Pregled SaferWeb: Obetavna storitev, ki je ni mogoče dostaviti

Storitev Saferweb VPN je danes vse to sprejela, jutri pa je šla preveč resno.


SaferWeb VPN je britansko podjetje, ki je sorazmerno nov vstop v svet zasebnih zasebnih omrežij. SaferWeb svojim strankam obljublja varnost vojaškega razreda, široko pokritost strežnikov in podporo strankam 24 ur na dan sedem dni v tednu.

O storitvi smo opazili številne pozitivne stvari. Vendar pa obstajajo številne politike in funkcije, ki nas dvomijo, ali je res najboljši VPN za večino ljudi.

In potem je ena Res velik problem, o katerem bomo govorili v nekaj minutah.

Logotip Saferweb

Pregled

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Enostaven za uporabo
Politika beleženja: Ni pravilnika o beleženju
Velikost strežnika: 33 strežnikov
Porazdelitev strežnika: 27 držav
Podpora: 24/7 klepet v živo, sistem vstopnic in baza znanja
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Dovoljeno
VPN protokol in šifriranje: OpenVPN, L2TP, PPTP protokoli; 256-bitno šifriranje
Sedež: Združeno kraljestvo
Cena: 3,99 USD / mesec
Uradna spletna stran: https://www.saferweb.com/
Prednosti:
 • Storitev je enostavna za uporabo
 • IKEv2 podpora
 • DNS / IP ni bilo zaznanih
 • Aplikacije za številne platforme
 • P2P je dovoljen
Slabosti:
 • Vodijo dnevnike povezav
 • Podjetje s sedežem v Veliki Britaniji

Ali naj zaupam varnejši VPN?

SaferWeb je podjetje s sedežem v Veliki Britaniji. Zato mora upoštevati zelo stroge zakone Združenega kraljestva o hrambi in nadzoru podatkov. Združeno kraljestvo je eno izmed najslabši kraji na svetu imeti ponudnika VPN. VPN-ji že zahtevajo, da na zahtevo državi predložijo dobršen del podatkov, ki jih hranijo. Zdaj bo s listino Snoopers na robu zakonske določbe ponudniki VPN v Združenem kraljestvu še manj sposobni varovati zasebnost svojih podjetij.

Moč šifriranja VPN pove veliko o tem, kako dobro bo zaščitena vaša zasebnost. 256-bitna enkripcija zaposlenih v SaferWebu. Prizadevajo si, da bi bila njihova omrežja optimizirana, da bi svojim strankam zagotovili najboljšo hitrost.

SaferWeb obljublja, da ne bo hranil dnevnikov uporabe. Vendar shranijo dnevnike povezav v skladu s svojo politiko zasebnosti.

funkcije varne mrežeNekatere informacije, ki jih shranijo, vključujejo vaš IP naslov, uporabljeni protokol, časovne žige itd.

Shranili bodo celo telefonske pogovore, ki jih imajo s seboj.

Ko uporabljate socialne medije, lahko shranjujejo informacije s spletnih mest drugih ponudnikov in poverilnice, ki se uporabljajo za prijavo na spletna mesta družabnih omrežij, vključno z vašim imenom in e-poštnim naslovom. Prav tako lahko na vaši spletni strani družbenih medijev shranijo podatke, do katerih jim je dovoljen dostop, odvisno od stopnje varnosti, ki jo imate na spletnem mestu družbenih medijev.

Hranili bodo informacije, ki jih posredujete z anketami, informacije, ki jih bodo lahko našli v javnosti, in podatke, ki jih soglašate s prejemom prek tretjih.

V skladu s politiko zasebnosti se lahko ti podatki uporabljajo za spremljanje uspešnosti njihovih storitev, izboljšanje njihovih storitev, izboljšanje njihovega trženja, oglaševanje storitev tretjih oseb, ciljanje na potencialne stranke in na druge načine, ki so opisani v politiko zasebnosti.

