Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)

Contents

Tehnični pregledi in primerjave

Pregledali smo 10 najboljših ponudnikov gostovanja za Avstralce, da bi vam pomagali prihraniti čas in denar.


podatkovni center v AvstralijiSpletno gostovanje je že od malih nog postavilo svoj FTP strežnik in dodalo vsako stran HTML po eno. Nastavitev gostovanja je zdaj lažja kot kdajkoli prej.

Kot rečeno, ponudniki gostovanja običajno spadajo v dve kategoriji.

Tisti, ki vas želijo preplačati in tisti, ki tega nimajo. Ker ste verjetno našli to stran z iskanjem "najboljšega spletnega gostovanja", predvidevam, da ste v drugem kampu. ��

Najprej pa moram nekaj razložiti.

Verjetno si boste ogledali ta seznam in pomislili, zakaj ni vključil nobene lokalne avstralske družbe. Razlogi so preprosti - strežniki, podpora in cene gostiteljev, ki niso Aussie, so samo boljši.

Razlaga tega je preprosta - večja podjetja imajo večjo infrastrukturo, zato so stroški na kupca dejansko nižji in to prenesejo na vas.

Druga je nekoliko bolj tehnična. To je približno podatkovni centri.

Podatkovne centre si lahko predstavljate kot velikanske računalniške kmetije, ki hranijo vaše spletno mesto. Ko bralec želi prebrati vašo vsebino, si oglejte naložene video posnetke mačk ali obiščite spletno mesto vašega podjetja, ki jih zahtevajo datoteke iz podatkovnega centra.

Avstralija nima najboljših podatkovnih centrov.

Zato se večina mojih klikov opira na čezmorske podatkovne centre, moj najboljši izbirnik pa uporablja najsodobnejši Singapurski podatkovni center. V redu dovolj govora. Skočimo na ta pregled in vam pomagamo najti najboljše izbirnike. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD ČASIRANJE
1 SiteGround 3,95 USD / mesec 713ms ★★★★★
2 Gostovanje 0,99 USD / mesečno 389 ms ★★★★★
3 Bluehost 2,95 USD / mesec 1.765 ms ★★★★★
4 HostGator 2,75 USD / mesečno 657 ms ★★★★★
5 A2 gostovanje 2,94 $ / mesečno 223 ms ★★★★★

Kaj je zasebnost Avstralija?

Zasebnost Avstralije verjame v slovesni mandat zagovarjanja zelo krhkega koncepta digitalnega dostojanstva. To iskanje je v naši družbi trenutno bolj nujno, ko so zasebnost in podatki ogroženi. Kompromis podatkov in vdor sta nenehna grožnja zlonamernim akterjem in hekerjem, ki segajo v obseg posameznih, korporativnih in celo nacionalnih držav.

Poslanstvo zasebnosti v Avstraliji je zagotoviti, da ločitev med vašim zasebnim življenjem, ki bi moralo biti tako skrivno, kot želite, ne bo posegalo v vaše javno življenje in ne moti brez vašega soglasja. Vsi Avstralci želimo, da razumejo hitro razvijajoči se svet zasebnosti podatkov. Ker brez tega razumevanja digitalne suverenosti ni mogoče odločno braniti.

Moje ime je William J. Ellis in seme za zasebnost v Avstraliji je bilo posejano, ko sem delal kot varnostni analitik v Pekingu v letu 2008. Začelo se je kot iskanje izogibanja prepovedi Kitajske na osnovnih spletnih straneh, kot sta Wikipedia in Facebook (prepoved se nadaljuje še danes z veliko večjo prostornino in težkimi rokami). Pri tem sem naletel na mračne standarde navideznih zasebnih omrežij in zasebnost Avstralija je vzklila iz mojega odgovora na to težavo.

Reviews Avstralske ocene gostovanja ����

Ne želimo vas zasuti z informacijami. Čeprav smo zagotovili veliko informacij, smo jih kljub temu poenostavili. Razvrstitev naših gostiteljev po številkah služi temu namenu s takojšnjim posnetkom njihovega hierarhičnega statusa.

Naši sistemi razvrščanja so naši izbrani gostitelji v padajočem vrstnem redu priporočil, začenši z glavnim priporočilom, nato pa jim sledijo drugi. Da bi se dodatno izognili nepotrebnemu obremenjevanju informacij, smo vključili le pet najboljših možnosti.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas lahko kontaktirate tukaj.

Najboljše storitve spletnega gostovanja v letu 2020

Spodaj je pet najboljših avstralskih spletnih gostovanj, ki temeljijo na stroških, hitrosti, storitvi strank in uptime.

1. SiteGround - obsega več kot 2 milijona domen

Cena - 3,95 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,95%
Povprečni čas nalaganja 713ms

SiteGround se je odlikoval kot eden najbolj priljubljenih in najbolj ocenjenih ponudnikov gostovanja v skupnosti WordPress. Avstralci se očitno strinjajo z razsodbo.

Enostavne namestitve in nastavitve ✅

Zagotavljajo edinstvene notranje rešitve WordPress, ki so velike glede hitrosti in varnosti, da bo vaše spletno mesto čim hitrejše in varnejše. Toda SiteGround ni samo jahanje slojev WordPressa kot najbolj razširjenega sistema za upravljanje vsebin. Poleg tega, da so odlična rešitev tako za nove kot uveljavljene WordPress projekte, niso ponižnik z enim trikom.

Na primer, imajo visoko usposobljeno storitev za podporo strankam, ki je dobro, hitro in prijazno. Prav tako imajo druge konkurenčne prednosti, ki jim omogočajo, da izstopajo iz množice.

