Najboljše kreditne kartice v Avstraliji

slika, ki prikazuje denarnico s kreditno karticoV zadnjih 4 letih sem postal zbiralec kreditnih kartic. Moja denarnica je prešla iz navadne velikosti v eno od tistih velikih velikosti opeke, ki jo komaj prilepite v žep.

Takšna sorta ... toda z manj denarja. ��

In čeprav se mi Aussies morda ne zavedamo do bonusov za prijavo, ki jih uživajo naši prijatelji v ZDA, sem bil videti visoko in nizko, da sem našel nekaj res neverjetnih ponudb.

Na poti sem se naučil veliko heckuve o tem, kako doseči najboljše cene, kako se izogniti pristojbinam in tudi sam imel srečo, da v zadnjih štirih letih potujem večinoma po točkah..

Imel sem veliko srečo, da sem v varnostnem prostoru ustanovil več spletnih podjetij, digitalna plačila pa so bila nekaj, o čemer sem se veliko naučila..

Kako sem ocenil te kartice ✅

Z izjemo WestPac Black sem v tej pregledu uporabil vse kartice. Človek bi si mislil, da bi bile pristojbine, točke in povračila za večino teh izdelkov dokaj enakomerne, vendar to preprosto ni tako.

Nekatere od teh kartic se zelo razlikujejo glede na pristojbine, vračilo denarja in plačilo obresti. Po najboljših močeh sem razvrstil podatke za vse in vam pomagal razumeti smešno dolg lep tisk na vsaki aplikaciji za kartice (ker vem, da tega ne boste brali to).

Ta stran je v teku, vendar sem odprta za vse dodatne predloge. Hvala vsem!

Contents

Različne kreditne kartice za različne potrebe

Kot sem že omenil, kartice niso enake in tisto, kar ne veste o kreditni kartici, ki jo nosite, vam lahko škodi..

Banke in izdajatelji kartic uporabljajo te lastnosti, da se ločijo od svoje konkurence, poleg ciljanja na določen profil strank.

Z drugimi besedami, vsaka kartica ima tržno nišo, na kateri je specializirana. S tem v mislih izdajatelji kartic svoje izdelke oblikujejo tako, da so privlačni za tiste ciljne stranke. V spodnjem razdelku tried Poskušal sem jih razvrstiti glede na kategorijo.

Zato je vaša odgovornost kot stranka najti kartico med množico ponujenih, ki vam omogoča, da povečujete svojo porabo, tako da boste nagrajeni za življenjski slog, ki ga uživate. Preprosto povedano, izbiro kreditne kartice, ki bo delovala namesto namesto vas.

To je cilj tega dela najboljše kreditne kartice v Avstraliji. Sovražimo, da bi vas spremenili le zato, ker na nevednosti niste izbrali prave kartice.

Iskanje popolne kreditne kartice zase

Poleg tega s toliko kreditnimi karticami na trgu ne obstaja kartica, ki bi ustrezala vsem..

Da bi vam dali najboljše, smo napisali poglobljeno razstavo, na kateri kartici se štejemo za najboljše iz njihove pasme, skupaj z razlogi, zaradi katerih je vsak spektakularen.

Spodaj je razčlenitev kategorizacij, ki smo jih uporabili za razvrščanje kreditnih kartic v avstralski. Upoštevajte ga kot oris in referenčni seznam, zato lahko s klikom na element skočite na katero koli.

Kreditna kartica za točke
Kreditna kartica za točke

Poslovna kreditna kartica
Posel

Qantas točke
Qantas točke

Potovalna karta
Potovanja

Nagradna karta
Nagrada

hitrostna kartica
Hitrost

Brez obresti
Brez obresti

Prenosi ravnotežja
Prenosi ravnotežja

Brez letne pristojbine
Brez letne pristojbine

Kartica za obresti
Nizko obresti

Razkritje: Zasebnost Avstralija podpira skupnost. Ko se s to objavo prijavite na kreditno kartico, bomo morda zaslužili provizijo. Ta denar porabim za plačilo za vzdrževanje tega spletnega mesta in podpiram nadaljnje raziskave in podporo Avstralcem, ki se učijo o digitalni zasebnosti. Zasebnost Avstralija je aktivni podpornik več skupin zagovornikov zasebnosti, vključno z Fundacijo Electronic Frontiers in MAP. Nauči se več.

Uvod - Če morda še vedno potrebujete te podatke, tudi če niste začetnik:

Vključili smo razdelek Uvod, s katerim lahko pomagamo tistim, ki šele začnejo s kreditnimi karticami, seznaniti se z delovanjem kreditnih kartic. V tem razdelku pojasnjujemo, kako delujejo kreditne kartice, kako poteka vaša kreditna zgodovina, da določite vaše kreditne ocene, vrste kreditnih kartic, ki so na voljo, med drugim.

Ker je namenjen začetnikom, lahko preskočite naprej na oddelke, ki se vam zdijo bolj ustrezni vašim potrebam.

Vendar pa lahko še vedno služi kot osvežitveni tečaj za tiste, ki želijo posodobiti svoje znanje o osnovah kreditnih kartic.

dober tek!

Najboljše 3 kreditne kartice na splošno (Avstralija) ����

Karte, ki so se uvrstile v to najboljšo skupno kategorijo, niso bile nujno izbrane, ker so bile izjemne vodje v kateri koli posamezni lastnosti ali značilnosti (čeprav so skoraj vsi osvojili nagrade neodvisnih organov).

Tu so zato, ker imajo močno kombinacijo razmerja med koristmi in stroški med visoko vrednostjo, skupaj s podporno skupino nagrad in udobje, ki jih ločujejo od črede.

1. Platinum kartica American Express Velocity

Nabavna stopnja: 20,74% p.a.

Dnevi brez obresti: 55 dni

Letna pristojbina: 375 USD p.a.

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 30 USD

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. za začetnih 12 mesecev z 1% pristojbino za prenos salda.

To je kartica, zasnovana s prototipskim popotnikom v mislih. Če morate pogosto potovati zaradi poslov ali zadovoljstva in imate dokaj lahko porabo dohodka in zaslužka, potem morate skočiti na priložnost, da dobite to kartico.

