Paras ”ilmainen” virustorjuntaohjelma (2020)

Vaikka voimme ajatella, että nykyinen ilmaisten virustentorjuntaohjelmien valinta saattaa olla paras asia maapallolla perunankuorinnan jälkeen, on joitain online-tilanteita, joille ne ovat Sopimaton.

Lyhyesti sanottuna, jos teet jotain merkityksellistä - kuten verkkopankkitoimintaa, salausvaluuttakauppaa tai jotain muuta, joka jättäisi elämäsi raivostuneeksi, jos sinut hakkeroidaan - Jumalan tähden, sinun on kerättävä rahat premium-AV-tuotteelle.

Ne eivät ole niin kalliita verrattuna talouden elämään, joka on jäljellä. Maksulliset versiot tarjoavat tiukemman lukituksen ja nopeammat päivitykset kaikenlaisia ​​haittaohjelma-nastioita vastaan, joten olkaamme selvä. Jopa paras ilmaisista AV-ohjelmistoista ei tarjoa maksullisen version vahvaa suojausta.

Mutta haluat todennäköisesti kuulla kaiken ilmaisista asioista. Jatka lukemista.

Maksaa tai ei maksa

Pay_No-PayJoten mitä Web-käyttäjän pitäisi tehdä? Ilmainen tai maksettu? Tarvitsetko lisätietoja, kiitos! Okei, vedämme tätä keskustelua vähän ennen kuin pääset ilmaisiin AV-suosituksiin. Tässä on muutamia haittapuolia maksamisen estämiselle.

Rajoitettu ei-kaupalliseen käyttöön: Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä, mutta suurin osa hyvistä ilmaisista AV-ohjelmistotuotteista on rahaa maksavan premium-tuotteen riisuttu versio..

Usein ilmainen versio rajoittuu henkilökohtaiseen käyttöön, mikä tarkoittaa, että sinun ei tule käyttää sitä ensisijaisena puolustuskeinona yrityksesi järjestelmässä. Jos haluat todella suojella yritystäsi, tarvitset kaupalliseen tietoturvaohjelmistoon sisältyvän suojauksen. Älä raivota. Kyllä, se maksaa rahaa, mutta se on vähennyskelpoinen kustannus.

virustorjunta ilmaiseksiVahvat ominaisuudet: Kun otetaan huomioon, mitä juuri sanoimme ilmaisista AV-paketeista, jotka ovat premium-tuotteen kevyitä versioita, se ei saisi häiritä sinua oppimaan, että saat enemmän ominaisuuksia, kun maksat niistä..

Odota myyjältä riippuen, että suojauksen maksaminen tapahtuu haittaohjelmien tarkistukseen, palomuureihin liittyvien erilaisten päivitysten kanssa ja yleensä paremman mahdollisuuden estää pahoja miehiä vaarantamasta laitettasi..

Parempi tuki: Toinen alue, jolla ilmaisilla AV-ohjelmistoilla on taipumus viivästyä, on teknisen tuen saatavuus ja laatu. Tämä tulee ilmeiseksi, kun yrität ensimmäistä kertaa kaivaa ikävää kappaletta vakoiluohjelmia järjestelmästäsi. Paras tapa, jolla tekninen tuki saadaan, on viittaus UKK-järjestelmään ja sydämellinen, "Onnea, kaveri!"

Pysäytä ilmainen bashing

säästää rahaaTähän mennessä lukuluokan älykkäät jäsenet saattavat ihmetellä: “Miksi helvetissä olet niin kova ilmaisten ohjelmistojen suhteen, jos aiot suositella, mitä meidän pitäisi käyttää? Olitko hiljattain pudonnut päällesi? ”

Rauhoittua. Luulemme todellakin olevan joitain melko uskomattomia ilmaisia ​​AV-tuotteita siellä.

Parhaisiin niistä sisältyy pelkästään valtavia työkaluja päästäkseen eroon olemassa olevista haittaohjelmista, mutta myös reaaliaikainen suojaus tietojenkalastelulta, keihäsyrkinnältä, lunastusohjelmilta, troijalaisilta, boteilta ja muilta. Tämä on hyvää rehellistä tietoturvaa ilman kustannuksia. Siellä. Sanoimme sen. Ilmainen AV-ohjelmisto on hyvä. Oletko nyt onnellinen?

Itsenäinen testaus on avain

luulin sen olevan täysin ilmainenOikeastaan ​​olemme iso riippumattomien virustorjuntatestauslaboratorioiden fani. Täällä ei ole meneillään palkkaa. Kyllä, turvallisuusyritykset voivat maksaa tuotteensa tarkistuksen, mutta ei ole lupaus, että tulokset tulevat olemaan miellyttäviä.

