Pregled BetterNet – BREZ BODITE, če cenite zasebnost

Če menite, da je kateri koli VPN, tudi brezplačen, boljši od vseh, premislite še enkrat. Faktor sranja na nekaterih je le previsok.


Ko boste prebrali naše ocene, se bo videla skupna nit. To je precej pogosto noben VPN ni boljši od brezplačnega VPN-ja. Betternet je brezplačna storitev VPN, ki še enkrat potrjuje naše mnenje.

Logotip Betternet vpnBrezplačni VPN-ji vam lahko ponudijo vse ugodnosti na svetu. Vendar obstaja razlog, zakaj so brezplačni. Denar nekako zaslužijo. Običajno je s prodajo svojih podatkov ali s prikazom tone oglasov. Njihove storitve običajno niso varne, imajo na voljo omejeno število strežnikov in preprosto ne delujejo dobro.

V dobro zasluge, Betternet bolje zaščiti vaše podatke kot nekateri drugi brezplačni VPN-ji, ki smo jih pregledali. Ko pa boste prebrali ta pregled, boste videli, zakaj nismo vključili Betternet na seznam najboljših brezplačnih VPN-jev.

Kdo je Betternet?

Morda ste prvič slišali za Betternet. To je verjetno, ker gre za razmeroma novo podjetje, ki se je pojavilo na sceni sredi leta 2015. Od ustanovitve podjetja so malo po malo rasli.

ugodnosti boljenet vpnSeveda je glavni razlog, zakaj jih ljudje privlačijo, ker VPN je popolnoma brezplačen. Uporablja se lahko na številnih platformah, od androida do Maca do Windows. Obstajajo celo razširitve, ki jih lahko uporabljate v brskalniku Chrome in Firefoxu. Vse to dobiš, ne da bi plačal niti peni. Lepo je, da se ni treba registrirati, zato nimajo nobenih osebnih podatkov, kot so vaše ime ali e-poštni naslov.

Prednosti:

 • Brezplačen VPN

Slabosti:

 • Aplikacija ima zlonamerno programsko opremo
 • Obdrži določene podatke
 • Omogoča tretjim osebam dostop do podatkov
 • Puščanja IPv6 in IPv4
 • DNS pušča
 • Počasna hitrost
 • Pogoste padle povezave

Kako zasluži Betternet VPN??

bolje namestiti

Glede na spletno stran Betternet to storitev je brezplačna, ker ponujajo brezplačne sponzorirane aplikacije. Ko prenesete aplikacijo za mobilne naprave, se prikaže gumb za namestitev aplikacije. S klikom na gumb prejmete oglase za druge aplikacije, ki jih lahko namestite. Vsakič, ko namestite aplikacijo, Betternet zasluži gotovino.

Ponujajo video posnetke. Ko namestite aplikacijo, se bo prikazal gumb z napisom "oglejte si kratek videoposnetek". Z gledanjem videoposnetka pomagate Betternetu zaslužiti.

moneynet vpn denarja

Betternet trdi, da jim ta model dobro deluje. Uporabniki namestijo priporočene aplikacije in Betternet lahko prižge lučke. Obljubljajo, da bodo ohranili brezplačno storitev za vedno zahvaljujoč podpori in zvestobi strank. Oni tudi trdijo, da njihov namen ni prinašati dobička, ampak je preprosto pokriti stroške vzdrževanja.

Zanimivo je, da je Betternet nedavno predstavil svojo "premijsko različico". Ta storitev je bila ustvarjena za kritje stroškov, ki jih brezplačna storitev ne krije. Zasnovan je za pomoč pri dodajanju strežnikov in zagotavljanju storitev najvišje kakovosti za uporabnike.

S tem imamo številne težave. Pogosto slišimo ljudi, da pravijo, da ko uporabljate brezplačen VPN, ste izdelek. V bistvu, kaj to pomeni, je to, kaj brezplačni VPN-ji, kot je prodaja Betternet, so vaši podatki. Prodajajo svoje prave stranke. Oglaševalcem omogočijo dostop do vas. To pomeni, da se osredotočite na to, da vam ne daje dobrega izdelka, temveč da oglaševalcem omogočite dostop do dobrega izdelka, svojega denarja.