Zaslužite točke hitrosti

Na tem seznamu se je sestavila, saj poleg ponudbe ene od najvišjih dohodkovnih točk za hitrostne točke, še vedno veliko dela. Seznam perksov vključuje dva brezplačna povratna gospodarska leta z Virgin Australia vsako leto, poleg lounge obiskov Virgin Australia. V paket nagrad je vključen tudi salon American Express, ki veljajo za podobne pogoje.

Za vsak dolar, ki ga imetnik kartice porabi, zasluži 2,25 točke hitrosti. Ta se razdeli na naslednji način: 1,25 točke za hitrost se porabijo za vsak porabljen dolar. Izjema je le pri vladnih agencijah v Avstraliji, kjer je stopnja donosa 0,5 točke na 1 dolar.

Če nakupe opravite pri Virgin Australia, boste zaslužili 1 dodatno hitrostno točko za vsak porabljen dolar. Vendar za razliko od večine kartic ni omejitve števila točk hitrosti, ki jih lahko imetnik kartice zasluži, saj njihove hitrostne točke vsak mesec takoj prenesejo na svoj račun.

Nismo še dosegli najboljšega dela. Ta kartica se izniči 100.000 bonus točk hitrosti, če se prijavite, in so odobreni 12. februarja 2020 ali prej. Kasneje morate v prvih treh mesecih odobritve za kartico porabiti vsaj 3000 USD za pridobitev ugodnosti.

Svoje brezplačno potovalno zavarovanje zajema domače in mednarodne lete. Zavarovanje potovalnih nevšečnosti krije zamujene povezave, zamude leta in zamudo prtljage. Če vsako leto porabite 50.000 USD, boste pridobili 100 bonitet za status frekvence leta.

Odločite se lahko, da boste zvišali stopnjo zaslužka s točkami, tako da brez dodatnih stroškov dodate 4 dodatne kartice za prijatelje ali družino.

Letne pristojbine?

Nekateri bi se lahko šokirali ob šok nalepki zaradi plačila 375 USD letne pristojbine, toda če upoštevate paleto ugodnosti, ki jih ponuja, od velikodušnih točk nagrajevanja, brezplačnih domačih letov in predavalnic, ste več kot nadoknadili za domnevno pretirano letno pristojbino.

Upoštevajte, da nekateri domači povratni leti stanejo 375 dolarjev in več, kar pomeni, da lahko letno pristojbino povrnete v enem samem naletu.

2. Bankwest More World Mastercard

Nabavna stopnja: 19,99% p.a.

Dnevi brez obresti: 44 dni

Letna pristojbina: 270 dolarjev p.a.

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 25 dolarjev

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. za začetnih 6 mesecev z 1% nadomestila za prenos salda, nato pa se vrne na 19,99%

Ta kartica je našla posebno sposobnost združevanja odličnih lastnosti, ki osrečujejo tako zbiratelje točk kot popotnike. Ta premium kreditna kartica je odlična izbira za pogoste popotnike, ki jih motivira tudi ideja o zaslužku višjih stopenj zaslužka kot običajne kartice Platinum ali Classic.

Bankovska kartica Masterwest More World niha za ograje, saj ponuja neverjetnih 2,5 točke za vsak porabljen dolar, brez zgornjih mej na omejitvah porabe. Idealno je primerna za tiste, ki imajo sredstva, da preživijo veliko, zagotavljanje 115.000 letnih bonus točk ko so bili izpolnjeni minimalni letni izdatki.

Če želite bonus predstaviti v perspektivi, je enakovredno unovčenju darilne kartice Davis Jonesa v vrednosti 300 USD s 100.000 točkami. Na začetku rdečilo se zdi, da je to pravi branik morali boste porabiti veliko - najmanj 84.000 USD, da dobite te bonus točke. Vendar pa Bankwest More letni bonus uporablja v večplastnem režimu glede na status kartice, zato bi morali najti drugo kartico na ravni, ki ustreza vašemu finančnemu stanju.

Dodatni bonusi

Vendar pa je precej priročen kos plastike, ki ga imate med potovanjem, brez zaračunavanja tujih transakcijskih stroškov in opremljen s potovalnim zavarovanjem, ki krije domača in tuja potovanja. Bankwest More ponuja 10 brezplačnih dostopov do letališkega dostopa Vsako leto, z dodatno prednostjo, ki vam in vašim gostom omogoča dostop do več kot 1000 salonov po vsem svetu z LoungeKey.

Medtem ko Bankwest More ponuja 0% na saldo nakazila za 6 mesecev, le zavedajte se, da s to transakcijo ne bi zaslužili nobenih točk. Toda s svetle strani bi lahko vsaj nizko stopnjo uporabili za poplačilo obstoječega dolga.

3. Bančna prva kreditna kartica Visa Platinum

Nabavna stopnja: 0% p.a. Za začetnih šest mesecev

Dnevi brez obresti: 44 dni

Letna pristojbina: 99 USD p.a.

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 20 USD

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. za začetnih 6 mesecev z 1-odstotno pristojbino za prenos salda, potem pa se vrne na 19,99%

Zaradi tega je ta kartica posebna in edinstvena privlačnost je njena zgodovina. Bank First je vzajemna družba, kar kaže na to, da ima svojo skupnost usmerjeno v svoje značilnosti in prakse.

Ker ga je začela peščica učiteljev, se zavezanost banke First svojim strankam odraža v njenih provizijah, ugodnostih in izkušnjah. Vendar pa je treba upoštevati, da služi vsem Avstralcem, zato vam ni treba, da bi dobili izobrazbo, da bi dobili njihovo kartico ali posojilo.

Bonus funkcije

Platforma Bank First Visa Platinum je ena redkih pasem kartic, ki jih ponujajo brezplačne obrestne mere za nakupe in prenose na bilanco. Ta trenutna ugodnost velja, če imetnik kartice zaprosi 31. decembra 2019 ali prej.

Od konkurenčne letne pristojbine v višini 99 ameriških dolarjev in nizkih 9,84%, zaračunanih obrestnim meram, ki so presegle uvodno odstopno obdobje, in drugih do najnižjih stroškov, kreditna kartica Bank First Visa Platinum pooseblja opredelitev vrednosti stranke za denar.

