Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)

Contents

Műszaki áttekintések és összehasonlítások

Megvizsgáltuk a tíz legjobb ausztrál hosting szolgáltatót, hogy időt és pénzt takarítson meg.

adatközpont AusztráliábanA web hosting sokáig telt el a saját FTP-kiszolgáló felállítása és az egyes HTML-oldalak egyenkénti hozzáadása óta. A tárhely felállítása mostantól könnyebb.

Ennek ellenére a host szolgáltatók általában 2 kategóriába sorolhatók.

Azok, akik túlterhelni akarnak téged, és azok, akik nem. Mivel valószínűleg megtalálta ezt az oldalt a „legjobb webtárhely” keresésével, feltételezem, hogy ebben a második táborban vagy. ��


De először meg kell magyaráznom valamit.

Valószínűleg átnézi ezt a listát, és arra gondol, miért nem vett fel egyetlen ausztrál társaságot sem. Ennek okai egyszerűek - a nem Aussie-házigazdák kiszolgálói, támogatása és árazása csak jobb.

Ennek magyarázata egyszerű: a nagyobb vállalatok nagyobb infrastruktúrával rendelkeznek, így az ügyfelenkénti költség valójában alacsonyabb, és ezt átadják neked.

A második kicsit technikai jellegű. Ez körülbelül adatközpontok.

Az adatközpontokra hatalmas számítógépes gazdaságokra gondolhat, amelyek tárolják webhelyét. Ha az olvasó el akarja olvasni a tartalmat, nézd meg a feltöltött macskás videókat, vagy látogasson el vállalkozásának webhelyére, ahol fájlokat kell kérniük az adatközponttól.

Ahhoz, hogy tökéletesen tompa legyen, Ausztráliában nincs a legjobb adatközpont.

Ez az oka annak, hogy a válogatásaim többsége a tengerentúli adatközpontokra támaszkodik, a legnagyobb válogatásomat a legkorszerűbb szingapúri adatközponttal használom. Jól van, majombeszélgetés. Ugorjuk be ezt az áttekintést, és segít megtalálni a legjobb ajánlatokat. ��

A RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATING
1 SiteGround $ 3.95 / mo 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0.99 / mo 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2.95 / mo 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2.75 / mo 657ms ★★★★★
5 A2 tárhely $ 2.94 / mo 223ms ★★★★★

Mi az ausztráliai adatvédelem??

Adatvédelem Ausztrália hisz a digitális méltóság nagyon törékeny fogalmának megvédésének ünnepélyes megbízásában. Ez a küldetés sürgetõbb abban a pillanatban a társadalomban, amikor az emberek magánélete és adatai ostrom alatt állnak. Az adatok kompromittálása és behatolása folyamatosan fenyegeti a rosszindulatú szereplőket és a hackereket az egyéni, a vállalati és akár a nemzetállamok körében is.

Az ausztráliai Privacy szolgálatunk küldetése annak biztosítása, hogy a magánéletetek közötti különbség, amelynek olyan titkosnak kell lennie, amennyit csak akar, az Ön beleegyezése nélkül nem lép be és nem zavarja közönségét. Azt akarjuk, hogy minden ausztrál megértse az adatvédelem gyorsan fejlődő világát. Mivel e megértés nélkül a digitális szuverenitást nem lehet határozottan megvédeni.

William J. Ellis vagyok, és a Privacy Australia magjait 2008-ban Pekingben biztonsági elemzőként dolgoztam. Ez a cél az volt, hogy megkerüljük Kína tilalmát az olyan alapvető weboldalakon, mint a Wikipedia és a Facebook (a tilalom ma is folytatódik. sokkal nagyobb volumen és nehézkezes). Ezzel teljes egészében belementem a virtuális magánhálózatok homályos szabványaiba, és a Privacy Australia erre a problémára adott válaszomból csírázott..

���� Ausztráliai hosting vélemények ����

Nem akarjuk elárasztani Önt információkkal. Bár rengeteg információt szolgáltattunk, mindazonáltal egyszerűvé tettük őket. A házigazdáink numerikus besorolása erre a célra szolgál, mivel azonnali pillanatképet biztosít hierarchikus állapotukról.

Rangrendszerünk a kiválasztott gazdagépeket az ajánlások csökkenő sorrendjében helyezi el, kezdve a legfontosabb ajánlásokkal, majd a többiekkel. A szükségtelen információterhek további elkerülése érdekében csak az öt legfontosabb választást építettük be.

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

A legjobb web hosting szolgáltatások 2020-ban

Az alábbiakban felsoroljuk az öt legfontosabb ausztrál web hosting véleményt a költség, a sebesség, az ügyfélszolgálat és az üzemidő alapján.

1. SiteGround - Több mint 2 millió domain felkarolása

Ár - Havonta 3,95 USD
Átlagos működési ideje 99,95%
Átlagos töltési idő 713ms

SiteGround kiemelte magát a WordPress közösség egyik legnépszerűbb és legmagasabb minősítésű szolgáltatójaként. Az ausztráliai nyilvánvalóan egyetértenek az ítélettel.

Könnyű telepítés és telepítés ✅

Egyedi, házon belüli WordPress megoldásokat kínálnak, amelyek nagy sebességgel és biztonsággal bírnak, hogy webhelye a lehető leggyorsabb és biztonságosabb legyen. A SiteGround nemcsak a WordPress, mint a legszélesebb körű tartalomkezelő rendszer futószalagát használja. Eltekintve attól, hogy kiváló megoldás mind az új, mind a bevezetett WordPress projektekre, nem egy trükköt jelentenek.

Például magasan átalakított ügyfélszolgálattal rendelkeznek, amely hozzáértő, gyors és barátságos. Ezenkívül más versenyelőnyeik vannak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiemelkedjenek a tömegből.

Gyors sebesség, ingyenes SSL és frissítések ✅

Optimalizált tárhelytervei tartalmaznak olyan csúcstechnikát, mint például az automatikus frissítés, a beépített WP-gyorsítótárazás, a széles körben elterjedt és szétszórt tartalomszolgáltató hálózat (CDN), az egy kattintással történő átmeneti tárolás és a GIT verzióvezérlés. Megoldásaikat a házon belül építik be, rugalmasságot és hajlandóságot adva számukra, hogy ezeket a megoldásokat ügyfeleik igényeihez igazítsák..

