnjih 90-ih se je zdelo, da HBO izgublja del svojega vpliva. Deloma je bilo to posledica priljubljenosti izposoje domačih filmov.

HBO se je odzval s številnimi strategijami in agresivnimi oglaševalskimi kampanjami. Iskali so licenco za športno programiranje. In do leta 1993 je njihova naročniška baza dosegla 24,7 milijona.

Pretakanje HBO

Pretakanje na HBO je zdaj resničnost. Njihovi storitvi HBO Go in HBO Now sta neverjetno priljubljeni. HBO-Now omogoča vsem, ki imajo internetno povezavo, da se prijavijo na to premium storitev in uživajo v HBO-jevi vsebini.


Logotip HBO GOLepa stvar je, da ima HBO-Now že skoraj vse programe, ki jih dobi posameznik, ki bi se naročil na kabelski kanal. To pomeni, da lahko uživate v programih, kot so True Blood, True Detective, Game of Thrones in še več.

Vse to se sliši odlično dokler živite v Združenih državah Amerike. Če ste zunaj ZDA, na primer v Avstraliji, ni neposrednega načina za ogled te vsebine. Ne dajte se v obup. Pripravite se, ker bomo v tem priročniku preučili načine, kako obiti geo blokiranje, da boste lahko uživali v tej HBO v Avstraliji.

�� TL; DR - Če želite kratko in sladko različico tega. Priporočamo, da si ogledate SurfShark. Ta novinec v prostoru VPN zagotavlja bliskovito hitro in pretočno storitev ne samo za Netflix, temveč tudi HBO, Hulu, Amazon Prime in približno 12 drugih prodajnih mest. Obiščite Surfshark ali preberite naš pregled. ��

Kako oddajati HBO v Avstralijo

Lahko si mislite sami, ali to ne zveni veliko podobno kot proxy? Med obema je nekaj podobnosti. Ena večjih razlik je, da je s tunelom VPN vaše povezava je šifrirana. To pomeni, da nihče ne more prestreči informacij, ki jih pošiljate naprej in nazaj. Tunel VPN je bolj varen, ponuja boljše hitrosti in prinaša boljše rezultate.

VPN omogoča, da prek interneta vzpostavite varno povezavo med svojo napravo in drugim omrežjem.

V bistvu omogoča brskanje po internetu s pomočjo omrežja strežnika, ki je v drugem delu sveta. Če ste v Avstraliji in poskušate dostopati do vsebine HBO s strežnikom v Združenih državah, HBO strežniki verjamejo, da ste v ZDA, zato dobite dostop do vsebine.

Zdaj je vprašanje, kaj je tisto najboljši Storitev VPN za pretok HBO v letu 2020? Tu so moji predlogi:

1. NordVPN - Hitro hitrost, Ogromno število strežnikov

NordVPN vašo zasebnost jemlje resno. Trenutno imajo 5.230 strežnikov po vsem svetu. Vsi njihovi načrti vam omogočajo, da hkrati povežete šest naprav. Če niste zadovoljni z njihovim izdelkom, imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Prednosti
 • Več kot 5200 strežnikov
 • Edinstveni specializirani strežniki
 • Omogoča šest hkratnih povezav
 • Močna naravnanost do zasebnosti strank
 • Sodeluje z HBO in drugimi storitvami geogramiziranega pretoka
Slabosti
 • Dodatnih hkratnih povezav ni mogoče kupiti

Eden od očitkov, ki jih imajo ljudje glede NordVPN, je njihova cena, to je, da je njihov načrt za vsak mesec dražji od nekaterih drugih možnosti VPN. Cena postane drastično cenejša na mesec dlje, ko se zavežete. Razčleni se na naslednji način:

 • Mesečni načrt vas bo stal 11,95 USD na mesec.
 • Če se naročite za eno leto, boste plačali skupno 83,88 USD na leto. Ta se razbije na 6,99 USD vsak mesec.
 • Če se naročite na dvoletni načrt, boste vnaprej plačali 95,75 USD. To je le nekaj več od tistega, kar plačate za letni načrt. Razčlenitev znaša 3,99 USD na mesec.
 • Če se naročite na triletni načrt, boste vnaprej plačali 107,55 USD. Dobite tri leta po 2,99 USD na mesec.

SmartPlay je edinstvena storitev, ki jo ponuja NordVPN. Omogoča vam lažji dostop do vsebine z omejitvami po vsem svetu. Združuje najboljše lastnosti VPN in pametnega DNS. S tehnologijo SmartPlay vam ni treba razmišljati o nobeni konfiguraciji. Povežete se le s strežniki NordVPN in uživate v prednostih.

