Web Hosting Terbaik Australia (2020)

Contents

Ulasan Teknikal dan Perbandingan

Kami memeriksa 10 penyedia hosting terkemuka untuk Australia untuk membantu anda menjimatkan masa dan wang.

pusat data di AustraliaHos web telah menjadi jauh sejak hari-hari awal menubuhkan pelayan FTP anda sendiri dan menambah setiap halaman HTML satu demi satu. Menyediakan hosting sekarang lebih mudah berbanding sebelum ini.

Itu yang dikatakan penyedia hosting umumnya jatuh ke dalam 2 kategori.

Mereka yang ingin menjual terlalu banyak anda dan mereka yang tidak. Oleh kerana anda mungkin mendapati halaman ini dengan mencari "web hosting terbaik" saya akan menganggap anda berada di kem kedua. ��


Tetapi pertama, saya perlu menerangkan sesuatu.

Anda mungkin akan melihat senarai ini dan fikir mengapa tidak akan termasuk sebarang syarikat tempatan di Australia. Sebabnya mudah - pelayan, sokongan dan harga daripada tuan rumah bukan Aussie hanya lebih baik.

Penjelasan di sebalik ini adalah mudah - syarikat besar mempunyai infrastruktur yang lebih besar sehingga kos per pelanggannya sebenarnya lebih rendah dan mereka melepaskannya kepada anda.

Yang kedua adalah sedikit lebih teknikal. Ia mengenai pusat data.

Anda boleh memikirkan pusat data sebagai ladang komputer gergasi yang menyimpan laman web anda. Apabila pembaca ingin membaca kandungan anda, lihat video kucing yang dimuat naik atau lawati laman web perniagaan anda, mereka perlu memohon fail dari datacenter.

Untuk menjadi tumpul dengan sempurna, Australia tidak mempunyai pusat data terbaik.

Itulah sebabnya kebanyakan pick saya bergantung pada pusat data luar negara, dengan pilihan utama saya menggunakan keadaan pusat data Singapura. Sudah cukup ceramah nerd. Mari kita jumpa kajian ini dan membantu anda mencari pilihan terbaik. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATING
1 SiteGround $ 3,95 / mo 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0.99 / mo 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2.95 / mo 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2.75 / mo 657ms ★★★★★
5 A2 Hosting $ 2.94 / mo 223ms ★★★★★

Apakah Privasi Australia??

Privasi Australia percaya pada mandat penuh mempertahankan konsep yang sangat rapuh tentang maruah digital. Usaha ini lebih penting pada masa ini dalam masyarakat kita apabila privasi dan data orang berada di bawah pengepungan. Kompromi dan pencerobohan data adalah ancaman yang berterusan daripada pelaku jahat dan penggodam yang merangkumi pelbagai individu, korporat, dan juga negara-negara.

Misi kami yang ada di Privacy Australia adalah untuk memastikan pemisahan antara kehidupan peribadi anda, yang sepatutnya rahsia yang anda mahukan, tidak mengganggu atau mengganggu diri orang awam tanpa persetujuan anda. Kami mahu semua orang Australia memahami dunia privasi data yang pantas berkembang. Kerana tanpa pemahaman ini, kedaulatan digital tidak dapat dipertahankan dengan kuat.

Nama saya William J. Ellis dan benih untuk Privasi Australia telah disemai ketika saya bekerja sebagai penganalisis keselamatan di Beijing pada tahun 2008. Ia bermula sebagai usaha untuk mengelakkan larangan China di laman web asas seperti Wikipedia dan Facebook (larangan itu terus hari ini dengan jumlah lebih banyak dan berat tangan). Dengan berbuat demikian, saya berlari ke dalam standard keruntuhan rangkaian peribadi maya, dan Privasi Australia bercambah dari respons saya kepada masalah itu.

Reviews Ulasan Hosting Australia ����

Kami tidak mahu membanjiri anda dengan maklumat. Walaupun kami telah menyediakan banyak maklumat, kami tetap membuat mereka mudah difahami. Menggariskan tuan rumah kita berangka berfungsi dengan tujuan itu dengan memberikan gambaran segera status hierarki mereka.

Sistem ranking kami menempatkan tuan rumah kami yang terpilih dalam susunan cadangan yang menurun, bermula dengan cadangan atas, kemudian diikuti oleh yang lain. Untuk mengelakkan lagi beban maklumat yang tidak perlu, kami hanya memasukkan lima pilihan utama.

Jika anda mempunyai sebarang soalan, anda boleh menghubungi kami di sini.

Perkhidmatan Web Hosting Terbaik pada tahun 2020

Berikut adalah lima web hosting terbaik Australia berdasarkan kos, kelajuan, perkhidmatan pelanggan, dan uptime.

1. SiteGround - Dipenuhi oleh Lebih 2 Juta Domain

Harga - $ 3.95 sebulan
Uptime purata 99.95%
Masa beban purata 713ms

SiteGround telah membezakan dirinya sebagai salah satu pembekal hosting yang paling popular dan tertinggi dalam komuniti WordPress. Orang Australia jelas bersetuju dengan keputusan itu.

Pemasangan dan Persediaan Mudah ✅

Mereka menyediakan penyelesaian WordPress yang unik di dalam rumah yang besar dengan kelajuan dan keselamatan untuk menjadikan laman web anda secepat dan selamat. Tetapi SiteGround bukan sekadar menunggang coattails dari WordPress sebagai sistem pengurusan kandungan yang paling biasa. Selain dari penyelesaian yang baik untuk kedua-dua projek WordPress yang baru dan ditubuhkan, mereka bukanlah satu kuda trik.

Contohnya, mereka mempunyai perkhidmatan sokongan pelanggan yang sangat berpengetahuan yang berpengetahuan, cepat, dan mesra. Juga, mereka mempunyai kelebihan daya saing lain yang membolehkan mereka menonjol dari orang ramai.

Kelajuan Cepat, SSL Percuma dan Peningkatan ✅

Rancangan hosting yang dioptimumkan termasuk ciri-ciri canggih seperti peningkatan automatik, caching WP terbina dalam, rangkaian penghantaran kandungan yang tersebar luas dan tersebar (CDN), pementasan satu klik dan kawalan versi GIT. Mereka mengatasi penyelesaiannya sebagai rumah yang dibina, memberikan mereka kelonggaran dan kelincahan untuk menyesuaikan penyelesaian ini kepada keperluan pelanggan mereka.