Legjobb teljesítmény és támogatás ✅

Míg más szolgáltatók alacsony kezdeti és megújítási arányokat kínáltak, addig a SiteGround teljesítménye a sebesség, az üzemidő megbízhatósága és az erőteljes támogatás szempontjából sokkal jobb, mint bármi más, amit a házigazdák kínálnak. Vannak híresek, mint a a legjobb 24/7 támogatás az iparban annyira, hogy hivatalos „WordPress” által ajánlott tárhely-szolgáltatók.

A SiteGround a legalacsonyabb tarifákat is kínálja az összes olyan másodlagos hozzáadott szolgáltatáshoz, mint a megújítás, a Cloudflare védelem, valamint az ingyenes SSL.

2. Hostinger - a legjobb olcsó házigazda

Kezdve Havonta 0,99 USD
Átlagos működési ideje 99,1%
Az átlagos terhelési idő 389Kisasszony

Ha pénzt akar megtakarítani a webtárhelyen a minőség feláldozása nélkül, akkor a Hostinger keresése többé nem jelenti a megfizethetőség iránti keresést..

Míg a promóciós árazást széles körben elterjedt marketing taktikának tekintik, különösen az alacsonyan lógó gyümölcsök begyűjtésére szolgáló tárhelyiparban, a Hostinger mindazonáltal elsajátította ennek a stratégiának a művészetét, biztosítva, hogy az előnyök ugyanolyan mértékben befolyásolják őket, mint nekik..

Legolcsóbb házigazda a minőség feláldozása nélkül ✅

Hostinger ára általában ingadozik havi 0,99 és 2,15 dollár között félig rendszeresen. Az alacsony árengedmény teljes kihasználása érdekében 48 hónapra rögzítheti az árat. Ez lényegében 70 dollár alatti olcsó hosting szolgáltatást nyújt a felhasználó számára, ami nagyon figyelemre méltó.

Ha bármilyen tévhit vagy aggály merül fel azzal kapcsolatban, hogy szolgáltatásaik alacsonyabbak lehetnek az árképzés miatt, gyorsan tiltsa le ezt a fogalmat. Noha még mindig relatív újonc, a Hostinger teljesíti ígéretét.

A Hostinger az összes olyan alapvető funkciót biztosítja, amelyet a többi tárhelyszolgáltató kínál, de csodálatos árainak extra édesítésével. A hátránya, hogy nem kapja meg az összes vonzó kiegészítőt, amelyek minden tervhez tartoznak. Tehát Önnek felelnie kell egy csomag kiválasztása előtt áttekintenie annak a szolgáltatásoknak a körét, amelyre várhatóan szükség van.

Ingyenes domain regisztrációval ✅

A költség-haszon elõnyeken túl sok kockázati garanciát és védelmet is kínál: ingyenes domain használni, mellett ingyenes SSL védelem. Ráadásul továbbra is nagylelkű kapsz pénzvisszafizetési garancia 30 napra! És ez magában foglalja a legalacsonyabb szintű csomagot is.

A lényeg az, hogy a Hostinger nagyszerű választás, különösen, ha sok pénzt akar megtakarítani olyan gazdagéppel, amely továbbra is kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Profi tipp - További kedvezményes házigazdákat keres? Nézze meg az olcsó web hosting weboldalunkat Ausztráliában.

3. Bluehost - Legelismertebb házigazda, de kicsit drága

Kezdve Havonta 2,95 USD
Átlagos működési ideje 99,74%
Átlagos töltési idő 1.765ms

Ha szószervező gyakorlatot végezne, akkor az első dolog, amelyre valószínűleg eszébe jut a Bluehost kapcsán, az „egyszerű” szó.

A Bluehost többek között a használat egyszerűségével különválasztotta magát a csomagolástól. Ha van egy ismétlődő téma a pozitív online véleményekben, amelyeket a Bluehostről olvas, akkor az nyilvánvaló, hogy ez az egyik legjobb web hosting szolgáltatás kezdőknek.

A társaság egyértelműen megérti a kezdők fájdalmának pontjait, következésképpen meghaladta és meghaladta annak ellenőrzését, hogy a folyamat kevésbé zavaró-e az emberek számára, akik először készülnek a házigazdára..

1 Kattintson a Telepítés a WordPresshez és a Rengeteg útmutatás ✅ elemre

Számos dolog kölcsönöz a Bluehostnak ezt a sima vitorlázási minőséget. Interfésze és eszközei olyan intuitív szintre irányulnak, amelyet a kezdők megértenek és értékelnek. Az Kattintson egy kattintással a telepítési lehetőségre ami minden tervükben szerepel, óriási vonzerőt jelent azoknak az újoncoknak is, akik műszaki szempontból nem tudják megérteni a hagyományos telepítési eljárásokban részt vevő többlépcsős folyamatokat..

Bár a Bluehost sebessége jó, ennek ellenére hajlamos a késleltetésre és a késleltetésre a nagyobb webhelyeknél. Egy dolog azonban nem tagadható meg: nagyon kitartóak. Rendkívül képzettek a marketing és a reklámozás területén, tehát készítsen magadra, hogy hirdetései mindenütt megjelenjenek, amikor mindenütt felkeresik a webhelyüket.

65% kedvezmény az összes csomagból (de drága értékesítés) ❌

Az agresszív marketing eltekintve, versenyképes árazása a Bluehost másik vonzó aspektusa, amely vonzóvá teszi kezdőknek: Jelenleg 65% -ot kaphat az összes tervből. Mintha ez nem lenne elég, a BlueHost 100% pénz-visszatérítési garanciát is kínál. Ez ideális szabadúszóknak és bloggereknek, akik csak most indulnak, és rájönnek, hogy webhelyük bevételszerzése eltarthat egy ideig.

Ennek ellenére - a BlueHost megpróbálja kiszámolni téged, karját és lábát minden szolgáltatásáért.

4. HostGator Cloud Hosting - A legjobb felhő-tárhely áron

Kezdve Havonta 2,75 USD
Átlagos működési ideje 99,4%
Átlagos töltési idő 657ms

Weboldalak és kapták talán két furcsa társat, de a HostGator valahogy képes volt a házasság működésbe hozni.

