Paras Web-isäntä Australia (2020)

Contents

Tekniset arvostelut ja vertailut

Tutkimme kymmenen australialaisten isännöintipalveluntarjoajaa auttaaksemme säästämään aikaa ja rahaa.


datakeskus AustraliassaWeb-hosting on edennyt jo kauan sitten, kun olet asentanut oman FTP-palvelimen ja lisäänyt jokaisen HTML-sivun yksi kerrallaan. Ylläpito on nyt helpompaa kuin koskaan.

Edellä mainitut isännöintipalveluntarjoajat jakautuvat yleensä kahteen luokkaan.

Ne, jotka haluavat laskuttaa sinua yli, ja ne, jotka eivät. Koska olet todennäköisesti löytänyt tämän sivun etsimällä ”parasta web-hosting-palvelua”, oletan olevasi toisessa leirissä. ��

Mutta ensin minun täytyy selittää jotain.

Luulette todennäköisesti katselevan tätä luetteloa ja ajatellen miksi siihen ei ole sisällytetty mitään paikallisia australialaisia ​​yrityksiä. Syyt ovat yksinkertaiset - palvelimet, tuki ja hinnoittelu muilta kuin Aussie-koneilta ovat vain parempia.

Selitys tämän takana on yksinkertainen - suuremmilla yrityksillä on suurempi infrastruktuuri, joten niiden kustannukset asiakasta kohden ovat todellisuudessa alhaisemmat ja ne välittävät sen sinulle.

Toinen on vähän tekninen. Se on noin tietokeskukset.

Voit ajatella tietokeskuksia jättiläisiksi tietokonetiloiksi, jotka tallentavat verkkosivustosi. Kun lukija haluaa lukea sisältöäsi, katso ladattuja kissan videoita tai käy yrityksen verkkosivustolla, jonka hän tarvitsee pyytää tiedostoja tietokeskuksesta.

Ollakseen täysin tylsää, Australialla ei ole parhaita datakeskuksia.

Siksi suurin osa valinnoistani luottaa ulkomaisiin tietokeskuksiin, ja parhaiten valitsen huipputason Singaporen datakeskuksen. Okei tarpeeksi nörttipuhetta. Hyppäämme tähän arvosteluun ja autamme sinua löytämään parhaat suositukset. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATING
1 SiteGround $ 3,95 / kk 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0.99 / mo 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2,95 / kk 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2,75 / kk 657ms ★★★★★
5 A2-hosting $ 2,94 / kk 223ms ★★★★★

Mikä on Privacy Australia?

Yksityisyyden suoja Australia uskoo juhlalliseen toimeksiantoon puolustaa erittäin herkää käsitystä digitaalisesta ihmisarvosta. Tämä etsintä on niin kiireellistä tällä hetkellä yhteiskunnassamme, kun ihmisten yksityisyys ja tiedot ovat piirityksen alla. Tietojen kompromissi ja tunkeutuminen ovat pahanlaatuisten toimijoiden ja hakkereiden jatkuva uhka yksittäisten, yritys- ja jopa kansallisvaltioiden välillä.

Privacy Australian tehtävämme on varmistaa, että yksityiselämäsi, jonka pitäisi olla niin salainen kuin haluat, erottaminen ei tunkeudu julkisen itsesi kanssa tai häiritse sitä ilman lupaasi. Haluamme kaikkien australialaisten ymmärtävän nopeasti muuttuvan tietosuojamaailman. Koska ilman tätä ymmärrystä digitaalista itsemääräämisoikeutta ei voida puolustaa voimakkaasti.

Nimeni on William J. Ellis ja Privacy Australian siemenet kylvettiin, kun työskentelin turvallisuusanalyytikkona Pekingissä vuonna 2008. Se alkoi pyrkimyksenä kiertää Kiinan kieltä perussivustoilla kuten Wikipedia ja Facebook (kielto jatkuu tänään) paljon enemmän äänenvoimakkuutta ja raskautta). Näin toimiessani päädyin pitkälle virtuaalisten yksityisten verkkojen hämärään standardiin, ja Privacy Australia itäytyi vastauksestani tähän ongelmaan..

���� Australialaiset hosting-arvostelut ����

Emme halua kaatamaan sinua tietoihin. Vaikka olemme toimittaneet paljon tietoa, olemme silti tehneet niistä helppotajuisia. Sijoittajien isäntien numerointi palvelee tätä tarkoitusta tarjoamalla välitön tilannekuva heidän hierarkkisesta asemastaan.

Sijoitusjärjestelmämme asettaa valitut isäntämme alenevassa suositusjärjestyksessä, alkaen ylimmästä suosituksesta, jota seuraavat muut. Tarpeettoman tietorasituksen välttämiseksi edelleen olemme sisällyttäneet vain viisi parasta vaihtoehtoa.

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä täällä.

Paras Web-hosting-palvelu vuonna 2020

Alla on viisi australialaista web-hosting-arviota, jotka perustuvat hintaan, nopeuteen, asiakaspalveluun ja käyttöaikaan.

1. SiteGround - yli 2 miljoonan verkkotunnuksen omaksuma

Hinta - 3,95 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,95%
Keskimääräinen latausaika 713ms

SiteGround on erottunut yhdeksi WordPress-yhteisön suosituimmista ja parhaiten arvioiduista palveluntarjoajista. Australialaiset ovat ilmeisesti samaa mieltä tuomiosta.

Helppo asennus ja asennus ✅

Ne tarjoavat ainutlaatuisia, yrityksen sisäisiä WordPress-ratkaisuja, jotka ovat nopeita ja turvallisia, jotta sivustosi olisi mahdollisimman nopea ja turvallinen. Mutta SiteGround ei ole vain ajaa WordPressin kokonaispisteitä kaikkein yleisin sisällönhallintajärjestelmä. Sen lisäksi, että ne ovat loistava ratkaisu sekä uusille että vakiintuneille WordPress-projekteille, ne eivät ole yhden tempun poni.

