Legjobb webkamera borítók (2020)

Mivel az online adatvédelem az elmúlt években kiemelt kérdéssé vált, a fogyasztók egyre inkább aggódnak azon, hogy készülékeik hogyan működnek, amikor csatlakoznak az internethez.

Megállapítást nyert, hogy a számítógépek, a táblagépek és a mikrofonokkal és kamerákkal ellátott okostelefonok adatot rögzíthetnek még akkor is, ha telefonjuk alszik vagy mozgáskorlátozottak.

Szinte minden modern laptop most egy webkamerával érkezik, amely a képernyő tetejére van beépítve. Ez lehetővé teszi egyszerű videobeszélgetés Skype, Facetime vagy konferencia-konferencia alkalmazásokon keresztül.

Ha azonban valóban törődik a magánélettel, és aggódik amiatt, hogy számítógépe, internetszolgáltatója vagy kormánya képessége van arra, hogy távolról hozzáférjen az információkhoz, valószínűleg kap egy webkamerás fedelet.

Ez a cikk a webkamerák borítóival kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket veszi át, majd ajánlásokat kínál számos népszerű márka számára.

A webkamera fedőlapjai alapjai

A webkamera borítói nem tartalmaznak sok fantasztikus technológiát. Egy egyszerű dolog elkészítésére készültek: megakadályozzák a kamerát abban, hogy bármilyen felvételt rögzítsen a képernyő előtt. Ennek legegyszerűbb módja egy fizikai akadály felhelyezése a webkamera tetejére, amely elrejti a sötétben.

pc webkamera vektorÉrdemes megfontolnia, hogy külön-külön webkamera borítókat szerezzen minden eszközére, beleértve a számítógépeket, okostelefonokat és táblagépeket is. A legjobb megközelítés az mindig tartsa lefedve a webkamerát kivéve, ha aktívan vesz részt video chat-ben. Ellenkező esetben kockáztathatja, hogy a betolakodók távolról hozzáférjenek a kamerához.

�� Biztonsági tipp: További biztonsági intézkedésként manuálisan letilthatja a webkamera funkcióit az eszköz operációs rendszerén keresztül. Windows felhasználók esetén kattintson a jobb gombbal a Start menüre, és válassza az „Eszközkezelő” lehetőséget. Ezután bontsa ki a „Képkezelő eszközök” kategóriát, kattintson a jobb gombbal az „Integrált kamera” elemre, és válassza a [Letiltás] lehetőséget..

A Mac operációs rendszernek nincs olyan rendszerbeállítása, amely lehetővé teszi a beágyazott webkamera letiltását az összes alkalmazásban, de megnyithatja a Facetime alkalmazást, és a „Beállítások” menü segítségével határozhatja meg, hogy mikor van-e engedélyezve a kamera..

Beállítások: Okostelefonokon és táblagépeknél az Apple iOS rendszere lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy mely alkalmazások férhetnek hozzá az első és a hátsó kamerához. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és keresse meg az „Általános” és a „Korlátozások” menüket. Innentől megjelenik azon alkalmazások listája, amelyek kérték a kamerához való hozzáférést, mindegyik kapcsolóval.

Android-felhasználók számára lépjen a Beállítások területre, majd kattintson az „Alkalmazások” elemre. Ezután keresse meg a listában a „Kamera” elemet, majd koppintson a „Letiltás” gombra. Ha ez nem érhető el, használja az „Engedélyek” opciót a fényképezőgép letiltásához bizonyos alkalmazásokhoz.

Ne feledje, hogy a webkamera letiltása szoftver és operációs rendszer segítségével nem mindig elegendő az online adatvédelem és anonimitás megőrzéséhez. A hackerek olyan rosszindulatú programokat fejlesztettek ki, amelyek képesek eltéríteni a számítógép hardverét, és távolról vezérelhetik a webkamerát.

