Pregled zaščitene točke: hiter VPN z varnostjo in zasebnostjo

To podjetje trpi zaradi neprijetne količine uhajanja. DNS puščanje, ki je. Če je spletna zasebnost na vašem seznamu prioritet nizka, to morda ne bo težava.

Če vam zaradi ukradenja spletnih zasebnih podatkov - vključno s finančnimi transakcijami, zgodovino iskanja v internetu, e-poštnimi sporočili in drugo - postane vaš želodec miren, je morda čas za virtualno zasebno omrežje (VPN).

Obstajajo približno sto bilijonov storitve, ki jih lahko izbiramo, in jih pregledujemo vse posebej.

Naš pregled Hotspot Shield vam bo pokazal, ali vam lahko to virtualno zasebno omrežje, ki ga uporablja več kot 600 milijonov ljudi po vsem svetu, pomaga pri nadzoru nad zasebnostjo in zaščiti identiteto.


Pregled

Hotspot Shield AnchorFree je široko uporabljana VPN storitev, ki ponuja brezplačen račun in plačljivo storitev.

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Enostaven za uporabo
Politika beleženja: Ni pravilnika o beleženju
Velikost strežnika: 2500+ strežnikov
Porazdelitev strežnika: 27 držav
Podpora: Sistem vozovnic
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Zelo omejeno
VPN protokol in šifriranje: Catapult Hydra; 128-bitna AES in 256-bitna AES enkripcija
Sedež: ZDA
Cena: 7,99 € / mesec
Uradna spletna stran: https://hotspotshield.com
vpn zasebnostPrednosti ščitnika Hotspot:
 • Hitrosti prenosa
 • Nizka cena
 • Sedemdnevno brezplačno preskušanje
Slabosti ščitnika vročih točk:
 • Omejene lokacije strežnika
 • Omejene možnosti konfiguracije
 • Nezmožnost povezovanja s storitvenimi storitvami, kot sta Netflix in Hulu izven Združenih držav Amerike
Funkcije na voljo z naročnino Elite:
 • Strežniki v 25 državah
 • 45 dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Kill stikalo
 • Samodejno povezovanje z zaščito Wi-Fi
 • IPv6 in spletna komunikacija v realnem času
 • Hkrati povežite pet naprav
 • Blokator oglasov, zaviralec piškotkov, sledilnik
 • Split tuneliranje
 • Izboljšana tehnologija prometnega protokola
 • Dovoljene so medsebojne povezave
 • Neomejeno število podatkov in neomejena pasovna širina z naročnino Elite
 • Na voljo je več jezikov

Ali je mogoče zaupati ščitnemu mestu?

HotSpot Shield se ponaša s tem, da uporabnikom ponuja zasebnost, anonimnost in zaupanje. Vendar pa obstajajo a številna vprašanja zaradi česar lahko posameznik, ki je iskren glede varnosti, pred uporabo te storitve premisli dvakrat.

obvestilo po e-pošti na mobilnem telefonuOb prijavi na storitev Hotspot Shield zahteva e-poštni naslov in geslo. To je standardna cena za večino storitev VPN. Hotspot Shield uporabnikom omogoča vnašanje šibkih gesel in uporabnike ne poziva, naj uporabljajo bolj varna gesla.

Na vaš e-poštni naslov se pošlje potrdilo, da se potrdi, da ste lastnik e-poštnega naslova, preden dovolite dostop do nadzorne plošče Hotspot Shield..