Heillä on esimerkiksi korkeatasoinen asiakastukipalvelu, joka on asiantunteva, nopea ja ystävällinen. Heillä on myös muita kilpailuetuja, jotka antavat heille mahdollisuuden erottua joukosta.

Nopeat nopeudet, ilmainen SSL ja päivitykset ✅

Siihen optimoituihin hosting-suunnitelmiin sisältyy huippuluokan ominaisuuksia, kuten automaattiset päivitykset, sisäänrakennettu WP-välimuisti, laaja ja hajautettu sisällönjakeluverkko (CDN), yhden napsautuksen lataus ja GIT-version hallinta. He korostavat ratkaisujaan talon sisällä, antaen heille joustavuutta ja ketteryyttä räätälöidä nämä ratkaisut asiakkaidensa tarpeisiin.

Paras suorituskyky ja tuki ✅

Vaikka muut palveluntarjoajat tarjosivat matalaa alku- ja uusimisprosenttia, SiteGroundin suorituskyky nopeuden, käytettävyyden ja luotettavan tuen suhteen on paljon parempi kuin mikään muu isäntä tarjoaa. Siellä tunnetaan nimellä paras 24/7 tuki teollisuudessa niin paljon, että he ovat virallista WordPressin suosittelemaa isännöintipalveluntarjoajaa.

SiteGround tarjoaa myös joitain alhaisimmista hinnoista kaikille toissijaisille lisäyspalveluille, kuten uusiminen, Cloudflare-suojaus sekä ilmainen SSL.

2. Hostinger - paras halpa isäntä

Alkaen 0,99 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,1%
Keskimääräinen latausaika on 389neiti

Jos haluat säästää rahaa web-hosting-palveluissa tinkimättä laadusta, niin et etsi Hostinger-palvelusta enää vastausta pyrkimyksiisi kohtuuhintaisuuteen..

Vaikka myynninedistämishinnoittelua pidetään laajalle levinneenä markkinointitaktiikkana, etenkin isäntäteollisuudessa, joka on suunniteltu kaappaamaan heikosti roikkuvia hedelmiä, Hostinger on kuitenkin hallinnut tämän strategian taiteen varmistaen, että hyödyt vaikuttavat sinuun yhtä paljon kuin heille..

Halvin isäntä tinkimättä laadusta ✅

Hostingerin hinta yleensä vaihtelee välillä 0,99–2,15 dollaria kuukaudessa puoliksi säännöllisesti. Hyödyntääksesi alhaisen hinnan alennuksen täysimääräisesti, voit nostaa hinnan 48 kuukaudeksi. Tämä tarjoaa käytännössä käyttäjälle edullisen hosting-hinnan, joka on alle 70 dollaria, mikä on melko huomattavaa.

Jos sinulla on väärinkäsitys tai huoli siitä, että heidän palvelunsa saattaa olla huonompi hinnoittelunsa vuoksi, poistamme sinut nopeasti kyseisestä käsitteestä. Vaikka Hostinger on edelleen suhteellisen uusi tulokas, se täyttää lupauksensa.

Hostinger tarjoaa kaikki muiden isännöintipalveluntarjoajien alkeelliset ominaisuudet, mutta sen ihmeellisen hinnoittelun ylimääräisellä makeuttamisella. Haittapuoli on, että et saa kaikkia houkuttelevia lisävarusteita, jotka tulevat kaikkien suunnitelmien mukana. Joten sinun on tarkistettava, kuinka monta ominaisuutta tarvitset, ennen kuin valitset paketin.

Ilmainen verkkotunnus rekisteröinnillä ✅

Kustannushintaetujen lisäksi se tarjoaa edelleen monia riskitakuita ja suojaa: se antaa a ilmainen verkkotunnus käyttää, lisäksi ilmainen SSL suojaus. Tämän lisäksi saat edelleen antelias rahat takaisin -takuu 30 päivän ajan! Ja siihen sisältyy tarjolla olevan alhaisimman tason paketti.

Asia on, Hostinger on loistava valinta, varsinkin jos yrität säästää paljon rahaa isännällä, joka tarjoaa silti erinomaisen suorituskyvyn.

Pro-vinkki - Etsitkö lisää alennuskoneita? Katso opas halpaan web-hosting-palveluun Australiassa.

3. Bluehost - maineikkain isäntä, mutta melko kallis

Alkaen 2,95 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,74%
Keskimääräinen latausaika 1.765ms

Jos teet sanayhdistelmäharjoitusta, ensimmäinen asia, joka mieleen tulee mieleen Bluehostin suhteen, on sana “helppo”.

Muun muassa Bluehost on erottanut itsensä pakkauksesta käytön yksinkertaisuudella. Jos Bluehostista lukemissa positiivisissa online-arvosteluissa on yksi toistuva teema, se on yksi parhaimmista aloittelijoiden verkkopalvelupalveluista..

Yhtiö ymmärtää selvästi kipukohdat, jotka ovat pahoinpitelyn aloittelijoille, ja ovat sen vuoksi menneet yli ja yli varmistaakseen, että prosessi on vähemmän hämmentävä ihmisille, jotka yrittävät isännöidä ensimmäistä kertaa.

1 Napsauta Asennukset WordPressille + Tons of Guides ✅

Useat asiat antavat Bluehostille tämän sujuvan purjehduslaadun. Sen käyttöliittymä ja työkalut on suunnattu intuitiivisuuden tasolle, jonka aloittelijat ymmärtävät ja arvostavat. 1-napsauta asennusvaihtoehtoa joka näkyy heidän kaikissa suunnitelmissaan, on myös valtava veto näille aloittelijoille, jotka eivät ole teknisesti taitavia monivaiheisiin prosesseihin, jotka liittyvät perinteisiin asennusmenettelyihin.