Ha az aligátor megbízhatatlansága inspirálta a webhely nevét, akkor ez egy megfelelő metafora. Mint mondják, a legjobb képesség a rendelkezésre állás, tehát a szolgáltatás megbízhatósága minden weboldal egyik legfontosabb és legkedvesebb tulajdonsága. A HostGator ezt a funkciót ásókban hajtja végre, kivételesen magas szolgáltatási időt biztosítva alacsony áron.

Csodálatos Uptime és Speed ​​Performance ✅

Az elmúlt 16 hónapban feladta átlagosan 99,98% uptime. A HostGator még néhány egyéb dolgot is elég jól meg tud tenni. Ugyanakkor figyelemre méltó a működési képessége mellett a lágy gyors kiszolgálókkal is.

Azt állítják, hogy „akár kétszer gyorsabb betöltési idővel” is rendelkeznek a sokféle szolgáltatás, például prémium hardver, alacsony sűrűségű kiszolgálók és több gyorsítótárazási réteg eredményeként.

Nagyon megnyugtató, hogy a szolgáltatás mögött állhatnak, és ügyfélként nem büntetik Önt, ha átmenetileg csökken a teljesítmény.

Kiválóan alkalmas kisvállalkozások számára

Például egy olyan esetben, amikor az átlagos üzemidő a hónap 99,9% -a alá csökken, ügyfeleik valószínűleg fizetési jóváírást kapnak az egész hónapra vonatkozóan. Ez a engedmény azonban nem tartalmazza a tervezett karbantartást vagy más egyszeri eseményeket. Az ügyfelek számára megnyugtató azonban, ha tudják, hogy üzleti tevékenységüket nem fogják büntetni, ha a tárhelyszolgáltatás teljesítménye átmenetileg csökken.

A felhasználóbarát szempontból a WestGator elindított egy weboldal-készítő funkciót, amely segíti az olvasókat a telepítéskor. Azok a nem kezelt új felhasználók, akik még mindig küzdenek a tárhely technikáival, a weboldal készítője szellővé teszi a webhely létrehozását.

Ezek az attribútumok, valamint a globális kiszolgálók robusztus alapja kivételes választást jelentenek a HostGator számára. Árképzése azonban egy kicsit bonyolultabb képet ad. Ugyanolyan figyelemre méltó, mintha megosztott szervereik oldalterhelése és rendelkezésre állási sebessége megtörténik, a HostGator Cloud szolgáltatása kiszabadította őket a vízből.

Akkor felmerül a kérdés - miért nem esnek át az ügyfelek felhőalapú szolgáltatásra. Nos, erre a kérdésre a válasz az árképzés. A HostGator Cloud alkalmazásban hirdetett árképzés havonta 4,95 dollárról indul, és havi 9,95 dollárra emelkedik. Ez a matrica sokk eléggé kikapcsolja az ügyfeleket, és arra készteti őket, hogy maradjanak a megosztott tárhelyen. Nem segít abban, hogy a Cloud opció hosszabb, három éves időszakra is bekapcsol.

Van azonban néhány ezüst bélés, mivel a Gator exkluzív árengedményekkel javította a helyzetet, és csak 2,99 USD / hónapra csökkentette felhő árait. Ez lényegében azt jelenti, hogy SOKKAL jobb szolgáltatást fog kapni cserébe, miközben csak megosztott tárhelyárakat fizet. A kedvezmény azonban jelenleg csak egy, három és hat hónapos tervre vonatkozik. Tehát a kezdeti időszak után az ára 8,95 dollárra emelkedik, ami a legalacsonyabb terv megújítási aránya.

5. A2 tárhely - Kiváló ár-érték arány

Kezdve Havonta 2,94 USD
Átlagos működési ideje 99,1%
Átlagos töltési idő 223ms

Azt mondják, hogy a sebesség megöli, de az online tárhely világában ez javíthatja vállalkozása hosszú élettartamát. Az A2 Hosting kiváló sebessége az üzleti élet egyik legjobbja. Ez egy átfogóan megbízható hosting platform, mindenre kiterjedő jó játékkal, amely rendkívül magas üzemidejét és hasznos ügyfélszolgálatot tartalmaz..

Az A2 tárhelynek megmaradó ereje van. 2001 óta működik, és az élettartama mellett az A2 kiválóan halad, és rendszeresen szerepel a PCMag „Legjobb Web Hosting szolgáltatás” listáján..

Az A2 a rekordjain alapuló listánkat állított fel azokon a területeken, kezdve a megosztott havi tervekkel, amelyek alapvető funkciókat tartalmaznak, és a dedikált szolgáltatási tervekre összpontosító csomagokig. Noha az A2 Hosting adatközpontjainak legnagyobb része Michiganben található, az Ausztrália egész területén továbbra is tökéletesen teljesít..

Hogyan választunk - Az összetevők, amelyek képezik web hosting kritériumainkat

Azt mondják, soha nem szabad tudnia, hogy miként készül a kolbász. Nos, mivel lázadók vagyunk és ellenszenvesek vagyunk, szeretjük a szabályokat meghajolni úgy, hogy ügyfeleinkkel felnőttekkel szemben bánjunk, és így feltárjuk a fekete doboz tartalmát, amelyet a listánkon szereplő hostolási szolgáltatások megítélésénél használtunk..

Tehát további rámutatás nélkül és különös jelentőségű sorrendben ezeket a kritériumokat használták a búza levágására a pelyvából:

Megbízhatóság (Uptime és Downtime)

üzemeltetési idejeA megbízhatóság fontos mérőszám, mivel azt akarja, hogy a host szolgáltatója megbízható legyen. Ha rendelkeznek a rendelkezésre álló legjobb szolgáltatásokkal, de nem támaszkodhat rájuk, hogy következetesen szállítanak, az nem jelent mindent.

A magas rendelkezésre állás a hosting szolgáltatás jellemzője, hogy garantáljon egy bizonyos szintű működést, különösen a normálnál hosszabb ideig.

