VPN Neomejen pregled – zakaj je pravzaprav zelo omejen

Kaj pomeni beseda neomejeno? No, VPN Unlimited lahko vse življenje uporabljate le za 200 dolarjev. To je za nas precej neomejeno.

vpn neomejen logotip

VPN bi moral biti kritična sestavina skoraj vsakogar na spletu. Ko je bil VPN Unlimited prvič predstavljen, v resnici ni bilo v skladu s tem, kar bi želeli iz VPN.

S svojo različico 5.0 zagotovo zagotovo izboljšano glede na hitrost, čas delovanja strežnika in izkušnje z aplikacijami. To je fantastičen znak katerega koli podjetja, saj kaže, da bodo verjetno še naprej izboljševali.

Trenutna različica storitve vas ne bo raznesla, ponuja pa skoraj vse, kar potrebujete za VPN. Ima new kill stikalo in je a odlična platforma za dostop do pretočne vsebine. Njegova hitrost vas ne bo raznesla iz vode, toda kdo ve, morda bo to leto prihodnje leto najhitrejši VPN.


Storitev zagotovo kaže največ pripravljenosti za izboljšanje v primerjavi z desetinami drugih VPN storitev tam.

Več o VPN Neomejeno

Pet programov Oči

VPN Unlimited je izdelek ameriškega podjetja, ki se imenuje KeepSolid Inc., storitev pa je bila predstavljena leta 2013. Kot je dobro znano v nekaterih sektorjih spletne skupnosti, ZDA je del varnostnih povezav Five Eyes s partnerji, kot so Kanada, Avstralija, Združeno kraljestvo in Nova Zelandija. Zato se ZDA ne štejejo za eno najugodnejših držav, v katerih temeljijo podjetja VPN.

To pa zato, ker sodelovanje v mreži Pet oči omogoča drugim državam v bistvu vohuni za državljane drugih držav, ki privolijo. To lahko državam omogoči, da to storijo sprejeti lastne zakone proti vohunjenju svojih državljanov ker druga država izvaja dejanski nadzor in nato podatke posreduje skupaj.

Trenutno v ZDA ni zakonov, ki bi prisilili storitev VPN v beleženje podatkov, če pa bi kdaj to storila država, bi bile to ZDA.

Če iščete VPN, potem najverjetneje v spletu dodajate varnost, zasebnost in anonimnost. Skladno s tem a Ponudnik VPN s sedežem v ZDA morda ni najboljša stava.

Politika beleženja, ki je kratka

Ena od stvari, ki jih večina uporabnikov ne želi, ko uporabljajo VPN, je, da kdo spremlja, kje so bili in kaj so počeli na spletu. Ponudnik internetnih storitev ali ponudnik internetnih storitev običajno hrani obilne zapise o spletnem prometu vseh. Ti podatki so lahko ranljivi, in če pride v napačne roke, lahko povzroči pustoš.

VPN-ji naj bi bili različni. Zato večina ponudnikov VPN trdi, da imajo pravilnik "brez beleženja". »Brez beleženja« pomeni, da nihče ne hrani pomembnih podatkov, na primer, katera spletna mesta obiščete, s kom govorite v spletu in kaj lahko počnete s časom, ki ga preživite v internetu.

brskanje anonimno

Na žalost mnogi od teh pravil "brez beleženja" niso tako preprosti, kot bi podjetja želela, da potrošniki verjamejo. Politika beleženja VPN Unlimited zagotovo spada v to kategorijo.

Nekatera njihova beleženje se nanaša na poskus zagotavljanja boljših zmogljivosti za uporabnike. Na primer, podjetje spremlja število ljudi, ki dostopajo do svojih strežnikov, da bi pomagali pri odpravljanju težav in varovanju operacij. Poleg tega si zabeležijo, koliko klikov izvajajo uporabniki med uporabo programske opreme VPN za izboljšanje vmesnika. To ni posebej mučno, toda preostala je njihova politika beleženja.