Vaikka Bluehostin nopeus on hyvä, sillä on kuitenkin taipumus kokea viivettä ja viivettä suurempien verkkosivustojen kohdalla. Yksi asia, jota et voi kieltää heitä: he ovat erittäin pysyviä. He ovat erittäin taitavia markkinointiin ja mainontaan, joten valmista itsesi näkemään heidän mainoksesi seuraavan sinua kaikkialla, kun vierailet heidän verkkosivuilla.

65%: n alennus kaikista suunnitelmista (mutta kalliit myyntimyynnit) ❌

Agressiivinen markkinointi syrjään, sen kilpailukykyinen hinnoittelu on toinen Bluehostin houkutteleva näkökohta, joka tekee siitä veton aloittelijoille: voit tällä hetkellä saada 65% kaikista suunnitelmista. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, BlueHost tarjoaa myös 100% rahojen takaisin-takuun. Tämä on ihanteellinen freelancereille ja bloggaajille, jotka ovat vasta aloittamassa ja tajuavat, että heidän verkkosivustojen ansaitseminen voi viedä hetken.

Sanotaan kuitenkin - BlueHost yrittää veloittaa sinut ja käsivarsi ja jalka kaikista heidän palveluistaan.

4. HostGator Cloud Hosting - Paras pilvipalvelu hintaan

Alkaen 2,75 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,4%
Keskimääräinen latausaika 657ms

Verkkosivustot ja gators ehkä kaksi outoa bedfellows, mutta HostGator on jotenkin pystynyt saamaan avioliitto toimimaan.

Jos alligaattorin tukevuus inspiroi sivuston nimeä, se on sopiva metafora. Kuten sanotaan, paras kyky on saatavuus, joten palvelun luotettavuus on kaikkien verkkosivustojen tärkeimpiä ja vaalimpia ominaisuuksia. HostGator suorittaa tämän ominaisuuden paikoissa tarjoamalla palvelulle erinomaisen käytettävyyden alhaisella hinnalla.

Amazing Uptime and Speed ​​Performance ✅

Viimeisen 16 kuukauden aikana se on lähettänyt keskimäärin 99,98% käyttöaikaa. HostGator onnistuu myös suorittamaan pari muuta asiaa melko hyvin. Käytettävyytensä lisäksi myös erittäin nopeat palvelimet ovat huomattavia.

He väittävät, että "jopa 2x nopeammat latausajat" johtuvat monipuolisista ominaisuuksista, kuten premium-laitteista, matalatiheyksisistä palvelimista ja useista välimuistikerroksista.

On melko vakuuttavaa, että he voivat seisoa palvelunsa takana ja että asiakkaana sinua ei rangaista, jos suorituskyky on väliaikaisesti laskenut.

Erinomainen pienyritysten isännöintiin ✅

Esimerkiksi tilanteessa, jossa keskimääräinen käyttöaika on alle 99,9% kuukaudessa, heidän asiakkaansa voivat mahdollisesti saada maksurahoituksen koko kuukaudelle. Tämä myönnytys sulkee kuitenkin pois suunnitellun huollon tai muut kertaluonteiset epätoivotut tapahtumat. Asiakkaille on kuitenkin lohduttavaa tietää, että heidän liiketoimintaansa ei rangaista, jos isännöintipalvelun suorituskyky väliaikaisesti laskee.

Käyttäjäystävällisyyden kannalta WestGator on käynnistänyt verkkosivustojen rakennusominaisuuden, joka auttaa lukijoita heidän asennuksessaan. Jos aloittamaton uusi käyttäjä kamppailee edelleen isäntätekniikoiden kanssa, verkkosivustojen rakentaja tekee heidän verkkosivustojensa luomisesta helppoa.

Nämä ominaisuudet yhdessä vankan globaalien palvelimien kanssa tekevät HostGatorista poikkeuksellisen valinnan. Sen hinnoittelu maalaa kuitenkin hieman monimutkaisemman kuvan. Kuten huomattavaa, koska niiden jaettujen palvelimien sivukuormitus ja käyttöaikaa tapahtuu, HostGatorin pilvipalvelu puhalsi heidät vedestä.

Mikä herättää kysymyksen - miksi asiakkaat eivät pudota itseään päivittämällä pilvipalveluun. No, vastaus tähän kysymykseen sattuu olemaan hinnoittelu. HostGator's Cloud -vaihtoehdossa mainostettu hinnoittelu alkaa 4,95 dollaria / kuukausi ja nousee 9,95 dollari / kuukausi. Tämä tarra shokki on varsin sammutus asiakkaille, pakottaen heidät pysymään jaetun isäntän sijaan. Ei auta, että pilvivalinta lukitsee sinut myös pidemmälle, kolmen vuoden kaudelle.

Mutta siellä on jonkin verran hopeavuoria, koska Gator on parantanut tilannetta tarjoamalla yksinoikeuden alennuksen, alentamalla Cloud-hinnoitteluaan vain 2,99 dollariin / kuukausi. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että saat PALJON paremman palvelun vastineeksi, samalla kun maksat vain jaetun palvelun hinnat. Alennus koskee kuitenkin tällä hetkellä vain yhden, kolmen ja kuuden kuukauden suunnitelmia. Joten alkuperäisen kauden jälkeen hinnoittelu nousee myöhemmin 8,95 dollariin, mikä on alimman suunnitelman uusimisprosentti.

5. A2-hosting - erinomainen hinta-laatusuhde

Alkaen 2,94 dollaria kuukaudessa
Keskimääräinen käyttöaika 99,1%
Keskimääräinen latausaika 223ms

He sanovat, että nopeus tappaa, mutta online-isännöinnin maailmassa se saattaa myös parantaa yrityksesi pitkäikäisyyttä. A2 Hosting -yrityksen erinomainen nopeus on yksi parhaimmista yrityksissä. Se on kattavasti vankka isäntäalusta, jossa on kaiken kaikkiaan hyvää peliä, joka sisältää erittäin korkean käyttöajan ja hyödyllisen asiakastuen.