Hitro pospeši, brezplačno SSL in nadgradnje ✅

Optimizirani načrti gostovanja vključujejo vrhunske funkcije, kot so samodejne nadgradnje, vgrajeni predpomnilnik WP, razširjeno in razpršeno omrežje za pošiljanje vsebine (CDN), uprizoritev z enim klikom in nadzor različice GIT. Svoje rešitve navajajo kot vgrajene, kar jim daje prilagodljivost in spretnost, da te rešitve prilagodijo potrebam svojih strank..

Najboljše delovanje in podpora ✅

Medtem ko so drugi ponudniki ponujali nizke začetne in obnovitvene cene, so uspešnost SiteGround glede hitrosti, zanesljivosti delovanja in zanesljive podpore veliko boljše od vsega, kar lahko ponudijo drugi gostitelji. Obstajajo znani kot najboljša podpora 24/7 v industriji, toliko, da so uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress.

SiteGround ponuja tudi nekaj najnižjih cen za vse sekundarne dodatke za storitve, kot so obnova, zaščita pred oblaki in brezplačen SSL.

2. Hostinger - najboljši poceni gostitelj

Začenši ob 0,99 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,1%
Povprečni čas nalaganja 389gospa

Če želite prihraniti denar na spletnem gostovanju, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost, potem Hostinger ne išče več, je odgovor na vaše iskanje dostopnosti..

Medtem ko promocijske cene obravnavajo kot zelo razširjeno taktiko trženja, zlasti v gostiteljski industriji, namenjeni zajemanju sadja z nizko obesi, je Hostinger kljub temu obvladal umetnost te strategije in tako zagotovil, da koristi vplivajo na vas ravno tako, kot nanje.

Najcenejši gostitelj brez žrtvovanja kakovosti ✅

Cena ponudnika gostovanja ponavadi niha med 0,99 do 2,15 dolarja na mesec na redni osnovi. Če želite v celoti izkoristiti popust z nizko ceno, lahko ceno določite za 48 mesecev. To v bistvu uporabniku zagotavlja ugodno ceno gostovanja pod 70 USD, kar je precej izjemno.

Če imate kakršno koli napačno predstavo ali zaskrbljenost nad tem, da je njihova storitev zaradi cen morda slabša, naj vas hitro ne razveljavi tega pojma. Čeprav je še vedno sorazmerno novinec, Hostinger izpolnjuje svoje obljube.

Hostinger ponuja vse osnovne lastnosti, ki jih ponujajo drugi ponudniki gostovanja, vendar z dodatnim sladkanjem svojih čudovitih cen. Slaba stran je, da ne boste dobili vseh privlačnih dodatkov, ki so priloženi vsem načrtom. Torej je od vas, da pred izbiro paketa preverite, kakšne so funkcije, za katere predvidevate, da jih boste potrebovali..

Brezplačna domena z registracijo ✅

Poleg stroškovno ugodnih ugodnosti še vedno ponuja številna jamstva za tveganje in zaščito: brezplačno domeno uporabljati poleg brezplačno SSL zaščita. Poleg tega boste še vedno velikodušni garancija za vračilo denarja za 30 dni! In to vključuje paket z najnižjo stopnjo v ponudbi.

Bistvo je, da je Hostinger odlična izbira, še posebej, če poskušate prihraniti veliko denarja z gostiteljem, ki še vedno zagotavlja izjemne zmogljivosti.

Nasvet za profesionalce - Iščete več gostiteljev s popustom? Oglejte si naš vodič po poceni spletnem gostovanju Avstralije.

3. Bluehost - najbolj cenjen gostitelj, a nekako drag

Začenši ob 2,95 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,74%
Povprečni čas nalaganja 1.765 ms

Če bi delali vajo za povezovanje besed, je prva stvar, ki bi vam verjetno padla na pamet pri Bluehostu, beseda "enostavno".

Med drugim se je Bluehost s preprostostjo uporabe ločil od paketa. Če v pozitivnih spletnih ocenah, ki jih boste prebrali o Bluehostu, obstaja ena ponavljajoča se tema, je ta, da izstopa kot ena najboljših storitev spletnega gostovanja za začetnike.

Podjetje jasno razume bolečine, ki jih postavljajo začetniki in so posledično šli zgoraj in naprej, da bi zagotovili, da bo postopek manj zmeden za ljudi, ki se prvič udeležijo gostovanja.

1 Kliknite Namestitve za WordPress + tone vodnikov ✅

Modri ​​kvaliteti jadranja je Bluehost posodil več stvari. Njegov vmesnik in orodja so usmerjeni v raven intuitivnosti, ki jo začetniki razumejo in cenijo. The 1-kliknite možnost namestitve kar je predstavljeno v vseh njihovih načrtih, je tudi velika priložnost za novorojenčke, ki niso tehnično pametni za večstopenjske procese, vključene v tradicionalne postopke namestitve.

Čeprav je hitrost Bluehosta dobra, vendar na večjih spletnih straneh ponavadi zaostaja in zamuja. Vendar pa ene stvari ne morete zanikati: zelo vztrajni so. Izjemno spretni so pri trženju in oglaševanju, zato si zaženite, da začnete videti, kako njihovi oglasi sledijo povsod, ko obiščete njihovo spletno mesto.

65% popusta na vse načrte (vendar drage nadgradnje) ❌

Naslednji privlačni vidik Bluehosta je tudi agresivno trženje, konkurenčna cena pa je tudi začetnik: trenutno lahko dobite 65% popusta na vse načrte. Kot da to še ni bilo dovolj, BlueHost ponuja tudi 100-odstotno garancijo za vračilo denarja. To je idealno za samostojne strokovnjake in blogerje, ki se šele začenjajo in zavedajo se, da lahko traja nekaj časa, ko zaslužijo svoje spletno mesto.

Če rečem - BlueHost vam bo skušal zaračunati in naročiti za vse njihove storitve.

