A legjobb jelszókezelők 2020-ban

Ahelyett, hogy a cikk legnagyobb rögtönzött következtetéseire megosztanánk a legnagyobb tanácsadást, mentsük először az útból. Ha még nem teszed meg, azonnal vásároljon és használjon jelszókezelőt.

Oké, megvárhatja, amíg el nem olvassa ezt a cikket, hogy megtudja, melyik a legjobb, de megkapja az ötlet? Rendkívül fontos! A mai számítógépes bűnözők nem jelentnek olyan kisebb kellemetlenségeket, mint például az aranyhal, aki megrontja a lábujjait.

Ezek a srácok és a galák olyan cápák, amelyek egyetlen harapással eltávolítják a lábad. A hackerekkel szembeni legjobb védelem a világszínvonalú jelszavak létrehozása és használata, és a következő alkalmazások segítenek Önnek ezt megtenni.

Mi a Heck a Jelszókezelő??

Tisztában vagyunk azzal, hogy lehet, hogy még a magától értetődő kategóriacím ellenére sem tudják, hogy pontosan mit csinál egy jelszókezelő. Semmi gond. Azért vagyunk itt, hogy mindent kristálytiszta legyen.

Először egy kis apróságok arról, hogy mi a jó jelszó. Itt egy tipp. Nem tartalmaznia kell gyermekeinek vagy háziállatainak nevét - valójában egyáltalán nem hasonlíthat egyetlen angol szóra sem. Ezek túlságosan egyszerűek a jelszó-kitaláló szoftverek feltöréséhez.

A legtöbb online biztonsági szakértő azt mondaná, hogy használjon legalább hat-nyolc karakter hosszúságot, bár néhányuk akár 16-os is lehet, és ügyeljen arra, hogy tartalmazzon nagy- és kisbetűket, valamint speciális karaktereket, hogy valami ilyesmire nézzen ki: Hgs3 @ 4j55nKX! Sl . Nézze meg, hogy ezt nehezebb megtörni, mint a „bobscomputer” lenne?

Akkor az a probléma válik, hogy nincs elme Raymondhoz Esőember emlékszik az összetett bejegyzésekre minden használt online tulajdonságnál, amelyhez jelszó szükséges.

… Itt jön a jó jelszókezelő. Ezek közül a legjobban segít létrehozni és rendszeresen megváltoztatni a jelszavakat, amelyeket egy magán a szoftverben tárolt virtuális “zárolódobozban” tárolnak. ��

A kezelő szinkronizálja magát az összes használt eszközön. Csak annyit kell tennie, hogy emlékszik egyetlen jelszóra - az, amely lehetővé teszi a jelszókezelőbe történő belépést.

Böngészés közben a kezelő kitölti a jelszavakat a webhelyekhez automatikusan, lehetővé téve a vidámságot, és SOKKAL kevésbé kiszolgáltatottá téve az internetet.

Az értékelési folyamat

Menjünk mélyebben arra, amit kifejezetten keresünk a jelszókezelők összehasonlításakor. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az alapokat, amelyeket a legjobb szoftvertermékek alapvető elemként nyújtanak:

 • Biztonságos adatok a felhőben, a számítógépen vagy a mobil eszközökön
 • Alkalmazza a széles körben használt titkosítás leghatékonyabb formáját
 • Jön csomagok a Windows, a MacOS, az Android és az iOS számára
 • Ingyenes lehetősége van, de a maximális haszonért fizetnie kell valamit
 • Korlátlan telepítés több eszközre egy fiók alatt
 • Korlátlan számú jelszó

Egyéb figyelemre méltó tulajdonságok, amelyeket néhányon találtunk, de nem minden terméknél adatsértési figyelmeztetések és két tényezős hitelesítés (ez jó dolog - később).

Mások túlmutatnak az alapvető jelszókezelésen, és tartalmaznak egy helyet a gyakran használt információk, például hitelkártyák és személyes adatok biztonságos tárolására. Ennek az az előnye, hogy biztonságosan és gyorsan kitöltheti azokat a dolgokat, amelyeket sokat használ az űrlapok online kitöltésekor.

Igen, az a fő jelszó, amelyet említettünk? A tesztelt termékek egyike sem teszi lehetővé, hogy elfelejtse, de bizonyos esetekben visszaállíthatja.

