Trust.Zone Pregled VPN 2020 – VPN na Sejšelih – Zasebnost Avstralija

Kako greš, prijatelji? Sem Isaac Turner in v tem pregledu bom podrobneje preučil vse prednosti in slabosti, na katere sem naletel, ko sem preizkusil ta VPN na svojem Macbooku.


To podjetje s sedežem na Sejšelih (Trusted Solutions, Ltd.) obstaja od leta 2014. Zaupanje.Zone naj bi bil resnično anonimen VPN, ki preprečuje, da bi vaš ponudnik internetnih storitev videl, kaj nameravate.

Ko so me v teh medijih začeli vključevati nekatera največja imena, sem opazil in se odločil, da jih preizkusim sam. Moral sem vedeti, ali lahko verjamem v vse hype.

Kot verjamem, boste videli v tem pregledu, rezultati so bili presenetljivi, zlasti za storitev, ki je na voljo le nekaj let.

Zaupajte coni v notranjostiV tem pregledu vam bom povedal vse o rezultatih hitrostnih preizkusov tega VPN-ja, uporabnosti Trust.Zone, zanesljivosti in koristnosti njihove podpore strankam ter moji celotni izkušnji s to storitvijo.

Preden skočimo vanjo, naj vam povem malo več o podjetju, ki stoji za Trust.Zone.

Za začetek se njihovo spletno mesto ponaša z zabavnim, živahnim videzom z malo risanimi risankami križarjev, ki jasno predstavlja zaščito, ki jo zagotavljajo. Ena prvih stvari, ki jo opazite, je, da nam kapitan križar predstavlja ogromno 50-odstotno prodajno promocijo. To je nekaj super prihranki za prvega uporabnika.

Zelo malo VPN-jev ponuja tako velike popuste takoj po netopirju, raje ponujajo brezplačne preizkuse, da bi potencialne naročnike prodali na dragih letnih načrtih. Trust.Zone je očitno prepoznal ta trend v celotni panogi in se odločil, da bo imel prednost pred konkurenti, tako da je novincem dal veliko spodbudo za pridružitev.

Spletno mesto izgleda zaupanja vredno in zdi se, da je zakonito, a kot vsi vemo, knjige ne morete vedno presoditi po njenem ovitku.

Pojdimo prav do tega.

Kaj pravi Trust.Zone o sebi:

Vaš ponudnik internetnih storitev in obiskana spletna mesta vidijo IP naslove naših strežnikov z šifriranim prometom. Vsi prenosi vsebine, osebni podatki, klepeti so varni.

Trust.Zone je storitev s Sejšelov.

Pregled Trust.Zone

ZnačilnostiInformacije
Uporabnost: Zelo enostaven za uporabo
Politika beleženja: Ni pravilnika o beleženju
Velikost strežnika: 130 ++ strežnikov
Porazdelitev strežnika: 32 držav
Podpora: Sistem vozovnic
Torrenting: Dovoljeno
Pretakanje: Dovoljeno
VPN protokol in šifriranje: OpenVPN in L2TP; 256-bitna AES enkripcija
Sedež: Sejšeli
Cena: 3,33 USD / mesec
Uradna spletna stran: https://trust.zone/

Zakaj je to pomembno?

Trusted Solutions, Ltd se nahaja v Maheju na Sejšelih, kar je demokracija brez omejitev VPN-jev. Uporaba VPN je v mnogih državah prepovedana in vladne institucije pogosto zahtevajo, da storitve VPN izročijo dnevnike uporabniških sej kot dokaz v sodnih zadevah.

Pri naslovih IP, ki temeljijo na Trust.Zone, to ne bo tako. Zakoni o hrambi podatkov zanje ne veljajo. Ne bo vam treba skrbeti, če bodo vlade ali tretje osebe pregledale občutljive podatke.

Sejšeli so tudi raj na Zemlji, resnično čudovit. Vsekakor kraj za preverjanje, če si lahko privoščite potovanje. In kot vam lahko pove vsak turist, ki je obiskal Sejšele, je med potovanjem pomembno imeti VPN. Kibernetski kriminalci plenijo turiste, saj mislijo, da so že iz globine.