A megbízhatóság szempontjait ábrázoló tényezők az üzemidő és az állásidő. Anélkül, hogy túl sokat belekerülnénk a gyomokba, az üzemidőt úgy tekintjük, hogy a tárhely platform megtapasztalhatatlan, megszakíthatatlan idősorozatot mér.

A tökéletes világban a tárhelyi rendszerek ideális ideje 100%. De ezt a tökéletességet szinte lehetetlen fenntartani vagy elérni. A tárhelyszolgáltatások vonatkozásában az az idő, órákban kifejezve, hogy egy szerver képes-e szolgáltatást nyújtani és elérhető maradni.

A leállás ideje

Az állásidő ellentétes az üzemidővel, ami rossz irányba mutató tendenciát jelez. Az Uptime fontos statisztika, amelyre összpontosítani kell, mivel jelzi, hogy szolgáltatása elérhető-e a felhasználók számára. Mondanom sem kell, hogy ha webhelye nem érhető el, akkor rosszul tükrözi magát. Szakszerűtlennek tűnik, hátrányosan érinti vállalkozását és nagyon káros a márkatulajdonra.

Ezért potenciális ügyfélként, amikor az ausztrál web hosting véleményeket vizsgálja, csak azokat a szolgáltatásokat veszi figyelembe, amelyek nagyon kevés állásidőt mutatnak, amelyek gyors átfordítási rendszerrel rendelkeznek, így ritkán fordulnak elő olyan esetek, amikor nem állnak rendelkezésre, és leginkább rutinszerű karbantartással járnak..

A magas rendelkezésre állás és az adatok rendelkezésre állása általában több, redundáns rendszer használatával érhető el, biztosítva, hogy az egyik meghibásodás ne eredményezzen leállást, mivel vannak biztonsági mentési rendszerek a lassúság felvállalására. Lehetséges, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tárhely szolgáltatója rendelkezik-e elegendő hibabiztonsági redundussal az Ön régiójában.

Ezenkívül egy olyan minőségi web hosting szolgáltatás, amely ezeket a tényezőket nagy mértékben tiszteletben tartja, tiszteletben tartja vállalkozását azáltal, hogy előzetes értesítést küld Önnek, és megpróbálja ütemezni az elkerülhetetlen állásidőket azokban az időszakokban, amelyek a legkevesebb üzleti zavart eredményezik.

Sebesség

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)Szerencsére a dial-up internet kapcsolat korszaka véget ért. Ne engedje, hogy egy hosting szolgáltató visszahúzza Önt a sötét korba. A nagysebességű internet és az elterjedt szélessávú kapcsolat azzal járó pazar sávszélességgel arra késztette a fogyasztókat, hogy fogadják el az alapvető sebesség- és szolgáltatási terhelési időket. Az egyre rövidebb figyelmeztetési idővel együtt az ügyfeleknek nem várható el néhány további másodpercig, amíg weblapja betöltődik, bármennyire is gazdag és vonzó..

Tehát amellett, hogy fontos a professzionalizmus és a keresőmotor-optimalizálás (SEO) mellett, a sebesség javítja az Ön webhelyét látogatók felhasználói élményét is. És ha kedvező élményt nyújt a felhasználóknak, akkor hajlamosabbak a visszatérésre.

Ennek eredményeként rendkívül fontos a tárhelyszolgáltató által biztosított hozzáférési sebesség. Annak megállapításához, hogy a házigazda gyors-e, vállalnia kell magára, hogy tesztelje a sebességet egy bizonyos ideig, mind csúcsidőn, mind csúcsidőben.

Ügyfélszolgálat tárolása

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)Nem lehet túlbecsülni azt, hogy egy webgazda hogyan kommunikál veled, mint ügyfél az aggályai és kérdései megoldása érdekében. A rossz ügyfélszolgálat az egyik oka annak, hogy az ügyfelek vállalkozást indítsanak. Jelentős különbségek lehetnek az egyik gazdától a másikig nyújtott támogatás minőségében.

A legtöbb web hosting szolgáltatásnak nincs elegendő ügyfélszolgálati munkatársa, hogy valós időben válaszoljon a kérésekre. Bár nem biztos, hogy rendelkeznek megfelelő személyzettel a telefonhívások fogadására, képeseknek kell lenniük arra, hogy e-mailben válaszoljanak kérdésére.

A hüvelykujjszabály az, hogy a kérdésére válaszadási idő átlagosan 24 óra. A kiváló válaszidők azonban a 4 órás tartományon belül vannak. Ha azonban egy-két napnál tovább tart, hogy visszatérjenek hozzád, az egy piros zászló. Vagy azt jelenti, hogy nincs megfelelő személyzetük ahhoz, hogy azonnal válaszoljon a kérésére, vagy ami még rosszabb, egyszerűen nem törődnek velük.

Legyen óvatos, ha nem nyújtanak technikai támogatást a nap 24 órájában, a hét minden napján, egész évben. Mivel a szerver meghibásodása nem vesz időt, akkor óvatosan járjon el, ha nyaralási időszakokban nincs támogató személyzetük posztjukon..

Mi a legismertebb és legismertebb webtárhely-szolgáltatás?

Nem pontosan hasonlítottuk össze az almát és a narancsot, így a különféle hostolási lehetőségek és a rendelkezésre álló árak miatt nehéz lehet megítélni a különböző gazdagépeket. Például vannak elérhető ingyenes internetes házigazdák, mások ára pedig $ 1 vagy $ 2 havonta.

A vonzó, bár egymással ellentmondó érdekekkel rendelkező webtárhelyek közötti választás az Ön részéről gondosan összehangolt egyensúlyt igényel: nem akarja, hogy a webtárhelyen túl olcsón járjon, és mégis nem szabad megszereznie egy olyan erőteljes host csomagot, amelyre nincs szüksége.

Ezért a legjobb tanács, különösen akkor, ha nem tudja előre jelezni jövőbeni igényeit, az, ha kezdetben egyszerűvé teszi, majd az igényeihez igazodva frissíti..

A legnépszerűbb asztaltípusok ausztrál vállalkozások számára

Minden üzleti vállalkozásnak különféle rései vannak, termékkategóriái, célcsoportjai és ügyfélszolgálata. Ezért nem várható el, hogy hostolási igényeik monolitikusak. Ennek eredményeként különféle tárhelytípusok léteznek, amelyek kielégítik a különböző vállalkozások igényeit. Arra készülünk, hogy áttekintjük a leggyakoribb webtárhely-terveket, így meghatározhatjuk, melyik szolgálja legjobban vállalkozása igényeit..