Končno se NordVPN zavezuje k varovanju vaše zasebnosti. Imajo preizkušen in spoštovan noben pravilnik o sečnji. To pomeni, da ne bodo beležile nobenih informacij o vas ali o tem, kar si ogledate v spletu. Če želite izvedeti več informacij, si oglejte naše podatke NordVPN pregled.

2. Surfshark - visoke hitrosti, nizke cene

Storitve HBO lahko postanejo drago in ko morate za dostop do svojih priljubljenih oddaj uporabljati VPN, vam ni treba porabiti preveč več denarja. Tukaj pride Surfshark. Obiščite vse svoje najljubše filme in oddaje HBO za nekaj dodatnih dolarjev mesečno, namesto da bi podvojili ceno HBO.

Prednosti
 • Več kot 800 strežnikov
 • Najboljša cena v industriji
 • Sedež ima na Britanskih Deviških otokih
 • Enostaven za uporabo
 • Velike hitrosti
 • Sodeluje z HBO in drugimi storitvami geogramiziranega pretoka
Slabosti
 • Novinec in razmeroma nedokazan
 • Počasno upočasnite podporo po e-pošti

Prihranitev nekaj denarja ni edini razlog za uporabo Surfshark-a, čeprav je pri 1,99 USD na mesec skoraj dovolj dober razlog, da jih poskusite - storitev prinaša tudi hitrost in varnost.

Prav tako ni nič slabšega, kot če sedite na kavč in si ogledate celoten Entourage, samo da ga pozdravite s sporočilom o geo omejitvi. Tako kot drugi VPN-ji na tem seznamu tudi Surfshark brez skrbi odklene HBO.

Poleg tega Surfshark ne hrani nobenih informacij glede dejavnosti, IP naslovov, imena, lokacije, zgodovine, časovnih žigov, pasovne širine ali prometa. Resnično ste v varnih rokah z najboljšimi standardi šifriranja v industriji in kulturo brez beleženja.

Če ste na ograji, kako novemu otroku v bloku omogočiti priložnost, si oglejte celoten pregled Surfsharka in si priskrbite malo več informacij.

3. ExpressVPN - najhitreje zanesljiv VPN

ExpressVPN se je poimenoval kot ena najboljših storitev VPN na planetu. Znani so po tem, da vodijo zasebnost. Vpleteni so bili številni odmevni primeri, ko so vlade in druge agencije poskušale pridobiti osebne podatke o uporabnikih ExpressVPN. Ker pa teh podatkov ne hranijo tam, informacij ni bilo mogoče najti.

Prednosti
 • Pristojnost Britanskih Deviških otokov
 • Dnevniki se ne hranijo
 • Hitro hitrost z močnim šifriranjem
 • Sodeluje z HBO in drugimi storitvami geogramiziranega pretoka
Slabosti
 • Cena
 • Podpira samo tri hkratne povezave

ExpressVPN ima dobre hitrosti strežnika. To velja tudi pri medkrajevnih povezavah. Aplikacija ExpressVPN je uporabniku prijazna in deluje na vseh razpoložljivih platformah močno šifriranje in odlične varnostne funkcije.

Podobno kot NordVPN je tudi ExpressVPN na ceni ceni.

 • Če mesečno plačujete, vam bo ExpressVPN zaračunal 12,95 USD na mesec.
 • Če kupite njihov šestmesečni načrt vnaprej, boste plačali 9,99 USD na mesec.
 • Če kupite 15-mesečni načrt, boste v osnovi plačevali 6,67 USD na mesec.

ExpressVPN ponuja 160 lokacij strežnikov VPN v 94 državah z več kot 3.000 VPN strežniki po vsem svetu, njihova storitev za stranke pa je popolnoma enaka. Če želite izvedeti več o storitvi, preberite našo celoto ExpressVPN pregled.

Uporabite proxy

kako deluje proxyProxy deluje kot posrednik med vašo napravo in spletom. Ko uporabljate proxy, se zdi, da zahteve, ki jih postavljate, prihajajo iz proxyja. Prednost proxyja je v tem, da lahko predpomnijo spletna mesta, ki so bila obiskana v preteklosti, zato jih boste v prihodnosti hitreje obiskali.

Proxy strežnik vam lahko omogoči, da obiščete geo HBO, ki ga nekaj časa blokira. Težava je v tem pooblaščenci nimajo varnosti. Informacije, ki se posredujejo, niso šifrirane, zato jih je mogoče prestreči. Drugič, mnogi pooblaščenci, zlasti brezplačni, so nasičeni z uporabniki. Torej bo vaša hitrost interneta počasna.

Druga težava s proxyjem je, da če uporabljate povezave HTTP, lahko vaš resnični naslov IP vidi posameznik ali ustanova, ki je lastnik proxyja (Preberite več: Skrijte svoj IP naslov).