Kot sem že omenil, je Trust.Zone na spletu zbral nekaj res pozitivnih kritik. Nekateri strokovnjaki za VPN jih označujejo kot "preprost VPN z dobro zasnovanim odjemalcem za Windows."

Ob tem pa svoje bralce opozarjajo tudi na pomanjkanje naprednih funkcij in nizkih hitrosti, kot jih lahko vidimo tukaj:

Ker je TechRadar izdal to opozorilo, se zdi, kot da je Trust.Zone sprejel ukrepe za izboljšanje njihovih funkcij, hitrosti in možnosti za mobilne odjemalce.

Preden pa prodremo v hitrost, strežnike in napredne funkcije Trust.Zone, poglejmo njihovo združljivost.

Kaj ponuja Trust.Zone?

VPN Trust.Zone podpira vse naslednje operacijske sisteme in naprave:

 • iOS
 • Android
 • Windows
 • MAC
 • Linux

Ta storitev VPN vam omogoča, da po anonimnem brskanju po spletu skrijete svoj IP naslov in lokacijo.

Trdijo, da preprečujejo ponudnikom internetnih storitev, da spremljajo vašo spletno dejavnost in preprečujejo kibernetske grožnje, kot so zlonamerna programska oprema, odkupna programska oprema itd..

S Trust.Zone dobite veliko funkcij, ki jih ljudje pričakujejo od VPN-ja, kot je politika brez zapisov, neomejena pasovna širina in več.

Ena izmed velikih stvari, ki bi jih uporabniki morali vedno upoštevati, preden se naročijo na VPN, je široka dostopnost. S 131 strežniki v več kot 32 državah lahko Trust.Zone dobite skoraj kjer koli. Umestitev imajo v večino večjih mest po svetu.

Trust.Zone ponuja tudi stikalo master kill, kar je izjemna funkcija, če vaš WiFi odda in izgubite varno povezavo VPN. Brez stikala za ubijanje bi bila vaša spletna dejavnost izpostavljena dejanskemu ponudniku internetnih storitev.

Toda s stikalom za odstranjevanje ukaza se vaša brskalna seja samodejno prikaže, da se vaši dejavnosti skrijejo pred radovednimi očmi.

Dodatne lastnosti

Če vaš usmerjevalnik podpira odjemalec OpenVPN ali L2TP / IPSec VPN, lahko na vašem usmerjevalniku uporabite Trust.Zone..

Njihov priročen Stran z ročnimi nastavitvami vas pokaže, kako ustvariti nastavitev VPN usmerjevalnika.

Trust.Zone VPN je združljiv tudi s polno različico programske opreme DD-WRT. Tako kot na njihovi strani z ročnimi nastavitvami tudi na strani z navodili za DD-WRT navajajo navodila. Tako lahko najdete in izberete VPN, ki je najbližji vaši trenutni lokaciji. Koraki so enostavni za sledenje.

Omogočajo skupno rabo datotek P2P in omogočajo dostop do blokiranih katalogov Netflix. Vsakdo, ki je uporabljal VPN, vam lahko pove, kako dragocen je to, kot sta hudourništvo in pretakanje, dve najpogostejši dejavnosti, ki sta v več državah blokirani ali prepovedani..

Cenitev & Načrti

Ko sem se odločil, da jih bom preizkusil, je spletno mesto Trust.Zone ponujalo omejeno časovno BREZPLAČNO tridnevno preskušanje. Njihov brezplačni test vključuje prenos podatkov v 1 GB, kar je za brezplačno storitev VPN precej ogromno.

Večina brezplačnih VPN ali VPN brezplačnih preskusov omejuje uporabnike na veliko manj kot gigabajt. Ni nenavadno, da bi našli enega, ki ponuja manj kot 500 MB.

Še več, Trust.Zone daje brezplačnim uporabnikom 110 lokacij z neomejeno pasovno širino. Edina slaba stran je, da dobite samo eno istočasno povezavo, tako da ne boste mogli zagnati VPN na več napravah, vendar če želite poskusiti, je to več kot primerno.

