A legjobb „ingyenes” víruskereső szoftver (2020)

Noha azt gondolhatjuk, hogy az ingyenes víruskereső szoftverek jelenlegi választása lehet a legjobb dolog a földön a burgonya hámozása óta, vannak olyan online helyzetek, amelyekre Nem megfelelő.


Őszintén szólva, ha bármi olyan dolgot csinál, amely számít - például az online banki szolgáltatások, a kriptovaluták kereskedelme vagy bármi más, ami csapdába ütközve tenné életét - az isten kedvéért, próbáljon ki pénzt egy prémium AV termékre.

Nem annyira drágák, mint a gyalogságban maradt pénzügyi élet. A fizetett verziók szorosabb lezárást és gyorsabb frissítést biztosítanak mindenféle rosszindulatú programmal szemben, így tisztázzuk. Még az ingyenes AV szoftverek legjobbjai sem is nyújtják a fizetett verziók biztonságát.

De valószínűleg mindent meg akar hallani az ingyenes cuccokról. Olvass tovább.

Fizetni vagy nem fizetni

Pay_No-PaySzóval, mit kell tennie egy webes felhasználónak? Ingyenes vagy fizetett? További információra van szüksége, kérem! Oké, húzzunk egy kicsit ezt a vitát, mielőtt belekezdenénk az ingyenes AV-ajánlásainkba. Íme néhány hátrány, hogy nem fizet.

Kizárólag nem kereskedelmi felhasználásra: Ez nem meglepő, de a legtöbb ingyenes ingyenes AV szoftver termék a prémium termék lecsupaszított verziója, amely pénzbe kerül..

Az ingyenes verzió gyakran személyes használatra korlátozódik, ami azt jelenti, hogy az üzleti rendszerben nem szabad elsődleges védelmi eszközként használni. Ha valóban meg akarja védeni vállalkozását, akkor szüksége van a kereskedelmi biztonsági csomagban rejlő védelemre. Ne aggódj. Igen, pénzbe kerül, de levonható költség.

antivírus ingyenRobusztus tulajdonságok: Figyelembe véve azt a véleményünket, amelyet az ingyenes AV-csomagokról szólott, amelyek a prémium termék könnyű változatai, mondhatjuk, nem szabad felháborítanunk, ha megtudjuk, hogy több szolgáltatást kap, ha fizet értük..

A szállítótól függően számíthat arra, hogy a védelem megfizetése a rosszindulatú programok ellenőrzésével, a tűzfalakkal kapcsolatos különféle frissítésekkel jár, és általában nagyobb eséllyel akadályozza meg a rossz fiúk és a férfiak számára az eszköz veszélyeztetését.

Jobb támogatás: Egy másik terület, ahol az ingyenes AV szoftverek általában elmaradnak, a technikai támogatás rendelkezésre állása és minősége. Ez nyilvánvalóvá válik, amikor először próbál ki ásni egy csúnya spyware szoftvert a rendszeréből, és a műszaki támogatáshoz mindent megtesz, ha utal egy GYIK-rendszerre és egy szívélyes, "Sok szerencsét, haver!"

Állítsa le a Free-Bashing-ot

pénzt megtakarítaniMostanra az olvasóközönség intelligensebb tagjai elgondolkozhatnak: „Mi a fenébe vagy olyan nehéz a szabad szoftvereknél, ha éppen azt ajánlja, hogy melyiket használjuk? Nemrég esett a fejedre?

Lassan kihűl. Valójában úgy gondoljuk, hogy vannak nagyon csodálatos ingyenes AV termékek kint.

A legjobbak között nemcsak félelmetes eszközök vannak a meglévő rosszindulatú programoktól való megszabaduláshoz, hanem valós idejű védelem az adathalászat, a lándzsás-adathalász, a ransomware, a trójaiak, a „botok” és egyebek ellen. Ez a jóhiszemű, minőségi kiberbiztonság nulla költséggel. Ott. Azt mondtuk. Az ingyenes AV szoftver jó. Most boldog vagy?

A független tesztelés kulcsfontosságú

Azt hittem, hogy teljesen ingyenesValójában nagy rajongók vagyunk a független antivírus tesztelő laboratóriumoknak. Itt nem folyik payola. Igen, a biztonsági társaságok fizethetnek a termék felülvizsgálatáért, de nincs ígéret arra, hogy a megállapítások kellemes lesznek.