4. HostGator Cloud Hosting - Najboljši gostovanje v oblaku za ceno

Začenši ob 2,75 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,4%
Povprečni čas nalaganja 657 ms

Spletna mesta in igralci so morda dva čudna prijatelja, vendar je HostGator zakonsko zvezo nekako uspel.

Če je hrapavost aligatorja bila navdih za ime spletnega mesta, potem je to primerna metafora. Kot pravi, je najboljša sposobnost razpoložljivost, zato je zanesljivost storitve eden najpomembnejših in najbolj priljubljenih lastnosti katerega koli spletnega mesta. HostGator to funkcijo izvaja z lopaticami, saj zagotavlja izjemno dolg čas za svoje storitve po nizki ceni.

Neverjetna izvedba časa in hitrosti ✅

V zadnjih 16 mesecih je objavljal povprečno 99,98% uptime. HostGator tudi sam uspe narediti nekaj drugih stvari. Poleg svoje nadrejene zmogljivosti so neverjetno hitri strežniki, ki jih ima.

Trdijo, da imajo "do 2x hitrejše čase nalaganja" kot rezultat raznovrstnih funkcij, kot so vrhunska strojna oprema, strežniki z nizko gostoto in več slojev predpomnjenja.

Prepričljivo je, da lahko stojijo za njihovo storitvijo in da kot stranka ne boste kaznovani, če pride do začasnega zmanjšanja zmogljivosti.

Super za gostovanje malih podjetij ✅

Na primer, v scenariju, kjer povprečni čas upodabljanja znaša pod 99,9% na mesec, lahko njihove stranke zaslužijo plačilni kredit za ves mesec. Ta koncesija pa izključuje načrtovano vzdrževanje ali druge enkratne dogodke. Stranke pa so tolažilne, če vedo, da njihovo poslovanje ne bo kaznovano, če uspešnost storitev gostovanja začasno zdrsne.

V smislu prijaznosti do uporabnika je WestGator predstavil funkcijo za izdelavo spletnih strani, ki bralcem pomaga pri njihovi namestitvi. Za neuveljavljenega novega uporabnika, ki se še vedno spopada s tehničnimi gostovanji, ustvarjalec spletnega mesta ustvarja svoje spletno mesto brez težav.

Ti atributi skupaj z robustno bazo globalnih strežnikov omogočajo HostGator izjemno izbiro. Vendar pa je njena cena malo bolj zapletena slika. Storitev HostGatorja v oblaku jih je tako izjemna, kot sta nalaganje strani in hitrosti delovanja njihovih skupnih strežnikov..

Nato se zastavlja vprašanje - zakaj stranke ne preidejo nadgraditi na storitev v oblaku. No, odgovor na to vprašanje se zdi, da so cene. Cena, oglaševana za HostGatorjevo možnost v oblaku, se začne pri 4,95 USD na mesec in se dvigne na 9,95 USD na mesec. Ta šok nalepk je za kupce pravi izklop, saj jih namerava namestiti skupnemu gostovanju. Ne pomaga, da vas možnost Cloud tudi zapre v daljši, triletni mandat.

Obstaja pa nekaj srebrnih oblog, saj je Gator izboljšal razmere s ponudbo ekskluzivnega popusta in znižal ceno v oblaku na samo 2,99 USD / mesec. To v bistvu pomeni, da boste v zameno dobili veliko boljšo storitev, medtem ko boste plačevali le cene gostovanja v skupni rabi. Vendar popust trenutno velja samo za en, tri in šestmesečne načrte. Torej se bodo po začetnem roku cene nato zvišale na 8,95 dolarja, kar je stopnja podaljšanja na najnižjem načrtu.

5. A2 gostovanje - odlična zmogljivost za ceno

Začenši ob 2,94 $ na mesec
Povprečni čas delovanja 99,1%
Povprečni čas nalaganja 223 ms

Hitrost ubija, pravijo, toda v svetu spletnega gostovanja lahko to tudi poveča življenjsko dobo vašega podjetja. Odlična hitrost A2 gostovanja se uvršča med najboljše v poslu. Gre za celovito dobro platformo za gostovanje z dobro igro, ki vključuje izjemno velik čas delovanja in koristno podporo strankam.

Gostovanje A2 ima stalno moč. Obstaja že od leta 2001 in A2 ima poleg dolgoživosti dolgoletno uspešnost in se vsako leto redno uvršča na seznam najboljših storitev spletnega gostovanja PCMaga.

A2 je naš seznam oblikoval na podlagi močnih dosežkov na področjih, od mesečnih načrtov z rudimentarnimi funkcijami, do paketov, osredotočenih na načrte namenskih storitev. Čeprav je večina podatkovnih centrov A2 Hosting nameščena v Michiganu, še vedno deluje odlično za mala podjetja po vsej Avstraliji.

Kako izberemo - sestavine, ki sestavljajo naša merila za spletno gostovanje

Pravijo, da nikoli ne bi želeli vedeti, kako nastane klobasa. No, ker smo po srcu uporniki in nasprotniki, radi uporabljamo pravila, da bi se do naših kupcev ravnali kot z odraslimi, zato razkrivamo vsebino črnega polja, ki smo ga uporabljali za presojo storitev gostovanja na našem seznamu..

Torej, brez nadaljnjega oboževanja in po posebnem zaporedju pomembnosti, so bila ta merila uporabljena za preusmeritev pšenice iz sečnje:

Zanesljivost (čas in čas mirovanja)

gostovanje uptimeZanesljivost je pomembna meritev, saj želite, da je ponudnik gostitelja zanesljiv. Če imajo na voljo najboljše funkcije, vendar se nanje ne morete zanesti, da jih bodo izvajali dosledno, to vam ne koristi.

Visoka razpoložljivost je znak gostovalne storitve, ki zagotavlja določeno raven zmogljivosti, zlasti v obdobju, ki je višje od običajnega.