Öt széles kategória létezik, amelyek alatt az internetes tárhelyszolgáltatások el vannak látva. Meg vannak osztva, virtuális magánszerver (VPS), felhő, dedikált és viszonteladó. További gond nélkül folytassuk az egyes fogadási tervek részletes áttekintését.

Mi az a megosztott tárhely??

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)

A megosztott webtárhely-szolgáltatás olyan szolgáltatás, amelyben több webhely található, és egyetlen webszervert oszt meg. Ahogy a neve is sugallja, ez azt jelenti, hogy a szerver szolgáltatásai nem kizárólag egyetlen webhelyre vonatkoznak. Inkább a szerver erőforrásai vannak elosztva több webhely között.

Ez a leggazdaságosabb választás a tároláshoz, mivel a szerver karbantartásának általános költségei számos ügyfélre oszlanak. Ez teszi a legolcsóbb opciót, mivel az ilyen típusú tárhelynél alapvetően bérelsz olyan helyet, amelyet más webhelyekkel oszt meg. Mindig egy egyszerű tervvel és beállítási eljárással rendelkezik.

A megosztott tárhely elrendezése azért működik, mert a legtöbb weboldal kis forgalmat ér el, így a megosztott szervert nem terhelik megterhelés. Ezért a webhelyek megfelelő módon megoszthatják a szerver erőforrásait anélkül, hogy teljesítményproblémákkal szembesülnének.

Mi a VPS tárhely??

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)

A megosztott házigazda feletti következő logikus lépés és frissítés a Virtuális magánszerver (VPS) tárolása. A virtuális gép egy számítógépes rendszert emulál, de nem valódi fizikai gép. Inkább a VPS csak egy szoftver vagy operációs rendszer, amely különálló számítógép viselkedését mutatja be. Mivel a számítógépes architektúrán alapul, biztosítja a tényleges számítógép funkcionalitását, olyan feladatokat hajt végre, mint például az alkalmazások és programok futtatása, mint egy különálló számítógép.

Mi teszi a virtuális magánszervert egy nagyszerű tárhely lehetőséggé, amelyet kérdezel? Nos, ez egy természetes továbblépés az alapvető megosztott tervhez képest, amely továbbfejlesztett tárhely-szolgáltatást nyújt kis- és középvállalkozások számára, csalódva azokkal a korlátozásokkal, amelyek a legtöbb megosztott webtárhely-szolgáltatáshoz szükségesek az üzemidőre, a tárolásra és a sebességre vonatkozóan.

A VPS használatának nagy előnye, hogy bár a valódi szerverhez hasonlóan működik, ellentétben a megosztott tárhelyszerverrel, teljes ellenőrzést gyakorol felett, és mégis nem fizet, mintha dedikált szervert használ. A megosztott tárhely-tervetől eltérően azonban a telepítési és kezelési folyamat bonyolultabb.

Mi az a Cloud Hosting?

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)

A felhőtárhely és a számítástechnika az elmúlt években egyre népszerűbb. A felhőalapú számítástechnika az erőforrások igény szerinti rendelkezésre állása egy számítógépes rendszerből. A vásárló által bérelt erőforrások egyike az adattárolás, a számítógépes feldolgozási teljesítmény; ezeket azonban a felhasználó ellenőrzése és közvetlen aktív irányítása alatt tartja.

Hasonlóképpen, a felhő-tárhely is egyre népszerűbbé válik a felhőalapú számítástechnika növekedésével együtt. Ha felhőtárhely-szolgáltatást kér, számítási erőforrásokat vesz be egy felhőalapú számítástechnikai szolgáltatótól vagy létesítménytől, hogy segítse az adatok, szolgáltatások és / vagy megoldások tárolását. A felhő tárolásában a Divide and Rule a játék neve. Ez a koncepció a felhőalapú tárhelyen keresztül valósul meg azáltal, hogy webhelyének erőforrásai egynél több webszerverre terjednek. Következésképpen azt igény szerint bocsátják az Ön rendelkezésére

Noha hasonlít a VPS-hez, az alapvető különbség közöttük az, hogy a felhőalapú számításban a felhasználó elosztott szerverrendszert használ, amelyen keresztül erőforrásaikat elosztják, nem pedig egy dedikált fizikai címet..
Az elosztott munkaterhelés miatt az ügyfél számára felmerülő előnyök magukban foglalják az egyszerű méretezhetőséget és a gyorsabb betöltési időket.

Mi az a dedikált tárhely??

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)

Ha hajlamos vagy a legjobbakra, akkor oda kell fordítania a dedikált tárhelyet. A dedikált tárhelyszolgáltatás az a fajta internetes tárhely, amelyben nem osztja meg senkivel másokkal, hanem bérel egy teljes szervert felhasználása céljából.

Ez a legjobb és legdrágább lehetőség, amely összetettebb és bonyolultabb beállításokat igényel.

Viszonteladói alapú tárhely és hogyan működik

Ez egy olyan webtárhely, amelyben a tárhelyi fiók tulajdonosa felhasználhatja megosztott erőforrásait, például sávszélességet és merevlemez-helyet webhelyek tárolására más harmadik felek támogatására..

A viszonteladói alapú tárhely segítségével elegendő szerver erőforrást vásárol, hogy lehetővé tegye saját webtárhely-szolgáltatásának működtetését.

A webtárhely összehasonlítása - melyik a legmegfelelőbb CMS?

A tartalomkezelő rendszer (CMS) lehetővé teszi, hogy a weboldal digitális tartalmát koherens és ésszerű módon kezelje. Megkönnyíti a weboldalak készítését, együttműködését és kezelését.

A CMS egy sajátos felülettel rendelkezik, ideális egy bizonyos típusú webhelyhez, és hajlamosabban dolgozni bizonyos hostolási lehetőségekkel, mint mások.

Számos CMS lehetőség létezik a piacon, de a legnépszerűbbek a WordPress, a Joomla, a Drupal és a Magento..