Szóval fontos erős víruskereső szkennerrel rendelkezik és minden rendszeresen ellenőrizze a számítógépet vírusok és rosszindulatú programok ellen.

1. CloudValley

A CloudValley a vezető webkamerák egyik vezető kiskereskedője, és jó okból…

Kiemelkedő termékeik fő előnye, hogy kompatibilisek mind a PC, mind a Mac laptopokkal, valamint az összes legújabb iPhone és iPad modellel. A CloudValley webkamera borítója rendkívül kicsi - csak 0,6 mm vastag - így még csak nem is veszi észre a készülék használata közben.

CloudValley webkamera borítójaA CloudValley webkamera borításának másik kulcsfontosságú előnye a egyszerű telepítési folyamat. A fedél egyetlen fémdarabból áll, amely lezárást képez az eszköz előlapjával vagy képernyőjével.

Csak annyit kell tennie, hogy tizenöt másodpercig nyomja a fedelet a fényképezőgéphez, hogy rögzítse. A burkolat bármikor könnyen eltávolítható anélkül, hogy a képernyő vagy a kamera károsodna.

A telepítés után egyszerűen el kell húznia a CloudValley fedelet jobbra, hogy blokkolja a kamera hozzáférését. Ha a laptopján vagy mobilkészülékén a kamerát videobeszélgetésre szeretné használni, a kamera feloldásához fordítsa el az ellopét. A fedél nem befolyásolja a jelzőfényt vagy a készülék bármely más részét.

Vélemények: Megkapta a CloudValley webkamera borítóját százai pozitív értékelések a felhasználók szerte a világon, az egyetlen hátránya a költség. A CloudValley borítói többet fizetnek, mint más márkák, főként a termékben használt anyagok miatt. A többletköltség azonban érdemes lehet, ha olyan webkamera burkolatot szeretne, amely kiegészíti a laptop, telefon vagy táblagép karcsú kialakítását..

A CloudValley vásárlásokhoz két webkamera fedél és egy telepítési útmutató tartozik hozzá. Ezenkívül a CloudValley 18 hónapos garanciával rendelkezik minden véletlen sérülésre vagy hibára, valamint egyéb ügyfélszolgálati kérdésekre..

2. MagiDeal

A MagiDeal olcsó megoldást kínál azok számára, akik egyszerűen meg akarják akadályozni webkamerájukat anélkül, hogy sok pénzt fizetnének. A márka alapterméke három sötét szürke webkamera burkolatot tartalmaz, amelyeket különféle eszközökhöz lehet csatlakoztatni, beleértve a laptopokat, okostelefonokat és táblagépeket.

A MagiDeal webkamera borítójaA MagiDeal webkamera fedelét a következő hőmérsékleten mérjük 0,8 mm vastagságú, amely valamivel több, mint a CloudValley borítója, de nem befolyásolhatja a laptop fedelének bezáródását vagy azt, hogy az okostelefon miként illeszkedik a zsebébe vagy táskájába. A teljes burkolat balról jobbra mérve mindössze 18 milliméter.

A MagiDeal webkamera borítóit gyártja nagyon tartós műanyag, ezért képesek alacsonyabb költségekkel eladni őket, mint néhány versenytársnál. Ne feledje azonban, hogy a fém alapú webkamera burkolatok általában hosszabb ideig tartanak, mint a műanyagból vagy más anyagból készült.

Minden MagiDeal webkamera burkolatának kétoldalas ragasztódarabjai vannak a termék hátoldalához rögzítve, ami azt jelenti, hogy a telepítéshez csak néhány másodpercig kell beilleszteni a kamerát, majd erősen le kell nyomni. A ragasztóanyag azonban idővel elveszíti tapadását és a burkolat elveszítheti igazítását ennek eredményeként.

