Beste webhosting Australië (2020)

Contents

Technische beoordelingen en vergelijkingen

We hebben de top 10 hostingproviders voor Australiërs onderzocht om u te helpen tijd en geld te besparen.


datacenter in AustraliëWebhosting heeft een lange weg afgelegd sinds het begin van het opzetten van uw eigen FTP-server en het toevoegen van elke HTML-pagina één voor één. Hosting instellen is nu eenvoudiger dan ooit.

Dat gezegd hebbende, hostingproviders vallen meestal in 2 categorieën.

Degenen die u willen overbelasten en degenen die dat niet doen. Omdat je deze pagina waarschijnlijk hebt gevonden door te zoeken naar de 'beste webhosting', ga ik ervan uit dat je in dat tweede kamp bent. ��

Maar eerst moet ik iets uitleggen.

Je gaat waarschijnlijk deze lijst bekijken en bedenken waarom Will geen lokale Australische bedrijven heeft opgenomen. De redenen zijn eenvoudig - servers, ondersteuning en prijzen van niet-Aussie-hosts zijn gewoon beter.

De verklaring hierachter is eenvoudig: grotere bedrijven hebben een grotere infrastructuur, dus hun kosten per klant zijn lager en dat geven ze aan u door.

De tweede is iets technischer. Het gaat over datacenters.

U kunt datacenters beschouwen als gigantische computerboerderijen die uw website opslaan. Wanneer een lezer uw inhoud wil lezen, kijk dan naar uw geüploade kattenvideo's of bezoek uw zakelijke website die ze nodig hebben om bestanden aan te vragen bij het datacenter.

Om bot te zijn, Australië heeft niet de beste datacenters.

Dat is de reden waarom de meeste van mijn keuzes afhankelijk zijn van datacenters in het buitenland, waarbij mijn topkeuze een geavanceerd Singaporean datacenter gebruikt. Oké, nerdpraat. Laten we deze recensie eens bekijken en u helpen de beste keuzes te maken. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATIE
1 SiteGround $ 3.95 / mo 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0.99 / mo 389ms ★★★★★
3 bluehost $ 2.95 / mo 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2.75 / mo 657ms ★★★★★
5 A2 Hosting $ 2.94 / mo 223ms ★★★★★

Wat is Privacy Australië?

Privacy Australië gelooft in het plechtige mandaat om het zeer fragiele concept van digitale waardigheid te verdedigen. Deze zoektocht is op dit moment zo urgent in onze samenleving waarin de privacy en gegevens van mensen worden belegerd. Gegevenscompromis en inbraak zijn een constante bedreiging van kwaadaardige actoren en hackers in het bereik van individuele, zakelijke en zelfs nationale staten.

De missie die we hebben bij Privacy Australia is ervoor te zorgen dat de scheiding tussen uw privéleven, die zo geheim moet zijn als u wilt, niet zonder uw toestemming uw openbare zelf binnendringt of verstoort. We willen dat alle Australiërs de snel evoluerende wereld van gegevensprivacy begrijpen. Omdat zonder dit begrip digitale soevereiniteit niet krachtig kan worden verdedigd.

Mijn naam is William J. Ellis en de zaden voor Privacy Australia zijn gezaaid toen ik in 2008 als beveiligingsanalist in Beijing werkte. Het begon als een zoektocht om het verbod van China op basiswebsites als Wikipedia en Facebook te omzeilen (het verbod gaat vandaag verder met veel meer volume en hardhandigheid). Door dit te doen, liep ik hals over kop in de duistere normen van virtuele privé-netwerken, en Privacy Australië ontkiemde van mijn reactie op dat probleem.

���� Beoordelingen van Australische hosting ����

We willen u niet overspoelen met informatie. Hoewel we veel informatie hebben verstrekt, hebben we ze toch eenvoudig te begrijpen gemaakt. Het rangschikken van onze hosts numeriek dient dat doel door onmiddellijk een momentopname te geven van hun hiërarchische status.

Onze rangorde plaatst onze geselecteerde hosts in aflopende volgorde van aanbeveling, beginnend met de topaanbeveling, vervolgens gevolgd door de anderen. Om onnodige informatielast verder te voorkomen, hebben we alleen de top vijf keuzes opgenomen.

Als u vragen heeft, kunt u hier contact met ons opnemen.

De beste webhostingservices in 2020

Hieronder staan ​​de top vijf van Australische webhostingbeoordelingen op basis van kosten, snelheid, klantenservice en uptime.

1. SiteGround - Omarmd door meer dan 2 miljoen domeinen

Prijs - $ 3,95 per maand
Gemiddelde uptime van 99,95%
Gemiddelde laadtijd van 713ms

SiteGround heeft zich onderscheiden als een van de populairste en best beoordeelde hostingproviders in de WordPress-community. Australiërs zijn het duidelijk eens met het vonnis.

Eenvoudige installaties en instellingen ✅

Ze bieden unieke, interne WordPress-oplossingen die belangrijk zijn voor snelheid en beveiliging om uw site zo snel en veilig mogelijk te maken. Maar SiteGround berust niet alleen op de coattails van WordPress als het meest alomvattende contentmanagementsysteem. Behalve dat het een geweldige oplossing is voor zowel nieuwe als gevestigde WordPress-projecten, zijn ze geen one-trick pony.

Ze hebben bijvoorbeeld een goed afgestemde klantenservice die deskundig, snel en vriendelijk is. Ze hebben ook andere concurrentievoordelen waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de rest.

Snelle snelheden, gratis SSL en upgrades ✅

De geoptimaliseerde hostingplannen omvatten geavanceerde functies zoals automatische upgrades, ingebouwde WP-caching, een uitgebreid en verspreid content delivery network (CDN), enscenering met één klik en GIT-versiebeheer. Ze noemen hun oplossingen als in-house gebouwd, waardoor ze de flexibiliteit en wendbaarheid hebben om deze oplossingen aan te passen aan de behoeften van hun klanten.

