Najboljši upravljavci gesla v letu 2020

Namesto da bi prihranili največji nasvet za razburljiv zaključek tega članka, najprej izvlecimo to izven. Če tega še ne počnete, takoj kupite in uporabite upravitelja gesel.


V redu, lahko počakate, da preberete ta članek, da boste vedeli, kateri so najboljši, a dobite idejo? To je zelo pomembno! Današnji kibernetski kriminalci niso manjše težave, kot je, da zlata ribica grize prste na nogah.

Ti fantje in ženke so morski psi, ki vam bodo v enem ugrizu odvzeli nogo. Vaša najboljša obramba pred hekerji je ustvarjanje in uporaba geslov svetovnega razreda, naslednje aplikacije pa vam bodo pomagale pri tem.

Kaj za vraga je upravitelj gesla?

Zavedamo se, da se morda ne zavedate (kljub samoumevnemu naslovu kategorije), kaj točno počne skrbnik gesel. Brez skrbi. Tu smo, da je vse kristalno jasno.

Najprej malo malenkosti o tem, kaj pomeni a dobro geslo. Tukaj je namig. Ne bi smela vsebovati imen otrok ali hišnih ljubljenčkov - pravzaprav sploh ne bi smela spominjati na besedo v angleškem jeziku. Te programske opreme so preveč preproste, da bi lahko pokvarile programsko opremo.

Večina strokovnjakov za spletno varnost bi vam povedala, da morate uporabiti nekaj, dolg vsaj šest do osem znakov, čeprav nekateri vsebujejo največ 16, in poskrbite, da boste vključili velike in male črke ter posebne znake, tako da bo videti nekako tako: Hgs3 @ 4j55nKX! Sl . Poglejte, kako je to morda težje razbiti, kot bi bil "bobscomputer"?

Potem je težava nepomembna od Raymonda Dežni mož bi se lahko spomnil tako zapletenih vnosov za vsako spletno znamko, ki jo uporabljate in ki zahteva geslo.

… Tukaj je primeren dober upravitelj gesel. Najboljše od teh vam pomaga ustvariti in redno spreminjati gesla, ki so shranjena v navideznem "zaklepnem polju" znotraj same programske opreme. ��

Vaš upravitelj se sinhronizira v vseh napravah, ki jih uporabljate. Vse, kar morate storiti, je, da si zapomnite eno samo geslo - tisto, ki vam omogoči upravljanje z gesli.

Med brskanjem vaš upravitelj izpolni gesla za spletna mesta samodejno, kar vam omogoča, da greste po svoji veseli poti in vas na MNOGO manj ranljivi v spletu.

Postopek ocenjevanja

Pojdiva podrobneje, kaj posebej iščemo, če primerjamo upravitelje gesel. Tu so osnove, ki jih najboljši programski izdelki, ki smo jih pregledali, predstavljajo kot temeljne elemente:

 • Zavarujte podatke v oblaku in na svojem računalniku ali mobilnih napravah
 • Uporabite najučinkovitejšo obliko šifriranja, ki se pogosto uporablja
 • Priložite pakete za Windows, macOS, Android in iOS
 • Na voljo imate brezplačne možnosti, vendar boste za največjo korist morali plačati nekaj
 • Neomejena namestitev na več naprav v enem računu
 • Neomejeno število gesel

Druge pomembne lastnosti, ki smo jih našli pri nekaterih, vendar ne vključujejo vseh izdelkov opozorila o kršitvi podatkov in dvofaktorna avtentikacija (to je dobro - več kasneje).

Drugi presegajo osnovno upravljanje z gesli in vključujejo prostor za varno shranjevanje pogosto uporabljenih informacij, kot so kreditne kartice in osebni podatki. Prednost tukaj je, da lahko varno in hitro izpolnite stvari, ki jih veliko uporabljate pri izpolnjevanju obrazcev na spletu.

Oh ja, tisto glavno geslo, ki smo ga omenili? Noben izdelek, ki smo ga preizkusili, vam ne omogoča, da ga obnovite, če pozabite, čeprav ga v nekaterih primerih lahko ponastavite.