WordPress

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)A CMS és az egész weboldalépítő ökoszisztéma vonatkozásában a WordPress egy korsó, a közmondásos 1000 fontos gorilla a szobában. A WordPress-t jelenleg több mint 60 millió webhelyen használják, beleértve a legszélesebb szervezetek webhelyeit is.

Noha blogszerző eszközként indult, robusztus CMS-ként erősödik. A WordPress világában nem kezelt személyek számára azonban különbséget kell tenni a wordpress.org és a wordpress.com között, mivel ezek két különféle platform. A WordPress.com ingyenes, de korlátozott témátámogatással rendelkezik, és nem engedélyezi a bővítmények használatát. A WordPress.org viszont teljes témátámogatással rendelkezik, és teljes védjegyszabadságot biztosít.

A WordPress sok funkciót tartalmaz, de egyik fő előnye a testreszabhatóság egyszerűsége, valamint a szállított eszközök köre.

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)Joomla

A CMS ökoszisztémáinak világában a Joomla egy távoli másodperc. A Joomla egyik oka annak, hogy eddig elmarad a WordPress-től, az az, hogy nem különösebben felhasználóbarát. Hacsak nincs valamilyen érzelmi ok, amiért a Joomla-hoz ragaszkodsz, a WordPress-re való váltás a legjobban javasolt cselekvési módszer..

PHP

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)A WordPress népszerűsége azt jelenti, hogy feltétlenül kell megtanulni a mellékelt eszközök és nyelvek használatát. A népszerű CMS-ek között általánosan használt konzisztens a PHP-re való támaszkodás, mint a szerveroldali szkriptnyelv.

A PHP nem CMS, hanem a programozás gerince. Be kell állítani egy CMS-vezérelt webhelyet, meg kell ismernie a PHP-t, vagy bérelnie kell egy PHP-fejlesztőt, ha speciális funkciókat vagy alkalmazásokat szeretne a webhelyére..

Minden üzleti vállalkozás felhasználhatja ezeket a webgazdagépeket?

Az itt felsorolt ​​hosting cégek többsége képes méretezni és kezelni az egyre növekvő forgalmat. Függetlenül attól, hogy Ön egy kisvállalkozás, amely még mindig online hatást próbál létrehozni, vagy Ön már internetes behemót, havonta 500 000 nézettel rendelkezik - ezek a házigazdák több mint képesek befogadni.

Kezdje a legalacsonyabb tárhely-tervvel, nem számít, mennyire optimista a webhelye növekedése szempontjából. Ha kinövi a jelenlegi kapacitást, akkor mindig frissíthet egy jobban skálázható szolgáltatási tervre.

Az Ausztrália legjobb internetes fogadó szolgáltatói között a közös nevező a WordPress szolgáltatása, különösen a megosztott tárhelyterveikben. Ennek az az előnye, hogy megtakarítja az ügyfelek költségeit, miközben egy nagyon kért alkalmazást nyújt.

Legjobb webgazda vagy WORST tárhely?

Könnyű elkedvezni az olcsó termékeket, különösen, ha a webtárhelyről van szó. Végül is, ki nem akarja kedvezőbb árakat elérni? Noha könnyű megélni a más termékekkel való szabadfoglalkozás következményeit, a döntés nagyon visszatérhet, ha meghosszabbítja a tárhelyet..

Ahogy a mondás mondja: ha földimogyorót fizet, akkor valószínűleg majomszolgáltatást fog kapni.

Túl sok csalás tapasztalható a webtárhely-iparban, mivel a cégek alacsony árakat kínálnak a weboldal-hitelező ügyfeleknek, akik nem tudnak jobban.

De vigyázz, mert alku az ördöggel - bár kezdetben pénzt takaríthat meg, az ilyen olcsó tárhelynek sokkal kevesebb szolgáltatása van. És miután bekapcsoltak téged, meg fogják keresni a díjakat, hogy számítsanak fel mindenféle prémium kiegészítőért.

Ha úgy gondolja, hogy az ezeket a csalásokat elkövető társaságok olyan holtágú nemzetiségek, amelyek a gyanútlan közönség számára ragadoznak, súlyosan tévedsz. A kiterjedt marketing és az agresszív PR miatt a legrosszabb elkövetők közül néhány sikeresen mosta el imázsát.

Noha nem feltétlenül szeretjük a nevezést és a szégyentelést, van azonban egy olyan nyomós közjó, amely ezen elkövetők azonosításából származik, és meghaladja a fájdalmas érzésekkel kapcsolatos aggodalmakat..

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)Hajrá apu - Sima marketingje van, de ne engedd, hogy ez bolondítson. Szolgáltatásuk még mindig alacsony színvonalú, nem bánják, hogy díjat számít fel Önnek a kiegészítőkért, amelyek ingyenesek lennének a többi házigazda számára. Úgy gondoljuk, hogy jó hírnevük hamis, bár gyakran Ausztráliában a legjobb internetes fogadónak tartják. A ScamDaddy megfelelőbb név lenne becslésünkben.

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)Hálózati megoldások - Valahogy sikerült összekapcsolniuk a rejtett, nem szent webtárhely gáláját - a rossz szolgáltatás és az alacsony minőségű szerverek. Szörnyű választás, ezért határozottan azt tanácsoljuk, hogy ne hallgassa meg a fogadó beszámolókat, amelyek kitalálják képzeletbeli erényeiket.

Ha olcsó internetes házigazda mellett dönt, vigyázz, ha megpróbálja kiszabadítani magát a bilincsektől, és úgy dönt, hogy jobb szolgáltatóra vált. Olyan nehézséget okoznak, hogy azt szeretné, ha azt szeretné, ha már a kezdetektől a minőségi szolgáltatóval kapcsolatba lépett volna.

Webtárhely - Kerülendő dolgok, mint a pestis.

A kisvállalkozások tulajdonosai alacsony költségeket és minimális költségeket igényelnek. Az a néhány dollár, amelyet megtakaríthat, azonban nem éri meg a később tapasztalható fájdalmat és fájdalmat.