Beste prestaties en ondersteuning ✅

Terwijl andere providers lage initiële en vernieuwingspercentages boden, zijn de prestaties van SiteGround op het gebied van snelheid, uptime-betrouwbaarheid en robuuste ondersteuning veel beter dan alles wat andere gastheren te bieden hebben. Er staan ​​bekend als de beste 24/7 ondersteuning in de branche, zelfs zo dat ze een officiële ‘WordPress’ aanbevolen hostingprovider zijn.

SiteGround biedt ook enkele van de laagste tarieven voor alle secundaire add-on-services zoals vernieuwing, Cloudflare-bescherming en gratis SSL.

2. Hostinger - Beste goedkope host

Vanaf $ 0,99 per maand
Gemiddelde uptime van 99,1%
Gemiddelde laadtijd van 389Mevrouw

Als u geld wilt besparen op webhosting zonder in te boeten aan kwaliteit, is zoeken naar Hostinger niet meer het antwoord op uw zoektocht naar betaalbaarheid.

Hoewel promotionele prijzen worden gezien als een wijdverspreide marketingtactiek, vooral in de hostingsector die is ontworpen om laaghangend fruit te vangen, heeft Hostinger de kunst van deze strategie echter onder de knie, waardoor de voordelen net zo veel invloed op u hebben als zij..

Goedkoopste gastheer zonder in te boeten op kwaliteit ✅

Hostinger's prijs meestal fluctueert tussen $ 0,99 tot $ 2,15 per maand op semi-regelmatige basis. Om volledig te profiteren van de lage prijskorting, kunt u de prijs 48 maanden vastleggen. Dit biedt een gebruiker in wezen een voordelige hostingprijs van minder dan $ 70, wat vrij opmerkelijk is.

Als u een misvatting koestert of zich zorgen maakt dat hun service mogelijk inferieur is vanwege de prijsstelling, laten we u snel van dit idee afschaffen. Hoewel het nog steeds een relatieve nieuwkomer is, komt Hostinger zijn belofte waar.

Hostinger biedt alle rudimentaire functies die de andere hostingproviders bieden, maar met de extra zoetheid van zijn geweldige prijzen. Het nadeel is dat je niet alle aantrekkelijke accessoires krijgt die bij alle plannen horen. Het is dus aan u om te controleren of u de reeks functies hebt die u verwacht voordat u een pakket kiest.

Gratis domein met registratie ✅

Afgezien van de kostprijsvoordelen biedt het nog steeds vele risicogaranties en bescherming: het geeft een gratis domein te gebruiken, naast gratis SSL bescherming. Bovendien ontvang je nog steeds een genereus geld-terug-garantie van 30 dagen! En dat is inclusief het laagste pakket dat wordt aangeboden.

De kern van de zaak is dat Hostinger een geweldige keuze is, vooral als u probeert veel geld te besparen met een host die nog steeds uitstekende prestaties levert.

Pro Tip - Op zoek naar meer voordelige hosts? Bekijk onze gids voor goedkope webhosting Australië.

3. Bluehost - Meest gerenommeerde host, maar nogal duur

Vanaf $ 2,95 per maand
Gemiddelde uptime van 99,74%
Gemiddelde laadtijd van 1.765ms

Als u een woordassociatieoefening zou doen, is het eerste wat u waarschijnlijk te binnen schiet met betrekking tot Bluehost het woord 'gemakkelijk'.

Bluehost onderscheidt zich onder andere door zijn eenvoud in gebruik. Als er een terugkerend thema is in de positieve online beoordelingen die u over Bluehost leest, is het dat het opvalt als een van de beste webhostingservices voor beginners.

Het bedrijf begrijpt duidelijk de pijnpunten die bedevil-beginners hebben en zijn daarom veel verder gegaan om ervoor te zorgen dat het proces minder verwarrend is voor mensen die zich voor het eerst in hosting begeven.

1 Klik op Installaties voor WordPress + Tal van gidsen ✅

Verschillende dingen verlenen Bluehost deze soepele kwaliteit. De interface en hulpmiddelen zijn gericht op een niveau van intuïtiviteit dat beginners begrijpen en waarderen. De 1-klik installatie-optie die in al hun plannen voorkomt, is ook een grote aantrekkingskracht voor deze nieuwkomers die technisch niet onderlegd zijn voor de meerstappenprocessen die betrokken zijn bij traditionele installatieprocedures.

Hoewel de snelheid van Bluehost goed is, ondervindt het desalniettemin vertraging en latentie bij grotere websites. Eén ding kun je ze echter niet ontkennen: ze zijn erg hardnekkig. Ze zijn uiterst bedreven in marketing en reclame, dus zet je schrap om te zien dat hun advertenties je overal volgen zodra je hun website bezoekt.

65% korting op alle plannen (maar dure upsells) ❌

Afgezien van de agressieve marketing, is de concurrerende prijs een ander aantrekkelijk aspect van Bluehost dat het aantrekkelijk maakt voor beginners: u kunt momenteel 65% korting krijgen op alle abonnementen. Alsof dat nog niet genoeg was, biedt BlueHost ook een 100% geld-terug-garantie. Dit is ideaal voor freelancers en bloggers die net zijn begonnen en zich realiseren dat het even kan duren om geld te verdienen met hun website.

Dat gezegd hebbende - BlueHost zal proberen u en arm en een been te belasten voor al hun diensten.

4. HostGator Cloud Hosting - Beste Cloud Hosting voor prijs

Vanaf $ 2,75 per maand
Gemiddelde uptime van 99,4%
Gemiddelde laadtijd van 657ms

Websites en gators zijn misschien twee vreemde bedgenoten, maar HostGator heeft het huwelijk op de een of andere manier kunnen laten werken.