Če ste tip osebe, ki gumbe »pozabil mojo osebno številko« in »pozabil geslo« pogosteje uporabljate kot menjate spodnje perilo, se bodo v prihodnosti morda spremenile vedenje Ne skrbi. To je dobra stvar.

Na oddaji!

Pojdimo takoj na to in razkrijmo svoje izbire za najboljše skrbnike gesel na trgu.

(Mimogrede, če se sprašujete o tej zadnji lastnosti spodaj na seznamu - biometrični vpis - je res kul. Mogoče celo stvari James Bonda. Tu lahko za prijavo uporabite edinstvene osebne identifikatorje, kot sta vaš glas ali prstni odtis. programska oprema.)

# 1. 1Password (✨3 brezplačni meseci za naše bralce ✨)

(Najboljše v šovu - napaka - Na splošno)

 • Stroški: 35,88 USD / leto
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Omejitev brezplačne različice: 3-mesečna brezplačna preizkusna različica z neomejenim številom naprav
 • 2FA: Ja
 • Vtičniki brskalnika: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrična prijava: Face ID, Touch ID v iOS-u & macOS, večina bralnikov prstnih odtisov za Android

PREDNOSTI

 Način potovanja prepreči, da bi "človek" videl vaše osebne podatke med mednarodnimi potovanji.

SLABOSTI

Lahko malo manj drago

1Password je začel živeti izključno kot Applova aplikacija, vendar se je z leti razširil na večino operacijskih sistemov in doživel ogromno izboljšanje funkcionalnosti po vsem svetu. 1Password je zdaj združljiv s skoraj 98% vseh operacijskih sistemov, ki obstajajo v napravah po vsem svetu.

Ko preizkusite storitve, boste zelo hitro opazili, da je 1Password vložil veliko časa in sredstev za njihove storitve v korist vseh svojih strank - ki lahko na kateri koli ravni storitev dostopajo do podpore strankam 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vse leto. Zasnovan za neprepustno zaščito, robustno funkcionalnost in brezhiben vmesnik, 1Password se je povečal in postal resničen premium storitev.

Torej ne pričakujte brezplačne različice razen brezplačne preskusne različice, ker to ni eno tistih podjetij, ki omejujejo storitev. Ali se naročite, dobite vse varnostne funkcije in dobite neverjetno podporo, ali pa sploh nimate ničesar - kar ni slabo, samo za nekatere ljudi ni idealno.

Običajno 1Password zagotavlja vsem 30-dnevna brezplačna preizkusna različica, ampak zato Zasebnost Avstralija tako ljubi 1Password ❤️, dobili smo ekskluzivno ponudbo. Vsi bralci v Privacy Australia dobijo 3-mesečna brezplačna preizkusna različica samo do 9. oktobra 2019 (Kliknite tukaj, da ga takoj dobite).

Vse, kar je reklo, 1Password je zasedel prestol in postal najboljši upravitelj gesla po vsem svetu. Oglejte si naš celoten pregled 1Password tukaj.

# 2. Dashlane

(Novo, izboljšano in boljše kot prej)

 • Cena: 40 USD / leto
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, watchOS
 • Omejitev brezplačne različice: Ena naprava
 • 2FA: Ja
 • Vtičniki brskalnika: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrična prijava: Face ID, Touch ID v iOS-u, večina bralnikov prstnih odtisov za Android

PREDNOSTI

 Takoj spremenite cel kup gesel.

SLABOSTI

Malo dražje od drugih.

Prvotno izpuščen leta 2012, je Dashlane skozi leta doživljal vse večje bolečine, zato so inženirji podjetja razvijali napredek s preizkušanjem in napakami. Zdaj ni pomembno.

Dashlane se nahaja na vrhu našega seznama priporočil za upravljanje gesel kot druga najboljša izbira. Zakaj? Nekaj ​​dobrih razlogov.

Najprej se je Dashlane izboljšal na skoraj vsakem območju od zadnjega, ko smo ga pogledali. Ne samo, da je v podporo brskalnika vključil resno nadgradnjo - vse velike predstavitve so predstavljene -, vendar deluje enako dobro kot namizna, oblačna ali mobilna rešitev z resnično čudovitim uporabniškim vmesnikom.