Prestasi dan Sokongan Terbaik ✅

Walaupun pembekal lain menawarkan kadar permulaan dan pembaharuan yang rendah, prestasi SiteGround dari segi kelajuan, kebolehpercayaan uptime, dan sokongan yang mantap adalah jauh lebih baik daripada apa yang ditawarkan oleh tuan rumah lain. Terdapat terkenal sebagai sokongan 24/7 terbaik dalam industri, sehingga mereka menjadi penyedia hosting yang disyorkan 'WordPress' rasmi.

SiteGround juga menawarkan beberapa kadar yang paling rendah untuk semua tambahan menengah pada perkhidmatan seperti pembaharuan, perlindungan Cloudflare serta SSL percuma.

2. Hostinger - Best Host Murah

Bermula di $ 0.99 sebulan
Uptime purata 99.1%
Masa beban purata 389Cik

Sekiranya anda ingin menjimatkan wang di web hosting tanpa mengorbankan kualiti, kemudian cari lagi untuk Hostinger adalah jawapan untuk pencarian anda untuk keterjangkauan.

Walaupun harga promosi dilihat sebagai taktik pemasaran yang meluas, terutamanya dalam industri hosting yang direka untuk menangkap buah-buahan yang rendah, Hostinger telah menguasai seni strategi ini, memastikan manfaat memberi kesan kepada anda seperti yang dilakukan oleh mereka.

Hos Termurah Tanpa Mengorbankan Kualiti ✅

Harga Hostinger biasanya turun naik antara $ 0.99 hingga $ 2.15 sebulan secara semi-kerap. Untuk memanfaatkan sepenuhnya harga diskaun yang rendah, anda boleh menurunkan harga selama 48 bulan. Ini pada dasarnya menyediakan pengguna dengan harga hosting murah di bawah $ 70, yang agak luar biasa.

Sekiranya anda mempunyai sebarang salah tanggapan atau kebimbangan bahawa perkhidmatan mereka mungkin lebih rendah kerana harganya, mari kita cepat-cepat menolak pendapat anda. Walaupun masih pendatang baru, Hostinger menyampaikan janji.

Hostinger menyediakan semua ciri asas yang ditawarkan oleh pembekal hosting yang lain, tetapi dengan pemanis harga ekstra yang mengagumkan. Kelemahan adalah bahawa anda tidak akan mendapat semua aksesori menarik yang datang dengan semua rancangan. Oleh itu, adalah penting untuk anda mengkaji semula anda adalah ciri-ciri yang anda jangkakan sebelum anda memilih pakej.

Domain Percuma Dengan Pendaftaran ✅

Selain manfaat harga kos, ia masih menawarkan banyak jaminan dan perlindungan risiko: ia memberi domain percuma untuk digunakan, sebagai tambahan kepada percuma SSL perlindungan. Lebih-lebih lagi, anda masih akan mendapat murah hati jaminan wang balik yang merangkumi 30 hari! Dan itu termasuk pakej peringkat terendah yang ditawarkan.

Yang penting, Hostinger adalah pilihan yang hebat, terutama jika anda cuba menjimatkan banyak wang dengan tuan rumah yang masih memberikan prestasi yang luar biasa.

Pro Tip - Mencari lebih banyak tuan rumah diskaun? Lihat panduan kami untuk hosting web murah Australia.

3. Bluehost - Hos Paling Berpengaruh Tetapi Kinda Mahal

Bermula di $ 2.95 sebulan
Uptime purata 99.74%
Masa beban purata 1.765ms

Sekiranya anda melakukan latihan persatuan perkataan, perkara pertama yang mungkin akan difikirkan mengenai Bluehost adalah perkataan "mudah".

Antara lain, Bluehost telah membezakan diri daripada pek dengan kesederhanaan penggunaannya. Sekiranya terdapat satu tema berulang dalam ulasan positif dalam talian, anda akan membaca tentang Bluehost, itu adalah bahawa ia menonjol sebagai salah satu perkhidmatan hosting web terbaik untuk pemula.

Syarikat itu memahami dengan jelas perkara-perkara kesakitan yang bermula dari pembawa acara, dan seterusnya menyebabkan di atas dan di luar untuk memastikan proses itu kurang mengelirukan bagi orang-orang yang menjelajah ke hosting untuk kali pertama.

1 Klik Pemasangan untuk WordPress + Ton Panduan ✅

Beberapa perkara yang meminjamkan Bluehost ini berkualiti tinggi pelayaran. Antara muka dan alatnya diarahkan ke tahap intuitif yang pemahaman memahami dan menghargai. The Pilihan pemasangan 1-Klik yang dipaparkan dalam semua rancangan mereka juga merupakan cabaran yang besar untuk pemula ini yang tidak teknis secara teknikal untuk proses pelbagai langkah yang terlibat dalam prosedur persediaan tradisional.

Walaupun kelajuan Bluehost adalah baik, namun ia cenderung untuk mengalami lag dan latensi dengan laman web yang lebih besar. Walau bagaimanapun, satu perkara yang anda tidak boleh menafikan mereka: mereka sangat gigih. Mereka sangat mahir dalam pemasaran dan pengiklanan, jadi jaga diri anda untuk mula melihat iklan mereka mengikuti anda di mana-mana sebaik sahaja anda melawat laman web mereka.

65% Off All Plans (But Upsells Mahal) ❌

Pemasaran yang agresif mengetepikan, harga kompetitifnya adalah satu lagi aspek menarik Bluehost yang menjadikannya menarik untuk pemula: anda kini boleh mendapatkan 65% daripada semua pelan. Seolah-olah itu tidak mencukupi, BlueHost juga menawarkan jaminan 100% wang balik. Ini sangat sesuai untuk freelancers dan blogger yang baru bermula dan menyedari ia mungkin mengambil sedikit masa untuk mengewangkan laman web mereka.

Bahawa dikatakan - BlueHost akan cuba mengenakan anda dan lengan dan kaki untuk semua perkhidmatan mereka.

4. Hosting HostGator Cloud - Hosting Terbaik untuk Harga Awan

Bermula di $ 2.75 sebulan
Uptime purata 99.4%
Masa beban purata 657ms

Laman web dan gators mungkin dua bedfellows aneh, tetapi HostGator entah bagaimana dapat membuat perkahwinan bekerja.