Als de robuustheid van de alligator de inspiratie was voor de naam van de site, dan is het een toepasselijke metafoor. Zoals het spreekwoord zegt, is de beste mogelijkheid beschikbaarheid, dus de betrouwbaarheid van de service is een van de belangrijkste en meest geliefde kenmerken van een website. HostGator voert deze functie in schoppen uit en biedt een uitstekende uptime voor zijn service tegen een lage prijs.

Verbazingwekkende uptime- en snelheidsprestaties ✅

In de afgelopen 16 maanden heeft het gepost een gemiddelde uptime van 99,98%. HostGator slaagt er ook in om een ​​paar andere dingen vrij goed te doen. Naast zijn uptime-bekwaamheid zijn de razendsnelle servers die het heeft even opmerkelijk.

Ze beweren "tot 2x snellere laadtijden" te hebben als gevolg van een verscheidenheid aan functies, zoals premium hardware, servers met lage dichtheid en meerdere caching-lagen.

Het is vrij geruststellend dat ze achter hun service kunnen staan ​​en dat je als klant niet wordt bestraft als er een tijdelijke dip in de prestaties is.

Geweldig voor Small Business Hosting ✅

In een scenario waarbij de gemiddelde uptime voor de maand onder de 99,9% komt, kunnen hun klanten mogelijk een betalingskrediet krijgen voor die hele maand. Deze concessie sluit echter gepland onderhoud of andere eenmalige stroomgebeurtenissen uit. Maar het is geruststellend voor klanten om te weten dat hun bedrijf niet wordt bestraft als de prestaties van de hostingdienst tijdelijk achteruitgaan.

In termen van gebruiksvriendelijkheid heeft WestGator een functie voor het bouwen van websites gelanceerd die lezers helpt bij hun installatie. Voor de niet-ingewijde nieuwe gebruiker die nog steeds worstelt met hostingtechnieken, maakt de websitebouwer het maken van hun website een fluitje van een cent.

Deze kenmerken, gecombineerd met een robuuste basis van wereldwijde servers, maken HostGator een uitzonderlijke keuze. De prijsvorming geeft echter een iets gecompliceerder beeld. Hoe opmerkelijk het laden van pagina's en de uptime-snelheden van hun gedeelde servers ook zijn, de Cloud-service van HostGator blies ze uit het water.

Wat vervolgens de vraag oproept - waarom vallen klanten niet om door zelf te upgraden naar de cloudservice? Welnu, het antwoord op die vraag is toevallig prijzen. De geadverteerde prijs voor de Cloud-optie van HostGator begint bij $ 4,95 / maand en loopt op tot $ 9,95 / maand. Deze stickerschok is voor klanten nogal afdoende en dwingt hen om in plaats daarvan bij de gedeelde hosting te blijven. Het helpt niet dat de Cloud-optie u ook voor een langere periode van drie jaar vergrendelt.

Maar er is wat zilveren voering, omdat Gator de situatie heeft verbeterd door een exclusieve korting aan te bieden, waardoor de Cloud-prijs verlaagd is naar slechts $ 2,99 / maand. Dit betekent in wezen dat u in ruil daarvoor een VEEL betere service krijgt, terwijl u alleen gedeelde hosting-tarieven betaalt. De korting is momenteel echter alleen van toepassing op abonnementen van één, drie en zes maanden. Dus na de initiële termijn zal de prijs vervolgens stijgen naar $ 8,95, wat het verlengingspercentage is op het laagste plan.

5. A2 Hosting - Geweldige prestaties voor de prijs

Vanaf $ 2,94 per maand
Gemiddelde uptime van 99,1%
Gemiddelde laadtijd van 223ms

Snelheid is dodelijk, zeggen ze, maar in de wereld van online hosting kan het net zo goed de levensduur van uw bedrijf verbeteren. De uitstekende snelheid van A2 Hosting geldt als een van de beste in de branche. Het is een uitgebreid solide hostingplatform, met een all-round goede game met een extreem hoge uptime en nuttige klantenservice.

A2 Hosting heeft uithoudingsvermogen. Het bestaat al sinds 2001 en afgezien van zijn lange levensduur, heeft A2 een uitstekende staat van dienst, die elk jaar regelmatig voorkomt in de lijst 'Best Web Hosting Service' van PCMag.

A2 heeft onze lijst gemaakt op basis van zijn sterke staat van dienst op gebieden variërend van gedeelde maandelijkse plannen met rudimentaire functies tot pakketten gericht op speciale serviceplannen. Hoewel de meeste datacenters van A2 Hosting in Michigan zijn gestationeerd, presteren deze nog steeds perfect voor kleine bedrijven in heel Australië.

Hoe we kiezen - de ingrediënten waaruit onze webhostingcriteria bestaan

Ze zeggen dat je nooit moet willen weten hoe de worst wordt gemaakt. Omdat we in wezen rebellen en contrarians zijn, houden we ervan de regels te buigen om onze klanten als volwassenen te behandelen. Daarom onthullen we de inhoud van de zwarte doos die we gebruikten om de hostingdiensten op onze lijst te beoordelen..

Dus, zonder verder oponthoud, en in willekeurige volgorde van belangrijkheid, werden deze criteria gebruikt om de tarwe van het kaf te halen:

Betrouwbaarheid (uptime en downtime)

hosting uptimeBetrouwbaarheid is een belangrijke statistiek omdat u wilt dat uw hostprovider betrouwbaar is. Als ze de beste beschikbare functies hebben, maar u kunt er niet op vertrouwen dat ze consistent leveren, dat is niet goed voor u.

Hoge beschikbaarheid is een kenmerk van een hostingservice om een ​​bepaald operationeel prestatieniveau te garanderen, vooral voor een periode die hoger is dan normaal.