Ha Ön olyan fajta ember, aki gyakrabban használja az „elfelejtettem a személyazonosítóomat” és az „elfelejtettem a jelszavam” gombokat, mint amikor alsóneműt cserél, akkor a jövőben előfordulhat, hogy a viselkedése valamilyen módon módosul. Ne aggódj. Ez jó dolog.

A show-val!

Menjünk rá, és tárjuk fel a legjobb jelszókezelőknek szóló ajánlatainkat a piacon.

(Mellesleg, ha kíváncsi a listán lévõ utolsó funkcióra - biometrikus bejelentkezés -, ez nagyon jó. Talán még James Bond cucc is. Itt használhat egyedi személyes azonosítókat, például a hangját vagy az ujjlenyomatát a bejelentkezéshez). a szoftver.)

# 1. 1 Jelszó (Free3 Ingyenes hónap olvasóink számára ✨)

(Show in Best - err - Összességében)

 • Költség: $ 35.88 / év
 • Platformok: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Ingyenes verzió korlátozása: 3 hónapos ingyenes próbaverzió korlátlan számú eszközzel
 • 2FA: Igen
 • Böngésző-bővítmények: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrikus bejelentkezés: Arc azonosító, Érintő azonosító iOS-en & macOS, a legtöbb Android ujjlenyomat-olvasó

Előnyök

 Az utazási mód megakadályozza, hogy a „férfi” láthassa személyes adatait a nemzetközi utazás során.

CONS

Lehet, hogy egy kicsit olcsóbb

Az 1Password kizárólag Apple alkalmazásként kezdte meg az életét, de az évek során a legtöbb operációs rendszerre kibővült, és a funkcionalitás hatalmas javulását látta. 1A jelszó most megjelent kompatibilis az operációs rendszerek csaknem 98% -ával, amelyek az eszközökben léteznek világszerte.

Miután kipróbálta a szolgáltatásokat, nagyon gyorsan észreveszi, hogy az 1Password sok időt és erőforrást fektetett a szolgáltatásaiba minden ügyfelük érdekében - akik bármilyen szolgáltatási szintet elérhetnek az ügyfélszolgálathoz a nap 24 órájában, A hét minden napján, egész évben. Az áthatolhatatlan védelmet, a robusztus funkcionalitást és a zökkenőmentes felületet úgy tervezték, hogy az 1Password valósággá váljon prémium szolgáltatás.

Tehát ne számítson egy ingyenes verzióra, kivéve az ingyenes próbaverziót, mert ez nem egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek korlátozzák a szolgáltatást. Vagy feliratkozol, megkapod az összes biztonsági funkciót, és elképesztő támogatást kapsz, vagy semmit sem kapsz, és semmit sem kapsz - ami nem rossz, csak néhány ember számára nem ideális.

Általában az 1Password mindenkit biztosít 30 napos ingyenes próbaverzió, hanem azért, mert Adatvédelem Ausztrália nagyon szereti az 1Password-t ❤️, exkluzív ajánlatot kaptunk nekünk. Az Privacy Australia minden olvasója kap egy a 3 hónapos ingyenes próbaverzió csak 2019. október 9-ig (Kattintson ide, hogy azonnal megkapja).

Mindez azt mondta, Az 1Password a trónon áll, hogy az egész világon a legjobb jelszókezelő. Itt megtekintheti a teljes 1Password-áttekintést.

# 2. Dashlane

(Új, továbbfejlesztett és jobb, mint korábban)

 • Költség: $ 40 / év
 • platformok: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, watchOS
 • Ingyenes verzió korlátozása: Egy eszköz
 • 2FA: Igen
 • Böngésző beépülő modulok: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrikus bejelentkezés: Face ID, Touch ID iOS rendszeren, a legtöbb Android ujjlenyomat-olvasó

Előnyök

 Azonnal változtasson meg egy csomó jelszót.

CONS

Kicsit drágább, mint mások.

A 2012-ben eredetileg kiadott Dashlane az évek során néhány növekvő fájdalomon ment keresztül, és a cég mérnökei folyamatosan haladtak a próbálkozásokon és hibákon keresztül, aminek látszott. Most nem számít.

Dashlane a jelszókezelő ajánlásaink listájának teteje közelében helyezkedik el mint a második legjobb választás. Miért? Néhány jó ok.

Először is, a Dashlane szinte minden területen javult, az utóbbi időben, amikor megnéztük. Nem csak a böngésző támogatásának komoly frissítését - az összes nagyot képviselteti magát -, hanem ugyanolyan jól működik, mint egy asztali, felhő vagy mobil megoldás, valóban csodálatos felhasználói felülettel.