Jika keteguhan buaya adalah inspirasi untuk nama tapak, maka itu adalah metafora yang tepat. Seperti kata pepatah, keupayaan terbaik adalah ketersediaan, oleh itu kebolehpercayaan perkhidmatan adalah salah satu atribut yang paling penting dan dihargai di mana-mana laman web. HostGator melaksanakan ciri ini dalam spades, memberikan uptime yang luar biasa untuk perkhidmatannya pada harga yang rendah.

Masa Uptime dan Prestasi Berkelajuan Tinggi ✅

Sepanjang 16 bulan yang lepas, ia telah diposkan purata 99.98% uptime. HostGator juga berjaya melakukan beberapa perkara lain dengan baik. Sebagai tambahan kepada kehebatan masa lapangnya, pelayan cepat yang menyala itu sama-sama luar biasa.

Mereka mendakwa mempunyai "sehingga 2x kali beban lebih cepat" hasil daripada kepelbagaian ciri, seperti perkakasan premium, pelayan berkepadatan rendah, dan beberapa lapisan cache.

Adalah sangat meyakinkan bahawa mereka boleh berdiri di belakang perkhidmatan mereka dan sebagai pelanggan, anda tidak akan dihukum jika ada penurunan prestasi sementara.

Besar untuk Hosting Perniagaan Kecil ✅

Sebagai contoh, dalam senario di mana purata waktu uptime mendapat di bawah 99.9% untuk bulan itu, pelanggan mereka mungkin berdiri untuk mendapatkan kredit pembayaran untuk keseluruhan bulan itu. Walau bagaimanapun, konsesi ini tidak termasuk penyelenggaraan yang dirancang atau peristiwa lain-lain yang lain. Tetapi, ia memberi keselesaan kepada pelanggan untuk mengetahui bahawa perniagaan mereka tidak akan dihukum jika prestasi perkhidmatan hosting tergendala buat sementara waktu.

Dari segi keramahan pengguna, WestGator melancarkan ciri pembina laman web yang membantu pembaca memasangnya. Bagi pengguna baru yang belum berniat yang masih bergelut dengan bidang teknikal, pembina laman web membuat laman web mereka membuat angin mudah.

Atribut-atribut ini, ditambah dengan pangkalan pelayan global yang teguh menjadikan HostGator pilihan yang luar biasa. Walau bagaimanapun, penetapan harga cat sedikit lebih rumit. Seperti yang luar biasa kerana beban halaman dan kelajuan uptime pelayan bersama mereka berlaku, perkhidmatan Cloud HostGator meledakkan mereka keluar dari air.

Yang kemudiannya menimbulkan persoalan - mengapa pelanggan tidak menaikkan diri ke perkhidmatan awan. Nah, jawapan kepada soalan itu berlaku untuk harga. Harga yang diiklankan untuk pilihan Cloud HostGator bermula pada $ 4.95 / bulan dan naik ke $ 9.95 / bulan. Kejutan pelekat ini agak mematikan untuk pelanggan, memaksa mereka untuk tetap dengan hosting dikongsi sebaliknya. Ia tidak membantu bahawa pilihan Awan mengunci anda menjadi jangka panjang, tiga tahun lagi.

Tetapi terdapat beberapa lapisan perak, memandangkan Gator telah memperbaiki keadaan dengan menawarkan diskaun eksklusif, menurunkan harga Cloud untuk hanya $ 2.99 / bulan. Ini pada asasnya bermakna anda akan mendapat perkhidmatan yang lebih baik sebagai balasan, sementara hanya membayar kadar hosting yang dikongsi. Walau bagaimanapun, diskaun kini hanya digunakan untuk pelan satu, tiga, dan enam bulan. Oleh itu, selepas tempoh awal, harga kemudiannya akan meningkat kepada $ 8.95, iaitu kadar pembaharuan pada pelan terendah.

5. A2 Hosting - Prestasi Tinggi untuk Harga

Bermula di $ 2.94 sebulan
Uptime purata 99.1%
Masa beban purata 223ms

Kelajuan membunuh yang mereka katakan, tetapi dalam dunia hosting online, ia juga boleh meningkatkan panjang umur perniagaan anda. Kedudukan kelajuan cemerlang A2 Hosting sebagai salah satu yang terbaik dalam perniagaan. Ia adalah platform penyokong komprehensif yang mantap, dengan permainan yang sangat baik yang termasuk uptime yang sangat tinggi, dan sokongan pelanggan yang membantu.

A2 Hosting telah berkuasa. Ia telah wujud sejak tahun 2001 dan selain panjang umurnya, A2 mempunyai rekod kecemerlangan, yang kerap memaparkan dalam senarai 'Perkhidmatan Web Hosting Terbaik' PCMag setiap tahun.

A2 membuat senarai kami berdasarkan rekodnya yang kukuh dalam bidang-bidang yang terdiri daripada pelan bulanan berkongsi dengan ciri-ciri asas, untuk pakej yang tertumpu kepada rancangan perkhidmatan khusus. Walaupun sebahagian besar pusat data A2 Hosting ditempatkan di Michigan, ia masih berfungsi dengan sempurna untuk perniagaan kecil di seluruh Australia.

Bagaimana Kami Memilih - Bahan-bahan yang Membuat Kriteria Hosting Web Kami

Mereka mengatakan anda tidak perlu menginginkan bagaimana sosej itu dibuat. Baiklah, kerana kami adalah pemberontak dan kontra-perancang yang kami suka membongkarkan peraturan untuk merawat pelanggan kami seperti orang dewasa, dan oleh itu kami memperkenalkan kandungan kotak hitam yang kami gunakan untuk menilai perkhidmatan hosting dalam senarai kami.

Oleh itu, tanpa sebarang persoalan, dan tanpa susunan kepentingan tertentu, kriteria ini digunakan untuk mengalihkan gandum dari sekam:

Kebolehpercayaan (Uptime dan Downtime)

hosting masa tungguKebolehpercayaan adalah metrik penting kerana anda mahu pembekal hos anda dapat dipercayai. Jika mereka mempunyai ciri-ciri terbaik yang tersedia, tetapi anda tidak boleh bergantung kepada mereka untuk menghantar secara konsisten, itu tidak membuat anda baik.

Ketersediaan yang tinggi adalah ciri khas perkhidmatan hosting untuk menjamin tahap prestasi operasi tertentu, terutama untuk tempoh yang lebih tinggi daripada biasa.