De individuele factoren die facetten van betrouwbaarheid vertegenwoordigen, zijn uptime en downtime. Zonder te veel in het onkruid te raken, wordt uptime beschouwd als een maat voor de ononderbroken, ononderbroken tijdsperiode die een hostingplatform ervaart.

In een perfecte wereld zouden hosting-systemen idealiter een uptime van 100% hebben. Maar zo'n perfectie is bijna onmogelijk te handhaven of te bereiken. Wat betreft hostingservices is dit de hoeveelheid tijd, uitgedrukt in uren, die een server kan bieden en beschikbaar blijft.

Downtime begrijpen

Downtime is het tegenovergestelde van uptime, wat een trend in de verkeerde richting aangeeft. Uptime is een belangrijke statistiek om op te focussen omdat het aangeeft of uw service beschikbaar is voor uw gebruikers. Onnodig te zeggen dat als uw website niet beschikbaar is, deze u slecht reflecteert. Het ziet er onprofessioneel uit, schaadt uw bedrijf en is zeer schadelijk voor uw merkwaarde.

Bekijk daarom als potentiële klant bij het bekijken van Australische webhostingrecensies alleen die services met zeer weinig downtime, die een snel turnaround-systeem hebben zodat de momenten waarop niet beschikbaar zijn zeldzaam zijn en meestal routineonderhoud inhouden.

Hoge uptime- en gegevensbeschikbaarheid kan meestal worden bereikt door meerdere, redundante systemen te gebruiken om ervoor te zorgen dat één storing niet tot uitvaltijd leidt, omdat er back-upsystemen zijn om de speling op te vangen. Het is mogelijk om na te gaan of de hostingprovider voldoende fail-safe redundantie heeft voor uw regio.

Bovendien zal een webhostingservice van hoge kwaliteit die deze factoren hoog in het vaandel heeft, uw bedrijf respecteren door u van tevoren op de hoogte te stellen en proberen onvermijdelijke downtime te plannen tijdens de perioden die de minste verstoring van het bedrijf tot gevolg hebben..

Snelheid

Beste webhosting Australië (2020)Gelukkig is het tijdperk van dial-up internetverbinding voorbij. Sta een hostingprovider niet toe je terug te slepen naar de donkere eeuwen. High-speed internet en brede breedbandconnectiviteit met de bijbehorende royale bandbreedte, hebben consumenten geconditioneerd om een ​​basisstandaard van snelheid en laadtijden van services te accepteren. In combinatie met onze steeds kortere aandachtsspanne, hoeven klanten niet een paar extra seconden te wachten tot uw webpagina is geladen, ongeacht hoe rijk en boeiend uw inhoud is.

Dus, behalve dat het belangrijk is voor uw professionaliteit, evenals uw zoekmachineoptimalisatie (SEO), verbetert de snelheid de gebruikerservaring van degenen die uw site bezoeken. En als u gebruikers een gunstige ervaring biedt, zullen ze eerder geneigd zijn om terug te keren.

Als gevolg hiervan is de snelheid van toegang die een hostingprovider biedt uiterst belangrijk. Om te bepalen of een host snel is, moet u de verantwoordelijkheid nemen om hun snelheid gedurende een bepaalde periode te testen, zowel tijdens de piekuren als tijdens de daluren.

Hosting Klantenservice

Beste webhosting Australië (2020)Hoe een webhost met u als klant communiceert om uw zorgen en vragen aan te pakken, kan niet genoeg worden benadrukt. Slechte klantenondersteuning is een van de redenen dat klanten verzuren in een bedrijf. Er kan een aanzienlijk verschil zijn in de kwaliteit van de ondersteuning die wordt ontvangen van de ene host naar de volgende.

De meeste webhostingservices hebben onvoldoende klantenondersteunend personeel om in realtime op verzoeken te reageren. Hoewel ze mogelijk niet over voldoende personeel beschikken om telefoontjes te beantwoorden, moeten ze echter wel op uw vraag kunnen reageren via e-mail.

De vuistregel is dat de gemiddelde doorlooptijd om op uw aanvraag te reageren 24 uur is. Maar uitstekende responstijden liggen binnen het bereik van 4 uur. Als het echter meer dan een dag of twee duurt voordat ze bij je terug zijn, is dat een rode vlag. Het betekent ofwel dat ze onvoldoende personeel hebben om snel op uw verzoek te reageren, of erger nog, ze geven er gewoon niet om.

Wees ook op uw hoede als ze niet 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door technische ondersteuning bieden. Omdat serverstoringen geen vrije tijd nemen, moet u voorzichtig te werk gaan als er geen ondersteunend personeel aanwezig is tijdens de feestdagen.

Wat is de meest bekende en gerenommeerde webhostingservice?

We vergelijken appels en sinaasappels niet precies, dus het kan een uitdaging zijn om de verschillende hosts te beoordelen vanwege alle verschillende beschikbare hostingopties en prijzen. Er zijn bijvoorbeeld enkele gratis webhosts beschikbaar, terwijl anderen slechts $ 1 of $ 2 per maand kosten.

Kiezen tussen webhosts met aantrekkelijke, hoewel tegenstrijdige belangen vereist een zorgvuldig georchestreerde balans van uw kant: u wilt niet te goedkoop worden op uw webhosting, en toch moet u geen krachtig hostpakket aanschaffen dat u niet nodig hebt.

Daarom is het beste advies, vooral als u niet kunt anticiperen op uw toekomstige behoeften, het in eerste instantie eenvoudig te houden en vervolgens te upgraden naargelang uw behoeften.

Tophostingtypen voor Australische bedrijven

Elk bedrijf heeft verschillende niches, productcategorieën, doelgroepen en servicegerichtheid. Daarom kan niet worden verwacht dat hun hostingbehoeften monolithisch zijn. Als gevolg hiervan bestaan ​​er verschillende soorten hosting om aan de behoeften van verschillende bedrijven te voldoen. We duiken erin om de meest voorkomende soorten webhostingplannen te bekijken, zodat u kunt bepalen welke het beste aansluit op de behoeften van uw bedrijf.