A Dashlane használatával NEM fog eltévedni vagy összetéveszteni. Évente 40 USD-ért a fizetett változatért kissé elhalaszthatja az ára. Bízzon bennünk, ha első alkalommal képes adatsérülés miatt tömegesen megváltoztatni a jelszavakat, akkor egy boldog lakóautó lesz. Nézze meg a teljes Dashlane-áttekintést itt.

# 3. LastPass

(Pretty Darn Good too is)

 • Költség: 24 USD / év
 • Platformok: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, watchOS
 • Ingyenes verzió korlátozása: korlátozott jelszómegosztás és két tényezős hitelesítés
 • 2FA: Igen
 • Böngésző-bővítmények: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon, Opera
 • Biometrikus bejelentkezés: Arc azonosító, Érintő azonosító iOS-en & macOS, a legtöbb Android & Windows ujjlenyomat-olvasók

Előnyök

 Szilárd kialakítás és teljesítmény kiváló áron.

CONS

Vannak, akik inkább az valódi asztali telepítést részesítik előnyben, amely nem létezik.

Azt fogjuk mondani, hogy a LastPass és a Dashlane között csak egy törpe távolság van, amikor a minőség, a szolgáltatások, a könnyű konfiguráció és a támogatás.

Úgy tűnik, hogy a LastPass ingyenes verziója kevesebb szolgáltatással rendelkezik, mint a Dashlane, és a fizetett változat is észrevehetően olcsóbb, évente 24 dollárral.

Azok számára, akik szeretik az életet a felhőben, ez a termék nem igényli letöltést vagy telepítést; teljes mértékben elérhető egy webes felületen és a böngészőbővítményekön keresztül.

Ha csak évi 24 dollárt akar fizetni, de nem többet, akkor a LastPass az Ön választása, és úgy gondoljuk, hogy elégedett lesz vele. Ha viszont fel tudod fizetni a 40 dolláros Dashlane-költséget, amely magában foglalja mindazt, amit a LastPass kínál, és egy kicsit többet is - ó, csavarja be - e két között nincs rossz választás. Itt megtekintheti a teljes LastPass áttekintést.

# 4. NordPass

(Új, karcsú szolgáltatás egy tapasztalt márkától)

 • Költség: $ 35.88 / év
 • Platformok: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Ingyenes verzió korlátozása: Egy eszköz
 • 2FA: Igen
 • Böngésző-bővítmények: iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Edge
 • Biometrikus bejelentkezés: Ujjlenyomat (az alkalmazható eszközökön)

Előnyök

 Kiváló ügyfélszolgálat
 Csúcsminőségű biztonság

CONS

Lehet drága
Csak az ujjlenyomat-biometria érhető el

A Nord cég (a Nords?) Egy kicsit régi háztartási név az online biztonsági világban. Egyszerűen fogalmazva: ezek a leginkább tiszteletben tartott nevek a VPN-világban. A jelszókezelő szolgáltatásaik ezt a rekordot teljesítik.

A biztonság, ahogy elvártuk, csúcsminőségű. A csúcskategória-titkosítás, a biometrikus hitelesítés és a nulla ismeretű architektúra (sokkal okosabb rendszer, mint amilyennek hangzik) mindegyike kombinálja a biztonság szigorítását, mint a Fort Knox-nál..

Ez is könnyen kezelhető, és a szolgáltatásban valójában nem találunk olyat, ami megtalálható lenne. Könnyű intuitív élményt nyújt a natív operációs rendszer alkalmazások és böngészőbővítmények segítségével, amelyek véleményünk szerint a jelszókezelő lényegét képezik.

Azon ritka tapasztalatok alapján, amelyekkel probléma merül fel, díjnyertes ügyfélszolgálatuk a nap 24 órájában elérhető.

Ha tényleg csavart a karunkkal, hogy kiküszöböljön egy hibát, az ár szem előtt tartja a figyelmet. Nem túl nagy drága, de ott van, tehát nagyon elkötelezettnek kell lennie a jelszavad biztonságával, hogy igazolja azt..

Van is az a tény, hogy a NordPass csak az ujjlenyomat-biometrikus adatokat szolgáltatja, ami fájdalmat okozhat az eszközökön, ahol ez nem alkalmazható.

Akárhogy is, fantasztikus szolgáltatás, kiváló böngészőbővítményekkel, amelyeket ajánlunk. Ugyanakkor tovább tudná emelkedni a rangsorban, ahogy idővel használjuk.

