Total VPN – Izogibajte se temu (resne težave s strežnikom)

Total VPN - Izogibajte se temu (resne težave s strežnikom)

Visoke cene in slaba storitev ter funkcije. V tej storitvi VPN veliko ne gre.


logotip totalVPNTotal VPN se ponaša s presenetljivo prijaznim uporabniškim vmesnikom. To je tako prijazno, da novinci v svetu VPN ne bi smeli imeti težav z njegovo uporabo. Na žalost ni veliko pozitivnih za to storitev, ki niso enostavne za uporabo.

Ta ponudnik storitev je sorazmeren novinec na trgu VPN. Kljub temu so njihove storitve izpopolnjene in izpopolnjene. Skupaj VPN uporablja zanesljive protokole VPN, kot je Open VPN, vendar je njegova politika beleženja problematična in njihova podatkov hitrosti prenosa pustijo nekaj želenega. Slabše storitve so tam, vendar Total VPN ne naredi storitve, ki jo izbirajo za izpopolnjene uporabnike.

Pregled VPN skupaj

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Enostaven za uporabo
Politika beleženja: Dvomljiva politika beleženja
Velikost strežnika: 60 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika: 30 lokacij po vsem svetu
Podpora: 24/7 sistem za klepet in vstopnice v živo
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Omejeno
VPN protokol in šifriranje: OpenVPN protokol;
Sedež: ZDA
Cena: 4,99 USD
Uradna spletna stran: https://www.totalvpn.com/

Skupaj VPN - majhna podružnica velikanske entitete

Total VPN je v lasti Endurance International Group s sedežem v Burlingtonu v Massachusettsu v ZDA. Organizacija je matično podjetje prepoznavnih tehnoloških podjetij, kot so Bluehost, HostGator in Constant Contact. Sprva je bil sedež Total VPN v Veliki Britaniji. Tako ZDA kot Združeno kraljestvo veljata za manj kot idealne lokacije, na katerih bi lahko našli storitev VPN.

Zavezništvo 5 oči

Razlog je, da sta obe državi pogodbenici sporazuma o nadzoru Pet oči, in tudi zaradi zakonov, ki urejajo hrambo evidenc v teh državah. Ljudje, ki jih skrbi ohranjanje zasebnosti in anonimnosti svetujemo, da poiščejo ponudnika VPN, ki ni član Five Eyes-a.

V skladu s tem lahko zaupate, da če agencija za kazensko pregon trka na vrata pri Total VPN, vsi podatki, ki so jih zbrali o vas, bodo deljeni. To potrjuje politika zasebnosti podjetja, ki jo bomo podrobneje preučili pozneje.

Skupni VPN je zagotovo ne na našem seznamu najboljših VPN-jev za Avstralce. Preberite več, če želite izvedeti, zakaj.

Varnost in šifriranje

Uporabniki vsaj dobijo spodobno šifriranje s skupnim VPN. To je v veliki meri zato, ker je na voljo več možnosti. Eden od teh je OpenVPN, protokol, ki velja za najboljšega do zdaj. Ker je odprtokodni, OpenVPN daje uporabnikom prednost svetovnega podpornega sistema. Izvorna koda je na voljo vsem, kar omogoča spreminjanje ali izboljšanje, da ustreza določenemu namenu.

Zaščita VPN

Poleg tega Total VPN podpira tudi PPTP (protokol tuneliranja od točke do točke), ki je starejši protokol, tj. ne priporočamo več. Na žalost je v tem protokolu privzeto privzeto skupno VPN. To pomeni, da se lahko manj izpopolnjeni uporabniki zapuščajo ranljiv za hekerje in druge napade. Ostale možnosti, ki vključujejo IkeV2 in L2TP / IPSec, so veliko bolj varne in omogočajo boljšo zaščito. Če želite več informacij, preberite naš celotni vodnik za šifriranje novorojenčkov.