Älykkäät yritykset ottavat nämä yksityiskohtaiset raportit, jotka julkaistaan ​​myös säännöllisesti yleisölle, ja hyödyntävät niitä tuotteensa parantamiseksi. Vaikka testattavaksi toimitettu ohjelmisto on yleensä premium-versio, likainen pikku salaisuus että jopa ilmainen AV-ohjelmisto on varustettu täydellisellä suojauksella.

Yhtiö toivoo, että pidät siitä, kuinka hyvin heidän ilmainen versio toimii, ja siitä tulee raivoava fani, joka lopulta päättää päivittää lippulaivaansa tarjoamalla joukon lisäominaisuuksia.

Tärkeintä on, että jos näet myyjän tuotteen esiintyvän useissa näistä laboratorioraporteista, se on hyvä merkki siitä, että tarkastellaan vakava alan toimija. Laboratorion tutkijat ovat liian kiireisiä tuhlaamaan aikaansa tuotteisiin, jotka eivät koskaan mittaa mitään. Sanoimme kaiken tämän sanomiseksi.

Yksi vaiheista, jotka otimme ilmaisen AV-ohjelmiston arvioimiseksi, oli näiden raporttien lukeminen. Jos laboratorio katsoo, että se on nuuskinnan arvoinen, kuuntelemme heidän sanojaan alustavan mielipiteen muodostamiseksi.

���� Jos haluat lisätietoja, tutustu kaikkien virustorjuntatestausten isoisäkuntaan - AV TEST ����

8 Erinomaista ilmaista virustorjuntaohjelmistotuotetta

Päästämme ilman suosituksia seitsemästä ilmaiseksi AV-tuotteemme luetteloomme sekä kolmen parhaan mahdollisen maksetun tietoturvaohjelmiston bonussuositukset. Jos työskentelet verkossa tai harjoitat päiväkauppaa, nämä ovat kaikki vakoja valintoja.

# 1. Yhteensä AV

(Paras valinta kaikkialla - Suojaudu kaikelta)

Tulossa numero yksi on Total AV. On 2 syytä, miksi sijoitimme tämän valinnan luettelon kärkeen. Ensimmäinen tulee nopeuteen, useimmat ilmaisohjelmat virustorjuntaratkaisut vievät paljon muistia, Total AV on toisaalta kevyt ja toimii taustalla.

Toinen vaihtoehto on vain toiminnallisuus. Se toimii yli tyypillisen virustorjuntatason tarjoten jatkuvaa mainosohjelmien, haittaohjelmien, vakoiluohjelmien ja lunastusohjelmien seurantaa. Siinä on jopa etäpalomuuri lisäsuojausta varten.

Yhteensopiva kaiken kanssa

AV-kokonaismäärä toimii kaikilla laitteillasi. Puhelimesi onko Android iOS ja myös CPU.

Salasanan hallinta ja tunnista varkaussuoja

Tämä on hieno myös. Tavallinen salasananhallintaohjelma voi ajaa sinut 30–80 dollarin dollarista vuodessa ja tunnistaa varkaussuojan olevan suunnilleen sama. TotalAV sisältää nämä molemmat pro-versiossa, mikä voi säästää 100-150 dollaria vuodessa.

TotalAV on päällikkö suojaamattoman tietokoneen käyttäjän saumattomasta siirtämisestä virustorjuntakäyttäjäksi. Siirtyminen jälkimmäiseen on tärkeää.

He tekevät tämän tekemällä käyttöliittymästä erittäin intuitiivisen ja varmistamalla, että heidän ohjelmistonsa poistaa haittaohjelmat heti. TotalAV-asiakastukitiimi on myös virustorjuntatukitiimien huipputasolla ja voi auttaa kaikkia käyttäjiä mahdollisissa ongelmissa tai vain auttaa ketään aloittamaan ohjelmiston

Toinen mainitsemisen arvoinen TotalAV: n fantastinen näkökohta on heidän esittelyhinnat. Ensimmäisenä käyttövuonna voit saada arvokkaan hinnan.

Kaiken kaikkiaan loistava valinta paitsi viruksentorjuntaan myös suojaan kaikkialla.

# 2. AVAST ilmainen

(Ei, se ei puhu kuin merirosvo päivä)

Haluamme aina seurata AVAST-tekstin kirjoittamista ”ye mateys”, mutta yritämme pidättäytyä. Oho. Liian myöhään. Kaikki vitsit syrjään, tämä on huippuluokan parempi valinta kuin tonttu-hyllyllä ilmaiseksi suojaksi huonoilta juttuilta.