Faktor individu yang mewakili aspek kebolehpercayaan adalah uptime dan downtime. Tanpa mendapat terlalu banyak rumput, uptime dianggap sebagai ukuran urutan yang tidak terputus dan tidak terputus masa yang pengalaman platform hosting.

Di dunia yang sempurna, sistem hosting idealnya akan mempunyai uptime 100%. Tetapi kesempurnaan sedemikian hampir mustahil untuk mengekalkan atau mencapai. Mengenai perkhidmatan hosting, ia adalah jumlah masa, dinyatakan dalam jam, bahawa pelayan boleh menyediakan perkhidmatan dan tetap tersedia.

Memahami Downtime

Downtime adalah kebalikan dari uptime, yang menunjukkan trend arah yang salah. Uptime adalah statistik penting untuk memberi tumpuan kerana ia menandakan sama ada perkhidmatan anda tersedia untuk pengguna anda. Tidak perlu dikatakan, jika laman web anda tidak tersedia maka ia mencerminkan buruk kepada anda. Ia kelihatan tidak profesional, menyakitkan perniagaan anda dan sangat menjejaskan ekuiti jenama anda.

Oleh itu, sebagai pelanggan yang berpotensi, apabila melihat tinjauan web hosting Australia, pertimbangkan hanya perkhidmatan tersebut dengan downtime yang sangat sedikit, yang mempunyai sistem pemulihan yang cepat di tempat supaya keadaan-keadaan yang tidak tersedia jarang berlaku, dan kebanyakannya melibatkan penyelenggaraan rutin.

Tahap tinggi uptime dan ketersediaan data biasanya boleh dicapai melalui menggunakan sistem berbilang, berlebihan untuk memastikan bahawa satu kegagalan tidak akan menyebabkan downtime kerana terdapat sistem sandaran di tempat untuk mengambil kendur. Mungkin, pastikan sama ada penyedia hosting mempunyai kelebihan yang tidak selamat yang selamat untuk tempat anda.

Selain itu, perkhidmatan web hosting yang berkualiti yang memegang faktor-faktor ini dengan penuh perhatian akan menghormati perniagaan anda dengan memberikan anda notis terlebih dahulu, dan cuba menjadualkan downtime yang tidak dapat dielakkan dalam tempoh yang akan mengakibatkan gangguan perniagaan sekurang-kurangnya.

Kelajuan

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Mujurlah, era sambungan internet dial-up sudah berakhir. Jangan biarkan penyedia hosting menyeret anda kembali ke zaman kegelapan. Internet berkelajuan tinggi dan penyambungan jalur lebar yang meluas dengan jalur lebar yang menyertainya, telah membekalkan pengguna untuk menerima standard asas kelajuan dan masa beban perkhidmatan. Digabungkan dengan rentang perhatian kami yang semakin singkat, pelanggan tidak bertanggungjawab untuk menunggu selama beberapa saat tambahan untuk halaman web anda untuk memuatkan, tidak kira betapa kaya dan melibatkan kandungan anda mungkin.

Oleh itu, selain penting untuk profesionalisme anda, serta pengoptimuman enjin carian anda (SEO), kelajuan meningkatkan pengalaman pengguna bagi mereka yang melawat tapak anda. Dan jika anda memberikan pengguna pengalaman yang baik, mereka akan lebih cenderung untuk kembali.

Akibatnya, kelajuan akses yang ditawarkan oleh pembekal hosting sangat penting. Untuk memastikan sama ada tuan rumah pantas, anda harus mengambilnya untuk menguji kelajuan mereka dalam tempoh masa, semasa kedua-dua waktu puncak dan luar waktu puncak.

Menyokong Sokongan Pelanggan

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Bagaimana sesebuah web berkomunikasi dengan anda sebagai pelanggan untuk menangani kebimbangan anda dan soalan tidak boleh dipertanggungjawabkan. Sokongan pelanggan yang kurang baik adalah salah satu sebab mengapa pelanggan menyusahkan perniagaan. Terdapat perbezaan yang signifikan dalam kualiti sokongan yang diterima daripada satu hos ke seterusnya.

Kebanyakan perkhidmatan web hosting tidak mempunyai kakitangan sokongan pelanggan yang cukup untuk bertindak balas terhadap permintaan dalam masa nyata. Walaupun mereka mungkin tidak mempunyai kakitangan yang mencukupi untuk menjawab panggilan telefon, mereka sepatutnya dapat bertindak balas terhadap pertanyaan anda melalui e-mel.

Peraturan ibu jari adalah masa pemulihan purata untuk menjawab pertanyaan anda 24 jam. Tetapi masa tindak balas yang sangat baik berada dalam julat 4 jam. Jika bagaimanapun, ia mengambil masa lebih daripada satu atau dua hari untuk mereka kembali kepada anda, iaitu bendera merah. Ia sama ada bermakna bahawa mereka tidak mempunyai kakitangan yang mencukupi untuk bertindak balas terhadap permintaan anda dengan segera, atau lebih teruk lagi, mereka hanya tidak peduli.

Juga berhati-hati jika mereka tidak memberi sokongan teknikal 24 jam sehari, 7 hari seminggu, sepanjang tahun. Kerana kegagalan pelayan tidak mengambil masa, terus berhati-hati jika mereka tidak mempunyai kakitangan sokongan pada jawatan mereka semasa musim cuti.

Apakah yang dimaksudkan dengan Perkhidmatan Web Hosting Paling Dikenali dan Terkenal?

Kami tidak betul-betul membandingkan epal dan oren, jadi ia boleh mencabar untuk menghukum tuan rumah yang berbeza kerana semua pilihan hosting dan harga yang tersedia. Sebagai contoh, terdapat beberapa tuan rumah web percuma yang tersedia, sementara yang lain kos serendah $ 1 atau $ 2 sebulan.

Memilih antara tuan rumah web dengan kepentingan yang menarik, walaupun bercanggah memerlukan baki yang dirancang secara teliti di pihak anda: anda tidak mahu terlalu murah di hosting web anda, tetapi anda tidak boleh mendapatkan pakej tuan rumah yang kuat yang anda tidak perlukan.

Oleh itu, nasihat terbaik, terutamanya apabila anda tidak dapat menjangkakan keperluan masa depan anda, adalah untuk membuatnya mudah pada awalnya dan kemudian menaik taraf sebagai keperluan anda.