Hotspot Shield sprejema plačilo s kreditno kartico, PayPal, pa tudi številne druge plačilne sisteme. Tukaj je ni zmožnost izvajanja anonimnih plačil ali polovično anonimnih plačil z gotovino ali kripto valutami, kot je BitCoin. Vendar pa obstaja možnost uporabe darilnih kartic, tudi tistih iz Target, Best Buy in Starbucks.

plačilo prek dostopne točke

Pravilnik o zasebnosti Hotspot Shield pravi, da vaš naslov IP ne bo dolgoročno shranjeval. Vendar pa zbirajo podatke o obiskanih spletnih mestih in aplikacijah, ki jih uporabljate. AnchorFree, matično podjetje, ki stoji za Hotspot Shieldom, pravi, da se te informacije zbirajo samo za namene analitike in odpravljanja napak. Navajajo, da se podatki, ki jih zbirajo, ne uporabljajo za identifikacijo. To je morda dobro za nekatere uporabnike. Če pa ne poznate zasebnosti, Hotspot Shield morda ni prava izbira za vas.

Hotspot Shield bo zbral podatke, kot so različica OS, ki jo uporabljate, brskalnik, ki ga uporabljate, informacije o vašem mobilnem omrežju, pa tudi strojna oprema, ki jo uporabljate. Hotspot Shield pravi, da ti podatki niso nikoli povezani z vami in se uporabljajo samo v analitične namene.

Posamezniki, ki uporabljajo brezplačno različico, tvegajo, da bodo njihovi osebni podatki prišli do oglaševalcev. Premium različica Hotspot Shield ne tvega. Vendar je dobro, da to upoštevate, še posebej, če uporabljate storitev, ki jo podpira oglas in želite ohraniti svojo zasebnost.

Center za demokracijo in tehnologijo je na FTC vložil pritožbo in navedel, da Hotspot Shield v nasprotju z njihovimi obljubami zbira podatke o uporabnikih. To storijo tako, da aktivno vbrizgajo JavaScript kodo za oglaševanje. Nato prestrežejo promet in preusmerijo uporabnike na določena spletna mesta za e-trgovino.

Ko si boste ogledali pravilnik o zasebnosti Hotspot Shield in si ogledali njihovo zgodovino, boste morali ugotoviti, ali raven varnosti, ki jo ponujajo, zadostuje, da jim lahko zaupate. Če je vaša glavna skrb šifriranje vašega brskanja, tako da lahko varno brskate, ne glede na to, kje ste Pravi odgovor je zaščitna točka zate.

Kje se nahajajo strežniki zaščitne točke?

Pregled zaščitene točke: hiter VPN z varnostjo in zasebnostjoŠčitnik hotspot ima več kot 2.500 strežnikov v 27 državah. Storitev Hotspot Shield Elite je zanesljiva in hitra storitev. Uporabnikom omogoča dostop do številnih dobro šifriranih naslovov IP. Storitev je dobra naloga pri skrivanju prenašanih podatkov.

Hotspot Shield ima v Združenih državah več strežnikov. Vendar strežnik ne zagotavlja lokacije strežnikov in naslova IP. Članom Hotspot Shield Elite se obeta neomejena pasovna širina, vendar lahko pride do omejitev zaradi pravil njihovega ponudnika internetnih storitev. Ne pozabite, da hitrost vaše internetne storitve pri uporabi Hotspot Shield delno določa dejanska lokacija vaše internetne storitve.

Je Hotspot Shield enostaven za uporabo?

Hotspot Shield je oblikoval njihove storitve, ki so preproste in enostavne za uporabo. Svojo lokacijo lahko spremenite s samo klikom gumba in se lahko povežete s sistemom in po potrebi spremenite svojo lokacijo. Sistem jasno kaže, kdaj ste zaščiteni in kdaj niste.

Ko se povežete, boste videli zaslon, ki prikazuje vaš čas, pasovno širino, navidezni IP naslov in trenutno lokacijo. ki jih lahko spremenite.

preskus povezave z vročo zaščito

Ko pogledate v zgornji levi kot, boste videli meni, ki ga je mogoče zložiti. Ko kliknete ta meni, lahko izberete le nekaj elementov. Lahko nastavite, kako aplikacija deluje. Izberete lahko na primer, ali želite, da se aplikacija samodejno zažene, ko zaženete operacijski sistem, če želite omogočiti stikalo za ukinitev ali če želite omogočiti ali onemogočiti puščanje IP.