Zlonamerna programska oprema Galore

ranknet vnetnet vnetnet

Pravkar je predstavljen akademski članek z naslovom „Analiza tveganja za zasebnost in varnost aplikacij z omogočanjem dovoljenja za VPN za Android“ kako nevaren je Betternet VPN, ko gre za zlonamerno programsko opremo.

Akademski prispevek je pokazal, da se je za Betternet izkazalo, da je pozitiven za zlonamerno programsko opremo 13 različnih protivirusnih programov. Ta študija poudarja, kako pomembno je preseči ocene gledanosti v storitvi, kot je Google Play. Uporabniki lahko programsko opremo ocenijo zelo visoko, vendar je to zato, ker ne vedo, kakšno škodo jim programska oprema lahko povzroči in njihova zasebnost.

Če zaupate boljši VPN?

boljše zasebnostiVerjetno že veste, kako se počutimo ob tej temi. Želeli pa bi si vzeti nekaj minut in pogledati politiko zasebnosti Betterneta ter videti, kako se primerja z najboljšimi VPN-ji, ki smo jih pregledali.

Takoj ob netopirju in gledanju na politiko zasebnosti vidimo nekatere stvari, ki nam vzbujajo skrb. Betternet VPN pravi, da vas ne identificirajo. Vendar trdijo, da zbirajo podatke, ki jih delite in ki jih uporabljajo za podporo oglaševanju svojih izdelkov. Z drugimi besedami, ti vzamejo podatke in jih posredujejo drugim.

politika boljših tretjih strankKo preberete .8 .2 njihovih pogojev in določb, jasno navajajo, da bodo pri uporabi njihove brezplačne storitve lahko vaši osebni podatki na voljo tretjemu ponudniku vsebine. Če se odločite za uporabo izdelka ali storitve tretje osebe ali na kakršen koli način interakcije s temi strankami, Betternet VPN ne odgovarja za vašo varnost.

No, te vsaj opozorijo.

Zakaj Betternet dovoljuje zlonamerno programsko opremo in sledenje svojim aplikacijam?

Ta orodja jim omogočajo zbiranje vaših podatkov. To je najboljši način, da zaslužijo z brezplačno aplikacijo VPN. Ko bodo vaši podatki zbrani, jih je mogoče prodati ali uporabiti za ciljanje z oglasi, prilagojenimi vašim zaznanim všečkom. To pa pomeni prihodki za Betternet. Resnici na ljubo, to je poslovni model za večino brezplačnih aplikacij, ki jih prenesete.

To je brezplačna storitev, ali je plačana storitev še boljša?

Če želite dobiti dostop do premium Betternet VPN, morate najprej prenesti brezplačno VPN. Ko je nameščena, boste dobili korake, potrebne za postopek namestitve.

Tu imate možnost začeti sedemdnevno preizkušanje. Preden začnete preizkus, pa morate zagotoviti Betternet kup vaših osebnih podatkov.

bestnet vpn brezplačno preskušanje

Cena, ki jo plačate, bo odvisna od tega, kako dolgo ste naročeni na izdelek. Dlje kot ste naročeni, večji je popust za zvestobo. Imate možnost, da se naročite za en mesec, šest mesecev ali eno leto.

Cena za en mesec je 11,99 USD. Če pa plačate za leto vnaprej, mesečna cena pade na 2,99 dolarja. Če se odločite za sedemdnevno preizkusno obdobje in ne prekličete naročnine, se bo naročnina samodejno podaljšala po tečaju 11,99 USD.

Ko vnesete način plačila, samodejno nastavite ponavljajoči se postopek zaračunavanja. Če pozabite odpovedati pogodbo, preden se naročnina izteče, Betternet vam bo zaračunal še eno časovno obdobje, en mesec, šest mesecev ali leto.

V skladu s pravilnikom o vračilu kupcev Betternet boste morda prejeli vračilo zneska trenutnega zneska plačila naročnine. Če se račun ukine zaradi kršitve pogojev, ni povračil. Vsa vračila se dodelijo po presoji družbe Betternet in si pridržujemo pravico, da vam iz kakršnega koli razloga zavrnejo vračilo ali pa brez razloga.

Nastavitve varnosti

Ko namestite odjemalca Betternet VPN, boste morda presenečeni, ko boste izvedeli, da ni stikala za ubijanje, nadzora za zagon in možnosti zaščite pred puščanjem. Ali jemljemo, kot imajo ZERO varnost?