Ta etos, ki razmišlja v skupnosti, se odraža v takšnih praksah, kot so bančni paketi, ki so brezplačni, vezani depoziti, namenjeni šolam, da bi olajšali načrtovanje in ureditev štipendij..

Kot imetnik kartice vas bo prijetno presenetilo, da so njeni zaslužki kot npr brezplačno potovalno zavarovanje tudi na mednarodnih letih prav tako ponuja ugodnosti iz ponudbe platinastega vratarja, ki ureja vaše zabave in življenjski slog.

Ena redkih napak na tej kartici je, s katero se ponaša nobenega programa nagrad, Čeprav se člani samodejno vpišejo v program Visa Entertainment, nudijo ekskluzivne popuste na tematske predmete, kot so šport in glasba.

Najboljše avstralske kreditne kartice - pregledal kategorijo

Spodaj najdete seznam najboljših kreditnih kartic za posebne potrebe ali odlične v danih kategorijah:

# 1 - NAB Qantas podpisna kartica

Najboljša kreditna kartica za točke

Nabavna stopnja: 19,99% p.a.

Dnevi brez obresti: 44 dni

Letna pristojbina: 295 dolarjev p.a. prvo leto, po katerem skoči na 395 dolarjev

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 15 dolarjev

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. za začetnih 6 mesecev z 2-odstotno pristojbino za prenos salda, nato pa spet na 21,74%

Za to kategorijo je bil izbrati bodisi bodisi kartico NAB Qantas Rewards, bodisi Qantas Premier Platinum Credit Card. Toda na koncu smo se odločili za NAB Qantas, medtem ko smo Qantas Premier Platinum Credit Card razvrstili med najboljše v kategoriji za Qantas točke.

A to je bil tesni klic, saj sta obe kartici težka uteža v kategoriji točk nagrad in to zasluženo.

Zahteve glede porabe

NAB Qantas vam omogoča pridobite do 120.000 bonus Qantas točk, ko boste sposobni izpolniti njegove potrebe glede porabe. Ena od teh zahtev določa, da jo morate imeti odprto 12 mesecev.

Razčlenitev porazdeljenih zahtev je naslednja: če v 60 dneh imetnik kartice izpolni zahtevo, da porabi 3000 USD (samo za upravičene nakupe), bo pridobil 90.000 bonus Qantas točk. Preostanek (30.000 bonus točk) je nato na voljo trinajstega meseca od časa, ko je bila kartica odprta.

Po prvem letu so imetniki kartic upravičeni do uživanja v znižana letna pristojbina 295 dolarjev, nato pa se vrne na 395 dolarjev. Kljub temu pa letna pristojbina tako ali tako ostaja precej pretirana.

Čeprav prejmete nagrado za vsak porabljen dolar, je to žal omejil na samo 20.000 USD in pridobljene točke ne ostanejo enakovredne za vsak 1 USD izdatka. Za prvih 5000 USD boste zaslužili 1 Qantas točko za 1 USD, potem pa se vrne na 0,5 Qantas točk za 1 USD, porabljenih med 5,001 in 20 000 USD za vsako obdobje izjave.

Kot lahko vidite, so zahteve glede porabe in hmelj, ki jih morate opraviti, da pridobite bonus točke, nekoliko nejasne. Poleg tega kartica nima nekaterih zanesljivih perkusov, ki jih imajo druge kartice, kot so potovalne posojilnice ali prepustnice.

Svetla točka je, da če lahko zaslužite 120.000 bonus točk, to zadostuje, da vas popeljete iz Melbourna ali Sydneyja v Hong Kong in nazaj v vrhunski ekonomski razred.

Prednosti za pogosto letenje

To je kartica, namenjena pogostim letakom, ki želijo zbrati točke, kolikor jih porabijo za kartico, poleg tega pa izkoristiti še vrsto drugih funkcij kartice. Dejstvo, da gre za kartico Visa z virtualnimi prodajnimi mesti, ki so sprejele to vrsto kartice, še povečuje porabo za nagrade.

Drugi poudarki kartice vključujejo Nudenje storitve NAB Concierge, ki je neprekinjena za pomoč pri potovanju in drugih storitvah. Brezplačno zavarovanje krije potovanje v tujino, ki so na voljo, če na kartici predhodno rezerviranih potovalnih nakupov porabite vsaj 500 USD.

# 2 - American Express Business Explorer

Najboljša poslovna kreditna kartica

Nabavna stopnja: 16,99% p.a.

Dnevi brez obresti: 55 dni

Letna pristojbina: 395 dolarjev

Nadomestilo za zamudo pri plačilu:

Stopnja prenosa stanja: N / A

Ogromne ugodnosti in dodatki za poslovno zvestobo so le nekateri ugodnosti, ki so na voljo podjetjem, ki se odločijo za kreditno kartico American Express Business Explorer.

Uporabite to kartico za povečanje kupne moči vašega podjetja, še posebej, če morate vsak mesec drage in drage poslovne nakupe. Podjetja prejmejo do 100.000 bonitetnih točk za članske nagrade.

Deluje tako, da za vsak porabljen dolar ponuja dve nagradi za članarino, če je kartica zaprošena 15. januarja 2020 ali prej in se vsak mesec določi minimalni vzorec porabe v višini 3.000 USD za tri mesece. Za primerjavo, večina kartic njegovega kadra omogoča le 2-mesečni časovni okvir.

Tudi trenutni imetniki kartic niso izključeni iz bonus bonanze, z 50.000 bonus točk ugodnosti, ki se jim prinesejo, ko vsakih 12 mesecev porabijo za svojo kartico vsaj 100.000 USD. Druga skrivnost njegove omake je, da lahko hitreje pospešite svoj zaslužek, tako da na račun dodate kartice zaposlenih brez dodatnih stroškov.

S svojo nizko obrestno mero 16,99% p.a, možnostjo dodajanja do 99 kartic zaposlenih, je to ena najbolj vsestranskih poslovnih kreditnih kartic, ki jih imate v arzenalu vašega podjetja. In oh, omogoča vam, da enostavno sledite svojim poslovnim stroškom s pomočjo avstralske poslovne programske rešitve MYOB, pri čemer so vsi izdatki za zaposlene združeni v enem računu.