Tudi na lokaciji je to res super, saj večina brezplačnih VPN-jev omejuje dostop na samo eno ali dve lokaciji.

Načrti Trust.Zone vključujejo enomesečni paket, trimesečni paket ali enoletni načrt. Ko sem jih preizkusil, sem videl, da na letnem načrtu vodijo posebni. Če se odločim, da grem z njimi na dolgi rok, bi to verjetno bil načrt.

Vsak njihov načrt omogoča uporabnikom dostop do vseh svojih 131 lokacij brez omejitev podatkov in neomejene pasovne širine. Dobili boste tri hkratne povezave in neomejeno preklapljanje strežnika.

Trenutno imajo zimsko razprodajo, zato je zdaj pravi čas, da se prijavite za popust.

 • Connector.Connector.

  Mesečni načrt znaša 9,20 AUD na mesec.

  To je mesečni načrt, cene temeljijo na njihovi želji, da bi ste ostali naročeni. Cene so kot take res dobre. Številni VPN-ji, ki sem jih pregledal, vam ne preostane drugega, kot da se zavežete celo leto, da bi dobili cenovno prekinitev. Večina jih nikoli ne znaša manj kot 13,15 AUD na mesec.

 • Connector.Connector.

  Njihov trimesečni paket znaša 6,50 AUD na mesec.

  To pomeni, da je celotna cena za vaše prve tri mesece le 19,52 AUD. To je as! Govorite o 29% popustu na mesečni paket.

 • Connector.Connector.

  Enoletni paket znaša 4,37 AUD na mesec.

  Letni načrt vam bo povrnil skupno 52,53 AUD, kar predstavlja 43-odstotni popust na prvi načrt.

Če ste torej skeptični, se lahko prijavite na brezplačno preizkusno različico ali začnete z mesečnim načrtom. Toda denarna korist od pridobitve njihovega letnega načrta je precej očitna.

Sprejemajo vrsto plačilnih načinov, vključno z Bitcoin, PayPal, paypro in avangate.

Trust.Zone ponuja tudi a 10-dnevna garancija za vračilo denarja dokler vaša pasovna širina ne presega 1 GB. To je poleg njihovega brezplačnega testa. Tako dobite dva načina, s katerimi jih lahko preverite in preverite, ali sta vredna denarja.

Cene se na začetku zvenijo precej dobro, ja?

Toda kako se primerjajo s svojimi konkurenti? Poiščimo takoj.

Obiščite Trustzone.com

Kot storitev, ki je že dolgo ne obstaja (Est. 2014), boste oproščeni, ker pričakujete nekaj napak v njihovi programski opremi. Vendar z veseljem poročam, da pri Trust.Zone očitno ni tako.

Pravzaprav sem bil resnično zmešan, kako gladka je bila moja izkušnja z njihovo storitvijo. Jasno vedo, kaj počnejo, in delajo dobro.

Tu je temeljit seznam področij, s katerimi sem bil zadovoljen, ko sem jih preizkusil.

Varnost & Zasebnost

To je najpomembnejši vidik katere koli VPN - varnost. Roke navzdol, to je razlog številka ena za uporabo VPN-jev.

Vse dobro in dobro je, da na svoji domači strani postavite čudovit majhen risani lik, ki bo na videz vabljiv za potrošnike, če pa ne morete zasnovati dizajna s trdnim šifriranjem, ne boste imeli nobene dolgoživosti kot VPN.

Na srečo tako za uporabnike kot za podjetje, ki stoji za storitvijo, Trust.Zone blago dostavi tam, kjer je to najbolj pomembno. Vaša spletna dejavnost je resnično varna in zasebna, ko uporabljate svoj račun.

Njihova AES-256-bitna enkripcija zagotavlja, da dobite najmočnejše algoritme, ki se uporabljajo pri simetrični ključni kriptografiji.