Vélemények: A MagiDeal webkamera burkolatok többnyire pozitív véleményekkel bírnak, köszönhetően egyszerű tervezésüknek és működésüknek. A kameranyílás valamivel nagyobb, mint néhány versenytárs terméknél, ami hasznos lehet, ha van olyan webkamera, amely támogatja a széles látószögű képet.

A MagiDeal webkamera burkolatok használatának legnagyobb hátránya az okostelefonok felhasználói. Ha újabb telefonja van, hátul kétkamerás rendszerrel, a MagiDeal borítója nem lesz képes blokkolni mindkét kamerát egyszerre. ��

3. Forito

A Forito márkájú webkamera burkolatok egy másik gazdaságos megoldás a hackerek és más, a távoli behatolás fenyegetése elleni védelem növelésére. Mint a MagiDeal termék, a Forito három burkolatot is tartalmaz minden egyes vásárláskor, amelyet minden laptop, táblagép és okostelefon modellhez csatolhat..

A Forito webkamera borítójaA Forito webkamera borítójának van egy kb. 0,7 mm vastagságú, ami jó néhány versenytárshoz képest, de nem a legvékonyabb a piacon. Mint a MagiDeal borítója, a Forito terméke is többnyire műanyagból készül, és így van jóval olcsóbbak, mint más fém opciók mint a CloudValley.

Telepítés: A Forito webkamera borítójának hátulján egy szalagdarab található, amelyet a 3M vállalat gyártott. Miután a szalag hátsó része meg lett hántolva, nyomja meg a fedelet bármely eszköz képernyőjéhez, és rögzítse. A burkolat eltávolításakor nem maradnak karcolások vagy maradványok, ami azt jelenti, hogy szükség esetén válthat az egyik burkolat több eszköz között. ���� ��

Egy eszköz webkamerajának a Forito borítóval történő blokkolásához egyszerűen csúsztassa el a műanyag fület balról jobbra. A Forito burkolatoknak van mindössze 5 mm nyílás, ami kisebb, mint a legtöbb versenytárs. Ez csak akkor jelent problémát, ha rendelkezik széles látószögű speciális webkamerával.

Mielőtt bármilyen laptopra, táblagépen vagy okostelefonra telepítené a Forito borítót, tisztítsa meg a képernyő területét mikroszálas kendővel. Ez biztosítja, hogy a szalag biztonságosan rögzíthető legyen az eszközhöz. A Forito a teljes csereprogram ha bármilyen hibát vagy problémát találtak a webkamera borítóin.

4. Niome

Niome webkamera redőny fedeleA Niome számítógép-kiegészítők kiskereskedője, beleértve egy webkamera burkolatot is, amelyet elsősorban a laptopok tulajdonosai céloznak meg. A méret és méretek A Niome burkolata nem igazodik könnyen a legtöbb okostelefon vagy táblagéphez.

A Niome webkamera burkolatának fő oka a szín. A legtöbb versenyző csak fekete vagy sötét szürke megoldásokat kínál, amelyek Niome burkolata ezüst színű, amely kiegészítheti bizonyos laptop terveket. Fedélük műanyagból készül, de megőrzi a szálcsiszolt fém megjelenését.

Hátrányok: Sajnos a Niome webkamera burkolatainak is vannak hiányosságai. Egyes fogyasztók beszámoltak a műanyag törés problémáiról, miközben megpróbálták azt a képernyőhöz rögzíteni. Ezenkívül a Niome webkamera burkolatának hátoldalán használt ragasztócsík alacsonyabb építkezési minőség, mint a versenytársaknál, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem fog tartani olyan sokáig, és meglazulhat.

A legtöbb webkamera borítója kettő vagy annál több csomagban van, annak a ténynek köszönhető, hogy a fogyasztók gyakran több olyan kamerával rendelkeznek, amelyek kamerákkal rendelkeznek. A Niome modelljét csak egy csomagolásban értékesíti, ami azt teszi viszonylag drága lehetőség, különösen, ha figyelembe vesszük a további szállítási költségeket.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me