Poleg zagotovljenega sledenja stroškov lahko prislužene članske točke namenite potovanjem, pa tudi letališkim vozovnicam in brezplačnemu zavarovanju. Najboljše od vsega je, da imate široko paleto možnosti, kako uporabiti te točke nagrajevanja.

Odločite se lahko za prenos točk po lastni izbiri niz 8 letalskih partnerjev. Ali pa se morda raje širite med širokim izborom nagrad, razen letov, na primer spletnim nakupovanjem pri Davidu Jonesu, darilnimi karticami, vozovnicami na letališkem salonu ali pa jih vzemite za plačilo na kartici.

Na letaliških salonih sta 2 vstopa, z možnostjo izbire v American Express Lounge v Melbournu ali Sydney International Airport.

Za razliko od drugih kreditnih kartic vam omogoča, da te točke nabirate brez opaznih zgornjih mej, ki omejujejo točke, ki jih lahko pridobite, poleg tega, da nimate roka trajanja.

Čeprav ponuja velikodušen bonus dobrodošlice, je njegova letna pristojbina v višini 395 dolarjev še vedno razmeroma visoka in nima zelo konkurenčnih cen.

# 3 - Qantas Premier Platinum kreditna kartica

Najboljša kreditna kartica za Qantas točke

Nabavna stopnja: 19,99% p.a.

Dnevi brez obresti: 55 dni

Letna pristojbina: 199 dolarjev

Nadomestilo za zamudo pri plačilu:

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. 18 mesecev (vendar upoštevajte, da se brezposelni dnevi ne nanašajo na nove nakupe, medtem ko imetnik kartice nosi dolg za prenos stanja.)

Kreditna kartica Qantas Premier Platinum preprosto skače! Ta kartica vam ponuja priložnost zaslužite neverjetnih 120.000 bonus Qantas točk. Moram povedati več?

Če se ne prepričate, kako to, da prihaja z diskontiranim letnikom s popustom in vam omogoča, da zaslužite do 2 točki na vsakih 1 dolar, ki ga porabite za izdelke, ki izpolnjujejo pogoje. Ta kartica je zasnovana ponujajo luksuzne ugodnosti in premium nagrade za pogoste letake, skupaj z bonus točkami in ekskluzivnimi ponudbami Qantas.

Ta skoraj neizkoriščen potencial za Qantas točke pa je predviden za porabo najmanj 1500 USD dovoljenih nakupov vsak mesec, da bi dobili skupaj 120.000 bonus točk v začetnem obdobju 6 mesecev.

Lastnik kartice prejme 20.000 točk vsak mesec, ko izpolnjujejo zahteve glede porabe, od trenutka, ko je bila kartica odobrena (približala se je največ 120.000 bonus Qantas točk). Čeprav je ponudba bonusov velika, morate biti še vedno pozorni, da lahko upoštevate določene pogoje.

Bonus Perks

Njene zasluge vključujejo 2 brezplačna povabila na mednarodne poslovne salone, ki morajo biti bodisi klub Qantas bodisi vsako leto ustanovljena organizacija Qantas.

Druge ugodnosti, integrirane s kreditno kartico Qantas Premier Platinum, so brezplačno potovalno zavarovanje, poleg 20% ​​prihranka na izbranih domačih letov Qantas in QantasLink za imetnika kartice in do 8 potnikov.

Ena boleča opomba s to kartico je, da kljub temu, da v prvih 18 mesecih za prenose na bilanco ponuja 0-odstotno obresti, obrestna mera povrne zrcalno stopnjo predplačila v gotovini po preteku tega obdobja.

Prav tako ima minimalni kreditni limit v višini 6000 dolarjev, kar zagotavlja, da kartica članom omogoča veliko porabo kilometrine. Na drugi strani pa to visoko kreditno dno bi ljudem, ki so resnično zainteresirani, lahko preprečil, da se uvrstijo, če njihova kreditna sposobnost ni zvezdnata.

Za kar največjo kilometrino na tej kartici priporočamo, da izkoristite njeno konkurenčno ceno in povečate bonuse za nagrado, ki jih lahko dobite.

Častna omemba

Karto Qantas American Express Ultimate Card smo že poimenovali kot eno izmed treh najboljših skupnih kart, zato nismo prepričani, ali gre za presežek. Kar pa ni dvoma, je, da je kartica Qantas American Express Ultimate Card zaslužila pravico, da se tukaj omenja kot vodilni kandidat za kategorijo.

# 4 - Mastercard Zero Platinum Mastercard

Najboljša kreditna kartica za potovanja

Nabavna stopnja: 17,99% p.a.

Dnevi brez obresti: 55 dni

Letna pristojbina: 0 USD

Provizija za tuje transakcije: 0 USD

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 30 USD

Stopnja prenosa stanja: 2,99% p.a. o bilančnih prenosih za prvih 9 mesecev.

Potovanje je samo po sebi dovolj zahtevno, da lahko zapustite območje geografskega udobja in se spopadate s cenovnimi cenami, kot jih navadno niste navajeni.

Na srečo Avstralcev obstaja kartica, ki zmanjšuje težave pri potovanju, saj ne zagotavlja dvojnika, ampak izvedba trojne grožnje prihranka stroškov, brezplačnih perksov in nizkih stopenj prenosa bilanc.

Kot so to primerno opisali na svoji spletni strani, vam banka Bankwest Zero Platinum Mastercard želi, da uživate v "kulisu, ki spušča čeljust, ne pa v pristojbinah za spuščanje čeljusti pri spletnih in čezmorskih nakupih."

Potovanje v tujino

To je nedvomno najboljši nizki spremljevalec kart za vaše potovanje v tujino. Razstava A: je ena tistih redkih pasem kart, ki so priložene brez letne pristojbine in brez pristojbine za tuje transakcije tudi. Lahko pa se zaračunajo druge pristojbine in pristojbine, tudi pri uporabi bankomatov v tujini.

To vas potuje v veliko močnejšo finančno podlago med potovanjem, saj vam ni treba skrbeti, če bodo pristojbine za tuje transakcije zažgale luknjo v žepu.

Za umiritev misli na tuji deželi vam Bankwest Zero Platinum Mastercard nudi brezplačno kritje v tujini, skupaj z meddržavnim zavarovanjem za nevšečnosti. Prav tako ima minimalni kreditni limit v višini 6000 USD, kar zagotavlja, da imate bistvena blažitev likvidnostne porabe ko v tujini.