Zaupanje.Zone šifriranje

Ta super šifriranje vsebuje Šifra AES-256-CBC, overjanje SHA256 in stisk roke RSA-2048. To so vojaški izdelki na dosegu roke.

Stisk roke RSA je nujen, ker se uporablja za zaščito prenosa podatkov s skrivnim ključem za dešifriranje. Uporabnik z RSA ustvari in objavi javni ključ, kar pomeni, da igrate vlogo pri lastnem šifriranju.

Roke RSA-2048 ni mogoče razpokati, zato je ena najbolj varnih rešitev.

Ali je hudourništvo dovoljeno?

Da. Trust.Zone omogoča neomejeno prenašanje in skupno rabo datotek. Neomejen promet P2P je lahko pri številnih VPN-jihh na trgu precej redek, vendar vas na tem področju ne omejuje. Če želite več o hudournikih, preberite naš vodnik tukaj.

Politika beleženja

Trust.Zone trdno nima nobene politike beleženja.

Kot sem že omenil, Sejšeli nimajo zakonov o hrambi podatkov, zato nimajo razloga, da bi hranili vaše podatke.

Pri izbiri VPN-ja je to izredno pomembno, ker sem preizkusil veliko VPN-jev, ki pravijo, da ne vodijo dnevnikov, vendar je veliko njih objavilo novico o predaji dnevnikov o uporabniških sejah organom pregona in podobno z namenom poskusov in obsojajoče uporabnike.

Hitrost povezave (ena hitrejših naokoli)

Številne storitve VPN trdijo, da ponujajo hitrost strele, vključno s Trust.Zone. Da bi natančno ugotovili, kako natančne so bile njihove trditve, sem opravil test hitrosti, da bi ugotovil, kje so na tem področju.

Tu so rezultati mojih testov, ki sem jih opravil z internetno povezavo 100 Mbps:

 • Ameriški strežnik

  • Ping: 195 ms
  • Prenos: 60,61 Mbps
  • Naložite: 36,75 Mbps
 • Strežnik EU

  • Ping: 43 ms
  • Prenos: 69.46 Mbps
  • Prenos: 46.12 Mbps
 • Strežnik Asia

  • Ping: 315 ms
  • Prenos: 14,51 Mbps
  • Naložite: 7,14 Mbps

Kot verjetno ugibate, sem bil zelo zadovoljen s hitrostmi, ki sem jih dosegel. Ko se je Trust.Zone postavil proti svojim konkurentom, tudi že uveljavljenim, se je kot eden najhitrejših VPN-jev znašel na vrhu.

Uporabnost

Uporabnost Trust.Zone je bila dosledna in enostavna za uporabo.

Nekateri VPN-ji, tudi izjemno hitri, lahko občutijo zaostajanje ali občasno minljivost. Po namestitvi so drugi zelo zapleteni. Ni bilo tako, ko sem preizkusil Trust.Zone.

Prenesla sem lahko več kot 230 datotek z enakomerno hitrostjo in brez težav s povezljivostjo.

Ko ustvarite svoj račun in namestite program, se takoj odpravite na dirke.

Tukaj je opisano, kako odjemalec naloži, ko ga naloži:

Zavihke za Status, nastavitve in tako naprej je enostavno prepoznati in jih je enostavno izbrati. Gumbi so celo na pametnem telefonu precej intuitivni, zato za njihovo delo ne boste potrebovali dragega Stylusa.

Ko kliknete zavihek Strežniki, se prikaže seznam strežnikov, s katerih lahko izberete želeno izbiro:

Nekaj ​​podrobnih informacij o naročnini si lahko ogledate tudi tukaj:

Zavihek Nastavitve vam bo povedal vse, kar morate vedeti o povezavi in ​​možnostih, ki so na voljo za vaše pristanišče.

V nastavitvah povezave boste opazili možnost »Kill switch«. Bodite prepričani, da je ta odjavljena.

Če želite izklopiti VPN, preprosto pojdite na zavihek Exit in kliknite »V redu«.

Ali Trust.Zone deluje na Netflixu?