Az intelligens vállalatok elkészítik ezeket a részletes jelentéseket, amelyeket szintén rendszeresen közzétesznek a nyilvánosság számára, és felhasználják termékeik fejlesztésére. Míg a tesztelésre benyújtott szoftver általában a prémium verzió, a piszkos kis titok az, hogy még az ingyenes AV szoftverek is teljes körű védelemmel vannak felszerelve.

A cég azt reméli, hogy szeretni fogja az ingyenes verzió működését, és rajongó rajongóvá válik, aki végül úgy dönt, hogy frissíti zászlóshajó-kínálatát számos hozzáadott funkcióval.

A lényeg az, hogy ha látja, hogy egy eladó terméke megjelenik ezekben a laboratóriumi jelentésekben, ez jó jel, hogy egy komoly iparági szereplő. A laboratóriumi tudósok túl elfoglaltak ahhoz, hogy idejüket olyan termékekre pazarolják, amelyek soha semmit sem fognak összegezni. Mindent elmondtunk, hogy ezt mondjuk.

Az ingyenes AV szoftverek kiértékelésének egyik lépése az volt, hogy átolvassa ezeket a jelentéseket. Ha egy laboratórium úgy gondolja, hogy érdemes szimatolni, meghallgatjuk azt, amit mondanak az első vélemény kialakításához.

���� Ha többet szeretne megtudni, nézd meg az összes antivírus-tesztelés nagy daddy királyát - AV TEST ����

8 Kiváló ingyenes víruskereső szoftver termék

További gond nélkül, lépjünk fel az általunk javasolt hét ingyenes AV termék listájába, valamint a legjobb három fizetett biztonsági szoftver termék bónusz ajánlásaiba. Ha online dolgozik vagy napi kereskedést folytat, akkor ez mind szilárd, ingyenes választás.

# 1. Teljes AV

(Legjobb választás mindenhol - Védje meg magát mindentől)

Az első helyen érkezik a Total AV. Két oka van annak, hogy miért helyeztük ezt a választást a lista tetejére. Az első a sebességre csökken, a legtöbb ingyenes víruskereső megoldás sok memóriát igényel, a Total AV viszont könnyű és a háttérben fut..

A második lehetőség csak a funkcionalitás. A tipikus antivírusszinten túlmutat, biztosítva az adware, malware, spyware, ransomware állandó ellenőrzését. Még egy távoli tűzfalat is tartalmaz a további biztonság érdekében.

Kompatibilis mindennel

A teljes AV működik minden eszközén. Telefonja, akár android, akár iOS, akár a CPU.

Jelszókezelő és lopásvédelem azonosítása

Ez nagyszerű, ha van. A szokásos jelszókezelő bárhol évente 30-80 dollárt kereshet, és azonosíthatja a lopás elleni védelmet. A TotalAV mindkettőt tartalmazza a profi verzióban, amely évi 100-150 dollárt takaríthat meg Önnek.

Az TotalAV az egész mester a védelem nélküli számítógép-felhasználó zökkenőmentes átváltásáról vírusellenes számítógép-felhasználóra. Az utóbbira való átállás fontos.

Ezt úgy teszik, hogy a felhasználói felületet rendkívül intuitívvá teszik, és biztosítják, hogy szoftvereik azonnal eltávolítsák a rosszindulatú programokat. A TotalAV ügyfélszolgálati csapata szintén a vírusvédelmi támogatási csoportok csúcsán helyezkedik el, és bármilyen felhasználót segíthet a felmerülő problémákban, vagy csak segíthet bárkinek a szoftver használatának megkezdésében.

A TotalAV másik fantasztikus aspektusa, amelyet érdemes megemlíteni, az ő bevezető árak. A használat első évében teljes értékű árat kaphat.

Összességében nagyszerű választás nemcsak az AntiVirus számára, hanem az egész körüli védelmet is.

# 2. AVAST Free

(Nem, ez nem olyan, mint a kalóznap)

Mindig szeretnénk követni az AVAST gépelését a „barátok” kifejezéssel, de megpróbálunk tartózkodni. Hoppá. Túl késő. Minden viccet leszámítva, ez a legjobb választás a polcon, mint az elf-on-polcon, ingyenes védelem a rossz dolgok ellen.