Z Dashlane se NE boste izgubili ali zmedli. Pri 40 $ na leto za plačljivo različico se boste morda nekoliko počutili zaradi cene. Zaupajte nam, da boste prvič, ko boste sposobni množično spreminjati gesla zaradi kršitve podatkov, postali en srečen tabornik. Oglejte si naš celoten pregled Dashlane tukaj.

# 3. LastPass

(Pretty Darn Good Too)

 • Stroški: 24 USD / leto
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, watchOS
 • Omejitev brezplačne različice: Omejena delitev gesla in dvofaktorska overitev
 • 2FA: Ja
 • Vtičniki brskalnika: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon, Opera
 • Biometrična prijava: Face ID, Touch ID v iOS-u & macOS, večina Android & Bralniki prstnih odtisov v sistemu Windows

PREDNOSTI

 Trden dizajn in zmogljivost za odlično ceno.

SLABOSTI

Nekateri bi raje imeli resnično namizno namestitev, ki je ne obstaja.

Rekli bomo, da med kakovostjo, funkcijami, enostavnostjo konfiguriranja in podpori ni nobenega večja razdalja med LastPass in Dashlane..

Zdi se, da brezplačna različica LastPass prihaja z manj funkcijami kot Dashlane, plačljiva različica pa je opazno cenejši pri 24 dolarjih na leto.

Za tiste, ki imajo radi življenje v oblaku, ta izdelek ne zahteva prenašanja ali nameščanja; je v celoti dostopen prek spletnega vmesnika in razširitev brskalnika.

Če želite plačati samo 24 dolarjev na leto in ne več, potem je LastPass vaša izbira in menimo, da boste z njim zadovoljni. Če pa lahko povečujete stroške Dashlane v višini 40 let na leto, ki vključuje vse, kar ponuja LastPass, in še nekaj več - ah, privijte - ni slabe izbire med tema dvema. Tu si oglejte naš celoten pregled LastPass.

# 4. NordPass

(Nova, elegantna storitev izkušene blagovne znamke)

 • Stroški: 35,88 USD / leto
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Omejitev brezplačne različice: enojna naprava
 • 2FA: Ja
 • Vtičniki brskalnika: iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Edge
 • Biometrična prijava: prstni odtis (na ustreznih napravah)

PREDNOSTI

 Odlična storitev za podporo strankam
 Visoka varnost

SLABOSTI

Lahko drago
Na voljo je samo biometrija s prstnimi odtisi

Podjetje Nord (Nords?) Je del starega gospodinjstva v spletnem svetu varnosti. Preprosto povedano, so najbolj cenjeno ime v svetu VPN. Njihova storitev za upravljanje gesla ustreza temu zapisu.

Varnost je, kot smo pričakovali, vrhunska. Vrhunsko šifriranje vrstice, biometrična avtentikacija in arhitektura ničelnega znanja (veliko pametnejši sistem, kot se sliši) vse skupaj združijo, tako da je varnost strožja kot Fort Knox.

Prav tako je enostaven za uporabo in v storitvi resnično ne najdemo ničesar. Omogoča vam enostavno intuitivno izkušnjo z domačimi aplikacijami OS in razširitvami brskalnika, za katere menimo, da je bistvo upravitelja gesel.

V redkih izkušnjah, s katerimi imate težave, je na razpolago njihova nagrajena podpora strankam 24/7.

Če ste resnično zvili roko, da bi izpustili napako, nam pride na pamet cena. Ni pretirano drago, vendar je tam zgoraj, zato boste morali biti upravičeni do varnosti gesla, da ga upravičite.

Obstaja tudi dejstvo, da NordPass zagotavlja samo Biometriko prstnih odtisov, kar bi lahko povzročilo bolečino na napravah, kjer to ni primerno.

Kakor koli že, to je fantastična storitev z odličnimi razširitvami brskalnikov, ki jih priporočamo. Prav tako bi lahko še naprej plezal na lestvici, saj ga sčasoma uporabljamo.