A2-isännöinnillä on pysyvää voimaa. Se on ollut olemassa jo vuodesta 2001 lähtien, ja sen pitkäikäisyyden lisäksi A2: lla on huipputasoa, joka esiintyy säännöllisesti PCMagin parhaan Web-palvelupalvelun luettelossa joka vuosi.

A2 teki luettelomme vahvan ennätysmme pohjalta aloilla, jotka vaihtelevat jaetusta kuukausisuunnitelmasta, jolla on alkeellisia ominaisuuksia, paketteihin, jotka keskittyvät omistettuihin palvelusuunnitelmiin. Vaikka suurin osa A2 Hostingin datakeskuksista on Michiganissa, se toimii silti täydellisesti pienille yrityksille kaikkialla Australiassa.

Kuinka valitsemme - ainesosat, jotka muodostavat Web-hosting-kriteerimme

He sanovat, että sinun ei pitäisi koskaan haluta tietää miten makkara valmistetaan. No, koska olemme kapinallisia ja sydämestämme ristiriitaisia, haluamme tiukentaa sääntöjä kohdellaksemme asiakkaitamme kuin aikuisia, ja paljastamme sen mustan laatikon sisällön, jota arvioimme luettelossamme olevien isännöintipalveluiden suhteen..

Joten näitä perusteita käytettiin vehnän siirtämiseen peulasta ilman enempää ja ilman erityistä tärkeysjärjestystä:

Luotettavuus (käyttöajat ja seisokit)

ylläpitää käyttöaikaaLuotettavuus on tärkeä mittari, koska haluat, että palveluntarjoajasi on luotettava. Jos heillä on parhaat ominaisuudet saatavilla, mutta et voi luottaa niihin, että ne toimittavat jatkuvasti, se ei tee sinulle mitään.

Korkea käytettävyys on isäntäpalvelun tunnusmerkki, joka takaa tietyn suorituskyvyn toiminnan, etenkin normaalia korkeampana ajanjaksona.

Luotettavuuden puolia edustavat yksittäiset tekijät ovat käyttöaika ja seisokit. Pääsemättä liikaa rikkaruohoihin, käyttöaikaa pidetään mittauksena keskeytymättömästä, katkeamattomasta ajanjaksosta, jonka isäntäympäristö kokee.

Täydellisessä maailmassa isännöintijärjestelmissä olisi mieluiten 100% käyttöaika. Mutta tällaista täydellisyyttä on lähes mahdotonta ylläpitää tai saavuttaa. Palveluntarjoajapalvelun suhteen on tunteina ilmaistu aika, jonka palvelin voi tarjota palvelua ja pysyä käytettävissä.

Seisokkien ymmärtäminen

Seisokit ovat päinvastaista käyttöaikaan, mikä osoittaa väärään suuntaan suuntautuvan trendin. Uptime on tärkeä tilasto, johon keskitytään, koska se ilmaisee onko palvelusi käyttäjien käytettävissä. Sanomattakin on selvää, että jos verkkosivustosi ei ole käytettävissä, se heijastaa sinua huonosti. Se näyttää epäammattimaiselta, vahingoittaa yritystäsi ja vahingoittaa erittäin hyvin brändin omaa pääomaa.

Siksi, potentiaalisena asiakkaana, katsoessaan australialaisia ​​web-hosting-arvosteluita, ota huomioon vain sellaiset palvelut, joilla on vain vähän seisokkeja ja joilla on nopea käännösjärjestelmä, jotta tilat, joissa ei ole tilaa, ovat harvinaisia ​​ja niihin liittyy useimmiten rutiinihuoltoa.

Korkea käyttöaika ja tiedon saatavuus voidaan yleensä saavuttaa käyttämällä useita redundantteja järjestelmiä sen varmistamiseksi, että yksi vika ei johda seisokkeihin, koska löysyyttä varten on olemassa varajärjestelmiä. On mahdollista tarkistaa, onko isännöintipalveluntarjoajalla riittävästi vikasuojattua redundanssia alueellasi.

Lisäksi laadukas verkkopalvelupalvelu, joka pitää näitä tekijöitä suuressa arvossa, kunnioittaa yritystäsi ilmoittamalla sinulle etukäteen, ja yrittää ajoittaa kaikki välttämättömät seisokit ajanjaksoiksi, jotka johtavat vähiten liiketoiminnan häiriöihin.

Nopeus

Paras Web-isäntä Australia (2020)Onneksi puhelinverkkoyhteyden aikakausi on ohitse. Älä salli isännöintipalveluntarjoajaa vetää sinut takaisin pimeään aikakauteen. Nopea Internet ja laaja-alainen laajakaistayhteys ja siihen liittyvä runsas kaistanleveys ovat estäneet kuluttajat hyväksymään nopeuden ja palvelun latausaikojen perustason. Yhä lyhyemmän huomiojaksomme kanssa asiakkaat eivät todennäköisesti odota pari ylimääräistä sekuntia verkkosivusi lataamiseen riippumatta siitä, kuinka rikas ja kiinnostava sisältösi voi olla..

Joten sen lisäksi, että nopeus on tärkeää ammattitaidollesi sekä hakukoneesi optimoinnille (SEO), se parantaa myös sivustosi vierailijoiden käyttökokemusta. Ja jos tarjoat käyttäjille suotuisan kokemuksen, he ovat taipuvaisempia palaamaan.

Tämän seurauksena isännöintipalveluntarjoajan tarjoama pääsynopeus on erittäin tärkeä. Varmistaaksesi, onko isäntä nopea, sinun on otettava se itsellesi testataksesi nopeuttaan tietyn ajanjakson ajan sekä ruuhka- että ruuhka-aikoina..