Posamezni dejavniki, ki predstavljajo vidike zanesljivosti, so čas delovanja in izpadi. Brez prevelikega zatiranja plevela se uptime obravnava kot merilo neprekinjenega, neprekinjenega zaporedja časa, ki ga doživlja gostiteljska platforma.

V popolnem svetu bi bilo v idealnih razmerah gostovanje sistemov 100%. Toda takšne popolnosti je skoraj nemogoče vzdrževati ali doseči. Kar zadeva storitve gostovanja, lahko strežnik zagotavlja storitev in ostane na voljo čas, izražen v urah.

Razumevanje odmorov

Časi mirovanja so nasprotni časom podaljška, kar kaže na trend v napačni smeri. Uptime je pomembna statistika, na katero se je treba osredotočiti, saj signalizira, ali je vaša storitev na voljo vašim uporabnikom. Ni treba posebej poudarjati, da če vaše spletno mesto ni na voljo, potem slabo odraža na vas. Izgleda nestrokovno, škoduje vašemu podjetju in močno škodi pravičnosti vaše blagovne znamke.

Zato si kot potencialni kupec pri ogledu avstralskih pregledov spletnega gostovanja upoštevajte samo tiste storitve z zelo malo odmorov, ki imajo hiter preobrat sistem, tako da so primeri, ko ni na voljo, redki in večinoma vključujejo redno vzdrževanje.

Običajno je mogoče doseči visoko raven časa delovanja in razpoložljivosti podatkov z uporabo več odvečnih sistemov, da zagotovite, da ena odpoved ne bo povzročila izpadov, saj obstajajo varnostni sistemi, ki bi zavzeli zastoj. Mogoče je ugotoviti, ali ima ponudnik gostovanja dovolj odpuščanja za vašo regijo.

Poleg tega bo kakovostna storitev spletnega gostovanja, ki ima te dejavnike zelo spoštovana, spoštovala vaše podjetje z vnaprejšnjim obvestilom in poskušala načrtovati morebitne neizogibne odmore med obdobji, ki bodo povzročili najmanj poslovne motnje..

Hitrost

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Na srečo je doba klicne internetne povezave končana. Ne dovolite, da vas ponudnik gostovanja povleče nazaj v temne starosti. Visokohitrostni internet in široka širokopasovna povezljivost s spremljajočo široko pasovno širino sta pogojila potrošnike, da sprejmeta osnovni standard hitrosti in časa nalaganja storitev. Skupaj z našo vse krajšim obdobjem pozornosti kupci ne morejo počakati nekaj dodatnih sekund, da se vaša spletna stran naloži, ne glede na to, kako bogata in privlačna je vaša vsebina.

Hitrost, razen, da je pomembna za vašo profesionalnost in optimizacijo iskalnikov (SEO), povečuje uporabniško izkušnjo tistih, ki obiščejo vašo spletno stran. In če uporabnikom zagotovite ugodno izkušnjo, se bodo bolj nagnili k vrnitvi.

Posledično je hitrost dostopa, ki ga ponudnik ponudnika gostovanja ponuja, izredno pomembna. Če želite preveriti, ali je gostitelj hiter, ga vzemite sami in preizkusite njihovo hitrost v določenem času, tako v času največjega kot v času največjih ur..

Gostovanje uporabniške podpore

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Kako spletni gostitelj komunicira z vami kot stranko, da reši vaše pomisleke in vprašanja, ni mogoče pretiravati. Slaba podpora strankam je eden od razlogov, da stranke poslujejo. V kakovosti podpore, prejete od enega gostitelja do drugega, se lahko bistveno razlikujejo.

Večina storitev spletnega gostovanja nima dovolj osebja za podporo strankam, da bi se sproti odzivalo na zahteve. Čeprav morda nimajo ustreznega osebja, ki bi odgovarjalo na telefonske klice, bi moralo biti vseeno sposobno odgovoriti na vaše poizvedbo po e-pošti.

Pravilo največjega časa je, da odgovorimo na vaše vprašanje 24 ur. Toda odlični odzivni časi so v 4-urnem razponu. Če pa traja več kot dan ali dva, da se vrnejo k vam, je rdeča zastava. To pomeni, da nimajo ustreznega osebja, da bi se na vašo zahtevo takoj odzvalo, ali še huje, preprosto jih ne zanima.

Bodite previdni tudi, če ne nudijo tehnične podpore 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vse leto. Ker odpoved strežnika ne vzame prostega časa, bodite previdni, če na počitnicah nimajo podpornega osebja..

Katera je najbolj znana in ugledna spletna storitev gostovanja?

Jabolk in pomaranč ne primerjamo ravno zato, zato je težko oceniti različne gostitelje zaradi različnih razpoložljivih možnosti gostovanja in cen. Na primer, na voljo je nekaj brezplačnih spletnih gostiteljev, medtem ko drugi stanejo le 1 do 2 USD na mesec.

Izbiranje med spletnimi gostitelji s privlačnimi, čeprav nasprotujočimi si interesi zahteva skrbno orkestrirano ravnotežje s vaše strani: na spletnem gostovanju ne želite poceni in kljub temu ne bi smeli pridobiti močnega gostiteljskega paketa, ki ga ne potrebujete.

Zato je najboljši nasvet, še posebej, ko ne morete predvideti svojih prihodnjih potreb, ta, da je na začetku preprosto in nato nadgradite, kot to zahtevajo vaše potrebe..

Najboljše vrste gostovanja za avstralska podjetja

Vsako podjetje ima različne niše, kategorije izdelkov, ciljne stranke in osredotočenost na storitve. Zato ni mogoče pričakovati, da bodo njihove potrebe po gostovanju monolitne. Kot rezultat tega obstajajo različne vrste gostovanja, da bi zadovoljili potrebe različnih podjetij. Potapljali se bomo o najpogostejših načrtih spletnega gostovanja, tako da boste določili, kateri bi najbolje služil potrebam vašega podjetja.