Skupne lokacije strežnika VPN

Skupaj VPN se na svoji spletni strani lahko pohvali, da ima strežnike, ki se nahajajo na vseh sedmih celinah. Nato pravi, da na Antarktiki dejansko nima strežnikov, ker je prehladno. Očitno podjetje ne priznava, da je Južna Amerika celina, saj pravi, da tam nimajo strežnikov.

lokacije strežnika totalvpnVendar pa jih imajo 17 strežnikov v Severni Ameriki. Nahajajo se v krajih po ZDA, vključno z New Yorkom, Los Angelesom, Seattlom, Miamijem in Chicagom. V Torontu v Kanadi je tudi en strežnik. V Evropi bodo uporabniki našli 20 strežnikov. Od Dublina in Londona do Varšave in Bukarešte je pokritost podjetja na tej celini dokaj obsežna - vsaj glede na skupno število strežnikov.

Azija dobi pet strežnikov v Singapurju, Hong Kongu, Tel Avivu, Tokiu in Mumbaiju. Za razliko od mnogih drugih VPN podjetij Total VPN ne spregleda Afrike, čeprav imajo tam le en strežnik, ki ga najdemo v Johannesburgu v Južni Afriki. Oceanijo pokriva en sam strežnik v Sydneyu v Avstraliji.

3000 strežnikov Vs 17 strežnikov

S strežniki na nekaj več kot 30 lokacijah to ponuja dostojno pokritost podjetjem VPN takšne velikosti. Vendar pa je v primerjavi z obsegom, ki ga ponujajo glavni akterji na terenu, nedvomno impresiven. Nekateri se celo pohvalijo z več kot 3000 strežniki ki se nahajajo v več kot 150 državah po vsem svetu. Če pogosto potujete ali želite odličen izbor strežnikov, vam svetujemo, da izberete enega izmed najelitnejših ponudnikov.

Uporaba BitTorrent ali P2P s skupnim VPN

vpn ip naslova omrežjeNič izrecno ne prepoveduje skupne rabe datotek ali uporabe BitTorrent mest, medtem ko ste prijavljeni v Total VPN. Pravzaprav je vključeno v Pogoje storitve, s katerimi se morajo stranke strinjati, ko se prijavijo.

Podjetje celo obljublja namenski strežnik P2P, ki se nahaja na Nizozemskem, vendar večina uporabnikov pravi, da ponuja neobičajno delovanje.

Če je skupna raba datotek glavna skrb za vašo spletno uporabo, potem je večja verjetnost, da bo ustrezal drugim VPN.

Skupni rezultati hitrosti VPN

Preskusi hitrosti, opravljeni pri uporabi Total VPN, so pokazali spodobne, čeprav manjše, hitrosti prenosa podatkov. Vendar je prišlo do pomembnih sprememb glede na to, kateri strežnik je bil uporabljen. Ljudje, ki se prijavijo na brezplačno različico storitve Total VPN, bodo verjetno naleteli na neverjetno počasne hitrosti prenosa. Razlog za to je, da se brezplačni uporabniki lahko povežejo le s tremi strežniki, ki se nahajajo v Singapurju, Islandiji in Amsterdamu. Če se ne nahajate na enem od teh območij, lahko pričakujete nenehno počasno delovanje. Če želite izkoristiti svoje možnosti za višje hitrosti prenosa podatkov, boste morali plačati premijsko ceno.

Testiranje časov prenosa in nalaganja

rezultat hitrosti totalvpnPovezava računalnika v New Yorku s strežnikom San Jose je spodbudila čas prenosa 31,52 Mbps in čas prenosa 7,88 Mbps.

Časi prenosa so bili predvidljivo hitrejši ob povezavi s strežnikom v New Yorku. Hitrost prenosa se je povečala na 59,61 Mbps, medtem ko se je nalaganje nekoliko izboljšalo na 10,81 Mbps.

Če se dlje odpravite v London, so se stopnje počasneje gibale. Hitrosti prenosa 35,64 Mbps in hitrosti prenosa 8,85 Mbps skorajda niso bili impresivni.