Jenis Hosting Teratas untuk Perniagaan Australia

Setiap perniagaan mempunyai niche yang berbeza, kategori produk, pelanggan sasaran, dan fokus perkhidmatan. Oleh itu, keperluan hosting mereka tidak boleh diharapkan menjadi monolitik. Akibatnya, pelbagai jenis hosting wujud untuk memenuhi keperluan perniagaan yang berbeza. Kami akan menyelam untuk melihat jenis yang paling biasa pelan hosting web supaya anda menentukan mana yang paling sesuai untuk keperluan perniagaan anda.

Terdapat lima kategori yang luas di mana perkhidmatan web hosting dipelihara. Mereka dikongsi, pelayan peribadi maya (VPS), awan, berdedikasi dan reseller. Tanpa kelebihan lanjut, mari kita teruskan mengkaji setiap jenis pelan hosting secara terperinci.

Apakah Hosting Dikongsi??

Web Hosting Terbaik Australia (2020)

Perkhidmatan hosting web yang dikongsi adalah perkhidmatan di mana beberapa laman web berada dan berkongsi satu pelayan web. Seperti namanya, ini bermakna perkhidmatan pelayan tidak khusus didedikasikan untuk satu laman web. Sebaliknya, sumber pelayan diedarkan di beberapa laman web.

Ini adalah pilihan paling ekonomis untuk hosting, kerana kos umum mengekalkan pelayan tersebar di sebilangan besar pelanggan. Ini menjadikannya pilihan yang paling mahal kerana, dengan jenis hosting ini, anda pada dasarnya menyewa ruang yang anda kongsi dengan tapak lain. Ia sentiasa mempunyai pelan mudah dan prosedur persediaan.

Perkongsian hosting dikongsi berfungsi kerana kebanyakan laman web mendapat sedikit trafik, jadi pelayan bersama tidak dibebani dengan berat. Oleh itu, laman web boleh berkongsi sumber pelayan dengan secukupnya tanpa menghadapi masalah prestasi.

Apakah VPS Hosting?

Web Hosting Terbaik Australia (2020)

Langkah logik seterusnya dan naik taraf di atas dikongsi bersama adalah hosting Virtual Private Server (VPS). Mesin maya melancarkan sistem komputer, tetapi ia bukan mesin fizikal yang sebenar. Sebaliknya, VPS hanyalah program perisian atau sistem operasi yang mempamerkan tingkah laku komputer yang berasingan. Kerana ia berdasarkan seni bina komputer, ia dapat menyediakan fungsi komputer sebenar, melakukan tugas seperti menjalankan aplikasi dan program seperti komputer yang terpisah.

Apa yang membuat pelayan persendirian maya pilihan hosting yang hebat yang anda tanya? Nah, ini adalah perkembangan semula jadi dari pelan dasar asas, membentangkan pilihan hosting yang lebih baik untuk perniagaan kecil hingga sederhana yang frustrasi dengan batasan yang disertakan dengan kebanyakan perkhidmatan hosting web yang berkaitan dengan uptime, storage, dan kelajuan.

Keuntungan besar menggunakan VPS ialah walaupun berfungsi sama dengan pelayan sebenar, anda mempunyai kawalan penuh ke atasnya tidak seperti pelayan hosting yang dikongsi, namun anda tidak membayar seolah-olah anda menggunakan pelayan khusus. Walau bagaimanapun, tidak seperti pelan hosting yang dikongsi, proses persediaan dan pengurusan lebih rumit.

Apakah Hosting Cloud??

Web Hosting Terbaik Australia (2020)

Hosting hos dan pengkomputeran awan telah semakin popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Pengkomputeran awan adalah ketersediaan sumberdaya dari sistem komputer. Sebahagian daripada sumber yang pelanggan sewa adalah simpanan data, kuasa pemprosesan komputer; Walau bagaimanapun, ini kini berada di bawah kawalan dan mengarahkan pengurusan aktif pengguna.

Begitu juga, hosting awan sama-sama menjadi sangat popular bersama dengan peningkatan pengkomputeran awan. Apabila anda meminta hosting awan, anda memperoleh sumber pengkomputeran dari penyedia atau kemudahan pengkomputeran awan untuk membantu anda mengendalikan data, perkhidmatan dan / atau penyelesaian anda. Dalam hosting awan, Divide and Rule adalah nama permainan. Cara konsep ini dilaksanakan dalam hosting awan adalah dengan memiliki sumber daya laman web anda tersebar di lebih dari satu pelayan web. Oleh itu, ia diberikan kepada anda mengikut keperluan

Walaupun ia mempunyai persamaan dengan VPS, perbezaan asas antara mereka adalah bahawa dalam pengkomputeran awan, pengguna menggunakan sistem pelayan yang diedarkan di mana sumber mereka tersebar, bukannya alamat fizikal khusus.
Faedah-faedah yang terakru kepada pelanggan disebabkan oleh beban kerja yang diedarkan termasuk skalabilitas mudah dan masa memuat lebih cepat.

Apakah Dedicated Hosting?

Web Hosting Terbaik Australia (2020)

Jika anda cenderung ke arah yang terbaik, maka hosting berdedikasi adalah cara untuk pergi. Perkhidmatan hosting berdedikasi adalah jenis hosting internet di mana anda tidak berkongsi dengan orang lain tetapi menyewa seluruh pelayan untuk kegunaan anda.

Ia adalah pilihan terbaik dan paling mahal, memerlukan persediaan yang lebih rumit dan rumit.

Hosting Berasaskan Reseller dan Bagaimana Ia Berfungsi

Ini adalah satu bentuk hosting web di mana pemilik akaun hosting boleh menggunakan sumbernya yang dibahagi-bahagikan seperti jalur lebar dan ruang cakera keras untuk menjadi tuan rumah laman web yang menyokong pihak ketiga lain.

Dengan hosting berasaskan reseller, anda membeli sumber pelayan yang cukup untuk membolehkan anda mengendalikan perkhidmatan hosting web anda sendiri.

Perbandingan Web Hosting - CMS Yang Terbaik Untuk Anda?

Sistem pengurusan kandungan (CMS) membolehkan anda mengendalikan kandungan digital di laman web dengan cara yang koheren dan tersusun. Ia memudahkan pengarangan, kerjasama, dan pengurusan laman web.

CMS datang dengan antara muka yang unik, sesuai untuk jenis laman web tertentu, dan lebih cenderung untuk bekerja dengan pilihan hosting tertentu daripada yang lain.

