Pridobivanje kupona NordVPN

Po spletu je toliko ponudnikov storitev VPN in ponudb letenja, da se je včasih težko odločiti, s kom naprej. Pogosto se spusti do cene. Dobra novica je, da eden najboljših, NordVPN, ponuja globoke prihranke pri paketih, do katerih lahko dostopate neposredno z naše spletne strani. Pazite! Videli boste tudi veliko lažnih kuponov in ponudb za vabe da bi vas skušal.


Preberite več o tem, kako se izogniti ponarejenim ponudbam in kako lahko uporabite naše povezave pridobite zakonit posel na NordVPN.

Je vaš kupon NordVPN ponarejen?

Hitro iskanje v Googlu bo pokazalo, kako enostavno se je prevariti v klikanje partnerskih povezav, ki so vezane na lažno kodo za popust NordVPN. Nekatere od teh ponujajo neverjetne ponudbe do 100 odstotkov. Uporaba teh zavajajočih povezav ne bo prinesla boljših ponudb, kot jih najdete tukaj.

Kako torej veste, ali je koda kupona ponarejena? Tukaj smo ugotovili:

70% in 90% OFF-Res?

70% in 90%, spet. Zakaj ga ne bi dali brezplačno?

8 mesecev brezplačno? Ali si prepričan?

Vsak kupon, ki ga najdete na skupnem spletnem mestu ali rezultatih iskalnika strani, ki ponudba neverjetno visoke ali nerealne ponudbe je ponaredek. Če kliknete katero koli povezavo do dražilca s popustom, ki ponuja 80, 90 ali 100-odstotni popust, vas bo poslal na stran za preverjanje blaga NordVPN in redni popust ali vas preusmeril na ponarejeno ciljno stran, kjer vam bodo poskušali prodati nekaj drugega.

Ker je NordVPN najboljši VPN danes, ne preseneča, da bi mnogi skušali izkoristiti to slavo. Ne bi se pa raje ukvarjali s poštenim podjetjem, ki verjame v popolno preglednost, kot pa da bi izkoristili priložnost z nekom, ki uporablja zavajajoče ponudbe, da pridobi vaše podjetje?

Kako pridobiti zakonit popust NordVPN

Kako enostavno je dobiti kupon za popust NordVPN? To je snap. Preprosto obiščite NordVPN, izberite načrt, ki vam ustreza, nato pa izberite, kateri načrt želite dobiti. NordVPN je tako prepričan, da boste zadovoljni z njihovo storitvijo, ponujajo enotedensko brezplačno preizkusno različico in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. V resnici NordVPN ne ponuja kuponov za popust, ker je že vgrajen v njihove pakete. Prihranki, ki jih dobite z načrti NordVPN, so samo podpisane s svojimi podružnicami, da je videti, da prihranki prihajajo iz njih.

Preden se odločite, si oglejte različne načrte, ki jih ponujajo, preden se odločite.

(Preberi več: NordVPN pregled)

Mesečna storitev NordVPN

Ta načrt je namenjen tistim, ki se bojijo zavezanosti. Uživali boste v vseh funkcijah in funkcijah, ki jih ponuja podjetje s plačilom mesečnega plačila. Cena je 11,99 USD na mesec, zaračunate vsakih 30 dni od vašega aktivnega datuma in lahko storitev kadar koli zapustite. Najboljše od tega je, da lahko s tem načrtom še vedno izkoristite njihovo brezplačno preizkušanje in garancijo za vračilo denarja.

Letna naročnina NordVPN

Nihče ne ve, kaj ima prihodnost. Če želite uživati ​​prihranke pri mesečni storitvi, ne da bi se prijavili na dolgoročno pogodbo, je enoletna naročnina pametna izbira. Načrt bo stal le 6,99 USD na mesec, spredaj plačljivo za 83,88 USD. To je 41-odstotni prihranek pri mesečni storitvi. Najboljše od vsega je, da boste še vedno preizkusili brezplačno ali vrnili denar, če niste zadovoljni s storitvijo.

2-letna naročnina na NordVPN

Ta načrt ponuja lepo sredino, ki vam omogoča, da se izognete pretiranemu mesečnemu ali letnemu podaljšanju, ne da bi se zavezali polna tri leta. Upravičeno je do brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja ter samo 3,99 USD na mesec. Vaša kartica ali druga možnost plačila vam bomo zaračunali vnaprej vsaki dve leti v skupni višini 95,75 USD. To je 66-odstotni prihranek pri mesečni storitvi plačevanja.

3-letna naročnina na NordVPN

Triletni načrt je najboljši način za uživanje prihrankov pri NordVPN, medtem ko za celotno naročnino zaklenete nizko ceno. Ta načrt bo stalo samo 2,99 dolarja na mesec, plačilo vnaprej za skupno ceno 107,55 USD. To je neverjetnih 75-odstotni prihranek v primerjavi s katerim koli drugim načrtom.

Kako lahko plačam za NordVPN?

NordVPN ponuja več priročnih načinov plačila. Vsi njihovi načrti so upravičeni do njihove garancije za vračilo denarja, dokler z njimi vzpostavite stik do 29. dne po začetku naročnine..