Glede na to, kako gledate, pa je lahko izpolnjevanje zahteve po odobritvi tega kreditnega limita težavno, če vaša bonitetna ocena ni posebej zvezdniška.

Bankwest Zero Platinum Mastercard ne zaračunava prekomorskih provizij za dvig na bankomatih, čeprav zahteva 2% ali 4 USD, kar je večje tako za lokalne kot čezmorske gotovinske predplačila. Po zaključku uvodnega obdobja bo kartica obnovila imetnike kartic.

# 5 - Platinumski sveženj American Express Westpac Altitude

Najboljša nagradna kreditna kartica

Nabavna stopnja: 20,49% p.a. (American Express: 20,24% p.a., Mastercard: 20,49% p.a.)

Dnevi brez obresti: Do 45 dni

Letna pristojbina: Za Westpac Altitude Platinum Mastercard 150 USD za prvo leto (199 USD na dan pozneje). Za platino American Express Westpac Altitude Platinum Card je prvo leto znašala 0 USD, nato pa 49 USD.

Največje dneve: N / A

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 30 USD

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. o bilančnih prenosih za prvih 12 mesecev

Platinum paket American Express Westpac Altitude zagotavlja, da imate več kot eno kartico, da si prislužite svoje višinske točke. Razen American Express (Amex) lahko imetniki Mastercard zaslužijo tudi višinske točke, ki se gibljejo med 1 in 3 višinske točke za vsak porabljen dolar.

Z drugimi besedami, imetnik kartice lahko pridobi skupaj 110.000 bonus točk s porabo 3000 USD v prvih treh mesecih (90 dni) na vsaki kartici. Če pa menite, da bi bilo lahko izpolniti celotne potrebe glede porabe, bi bilo morda težavno, potem morda nakupe osredotočite na manj stroge zahteve Mastercard. Z Mastercardom pa imetniki kartic dobijo 80.000 točk, kar je a veliko nižji bonus za enakovredni znesek in obdobje.

Ločeni računi nagrad

Upoštevati je treba še, da sta obe kartici povezani z istim programom nagrajevanja in računom, vendar sta iz različnih izdajateljev. Ker je Amex iz podjetja American Express in Westpac izda Mastercard, boste morali pridobiti dva različna računa kreditne kartice. To pomeni upravljanje drugačnega niza pristojbin, plačilnih načrtov in ločenih izjav.

Vendar pa nasproti te majhne nevšečnosti odtehtajo. Imetniki kartic lahko zaslužijo višinske točke za vsak dolar, ki ga porabijo za nakupe, ki so upravičeni, poleg tega pa lahko privarčujejo 49 dolarjev z letno diskontirana pristojbina od 150 dolarjev v prvem letu. Omogočajo jim tudi dostop do platinastih perkov, ki vključujejo brezplačno potovalno zavarovanje.

To brezplačno zavarovanje krije stvari, kot so podaljšane garancije, potovanja v tujino in druge eksotične ugodnosti, kot je na primer varnostni prometni promet. Ker platinska kartica American Express Westpac Altitude Platinum Card združuje dve kartici, imata vsak svojo stopnjo zaslužka, pristojbine in obrestne mere. Na nekaterih območjih se prekrivajo, vendar morate določiti območja, na katerih se razlikujejo.

# 6 - Nadmorska višina American Express Westpac
Bundle® črne kreditne kartice (hitrost)

Najboljše hitrostne kreditne kartice

Nabavna stopnja: 20,49% p.a

Dnevi brez obresti: Do 45 dni

Letna pristojbina: To se prvo leto zmanjša - 399 dolarjev p.a. prvo leto (za Amex - 99 USD, Mastercard - 250 USD, vključno s 50 $ letne nagrade za hitrost).
V drugem letu - 499 dolarjev, (199 ameriških dolarjev za American Express plus 250 dolarjev na računu Mastercard®, vključno s 50 dolarji, kar je pristojbina za vključitev nagrad za hitrost).

Največje dneve: N / A

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 15 dolarjev

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. o bilančnih prenosih za prvih 12 mesecev

To združuje zabavo dvojne raznolikosti v svojem paketu dveh kartic Amex in Westpac in vam omogoča, da zaslužite kar 100.000 pri prijavnih bonusnih hitrostnih točkah. Do tega lahko izpolnite pogoje, ko se prijavite pred 31. marcem 2020.

Po izpolnjevanju zahtev in poznejši odobritvi boste prejeli kartico ni letnih pristojbin pritrjena nanjo. Imetniki kartic lahko tudi zaslužijo 1,25 točke hitrosti za vsak dolar, ki ga porabijo. Sami lahko v prvih 12 mesecih zaslužite 160.000 točk.

The Westpac Altitude Black Mastercard® utira pot da lahko njihovi imetniki kartic zaslužijo do 80.000 Velocity bonus točk. Za to morajo porabiti 4000 USD za dovoljene nakupe, vse v 90 dneh po odobritvi.

Po drugi strani pa je na voljo 20.000 bonusov za člane American Express Westpac Altitude Black Card, ki porabijo najmanj 3000 dolarjev upravičenih nakupov, dokler ne zapade v 90 dneh, ko je bil račun potrjen.

Dodani bonusi

S to kartico so na voljo številni perki, kot je dva brezplačni boni za nadgradnjo sedeža. Čeprav so ti dostopni vsako leto, jih je mogoče dobiti le, ko jih imetnik kartice porabi za lete v Virgin Australia na svoji Mastercard, da jih uporabi na izbranih domačih letih.

Imetniki kartic celo prejmejo dva brezplačna dnevna obiska z American Expressom na mednarodnih avstralskih letališčih v Avstraliji. Črna Mastercard bo zaslužila 2 brezplačna obiska v domačem salonu Virgin Australia. Seveda merila za upravičenost še vedno veljajo za oba.