SaferWeb bo delite svoje podatke s svojimi partnerji, tretjimi prodajalci in za pravne namene. Prav tako bodo delili vaše osebne podatke s člani njihove družinske družbe.

Če vas skrbi zasebnost, je branje njihove politike o zasebnosti dovolj, da vam kri teče. V bistvu SaferWeb pravi, da bodo zbrali celo vrsto informacij o vas in jih bodo delili z vladnimi uradniki, oglaševalci in drugimi. Vsi, ki jih skrbi njihova zasebnost, bi morali dvakrat premisliti o uporabi SaferWeb.

Kako hiter je varnejši VPN?

preskus hitrosti varne mreže

Uspešnost VPN-ja SaferWeb je bila testirana na več strežnikih z uporabo protokola PPTP. Preizkus je bil izveden z 10 MB na sekundo povezave. Test se je osredotočil na strežnike, ki so imeli večje obremenitve kot drugi, na primer tiste v Evropi in tiste v Združenih državah Amerike.

Poudarek je bil na hitrosti pretakanja, pa tudi na sposobnost dela s hudourniki. Kot je razvidno iz testa, Amsterdamski strežnik izgubil skoraj 60 odstotkov njegove pasovne širine. Rezultati so bili boljši v Stockholmu in Londonu. Zanimivo je, da je Stockholm strežnik, zasnovan posebej za prenos hudournikov.

SaferWeb nima pasovne širine ali omejitve hitrosti. Za doplačilo lahko dobite dostop do "lokacij s super polnjenjem". To so zelo hitri strežniki, namenjeni posameznikom, ki želijo veliko prenesti in želijo, da so njihovi prenosi hitri.

Pomoč strankam

podpora v varnem spletuPodpora strankam je bistvena za dobro delujoč VPN. Ko podjetje VPN lahko zagotovi ustrezno podporo strankam, pokažejo, da jim je mar za svoje stranke. SaferWeb VPN ponuja zvezdno podporo strankam. To počnejo na različne načine. Imajo 24/7 klepet v živo. Ponujajo tehnično podporo. Imajo sistem vozovnic. Imajo bazo znanja. In imajo pogosta vprašanja.

Preizkusili smo funkcijo klepetanja v živo in ugotovili, da je zelo odziven. Naše težave smo dobili skoraj v trenutku. Agenti, ki so sodelovali z nami, so bili zelo dobro poznani in so bili relativno vljudni.

Kot pri mnogih klicnih centrih je bilo jasno, da angleščina ni prvi jezik predstavnika, ki je sodeloval z nami. Vendar so imeli dovolj jezika, ki jim je omogočil prosto sporazumevanje in izražanje idej na jasen in natančen način.

Lokacije strežnika

lokacije strežnika varne mrežeVeliko VPN-jev se ponaša s tem, da imajo strežnike na večjem številu lokacij. SaferWeb je drugačen. Njihov poudarek je na tem, da imajo dobra pokritost na področjih, ki so zelo iskana s strani uporabnikov VPN. Zaradi tega ima SaferWeb lokacije v New Yorku, Tokiu, Londonu, Hong Kongu itd.

Storitev ponuja približno 60 strežnikov po vsem svetu. Naročniki lahko dostopajo do 30 lokacij v 24 državah.

SaferWeb VPN uporabnikom ponuja dodatno ugodnost. Za doplačilo so na voljo strežniki s polnjenjem. To uporabniku omogoča dostop do večjih hitrosti strežnika na določenih lokacijah. Te hitrejše hitrosti se dosežejo s čim manjšim številom uporabnikov na teh strežnikih. Posledično ima vsak uporabnik dostop do večje pasovne širine.

Cenitev

SaferWeb VPN ima zelo preprosto shemo oblikovanja cen.

varnejše ceneNjihova premium storitev je na voljo za 3,99 dolarja na mesec. To uporabnikom omogoča dostop do sedmih lokacij neomejena pasovna širina in neomejen prenos podatkov. Vsi protokoli so na voljo in uporabniki lahko povežejo eno napravo na povezavo.

