Najboljši poceni gostovanje v Avstraliji

Če ste nam podobni, se boste z besedami "brezplačno" poceni "usedli in pozorni.

Vsi imajo radi kupčijo, kajne?

Vendar nekatere stvari niso kupčija za nobeno ceno. To še posebej velja za gostiteljske družbe. Med preprodajalci in tistimi, ki jih preletimo po noči, po vsem Avstraliji lahko skoraj vsakdo postavi spletno mesto in ponudi brezplačno ali skoraj brezplačno gostovanje spletnih strani.

Ljudje dajo veliko obljub. Ampak, kaj v resnici dobite glede doslednosti in podpore pri teh izklicnih kletnih stopnjah?

Naša naloga je presejati neumnosti in poiskati najboljše poceni storitve gostovanja v Avstraliji. Kar iščemo, je cenovno ugodno gostovanje uglednih podjetij, ki v zameno ponujajo veliko.

SPLETNA HOSTPRICESPEEDRATING
1. Gostovanje 0,99 USD / mesečno 585 ms 5 ★★★★★
2. HostPapa 2,95 USD / mesec 475 ms 5 ★★★★★
3. HostGator 2,95 USD / mesec 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost 2,95 USD / mesec 1.765 ms 5 ★★★★★
5. iPage 1,00 USD / mesečno 1.941 ms 4 ★★★★★

Zakaj bi se morali izogibati super poceni ali »brezplačnemu« gostovanju

Hitro spletno iskanje za »Brezplačno gostovanje v Avstraliji« vam bo poslalo več strani z rezultati. Nekateri so iz znamk, za katere veste, da so že nekaj časa. Druga so nova podjetja, ki želijo pridobiti ime ali ljudje, ki želijo lahek pasivni dohodek.

To je težava z brezplačnim ali zelo poceni gostovanjem.

Posel je posel. Med infrastrukturo, nadgradnjami, varnostjo in drugimi elementi, ki gredo v vzdrževanje platforme, lahko tehnologija postane draga. Vsega tega nihče ne bo ponudil iz dobrote svojega srca. Če ne ustvarjajo prihodkov, če vam zaračunajo storitev, vam povrnejo denar za hrbtom.

Kako to storijo??

Velikokrat je to tako, da ti podatke tiho zbirajo in prodajo tretjim osebam. Toda ciljno trženje ni edini razlog, da se izognete pogodb, ki se zdijo preveč dobre, da bi bile resnične. Večina brezplačnih spletnih gostiteljev zasluži denar tako, da na isti strežnik vrže na stotine - morda na tisoče - kupcev, kjer imajo dostop do istih omejenih virov in enakega naslova IP.

Problem s tem je:

 • ⚠️ Slabi sosedje. Poceni ali brezplačne storitve so pogosto priljubljene za pošiljatelje neželene pošte in goljufij, saj jim ni treba veliko vlagati in se lahko izgubijo v množici. Vendar ste lahko prepričani, da bodo ti hmeljarji virov povzročili slabo delovanje in pogosto zrušili.
 • ⚠️ Veliko izpadov. Slabi sosedje vodijo do čezmernih izpadov, ki vas lahko stanejo stranke, ugled blagovne znamke in denar. Vsako podjetje, ki jamči za manj kot 99 odstotkov podaljšanja, je dovolilnica.
 • ⚠️ Prekleti jih je enostavno. Kibernetski kriminalci ciljajo na storitve s skupnimi naslovi IP, saj vedo, da je varnost šibka in da lahko izbirajo na stotine ciljev.
 • ⚠️ Zločin je enostavno razširiti. Zlonamerna koda in virusi se lahko zaradi šibke varnosti in ujetnega občinstva v nobenem trenutku širijo daleč naokoli.
 • ⚠️ Google vas bo kaznoval. Pošteno ali ne, Googlovi indektorji vas bodo presodili po podjetju, ki ga hranite (ali uporabljate). Gostovalne storitve s čezmernim izpadom in visokim odstotkom vpadljivih ali neželenih spletnih mest ne dosegajo dobro ocene ali se uvrstijo visoko v SERP.
 • Slaba - ali ne - podpora. Večina brezplačnih ali zelo znižanih gostovalnih načrtov ima podporo, ki je težko dosegljiva, neodzivna ali preprosto slaba. Ne boste dobili nobene baze znanja, le e-poštni naslov s počasnim časom obratovanja ali telefonsko številko, ki vas pusti v samem avtomatu ali dlje časa na čakanju. Tudi varnost ni zelo dobra. Tudi osnove, kot je SSL, so na voljo le s cenovno ugodno ceno.