Asiakastuen isännöinti

Paras Web-isäntä Australia (2020)Sitä, kuinka verkkoisäntä kommunikoi kanssasi asiakkaana käsitelläksesi huolenasi ja kysymykseesi, ei voida yliarvioida. Huono asiakastuki on yksi syy siihen, että asiakkaat hankkivat yritystä. Isännästä saadun tuen laadussa voi olla huomattavia eroja.

Useimmista web-hosting-palveluista puuttuu tarpeeksi asiakastukihenkilöstöä vastaamaan pyyntöihin reaaliajassa. Vaikka heillä ei ehkä ole riittävää henkilöstöä vastaamaan puheluihin, heidän pitäisi kuitenkin pystyä vastaamaan kyselyyn sähköpostitse.

Nyrkkisääntö on, että kyselyyn vastaamiseksi kuluu keskimäärin 24 tuntia. Mutta erinomaiset vasteajat ovat 4 tunnin alueella. Jos heillä on kuitenkin enemmän kuin päivä tai kaksi palata takaisin luoksesi, se on punainen lippu. Se tarkoittaa joko sitä, että heillä ei ole riittävää henkilöstöä vastaamaan pyyntöösi nopeasti, tai mikä pahempaa, he eivät yksinkertaisesti välitä.

Ole myös varovainen, jos he eivät tarjoa teknistä tukea 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, ympäri vuoden. Koska palvelinvika ei vie aikaa, jatka varovasti, jos heillä ei ole tukihenkilöstöä virkoissaan lomakauden aikana.

Mikä on tunnetuin ja tunnetuin Web-hosting-palvelu?

Emme vertaile tarkalleen omenoita ja appelsiineja, joten voi olla haastavaa arvioida erilaisia ​​isäntiä kaikkien erilaisten isännöintivaihtoehtojen ja saatavien hintojen vuoksi. Esimerkiksi on saatavana joitain ilmaisia ​​web-isäntiä, kun taas toiset maksavat niinkin vähän kuin 1 tai 2 dollaria kuukaudessa.

Valitseminen sellaisten verkkoisäntien välillä, joilla on houkuttelevia, vaikkakin ristiriitaisia ​​etuja, vaatii huolellisesti suunniteltua tasapainoa omalta osaltasi: et halua mennä liian halvalla verkkosivustossasi, ja silti sinun ei pitäisi hankkia tehokasta isäntäpakettia, jota et tarvitse.

Siksi paras neuvo, etenkin kun et voi ennakoida tulevia tarpeitasi, on pitää se ensin yksinkertaisena ja sitten päivittää tarpeitasi vaatiessa.

Parhaat isäntätyypit australialaisille yrityksille

Jokaisella liiketoiminnalla on erilaiset markkinaraot, tuoteryhmät, kohdeasiakkaat ja palvelukeskeisyys. Siksi heidän isännöintitarpeidensa ei voida odottaa olevan monoliittisia. Seurauksena on, että erilaisia ​​yritystyyppejä on olemassa vastaamaan eri yritysten tarpeita. Aiomme tarkastella yleisimpiä tyyppisiä web-hosting-suunnitelmia, jotta päätät, mikä parhaiten palvelee yrityksesi tarpeita..

On viisi laajaa luokkaa, joissa web-isännöintipalvelut ovat nivelkuoppia. Ne ovat jaettua, virtuaalista yksityistä palvelinta (VPS), pilvi, omistettu ja jälleenmyyjä. Jatkamme tarkempaa katsausta kunkin tyyppisestä isännöintisuunnitelmasta yksityiskohtaisesti.

Mikä on jaettu hosting?

Paras Web-isäntä Australia (2020)

Jaettu web-hosting-palvelu on palvelu, jossa useat sivustot sijaitsevat ja jakavat yhden web-palvelimen. Kuten nimestä voi päätellä, se tarkoittaa, että palvelimen palvelut eivät ole yksinomaan omistettu yhdelle verkkosivustolle. Pikemminkin palvelimen resurssit jakautuvat useille verkkosivustoille.

Tämä on edullisin valinta isännöintiin, koska palvelimen ylläpidon yleiset kustannukset jakautuvat useille asiakkaille. Tämä tekee siitä edullisimman vaihtoehdon, koska tällaisella isännöinnillä vuokraat lähinnä tilaa, jonka jaat muiden sivustojen kanssa. Sillä on aina yksinkertainen suunnitelma ja asennusmenettely.

Jaettu hosting-järjestely toimii, koska useimmat verkkosivustot saavat pienen määrän liikennettä, joten jaettua palvelinta ei rasiteta raskaasti. Siksi verkkosivustot voivat jakaa palvelinresurssit riittävästi ilman, että he kohtaavat suorituskykyongelmia.

Mikä on VPS-hosting?

Paras Web-isäntä Australia (2020)

Seuraava looginen vaihe ja päivitys yllä jaetun isännöidyn yläpuolella on Virtual Private Server (VPS) -majoitus. Virtuaalikone jäljittelee tietokonejärjestelmää, mutta se ei ole todellinen fyysinen kone. Pikemminkin VPS on vain ohjelmisto tai käyttöjärjestelmä, joka näyttää erillisen tietokoneen käyttäytymisen. Koska se perustuu tietokonearkkitehtuuriin, se voi tarjota todellisen tietokoneen toiminnallisuuden, suorittaa tehtäviä, kuten suorittaa sovelluksia ja ohjelmia, kuten erillinen tietokone.

Mikä tekee virtuaalisesta yksityisestä palvelimesta loistavan hosting-vaihtoehdon, jota kysyt? No, se on luonnollinen eteneminen jaetusta perussuunnitelmasta, joka tarjoaa parannetun isännöintivaihtoehdon pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat turhautuneita rajoituksiin, joita useimmille jaetuille web-hosting-palveluille liittyy käyttöaikaan, tallennukseen ja nopeuteen..