Terdapat banyak pilihan CMS di pasaran tetapi yang paling popular ialah WordPress, Joomla, Drupal, dan Magento.

WordPress

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Ketika datang ke CMS dan keseluruhan ekosistem bangunan laman web, WordPress adalah juggernaut, gorila 1,000 kilogram pepatah di dalam bilik. WordPress kini digunakan di lebih daripada 60 juta laman web, termasuk kebanyakan organisasi peringkat teratas.

Walaupun ia bermula sebagai alat blog, ia telah mengukuhkan dirinya sebagai CMS yang mantap. Walau bagaimanapun, untuk yang tidak dikenali di dunia WordPress, terdapat perbezaan antara wordpress.org dan wordpress.com, kerana mereka adalah dua platform yang berbeza. WordPress.com adalah percuma tetapi dengan sokongan tema yang terhad dan tidak membenarkan plugin. Sebaliknya, WordPress.org mempunyai sokongan penuh tema dan memberikan kebebasan penjenamaan menyeluruh.

WordPress menggabungkan banyak ciri tetapi salah satu faedah utamanya ialah kemudahan penyesuaian bersama dengan pelbagai alatan yang ia sediakan.

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Joomla

Dalam dunia ekosistem CMS, Joomla datang kedua. Salah satu sebab Joomla tertinggal jauh di belakang WordPress adalah kerana ia tidak begitu mesra pengguna. Kecuali terdapat beberapa sebab sentimental yang anda sertakan pada Joomla, beralih ke WordPress adalah kursus tindakan terbaik yang disyorkan.

PHP

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Populariti WordPress bermaksud bahawa adalah penting untuk mempelajari cara menggunakan alat dan bahasa yang datang dengannya. Satu persamaan denominasi yang lazim di kalangan CMS yang popular adalah kebergantungannya kepada PHP sebagai bahasa skrip sampingan pelayan mereka.

PHP bukan CMS tetapi ia adalah tulang belakang pengaturcaraannya. Ia dikehendaki untuk membuat laman web yang dipandu oleh CMS, anda perlu mengetahui PHP, atau perlu menyewa pemaju PHP jika anda mahukan ciri atau aplikasi tertentu di laman web anda.

Bolehkah Semua Perniagaan Menggunakan Hos Web Ini?

Kebanyakan syarikat hosting yang disenaraikan di sini boleh membuat skala dan menangani jumlah lalu lintas yang semakin meningkat. Sama ada anda perniagaan kecil yang masih berusaha untuk membuat kesan dalam talian atau anda sudah menjadi raksasa internet dengan 500,000 pandangan bulanan, tuan rumah ini lebih daripada mampu menampung anda.

Mulakan dengan pelan hosting yang paling rendah, tidak kira betapa optimis anda berada dalam pertumbuhan laman web anda. Sekiranya ia meningkatkan kapasiti semasa, anda sentiasa boleh meningkatkan kepada pelan perkhidmatan yang lebih berskala.

Penyebut yang biasa di antara penyedia tuan rumah terbaik Australia adalah penyediaan WordPress, terutamanya dalam rancangan hosting yang dikongsi bersama mereka. Ini mempunyai manfaat menjimatkan kos pelanggan sambil menyediakan aplikasi yang banyak diminta.

Web Host Terbaik atau Hosting TERBARU?

Mudah untuk mendapatkan produk murah, terutamanya ketika datang ke web hosting. Lagipun, siapa yang tidak mahu mendapatkan harga di bawah harga batu? Walaupun ia mungkin mudah untuk hidup dengan akibat daripada hadiah percuma dengan produk lain, keputusan mungkin sangat baik untuk menggigit anda dengan hosting.

Seperti kata pepatah, jika anda membayar kacang, anda mungkin akan mendapat perkhidmatan monyet.

Terlalu banyak penipuan yang berlimpah dalam industri web hosting, dengan syarikat yang menawarkan kadar yang rendah untuk menipu pelanggan yang tidak tahu apa-apa yang lebih baik.

Tetapi berhati-hatilah kerana ia adalah tawar-menawar dengan syaitan - walaupun anda mungkin menyimpan sedikit uang pada mulanya, hosting murah itu memiliki ciri yang lebih sedikit. Dan selepas mereka menyambungkan anda, mereka akan mencari cara untuk mengenakan anda untuk semua jenis tambahan premium.

Sekiranya anda berfikir bahawa syarikat-syarikat yang melakukan penipuan ini adalah beberapa ketidakstabilan sumber air yang menjadi mangsa kepada orang awam yang tidak curiga, anda amat tersilap. Oleh kerana pemasaran yang luas dan PR yang agresif, beberapa pelaku terburuk telah berjaya mencuci imej mereka.

Walaupun kita tidak semestinya seperti penamaan dan pencurian, namun, ada satu kebaikan awam yang mengejutkan yang datang daripada mengenal pasti pelaku-pelaku yang melebihi kecemasan untuk perasaan sakit hati.

Web Hosting Terbaik Australia (2020)GoDaddy - Mereka mempunyai pemasaran yang licin, tetapi jangan biarkan orang menipu awak. Perkhidmatan mereka adalah berkualiti rendah lagi, mereka tidak keberatan mengenakan premium untuk add-ons yang akan bebas dengan tuan rumah yang lain. Kami fikir reputasi mereka palsu, walaupun mereka sering disebut sebagai tuan rumah web terbaik di Australia. ScamDaddy akan menjadi nama yang lebih sesuai dalam anggaran kami.

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Penyelesaian Rangkaian - Mereka entah bagaimana berjaya menggabungkan web hosting yang ditakuti, tidak suci - perkhidmatan yang buruk dan pelayan berkualiti rendah. Mereka adalah pilihan yang sangat teruk, jadi kami menasihatkan supaya tidak mendengar apa-apa ulasan hosting yang memuji kebaikan khayalan mereka.

Jika anda memilih untuk pergi dengan tuan rumah web murah, berhati-hatilah apabila anda cuba melepaskan diri dari belenggu mereka dan tentukan untuk beralih kepada pembekal yang lebih baik. Mereka akan menjadikannya seperti mudah yang anda akan berharap anda telah pergi dengan pembekal yang berkualiti dari awal.

Web Hosting - Perkara Yang Perlu Dihindari Seperti Wabah.

Pemilik perniagaan kecil mendambakan kos rendah dan overhead minimum. Walau bagaimanapun, beberapa dolar yang mungkin anda simpan tidaklah bernilai sakit dan sakit hati yang akan anda alami kemudian.