Slaba stran tega svežnja kartic je, da se po prvem letu medeni tedni začnejo zmanjševati. Imetniki kartic imajo a znaten povišanje letne pristojbine od 499 dolarjev p.a. Ta se razbije na 199 USD p.a. za kartice American Express (povečal se je z 99 USD na leto prejšnje leto); 250 dolarjev p.a. za Mastercard®. Poleg tega je na voljo še dodatnih 50 USD za plačilo za vključitev Velocity Rewards, vendar se zdi, da gre samo za člane Mastercard®.

Čeprav si delita nekaj podobnosti, na primer njihova obrestna mera pri nakupih je enaka 20,24% letno (Mastercard® jih navaja kot spremenljivo obrestno mero), obe kartici v paketu se razlikujeta na druge pomembne načine: minimalni kreditni limit za Amex je 3000 USD medtem ko je Mastercard® 15.000 dolarjev veliko večji.

# 7 - Gold Low-Fee Gold Commonwealth Bank

Najboljša obrestna kreditna kartica

Nabavna stopnja: 0% p.a. V prvih 15 mesecih se je vrnilo na 19,74% po prehodnem obdobju.

Dnevi brez obresti: Do 55 dni

Letna pristojbina: Prvo leto 0 USD, nato pa 89 USD kasneje, če v prejšnjem letu niste porabili vsaj 10.000 USD.

Največje dneve: N / A

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 20 USD

Stopnja prenosa stanja: 5,99% p.a. vendar le za 5 mesecev, po katerem gre nazaj na 21,24 p.a.

Zagotavlja velik prihranke s 0% obrestna mera za nakupe če se prijavite 29. februarja 2020 ali pred tem, je 15 mesecev. To je ena redkih kartic, ki poleg letnih provizij za prvo leto nudi poleg brezplačnih obrestnih mer tudi 0 USD.

Obstajajo tudi drugi ugodni pogoji, ki jih morajo imetniki kartic upoštevati in izkoristiti.

Kaj še pričakovati

Člani, ki izkoristijo ta posel, ne bodo dobili le tega brezplačnega letnega obračunskega obdobja za provizijo, temveč bo izdajatelj kartice še naprej vsako leto opustil svojo letno pristojbino, če bo imetnik kartice v preteklem letu ohranil najmanj 10.000 USD porabe.

Poraba se nanaša samo na predplačila in nakupe gotovine. Če tega ne storite, se letna pristojbina vrne na 89 USD. Tudi če te letne pristojbine ne morejo podaljšati, so imetniki kartic na voljo za druge vredne svobodne nagrade in ugodnosti, kot je plačilo 0% za mednarodne pristojbine (zajema tudi spletne nakupe), plus brezplačno zavarovanje potovanja in nakupa.

Na žalost boste s tako nizkimi ali neobstoječimi mednarodnimi pristojbinami na koncu sčasoma zamudite druge perke, ki jih ponujajo dražje karte kot so programi nagrajevanja, ki so namenjeni izboljšanju potovalnih izkušenj.

Po pretečenih začetnih 15 mesecih se obrestna mera vrne na 19,74% p.a. Vendar pa je standardno obdobje brez obresti.

Druge funkcije

To je vrsta Mastercard z nagrajene spletne in mobilne aplikacije ki zagotavlja udobje dostopa do vaših bančnih storitev. Tisti, katerih čezmorska potovalna zavarovanja vas krijejo 3 mesece, poleg tega pa prihaja z robustnimi zavarovalnimi policami, kot je zaščita pri nakupu, ki nadomešča ali popravi vaše nakupe, če jih v 90 mesecih ukradejo, izgubijo ali poškodujejo.

Medtem ko je ta kartica dober krpa za svoje obresti in letne podelitve pristojbin, so druge kartice bolj konkurenčne, če imate ravnotežje, ki ga želite utrditi. Poleg tega so visoke cene nakupov (19,74%) in denarnih predujmov (21,24%) zelo visoke..

Ker je njegova nakupna stopnja visoka, morate to kartico zagrabiti le, če lahko vsak mesec v celoti plačate svoje dobroimetje.

# 8 - Westpac kartica z nizkimi cenami

Najboljše kreditne kartice za nakazila stanja

Nabavna stopnja: 13,74% p.a.

Dnevi brez obresti: 55 dni

Letna pristojbina: 59 USD p.a.

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 15 dolarjev

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. bilančni prenosi za prvih 16 mesecev.

Zakaj morate izvesti ravnotežje? Po mnenju osebnih finančnikov pri podjetju NerdWallet: "Prenos stanja omogoča prenos dolga z ene kreditne kartice na drugo kartico z nižjo obrestno mero - po možnosti 0%."

To je točno tisto, kar vam s svojo 0% hitrostjo prenosa stanja pomaga Westpac kartica z nizkimi stopnjami. Z nizko letno pristojbino je to konkurenčni prenos ravnotežja, in izbiro obročnega obroka SmartPlan, svojim imetnikom kartic ponuja priložnost, da znatno prihranijo pri stroških.

Drugi stroški, ki jih je treba upoštevati

Čeprav stopnja prenosa na bilanco ne traja 16 mesecev, ima v svojem arzenalu tudi druge možnosti za varčevanje stroškov, na primer relativno nizko 13,74-odstotno stopnjo nakupa. Ta kartica je kot nalašč za ljudi, ki želijo kartico z minimalnimi dodatki, s rnaboji na dnu spremlja večino drugih transakcij, na primer 2% predplačila gotovine, bodisi lokalno bodisi v tujini.

Vendar je pomanjkljivost ta, da se ta zavzet prenos ničelne bilance na koncu vrne na a visoka stopnja predplačila v gotovini od 21,49% p.a. po poteku uvodnega obdobja. A vsaj to posladka precej skromna letna pristojbina v višini 59 dolarjev.

# 9 - kreditna kartica z nizkimi cenami American Express

Najboljša kreditna kartica brez letne pristojbine

Nabavna stopnja: 8,99% p.a., 0% uvedba APR pri nakupih za 15 mesecev, nato spremenljivka APR, 14,49% do 25,49%.

Dnevi brez obresti: 55 dni

Letna pristojbina: 0 USD

Največje dneve: N / A

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 30 USD

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. na bilančne prenose prvih 15 mesecev, nato z 1% zatem.