Uporabite Smart DNS

Kako deluje pametni DNSPametni DNS ali proxy DNS ne bo skrival vašega naslova IP. Vendar pa, skril bo naslov DNS, ki vam ga je dodelil vaš ponudnik internetnih storitev. Vaš naslov DNS vsebuje podatke, ki drugim spletnim mestom, v tem primeru HBO, omogočajo vedeti, kje se nahajate na planetu. Pametni DNS bo vaš dodeljeni DNS nadomestil s tistim, ki je iz mesta, ki nima geografske omejitve.

Pametni DNS ali proxy DNS prestreže zahteve za povezavo in nato odstrani iz teh zahtev informacije, ki jih je mogoče povezati s tem, kje ste. Nato odstranjene podatke nadomesti s podatki, povezanimi z drugo geografsko lokacijo.

Podobno kot proxy, pametni DNS ne uporablja šifriranja. Poleg tega je mogoče podatke prenesti brez zmanjšanja hitrosti interneta. Na slabi strani so informacije, ki se prenašajo preko spleta, ranljive, ker ni povezave za šifriranje.

Uporabite TOR

Kako tor delujeTor je storitev, ki skriva vaš IP naslov, ko ste v internetu. Vaš spletni promet se preusmeri med več različnih strežnikov. Rezultat je to vaši digitalni odtisi so skriti. Tor dobro dela pri skrivanju IP-ja in obvladovanju nekaterih geografskih omejitev. Ko pa odkrijejo releje, ki jih uporablja za premetavanje vaše internetne komunikacije, jih lahko ponudniki internetnih storitev blokirajo. S Torom boste doživeli a počasnejša internetna hitrost.

HBO kaže, da si lahko ogledate

HBO je bil dom nekaterih najbolj priljubljenih in najvplivnejših programov na televiziji. Ustvarili so kulturni pojav, ki je spremenil način, kako ljudje govorijo, sodelujejo in gledajo na svet. Sledi le nekaj bolj priljubljenih programov, ki jih postavlja to kabelsko omrežje.

Žica

Ta žgečkljiva policijska drama je pregledala prizorišče drog v Baltimoru. To je storil tako z vidika organov pregona kot tudi preprodajalcev mamil. Ta program je bil menjavalnik iger, saj ni le kaznoval kazenskega pregona kot dobre fante ali preprodajalce drog. Namesto tega je delovala tako, da je prikazala nianso problema z vsakega vidika, vključno s pogledom na vloge politikov, novinarjev in skupnosti, ki igrajo v nasilju tolp in bandih. To je bila premišljena enkratna serija, ki je trajala pet sezon in 60 epizod.

Soprani

Sopranos je z 111 nominacijami zaslužil 21 nagrad Emmy. To je eden najbolj odmevnih programov, ki jih je ustvaril HBO. To je bila prelomna serija, ki je pomešala zapletenosti družinske interakcije z intenzivnim nasiljem, povezano z vodenjem sindikalnega združenja. Glavni junak oddaje, Tony Soprano, je delal na ravnotežju družine, živel v predmestju, varoval svojo poroko, nabijal sovražnike in bežal iz FBI-ja. Panični napadi so ga privedli do tega, da je iskal terapijo. To je skupaj s svojo pomanjkljivo, a ljubečo naravo naredil Tonyja Soprana zlikovca, za katerega so ljudje koreninili. Zaključek serije tega televizijskega šova je bil eden najbolj polarizirajočih v zgodovini. Oddaja je trajala šest sezon in je imela 86 epizod.

Igra prestolov

Ta razširjena serija, ki temelji na knjigi pesmi Georgea RR Martina Pesem ledu in ognja, je en del političnega vodenja, en del zmaji, en del fantazije in en del vojni ep. V seriji je več ponavljajočih se likov, pri čemer vsi nastopajo za železni prestol. Ne glede na to, ali je človek ljubitelj fantazije ali ne, je zgodba vabljiva. To je zapleteno. In toliko je zasukov, da je šokantno. Igre prestola so znane tudi po številni količini nasilja in neupravičenega seksa. Leta 2020 je Game of Thrones vstopil v svojo osmo in zadnjo sezono.

Kako HBO omejuje njihovo vsebino

Razpravljali smo o tem, kako je vsebina omejena na geo. Toda vprašanje v milijonih dolarjev je, kako se to zgodi? To ima veliko povezave s tem, kako naprave, povezane z internetom, komunicirajo med seboj.

Če želite gledati HBO v Avstraliji, morate prepričati, da strežniki HBO verjamejo, da ste v Združenih državah Amerike. Kako to storite? Spremeniti morate svoj IP naslov. Na srečo obstaja več orodij, ki vam omogočajo, da obiščete HBO-jevo geo blokiranje in pretočite želeno vsebino.