Njihova politika navaja, da podjetje ne zbira in ne zadržuje uporabniških dejavnosti, medtem ko kupci uporabljajo svoj VPN. Vendar pa podjetje vodi evidenco o datumu vsake seje in skupni količini spletnega prometa, ki poteka med temi sejami. V pravilniku podjetja je navedeno tudi, da šifrira in hrani podatke o napravah, ki so jih kupci povezali s svojim VPN računom, ker je mogoče povezati le določeno število naprav.

VPN Unlimited pravi, da se ukvarjajo s tovrstno sečnjo le zato, da posredujejo "podrobne informacije, namenjene izključno vsakemu konkretnemu uporabniku." Ta nejasno naveden namen lahko dvignite rdečo zastavo za nekatere uporabnike, zlasti tistih, ki želijo samo najboljšo zaščito, ko gre za anonimnost in zasebnost na spletu.

Je VPN Neomejeno varen?

Žal ljudje, ki se zanašajo na VPN Unlimited in jim ponujajo anonimnost v spletu, morda uživajo lažni občutek varnosti. Obsežno testiranje številnih strežnikov podjetja je pokazalo veliko puščanja.

Tudi če imajo uporabniki v svojem sistemu omogočene vse nastavitve varnosti in zasebnosti, lahko še vedno pride do puščanja. VPN bi moral preprečiti, da bi se te puščice pojavile.vpn neomejeno šifriranje

Vendar je testiranje pokazalo, da lahko uporabniki VPN Neomejeno podvržejo puščanju WebRTC, DNS in IPv6. Te puščanja se pojavijo kljub prisotnosti robustnega šifriranja.

VPN Unlimited uporablja šifriranje AES-256 z OpenVPN, kar je trenutno kar najbolj zlati standard. Je šifrirni način izbire za vladne agencije po vsem svetu, tako da je to pozitivno za uporabnike VPN Unlimited. Vendar pa so te puščanja stalna težava.

KeepSolid Wise

Keepsolid dns požarni zid

KeepSolid Wise je razširitev, ki jo lahko stranke dodajo v svojo storitev VPN, če morajo zaobiti posebej restriktivne vladne protokole. V totalitarnih državah ni nenavadno, da vlade prepovedo uporabo VPN-jev. Ko odkrijejo nekoga, ki uporablja eno od teh storitev, lahko ovira ali uporabniku preprečiti dostop do interneta.

KeepSolid Wise je zasnovan tako, da VPN povezava izgleda kot običajna povezava za vse, ki morda spremljajo internetni promet. Ta razširitev je na voljo samo v sistemih Linux, Android, Windows in iOS. Uporabniki Mac za zdaj tega ne morejo izkoristiti.

Ali ima VPN Neomejeno funkcijo Kill Switch?

vpn neomejeno ubijanje stikalo za android

Ne tako dolgo nazaj, VPN Unlimited ni ponudil funkcije za preklop. To je pomembno, ker je stikalo ubijanja zanesljivo, kar uporabnikom zagotavlja, da se po nepotrebnem ne izpostavljajo prek spleta.

Če povezava VPN prekine ali postane na voljo med sejo brskanja v bistvu, to sejo samodejno prekine s stikalom kill.

Pred kratkim se je VPN Unlimited lotil tega primanjkljaja v svoji službi dodajanje funkcije za preklop.

VPN Unlimited je zdaj zanesljiv

V preteklosti je testiranje pokazalo, da se je zelo redko enostavno povezati z VPN Unlimited. Zdi se, da se to zgodi, ne glede na to, kateri preizkuševalci strežnikov so poskušali uporabiti. Zdi se, da je odjemalec Windows še posebej ranljiv za to napako. Z novo različico programske opreme se je to popolnoma spremenilo.

Nekateri strežniki se zdijo naključno nedosegljivi. Zdaj so zelo jasno zapisane, ko so na voljo in kdaj niso na voljo. V naših najnovejših testih smo se poskusili povezati z vsakim posameznim strežnikom in nismo imeli težav.