Er zijn vijf brede categorieën waaronder webhostingdiensten onder de loep worden genomen. Ze zijn gedeeld, virtual private server (VPS), cloud, dedicated en reseller. Laten we zonder verder oponthoud elk type hostingplan in detail bekijken.

Wat is Shared Hosting?

Beste webhosting Australië (2020)

Een gedeelde webhostingservice is een service waarin meerdere sites zich bevinden en één webserver delen. Zoals de naam al aangeeft, betekent dit dat de services van de server niet exclusief zijn gewijd aan een enkele website. In plaats daarvan worden de bronnen van de server verdeeld over verschillende websites.

Dit is de meest economische keuze voor hosting, omdat de algemene kosten voor het onderhoud van de server over meerdere klanten zijn verdeeld. Dit maakt het de goedkoopste optie, omdat u met dit type hosting in wezen ruimte huurt die u deelt met andere sites. Het heeft steevast een eenvoudige plan- en installatieprocedure.

De shared hosting-regeling werkt omdat de meeste websites een kleine hoeveelheid verkeer ontvangen, zodat de gedeelde server niet zwaar belast wordt. Vandaar dat de websites serverbronnen adequaat kunnen delen zonder prestatieproblemen.

Wat is VPS Hosting?

Beste webhosting Australië (2020)

De volgende logische stap en upgrade boven gedeeld gehost is de Virtual Private Server (VPS) -hosting. Een virtuele machine emuleert een computersysteem, maar het is geen echte fysieke machine. Integendeel, een VPS is gewoon een softwareprogramma of besturingssysteem dat het gedrag van een afzonderlijke computer vertoont. Omdat het is gebaseerd op computerarchitectuur, kan het de functionaliteit van een echte computer bieden en taken uitvoeren zoals het uitvoeren van applicaties en programma's zoals een afzonderlijke computer.

Wat maakt een virtual private server een geweldige hostingoptie die u vraagt? Welnu, het is een natuurlijke ontwikkeling van een basis gedeeld plan, met een verbeterde hostingoptie voor kleine tot middelgrote bedrijven die gefrustreerd zijn door de beperkingen die de meeste gedeelde webhostingservices met betrekking tot uptime, opslag en snelheid met zich meebrengen.

Een groot voordeel van het gebruik van VPS is dat, hoewel het vergelijkbaar is met een echte server, je er volledige controle over hebt, in tegenstelling tot de shared hosting-server, en toch betaal je niet alsof je een dedicated server gebruikt. In tegenstelling tot het gedeelde hostingplan is het installatie- en beheerproces echter ingewikkelder.

Wat is cloud hosting?

Beste webhosting Australië (2020)

Cloud hosting en cloud computing zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Cloud computing is de on-demand beschikbaarheid van bronnen van een computersysteem. Sommige van de middelen die de klant huurt zijn gegevensopslag, computerverwerkingskracht; deze staan ​​nu echter onder controle en direct actief beheer van de gebruiker.

Evenzo wordt cloudhosting net zo populair naast de opkomst van cloud computing. Wanneer u cloudhosting aanvraagt, koopt u computerresources van een cloud computing-provider of -faciliteit om u te helpen bij het hosten van uw gegevens, services en / of oplossingen. In cloud hosting is Divide and Rule de naam van het spel. De manier waarop dit concept wordt geïmplementeerd in cloud hosting is door de middelen van uw website te verspreiden over meer dan één webserver. Bijgevolg wordt het aan u weergegeven per behoefte

Hoewel het overeenkomsten heeft met VPS, is het fundamentele verschil dat de gebruiker bij cloud computing een gedistribueerd systeem van servers gebruikt waarmee hun bronnen worden verspreid, in plaats van een specifiek fysiek adres.
De voordelen die de klant dankzij deze gedistribueerde workload heeft opgedaan, zijn onder meer eenvoudige schaalbaarheid en snellere laadtijden.

Wat is dedicated hosting??

Beste webhosting Australië (2020)

Als u geneigd bent om de beste te zijn, dan is dedicated hosting de juiste keuze. Een speciale hostingservice is het soort internethosting waarin u niet met anderen deelt, maar een volledige server voor uw gebruik huurt.

Het is de beste en duurste optie, waarvoor een meer complexe en ingewikkelde installatie is vereist.

Reseller-gebaseerde hosting en hoe het werkt

Dit is een vorm van webhosting waarbij de eigenaar van een hostingaccount zijn toegewezen middelen zoals bandbreedte en ruimte op de harde schijf kan gebruiken om websites te hosten ter ondersteuning van andere derden.

Met reseller-gebaseerde hosting koopt u voldoende serverresources om uw eigen webhostingservice te kunnen exploiteren.

Vergelijking van webhosting - Welke CMS is het beste voor u?

Met een contentmanagementsysteem (CMS) kunt u op een coherente, gestroomlijnde manier omgaan met digitale inhoud op een website. Het vergemakkelijkt het schrijven, samenwerken en beheren van websites.

Een CMS wordt geleverd met een eigenaardige interface, is bij uitstek geschikt voor een bepaald type website en is meer geneigd om met specifieke hostingopties te werken dan andere.

Er zijn veel CMS-opties op de markt, maar de meest populaire zijn WordPress, Joomla, Drupal en Magento.

WordPress

Beste webhosting Australië (2020)Als het gaat om het CMS en het volledige ecosysteem voor het bouwen van webpagina's, is WordPress een juggernaut, de spreekwoordelijke gorilla van 1.000 pond in de kamer. WordPress wordt momenteel gebruikt op meer dan 60 miljoen websites, waaronder die van de meeste toporganisaties.