# 5 Lastnik

(Najboljša poceni možnost za zaščito z geslom)

 • Stroški: 25,49 USD / leto (Redno 30 USD / leto)
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Omejitev brezplačne različice: enojna naprava
 • 2FA: Ja
 • Vtičniki brskalnika: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrična prijava: Face ID, Touch ID v iOS-u & macOS, Windows Pozdravljeni, večina bralnikov prstnih odtisov za Android

PREDNOSTI

 Odličen dizajn in močne varnostne lastnosti.

SLABOSTI

Na dragi strani, če upoštevamo šibko sposobnost izpolnjevanja obrazcev itd

Keeper je skrbnik skrbnega gesla, ki se je odločil osredotočiti na zagotavljanje najvišje stopnje varnosti.

Zamenjak tega miru je nekaj nevšečnosti, eno od njih je pomanjkanje sposobnosti za spreminjanje gesla v velikem obsegu. Druga možnost je, da v mobilno aplikacijo ne morete priti s preprostim štirimestnim zatičem.

Če ne uporabite neke oblike biometrične prijave, boste morali vnesti polje polno glavno geslo vsakič. Zastaviti si morate eno vprašanje.

Se počutite varne? No, no, punc?

Oprosti, za trenutek smo se odpravili v umazani Harryjev enodelni svet ... Nazaj v resnico.

Če vam je pomembna varnost za vsako ceno ali 30 dolarjev na leto, je lahko Keeper vaša rešitev.

# 6. Obhodi

(Če imate radi funkcionalno - in nič drugega)

 • Stroški: 9,99 USD (enkratna pristojbina)
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Omejitev brezplačne različice: 20 izdelkov (samo za mobilne naprave)
 • Dvofaktorska overitev: Nope
 • Vtičniki brskalnika: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Biometrična prijava: dotaknite se ID-ja v iOS-u & macOS, Windows Pozdravljeni, večina bralnikov prstnih odtisov za Android

PREDNOSTI

 Brez tekočih pristojbin.

SLABOSTI

Funkcionalno je ekvivalent brezplačne različice LastPass.

V primerjavi s pregledanimi izdelki, Enpass je kupčija: brezplačno za namizno različico in enkratna pristojbina (9,99 USD) za uporabo mobilnih telefonov.

Očitno za tako dobro ponudbo ne boste dobili vseh čednih lastnosti in zvonov, ki bi jih lahko imeli drugi. V enem primeru - dvofaktorna overitev - ne boste imeli nekaj bistvenega pomena za zanesljivo spletno varnost.

Ker industrija upravljavcev gesel, tako kot mnogi drugi, še naprej hiti v smeri oblakov za shranjevanje v oblaku in naročniških načrtov, Enpass najraje odganja staro šolo. Čeprav se lahko osredotočenost na lokalno shranjevanje podatkov spopada s slogom tistih, ki so vedno na preži za novimi tehnološkimi napredki, bo verjetno vsem všeč, če bi kakršne koli osebne podatke uporabili v spletu.

Odlikuje se od funkcij, vendar če želite, da za vas upravlja nekaj gesla, je ta izdelek lahko vaš odgovor.

# 7. Zoho trezor

(Še ena rešitev brez dodatkov)

 • Cena: Brezplačna dodatna storitev
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Omejitev brezplačne različice: Brez skupne rabe
 • 2FA: Ja
 • Vtičniki brskalnika: Chrome, Firefox, Safari
 • Biometrična prijava: dotaknite se ID-ja v iOS-u, večine bralnikov prstnih odtisov za Android

PREDNOSTI

 Popolnoma brezplačno za nepridiprave.

SLABOSTI

Ima težave z Googlovimi prijavami.

Če ste vi ali vaše podjetje že naročnik Zohovega kompleta poslovnih orodij, boste Zoho trezor lahko uporabljali kot brezplačna dodatna storitev.

Če gre za brezhibno upravljanje gesla, bi to lahko bila odlična rešitev. Samo vedite, da v neposredni primerjavi ne merimo med priljubljene, kot sta Dashlane in LastPass. Pomembne odsotne funkcije vključujejo skupno spremembo gesla in izpolnjevanje obrazca za osebne podatke.