  1. Jaga Diri Anda Pelanggaran Keupayaan Potensial - Ia tidak mengejutkan bahawa tuan rumah web yang memberi makan bawah ini mempunyai amalan keselamatan yang kurang. Mereka sentiasa berusaha untuk memotong sudut dan tidak semestinya mempunyai kepentingan terbaik pelanggan mereka untuk melabur dalam langkah-langkah keselamatan terkemuka. Untuk tujuan kami, tuan rumah web 000Webhost mempunyai 13 juta nama pengguna dan kata laluan bocor.
  2. Akhirnya, Anda akan menemui Sesuatu, Apa-apa sahaja yang Terikat untuk Kos Anda Tambahan - Hosts diskaun ini mendapati beberapa cara yang teruk untuk merobohkan mangsa-mangsa yang malang. Yang paling biasa adalah barangan pembalut dan mengenakan yuran pelbagai yang mereka tidak mempunyai perniagaan. Sebagai contoh, mereka boleh mengecaj pelanggan, katakan, $ 30 hanya untuk pendaftaran domain, $ 30 lagi untuk perlindungan privasi penting, dan mungkin, $ 100 untuk SSL. Sebelum anda mengetahuinya, anda merenung dengan tidak percaya pada bil $ 160 setahun!
  3. Kejiranan IP Miskin - Tuan rumah yang berkualiti rendah terkenal untuk ini, dan anda harus berhati-hati dengan amalan ini kerana faktor-faktor seperti kepadatan hosting, bilangan, dan kualiti domain yang dihoskan pada pelayan tertentu memberi kesan kepada penghantaran perkhidmatan anda sendiri. Sebagai contoh, jika hanya pada 16 alamat IP, sesebuah web berjaya mengongsi ruang IP antara mengatakan, 9.5k laman web, ini dapat membuat pengoptimuman enjin carian anda (SEO) lebih sulit.
    Sekiranya kebanyakan laman web di IP itu spammy dan jiran-jiran yang berpotensi berbahaya, anda berada dalam masalah sebenar kerana itu akan mencerminkan buruk pada perniagaan anda. Laman yang berkualiti rendah dengan reputasi buruk yang dihoskan pada IP atau subnet yang sama seperti yang akan menjejaskan laman web anda.

Apa Yang Menentukan Kelajuan Hosting?

Menentukan kelajuan hosting bukan sains roket, jadi jangan berlebihan. Dua peraturan mudah kesan kelajuan hosting: pusat data dan alamat Internet Protocol (IP) yang berdedikasi.

Pusat data ialah nadi, denyutan jantung penyelesaian kelajuan. Oleh itu, tuan rumah web terpantas selalu mempunyai pusat data latency super. Terdahulu, kami membincangkan bahaya terhadap reputasi laman web anda, dan dengan lanjutan, pengoptimuman SEO yang ditimbulkan oleh amalan kejiranan IP miskin.

IP khusus, sebaliknya, biasanya memacu kelajuan. Walau bagaimanapun, 90% masa, anda tidak perlu mempunyai alamat IP eksklusif untuk domain anda, kerana banyak konfigurasi WordPress tidak memerlukan satu.

Pilihan Antara Angkatan Windows atau Linux Berasaskan

Pilihan di antara sistem operasi Windows (OS) dan sumber terbuka Linux sumbernya telah berlaku sejak sekian lama. Walau bagaimanapun, kedua-duanya telah berkembang untuk memenuhi tuntutan zaman internet. Akibatnya, memilih salah satu tidak akan meletakkan anda pada kelemahan yang tidak dapat diatasi.

Kebanyakan aplikasi sisi pelayan dibangunkan untuk mempunyai rayuan merentas platform. Tetapi OS secara eksklusif dapat menyokong beberapa aplikasi hosting web. Sebagai contoh, cPanel hanya di Linux.
Windows juga mempunyai beberapa alat pemaju yang direka untuk menjalankan OS sahaja. Jika tidak, anda boleh menggunakan persediaan virtualisasi untuk mendapatkan sokongan untuk aplikasi yang tidak serasi dengan OS yang anda gunakan.

Walaupun kita tidak mempunyai statistik, bukti anekdot menunjukkan bahawa kebanyakan web host menggunakan Windows. Faktor-faktor ini menyerlahkan keunikan mereka:

Windows

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Windows telah menjadi produk unggulan Microsoft dan OS selama beberapa dekad. Akibatnya, jika anda pergi dengan hos yang berpangkalan di Windows, anda akan mempunyai pelupusan dan aplikasi Window seperti ASP.Net. Anda biasanya akan membayar lebih sedikit untuk platform hos berasaskan Windows daripada untuk Linux, walaupun Windows cenderung untuk menerjang lebih kerap. Sifat kepunyaannya mungkin bertanggungjawab untuk peningkatan perbelanjaan, tetapi sekurang-kurangnya anda akan mendapat sokongan dari Microsoft.

Linux

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Linux adalah pelayan yang paling banyak digunakan, menjadikannya standard industri. Ia lebih murah daripada sistem Windows, tetapi itu tidak bermakna anda tidak berubah dengan kualiti. Pelayannya sangat boleh dipercayai, membolehkan anda menjalankan hampir apa-apa permohonan.

Linux juga sangat baik dengan kebanyakan alat pengaturcaraan moden seperti skrip dan agak popular sebagai platform pembangunan aplikasi web. Jika anda membuat aplikasi web, anda mungkin menghadapi sistem LAMP. LAMP adalah akronim untuk Linux, Apache, MySQL, dan PHP.

Apakah "Hosting Tanpa Had" Dan Bagaimana Ia berfungsi?

Analogi yang terbaik untuk hosting "tidak terhad" adalah sama seperti bufet semua-anda-boleh-makan kegemaran anda. "Hosting tanpa had" merujuk kepada tawaran di mana pembekal tidak menetapkan had sumber. Ia juga penting untuk diperhatikan bahawa jenis tawaran ini hanya mempunyai kesan ke atas keadaan yang munasabah. Kaveat adalah penting untuk diingat kerana tawaran itu mungkin tidak boleh digunakan jika anda memperoleh berjuta-juta halaman dilihat.