Obstaja pet širokih kategorij, pod katerimi so storitve spletnega gostovanja golobholed. So skupni, virtualni zasebni strežnik (VPS), oblak, namenski in preprodajalec. Brez dodatnega pridiha, podrobneje preučimo vsako vrsto načrta gostovanja.

Kaj je skupno gostovanje?

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)

Storitev spletnega gostovanja je storitev, v kateri več spletnih mest prebiva in deli en spletni strežnik. Kot pove že ime, to pomeni, da storitve strežnika niso namenjene izključno enemu spletnemu mestu. Nasprotno, viri strežnika so razdeljeni med več spletnih strani.

To je najbolj ekonomična izbira za gostovanje, saj so splošni stroški vzdrževanja strežnika razporejeni na številne stranke. To je najmanj poceni možnost, saj s to vrsto gostovanja v bistvu najamete prostor, ki ga delite z drugimi spletnimi mesti. Vedno ima preprost postopek načrtovanja in nastavitve.

Dogovor o deljenem gostovanju deluje, ker večina spletnih mest pridobi majhno količino prometa, zato deljeni strežnik ni obremenjen. Zato lahko spletna mesta ustrezno delijo strežniške vire, ne da bi se pri tem soočila z težavami.

Kaj je VPS gostovanje?

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)

Naslednji logični korak in nadgradnja nad gostiteljem v skupni rabi je gostovanje virtualnega zasebnega strežnika (VPS). Navidezni stroj posnema računalniški sistem, ni pa fizični stroj. Namesto tega je VPS le programski program ali operacijski sistem, ki kaže vedenje ločenega računalnika. Ker temelji na računalniški arhitekturi, lahko zagotavlja funkcionalnost dejanskega računalnika in opravlja naloge, kot so zagon aplikacij in programov, kot ločen računalnik.

Zaradi česar je virtualni zasebni strežnik odlična možnost gostovanja, ki ga vprašate? No, to je naravni napredek od osnovnega skupnega načrta, ki predstavlja izboljšano možnost gostovanja za mala in srednje velika podjetja, ki so frustrirana zaradi omejitev, ki jih prinaša večina storitev spletnega gostovanja v skupni rabi, kar zadeva čas dela, shranjevanja in hitrosti.

Velika prednost uporabe VPS je, da čeprav deluje podobno kot pravi strežnik, imate popoln nadzor nad njim v nasprotju s strežnikom v skupni rabi in kljub temu ne plačujete, kot da uporabljate namenski strežnik. Toda za razliko od načrta gostovanja v skupni rabi je postopek nastavitve in upravljanja bolj zapleten.

Kaj je gostovanje v oblaku?

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)

V zadnjih letih je gostovanje v oblaku in računalništvo v oblaku vse bolj priljubljeno. Računalništvo v oblaku je razpoložljivost virov iz računalniškega sistema na zahtevo. Nekateri viri, ki jih stranka najema, so shranjevanje podatkov, računalniška moč obdelave; vendar so te pod nadzorom in neposrednim aktivnim upravljanjem uporabnika.

Tudi gostovanje v oblaku prav tako postaja zelo priljubljeno, skupaj z naraščanjem računalništva v oblaku. Ko zahtevate gostovanje v oblaku, dobavljate računske vire od ponudnika ali storitve računalništva v oblaku, ki vam bodo pomagali pri gostovanju vaših podatkov, storitev in / ali rešitev. V gostovanju v oblaku sta Divide and Rule ime igre. Način izvajanja tega koncepta v gostovanju v oblaku je, tako da se sredstva vašega spletnega mesta razširijo na več kot en spletni strežnik. Posledično se vam izroči po potrebi

Čeprav ima podobnost z VPS, je bistvena razlika med njimi v tem, da pri računalništvu v oblaku uporabnik namesto namenskega fizičnega naslova uporablja porazdeljen sistem strežnikov, prek katerih se širijo njihovi viri..
Ugodnosti, ki so kupcu nastale zaradi porazdeljene delovne obremenitve, vključujejo enostavno razširljivost in hitrejše nalaganje.

Kaj je namenjeno gostovanje?

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)

Če ste naklonjeni najboljšim, je pot do namenskega gostovanja. Namenska storitev gostovanja je vrsta spletnega gostovanja, v katerem ne delite nikogar drugega, temveč zakupite celoten strežnik za svojo uporabo..

Je najboljša in najdražja možnost, ki zahteva bolj zapleteno in zapleteno namestitev.

Gostovanje na osnovi prodajalcev in kako deluje

To je oblika spletnega gostovanja, v kateri lahko lastnik gostiteljskega računa svoje razporejene vire, kot sta pasovna širina in prostor na trdem disku, uporablja za gostovanje spletnih mest v podporo drugim tretjim osebam.

Z gostovanjem na osnovi prodajalca kupite dovolj virov strežnika, da lahko upravljate svojo storitev spletnega gostovanja.

Primerjava spletnega gostovanja - kateri CMS je najboljši za vas?

Sistem za upravljanje vsebin (CMS) vam omogoča, da digitalno vsebino na spletnem mestu upravljate skladno in poenostavljeno. Olajša avtorjenje, sodelovanje in upravljanje spletnih mest.

CMS ima svojstven vmesnik, je primeren za določeno vrsto spletnega mesta in bolj nagnjen k delu z določenimi možnostmi gostovanja kot drugi.

Na trgu je veliko CMS možnosti, najbolj priljubljene pa so WordPress, Joomla, Drupal in Magento.