Nimamo nič proti svetu Zoho Vault. Brezplačno je, in če je to tisto, kar iščeš, nadaljuj s svojim slabim jazom. Resničnost je, da boste v brezplačni različici LastPass pridobili več na poti.

Ena od stvari, ki jih ta skrbnik gesla ponuja, je edinstvena po svoji poceni, je možnost, da štirinajst ali več družina deli gesla.

# 8. RoboForm

(Kot RoboCop - Old and Cranky)

 • Stroški: 20 USD / leto
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Omejitev brezplačne različice: Ena naprava
 • 2FA: Ja
 • Vtičniki brskalnika: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Opera
 • Biometrična prijava: Face ID, Touch ID v iOS-u & macOS, večina Android & Bralniki prstnih odtisov v sistemu Windows

PREDNOSTI

 Je poceni in ... uh ... poceni je.

SLABOSTI

Če iščete intuitivno zasnovo današnjega diskriminatornega spletnega deskarja, nadaljujte z iskanjem. Tu ga ne boste našli.

RoboForm se je prvič pojavil na sceni leta 1999. Za visoko višino skoraj potrebujete vse prste in prste, kar je tehnološko praktično prazgodovinsko. Medtem ko se premijska različica poceni po 20 USD na leto, je to še en primer manjših kot brezplačnih različic naših dveh najboljših priporočil.

Čeprav izpolnjuje obrazce, brskalnik in OS deluje, je verodostojen, RoboForm potrebuje resen remont, preden bo pripravljen konkurirati voditeljem v panogi.

Kljub našemu mlačnemu priporočilu RoboForm izvaja osnove do njuhanja: neomejeno geslo, samodejno izpolnjevanje, varnostno kopiranje v oblaku, večkratno sinhronizacijo naprav, varno shranjevanje in možnost odobritve nujnega dostopa drugemu uporabniku RoboForm.

V oblak ali ne v oblak

Morda ste opazili nekje varnostno kopijo v tem članku, nismo prepričani, kje, omenjeno je bilo, da eden od izdelkov (1Password) ponuja možnost shranjevanja gesel lokalno. Sliši se tako 1995, kajne? Smešno je, da ima ta scenarij dejansko majhno varnostno prednost.

To pomeni, da so vsi vaši podatki in gesla shranjeni v vsaki napravi, ki jo uporabljate; a tretje osebe, kot je Dropbox omogoča sinhronizacijo med napravami. To ni najbolj uporabniku prijazna rešitev, toda če imate hiper varnostno varnost ...

Nadomestni model, ki so ga zajeli naši priljubljeni Dashlane, LastPass in še nekateri drugi, shranjuje podatke v oblak z uporabo vrhunske tehnologije šifriranja.

Kljub temu pa ne glede na to, kako ga narežemo, obstaja resničnost, da bi hekerji lahko vdrli v storitev v oblaku in ogrozili vaša gesla. To ne pomeni, da shranjevanje lokalno pomeni, da ni možnosti, da bi kibernetski zločine povzročil zavajanje.

Ko gre za internet, absolutno vse ima možnost biti ranljiv napasti. V nekem trenutku se morate samo odločiti, ali želite sodelovati na najvplivnejši medijski platformi v vsej zgodovini.

Naša zadnja beseda o temi ... za zdaj

Iskreno upamo, da ta članek ni bil napisan zaman - da ga bo prebral vsaj en revni škrlat v interwebs-land in se odločil, da bo začel uporabljati upravitelja gesel. Danes je neumno, da ne.

Ker prefinjenost napadov zlonamerne programske opreme narašča do te mere, da lahko računalnik naredite neuporaben, dokler ne plačate pristojbine (ransomware) s spletno varnostjo preprosto ni nobenega pomena. Tehnologija obstaja za zaklepanje računalnika in osebnih podatkov z resnično močnimi gesli. Radi bi vam predlagali, da to izkoristite.

Upam, da je bil ta članek koristen, če boste zagotovo želeli doseči vrhunec pri naši celoviti razčlenitvi najboljše storitve VPN tudi v Avstraliji.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me