Sumber-sumber yang biasanya memanjangkan kesopanan tanpa had ini termasuk penyimpanan cakera, lebar jalur, pemindahan data dan dalam beberapa kes, bilangan domain addon. Tambahan domain yang tidak terhad menarik kerana penyedia hosting menawarkan anda peluang untuk menjadi tuan rumah sebagai banyak laman web yang anda inginkan pada harga yang berpatutan.

Tawaran ini adalah untuk menarik pelanggan baru, jadi jangan bawa iklan tersebut, tetapi periksa syarat yang dikenakan. Ia tidak memberi manfaat kepada anda jika lebar jalur tanpa had yang ditawarkan berlaku untuk mendaptkan apabila terdapat sejumlah besar trafik, dan secara perlahan melambatkan.

Oleh itu, dalam ulasan hosting Australia kami, kami membuat panggilan penghakiman untuk tidak memasukkan mana-mana tuan rumah yang membuat tuntutan tawaran hosting tanpa had.

Langkah awal ke Hosting Domain di Australia

Beberapa perkara yang berlaku dalam membuat laman web. Walaupun kami telah bercakap mengenai platform penyedia terbaik di Australia, mungkin ada banyak perkara yang anda tidak tahu tentang melancarkan laman web. Jangan bimbang, kerana kami ada di sini untuk membantu.

Mungkin, terdapat istilah yang anda tidak menyedari, atau tidak mengetahui tentang hosting web. Ini mungkin termasuk rekod nama, pakej hosting, pendaftaran nama domain, dan sebagainya. Terma-terma pelik ini tidak sepatutnya menarik perhatian anda kerana mereka tidak begitu rumit seperti yang mereka nampak. Dan selain itu, kami ada di sini untuk membantu anda. Ini adalah istilah yang paling mungkin anda temui dalam usaha anda untuk menubuhkan sebuah laman web, jadi teruskan membaca.

Bagi mereka, Zelander baru mencari penyelesaian hosting menyemak panduan kami untuk tuan rumah terbaik nz.

Domain

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Setiap bermula dengan domain. Sebelum anda boleh membuat laman web atau hosting apa-apa jenis, anda harus mempunyai nama domain. Dalam istilah awam, domain adalah nama laman web anda. Nama domain adalah bahagian utama dari alamat URL laman web, ditempatkan dengan serta-merta selepas bahagian protokol hiperteks (http (s)) dan www (web seluruh dunia) rentetan. Alamat ini digunakan oleh pengguna internet untuk mencari tapak web anda.

Mendaftarkan domain adalah proses yang anda lalui untuk memperoleh domain dan mendapatkannya di bawah kawalan anda. Setelah dicipta, domain berfungsi sebagai asas beberapa aktiviti dalam talian yang bermanfaat lainnya. Anda kemudian boleh menambah halaman, blog, fungsi e-dagang atau bahkan subdomain ke domain anda.

Pendaftaran dan Pendaftar Domain Australia

Web Hosting Terbaik Australia (2020)Pendaftaran domain adalah pangkalan data yang mengandungi semua nama domain, bersama-sama dengan semua maklumat pendaftar yang menyertakan Domain Top Level (TLD) seperti .com, .net, and.org.

Syarikat perlu ditauliahkan sebelum dapat menjual nama domain kepada orang. Organisasi yang terakreditasi dipanggil pendaftar. Orang ramai kemudian boleh membeli nama domain melalui mereka atau memindahkan domain yang sudah dimiliki kepada pendaftar lain.

Oleh itu, pendaftaran adalah seperti pengeluar borong manakala pendaftar adalah sama dengan kedai atau peniaga.

Bagaimana Pelayan Nama Domain (DNS) Membantu Internet

Domain yang anda perolehi disimpan sebagai urutan nombor yang dikenali sebagai alamat IP dalam pelayan nama domain (DNS). DNS kemudian mengambil rekod nama domain mesra manusia, yang merupakan domain yang diketik orang sebagai alamat web, dan memetakan mereka ke alamat IP masing-masing.

Kesalahan Web Hosting untuk Dihindari

Menyediakan laman web anda pada host bukanlah sains roket. Dengan cukup akal dan ketekunan wajar, ia tidak sepatutnya sukar untuk berjaya. Tetapi akal sehat tidak begitu biasa, jadi inilah beberapa perkara untuk mengelakkan seperti wabak.

  1. Pergi dengan tuan rumah termurah yang boleh anda temui - Terdapat beberapa kebaikan dalam menjimatkan kos dan mencari diskaun. Tetapi anda perlu menyedari apabila tradeoff untuk hasil termurah, paling murah dalam albatross produk jelek yang menggantungkan leher anda.
  2. Memilih platform CMS selain WordPress - Terlepas dari jenis laman web yang anda bina (blog, akhbar dalam talian, e-dagang), WordPress mempunyai kecekapan dan kesederhanaan untuk memudahkan kerja anda. Dan oh, adakah kita menyebut bahawa ia mempunyai komuniti yang berkembang dengan 33% dari semua laman web yang menggunakannya?
  3. Tidak membaca cetakan halus - Adakah ini memerlukan penjelasan lanjut? Apabila pembekal hantu menjanjikan anda syurga dan bumi, dengan sumber "tanpa had" untuk boot, anda mesti membaca cetakan yang baik untuk mengetahui di mana celah-celah undang-undang tersembunyi.
  4. Membayar SSL - Tuan rumah yang sah, bona fide tidak memerlukan anda untuk membayar sijil Selamat Layer (SSL).

Mencari Tuan Rumah Terbaik di Australia - Membungkusnya Dengan Baju Tidy

Dalam artikel ini, kami telah cuba terperinci tanpa mengatasi anda dengan terlalu banyak maklumat. Walaupun niat terbaik kami, kami menyedari bahawa ini adalah banyak proses. Anda tidak perlu membaca panduan sekaligus; ia dipecah menjadi segmen serba lengkap supaya anda boleh menggunakannya sebagai rujukan dan kajian pada kemudahan anda sendiri.

Semasa menilai hos web, pastikan keperluan khusus anda dalam fikiran. Kualiti adalah penting, jadi jangan mendasarkan keputusan pembelian semata-mata pada harga. Laman web anda adalah bahagian penting identiti jenama anda. Akibatnya, terlalu penting untuk menerima penghargaan penyedia hos web dengan harga diri. Mudah-mudahan, panduan ini akan memberi anda gambaran tentang apa yang harus dielakkan dan perkara yang perlu dipeluk apabila mencari pembekal hos web.

Terima kasih kerana berhenti !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me