Pravi posel boste pogosto ugotovili šele po preteku obdobja vračila in že je prepozno, da bi se z dolgo pogodbo, ki ste jo podpisali, izpisali za znižano ceno. Veliko se lahko naučite tako, da preberete drobni tisk, kar pomeni, da se pred podpisom pogodbe spoprite nad njihovimi pogoji storitve (TOS) ali sporazumi o ravni storitev (SLA). Ni veliko ljudi pripravljenih na to, še posebej, če so ti sporazumi tako dolgi in zmedeni.

Izkoristite lahko tudi brezplačne preizkuse in ugotovite, ali je podjetje zakonito. Toda, ki ima čas, da se osebno preizkusi in zavrže načrt po načrtu v iskanju najboljših?

To je naše delo!

Poceni avstralski vodnik za spletno gostovanje

Vsi smo se odločili, da vam ponudimo odločne izbire za poceni spletno gostovanje od podjetij, ki vam prinesejo dober donos pri dokaj skromni naložbi. Naša ekipa je preizkusila na desetine gostovalnih storitev, primerjala funkcije in načrte ter preverila hitrost in varnost vsakega. Na koncu smo ugotovili, da je v skladu z našimi merili resnično šest podjetij.

Niso vsi najboljši iz istih razlogov. Nekatere so boljše ponudbe ali najboljše za WordPress gostovanje, druge pa ponujajo napredne funkcije in vrhunsko podporo.

Brez dodatnega kleveta, tukaj so naše izbire. Če želite več gostovanja, preberite naš vodič o najboljšem spletnem gostovanju.

OPOMBA: Vse hitrosti se beležijo v milisekundah (ms).

Poceni spletno gostovanje - najboljši izbor za leto 2020

1. Gostovanje: najbolj ugodno, vsestransko

Povprečna ura: 99,87%
Povprečna hitrost: 585 ms

Cena: Načrti se začnejo že pri samo 0,99 USD na mesec, za to ceno pa dobite veliko. Edina pomanjkljivost je, da se morate strinjati z 48-mesečno pogodbo, da dobite takšno ceno. Stroški se obnovijo do 7,99 USD na mesec. Hostinger ponuja tudi največ načinov plačila. Uporabite lahko večjo kreditno kartico, PayPal ali kripto valute.

Najnižja cena brez žrtvovanja kakovosti ✅

Zakaj je Hostinger na vrhu našega seznama? Lahko bi primerjali ceno, ki je skoraj tretjino nižja od najbližjega konkurenta. Čeprav priporočamo, da se izognete storitvam, ki mesečno zaračunajo manj kot 1 dolar, moramo Hostinger umreti za njegovo zanesljivost in zmogljivost. Predstavili bodo celo solidno cenovno ugodno možnost gostovanja, ki ne ogroža kakovosti. Skrbite, da jih plačate s kripto valutami.

Kljub cenovnim dnom, ne povzročajo enakih pomislekov glede delitve virov, izpadov ali varnosti, ki jih boste imeli pri drugih zelo poceni gostovalnih načrtih. Odlikujejo jih nekateri najvišji odstotki uptime in najhitrejša hitrost, storitev za stranke pa je na voljo 24/7 ne glede na vašo lokacijo.

Hostinger je najboljša izbira za tiste, ki želijo postaviti osebni blog ali osnovno spletno stran brez veliko težav in vzdrževanja. Spletno mesto WP lahko zaženete v nekaj minutah, Hostinger pa vam omogoča brezplačen SSL in registracijo domen za vsak račun.

Najboljše lastnosti:

 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • Veliko podaljšanje
 • Najnižja cena od vseh
 • Brezplačna domena, e-poštni račun in baza podatkov (višji nivoji dobijo neomejene spletne strani, e-poštne račune, shrambo, SSL in pasovno širino)
 • Odlična podpora strankam
 • Široka baza znanja

2. HostPapa: Najboljši poceni / premium gostovanje

Povprečna ura: 99,95%
Povprečna hitrost: 475 ms

Cena: Cene se začnejo pri 2,95 dolarja in zvišajo na 8,99 do 13,99 dolarja, ko obnovite pogodbo. Načrt HostPapa Business Pro znaša 11,95 USD na mesec za začetno triletno pogodbo, ki se redno ceni 21,95 USD na mesec. Storitev lahko plačate z Visa, MasterCard ali American Express.