Ko se uporabniki lahko povežejo, obstaja več poročil, da se povezava izgublja neprijetno pogosto. Nekateri kupci pravijo, da morajo večkrat znova zagnati računalnik, da se ponovno povežejo, kar povzroči nekatere 30 do 45 minut zapravljenega časa medtem ko se preprosto poskušate varno povezati prek spleta.

Tem uporabnikom povemo, naj še enkrat poskusijo VPN, če želijo. Razumemo, če pa ste v preteklosti pogoreli, zakaj poskusiti znova? S toliko dobrimi VPN-ji so te stranke verjetno našle drugo možnost.

Ne dovolite, da vas ti pregledi odvrnejo, če ste novi uporabnik VPN, saj je VPN neomejeno zagotovo odpravil te težave.

Politika omejevalnih naprav

Kot mnogi drugi ponudniki VPN, tudi VPN Unlimited postavlja omejitve glede števila naprav, ki jih uporabniki lahko povežejo s storitvijo. Trenutno podjetje dovoljuje vsakemu uporabniku, da na VPN poveže največ pet naprav.

vpn neomejena omejitev napraveTo se ne sliši kot pomanjkljivost, dokler natančneje ne pogledate, kako vas VPN Unlimited prisili, da omejite naprave, ki jih uporabljate v povezavi z njihovo storitvijo. Medtem ko druga podjetja postavljajo omejitve, koliko naprav lahko hkrati povežete z njihovim VPN, to podjetje vsakemu kupcu podeli pet slotov, od katerih je vsaka dodeljena določeni napravi. Če se poskusite prijaviti z drugo napravo, ki ni dodeljena enemu od teh mest, se ne boste mogli prijaviti.

Lahko se prijavite v pooblaščeni napravi, izbrišete eno od drugih naprav in nato dodate novo napravo, vendar je to veliko dela. Razlog za vse te zaplete postane pregleden, ko se zavedate, da lahko v račun dodate dodatne naprave za dodatne mesečne pristojbine. Večje družine ali podjetja, ki uporabljajo VPN, so morda zainteresirana za dodajanje dodatnih naprav, vendar ima ta funkcija za mnoge ljudi malo očitne uporabnosti.

Povprečna hitrost

Ne glede na to, ali nalagate, prenašate ali samo brskate, je vprašanje hitrosti in to je to mesto VPN Neomejeno je povprečno. Sede ravno v sredini preostalega VPN-ja, ki smo ga preizkusili. V primerjavi z drugimi ponudniki VPN-a je ta morda vreden, če vam je vmesnik všeč.

Strežnik v Milanu v Italiji je testiral približno 60 Mbps na naši povezavi 100 Mbps. To je v redu, vendar se zdi, da gre za najboljše, ki ga VPN Unlimited lahko pripravi. Strežnik v New Yorku je med prenosom upravljal le 25 Mbps. Spet ni super, vendar ni najslabše. Hitrosti nalaganja so bile precej počasnejše, vendar je to pravilo, ko gre za VPN.

vpn rezultat neomejene hitrosti

Hong Kongski strežnik je bil enako povprečen s prenosi pri približno 30 Mbps in nalaganjem pri približno 12 Mbps. Če iščete neverjetno hitre prenose in prenose, bi si še naprej želeli iskati najboljši VPN za svoje potrebe..

Ali je Netflix na voljo med uporabo VPN Neomejeno?

Funkcija Netflix KeepSolid

Netflix lahko ali ne bo na voljo prek VPN Neomejeno, odvisno od strežnika, ki ga izbere uporabnik. To je običajno za VPN-je in ta storitev je dejansko namenila Netflix VPN-je, ki so delovali vsakič, ko smo jih preizkusili.

Drugi strežniki so bolj prizadeti in zgrešeni. Na primer, zdi se, da strežniki podjetja na Nizozemskem in v Hampshireu v Veliki Britaniji blokirajo dostop do Netflixa. Po drugi strani sta se strežnik, ki se nahaja v ameriški zvezni državi Kalifornija, in drugi, ki ga najdemo v Kanadi, oba lahko povezala z Netflixom.