  1. Vigyázzon a lehetséges biztonsági megsértésekre - Nem meglepő, hogy ezeknek az alul tápláló internetes házigazdáknak laza biztonsági gyakorlata van. Mindig megpróbálják lecsökkenteni a sarkokat, és végül nem a legfontosabb ügyfeleik érdeke, hogy befektessenek a legmodernebb biztonsági intézkedésekbe. A lényeg az, hogy a 000Webhost webgazda 13 millió felhasználónevet és jelszót szivárogtatott fel.
  2. Végül fel fogja fedezni ezt a valamit, Bármi köteles extra költségeket fizetni - Ezek az engedményes házigazdák számos alulrejtett módszert találnak a szerencsétlen áldozatok levetítésére. A leggyakoribb az elemek balkanizálása és különféle díjak felszámítása, amelyekkel üzleti tevékenységük nincs. Például felszámíthatják az ügyfeleknek, mondjuk, 30 dollárt csak a domain regisztrációért, további 30 dollárt valamilyen alapvető adatvédelmi oltalomért, esetleg 100 dollárt az SSLért. Mielőtt megtudná, hitetlenkedve megy évi 160 dolláros számlára!
  3. Rossz IP szomszédság - Az alacsony minőségű házigazdák emiatt hírhedtek, és vigyázni kell erre a gyakorlatra, mert az olyan tényezők, mint a tárolási sűrűség, az adott kiszolgálón tárolt domainek száma és minősége befolyásolják a saját szolgáltatásnyújtását. Például, ha csak egy 16 IP-címen egy webgazda képes megosztani ezt az IP-területet például 9,5 ezer webhely között, ez megnehezítheti a keresőmotor optimalizálását (SEO)..
    Ha az adott IP legtöbb webhelye spam és ennélfogva potenciálisan veszélyes szomszédok, akkor valódi bajban van, mivel ez rosszul tükrözi vállalkozását. Az alacsony minőségű, rossz hírnévvel rendelkező webhelyek, amelyek ugyanazon az IP-n vagy alhálózaton helyezkednek el, mint ahogyan a webhelye, aláássák az Ön webhelyét.

Mi határozza meg a tárhely sebességét?

A tárhelysebesség meghatározása nem rakéta tudomány, ezért ne gondoljon rá. Két egyszerű szabály befolyásolja a tárhely sebességét: adatközpontok és dedikált Internet Protocol (IP) cím.

Az adatközpontok a sebességmegoldás impulzusa, pulzusa. Ezért a leggyorsabb webgazda mindig szuper késéses adatközponttal rendelkezik. Korábban megvitattuk webhelye hírnevének veszélyeit, és kibővítve a SEO optimalizálást, amelyet a rossz IP szomszédság gyakorlása okozott..

A dedikált IP viszont általában elősegíti a sebességet. Az idő 90% -ának azonban nincs szüksége kizárólagos IP-címre a domainjében, mivel sok WordPress-konfigurációnak nincs szüksége egyre.

Választás a Windows vagy a Linux alapú gépek között

A választás a saját Windows operációs rendszer (OS) és a nyílt forráskódú Linux operációs rendszer között már jó ideje tombol. Mindkettő azonban úgy fejlődött ki, hogy megfeleljen az internet kor követelményeinek. Következésképpen, ha valamelyiket választja, ez nem vezethet leküzdhetetlen hátrányba.

A legtöbb szerveroldali alkalmazás úgy lett kifejlesztve, hogy platformok közötti fellebbezést nyújtson. De egy operációs rendszer kizárólag néhány webtárhely-alkalmazást támogathat. Például a cPanel csak Linuxon van.
A Windowsnak vannak olyan fejlesztői eszközei is, amelyeket csak az operációs rendszer futtatására terveztek. Ellenkező esetben a virtualizációs beállítással támogatást kaphat egy olyan alkalmazáshoz, amely nem kompatibilis a használt operációs rendszerrel.

Annak ellenére, hogy nincsenek statisztikáink, anekdotikus bizonyítékok arra utalnak, hogy a legtöbb webes házigazda használja a Windows rendszert. Ezek a tényezők hangsúlyozzák egyediségüket:

ablakok

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)A Windows évtizedek óta a Microsoft kiemelt terméke és operációs rendszere. Ennek eredményeként, ha Windows-alapú gazdagéppel utazik, akkor a Windows rendelkezésére állnak az adatbázisok és alkalmazások, például az ASP.Net. Általában egy kicsit többet fizetnek a Windows-alapú gazdaplatformokért, mint a Linuxért, annak ellenére, hogy a Windows hajlamosabb az összeomlásra. A megnövekedett költségek valószínűleg szabadalmi jellege felelősek, de legalább a Microsoft támogatását fogja kapni.

Linux

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)A Linux a legszélesebb körben használt szerver, így ipari szabványossá vált. Olcsóbb, mint a Windows rendszereken, de ez nem jelenti azt, hogy megváltozik a minőség. Szerverei rendkívül megbízhatóak, lehetővé téve szinte bármilyen alkalmazás futtatását.

A Linux szintén nagyon jó a legtöbb modern programozó eszköznél, például a szkripteknél, és nagyon népszerű webes alkalmazásfejlesztő platformként. Ha webes alkalmazást készített, akkor valószínűleg találkozott a LAMP rendszerekkel. A LAMP a rövidítés a Linux, az Apache, a MySQL és a PHP számára.

Mi az a „korlátlan” tárhely és hogyan működik??

A „korlátlan” tárhely legjobb analógiája az, hogy hasonlít a kedvenc svédasztalos étkezési lehetőségére. A „korlátlan” tárhely olyan ajánlatokra vonatkozik, amelyek esetében a szolgáltató nem határozta meg az erőforrás-korlátokat. Fontos megjegyezni, hogy az ilyen típusú ajánlatok csak az ésszerű helyzetekre vonatkoznak. Az figyelmeztetést fontos megjegyezni, mivel az ajánlat valószínűleg nem alkalmazható, ha milliónyi oldalmegtekintést ér el.

Az erőforrások, amelyeket ez a korlátlan udvariasság általában meghosszabbítanak, tartalmazzák a lemeztárolást, a sávszélességet, az adatátvitelt és bizonyos esetekben a kiegészítő tartományok számát. A korlátlan domain kiegészítések vonzóak, mivel a tárhely szolgáltatója lehetőséget kínál Önnek annyi webhely üzemeltetésére, amennyit csak akar, megfizethető áron..