Popusti: Ponujajo standardni popust v višini 2,95 USD na mesec za svoj standardni načrt skupnega gostovanja in za poslovno gostovanje srednje stopnje. HostPapa ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Ko iščete najboljšo splošno storitev gostovanja in najcenejši poslovni načrt, morate preveriti HostPapa. Zaradi visoke cene in hitre, odzivne podpore strankam je to velika možnost za gostovanje v Avstraliji. HostPapa se nahaja v Kanadi, vendar ima strežnike po vsem svetu. Podjetje ponuja tudi bliskovito hitrost in enega najvišjih odstotkov uptime.

Potem so tu še funkcije, vključno s stotimi aplikacijami, marketinškimi orodji in brezplačnimi izdelki. Ne glede na to, ali boste ustvarili osebni spletni dnevnik ali poslovno spletno mesto, boste našli vse, kar potrebujete, da se hitro in hitro začnete ukvarjati z manj skrbi zaradi izpadov ali hekerjev.

Najboljše lastnosti:

 • Brezplačna namestitev, prenosi in registracija domen
 • Brezplačni e-poštni naslov po meri
 • Brezplačni graditelj spletnih strani in CDN
 • Brezplačna orodja za trženje
 • Brezplačen trening ena na ena
 • 24/7 podpora strankam in klepet v živo
 • Brezplačni SSL
 • Več kot 400 brezplačnih aplikacij
 • Neomejena pasovna širina

3. HostGator - najboljše gostovanje v oblaku s popusti

Povprečna ura: 99,68%
Povprečna hitrost: 6,57 ms

Cena: Njihov načrt za valjenje se začne s 2,95 dolarja na mesec s triletno pogodbo. Nato se obnovi pogodba na 6,95 USD na mesec, ko se pogodba obnovi. Poslovni načrt HostGator je na najvišji ravni storitev 5,95 USD na mesec za vaš začetni mandat. Plačujete lahko z glavno kreditno kartico ali PayPal računom.

Popusti: Kode in kupone za popust HostGator najdete po vsem internetu. Ponujajo tudi najbolj radodarno garancijo za vračilo denarja, saj vam vzamejo 45 dni časa za odločitev.

HostGator je nekoliko dražji od drugih na seznamu, vendar boste imeli vrhunske funkcije po razmeroma ugodni ceni. Glede na hitrost, zmogljivost in čas delovanja je primerljiv, a napredni uporabniki bodo imeli radi veliko kup funkcij, ki so vključene kot standard.

Podjetje ponuja brezplačnega spletnega ustvarjalca in trdo so si prizadevali izboljšati svoje gostovanje v WordPressu. Zaradi svoje SEO in pomoči pri oglaševanju Google Adwords in Bing je odlična rešitev za platforme e-trgovine..

Z HostGatorjem varnost rešujemo s pomočjo brezplačnih SSL certifikatov in avtomatiziranih varnostnih kopij. Kupci bodo dobili tudi neomejeno pasovno širino in shrambo, brezplačne domene in namestitev z enim klikom.

Lastnosti:

 • Namestitve z enim klikom
 • Brezplačne avtomatske varnostne kopije
 • Kupon za Google Adwords v vrednosti 100 USD
 • Neomejena pasovna širina in prostor za shranjevanje
 • Brezplačna domena (neomejeno število domen z višjimi plastmi)
 • Brezplačni SSL
 • E-poštni naslov po meri
 • Podpora za več platform

4. Bluehost: najbolj zanesljiva storitev

Povprečna ura: 99,74%
Povprečna hitrost: 1.765 ms

Cena: Začetni načrt lahko dobite v višini 3,95 USD na mesec s 36-mesečno pogodbo s popustom v višini 2,95 USD, če poskusite spletno stran zapustiti brez obveznosti. Cena se obnovi na 7,99 USD na mesec ob obnovi. Bluehost jemlje vse glavne kreditne kartice.

Popusti: Po nekaj minutah na njihovem spletnem mestu boste od podjetja dobili ponudbo popup za ceno 2,95 USD. Bluehost ponuja tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Bluehost obstaja v takšni ali drugačni obliki že toliko časa, kot je internet stvar. Podjetje se je začelo leta 1996, uradno pa so ga leta 2003 popisali kot Bluehost. Dražje so od drugih storitev, vendar dobite veliko v zameno.

Kot prvo, podjetje, ki že dolgo traja in ima milijone kupcev, mora narediti nekaj prav. Imajo tudi podatkovne centre po vsem svetu, kar je odlična novica za Avstralce, ki iščejo hitro nalaganje.

Če iščete storitev, ki jo je enostavno naučiti in uporabljati, je težko premagati Bluehost. Podjetje ima ogromno bazo znanja, ki je napolnjena z vadnicami in vodniki. ne glede na to, ali ste novinec ali razvijalec z veliko izkušenj z gradnjo spletnih strani, boste v Bluehostu našli nekaj, kar vam je všeč. Imajo tudi enega najvišjih zajamčenih podaljškov.