Upeita raportteja ja testausta sekä joukko monia bonusominaisuuksia, jotka katapulttavat sen pakkauksen pää suosituksistamme. Ainoa todellinen haittapuoli on, että salasananhallintaominaisuudet eivät ole niin vankkoja kuin haluaisimme. Tuomio: Voisit tehdä pahempaa, mutta olisi vaikea tehdä paremmin.

# 3. AVG Antivirus

(Vielä pelissä)

AVG on ilmaisten AV-ohjelmistosotien veteraani. Viimeaikaiset suunnittelun ja käyttöliittymän päivitykset eivät ole muuttaneet sitä. Silti erittäin luotettava valinta online-suojaukseksi. Testauslaboratoriot rakastavat AVG: tä yhtä paljon kuin me.

Haittaohjelmien havaitseminen on hienoa, ja olemme rakastuneet laajennusominaisuuteen, joka kertoo, onko verkkosivusto haitallista vai ei. Ainoat huonot puolet olivat, että alkuperäisen tarkistuksen suorittaminen kestää ikuisesti (mikä voi todella olla hyvä asia), ja tietojenkalastelun torjunta ei ollut niin vahvaa kuin toivoimme. Yleensä ottaen, AVG on edelleen valinta ilmaiseksi AV-ohjelmisto.

# 4. Bitdefender

(Päinvastainen ominaisuuskuormattuun)

Muistatko takaisin, kun mainitsimme, kuinka jotkut yritykset käyttävät täsmälleen samaa ydinturvallisuutta ilmaisessa versiossa kuin maksettu? Tässä on yksi esimerkki ideasta toiminnassa. Ongelmana on, että ilmaisesta versiosta puuttuu kaikki maksetun Bitdefenderin hyödylliset ominaisuudet.

Jos kuitenkin etsit no-frills-peruspuolustusta kaikkia verkossa juoksevia rumauksia vastaan ​​ja voit elää elämää ilman kelloja ja pilliä, tämä on vankka tuote, joka tuotti korkeimman tietojenkalastelun torjuntapisteen. Jos sinulla on jo Windowsin standardi tietoturva, tämä on loistava lisäosa.

# 5. Tarkista kohta ZoneAlarm

(Meh ... on hyviä ja pahoja)

Huolimatta siitä, että osa suolista on lisensoinut arvostetun antivirusbrändin Kasperskyn, ZoneAlarm tarjoaa sekoitetun pussin turvallisuustehokkuutta. Yhtäältä palomuuri toimii hyvin molemmissa suunnissa ja tarjoaa todellisen mielenrauhan.

Toisaalta tälle tuotteelle ei ole tehty riippumattomia laboratoriokokeita. * Shrug * Yksi asia, jonka havaitsimme, oli tietojenkalastelun torjuntaominaisuuksien puute, mikä on aika iso asia jättää pois. Tällainen tapa myydä sinulle autoa ilman ohjauspyörää. Ei huono valinta, jos et tarvitse kattavaa suojausohjelmaa.

# 6. Cybereason RansomFree

(Toinen suojaustaso)

Cybereason tuo laserin terävän tarkennuksen tietyntyyppiseen haittaohjelmahyökkäykseen - ransomware. Tällöin haittaohjelmat tuodaan koneeseesi ja lukitaan se, mikä tekee siitä käyttökelvottoman, kunnes maksat palkkion (lunnaat) sen julkaisemisesta..

Jos paikallisella koneellasi on tietoja tai tärkeitä tiedostoja, tämä voi olla tuhoisa tunkeutuminen. Testaus oli sekoitettu pussi. Tuote suoriutui hyvin reaalimaailman lunastushyökkäyksistä, mutta ei onnistunut havaitsemaan simuloituja versioita.

Asia on silti ilmainen ja tarjoaa ainakin yrityksen suojautua tietokoneesi panttivangilta. Se ei voinut satuttaa mitään.

# 7. Kaspersky Lab

(Venäläiset taas - oi, minun!)

Annetaan tämä pois tieltä. Kaspersky Labs on jatkuvasti kiinni Venäjän-suhteita kohtaan, mutta emme ole nähneet mitään todisteita mistään, joten huomautamme edelleen, että tämä tuote saa parhaan arvosanan riippumattomilta testaajilta..

Ilmainen versio toimi vain meille riittävästi haittaohjelmien varalta testauksessa, vaikkakin se oli upea nuuskimaan ja poistamaan tietojenkalasteluyritykset. No-frills-tuotteen mukana ei ole edistyneitä ominaisuuksia tai suoraa teknistä tukea. Vain a rock-solid liittolainen meneillään olevassa taistelussa huonojen tietoverkkokamppailua vastaan.