Plačate lahko:

 • Glavna kreditna / debetna kartica
 • Bitcoin
 • AliPay
 • GiroPay
 • Sofort Bančništvo

NordVPN Free Trial

Večina podjetij ponuja garancijo za vračilo denarja, vendar NordVPN je ena redkih vrhunskih storitev VPN, ki ponuja brezplačno preskusno različico. To vam omogoča, da celoten teden preizkusite storitev z vsemi njenimi funkcionalnostmi, preden se obvezujete. Podjetje od vas zahteva, da za zagotovitev brezplačnega preskusa uporabite kreditno kartico. Če ste zadovoljni s svojimi izkušnjami, lahko obnovite naročnino na mesečno storitev, letno naročnino, dvoletni načrt ali pridobite triletno pogodbo po enakih znižanih cenah, navedenih zgoraj.

Storitev za stranke NordVPN

Med številnimi ugodnostmi, ki jih boste uživali, ko boste izbrali NordVPN, se njihova storitev za stranke uvršča blizu vrha. Na voljo so 24/7/365 prek klepeta v živo. Zastopniki za pomoč strankam vam ne bodo pomagali le pri optimizaciji povezav, temveč vam lahko pomagajo pri:

 • Odpravljanje težav
 • Obračunavanje
 • Preklic naročnine
 • Izbira strežnika
 • Pridobivanje vračila

NordVPN in vaša naprava

Ena najboljših stvari pri NordVPN je fleksibilnost. Družba ima več kot 5000 strežnikov ki se nahaja v 60 državah po vsem svetu. Tako je enostavno najti najhitrejši strežnik za pretakanje in ogled vsebine s katerega koli kraja. Ponujajo tudi povezljivost iz različnih usmerjevalnikov in platform, zaradi česar je najboljši VPN za mobilne naprave. Lahko ga celo namestite kar na vaš usmerjevalnik ali uporabite TOR-Over-VPN za skoraj popolno anonimnost.

Dodajanje vseh pomembnih ubojnih stikal pomeni, da je vaša zasebnost zaščitena, tudi če nenadoma izgubite internetno povezavo. Njihova premium storitev vključuje povezave za do šest različnih naprav na račun.

Izbira storitve VPN

Kako deluje vpnNe glede na to, katerega ponudnika storitev VPN boste izbrali, morate v kakovostnem zasebnem omrežju iskati nekaj stvari. Večina ljudi uporablja VPN iz enega od dveh razlogov: za dostop do blokirane vsebine ali za zaščito njihovih naprav pred hekerji in vohunjenjem.

Ker večina družin za povezavo z internetom uporablja več naprav, mora dober ponudnik ponuditi več kot eno povezavo na račun. Prav tako želite najnovejše protokole šifriranja, podporo za vrsto operacijskih sistemov in platform ter zaščito pred puščanjem DNS.

Ob strani se oglasi nekaj bistvenega, kar je nujno potrebno v zasebnem omrežju:

 • Veliko število strežnikov in lokacij
 • Odzivna storitev za stranke in odlične cene
 • Visoka stopnja varnosti in šifriranja; 256-bitni AES in SSL sta trenutna standarda; NordVPN gre še korak dlje s pomočjo 2048-bitne tipke Diffie-Hellman
 • Strogi brez pravilnikov za beleženje
 • Killswitch
 • Zanesljive povezave pri visokih hitrostih

Na internetu je veliko prevar z VPN in zavajajočih storitev. Naš cilj je zvestim bralcem zagotoviti najsodobnejše informacije o varnosti na spletu, zakonih, ki vplivajo na vašo zasebnost, in preglede, s katerimi bomo lažje ugotovili, katera podjetja so najboljša za storitev, ki si jo zaslužite. Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, katerim stvari se morate izogibati pri nakupovanju zasebnih omrežnih storitev.

Končne misli

Tudi po polni ceni vam NordVPN nudi najbolj varno in zanesljivo zasebno omrežje. Prihranki na naših povezavah vam nudijo najboljšo storitev po nekaterih najnižjih cenah, ki so na voljo kjer koli. Pazite na ponarejene popuste. Lahko kliknete našo povezavo in zdaj zaklenete ceno naročnine, da jo dobite najboljši prihranki NordVPN in storitev za čas trajanja pogodbe.

Pogosta vprašanja

V: Ali ima NordVPN kupone za popust?

A: Da. Edine zakonite kode kuponov so tiste, ki jih ponuja podjetje samo. Do teh kod lahko dostopate tudi prek "Pojdi zdaj" gumb na naši spletni strani. Če najdete kupon, ki ponuja drugačen odstotek prihranka od uradni nordijski kuponi, je ponaredek Ne glede na to, kaj piše v kuponu, boste vseeno dobili uradna diskontna stopnja NordVPN.

V: Ali je NordVPN najcenejši VPN?

A: Medtem ko NordVPN ne ponuja najcenejše mesečne storitve, ima v ponudbenih pogodbah nekaj najnižjih cen. Ne glede na to, kam greste, vam bo NordVPN dal najboljše razmerje med ceno in storitvijo katerega koli drugega ponudnika. Boste uživajte v najvišji varnosti zagnati.

V: Ali je vreden mesečni načrt NordVPN?

A: Njihov mesečni plačljivi načrt je nekje na sredini, cenovno gledano. Še vedno boste dobili enake lastnosti in funkcionalnosti, ne da bi se zaklenili v dolgoročno zavezo. Prav tako je dobra možnost, če nimate 50 ali 100 dolarjev za predplačilo naročnine. Podjetje ponuja brezplačna preizkusna različica sedem dni, kar je dovolj časa, da se odločite, ali vam je všeč njihova storitev. NordVPN je eden najboljših ponudnikov storitev VPN in ne veste, kakšne bodo cene v prihodnosti. Ponujajo tudi a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Zakaj se danes ne prijavite za svojo naročnino in pridobite odlično ceno, ki je zajamčena v naslednjih treh letih?

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me