Hoewel het begon als een blogtool, heeft het zich ingeburgerd als een robuust CMS. Voor niet-ingewijden in de wereld van WordPress is er echter een onderscheid tussen wordpress.org en wordpress.com, omdat het twee verschillende platforms zijn. WordPress.com is gratis, maar met beperkte thema-ondersteuning en staat geen plug-ins toe. WordPress.org heeft daarentegen volledige ondersteuning voor thema's en biedt totale vrijheid van branding.

WordPress bevat veel functies, maar een van de belangrijkste voordelen is het gemak van aanpassing, samen met de reeks tools die het levert.

Beste webhosting Australië (2020)Joomla

In de wereld van CMS-ecosystemen komt Joomla een verre seconde. Een van de redenen waarom Joomla zo ver achterloopt op WordPress is omdat het niet bijzonder gebruiksvriendelijk is. Tenzij er een sentimentele reden is dat u gehecht bent aan Joomla, is een overschakeling naar WordPress de best aanbevolen manier van handelen.

PHP

Beste webhosting Australië (2020)De populariteit van WordPress betekent dat het absoluut noodzakelijk is om te leren hoe u de bijbehorende hulpmiddelen en talen gebruikt. Een van de meest gangbare waarden onder de populaire CMS'en is hun afhankelijkheid van PHP als scripttaal op de server.

PHP is geen CMS maar het is de ruggengraat van zijn programmering. Het is vereist om een ​​CMS-gestuurde website op te zetten, u moet PHP kennen of een PHP-ontwikkelaar inhuren als u specifieke functies of apps op uw website wilt.

Kunnen alle bedrijven deze webhosts gebruiken??

De meeste hostingbedrijven die hier worden vermeld, kunnen een steeds groter wordende hoeveelheid verkeer schalen en verwerken. Of u nu een klein bedrijf bent dat nog steeds online impact probeert te creëren of u bent al een internet-kolos met 500.000 maandelijkse weergaven, deze hosts zijn meer dan geschikt om u te ontvangen.

Begin met het laagste hostingplan, hoe optimistisch u ook bent over de groei van uw website. Als het zijn huidige capaciteit ontgroeit, kunt u altijd upgraden naar een beter schaalbaar serviceplan.

De gemeenschappelijke noemer onder de beste webhostproviders van Australië is hun aanbod van WordPress, vooral in hun gedeelde hostingplannen. Dit heeft het voordeel dat klanten op kosten worden bespaard en tegelijkertijd een veelgevraagde applicatie wordt geboden.

Beste webhost of SLECHTSTE hosting?

Het is gemakkelijk om verliefd te worden op goedkope producten, vooral als het gaat om webhosting. Immers, wie wil er nu geen bodemprijzen krijgen? Hoewel het misschien gemakkelijk is om te leven met de gevolgen van freebies met andere producten, kan de beslissing heel goed terugkomen om je te bijten met hosting.

Zoals het spreekwoord zegt, als je pinda's betaalt, krijg je waarschijnlijk een apendienst.

Er zijn te veel oplichting in de webhosting-industrie, met bedrijven die lage tarieven aanbieden aan klanten die niet beter weten.

Maar pas op, want het is een koopje met de duivel - hoewel je aanvankelijk wat geld kunt besparen, heeft dergelijke goedkope hosting veel minder functies. En nadat ze u hebben aangesloten, zoeken ze naar manieren om u kosten in rekening te brengen voor allerlei premium add-ons.

Als u denkt dat de bedrijven die deze oplichting plegen, enkele achterstanden zijn die ten prooi vallen aan het nietsvermoedende publiek, vergist u zich ernstig. Vanwege uitgebreide marketing en agressieve PR hebben enkele van de ergste daders hun imago met succes witgewassen.

Hoewel we niet noodzakelijkerwijs van naamgeving en shaming houden, is er echter een dwingend openbaar goed dat voortkomt uit het identificeren van deze daders die zwaarder weegt dan zorgen over gekwetste gevoelens.

Beste webhosting Australië (2020)GoDaddy - Ze hebben gelikte marketing, maar laat je niet voor de gek houden. Hun service is nog van lage kwaliteit, ze vinden het niet erg om u een premie te vragen voor add-ons die gratis zouden zijn bij andere hosts. We denken dat hun reputatie nep is, hoewel ze vaak worden aangeprezen als de beste webhost in Australië. ScamDaddy zou een geschiktere naam zijn in onze schatting.

Beste webhosting Australië (2020)Netwerk oplossingen - Ze zijn er op de een of andere manier in geslaagd om de gevreesde, niet-heilige graal van webhosting te combineren - slechte service en servers van lage kwaliteit. Ze zijn een vreselijke keuze, dus we raden ten zeerste aan om niet te luisteren naar welke hostingrecensie dan ook die hun denkbeeldige deugden prijst.

Als je ervoor kiest om met een goedkope webhost te gaan, pas dan op wanneer je jezelf probeert te bevrijden van hun boeien en besluit over te stappen naar een betere provider. Ze maken het zo'n gedoe dat je zou willen dat je vanaf het begin met een kwaliteitsaanbieder was gegaan.

Webhosting - Dingen om te vermijden zoals de pest.

Eigenaren van kleine bedrijven verlangen naar lage kosten en minimale overhead. De weinige dollars die u kunt besparen, zijn echter niet de pijn en het verdriet waard dat u later zult ervaren.

