Najboljši VPN za Mac (pregled 2020)

Končno ste dobili svoj novi Mac. Vzeli so si čas, da so se s tem pohvalili svojim prijateljem, jim povedali, kako boljši je od svojih računalnikov, nato pa so se za svojo malce pomerili s svojo premočjo. Ob vsem tem je čas, da dobite VPN in zaščitite svoj novi čudežni stroj.


Lahko, kajne? No, ne čisto.

Težava je - kljub temu, da je očitno boljši OS - veliko VPN podjetij je bilo počasno ali povsem zanemarjeno pri prenosu na Mac.

Veliko velikih imen se je začelo v operacijskem sistemu Windows in so se odločili, da bodo tam ostali, kar pomeni, da potrebujete programsko opremo drugih proizvajalcev, da bodo lahko delovali na Macu. Takšna programska oprema ima, recimo, vprašljiv ugled, in če se lahko izognete tej poti, bi se res morali.

Toda namesto da bi morali iti skozi srčni proces, da bi ugotovili, kako nepriljubljen je vaš novi Mac, VPN, smo za vas naredili čustveno nalogo. Prebrskali smo se po nepozabnem trgu Mac VPN in poiskali podjetja, ki bodo pravilno ravnala z vašim operacijskim sistemom.

Apple logotip

TLDR

Mac je morda varen OS, vendar njegove obveznosti glede zasebnosti puščajo veliko želenega.

Zato je VPN tako ključen za lastnike Mac, ta članek zajema najboljše storitve VPN, ki jih najdete, Surfshark, NordVPN in ExpressVPN.

Surfshark smo si naklonili mesto številka ena zaradi svoje izjemne cene in vrednosti.

Surfshark ponuja vse vidike, ki so potrebni za kakovostno VPN. Z razumnimi stroški in dobro optimiziranimi za Mac ni ničesar, kar ne bi bilo všeč.

1. Surfshark - najboljša splošna izbira

Kaj je Surfshark?

Surfshark Mac sistemov ne pušča kot vnaprej, saj jih postavlja v enak položaj z drugimi vrstami OS, ki jih skrbi tudi on. Kot sorodnik pri igri VPN je bil Surfshark previden, da Mac OS-a ne bo zavrgel, aplikacija VPN, ki jo ponuja, je dobro prilagojeno orodje in ne slabo prenesena kopija.

S kakovostno storitvijo zasebnosti, ki temelji na Britanskih Deviških otokih, in široko združljivo mrežo Netflix je nizka cena Surfsharka skoraj predobra, da bi bila resnična; vendar se zavzema za strogo testiranje v vsaki kategoriji.

Poglejmo nekaj njegovih značilnosti:

 • Načrti po konkurenčnih cenah: Samo 1,99 USD na mesec za celoletno naročnino in 5,99 USD na mesec za eno leto, je eden najcenejših funkcionalnih VPN-jev na trgu
 • Mac uporabniku prijazen: S funkcijami, kot je gumb »Hitra povezava« za takojšnjo izbiro povezave, je Surfshark preprost in preprost za uporabo
 • Leteče barve: Surfshark pri različnih preizkusih zmogljivosti, varnosti, preverjanja uhajanja DNS in hitrosti vedno izide z dobro oceno, edini utrip je občasno neskladje s hitrostjo, vendar se te izboljšajo z vsakim popravkom
 • Popolna lokacija VPN: na Britanskih Deviških otokih ni tako imenovanega 14 oči, zloglasno vladno območje zbiranja podatkov. Pri Surfsharku to ne bo nevarno. V bistvu ni zakonov, ki bi lahko Surfsharku prisilili, da zakonito opusti vaše podatke.
 • Tihi kanarčki: Kanarski nalog je način za obveščanje uporabnikov, če je vlada na njih izdala tajni poziv, Surfshark pa to uporablja zaradi preglednosti podatkov in obvestiti vse uporabnike, če jih izda. Na srečo pa se ta VPN lahko prosto pohvali, da jim ni poslal niti enega sodnega poziva, po možnosti zaradi njihove predčasne uporabe karantov.
 • Ni podatkov za beleženje: Poleg obveznega e-poštnega naslova, podatkov o obračunavanju in poročil o diagnostiki Surfshark nobenega svojega uporabnika ne beleži podatkov, kar pomeni, da ni nevarnosti, da bi ta VPN prenesel vaše podatke o uporabi, saj jih nikoli niso imeli.!
 • Hitri podatki: Čeprav je neskladna na vseh strežnikih, je hitrost podatkov na splošno velika, zato ne bi smeli pretirano zaostajati.
 • Kill stikalo: različica Mac ima vgrajeno stikalo Kill, kar pomeni, da lahko hitro prekinete morebitne dvomljive povezave ali zlonamerne napade.