Slaba stran Bluehosta je čezmorski kraj, zato je Avstralcem podpora za stranke nekoliko bolj zahtevna.

Najboljše lastnosti:

 • Brezplačna registracija domene
 • Brezplačni SSL
 • WordPress se namesti z enim klikom
 • Neomejena pasovna širina
 • Do 100 brezplačnih e-poštnih naslovov po meri
 • 200 USD brezplačnih kreditov Adwords
 • Podpora za cPanel

5. iPage: dobro razmerje med ceno in ceno

Povprečna ura: 97,77%
Povprečna hitrost: 1.941 ms

Cena: Načrti se začnejo pri 1,00 USD na mesec, za to stopnjo boste morali podpisati 36-mesečno pogodbo, cena pa se ob obnovi vrne na 7,99 USD na mesec. Podjetje sprejema vse glavne kreditne kartice in PayPal.

Popusti: Popust in kode kuponov najdete na spletnih mestih, kot je Coupns.com. Groupon in RetailMeNot, matico, da jih boste morali iskati. iPage ponuja tudi standardno 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Čeprav ima iPage več negativnih ocen, se jih večina nanaša na storitve za stranke in ne na učinkovitost ali zanesljivost. Težava je njihova lokacija v ZDA, zaradi česar Avstralci otežujejo dostop do njih v delovnem času. Stranke osnovnega načrta morajo plačati tudi SSL certifikat, ki ga večina naših ponudb ponuja brezplačno.

Poleg tega je vaša domena prvo leto brezplačna in dobili boste veliko naprednih funkcij. Omogočajo vam tudi neomejeno shranjevanje in več kot 1000 predlog, ki vam bodo v pomoč pri oblikovanju po meri.

Najboljše lastnosti:

 • Brezplačna registracija domene
 • Več kot 1000 brezplačnih predlog
 • Brezplačni e-poštni naslovi po meri
 • Brezplačni graditelj spletnih strani
 • Brezplačno SSL potrdilo (višje stopnje)
 • Neomejeno shranjevanje

6. Gostovanje A2: Premium storitev, poceni (er) cena

Povprečna ura: 99,4%
Povprečna hitrost: 601 ms

Cena: Začne 3,92 USD na mesec za skupno gostovanje, najvišja stopnja storitve pa 99,59 USD. Morali boste podpisati 36-mesečno pogodbo, da dobite znižano ceno na osnovnem deljenem gostovanju, ki se ob koncu pogodbe vrne na običajno ceno 7,99 USD na mesec. Vzamejo večino večjih kreditnih kartic, PayPal in Skrill.

Popusti: Podjetje ponuja veliko spodbud za nove stranke, ki jih redno posodabljamo. A2 ponuja 30-dnevno garancijo za vračilo denarja in tudi "kadarkoli" ponudbo, ki se lahko vrne, če izpolnjujete določene pogoje.

Ta gostiteljska družba je na našem seznamu ne nazadnje zaradi zmogljivosti ali lastnosti, temveč zaradi njihove višje uvodne cene. Pravzaprav na splošno prekašajo druge storitve. Če pa upoštevate proračun, obstajajo cenejša podjetja z le slabšimi funkcijami in funkcionalnostjo.

Kljub temu pa lahko z njihovo najnižjo ceno še vedno zagotovite brezplačne varnostne funkcije in preprečevanje kramp. A2 ponuja tudi brezplačne varnostne kopije, visoke odstotke uptime in veliko hitrosti.

Najboljše lastnosti:

 • Brezplačne samodejne varnostne kopije
 • Optimiziran za WordPress, Drupal in Joomla
 • Turbo strežniki so na voljo
 • Brezplačni SSL certifikati
 • Preprečevanje kramp
 • Veliko naprednih funkcij

Izberite bonus in besedo o gostovanju v e-trgovini

Naš seznam se vrti okoli neomejenega gostovanja po dostopnih cenah. Če imate blog ali podjetje, so to odlične možnosti. Vendar pa je e-trgovina popolnoma drugačna igra z žogo. Tu smo, da vam predstavimo podjetje, ki se ni končno reklo neomejenega splošnega ali podjetniškega gostovanja, je pa idealna platforma za vaše avstralsko spletno mesto za e-trgovino..

To podjetje je Siteground

Zakaj je SiteGround tako dober za vaše gostovanje v e-trgovini?