  1. Zet u schrap voor mogelijke inbreuken op de beveiliging - Het is geen verrassing dat deze bottom-feeding webhosts lakse beveiligingsmethoden hebben. Ze proberen altijd te bezuinigen en hebben uiteindelijk niet de beste belangen van hun klanten om te investeren in eersteklas beveiligingsmaatregelen. Ter ondersteuning van ons punt, de webhost 000Webhost had 13 miljoen gebruikersnamen en wachtwoorden gelekt.
  2. Uiteindelijk zul je dat iets ontdekken, Alles is gebonden om u extra te kosten - Deze kortingsgastheren vinden verschillende achterbakse manieren om ongelukkige slachtoffers af te zetten. De meest voorkomende is het balkaniseren van artikelen en het in rekening brengen van diverse kosten die zij niet hebben. Ze kunnen klanten bijvoorbeeld $ 30 in rekening brengen voor domeinregistratie, nog eens $ 30 voor essentiële privacybescherming en misschien $ 100 voor SSL. Voor je het weet, staar je ongeloof naar een rekening van $ 160 per jaar!
  3. Slechte IP-buurt - Hosts van lage kwaliteit zijn hier berucht om en u moet op deze manier letten, omdat factoren zoals de hostdichtheid, het aantal en de kwaliteit van de domeinen die op een bepaalde server worden gehost, invloed hebben op uw eigen dienstverlening. Als een webhost bijvoorbeeld op slechts een 16 IP-adres erin slaagt die IP-ruimte te delen tussen bijvoorbeeld 9.5k websites, kan dit uw zoekmachineoptimalisatie (SEO) bemoeilijken.
    Als de meeste sites op dat IP-adres spam zijn en dus potentieel gevaarlijke buren, zit u echt in de problemen, omdat dat slecht zou zijn voor uw bedrijf. Sites van lage kwaliteit met een slechte reputatie die op hetzelfde IP- of subnet worden gehost als de uwe, zullen uw website ondermijnen.

Wat bepaalt de hosting snelheid?

Het bepalen van de hosting snelheid is geen rocket science, dus denk er niet te veel over na. Twee eenvoudige regels hebben invloed op de snelheid van hosting: datacenters en een specifiek IP-adres (Internet Protocol).

Datacenters zijn de polsslag, de hartslag van de snelheidsoplossing. Daarom hebben de snelste webhosts steevast een superlatentie datacenter (s). Eerder hebben we de gevaren voor de reputatie van uw website besproken, en in het verlengde daarvan, SEO-optimalisatie door de praktijk van een slechte IP-buurt.

Aan de andere kant bevordert een speciale IP meestal de snelheid. 90% van de tijd hoeft u echter geen exclusief IP-adres voor uw domein te hebben, omdat veel WordPress-configuraties er geen nodig hebben.

De keuze tussen op Windows of Linux gebaseerde hosts

De keuze tussen het eigen Windows-besturingssysteem (OS) en zijn open-source Linux-tegenhanger is al een hele tijd aan de gang. Ze zijn echter beide geëvolueerd om aan de eisen van het internettijdperk te voldoen. Bijgevolg zou het kiezen van een van beide u niet tot een onoverkomelijk nadeel brengen.

De meeste server-side applicaties zijn ontwikkeld om platformonafhankelijk te zijn. Maar een besturingssysteem kan uitsluitend sommige webhosting-apps ondersteunen. CPanel is bijvoorbeeld alleen op Linux.
Windows heeft ook enkele ontwikkelhulpprogramma's die zijn ontworpen om alleen op het besturingssysteem te worden uitgevoerd. Anders kunt u een virtualisatie-instelling gebruiken om ondersteuning te krijgen voor een app die niet compatibel is met het besturingssysteem dat u gebruikt.

Hoewel we niet over de statistieken beschikken, suggereert anekdotisch bewijs dat de meeste webhosts Windows gebruiken. Deze factoren onderstrepen hun uniekheid:

ramen

Beste webhosting Australië (2020)Windows is al tientallen jaren het vlaggenschip van Microsoft en het besturingssysteem. Als u dus met een op Windows gebaseerde host gaat, beschikt u over de databases en apps van Window, zoals ASP.Net. U betaalt meestal een beetje meer voor op Windows gebaseerde hostplatforms dan voor Linux, hoewel Windows vaker crasht. Het bedrijfseigen karakter is waarschijnlijk verantwoordelijk voor de verhoogde kosten, maar u krijgt in elk geval ondersteuning van Microsoft.

Linux

Beste webhosting Australië (2020)Linux is de meest gebruikte server en is daarmee de industriestandaard. Het is goedkoper dan Windows-systemen, maar dat betekent niet dat u tekortschiet in kwaliteit. De servers zijn super betrouwbaar, waardoor u vrijwel elke applicatie kunt uitvoeren.

Linux is ook erg goed met de meeste moderne programmeerhulpmiddelen zoals scripts en is behoorlijk populair als een platform voor de ontwikkeling van webapplicaties. Als u een web-app heeft ontworpen, bent u waarschijnlijk LAMP-systemen tegengekomen. LAMP is de afkorting voor Linux, Apache, MySQL en PHP.

Wat is 'onbeperkte' hosting en hoe werkt het??

De beste analogie voor "onbeperkte" hosting is dat het verwant is aan uw favoriete onbeperkte buffet. 'Onbeperkte' hosting verwijst naar aanbiedingen waarvoor de provider geen bronlimieten heeft vastgesteld. Het is ook belangrijk op te merken dat dit soort aanbiedingen alleen betrekking hebben op redelijke situaties. De waarschuwing is belangrijk om te onthouden, omdat de aanbieding waarschijnlijk niet van toepassing is als u miljoenen paginaweergaven krijgt.

De bronnen die gewoonlijk met deze onbeperkte hoffelijkheid worden uitgebreid, zijn onder andere schijfopslag, bandbreedte, gegevensoverdracht en in sommige gevallen het aantal add-ons-domeinen. De onbeperkte domein-add-ons zijn aantrekkelijk omdat de hostingprovider u de mogelijkheid biedt om zoveel websites te hosten als u wilt tegen een betaalbare prijs.