Njihov super premium načrt omogoča dostop do 30 lokacij strežnika. Na voljo je tudi neomejena pasovna širina in prenos podatkov. S paketom super premium lahko istočasno vzpostavite tri povezave naprav.

SaferWeb VPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če želite pridobiti garancijo, boste morali storitev odpovedati v prvih 30 dneh uporabe. Odpoved mora biti a pisna zahteva podporni ekipi SaferWeb. V roku 90 dni od pisne odpovedi bi morali prejeti celotno povračilo vseh plačanih pristojbin. Nadomestilo je bilo omejeno na osnovne storitve in ne bi vključevalo stvari, kot so upravne pristojbine, pristojbine za namestitev ali pristojbine za namestitev. Če zahtevek za vračilo ni predložen v ustreznem časovnem okviru, vračila niso na voljo.

Žal SaferWeb ne ponuja nobenega brezplačnega preskušanja. Edini način, da veste, ali je storitev prava za vas, je nakup enega od načrtov. Možnosti plačila, ki so na voljo, vključujejo kreditne kartice in PayPal. Ni možnosti za uporabo a kripto valute, kot je BitCoin.

Postopek prijave

seferweb prijavaČe se želite prijaviti na SaferWeb, potrebujete e-poštni naslov in ime. Stranke prosijo, da ustvarijo geslo v povezavi s svojim računom. Številne stranke so razočarane nad tem, kako se nadležno podjetje SaferWeb trudi prodati svoje storitve.

Ko ustvarite račun in plačate storitev, jo lahko namestite na računalnik. Ko se storitev naloži in grete skozi postopek namestitve, SaferWeb deluje kot vsak drugi VPN, ki uporablja openVPN.

Odjemalec je imel dva načina pogleda. Obstajata enostavni in napredni način. Kot že ime pove, je preprost način zasnovan za ljudi, ki VPN uporabljajo prvič. S samo klikom gumba se lahko povežete s strežnikom, ki vam je najbližje. Napredni način uporabnikom omogoča izbiro strežnika in protokola.

Zaokrožitev geografskih omejitev

vpn netflixNa svoji ciljni strani se SaferWeb ponaša s svojo sposobnostjo zaobiti geo omejitve za pretakanje vsebine, kot je tista, ki jo nudi Netflix. Sposobnost gledanja geo omejene vsebine je eden glavnih razlogov, zakaj ljudje uporabljajo storitve VPN.

Kot odgovor na to so pretočne storitve, kot je Netflix, postale zelo stroge v svojih politikah proti VPN. Najti VPN, ki omogoča dostop do Netflixa in hkrati ohranja visoko zmogljivost pretakanja, je izziv.

SaferWeb VPN je lahko odblokiral Netflix in druge pretočne osnove, kot sta Hulu in BBC.

Kill Switch funkcija

varno stikalo za ubijanjeNe glede na to, kako zvezden je vaš VPN, vas bo lahko zaščitil le, če dejansko deluje. Pri vsakem VPN pride do izpadov. Morda bo le sekunda ali dve, ko se storitev VPN prekine in ponovno vzpostavi povezavo. V trenutkih, ko obstajajo težave s povezavo, je izpostavljena vaša prava IP lokacija. The ubiti stikalo funkcijo ščiti vas tako, da skrijete svoj resnični IP.

SaferWeb VPN je na voljo s stikalom za prekinitev, ki ščiti vas in vaš ID v primeru padca povezave. Stikalo kill prekine internetno povezavo, tako da nobenih podatkov ne bo mogoče prenašati, dokler VPN ni povezan.

Prilagodljivost

Vsi najboljši VPN-ji so prilagodljivi. Delujejo na večini operacijskih sistemov na trgu, vključno z namiznimi računalniki, mobilnimi napravami in igralnimi enotami. SaferWeb je bil zasnovan tako, da deluje na skoraj vseh napravah.

Združljivost SaferWeb

Ali bi priporočili SaferWeb VPN?