Nagyszerű jelentések és tesztelés, valamint rengeteg bónusz funkció, ami katapultálja azt a csomag feje ajánlásaink közül. Az egyetlen igazi hátránya, hogy a jelszókezelő funkciói nem olyan robusztusak, mint szeretnénk. Az ítélet: rosszabb is lehetne, de jobb lenne nehéz.

# 3. AVG Antivirus

(Még mindig a játékban)

Az AVG az ingyenes AV-háborúk veteránja. A tervezés és a felhasználói felület legújabb frissítései ezt nem változtatják meg. Még mindig megbízhatóan választható az online védelem. A tesztelő laboratóriumok ugyanúgy szeretik az AVG-t, mint mi.

A rosszindulatú programok észlelése nagyszerű, és beleszeretünk a plugin szolgáltatásba, amely megmondja, hogy egy webhely rosszindulatú-e vagy sem. Az egyetlen hátrány, hogy a kezdeti vizsgálat elvégzése örökkévalóba kerül (ami valójában jó dolog), és az adathalászat elleni küzdelem nem volt olyan erős, mint amire számítottunk. Átfogó, Az AVG továbbra is szabad választás ingyen AV szoftver.

# 4. Bitdefender

(Ellentétben a funkcióval terhelt)

Emlékszel vissza, amikor megemlítettük, hogy egyes vállalatok hogyan használják pontosan ugyanazt az alapbiztonságot az ingyenes verzióban, mint a fizetett? Íme egy példa erre az ötletre. A probléma az, hogy az ingyenes verzióban hiányzik a fizetett Bitdefender minden hasznos tulajdonsága.

Ha azonban mindennapos alapvető védelmet keres az online futó uglásokkal szemben, és harangok és sípok nélkül képes élni az életét, ez egy szilárd termék, amely a legnagyobb adathalászat elleni pontszámot hozta létre. Ha már rendelkezik a Windows szabványos biztonságával, ez egy nagyszerű kiegészítő.

# 5. Ellenőrizze a ZoneAlarm pontot

(Meh ... vannak jó és rossz is)

Annak ellenére, hogy a tiszteletre méltó Kaspersky vírusvédelmi márkanév egyes részeit engedélyezte, a ZoneAlarm vegyes csomagban kínál biztonsági hatékonyságot. Egyrészt a tűzfal mindkét irányban nagyszerűen működik, és valódi nyugalmat kínál.

Másrészről, erre a termékre független laboratóriumi tesztek nem készültek. * Megrázás * Egy dolog, amit észrevettünk, az adathalászat elleni funkciók hiánya volt, amit elég nagy dolog kihagyni. Olyan, mint egy autó eladása kormánykerék nélkül. Nem rossz választás, ha nincs szüksége átfogó biztonsági csomagra.

# 6. Cybereason RansomFree

(A biztonság egy másik rétege)

A Cybereason fokozza a lézeres élességet a rosszindulatú programok támadásainak egyfajta típusán - a ransomware-nél. Ekkor kerül be a rosszindulatú szoftver a számítógépre, és lezárja azt, így használhatatlanná teszi azt, amíg nem fizet díjat (váltságdíjat) a kiadásért.

Ha vannak adatok vagy fontos fájlok a helyi gépen, ez katasztrofális behatolás lehet. A tesztelés vegyes zsák volt. A termék jól teljesített a valós váltságdíj-támadások ellen, de aztán nem találta meg a szimulált verziókat.

Ennek ellenére a dolog ingyenes, és legalább egy védelmi kísérletet kínál a számítógép túszként való elkerülése ellen. Nem bánthatott semmit.

# 7. Kaspersky Lab

(Ismét az oroszok - ó, én!)

Csináljuk ezt az útból. Az oroszokkal való kapcsolatok folytonos szorgalmazásakor a Kaspersky Labs-ot belevetették a keverékbe, de semmi bizonyítékát nem láttuk, ezért továbbra is hangsúlyozni fogjuk, hogy ez a termék független tesztelők által elért legmagasabb pontszámot kap..

Az ingyenes verzió csak a számunkra megfelelő teljesítményt nyújtott a rosszindulatú programok ellen a tesztelés során, bár nagyszerű volt a szimatolás és az adathalász kísérletek kiküszöbölése érdekében. A fejlett termékek nem tartalmaznak fejlett funkciókat vagy közvetlen műszaki támogatást. Csak a sziklaszilárd szövetséges a rossz számítógépes dolgok elleni folyamatban lévő csatában.