# 5. Keeper

(A legjobb olcsó lehetőség a jelszóvédelemhez)

 • Költség: 25,49 USD / év (Rendszeres 30 USD / év)
 • Platformok: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Ingyenes verzió korlátozása: Egy eszköz
 • 2FA: Igen
 • Böngésző-bővítmények: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrikus bejelentkezés: Arc azonosító, Érintő azonosító iOS-en & macOS, Windows Hello, a legtöbb Android ujjlenyomat-olvasó

Előnyök

 Kiváló kialakítás és erős biztonsági szolgáltatások.

CONS

A drága oldalon tekintve a gyenge űrlap-kitöltő képességet stb

A Keeper egy remek jelszókezelő, aki úgy döntött, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonság nyújtására összpontosít.

A nyugalom kompromisszuma néhány kellemetlenség, az egyik a jelszavak tömeges megváltoztatásának képessége. Másik lehetőség, hogy egy egyszerű négyjegyű tű segítségével nem juthat be a mobilalkalmazásba.

Hacsak nem használ valamilyen biometrikus bejelentkezést, be kell írnia a teljes fő jelszó minden alkalommal. Fel kell tennie magának egy kérdést.

Biztonságban érzi magát? Nos, te, punk?

Sajnáljuk, egy pillanatra a Dirty Harry vonalú világába sodródtunk ... Vissza a valósághoz.

Ha a biztonság minden áron, vagy évente 30 dollár, fontos az Ön számára, a Keeper lehet a megoldás.

# 6. Enpass

(Ha szereted a funkcionális - és semmi mást)

 • Költség: 9,99 USD (egyszeri díj)
 • Platformok: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Ingyenes verzió korlátozása: 20 elem (csak mobiltelefonra)
 • Két tényezős hitelesítés: Nem
 • Böngésző-bővítmények: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Biometrikus bejelentkezés: Érintse meg az azonosítót iOS rendszeren & macOS, Windows Hello, a legtöbb Android ujjlenyomat-olvasó

Előnyök

 Nincs folyamatos díj.

CONS

Funkcionálisan megegyezik a LastPass ingyenes verziójával.

Összehasonlítva az eddig áttekintett termékekkel, Az Enpass alku: ingyenes az asztali verzió számára és egyszeri díj (9,99 USD) a mobiltelefonok használatáért.

Nyilvánvaló, hogy egy ilyen kedves üzletért nem fogja megszerezni az összes ügyes funkciót, csengőt és sípot, ami másoknak esetleg megvan. Egy esetben - kéttényezős hitelesítés - nem kapsz olyasmit, ami elég kritikusnak tekinthető az erőteljes online biztonság szempontjából.

Mivel a jelszókezelő ipar, mint sokan mások, folytatja őrült rohanását a felhőtárolási és előfizetési tervek felé, az Enpass inkább a régi iskolát indítja. Bár a helyi adattárolásra való összpontosítás ronthatja az azoknak a stílusát, akik mindig az új technológiai fejlesztésekre törekszenek, bárki elkísérli az online személyes adatok közzétételét, valószínűleg tetszik az Enpass.

Könnyű a szolgáltatásokon, de ha csak olyasmit akar, ami néhány jelszó kezelése az Ön számára, akkor ez a termék lehet a válasz.

# 7. Zoho Vault

(Egy másik, megdöbbentő megoldás)

 • Költség: Ingyenes kiegészítő szolgáltatás
 • Platformok: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Ingyenes verzió korlátozása: Nincs megosztás
 • 2FA: Igen
 • Böngésző-bővítmények: Chrome, Firefox, Safari
 • Biometrikus bejelentkezés: Érintse meg az azonosítót iOS-en, a legtöbb Android ujjlenyomat-olvasóval

Előnyök

 Nem üzleti személyek számára teljesen ingyenes.

CONS

Problémái vannak a Google bejelentkezésével.

Ha Ön vagy a vállalata már előfizetője a Zoho vállalati eszközök készletének, akkor a Zoho Vault felhasználhatja ingyenes kiegészítő szolgáltatás.

Ha ez egy remek jelszókezelő, amelyet keres, ez tökéletes megoldás lehet. Csak tudd, hogy egy egyenes összehasonlításban ez nem méri a kedvenceinket, például a Dashlane és a LastPass. Figyelemre méltó hiányzó jellemzők magában foglalja a jelszó megváltoztatását és a személyes adatok űrlap kitöltését.