Ne. Kar nekaj stvari nas skrbi glede tega podjetja. Prvič, njihova obračunska praksa je vprašljiva. Uvodna cena, ki jo ponujajo, ni enaka ceni, ki jo plačujete kot meseci.

To podjetje neprestano poskuša prodati njihov izdelek. Naša prednost je delo z VPN-ji, ki ponujajo vse svoje storitve vnaprej, tudi če je cena naročnine nekoliko višja od konkurenčne. Bolje je vedeti celotne stroške, namesto da bi jim privoščili nikelj in zatemnitev.

Praksa zasebnosti tega podjetja je ostra. Ne le, da zbirajo informacije, ampak tudi jasno navajajo, da bodo vaše podatke uporabili za oglaševanje in jih posredovali tretjim storitvam. Odprti so za dajanje vaših podatkov vladi.

Še posebej strašljive so bile informacije, ki jih ta VPN zbira od ljudi prek svojih družbenih medijev. Če ne boste prebrali drobnega tiska, bi lahko bili izpostavljeni številnim potencialnim nevarnostim.

SaferWeb ima sedež v Veliki Britaniji. To bi moral biti opozorilni znak za vse, ki jih skrbi zasebnost. Daleč od tega, da je svetilnik zasebnosti, Velika Britanija nenehno ukrepa za napad na zasebnost v spletu.

**Nadgradnja**

Pogovarjali smo se s podporo za stranke za SaferWeb. Prosimo za pojasnilo o cenah. V pogovoru se je pokazalo, da SaferWeb VPN ne ponuja več njihove storitve.

pogovor o podpori za varno gostovanje

Navedli so, da obstoječim strankam še vedno nudijo podporo. Tudi če ste bili pripravljeni spregledati vse negativne vidike te storitve, kot so vprašanja glede hitrosti, težave s prijavo, vprašanja zasebnosti in vprašanja za obračun, SaferWeb VPN ni več na voljo.

Storitev VPN, ki se ne bo izginila jutri

Ali želite storitev VPN, za katero lahko zaupate, da bo prihodnja leta? Priporočamo NordVPN.

NordVPN ima več kot 5000 strežnikov, ki se nahajajo v 61 različnih državah po vsem svetu. Imajo jasno nobeno politiko beleženja in ponujajo najboljšo podporo strankam, kar smo jih videli.

NordVPN poslujejo od leta 2008. Ustvarili so si ugled, ko svoje kupce postavljajo na prvo mesto. To je najvišji VPN. Ni skritih pristojbin ali klavzul. Z le eno naročnino lahko zaščitite do 6 naprav.

Ta panamski VPN je pogosto številka ena na seznamih najboljših VPN. Nekateri razlogi za to so:

 • NordVPN ponuja a 24/7 klepet v živo
 • NordVPN omogoča hudourništvo
 • NordVPN načrtuje stroške 2,99 USD na mesec do 11,95 USD na mesec
 • NordVPN ima posebni strežniki, ki so na voljo za pomoč pri iskanju datotek za izmenjavo datotek P2P ali hudournikov
 • NordVPN sodeluje z več desetimi storitvami za pretakanje, vključno Netflix

Dodajte svoje mnenje:

Trudimo se neodvisno, da izdelke raziskujemo in tako lažje pomagamo našim bralcem pri sprejemanju odločitev. Ob tem pa želimo slišati tudi vaša mnenja. Sprejemamo posamezne ocene, ki so informativne in ne promocijske. Izpolnite spodnji obrazec in objavili bomo vaše mnenje. Promocijski pregledi podjetij sami ne bodo objavljeni. Hvala!

--- Izberite hitrost ---
Povprečna
Počasi
Hitro
?>

--- Izberite uporabnost ---
Enostaven za uporabo
Rahlo zapleteno
Zelo zapleteno
?>

S klikom na spodnji gumb potrjujem, da sem prebral in sprejemam Pogoje uporabe.

DODAJ MOJ PREGLED

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me