Ezek az ajánlatok új vevőket vonzanak, így a hirdetést nem szabad elviselni, hanem ellenőrizni kell az alkalmazandó feltételeket. Nem lesz kedvező az Ön számára, ha a felajánlott korlátlan sávszélesség gázpedálra vezet, ha hatalmas forgalom van, és lényegesen lelassul.

Ezért ausztráliai hosting véleményeinkben ítéletre szólítottuk fel, hogy ne vonjuk be azokat a gazdagépeket, amelyek korlátlan tárhely-ajánlatot igényelnek.

Kezdeti lépések az ausztráliai domain tároláshoz

Számos dolog megy a webhely felállításához. Miközben az ausztráliai legjobb tárhely-platformokról beszéltünk, lehet, hogy olyan sok mindent nem tudsz egy webhely elindításáról. Ne aggódjon, mert azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Lehet, hogy vannak olyan terminológiák, amelyekről Ön még nem ismeri vagy ismeri a webtárhelyet illetően. Ide tartozhatnak névrekordok, tárhelycsomagok, domain név regisztráció és így tovább. Ezek a furcsa hangzású kifejezések nem szabadíthatnak meg téged, mert nem olyan bonyolultak, mint amilyennek látszik. Ezen kívül azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Ez a legvalószínűbb terminológia, amellyel webhely létrehozására törekszik, tehát olvassa tovább.

Azoknak az új Zelandernek, akik hostolási megoldást keresnek, olvassa el az nz legjobb hosting útmutatóját.

Domains

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)Minden a domaindel kezdődik. Mielőtt bármilyen webhelyet felállíthat vagy bármilyen tárhelyet létrehozhat, rendelkeznie kell domain névvel. A laikus szavak szerint a domain az Ön webhelyének neve. A domain név a weboldal URL-címének fő része, amelyet közvetlenül a karakterlánc hipertext protokollja (http (ek)) és www (világhálón) része után helyeznek el. Az internetes felhasználók ezt a címet használják az Ön webhelyének megtalálására.

A domain regisztrálása az a folyamat, amelyen keresztül megszerezzen egy domaint, és az irányítás alá kerül. A létrehozás után a domain számos más gyümölcsöző online tevékenység alapjául szolgál. Ezt követően oldalakat, blogokat, e-kereskedelmi funkciókat vagy akár aldomaineket is hozzáadhat a domainjéhez.

Ausztrál domain regiszterek és regisztrátorok

Legjobb web hosting Ausztráliában (2020)A domain nyilvántartás egy adatbázis, amely tartalmazza az összes domain nevet és a legmagasabb szintű domain (TLD) regisztrálójának minden információját, például .com, .net és.org.

A társaságot akkreditálni kell, mielőtt domainneveket árusíthat az embereknek. Az így akkreditált szervezetet regisztrátornak hívják. A nyilvánosság ezután vásárolhat domainneveket rajtuk keresztül, vagy átadhat egy már meglévő domaint egy másik regisztrátornak.

Ezért a nyilvántartás olyan, mint a nagykereskedő, míg a nyilvántartó hasonló az üzlethez vagy kereskedőhöz.

Hogyan segítik a domain névkiszolgálók (DNS) az internetet

Az éppen megszerzett tartományt IP-címként ismert számsorként tárolja a tartománynév-kiszolgálón (DNS). A DNS ezután veszi az emberbarát domain névrekordokat, amelyeket az emberek webcímekként írnak be, és leképezi azokat a megfelelő IP-címükkel.

Kerülendő web hosting hibák

A webhelynek a gazdagépen történő beállítása nem pontosan a rakéta tudománya. Elegendő józan ész és kellő gondosság mellett nem lehet nehéz a siker. De a józan ész nem túl általános, ezért van néhány dolog, amit el kell kerülni, például a pestis.

  1. Megy a legolcsóbb házigazda segítségével - Van valami erény a költségek megtakarításában és a kedvezmények keresésében. De el kell ismernie, mikor a legolcsóbb és legalacsonyabb költségcsökkenés a nyakában lógó roppant termék albatroszját eredményezi.
  2. A WordPress-től eltérő CMS-platform kiválasztása - Függetlenül attól, hogy milyen webhelyet épít (blog, online újság, e-kereskedelem), a WordPress rendelkezik kompetenciával és egyszerűséggel, hogy megkönnyítse munkáját. És ó, megemlítettük, hogy virágzó közösséggel rendelkezik, ahol az összes webhely 33% -a használja?
  3. Nem olvastam a finom nyomtatást - Valóban ezt tovább kell kidolgozni? Amikor egy host szolgáltató mennyországot és földet ígér Önnek, “korlátlan” erőforrásokkal a rendszerindításhoz, akkor olvassa el a finomnyomást, hogy megtudja, hol vannak rejtettek a jogi kiskapuk..
  4. SSL fizetése - A jogszerű, jóhiszemű házigazdák nem kötelesek fizetni a Secure Socket Layer (SSL) tanúsítványt.

A legjobb vendéglátóhely megtalálása Ausztráliában - rendezett íj csomagolása

Ebben a cikkben megpróbáltunk részletesebbnek lenni anélkül, hogy túl sok információt elkényeztetnénk. Legjobb szándékaink ellenére rájövünk, hogy ezt még sokat kell feldolgozni. Nem kell egyszerre elolvasnia az útmutatót; önálló szegmensekre bontható, így referenciaként felhasználhatja és tanulmányozhatja a saját kényelme érdekében.

A webgazda értékelése közben tartsa szem előtt a saját egyedi igényeit. Fontos a minőség, ezért a vásárlási döntéseket ne kizárólag az árra alapozza. Webhelye a márka identitásának fontos része. Ennek eredményeként túl döntő fontosságú az, hogy az internetes fogadó szolgáltatók nyugodtan elfogadják a névértéken magukat halmozódó magukat. Remélhetőleg ez az útmutató arra szolgál, hogy megvilágítsa gondolatait arról, hogy mit kell elkerülni, és hogy mit kell magában foglalnia, amikor egy web host szolgáltatót keres..

Köszönöm, hogy megálltál !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me