Kot rečeno, morate ob prijavi na brezplačno sedemdnevno preizkusno različico obdelati svoje plačilne podatke. To je zaskrbljeno, ker nimate računa pri Betternetu. Ni prostora, v katerega se boste prijavili, da bi videli plačila, pregledali račune ali preklicali storitev.

Obstaja možnost preklica naročnin z mobilne naprave. Kaj pa, če ste plačali na namizju? Če se odločite za preizkus in plačilo s kreditno kartico, iz varnostnih razlogov preizkusite storitev dan ali dva in jo takoj prekličite, če menite, da je to potrebno. Tako boste imeli čas, da se prepustite rigmaroli, da se boste sprostili od storitve.

Kje so Betternetovi strežniki?

boljše lokacije

Ko uporabljate brezplačno storitev, ni možnosti izbire strežnika, na katerega se povežete. Pri uporabi premium možnosti lahko povežete strežnike, ki se nahajajo v:

 • Združene države
 • Kanada
 • Nizozemska
 • Nemčija
 • Japonska
 • Združeno kraljestvo

Ni vam dovoljeno izbirati določenih strežnikov, temveč samo regije.

Hitrost strežnika

boljši rezultat hitrostiHitrost strežnika je bila problematična, ali imamo opravka z brezplačno ali plačljivo različico. Spodaj je osnovni test hitrosti za oceno omrežja.

rezultat boljše hitrosti 2In tu je povezan z optimalnim strežnikom na Betternetu.

Ali se poskušate povezati s strežniki v Evropi ali Združenih državah Amerike, pogosto dobite napako DNSs. Ko se lahko povežete z njihovo storitvijo, so dobljeni rezultati zelo nedosledni.

Kakšna je naša končna razsodba?

Oh, mi ljubimo Betternet in menimo, da bi morali vsi uporabljati plačano storitev. Medtem ko ste na tem, vzemite pištolo in ustrelite tudi svojo nogo.

Ne, ampak resno, Betternet je eden najhujših VPN-jev, kar smo jih kdaj pregledali. Strežniki so nezanesljivi. Nimajo malo podpore. Nobenih funkcij ni in obstaja vrsta skrbi glede zasebnosti. Ko gre za deblokiranje spletnih strani za pretakanje, so bili rezultati v najboljšem primeru vprašljivi. In četudi bi nam uspeli obiti geo-omejitve, hitrost strežnika je bila tako počasna, da je bilo pretakanje vse prej kot nemogoče.

Tistim, ki so jih zvabili brezplačni bonboni, se počutimo slabo, le da bi končali v hiši z ingverjevim kruhom. Prosim, ne bodite eden od teh ljudi

Druga možnost - NordVPN

Če iščete kakovostno storitev VPN, priporočamo NordVPN. NordVPN ima več kot 5000 strežnikov po vsem svetu, nima jasne politike beleženja, ponuja neprimerljivo podporo strankam, ima strežnike, ki so posebej zasnovani za obvladovanje geo-omejitev in imajo cenovno ugodne cene.

NordVPN je uporabniku prijazen in ima preprosto programsko opremo. Zavezani so k varovanju zasebnosti svojih strank. S tem vrhunski VPN, ni vam treba skrbeti za skrite pristojbine ali klavzule. Izdelkov ne poskušajo nadgraditi, storitev pa lahko uporabljate v največ petih napravah s samo eno naročnino.

Vsak posamezen strežnik NordVPN ima približno omejitve za storitve, kot je Netflix. Ker se nahajajo, je v Panami, ste zaščiteni pred številnimi vladnimi programi nadzora, ki lahko ogrožajo vašo zasebnost.

NordVPN ima zvezdniško podporo strankam in ponuja 24/7 klepet v živo.

Omogoča storitve P2P in ponuja načrte od 2,99 dolarja na mesec do 11,99 dolarja na mesec. In čeprav je ta cena morda nekoliko dražja od nekaterih drugih VPN-jev na trgu, je pomembno, da se spomnite, da z VPN-ji dobite tisto, za kar plačate.

Včasih, brezplačno prihaja po še višji ceni. Vzemite svojo zasebnost resno in investirajte v dober VPN. Preprečite, da bi se zgodila velika katastrofa. Pojdi z NordVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me