Daleč najpočasnejše hitrosti prenosa posneli med uporabo strežnika v Tokiu, kar ni presenetljivo, če upoštevamo razdaljo med Japonsko in dejansko geografsko lego računalnika. Tako prenašanja kot nalaganja so bila slaba pri hitrostih 11,88 Mbps oziroma 4,03 Mbps.

V povprečju, z uporabo Total VPN se je čas prenosa povečal za približno 76 odstotkov, hkrati pa se je povečal čas nalaganja za približno 59 odstotkov. Te številke so pomembne, tako da, če je hitrost med vašimi najpomembnejšimi metrikami, to morda ni storitev VPN za vas.

Skupna politika beleženja VPN-ja

Tabela rezultatov pravilnikov za beleženje vpnNe bo pomote, Total VPN spremlja vaše podatke o identiteti. To je navedeno brez dovoljenja na strani o politiki zasebnosti matične družbe Endurance International Group. Vse, kar jim posredujete med postopkom registracije, se obdrži. Ti podatki lahko vključujejo ime, naslov, telefonsko številko, e-poštni naslov, podatke kreditne kartice in geografsko lokacijo. Podatki se zabeležijo tudi, če se za podporo strankam obrnete na podjetje.

Še huje kot to je politika podjetja glede vaše uporabe storitev, obiskov spletnega mesta in podpore. V skladu s pravilnikom so informacije, povezane z uporabnikovim IP-naslovom, brskalnikom, ki ga uporabljajo, stranmi, ki jih gledajo, in uporabniškim zemljepisom lokacija je zbrana vse.

Poleg tega bo podjetje spremljalo, kako ste prispeli na njihovo storitev in katere povezave uporabljate, da jih zapustite. Celoten VPN lahko zabeleži celo vaše interakcije na družbenih medijih.

Velik del tega zbiranja podatkov je naveden kot poraba za izboljšanje storitev in sledenje uspešnosti sistemov. Trdijo tudi, da spremljajo vaše spletno gibanje, da diagnosticirajo kakršne koli težave s storitvami, ki jih ponujajo. Navajajo pa tudi, da jim podatki, ki jih hranijo, pomagajo pri trženju izdelkov in storitev drugih proizvajalcev. Te informacije se lahko delijo tudi z izbranimi partnerji in blagovnimi znamkami, povezanimi s Endurance International Group, tretjimi osebami ali "iz pravnih razlogov."

Rezultat je to Vaša zasebnost in anonimnost s skupnim VPN težko zagotovita. Če ste namenjeni zaščiti sebe na spletu, potem ta storitev ni prava za vas.

Možnosti cen za skupno VPN

skupno-vpn-cenaSkupaj VPN je vsekakor ne ena izmed cenovno ugodnejših storitev tam zunaj. Ponuja lahko brezplačno storitev, vendar je ta različica omejena na uporabo samo treh strežnikov in je podvržena omejitvam podatkov. Redna cena za naročniško naročnino podjetja je 14,97 USD na mesec, kar zagotovo ni tako dostopno kot mnogi konkurenti. Posebne ponudbe so pogosto na voljo po približno polovici cene na mesec.

Enoletno naročnino je mogoče kupiti za približno 5,99 dolarja na mesec, kupcem, ki bodo z dvoletno naročnino še večji, pa bomo zaračunali približno 4,99 dolarja na mesec. Upoštevajte, da so to uvodni pogoji. Pogoji storitve podjetja jim omogočajo, da ob koncu mandata podaljšajo vašo pogodbo po polni stopnji, zato bodite pozorni na to.

Priporočljivo je skupno VPN?

Zaradi svoje relativno počasne hitrosti in drage strukture cen, Total VPN ni priporočljivo v tem času. Veliko drugih VPN storitev, kot so NordVPN in Surfshark so na trgu na voljo danes. Če želi Total VPN biti resnično konkurenčen, bo moral bistveno izboljšati svojo ponudbo.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me