Če je Netflix na vašem seznamu "must" pri ponudniku VPN, je to veliko bolje kot druge možnosti.

Ali lahko uporabljam Torrent Sites z VPN Neomejeno?

BitTorrent in druge oblike skupne rabe datotek niso široko dostopne prek VPN Unlimited. Podjetje v svojih politikah navaja, da je njegova glavna skrb zagotavljanje zasebnosti uporabnikov v nasprotju s prenosom hudournikov.

Kljub temu VPN Unlimited omogoča uporabo hudourniških mest z določenimi strežniki. Sem spadajo strežnik v Kaliforniji v ZDA, Ontario v Kanadi in strežniki v Franciji, Luksemburgu in Romuniji. Glede na splošno nezanesljivost storitve, tisti, ki želijo uporabljati hudourniške strani z kakršno koli pravilnostjo, bodo verjetno morali poiskati drugje.

Število strežnikov in lokacije

VPN-Neomejeno-LokacijeVPN Unlimited ima približno 400 strežnikov v 70 krajih. Za razliko od mnogih drugih ponudnikov VPN te lokacije vključujejo Afriko, Turčijo in Južno Ameriko. Ostali tekmeci na trgu pač ponujajo več, ko gre za število strežnikov in raznolikost lokacij.

Matično podjetje VPN Unlimited, KeepSolid, ne razkriva, koliko njegovih strežnikov je fizičnih in koliko virtualnih. To lahko povzroči težave nekaterim uporabnikom, ki so zaskrbljeni zaradi popolne varnosti svojih podatkov. Drugi ponudniki VPN so glede uporabe virtualnih strežnikov precej bolj pregledni kot VPN Unlimited, ki jih lahko postavimo na eno lokacijo, vendar signalizirajo, da so na drugem. Več o najboljših vpns-ih za hudourništvo si preberite tukaj.

VPN Neomejena podpora strankam

Eno od področij, na katerem se zdi, da VPN neomejeno deluje zelo dobro, je podpora strankam. Čeprav nimajo funkcij za klepet v živo, omogočajo komunikacijo s podpornim osebjem po e-pošti.

Zdi se, da večina ljudi dobi relativno učinkovit odziv v 20 minutah ali pol ure. Ena od možnih slabosti oddelka za podporo strankam je, da se zdi, da je ki se nahaja v Ukrajini. To bi lahko povzročilo nekatere jezikovne ovire.

Koliko stane VPN neomejeno?

Kupci, ki imajo raje nastavitev plačila, boste cenili 9,99 USD mesečni načrt.

vpn neomejene cene

Eno leto storitve se lahko plača vnaprej po ceni pet dolarjev na mesec. Boljša ponudba je triletni načrt, ki stane 99,99 dolarja. Načrt "vseživljenjska doba" je na voljo za približno 200 dolarjev, vendar je to priporočljivo samo za tiste, ki so prepričani, da je VPN Unlimited pravi za njih.

Ali naj izberem VPN Neomejeno?

Odvisno. Če potrebujete opomnik na to, kar ste pravkar prebrali, jih je nekaj varnostne puščanje in Povprečna hitrost. Če prednost gledanja Netflixa postavite kot svojo glavno nalogo VPN, vsekakor preizkusite VPN Unlimited.

V mnogih letih smo pregledali toliko VPN-jev in jih preizkusili skoraj sto različnih ponudnikov VPN. Na tej točki lahko - z absolutno gotovostjo - lahko rečemo, da obstaja veliko dobrih, med katerimi lahko izbirate NordVPN in Surfshark. Vse je odvisno od tega, kaj je za vas pomembno. Če potrebujete dober seznam za začetek, si oglejte najboljše VPN-je za leto 2020. Preprosto preglejte možnosti in ne boste razočarani nad tem, kar boste našli.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me