Kot morda veste, Netflix blokira storitve VPN levo, desno in sredino. Zavzemali so se proti piratstvu in morajo zaradi številnih oddaj in filmov, ki na nekaterih ozemljih niso na voljo, omejiti regionalni dostop do večine svoje knjižnice zaradi licenčnih pravic..

Tako uporabniki vedno iščejo VPN, ki lahko deblokira kataloge Netflix v ZDA, Ameriški Samoi, Portoriku in tako naprej..

Delno morda zaradi pomanjkanja prepoznavanja imena (relativno novo podjetje, katerega ime ni dobro znano), lahko uporabniki dostopajo do Netflixa enostavno. Odlično je delovalo, ko sem ga preizkusil in sem lahko iz ameriškega kataloga pretočil vse, kar sem želel.

Pravkar sem izbral združljiv strežnik, prijavljen v svoj Netflix račun in Bobin stric! bil-a sem v.

Prvo, kar sem videl, so bili tuji naslovi, prikazani zgoraj. Kliknil sem na film Will Smith in igral je brez ... Hitch.

:: črički ::

Zaupanje.Zone Cons

Medtem ko sem bil zadovoljen s skoraj vsemi izkušnjami s Trust.Zone, od njihovega močnega šifriranja in hitrih hitrosti do uporabniku prijaznega vmesnika in cenovne dostopnosti, Opazil sem en negativen vidik njihove službe:

Omejena podpora strankam

Veliko najboljših VPN-jev, kot so NordVPN, ponudba Možnosti podpore strankam 24/7, kot je klepet v živo. Tako lahko zagotovijo, da bodo njihove stranke neprekinjeno poskrbele za svoje kupce in da bodo hitro nastale vse kolcanje.

Žal, s Trust.Zone to ni bilo. Ponujajo samo sistem za izdajo vozovnic za podporo strankam in so na voljo samo za vprašanja ali pomisleke Od ponedeljka do petka od 04:00 AEST do 02:00 AEST.

To bi lahko povzročilo veliko ljudi, odvisno od tega, kje na svetu živijo.

Takole izgleda njihov obrazec za podporo strankam:

Do več možnosti lahko dostopate tudi do njihovega spustnega menija:

Poleg tega lahko izberete stopnjo pomembnosti, ne glede na to, ali gre za "trivialno" zadevo ali za "kritično".

Ko pošljete vprašanje, boste na nadzorni plošči videli, da je bila vaša vozovnica dodana.

Na mojo srečo je bilo na moje vprašanje odgovorjeno šele čez nekaj ur, vendar sem še vedno lahko videl, kako lahko to zavira aktivnost uporabnika, ki ima resnično tehnično težavo, ki ovira njegovo sposobnost opravljanja določene časovno občutljive spletne naloge.

Ali priporočam Trust.Zone?

Definitivno se.

Po natančnem pregledu lahko z zaupanjem trdim, da Trust.Zone zagotavlja trdno zasebnost in varnost, vrhunske funkcije in vrhunsko šifriranje. So tudi ena najpreprostejših rešitev VPN.

Njihova cenovna dostopnost in široka razpoložljivost sta dodaten bonus.

Hitrost prenosa in hitrosti prenosa v živo za vsakega od njihovih strežnikov nas boli v težavah, da bi ugotovili, katero izbrati.

In glede na njihovo geografsko lego boste vedeli, da jih bo podjetja ne hranijo podatkov ali tretje osebe.

 • PREDNOSTI

   Združljivo z večino naprav
   Ugodnost
   Velike hitrosti
   Močno šifriranje
   Ustrezen sistem vozovnic
   Torrenting dovoljeno
   Odblokira Netflix
   Veliko strežnikov po vsem svetu
   Brez beleženja
   Uporabnost
   Povratne povratne informacije o hitrostih za vsak strežnik

 • SLABOSTI

  Omejene možnosti za podporo strankam

Upam, da ta pregled pomaga in za več informacij si oglejte vodič brezplačne VPN in tudi naš seznam priporočenih aplikacije za upravljanje gesla.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me