Kaj je v imenu, se je slavno vprašal Shakespeare. Če vrtnica po katerem koli drugem imenu še vedno diši sladko, potem American Express Nizka stopnja Credit Card še vedno izpolnjuje svoje obljube, da vam bo pomagala znižati stroške s kombiniranjem politike brez letnih pristojbin z minimalnimi dodatki.

Čeprav gre za kartico brez dodatkov, ima kljub temu skromne ugodnosti, skupaj z zaščitnimi kritji za nakup in povračilo.

V svojo nizko stopnjo ugodnosti je tudi želja, da to prednost izkoristi za prve imetnike kartic, ki jih običajno potrebujejo več kot drugi. Ta kartica ponuja uvodni 0% p.a. obrestna mera za začetnih 12 mesecev, ko novi imetnik kartice Amex zahteva zahtevek za prenos salda ob njihovi prijavi.

Obstaja enkratna ponudba, ki se nato vrne na 1% pristojbino za prenos stanja. Najvišja omejitev prenosa salda je 10.000 USD. Prihaja tudi z minimalnim kreditnim limitom v višini 1000 USD, kar je običajno primeren za prve imetnike kartic ki se verjetno še vedno učijo odgovornosti upravljanja kreditne porabe.

Stvari, na katere morate biti pozorni

Te kombinacije so ena izmed najbolj konkurenčnih nizkocenovnih kreditnih kartic. Kljub temu ima svoje pomanjkljivosti, kot je na primer relativno zadel znatna kazen 30 $ zamudne takse če zamudite minimalna plačila.

Druga pomanjkljivost lastništva te kartice je, da kartice America Express (Amex) niso pridobile tako širokega priznanja kot Visa ali Mastercard. Vse več prodajnih mest, kot so restavracije, veliki trgovci, kot so veleblagovnice in supermarketi.

Čeprav je nima programa nagrajevanja, prihaja z nekaj ekskluzivnimi nakupovalnimi ponudbami in promocijami prek mreže American Express. Ponuja mobilna plačila prek sistemov, kot so Samsung Pay, Apple Pay ali Google Pay.

Druge ugodnosti vključujejo jamstvo za spletno zaščito pred goljufijami, dostop do nenehne varnosti računa. Prav tako vam omogoča, da na račun dodate 4 brezplačne imetnike kartic.

# 10 - NAB nizka hitrostna platinska kartica

Najboljša kreditna kartica z nizkimi obrestmi

Nabavna stopnja: 0% p.a. v prvih 15 mesecih, nato pa se vrne na 13,99%.

Dnevi brez obresti: 55 dni

Letna pristojbina: 100 USD

Največje dneve: N / A

Nadomestilo za zamudo pri plačilu: 30 USD

Stopnja prenosa stanja: 0% p.a. pri prenosu bilanc za 6 mesecev, vendar 2% pristojbine. Privzeta stopnja vračila salda se vrne na stopnjo predplačila v višini 21,74% p.a.

Platinum kartica NAB z nizko hitrostjo ima eno najnižjih cen za kar 13,99% in to ni njena najboljša lastnost. V prvih 15 mesecih lastništva kartice boste dejansko plačali ničelna obrestna mera pri nakupih.

Z letno pristojbino le 100 USD je ta kartica idealna za tiste, ki imajo dolg na kreditni kartici, ki lahko izkoristijo 0% p.a. prenos stanja. Tisti, ki to poskušajo izkoristiti, pa morajo biti prepričani, da bodo izplačali pred iztekom 6-mesečnega obdobja prenosa stanja..

Po tem obdobju se bo stopnja predplačila v gotovini vrnila na visokih 21,74%, preostali preostali zneski pa bodo začeli privlačiti obresti po običajni stopnji. Poleg tega je treba upoštevati tudi 2-odstotno pristojbino za prenos stanja.

Kdaj ne bi dobili NAB

Če ste obremenjeni z velikim dolgom, je morda bolje, da razmislite o kartici z daljšim trajanjem od 6 mesecev, da odplačate dolg, še posebej, če ima sorazmeren brezplačen prenos stanja. Toda tudi če se odločite, da boste imeli plačilno kartico NAB Low Rate Platinum in ne morete odplačati dolga v roku 6 mesecev, je kartica relativno nizka nakupna stopnja 13,99% mora biti še vedno dobra novica za vas.

Konkurenčne obrestne mere, skupaj s kreditno kartico NAB, predstavljajo prvovrstno kartico z osebnimi zavarovanji, kot so osebno zavarovanje, potovalno zavarovanje in osebni vratar. Omogoča vam dodajanje druge kartice brez dodatnih stroškov in je okrepljena z zaščito pred NAB pred goljufijami.

Tole Zaščita NAB obrambe deluje proaktivno za odkrivanje goljufij in za mir, ki si ga zaslužite. Vendar pa je odlikuje nenavadno platinasto kartico brez vsakega programa nagrajevanja.

Je dobro za potovanje?

Ta kartica je tudi idealen spremljevalec potovanja robustno brezplačno potovalno zavarovanje da vas zaščitim, ko vas ni. Če imetnik kartice porabi samo 500 USD za stroške nastanitve ali prevoza med načrtovanjem kartice NAB Low Rate Platinum, se pokrijejo za čezmorske zdravstvene stroške in druge morebitne dogodke, kot so izgubljena prtljaga in odpoved potovanja..

Kartica je na voljo s široko ponudbo brezplačnega zavarovanja, ki skupaj obsega sedem. Ta zavarovanja krijejo meddržavne nevšečnosti leta, prometne nesreče, zaščito cen in vlome v domače hotele.

Zaščitno zavarovanje cene / nakupa je dokaj domiselno vam omogoča, da izkoristite najboljše ponudbe lahko ugotoviš, da je NAB tam, da ti povrne razliko med plačano ceno in oglaševano ceno, če je nižja. Poleg garancije avstralskega proizvajalca za nove gospodinjske aparate ima NAB podaljšano garancijsko zavarovanje, ki svojim članom podeljuje dodatno 12-mesečno podaljšanje.