WordPress

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Ko govorimo o CMS-ju in celotnem ekosistemu za izgradnjo spletnih strani, je WordPress žigalica, pregovorna 1.000-kilogramska gorila v sobi. WordPress se trenutno uporablja na več kot 60 milijonih spletnih mest, vključno s tistimi večine najvišjih organizacij.

Čeprav se je začel kot orodje za bloganje, se je uveljavil kot močan CMS. Vendar za neuveščene v svetu WordPress obstaja razlika med wordpress.org in wordpress.com, saj gre za dve različni platformi. WordPress.com je brezplačen, vendar z omejeno podporo za teme in ne dovoljuje vtičnikov. WordPress.org ima na drugi strani popolno podporo za teme in zagotavlja popolno svobodo blagovne znamke.

WordPress ima veliko funkcij, ena glavnih prednosti pa je njegova enostavnost prilagajanja, skupaj z vrsto orodij, ki jih ponuja.

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Joomla

V svetu ekosistemov CMS je Joomla oddaljena sekunda. Eden od razlogov, da Joomla zaostaja za WordPressom, je zato, ker ni posebej prijazen do uporabnika. Razen če obstaja kakšen sentimentalni razlog, da ste navezani na Joomla, je prehod na WordPress najbolj priporočljiv potek akcije.

PHP

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Priljubljenost WordPressa pomeni, da se je treba nujno naučiti uporabe orodij in jezikov, ki so priloženi njemu. Ena izmed najpogostejših poimenovanj med priljubljenimi CMS-ji je njihova odvisnost od PHP-ja kot njihovega skriptnega jezika na strani strežnika.

PHP ni CMS, ampak je temelj njegovega programiranja. Potrebno je postaviti spletno mesto, ki ga poganja CMS, poznati boste morali PHP ali najeti razvijalca PHP, če želite posebne funkcije ali aplikacije na vašem spletnem mestu.

Ali lahko vsa podjetja uporabljajo te spletne gostitelje?

Večina tujih gostujočih podjetij lahko poveča in obvladuje vedno večjo količino prometa. Ne glede na to, ali ste majhno podjetje, ki še vedno poskuša ustvariti vpliv na spletu ali ste že internetni behemoth s 500.000 mesečnimi ogledi, so ti gostitelji več kot sposobni, da vas sprejmejo.

Začnite z najnižjim načrtom gostovanja, ne glede na to, kako optimistični ste glede rasti vaše spletne strani. Če presega svojo trenutno zmogljivost, lahko vedno nadgradite na bolj prilagodljiv načrt storitev.

Skupni imenovalec med najboljšimi ponudniki spletnih gostiteljev v Avstraliji je njihovo zagotavljanje WordPressa, zlasti v njihovih načrtih za skupno gostovanje. To je korist, ker strankam prihranite stroške in hkrati priskrbite zahtevno aplikacijo.

Najboljši spletni strežnik ali WORST gostovanje?

Poceni izdelki se lahko očarajo, še posebej ko gre za spletno gostovanje. Konec koncev, kdo noče dobiti barantanih cen? Čeprav je lahko živeti s posledicami brezplačnih izdelkov z drugimi izdelki, se lahko odločitev zelo hitro vrne na vas.

Kot pravi, če plačate arašide, boste verjetno dobili opico.

Preveč prevare je v industriji spletnega gostovanja, saj podjetja ponujajo nizke cene, da bi privabili stranke, ki ne vedo nič bolje.

Vendar bodite pozorni, ker gre za obračun s hudičem - čeprav lahko na začetku prihranite nekaj denarja, ima tako poceni gostovanje veliko manj funkcij. Ko vas bodo priklopili, bodo poiskali načine, kako vam lahko zaračunajo vse vrste dodatnih dodatkov.

Če menite, da so podjetja, ki storijo te prevare, nekaj zalednih nečednosti, ki plenijo na nič sumljive javnosti, se hudo motite. Nekaterim najhujšim storilcem je zaradi obsežnega trženja in agresivnega PR-a uspelo oprati svojo podobo.

Medtem ko ne želimo nujno imenovati in se sramotiti, vendar obstaja prevladujoče javno dobro, ki izhaja iz prepoznavanja teh storilcev, ki odtehta pomisleke zaradi škodljivih občutkov.

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)GoDaddy - Imajo gladek marketing, vendar naj vas to ne zavede. Njihova storitev je še kakovostna, ne zamerijo vam, da bi vam zaračunali premijo za dodatke, ki bi bili brezplačni pri drugih gostiteljih. Menimo, da je njihov ugled lažen, čeprav jih v Avstraliji pogosto oglašujejo kot najboljšega spletnega gostitelja. ScamDaddy bi bil po naši oceni bolj primerno ime.

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Omrežne rešitve - Nekako jim je uspelo združiti strašen, ne-sveti gral spletnega gostovanja - slabe storitve in nizkokakovostni strežniki. So grozna izbira, zato močno ne priporočamo, da ne poslušate nekega pregleda gostovanja, ki razgalja njihove namišljene vrline.

Če se boste odločili za poceni spletnega gostitelja, bodite pozorni, ko se boste poskušali izvleči iz njihovih skodel in se odločite za prehod na boljšega ponudnika. Naredili bodo tako težave, da si boste zaželeli, da bi že od začetka sodelovali s kakovostnim ponudnikom.

Spletno gostovanje - stvari, ki se jih je treba izogibati kot kuga.

Lastniki malih podjetij hrepenijo po nizkih stroških in minimalnih režijskih stroških. Vendar pa nekaj dolarjev, ki bi jih prihranili, ni vredno bolečin in bolečin, ki jih boste doživeli pozneje.