# 8. Sophos Koti

(Yrityksien suoja kotikäyttöön)

Sophos on työskennellyt aidan liiketoiminnan puolella jo pitkään, eikä koskaan kiinnittänyt huomiota kuluttajamarkkinoihin. Sophos Koti on heidän ensimmäinen rooli tälle uudelle alueelle ja sanoisimme, että se on ollut menestys.

Kuten Kaspersky, myös riippumattomien laboratorioiden tulokset olivat vaikuttavia etenkin torjotessaan haittaohjelmia ja tarjoamalla puhdas, siisti käyttöliittymä. Omien testiemme tulokset eivät olleet aivan niin vaikuttavia, mutta eivät tarpeeksi huonoja suosituksen saamiseksi.

3 arvokasta maksettua virustorjuntatuotetta

Älä ylläty, kun näet samat nimet AV-palveluntarjoajien luettelomme ilmaisesta luettelosta, josta maksat. Kuten olemme maininneet, suurin osa alan yrityksistä käyttää ilmaisia ​​versioita syöttinä saadaksesi sinut lopulta päivittämään maksulliseen alustaan.

Mitään vikaa siinä. Sinun on vain päätettävä, ylittääkö suojaustarpeesi sen, mitä saat ilmaiseksi.

Tässä on kolme maksettua AV-tuotetta, joita pidämme parempina. Miksi kolme? Miksi ei?

# 1. Bitdefender Antivirus Plus (39,99 dollaria / vuosi)

Elämällä nimeään, saat varmasti enemmän kuin yksinkertaisen virustorjunta tämän koiranpennulla. Mukana ovat myös salasananhallinta, karkaistu selain, suojattu poisto, ransomware-suojaus ja paljon muuta.

Puuttuvat palomuuri, roskapostisuojaus ja lapsilukko. Voit todennäköisesti löytää sen 24 dollaria vuodessa avoimilta markkinoilta, mikä suojaa yhtä laitetta. Vaikuttava suorituskyky sekä laboratoriotesteissä että käytännöllisissä kokeissa, vaikka havaitsimme sen olevan hiukan tehottomampi haittaohjelmien estämisessä kuin tutkijat. Hieman rahaa paljon suojaa.

# 2. Kaspesky Anti-Virus (59,99 dollaria)

Emme ole ainoat, jotka laulavat Kasperskyn kiitosta. Tätä tuotetta arvostavat riippumattomat laboratoriot, ja se on jopa lueteltu toimittajan valinnat arvostetuilla verkkosivustoilla, kuten PC Magazine, joten emme välitä lainaamasta ääniä positiivisten kuorojen ääreen.

Erityisen huomionarvoista on System Watcher -ominaisuus, joka pitää silmällä tarkkailun haitallisen käytöksen suhteen mille tahansa, mikä siellä liikkuu Internetissä. Vaikka sitä ei mainosteta ransomware-puskurina, se tekee periaatteessa saman asian. Sen ehdotettu MSRP on lähes kuusikymmentä taalaa, mutta sinun pitäisi pystyä löytämään se noin puolet siitä jälleenmyyjien kautta.

# 3. McAfee AntiVirus Plus (59,99 dollaria)

Ehkä paras menossa. Yksi tilauksesi, jonka hinta on 19,99 dollaria / vuosi, antaa sinulle suojan jokaiselle Windows-, Android-, macOS- ja iOS-laitteelle, jota sinä tai kuka tahansa perheestäsi omistaa.

Tämä on tunnustusta sille, että kotitalouksilla ei enää ole yhtä pöytätietokonetta, jonka kautta he pääsevät Internetiin. Mutta toimiiko se? McAfee on saanut korkeaa tunnustusta taistelussa tietoverkkovirheiden torjunnassa jo pitkään ja syystä. Yleensä pisteytys hyvin sekä testauksessa että riippumattomissa laboratorioissa.

Pohjaviiva

Emme tuhlaa aikaasi toistamalla syyt, jotka voit valita ilmaisen tai maksetun AV-ohjelmiston välillä. Viimeinen huomautus, jonka haluaisimme tuoda esiin sinun täytyy valita yksi tai toinen jos olet tällä hetkellä suojaamaton. Usko meihin - pahat pojat saavat sinut lopulta, ja kun he niin tekevät, toivot, että olet ottanut neuvojamme. Onnea siellä!

Myös…

Jos verkkoturvallisuus on huolenaihe, suosittelemme ehdottomasti lukemaan parhaista VPN-palveluista ja hankkimaan itsellesi korkealaatuisen salasananhallintajärjestelmän..

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me