Vodnik za nakup kreditnih kartic

Pri nakupovanju kreditnih kartic je treba upoštevati različne stvari. Oglejmo si pogoste vrste kreditnih kartic, funkcije, na katere moramo biti pozorni, in pogosto zastavljena vprašanja:

Vrste kreditnih kartic

Na splošno obstajajo tri glavne vrste kreditnih kartic, ki temeljijo na kreditu, ki ga zagotavljajo:

 • Revolving kredit: Ti so z najvišjo omejitvijo zadolževanja in nakupovanje vam je dovoljeno do te omejitve. Vendar morate vsak mesec plačati minimalno plačilo. Znesek, ki ga plačate, je lahko kateri koli del zapadlih stroškov, do celotnega zneska. Če izvedete delno plačilo, boste prenesli preostanek stanja ali vrnili dolg. Večina kreditnih kartic se šteje kot revolving kredit.
 • Plačilne kartice: Te kartice so pred tem izdali trgovci na drobno na skupni osnovi za izključno uporabo v njihovi ustanovi. Vendar so polnilne kartice trenutno precej redke. Čeprav se kartice za bremenitve uporabljajo podobno kot kreditne kartice, vendar vam ne omogočajo, da imate dobroimetje: vse stroške je treba vsak mesec plačati v celoti.
 • Storitvene kartice: Kot že ime pove, se te kartice ukvarjajo z različnimi ponudniki storitev, kot so tisti, ki nudijo pripomočke in ugodnosti, kot so elektrika, plin, telovadnica, mobilni telefon, kabel, internet itd. Te storitve so običajno na voljo, če se plačujejo mesečno. Večina CRB-jev in sistemov kreditnega ocenjevanja zdaj vključuje zgodovino teh plačil kot del končnega rezultata.

Primerjava kreditnih kartic

Kreditne kartice lahko primerjamo po različnih lastnostih in lastnostih. Dodali smo nekaj kratkih komentarjev o elementih, ki jih je treba podrobneje obdelati:

 • Priporočen kreditni rezultat
 • Super za
  • Potovanja
   • Kartice vam omogočajo, da zaslužite nagrade na letališčih in hotelih
  • Prenos stanja
   • Dobro za odplačevanje dolga s kreditne kartice, zlasti z ničelnimi ali nizkimi stopnjami
  • Nagrade
   • Ponuja perke, kot so denar nazaj in potovalne nagrade
  • Bonus ponudbe
   • Bonusi za prijavo ponujajo omejene ponudbe za zaslužek ali ugodnosti
  • Vračilo gotovine
  • Plin
  • Slab kredit
  • Nizko zanimanje / nič odstotkov
   • S to kartico utrdite svoj obstoječi dolg ali poplačate velike nakupe
 • Letna pristojbina
  • Brezplačno, 0 USD
  • Opustitev za prvo leto
 • Bonusna ponudba
  • Uživajte v enkratnem bonusu
 • Stopnja nagrad
 • Intro APR
 • Odhodni APR
 • Nakupna stopnja

Pogosta vprašanja o kreditni kartici

Začetek - Kako deluje kreditno delo?

Ko je namen česar koli napačno razumljen, se verjetnost zlorabe poveča. Zato je prvi korak učinkovite in odgovorne uporabe kreditne kartice razumevanje, kako je zasnovana za delovanje.

»Kreditna kartica je oblika nezavarovanega osebnega posojila.« Čeprav se zgodi, da je plastična, je treba kreditno kartico prejeti enako previdno, kot bi jo namenili dvoreznemu meču. Ker tako kot slednje, vam lahko pomaga ali škodi, odvisno od tega, kako se odločite za njegovo uporabo.

Kot posojilo, ki ni zavarovano z nobenim zavarovanjem, je edino sredstvo, s katerim banka presodi vašo kreditno sposobnost in s tem na minimum zmanjša tveganje izpostavljenosti, s tem, ko ocenite svoj ugled pri ravnanju s svojimi finančnimi obveznostmi.

Kot pravijo, je preteklo dejanje najboljši pokazatelj prihodnjega vedenja. Zato je ohranjanje dobre kreditne ocene in zgodovine najpomembnejše, saj bodočim posojilodajalcem - podjetju, ki izda kreditno kartico v tem primeru, kaže, da se dobro zadolžujete in vračate sredstva.

Dober ali odličen kredit je glavni prehod za veliko priložnosti za varčevanje z denarjem. Ker se kredit zanaša na zaupanje in ugled, so spoštovanje obveznosti s pravočasnim plačevanjem računov in zmanjšanje neporavnanega dolga na minimum, recepti za dobro kreditno zgodovino.

Če se iz tega razdelka naučite samo ene stvari, pa naj bo to, da izkoristite prihranke in nagrade, ki jih ponujajo kreditne kartice, morate živeti odgovorno, če spoštujete svoje obveznosti.

Podatki, ki se uporabljajo za določitev vašega kreditnega rezultata, vključujejo nekatere od teh preteklih podrobnosti:

 • Število računov na kreditnih karticah, odprtih v vašem imenu, in z njimi povezane finančne podrobnosti, na primer njihovi limiti za zadolževanje in neporavnano stanje, ki so jih ti računi trenutno nabrali.
 • V kolikšni meri so bila mesečna plačila izplačana takoj, ali so bila zamuda ali v celoti zamujena.
 • Ali ste doživeli kakršne koli finančne ovire in njihovo resnost, kot so stečaji, odplačila avtomobilov in hipoteke.
 • Posojila, ki ste jih vzeli vi in ​​v kolikšni meri ste jih vrnili.

Ta seznam ni izčrpen, vendar bi moral navesti stvari, ki jih morate spremljati, da bo rezultat rezultat zdrav.

Kako najdem boniteto v Avstraliji?

To storite tako, da preprosto zahtevate kreditno poročilo od nacionalnega organa za kreditno poročanje (CRB), ki je akreditiran subjekt, naveden na spletni strani avstralske vladne agencije.

Trenutno naštete so naslednje:

 • Equifax, telefonska številka: 138 332
 • Experian, telefonska številka: 1300 783 684
 • iluzija, telefonska številka: 1300 734 806

Equifax (prej Veda) je največji avstralski urad za poročanje o kreditnih sposobnostih, rezultat pa je na podlagi njegove ocene Equifax, ki je številka med 0 in 1200.

Navesti morate identifikacijske podatke, da vas bodo lahko identificirali, vendar je to ponavadi hiter postopek in takoj dobite povratne informacije in rezultat, ki prikazuje vaše popolno kreditno poročilo.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me