# 8. Sophos Home

(Üzleti védelem otthoni használatra)

A Sophos már régóta a kerítés üzleti oldalán dolgozik, soha nem fordított figyelmet a fogyasztói piacra. A Sophos otthon az ő első vállalkozás erre az új területre és azt mondhatnánk, hogy sikeres lépés volt.

A Kaspersky-hez hasonlóan a független laboratóriumok eredményei is lenyűgözőek voltak, különösen a rosszindulatú programok elriasztása és a tiszta, ügyes felület felkínálása érdekében. Saját tesztjeink eredményei nem voltak annyira lenyűgözőek, de nem voltak elég rosszak, hogy az ajánlást meghúzzuk.

3 méltó fizetett vírusvédelmi termék

Ne lepődj meg, ha ugyanazokat a neveket látja az ingyenes AV-szolgáltatók listáján, amelyért fizetnek. Mint már említettük, az ipar legtöbb vállalata csalásként használ ingyenes verziókat, hogy végül frissítse a fizetett platformot.

Semmi baj van ezzel. Csak el kell döntenie, hogy a védelem iránti igény meghaladja-e azt, amit ingyen kap.

Itt van a három fizetett AV-termék, amelyet kiemelkedőnek tekintünk. Miért három? Miért ne?

# 1. Bitdefender Antivirus Plus (39,99 USD / év)

A nevét élve minden bizonnyal nem csupán antivírusvédelem érhető el ezzel a kiskutyával. Ide tartoznak még egy jelszókezelő, edzett böngésző, biztonságos törlés, ransomware védelem és még sok más.

Hiányzik a tűzfal, a spam védelem és a szülői felügyelet. Valószínűleg évente 24 dollárért fogja megtalálni a szabad piacon, amely védelmet nyújt egy eszköz számára. Lenyűgöző teljesítmény a laboratóriumi tesztekben és a gyakorlati tesztekben is, bár kissé kevésbé hatékonynak találtuk a rosszindulatú programok blokkolásában, mint a tudósok. Egy kis pénz a sok védelemért.

# 2. Kaspesky Anti-Virus (59,99 USD)

Nem csak mi énekeljük Kaspersky dicséretét. Ezt a terméket független laboratóriumok dicsérték és még a a szerkesztő választása olyan rangos webhelyeken, mint például a PC Magazine, tehát nem félünk attól, hogy hangot adunk a pozitív kórusnak.

Különösen figyelemre méltó a Rendszerfigyelő funkció, amely szemmel tartja a rosszindulatú magatartást azáltal, hogy bármi megmozdul az interneten. Noha nem reklámozzák mint ransomware-terjesztőt, alapvetően ugyanaz. Javasolt MSRP-je közel hatvan dollár, ám ennek körülbelül felére kereskednie kell a kiskereskedőkön.

# 3. McAfee AntiVirus Plus (59,99 USD)

Talán a legjobb üzlet. Egyetlen előfizetés, amelyet 19,99 dollárért találhat évente, minden Windows, Android, macOS és iOS eszköz számára védelmet nyújt Önnek, vagy bármelyik családtagjának..

Ez annak elismerése, hogy a háztartásoknak már nincs egyetlen asztali számítógépük, amelyen keresztül hozzáférnek az internethez. De működik? A McAfee már jó ideje elismerte a számítógépes bajok elleni küzdelmet, jó indokok miatt. Általában jól teljesítettek mind a tesztelésünkben, mind a független laboratóriumokban.

Alsó vonal

Nem pazaroljuk az idejét azzal, hogy megismételjük azokat az okokat, amelyek közül választhat az ingyenes vagy a fizetett AV szoftver között. Az utolsó pont, amelyet szeretnénk felhívni, az ki kell választania az egyiket vagy a másikat ha jelenleg nem védett. Hidd el nekünk - a rossz fiúk végül elkapnak téged, és amikor megteszik, akkor azt kívánjátok, hogy meghallgassák a tanácsunkat. Sok szerencsét odakinn!

Is…

Ha az online biztonság aggodalomra ad okot, akkor határozottan javasoljuk, hogy olvassa el a legjobb VPN-eket, és szerezzen magának egy magas színvonalú jelszókezelő rendszert..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me