Deze aanbiedingen zijn bedoeld om nieuwe klanten te verleiden, dus laat u niet meeslepen door de advertentie, maar bekijk eerder de voorwaarden die van toepassing zijn. Het komt u niet ten goede als de aangeboden onbeperkte bandbreedte smoort wanneer er een enorme hoeveelheid verkeer is en aanzienlijk vertraagt.

Daarom hebben we in onze Australische hostingrecensies een beslissing gemaakt om geen hosts op te nemen die een onbeperkte hostingaanbieding claimen.

Eerste stappen naar domeinhosting in Australië

Bij het opzetten van een website spelen verschillende zaken een rol. Hoewel we het hebben gehad over de beste hostingplatforms in Australië, zijn er misschien veel dingen die je niet weet over het lanceren van een website. Geen zorgen, want we zijn hier om te helpen.

Misschien zijn er terminologieën waarvan u niet op de hoogte bent of die u niet kent met betrekking tot webhosting. Dit kunnen naamrecords, hostingpakketten, domeinnaamregistratie, enzovoort zijn. Deze vreemd klinkende termen moeten je niet in paniek brengen omdat ze niet zo ingewikkeld zijn als ze lijken. En bovendien zijn we hier om u te helpen. Dit zijn de meest waarschijnlijke terminologieën die u tegenkomt in uw zoektocht om een ​​website te maken, dus blijf lezen.

Voor die nieuwe Zelanders die op zoek zijn naar een hostingoplossing, bekijk onze gids voor de beste hosting nz.

domeinen

Beste webhosting Australië (2020)Elke begint met het domein. Voordat u een website of hosting van welke aard dan ook kunt opzetten, moet u een domeinnaam hebben. In termen van leken is een domein de naam van uw website. Een domeinnaam is het hoofdgedeelte van het URL-adres van een website, direct achter het hypertekstprotocol (http (s)) en het www-gedeelte (world wide web) van de string. Dit adres wordt door internetgebruikers gebruikt om uw website te vinden.

Een domein registreren is het proces dat u doorloopt om een ​​domein te verwerven en onder uw controle te krijgen. Eenmaal gemaakt, fungeert een domein als de basis van verschillende andere vruchtbare online activiteiten. U kunt vervolgens pagina's, blogs, e-commercefunctionaliteit of zelfs subdomeinen toevoegen aan uw domein.

Australische domeinregisters en registrars

Beste webhosting Australië (2020)Een domeinregister is een database die alle domeinnamen bevat, samen met alle bijbehorende registrantinformatie van Top Level Domains (TLD) zoals .com, .net en.org.

Een bedrijf moet geaccrediteerd zijn voordat het domeinnamen aan mensen kan verkopen. De zo geaccrediteerde organisatie wordt een registrar genoemd. Het publiek kan dan domeinnamen via hen kopen of een reeds eigendom domein overdragen aan een andere registrar.

Daarom is een register als een groothandel, terwijl een registrar vergelijkbaar is met een winkel of dealer.

Hoe helpen domeinnaamservers (DNS) op internet

Het domein dat u zojuist hebt verkregen, wordt opgeslagen als een reeks nummers die een IP-adres worden genoemd in een domeinnaamserver (DNS). Een DNS neemt vervolgens de mensvriendelijke domeinnaamrecords, de domeinen die mensen typen als webadressen, en wijst deze toe aan hun respectieve IP-adres.

Web Hosting fouten te vermijden

Het opzetten van uw site op een host is niet bepaald rocket science. Met voldoende gezond verstand en due diligence zou het niet moeilijk moeten zijn om te slagen. Maar gezond verstand is niet erg gebruikelijk, dus hier zijn enkele dingen om te vermijden, zoals de pest.

  1. Ga met de goedkoopste host die je kunt vinden - Er is enige deugd in het besparen van kosten en het zoeken naar kortingen. Maar u moet zich realiseren wanneer de afweging voor de goedkoopste, laagste kosten resulteert in de albatros van een waardeloos product dat om je nek hangt.
  2. Een ander CMS-platform dan WordPress selecteren - Ongeacht het soort website dat u bouwt (blog, online krant, e-commerce), WordPress heeft de competentie en eenvoud om uw werk eenvoudiger te maken. En oh, hebben we al gezegd dat het een bloeiende gemeenschap heeft met 33% van alle websites die het gebruiken?
  3. De kleine lettertjes niet lezen - Moet dit echt verder worden uitgewerkt? Wanneer een hostprovider u hemel en aarde belooft, met "onbeperkte" bronnen om op te starten, is het goed om de kleine lettertjes te lezen om te weten waar de juridische lacunes zijn verborgen.
  4. Betalen voor SSL - Legitieme, bonafide hosts hoeven niet te betalen voor een Secure Socket Layer (SSL) -certificaat.

De topgastheer in Australië vinden - Het inpakken met een opgeruimde boog

In dit artikel hebben we geprobeerd gedetailleerd te zijn zonder u te veel informatie te geven. Ondanks onze beste bedoelingen, realiseren we ons dat dit veel te verwerken is. U hoeft de gids niet in één keer te lezen; het is opgesplitst in zelfstandige segmenten, zodat u het kunt gebruiken als referentie en op uw eigen gemak kunt bestuderen.

Houd bij het evalueren van webhosts rekening met uw eigen specifieke behoeften. Kwaliteit is belangrijk, dus baseer uw aankoopbeslissingen niet uitsluitend op de prijs. Uw website is een belangrijk onderdeel van uw merkidentiteit. Dientengevolge is het te cruciaal om gedwee acceptatie te geven aan de lofbetuigende webhostproviders die voor zichzelf opkomen. Hopelijk zal deze gids dienen om uw geest te verlichten over wat u moet vermijden en de dingen die u moet omarmen wanneer u op zoek bent naar een webhostprovider.

Bedankt voor het langskomen !

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me