  1. Zavirajte se potencialnim varnostnim kršitvam - Ne preseneča, da imajo ti spletni gostitelji, ki se hranijo od spodaj, napačne varnostne prakse. Vedno poskušajo zmanjšati vogale in na koncu nimajo najboljših interesov svojih strank, da bi vlagali v vrhunske varnostne ukrepe. Kar zadeva našo trditev, je spletni strežnik 000Webhost sprožil 13 milijonov uporabniških imen in gesel.
  2. Sčasoma boste odkrili to nekaj, Vse je vezano na vaše dodatne stroške - ti gostitelji popustov najdejo več načinov, kako odtrgati nesrečne žrtve. Najpogostejši so balkanizirani predmeti in zaračunavanje raznih pristojbin, s katerimi nimajo poslu. Na primer, lahko kupcem zaračunajo, recimo, 30 dolarjev samo za registracijo domen, še 30 dolarjev za neko bistveno zaščito zasebnosti in morda 100 dolarjev za SSL. Preden to veste, v neverici gledate v znesek 160 ameriških dolarjev na leto!
  3. Slabo sosedstvo IP - Gostitelji slabe kakovosti so za to zelo znani, zato morate biti pozorni na to prakso, saj dejavniki, kot so gostota gostovanja, število in kakovost domen, gosti na določenem strežniku, vplivajo na vašo lastno storitev. Na primer, če spletnemu gostitelju na le 16 naslovu IP uspe deliti ta prostor IP med recimo 9.5k spletnimi mesti, bi to lahko otežilo optimizacijo vašega iskalnika (SEO).
    Če je večina spletnih mest na tem naslovu IP nezaželena in s tem potencialno nevarni sosedje, imate resnične težave, saj bi se to slabo odražalo na vašem podjetju. Spletna mesta slabe kakovosti s slabim ugledom, ki se nahajajo v istem IP ali podomrežju kot vaša, bodo spodkopala vaše spletno mesto.

Kaj določa hitrost gostovanja?

Določanje hitrosti gostovanja ni raketna znanost, zato ne pretiravajte. Dve preprosti pravili vplivata na hitrost gostovanja: podatkovni centri in namenski naslov internetnega protokola (IP).

Podatkovni centri so impulz, srčni utrip hitrostne rešitve. Zato imajo najhitrejši spletni gostitelji vedno nadomestna podatkovna središča. Prej smo razpravljali o nevarnostih za vaš ugled na spletnem mestu, poleg tega pa SEO optimizacijo, ki jo predstavlja praksa slabe IP okolice.

Po drugi strani namenski IP običajno spodbuja hitrost. Vendar pa 90% časa za svojo domeno ni treba imeti ekskluzivnega naslova IP, saj mnoge WordPress konfiguracije ne potrebujejo.

Izbira med gostitelji sistema Windows ali Linux

Izbira med lastniškim operacijskim sistemom Windows (OS) in njegovim odprtokodnim sistemom Linux že dolgo traja. Vendar sta se oba razvijala, da bi izpolnila zahteve interne dobe. Posledično vas izbira enega ne bi postavila v nepremostljivo slabost.

Večina aplikacij na strani strežnika je razvita tako, da so privlačne za več platform. Toda OS lahko podpira izključno nekatere aplikacije za spletno gostovanje. Na primer, cPanel je samo v Linuxu.
Windows ima tudi nekaj orodij za razvijalce, namenjene samo zagonu v njegovem operacijskem sistemu. V nasprotnem primeru lahko z nastavitvijo virtualizacije dobite podporo za aplikacijo, ki ni združljiva z operacijskim sistemom, ki ga uporabljate.

Čeprav nimamo statističnih podatkov, anekdotični dokazi kažejo, da večina spletnih gostiteljev uporablja Windows. Ti dejavniki poudarjajo njihovo edinstvenost:

Windows

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Windows je bil desetletja vodilni Microsoftov izdelek in operacijski sistem. Posledično boste, če se boste povezali z gostiteljem s sistemom Windows, imeli na voljo baze podatkov in aplikacije Windowsa, kot je ASP.Net. Običajno boste plačali nekoliko več za gostiteljske platforme, ki temeljijo na Windows, kot za Linux, čeprav je Windows nagnjen k pogostejšemu zruševanju. Za povečane stroške je verjetno odgovorna njegova lastniška narava, vendar boste vsaj dobili podporo Microsofta.

Linux

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Linux je najbolj razširjen strežnik, zaradi česar je to industrijski standard. Je cenejši od sistemov Windows, vendar to ne pomeni, da imate kakovostno ceno. Njeni strežniki so zelo zanesljivi in ​​omogočajo zagon skoraj katere koli aplikacije.

Linux je zelo dober tudi pri večini sodobnih programskih orodij, kot so skripti, in je precej priljubljen kot platforma za razvoj spletnih aplikacij. Če ste zasnovali spletno aplikacijo, ste verjetno naleteli na sisteme LAMP. LAMP je akronim za Linux, Apache, MySQL in PHP.

Kaj je "neomejeno" gostovanje in kako deluje?

Najboljša analogija za "neomejeno" gostovanje je, da je podobno najljubšemu bifeju, ki ga lahko vse pojeste. Neomejeno gostovanje se nanaša na ponudbe, pri katerih ponudnik ni določil omejitev virov. Pomembno je tudi opozoriti, da se tovrstne ponudbe nanašajo le na razumne razmere. Pomembno si je zapomniti, ker bo ponudba verjetno neprimerna, če boste prejeli milijone ogledov strani.

Sredstva, ki jih ta neomejena vljudnost običajno razširi, vključujejo shranjevanje diskov, pasovno širino, prenos podatkov in v nekaterih primerih tudi število domen addon. Neomejena dodatka domene so privlačna, saj vam ponudnik gostovanja ponuja priložnost, da gostite toliko spletnih mest, kot želite, po dostopni ceni.