Ali priporočam Surfshark za Mac?

Surfshark je redek dragulj, ki prinaša vse funkcije, zaradi katerih je v drugih operacijskih sistemih OS Mac tako impresiven, in vse za tako dober posel, to je vsekakor tisti, ki ga priporočamo.

Za rahlo zvišanje cen v primerjavi s Surfsharkom lahko dobite vse, kar je nekdanjega naredilo odličnega, z nekaj dodatki, ki bi morda zavihali NordVPN za vas.

2. NordVPN - CIA Varnost

Kaj je NordVPN?

NordVPN je bil dolgo časa samo Windows, vendar je zdaj integriral svojo programsko opremo za nemoteno Mac izkušnjo. Pravzaprav je tako dobro integriran, da lahko uporabite isti paket VPN za dve napravi z različnimi operacijskimi sistemi.

Medtem ko so dražji, dolgi rezultati in osupljivih 5300+ strežnikov v 59 državah pomeni, da je še vedno VPN vredno pogledati, če ste resni glede zaščite in zasebnosti za svoj Mac.

Poglejmo nekaj njegovih značilnosti:

 • Na voljo je največji izbor strežnika: Obstaja tako velik izbor strežnika, za katerega se boste morda težko odločili! Na srečo ima NordVPN avtomatiziran izbirni sistem, če vas preveri obseg izbire!
 • Široka združljivost Netflix: medtem ko se njegovi strežniki ne morejo pohvaliti s 100-odstotno združljivo stopnjo Netflix-a, 95-odstotni združljivi strežnik ni nikoli več kot en klik.
 • Uporabniku prijazno: uporabniški vmesnik je intuitiven in ga je enostavno krmariti, na primer povleci in spusti zemljevid je ena od resnično izstopajočih uporabniško naravnanih funkcij
 • Šifriranje vojaškega razreda: Nordvpnova varnostna enkripcija je iste stopnje, ki jo uporablja ameriška vojska, zato je puščanje zelo malo verjetno.
 • Brez beleženja: življenjska zahteva vsakega VPN-ja. NordVPN v svojem dolgem zapisu ni bil nikoli izpostavljen zapisovanju nobenih podatkov, zato ni razloga, da bi domnevali, da bodo zdaj obljubili kršitev.
 • S sedežem v Panami: V Panami nima zakonskih predpisov o hrambi podatkov, Nordvpn lahko brezplačno usmerja svoj promet, ne da bi posnel eno samo evidenco, pri čemer bodo vaši podatki zakonito in digitalno zaščiteni.
 • Dvojni strežniki: če že zaščita vojaškega razreda Nordvpn ni dovolj dobra, jo podvojite! Ponujajo storitev, ki vodi vaš internetni promet prek dveh ločenih VPN-jev, preden doseže cilj. Skozi en VPN je izredno težko slediti, vendar dve istočasni šifriranju strežnika skorajda ni mogoče prekiniti.

Ali priporočam NordVPN za Mac?

Je eden največjih VPN-jev z razlogom, velik del tega pa je, da niso zanemarili svojih Mac odjemalcev. Tudi če vas preizkušeni zapis še ne prepriča, brezplačno preizkušanje in garancija za vračilo denarja pomenita, da si ga je vredno ogledati.