VPS: n käytön suuri etu on, että vaikka se toimii samanlaisena kuin todellinen palvelin, sinulla on täysi hallinta sillä, toisin kuin jaetussa isännöintipalvelimessa, mutta et kuitenkaan maksa, kuin jos käyttäisit erillistä palvelinta. Toisin kuin jaetussa isännöintisuunnitelmassa, asennus- ja hallintaprosessi on kuitenkin monimutkaisempi.

Mikä on Cloud Hosting?

Paras Web-isäntä Australia (2020)

Pilvipalveluiden ja pilvipalveluiden suosio on kasvanut viime vuosina. Cloud computing on resurssien saatavuus tilauksesta tietokonejärjestelmästä. Jotkut asiakkaan vuokraamista resursseista ovat tietojen tallennus, tietokoneen prosessointiteho; nämä ovat kuitenkin käyttäjän ohjauksessa ja välittömässä aktiivisessa hallinnassa.

Samoin pilvipalveluista on tulossa yhtä suosittuja pilvipalveluiden lisääntymisen myötä. Kun pyydät pilvipalvelua, ostot laskentaresursseja pilvipalveluntarjoajalta tai laitokselta auttaaksesi sinua ylläpitämään tietojasi, palveluitasi ja / tai ratkaisujasi. Pilvipalvelussa Divide and Rule on pelin nimi. Tapa, jolla tämä konsepti toteutetaan pilvipalveluissa, on verkkosivustosi resurssien jakautuminen useampaan kuin yhteen web-palvelimeen. Tämän seurauksena se toimitetaan sinulle tarpeen perusteena

Vaikka sillä on yhtäläisyyksiä VPS: n kanssa, niiden välinen perustavanlaatuinen ero on, että pilvipalvelussa käyttäjä käyttää hajautettua palvelinjärjestelmää, jonka kautta resurssit leviävät, erillisen fyysisen osoitteen sijasta.
Asiakkaalle tästä hajautetusta työkuormasta johtuvia etuja ovat helppo skaalautuvuus ja nopeammat lastausajat.

Mikä on omistettu hosting?

Paras Web-isäntä Australia (2020)

Jos olet taipuvainen kohti parasta, omistettu isännöinti on tapa. Erillinen isännöintipalvelu on sellainen Internet-isännöinti, jota et jaa kenenkään muun kanssa, vaan vuokraat kokonaisen palvelimen käyttöä varten.

Se on paras ja kallein vaihtoehto, joka vaatii monimutkaisempaa ja monimutkaisempaa asennusta.

Jälleenmyyjäpohjainen hosting ja miten se toimii

Tämä on web-hosting-muoto, jossa hosting-tilin omistaja voi käyttää jaettuja resurssejaan, kuten kaistanleveyttä ja kiintolevytilaa, verkkosivustojen isännöintiin muiden kolmansien osapuolien tukemiseksi..

Jälleenmyyjäpohjaisella isännöinnillä ostat tarpeeksi palvelinresursseja voidaksesi käyttää omaa verkkopalvelupalveluasi.

Verkkosivuston vertailu - mikä CMS on sinulle paras?

Sisällönhallintajärjestelmän (CMS) avulla voit käsitellä verkkosivuston digitaalista sisältöä johdonmukaisella ja virtaviivaisella tavalla. Se helpottaa verkkosivustojen luomista, yhteistyötä ja hallintaa.

CMS: ssä on erityinen käyttöliittymä, se sopii ihanteellisesti tietyntyyppisille verkkosivustoille ja on taipuvaisempi työskentelemään tiettyjen hosting-vaihtoehtojen kanssa kuin muut..

CMS-vaihtoehtoja on markkinoilla monia, mutta suosituimpia ovat WordPress, Joomla, Drupal ja Magento.

WordPress

Paras Web-isäntä Australia (2020)Kun kyse on CMS: stä ja koko verkkosivujen rakentamisen ekosysteemistä, WordPress on juggernaut, sananlaskun 1 000 punnan gorilla huoneessa. WordPressiä käytetään tällä hetkellä yli 60 miljoonalla verkkosivustolla, mukaan lukien useimpien ylimmän tason organisaatioiden verkkosivustot.

Vaikka se alkoi blogointityökaluna, se on juurtunut vahvaksi CMS: ksi. WordPress-maailman tahattomille WordPress.org ja wordpress.com on kuitenkin ero, koska ne ovat kaksi erilaista alustaa. WordPress.com on ilmainen, mutta rajoitetulla teematuella eikä salli laajennuksia. Toisaalta WordPress.org tarjoaa täyden teematuen ja tarjoaa täydellisen tuotemerkkivapauden.

WordPress sisältää paljon ominaisuuksia, mutta yksi sen tärkeimmistä eduista on mukauttamisen helppous ja sen tarjoamat työkalut.

Paras Web-isäntä Australia (2020)Joomla

CMS-ekosysteemien maailmassa Joomla on kaukana toisesta sekunnista. Yksi syy, jonka vuoksi Joomla on toistaiseksi jäljessä WordPressistä, on se, että se ei ole erityisen käyttäjäystävällinen. Ellei joihinkin sentimentaalisiin syihin ole kiinnostunut Joomlaan, siirtyminen WordPressiin on suositeltavin tapa.

PHP

Paras Web-isäntä Australia (2020)WordPressin suosio tarkoittaa, että on välttämätöntä oppia käyttämään sen mukana tulevia työkaluja ja kieliä. Yksi suosituista CMS-järjestelmistä yhtenäinen nimitys on niiden luottamus PHP: hen heidän palvelinpuolen skriptikielenä.

PHP ei ole CMS, mutta se on sen ohjelmoinnin selkäranka. CMS-ohjatun verkkosivuston perustaminen vaaditaan, sinun on tunnettava PHP tai palkattava PHP-kehittäjä, jos haluat tiettyjä ominaisuuksia tai sovelluksia verkkosivustollesi.