Te ponudbe naj bi pritegnile nove stranke, zato se ne oglašajte z oglaševanjem, temveč raje preverite pogoje, ki veljajo. Ne koristi vam, če je ponujena neomejena pasovna širina pri ustavljanju, ko je ogromno prometa, in znatno upočasni.

Zato smo v svojih avstralskih pregledih gostovanja sprejeli sodni poziv, da ne vključimo gostiteljev, ki ponujajo neomejene zahtevke za gostovanje.

Začetni koraki za gostovanje domen v Avstraliji

V postavitev spletnega mesta gre več stvari. Medtem ko smo že govorili o najboljših gostovalnih platformah v Avstraliji, je morda veliko stvari, ki jih ne veste o zagonu spletnega mesta. Brez skrbi, ker smo tu, da pomagamo.

Morda obstajajo terminologije, ki jih ne poznate ali jih ne poznate v zvezi s spletnim gostovanjem. Ti lahko vključujejo zapise o imenih, pakete gostovanja, registracijo domenskih imen in podobno. Ti čudno zveneči izrazi vas ne bi smeli ustrahovati, ker niso tako zapleteni, kot se zdijo. Poleg tega smo tu, da vam pomagamo. To so najverjetnejša terminologija, na katere boste naleteli pri iskanju spletnega mesta, zato berete.

Za tiste nove Zelandere, ki iščejo rešitev za gostovanje, si oglejte naš vodič o najboljšem gostovanju nz.

Domene

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Vsako se začne z domeno. Preden lahko nastavite spletno mesto ali katero koli gostovanje, morate imeti ime domene. Po besedah ​​laika je domena ime vašega spletnega mesta. Ime domene je glavni del naslova spletnega mesta, ki je takoj po protokolu hiperteksta (http (s)) in www v svetovnem spletu. Ta naslov uporabljajo uporabniki interneta za iskanje vašega spletnega mesta.

Registracija domene je postopek, skozi katerega pridobite domeno in jo dobite pod svojim nadzorom. Ko je domena enkrat ustvarjena, je temelj več uspešnih spletnih aktivnosti. Kasneje lahko v svojo domeno dodate strani, bloge, funkcionalnost e-trgovine ali celo poddomene.

Avstralski registri domen in registrarji

Najboljše spletno gostovanje v Avstraliji (2020)Register domen je zbirka podatkov, ki vsebuje vsa imena domen, skupaj z vsemi spremljajočimi informacijami o registracijskem zavezancu za domene najvišje ravni (TLD), kot so .com, .net, and.org.

Podjetje mora biti akreditirano, preden lahko proda domenska imena ljudem. Tako akreditirana organizacija se imenuje registrar. Javnost lahko nato prek njih kupi imena domen ali prenese domeno, ki je že v lasti, drugemu registrarju.

Zato je register podoben veleprodajnemu proizvajalcu, medtem ko je registrar podoben trgovini ali prodajalcu.

Kako strežniki domen (DNS) pomagajo internetu

Pravkar ste pridobili domeno shranjeno kot zaporedje števil, znanih kot naslov IP na strežniku domenskih imen (DNS). DNS nato sprejme človeku prijazne zapise domen, ki so domene, ki jih ljudje vnesejo kot spletne naslove, in jih preslika na svoj IP naslov.

Napake pri spletnem gostovanju, ki se jih je treba izogibati

Nastavitev spletnega mesta na gostitelju ni ravno raketna znanost. Z dovolj zdrave pameti in skrbnosti ne bi smelo biti težko uspeti. Ampak zdrav razum ni zelo pogost, zato je tukaj nekaj stvari, ki se jih je treba izogibati, kot je kuga.

  1. Z najcenejšim gostiteljem, ki ga najdete - V varčevanju stroškov in iskanju popustov je nekaj vrline. Vendar se morate zavedati, kdaj se lahko v trgovini z najcenejšimi in najnižjimi cenami doseže albatross zmešanega izdelka, ki vam visi okoli vratu.
  2. Izbira platforme CMS, ki ni WordPress - Ne glede na spletno mesto, ki ga gradite (blog, spletni časopis, e-trgovina) ima WordPress kompetentnost in preprostost, da olajša vaše delo. In oh, smo omenili, da ima uspešno skupnost, ki jo uporablja 33% vseh spletnih strani?
  3. Ne berem drobnega tiska - Ali je to res potrebno še podrobneje obdelati? Ko vam ponudnik gostitelja obljublja nebo in zemljo, z neomejenimi viri za zagon, vas mora prebrati drobni tisk, da veste, kje se skrivajo pravne vrzeli.
  4. Plačilo za SSL - Zakonski, dobroverni gostitelji ne zahtevajo, da plačate potrdilo SSL (Secure Socket Layer)..

Iskanje najboljšega gostitelja v Avstraliji - zavijanje z urejenim lokom

V tem članku smo poskušali biti podrobno opisani, ne da bi vas pretiravali s preveč informacijami. Kljub našim najboljšim namenom se zavedamo, da je treba to veliko obdelati. Vodnika vam ni treba prebrati naenkrat; razčlenjen je na samostojne segmente, tako da ga lahko uporabite kot referenco in študij po lastni želji.

Med ocenjevanjem spletnih gostiteljev ne pozabite na svoje posebne potrebe. Kakovost je pomembna, zato odločitev o nakupu ne utemeljite le na ceni. Vaše spletno mesto je pomemben del identitete vaše blagovne znamke. Kot rezultat tega je preveč ključnega pomena, da krotko sprejmemo priznanja, ki jih ponudniki spletnih gostiteljev nakopičijo po nominalni vrednosti. Upajmo, da bo ta vodnik razsvetlil vaše mnenje o tem, kaj se je treba izogibati in kaj je treba sprejeti pri iskanju ponudnika spletnega gostitelja.

Hvala, da ste prišli !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me