Prvi razlog so njihovi visoki odstotki uptime, ki so zagotovljeni na 99,95%. Ko imate spletno mesto za e-trgovino, je čas denar. Vsako uro, ko je vaše spletno mesto propadlo, izgubite približno 100.000 USD prihodka. Ne gre omeniti nematerialnih izgub, kot so ugled in stroški izterjave.

Nato morate razmisliti o porabi virov. Številna spletna mesta za e-trgovino uporabljajo dinamično oblikovanje in imajo funkcije, kot so slike z visoko ločljivostjo, pretočni video in interaktivni mediji, ki porabijo veliko virov. Dobili boste tudi brezplačne prenose in registracijo domen, namestitve WP z enim klikom, neomejene brezplačne e-poštne naslove po meri in neomejene poddomene.

Kar zadeva varnost, vam tudi najosnovnejši načrt ponuja brezplačne SSL certifikate, brezplačne avtomatske varnostne kopije in 24/7 spremljanje mesta. Samo to vam bo prihranilo do 80 dolarjev na leto in veliko glavobolov.

Končno je njihova uporabniška podpora nedosegljiva. Po telefonu, e-pošti ali klepetu so zelo odzivni, korak za korakom vas bodo vodili skozi kakršne koli težave.

SiteGround ponuja vse to in še več po najugodnejši ceni za ne-skupni načrt gostovanja. Ponujajo tudi upravljano gostovanje WordPress-a za samo 3,95 USD na mesec za enoletno pogodbo. Cena poskoči na 11,95 USD na koncu začetnega mandata.

Pogosta vprašanja o gostovanju spletnih strani v Avstraliji

Dobrodošli v našem razdelku s pogostimi vprašanji, kjer boste našli hitre odgovore na splošna vprašanja o spletnem gostovanju v Avstraliji. Tu je nekaj vprašanj, ki jih dobimo veliko.

Najcenejši način za spletno gostovanje?

Odgovor: Nobena naša izbira ni brezplačna, vendar lahko na katerem koli od njih dobite garancijo za vračilo denarja. Ne priporočamo brezplačnega gostovanja, vendar vam bo podjetje, kot je Bluehost, odlično gostovalo za samo nekaj dolarjev na mesec.

Koliko običajno stane spletno gostovanje?

Odgovor: To je odvisno od vašega nivoja storitve in izbirnih funkcij. Povprečna cena za varno, poceni gostovanje je med 3 in 5 dolarji na mesec, plačljiva za obdobje pogodbe vnaprej.

Ali obstaja dobra brezplačna storitev gostovanja?

Odgovor: Obstaja nekaj načrtov gostovanja, ki so popolnoma brezplačni, vendar jih zaradi varnosti in zmogljivosti ne priporočamo; Nekatere od teh "brezplačnih" storitev so brezplačne le za določen čas in stroški nadgradnje niso vredni naložbe. Najdete lahko skoraj brezplačno, vrhunsko storitev pri uglednih podjetjih, kot je Hoatinger, ki znaša le 0,80 USD na mesec.

Urejeni načrti gostovanja v WordPressu so dobro?

Odgovor: Zaradi priljubljenosti WordPressa mnoga gostiteljska podjetja ponujajo brezplačne namestitve WordPress-a in zelo dostopno vodeno gostovanje WP-ja.

Katere so najboljše storitve gostovanja cPanel?

Odgovor: Večina naših krajev podpira cPanel gostovanje, na internetu pa je veliko informacij o upravljanju te priljubljene platforme.

Kaj je najhitrejše gostovanje v Avstraliji?

Odgovor: Po naših hitrostnih testih je absolutno najhitrejša platforma gostovanja Siteground. Na splošno je gostovanje spremenjenega navideznega zasebnega strežnika (VPS) najhitrejše, saj imate vire in prilagodljivost. Vendar pa ta možnost zahteva precej tehničnega znanja in časa, saj je vse upravljanje in prilagoditev odvisna od lastnika spletnega mesta in ne od gostitelja.

Končne misli

Denar radi prihranimo toliko kot naslednji človek. Vendar pa brezplačne ali ultra poceni niso vedno ugodnosti, ki jih pričakujete.

Včasih dobiš tisto, kar plačaš.

Potrebujete dejstva? Navajamo vam dejstva. Naš cilj je, da vam ponudimo izčrpen pregled najboljših cenovno dostopnih gostovalnih načrtov v Avstraliji na podlagi cen glede na funkcije in podporo. Kako uporabljate te podatke, je odvisno od vas.

Ali se vam je ta priročnik koristen? Povejte nam o tem ali delite svoje izkušnje z gostiteljskimi podjetji.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me