Voiko kaikki yritykset käyttää näitä Web-koneita?

Suurin osa täällä luetelluista hosting-yritysistä voi skaalata ja hallita jatkuvasti kasvavaa liikennemäärää. Olitpa pienyritys, joka yrittää vielä luoda online-vaikutelmia, vai olet jo Internet-behemoth, jolla on 500 000 kuukausittaista katselua, nämä isännät kykenevät enemmän kuin majoittamaan sinut.

Aloita alhaisimmasta isännöintisuunnitelmasta riippumatta siitä, kuinka optimistinen olet verkkosivustosi kasvussa. Jos se ylittää nykyisen kapasiteettinsa, voit aina päivittää skaalautuvampaan palvelusuunnitelmaan.

Australian parhaimpien verkkopalveluntarjoajien yhteinen nimittäjä on heidän WordPress-tarjous, etenkin jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Tämän etuna on se, että asiakkaat säästävät kustannuksissa samalla kun tarjoavat paljon pyydetyn sovelluksen.

Paras Web Host tai WORST Hosting?

Halvat tuotteet ovat helppo rakastaa, varsinkin kun kyse on web-hosting-toiminnasta. Loppujen lopuksi kuka ei halua saada alhaisimmat hinnat? Vaikka voi olla helppoa selviytyä muiden tuotteiden ilmaistuista seurauksista, päätös saattaa hyvinkin tulla takaisin puremaan sinua ylläpitämisessä..

Kuten sanotaan, jos maksat maapähkinöitä, saat todennäköisesti apinapalvelun.

Verkkosivustoteollisuudessa on liikaa huijauksia, ja yritykset tarjoavat alhaisia ​​hintoja hoodwink-asiakkaille, jotka eivät tiedä parempaa.

Varo kuitenkin, koska se on edullinen paholaisen kanssa - vaikka säästätkin aluksi rahaa, niin halvalla isännöinnillä on paljon vähemmän ominaisuuksia. Ja kun he ovat kiinnittäneet sinut sisään, he etsivät tapoja veloittaa sinut kaikenlaisista premium-lisäosista.

Jos luulet, että näitä huijauksia tekevät yritykset ovat joitain tavanomaisia ​​vähemmistöryhmiä, jotka saalistavat pahaa arvaamatonta yleisöä, olet erehtynyt vakavasti. Laajan markkinoinnin ja aggressiivisen viestinnän vuoksi jotkut pahimmista tekijöistä ovat kyenneet pesemään imagoaan onnistuneesti.

Vaikka emme välttämättä pidä nimeämisestä ja häpeästä, näiden tekijöiden tunnistamisesta on kuitenkin pakottava yleinen etu, joka on suurempi kuin huolet loukkaantuneista tunneista.

Paras Web-isäntä Australia (2020)Hyvä isä - Heillä on liukas markkinointi, mutta älä anna sen huijata sinua. Heidän palvelunsa on vielä heikkoa, he eivät ajattele veloittavan sinulle palkkiota lisäosista, jotka olisivat ilmaisia ​​muiden isäntien kanssa. Mielestämme heidän maineensa on vääriä, vaikka heidät mainitaan usein Australian parhaana verkkoisäntänä. ScamDaddy olisi sopivampi nimi arvioissamme.

Paras Web-isäntä Australia (2020)Verkkoratkaisut - He ovat jotenkin onnistuneet yhdistämään pelätyn, ei-pyhän web-hosting-palvelun - huonon palvelun ja heikkolaatuiset palvelimet. Ne ovat hirvittävä valinta, joten suosittelemme, että et kuuntele mitä tahansa hosting-arviota, joka ylistää heidän kuvitteelliset hyvyytensä.

Jos valitset halvan verkkoisäntäpalvelun, varo, kun yrität vapautua itsestään heidän kahleistaan ​​ja päätät vaihtaa parempaan palveluntarjoajaan. He tekevät siitä niin vaivaa, että toivot, että olisit käynyt laaduntuottajan kanssa alusta alkaen.

Web-hosting - vältettävät asiat kuten rutto.

Pienyritysten omistajat haluavat alhaisia ​​kustannuksia ja minimaalisia yleiskustannuksia. Harvat säästösi eivät kuitenkaan ole sen tuskan ja sydämen särkyn arvoisia, jotka koet myöhemmin.

  1. Pidä itsesi mahdollisista tietoturvaloukkauksista - Ei ole yllättävää, että näillä alhaalta syövillä verkkoisäntäkoneilla on turvaton turvakäytäntö. He yrittävät aina leikata kulmia, eikä heidän lopulta ole sydämessään asiakkaidensa etuja investoida huippuluokan turvatoimenpiteisiin. Tietosuojakäytäntömme mukaan verkkotietokoneella 000Webhost oli 13 miljoonaa käyttäjätunnusta ja salasanaa vuotanut.
  2. Lopulta huomaat, että jotain, Kaikki on rajoitettu maksamaan sinulle ylimääräistä - Nämä alennushotellit löytävät useita peiteltyjä tapoja huijata onneton uhri. Yleisin on esineiden balkanisointi ja sekalaisten maksujen periminen, joita heillä ei ole liiketoimintaa. Esimerkiksi, he voivat veloittaa asiakkailta esimerkiksi 30 dollaria vain verkkotunnuksen rekisteröinnistä, vielä 30 dollaria tietyistä tärkeistä yksityisyyden suojaista ja ehkä 100 dollaria SSL: stä. Ennen kuin tiedät sen, tuijotat epäuskoa laskuun, jonka suuruus on 160 dollaria vuodessa!
  3. Huono IP-naapuruus - Heikkolaatuiset isännät ovat tunnetusti tästä, ja sinun tulee olla varovainen tästä käytännöstä, koska sellaiset tekijät kuten isännöintitiheys, tietyllä palvelimella isännöityjen verkkotunnusten lukumäärä ja laatu vaikuttavat omaan palvelusi toimittamiseen. Esimerkiksi, jos vain 16 IP-osoitteessa web-isäntä onnistuu jakamaan kyseisen IP-tilan esimerkiksi 9,5 kt: n verkkosivustojen välillä, tämä saattaa vaikeuttaa hakukoneesi optimointia (SEO)..
    Jos suurin osa kyseisen IP: n sivustoista on roskapostisia ja siten mahdollisesti vaarallisia naapureita, olet todellinen vaikeuksissa, koska se heijastaa heikosti yritystäsi. Heikkolaatuiset sivustot, joilla on huono maine ja jotka sijaitsevat samassa IP- tai aliverkossa kuin omasi, heikentävät verkkosivustoasi.