Ne pozabite preveriti njihove fantastične božične ponudbe, triletne pogodbe za samo 3,49 USD na mesec!

Pri številki 3 je ExpressVPN še vedno kvaliteten izdelek, ki zagotavlja resno zaščito in anonimnost v paketu, ki je dobro optimiziran za Mac OS. Glavni stroški in nezdružljivost pretakanja so glavna vprašanja.

3. ExpressVPN - Varnost in zanesljivost

Kaj je ExpressVPN?

ExpressVPN je namenjen vaši zaščiti in anonimnosti. Če se redno ukvarjate z dragocenimi podatki, je to izbira.

Čeprav je večja cena in kompatibilnost s pretočnim pretokom postavljena na no3 na tem seznamu, je to še vedno kvaliteten VPN. Še pomembneje pa je, da s svojo združljivostjo Mac nima težav. Ohranjanje hitrosti, drznosti in prijaznosti do uporabnika prvotne platforme v novi aplikaciji Mac.

Tule je nekaj, kar je vredno teh dodatnih stroškov:

 • Najhitrejši VPN v spletu: ExpressVPN je zelo hiter, uporabite kateri koli test, na primer SpeedTest.net ali Fast.com, in odpihnili boste.
 • Ogromen obseg strežnikov: s 3.000 strežniki na 160 lokacijah in 94 državah morda ne bo premagal Nordvpn v čistem obsegu, toda po obsegu in raznolikosti je vsekakor na vrhu lige.
 • Intuitivno stikalo za ubijanje: ni nevarnosti naključnih puščanj in če celo za sekundo izgubite povezavo z VPN (tudi če tega ne opazite), bo intuitivno stikalo za hitro prekinitev povezave
 • Stranka najprej: ExpressVPN ima dolge izkušnje pri skrbi za svoje stranke. S hitrim in odzivnim sistemom podpore bodo vse težave, ki jih imate, hitro rešene.
 • Varnost, ki ustreza njihovi etiki: S protokolom za šifriranje vojaške stopnje in z vsakim preizkusom Leak, ki smo ga prestavili, je to nedvomno varen sistem. ExpressVPN se temu ujema z zavezo, da nobenega od vaših občutljivih informacij nikoli ne beleži; in s sedežem na Britanskih Deviških otokih je to pravno zavezujoča obveznost.
 • Premium cene: če iščete poceni osnovni VPN, potem ExpressVPN morda ni za vas. Če pa iščete enega najbolj neprepustnih varnostnih sistemov VPN, so cene v višini 9,99 USD na mesec za 6 mesecev ali 8,32 dolarja na mesec za 12 mesecev razumna ponudba.

Ali priporočam ExpressVPN za Mac?

Če se redno ukvarjate z občutljivimi podatki ali preprosto resno gledate na svojo zasebnost, potrebujete ExpressVPN. Varnostni sistemi, pravna zaščita in pametni varnostni sistemi pomenijo, da je to izbira VPN, kadar potrebujete anonimnost, ki presega in presega.

Kaj je VPN?

Navidezna zasebna omrežja ustvarijo predor, ki spletnim deskarjem omogoča varen prehod iz njihove naprave v internet ščitijo svojo dejavnost pred radovednimi očmi. To pomeni, da lahko med delom na cesti dostopate do datotek v domačem ali poslovnem omrežju z manj pomisleki o tem, da bi nekdo vdrl v vaš pametni telefon ali dostop do vaših zasebnih podatkov. To pomeni tudi, da to lahko storijo vaši zaposleni delajte na občutljivih podatkih od koder koli, ne da bi ogrozili integriteto podatkov o strankah.

kaj je vpn diagram

Najboljši VPN-ji bodo pokazali, da vaša internetna dejavnost poteka v drugem omrežju, z druge lokacije. To vam omogoča ogled filmov in TV oddaj na Netflixu v Kanadi med počitnicami na Bahamih ali pa se zdi, kot da je vaš pametni telefon v Avstraliji v omrežju v New Yorku. Pomeni to ljudje, ki živijo ali obiskujejo države, kjer sta cenzura in zatiranje še vedno razširjena, lahko v virtualnem svetu še vedno okusita malo svobode.