Nincs dolgunk a világon Zoho Vault ellen. Ingyenes, és ha erre törekszik, akkor folytasd a rossz éneddel. A valóság az, hogy minél többet érhet el a LastPass ingyenes verziójának funkcióival.

Az egyik dolog, amelyet ez a jelszókezelő kínál, és amely olcsóbb, és az a képessége, hogy négy vagy annál kevesebb család megosztja a jelszavakat.

# 8. RoboForm

(Mint a RoboCop - Old and Cranky)

 • Költség: $ 20 / év
 • Platformok: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Ingyenes verzió korlátozása: Egy eszköz
 • 2FA: Igen
 • Böngésző-bővítmények: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Opera
 • Biometrikus bejelentkezés: Arc azonosító, Érintő azonosító iOS-en & macOS, a legtöbb Android & Windows ujjlenyomat-olvasók

Előnyök

 Olcsó és ... uh ... olcsó.

CONS

Ha intuitív dizájnt keres a mai megkülönböztető online szörfösökhöz, akkor is keresse. Nem fogja megtalálni itt.

A RoboForm először jelenik meg a helyszínen 1999-ben. Szinte minden ujjával és lábujjával szükséged lenne erre a magasra, ami technológiai szempontból gyakorlatilag őskori. Noha a prémium verzió mérsékelt ára 20 USD / év, ez egy másik eset, ha kevesebbet kapunk, mint a két legjobb ajánlásunk ingyenes verziója..

Noha az űrlapok kitöltése és a böngésző hitelesen teljesít, az operációs rendszer támogatása megfelelő, A RoboFormnak komoly átalakításra van szüksége, mielőtt készen állna a versenyre az iparág vezetőivel.

A langyos ajánlásunk ellenére a RoboForm az ormtól egészen az alapjait végzi: korlátlan jelszavakkal, automatikus kitöltéssel, felhő biztonsági mentéssel, több eszköz szinkronizálásával, biztonságos tárolással és azzal a képességgel, hogy vészhelyzeti hozzáférést biztosítson egy másik RoboForm felhasználóhoz.

Felhőre vagy felhő nélkül

Lehet, hogy észrevette a cikk valamelyik tartalékát, nem tudjuk pontosan hol, megemlítettük, hogy az egyik termék (1Password) lehetőséget kínál a jelszavak helyi tárolására. Úgy hangzik, 1995, igaz? Vicces az, hogy ennek a forgatókönyvnek valójában van egy kis biztonsági előnye.

Ez azt jelenti, hogy minden adatát és jelszavát minden használt eszközön tárolja; egy harmadik fél, például a Dropbox lehetővé teszi az eszközök közötti szinkronizálást. Ez nem a leginkább felhasználóbarát megoldás, de ha tudatában vagy a hiperbiztonsággal…

Az alternatív modell, amelyet a kedvencünk, a Dashlane, a LastPass és még néhány másik cég is átfogott, az adatokat a felhőben tárolja a legfejlettebb titkosítási technológiával..

Mégis, hogy szeleteljük is, az a valóság, hogy a felhőalapú szolgáltatásokat a hackerek áthatolhatják, és a jelszavak veszélybe kerülhetnek. Ez nem azt jelenti, hogy a helyben történő tárolás azt jelenti, hogy nincs lehetőség arra, hogy számítógépes bűnöző bajt okozzon.

Amikor az internetről van szó, abszolút mindent meg lehet veszélyeztetni támadni. Egy ponton el kell döntenie, hogy részt kíván venni a történelem egészének legbefolyásosabb médiaplatformján.

A végső szó a témában… egyelőre

Őszintén reméljük, hogy ezt a cikket nem hiába írták - legalább egy szegény schlub, aki ott van az interwebs-földön, elolvassa és elhatározza, hogy elkezdi használni a jelszókezelőt. Manapság hülye, ha nem akarom.

Ahogy a rosszindulatú programok támadásainak kifinomultabbá válása azt a pontot veszi igénybe, hogy a számítógépet a díj megfizetéséig használhatatlanná teheti (zsarolóprogramok), egyszerűen nincs értelme zavarni az online biztonságot. Létezik az a technológia, amely valóban erős jelszavakkal rögzíti a számítógépet és a személyes adatokat. Javasoljuk, hogy vegye igénybe ezt.

Remélem, hogy ez a cikk hasznos volt, ha igen, akkor határozottan meg akarja csúcspontot elérni a legjobb VPN szolgáltatások Ausztráliában is.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me