Umestljivci zaščitne točke
 • 128-bitna AES enkripcija
 • 256 bitna AES enkripcija
 • Lastniški protokol Catapult Hydra za stiskanje podatkov

Kako hiter je zaščitni center?

AV - Test je izvedel neodvisno študijo, v kateri je ocenil varnost, hitrost in delovanje VPN ter primerjal Hotspot Shield Elite s konkurenco.

vpn rezultat grafikona zakasnitve

Na testu smo preučili zadrževanje različnih VPN storitev. Zakasnitev je čas, potreben podatkovni paket, da doseže strežnik. Očitno sta dlje, ko sta uporabnik in strežnik drug od drugega, večja je zamuda. Nižja je zamuda, hitrejša je povezava in hitrejša zaznana povezava.

Zgornji graf določa povprečno zamudo na teden za različne VPN. Ker šifrirane povezave, ki niso šifrirane s SSL, in povezave, ki niso šifrirane s SSL, niso pokazale velike razlike v zaostankih, so bila povprečja združena, kar je zagotovilo celoten rezultat.

Za ustvarjanje enakih testnih primerov za vse izdelke so bili ročno izbrani strežniki VPN, ki so enaki v vseh izdelkih. Zahodna obala je bila v ZDA izbrana za VPN, Velika Britanija pa za VPN v EU. V tem testu so bili upoštevani različni dejavniki. Na primer, uporabniki EU bi se povezali z drugim uporabnikom EU prek VPN strežnika s sedežem v ZDA. To je pomenilo, da bi morala povezava dvakrat prečkati Atlantik.

Kot lahko vidite, je bil najhitrejši VPN skoraj dvakrat daljši, da je dosegel določen strežnik kot referenčni, ki ni bil povezan z VPN. Hotspot Shield Elite je prišel kmalu in tako postal ena izmed najhitrejših storitev VPN.

Hitrost pretakanja

Ista študija je pokazala, da ima Hotspot Shield Elite dobro stopnjo prenosa. To je dobra možnost za posameznike, ki želijo uživati ​​v jasnem, tekočem toku. Ko pogledate hitrost toka v kilobajtih na sekundo, boste opazili, da je Hotspot Shield Elite le nekoliko počasnejši od referenčne hitrosti, ki ni bila povezana z VPN.

vpn grafikon rezultatov hitrosti toka

Hitrost hudournika

Priljubljena uporaba VPN-jev skriva identiteto pri uporabi storitev enakovrednih. Za to obstaja več razlogov. Nekateri ponudniki internetnih storitev bodo omejili protokol hudournika ali ga v celoti blokirali. Druge lahko skrbi, da bodo prejeli obvestila zaradi kršenja zakonov o imetnikih pravic intelektualne lastnine. Torrent je lahko zahteven in ima spodobno hitrost prenosa. Preberite naše VPN-je za torrenting.

vpn grafikon rezultatov hitrosti torrentov

Kot kaže zgornji graf, je Hotspot Shield Elite približno 20 odstotkov hitrejši od naslednje skupine izdelkov.

Downlink

Hitrost prenosa neposredno vpliva na hitrost prenosa vsebine iz interneta v vašo napravo. To je najpomembnejši dejavnik pri ugotavljanju uspešnosti VPN. Neposredno vpliva na to, kako hitro boste lahko odpirali spletne strani, prenašali vsebino itd.

vpn rezultatni grafikon navzdol

Kot lahko lepo vidite na grafu, so se preizkusi povezave, ki so bili izvedeni s Hotspot Shield Elite, uvrstili med najboljše VPN s hitrostjo, približno tretjino počasnejšo od referenčne, na katero ni bil pritrjen VPN.