Vsaka naprava, ki komunicira z drugo napravo v internetu, mora imeti naslov IP. Lahko si omislite IP naslov, kot je vaš poštni naslov v resničnem svetu. Ostali strežniki v internetu vaš IP naslov vedo, kam je treba dostaviti pakete. Ti paketi informacij so lahko spletne strani ali oddaje, ki se pretakajo po internetu.

Če poskušate gledati HBO v Avstraliji, se HBO-jevim strežnikom sporoči, da zahteva prihaja iz naprave zunaj ZDA. Strežniki HBO se odzovejo tako, da namesto najljubših oddaj HBO pošljejo sporočilo o napaki.

Zakaj HBO omejuje pretakanje

Resnično se lahko žali za rezidenta ZDA, ki potujejo v tujino, ki je že plačan naročnik HBO Go ali HBO-Now, ko poskušajo dostopati do storitve pretakanja v tujini in ugotovijo, da ne morejo. Prvo vprašanje, ki si ga večina zastavi, je, zakaj?

Obstaja več razlogov, zakaj HBO mednarodnim gledalcem preprečuje ogled njihovih pretočnih vsebin. Veliko tega ima opravljenih s pogodbami za distribucijo televizijskih programov znotraj ZDA. V mnogih primerih so ti sporazumi zasnovani tako, da omogočajo prikazovanje vsebin le ameriškim gledalcem v Združenih državah Amerike. Enako velja za Netflixove omejitve.

Kot pri večini stvari se tudi razlog za to zlomi do denarja. Ustvarjalci programov zaščitijo finančno sposobnost svojega izdelka bolje kot najboljši sistem za zaščito doma ščiti dom super bogatega in zasebnega zavednega posameznika. Priljubljeno oddajo je mogoče v drugi državi licencirati drugače, kar poveča prihodek ustvarjalcev programa.

Drugi razlog je, da se bonitetni sistem v eni vladi lahko popolnoma razlikuje od drugega. Tako program, kot je Game of Thrones, ki slovi po grozljivem nasilju in grafični seksualni vsebini, je v ZDA sprejemljiv, druge države pa te vsebine morda ne bodo sprejele. Oddaje, da so oddaje HBO zasnovan tako, da ustreza smernicam ameriških radiodifuznih agencij. Ker HBO ne prikazuje svoje vsebine v tujini, jih ni treba skrbeti, da bi se tudi sami trudili vključiti v politike drugih držav.

Seveda samo zato, ker se politika ali vlada ne zdi vsebina primerna za njihovo državo, to še ne pomeni, da državljani ne bodo razvili želje po njej. Internet širi ideje in kulture, zlasti tiste, ki so predstavljene v priljubljenih medijih, kot je HBO, po vsem svetu. Torej drugje obstaja lakota po tej vsebini. Poleg tega obstaja vrsta ljudi, ki so naročnike plačali doma in jih želijo uporabljati, ko potujejo v tujino.

Končne misli

HBO ustvarja fenomenalne vsebine v zadnjih petih desetletjih. Gledalci v Združenih državah Amerike so lahko predvajali HBO, medtem ko so ostali zunaj poskušali najti rešitev. Čeprav obstajajo številne možnosti za preprečevanje geo blokiranja, priporočamo, da uporabite VPN, pa naj bo to NordVPN, Surfshark ali ExpressVPN. Te tri storitve so varne, hitre, zanesljive in so najboljši VPN-ji tudi za Netflix.

Če je vaš internet še vedno prepočasen za pretakanje Netflixa, si oglejte naše razčlenitve načrtov NBN. Hvala!

Kot vedno bi se radi oglasili od vas. Povejte nam, kaj menite o tem pregledu, in vključite vse predloge, ki jih imate v razdelku s komentarji spodaj.

Pogosta vprašanja

V: Zakaj je HBO samo na Foxtelu?

A: 1. januarja 2017 je Foxtel sklenil sporazum, ki ji je dal široke pravice do knjižnice HBO. Kot rezultat tega je Foxtel postal nesporni "dom HBO".

V: Koliko stane pretakanje HBO?

A: HBO-Now stane 15 dolarjev na mesec. To je samostojna naročnina, ki ne zahteva naročnine na HBO. HBO Go je brezplačen, če imate naročnino na HBO.

V: Kakšna je razlika med HBO GO in HBO-Now?

A: Obe storitvi pretoka ponujata isto vsebino. HBO Go je namenjen posameznikom, ki imajo naročnino na HBO kabel. HBO-Now stane 15 dolarjev in je namenjen tistim, ki nimajo naročnine na HBO kabel.

V: Ali lahko gledam Game of Thrones na HBO-Now?

A: Da. Nove epizode so na voljo na HBO Now, hkrati pa se pojavijo na kabelskem kanalu.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me