Skratka, vsak razlog, da bi potrebovali varen, varen dostop do informacij med brskanjem po internetu ali uporabo računa v oblaku, je dovolj razlog za uporabo VPN-ja.

Najboljši VPN-ji za Mac

Kot sem že rekel, žalostno je, da veliko VPN podjetij preprosto zanemarja računalnike Mac. Tudi pri 300 ali tako namenskih Mac VPN-jih je veliko težav. Dober kos teh je bil, da so napolnili tržni vakuum z manjvrednim izdelkom; prekinjene aplikacije, puščanje podatkov in katalog drugih vprašanj se spopadajo s temi VPN-ji.

Najboljši VPN za Mac (pregled 2020)

Na srečo so se nekateri najbolj cenjeni (vendar sprva zasnovani na Windows) VPN-ji uspešno preselili na Mac in vam lahko nudijo zaščito, kot tudi na drugih napravah. Nekateri sistemi, kot je NordVPN, so tako dobro preseljeni, da lahko sinhronizirate en VPN na Mac in Windows hkrati.

Na splošno morate biti previdni pri iskanju VPN, združljivega z Mac. Obstajajo vsi običajni pomisleki glede zasebnosti in varnosti, kot so politike beleženja, lokacija ponudnika itd .; plus, nabor bolj konkretnih vprašanj.

Splošno vodilo teh posebnih vprašanj je širjenje slabih ponudnikov VPN. Tudi večja podjetja, kot so ProtonVPN, IPVanish in TunnelBear, so se izkazala za slabo ujemanje za Mac. Trpijo zaradi izmuzljivih povezav, nezanesljive varnosti in na splošno slabega uporabniškega vmesnika. Sam Mac OS je razmeroma soliden za zasebnost, če je pravilno konfiguriran, zato je največja težava pri ponudnikih VPN, namesto programske opreme.

Zato predlagamo enega od teh na našem seznamu, preprosto ni vredno presejati skozi vse pasti Mac VPN-jev, ko je za vas že opravljeno trdo delo! Surfshark, NordVPN in ExpressVPN predstavljajo nekaj redkih primerov popolnoma združljivih Mac ponudnikov VPN.

Ali so brezplačni VPN-ji kar koli dobri?

V skušanju je, da bi v Googlu Play ali Apple Store našli brezplačno aplikacijo. Verjetno jih je na stotine tam.

Vendar pa lahko brezplačne aplikacije VPN pridejo s skritimi stroški.

Malo razvijalcev ustvari aplikacijo iz dobrote svojih src. Večina želi zaslužiti ali pa jim mora prodati drugo storitev ali aplikacijo in to stori na račun vaših podatkov in zasebnosti v spletu. Dobili boste počasnejšo hitrost in omejen dostop, razen če preklopite na njihovo "premium" storitev in vas nenehno obveščajo pri pojavnih naročilih. Ali pa bodo vaše podatke prodali tretjim oglaševalcem. Mnogi vodijo dnevnike svoje dejavnosti, vaš IP pa bo morda še vedno viden drugim.

Če podjetje uporablja lastne strežnike imen domen, vaši podatki lahko puščajo. Z drugimi besedami, vaš brezplačen, zasebno omrežje morda ni tako skrivno ali brezplačno. Komercialni VPN-ji ponujajo dober ROI. Za majhno ceno boste imeli dostop do šifriranja vojaškega razreda, ne da bi bili žrtvovani hitrost ali zasebnost. Plačilo za storitev pomeni tudi, da boste lahko obšli tudi spletne sledilnike, piškotke in nadležne oglase.

Zaključek

Mac je prepreden z dodiranimi ponudniki in slabimi izdelki, zato pojdite za poceni, kakovosten izdelek, kot je Surfshark, ki vas ne bo izneveril. Zagotovil bo vse, kar potrebujete za Mac, ne da bi se izgubil v glavnih lastnostih VPN varnosti, zasebnosti in anonimnosti.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me