Uplink

Hitrost navzgornje povezave je hitrost, ki jo podatki pošljejo od uporabnika strežnikom, ki jih je treba namestiti v internet. Ta hitrost bo določila, kako hitro lahko dostopate do storitev v oblaku, naložite varnostne kopije ali gostiteljske strežnike ali delite informacije, ki jih želite objavljati na socialnih medijih.

vpn rezultat grafikona

Ali Hotspot Shield deluje z Netflixom?

povezava netflix ni uspelaEden od glavnih razlogov, zakaj ljudje iščejo VPN, še posebej, če živijo zunaj ZDA ali Velike Britanije, je, da dobijo dostop do premium streaminga, kot je Netflix.

Preizkusili smo Hotspot Shield in bili se ne more povezati z Netflixom. Večkrat smo dobili grozljiv zaslon napak proxy Netflix.

To pomeni, da je Netflix lahko zaznal naš VPN in nam preprečil dostop do njihove storitve.

Cenitev

Hotspot Shield ponuja številne možnosti oblikovanja cen, začenši z mesečnim načrtom, ki stane 12,99 USD na mesec, vse do njihovega triletnega načrta, ki stane 3,49 USD na mesec. To naredi Hotspot Shield eden dražjih VPN-jev na trgu.

Edina razlika med tem, kar dobite za vsak načrt, je čas, v katerem lahko uporabite VPN Hotspot Shield. Spodaj je razvidna zadnja razčlenitev njihovih cen.

cene hotspotshield

Njihove cene so precej preproste. Skritih pristojbin ni, po plačilu lahko dostopate do trenutkov VPN in ni nobenega poskusa, da bi vas prodali. Če v prvih sedmih dneh s storitvijo niste zadovoljni, jo lahko preprosto prekličete brezplačno. Če pred 45 dnevi s storitvijo niste zadovoljni, vam bodo denar v celoti povrnili. Vprašanja niso postavljena. Lažje dobijo povračilo kupcem.

Storitev za stranke

operaterji klepetaZa nas je to eno področje, kjer se je Hotspot Shield s časom zagotovo izboljšal. Pred kratkim je bila edina možnost za pritožbo na voljo prek vozovnice za podporo. Hotspot Shield je imel vprašljiv ugled, ko je šlo za hitrost in učinkovitost, s katero sta se odzvala na vozovnice za podporo.

Zdaj imajo klepet v živo. Večkrat smo ga uporabili za postavljanje najrazličnejših vprašanj in odgovor smo dobili v nekaj sekundah po postavitvi vprašanj. Odgovori so bili iskreni, neposredni in natančni.

Poleg svojega klepeta v živo ima Hotspot Shield še številne informativne bloge, članke in pogosta vprašanja, namenjena poučevanju uporabnikov o najboljši uporabi njihovega izdelka.

Ali je zaščitna točka zaščita vredna denarja?

Mogoče. Kot vidite v naših pregledih, ponujajo izjemno visoke hitrosti, racionalizirano in jasno uporabniško izkušnjo ter številne funkcije. Če je vaš glavni razlog za nakup VPN-ja zaščita zasebnosti med brskanjem po spletu, morda to ni prava izbira za vas..

Obstaja a število dvomljivih dejavnosti, ki vključujejo to podjetje ter njihovo sposobnost ali željo, da zaščitijo zasebnost svojih strank. Zapisujejo podatke in njihova politika zasebnosti je namerno dvoumna, zaradi česar dvomimo v njihovo zavezanost zasebnosti njihove stranke.

Hotspot Shield bo skril vaš IP naslov. Kljub temu trpi zaradi puščanja DNS, kar bi lahko ogrozilo vašo zasebnost. To je spodobna možnost s tonami potenciala. Vendar obstajajo tudi druge možnosti, ki so enake cene ali cenejše (pomislite NordVPN) da se nam zdi bolje, da ustrezajo računu.

Hotspot Shield ocenjujemo po treh od petih zvezdic.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me