Mikä määrää hosting-nopeuden?

Ylläpidon nopeuden määrittäminen ei ole rakettitiede, joten älä ymmärrä sitä. Kaksi yksinkertaista sääntöä vaikuttaa isäntänopeuteen: datakeskukset ja omistettu Internet Protocol (IP) -osoite.

Tietokeskukset ovat nopeusratkaisun pulssi, syke. Siksi nopeimmissa verkkoisäntäkoneissa on poikkeuksellisesti erittäin latenssitietokeskus (t). Aikaisemmin keskustelimme verkkosivustosi maineen vaaroista ja laajemmin SEO-optimoinnista, jonka heikko IP-naapuruston toiminta aiheuttaa..

Omistettu IP puolestaan ​​edistää yleensä nopeutta. 90% ajasta ei kuitenkaan tarvitse olla yksinoikeudellista IP-osoitetta verkkotunnuksellesi, koska monet WordPress-kokoonpanot eivät tarvitse yhtä.

Valinta Windows- tai Linux-pohjaisten isäntien välillä

Valinta patentoidun Windows-käyttöjärjestelmän (OS) ja sen avoimen lähdekoodin Linux-vastineen välillä on raivonnut jo jonkin aikaa. Ne ovat kuitenkin kehittyneet vastaamaan Internet-aikakauden vaatimuksia. Näin ollen jommankumman valitseminen ei aseta sinua ylitsepääsemättömään haitoon.

Suurin osa palvelinpuolen sovelluksista on kehitetty siten, että niillä on käyttöympäristöjen välinen valitus. Mutta käyttöjärjestelmä voi yksinomaan tukea joitain web-hosting-sovelluksia. Esimerkiksi cPanel on vain Linuxissa.
Windowsilla on myös joitain kehittäjätyökaluja, jotka on suunniteltu toimimaan vain sen käyttöjärjestelmässä. Muutoin voit käyttää virtualisointiasetuksia saadaksesi tukea sovellukselle, joka ei ole yhteensopiva käytetyn käyttöjärjestelmän kanssa.

Vaikka meillä ei ole tilastoja, anekdotiset todisteet viittaavat siihen, että useimmat verkkoisäntäkoneet käyttävät Windowsia. Nämä tekijät korostavat niiden ainutlaatuisuutta:

Windows

Paras Web-isäntä Australia (2020)Windows on ollut Microsoftin lippulaivatuote ja käyttöjärjestelmä vuosikymmenien ajan. Seurauksena on, että jos käytät Windows-pohjaista isäntää, Windowsilla on tietokannat ja sovellukset, kuten ASP.Net. Maksat yleensä vähän enemmän Windows-pohjaisista isäntäympäristöistä kuin Linuxista, vaikka Windows on taipumus kaatua useammin. Sen omistusoikeus luultavasti aiheuttaa lisääntyneitä kuluja, mutta saat ainakin tukea Microsoftilta.

Linux

Paras Web-isäntä Australia (2020)Linux on eniten käytetty palvelin, mikä tekee siitä alan standardin. Se on halvempaa kuin Windows-järjestelmät, mutta se ei tarkoita, että laatu muuttuisi sinulle. Sen palvelimet ovat erittäin luotettavia, joten voit suorittaa melkein minkä tahansa sovelluksen.

Linux on myös erittäin hyvä useimpien nykyaikaisten ohjelmointityökalujen, kuten skriptien kanssa, ja se on melko suosittu verkkosovellusten kehitysalusta. Jos olet suunnitellut verkkosovelluksen, olet todennäköisesti havainnut LAMP-järjestelmiä. LAMP on lyhenne Linuxista, Apache, MySQL ja PHP.

Mikä on ”rajaton” isäntä ja miten se toimii?

Paras analogia "rajoittamattomalle" isännöinnille on, että se on samanlainen kuin suosikki all-you-can-eat buffet. ”Rajoittamaton” hosting tarkoittaa tarjouksia, joille palveluntarjoaja ei ole asettanut resurssirajoituksia. On myös tärkeää huomata, että tämäntyyppisillä tarjouksilla on merkitystä vain kohtuullisissa tilanteissa. Varoitus on tärkeä muistaa, koska tarjousta ei todennäköisesti voida soveltaa, jos saat miljoonia sivun näyttökertoja.

Resursseihin, joita yleensä laajennetaan tähän rajoittamattomaan kohteliaisuuteen, kuuluvat levytallennus, kaistanleveys, tiedonsiirto ja joissain tapauksissa lisäosa-alueiden lukumäärä. Rajoittamattomat verkkotunnuksen lisäykset ovat houkuttelevia, koska isännöintipalveluntarjoaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden isännöidä niin monta verkkosivustoa kuin haluat kohtuulliseen hintaan.

Nämä tarjoukset houkuttelevat uusia asiakkaita, joten mainos ei vie sinua, vaan tarkista voimassa olevat ehdot. Siitä ei ole hyötyä, jos tarjottava rajaton kaistanleveys sattuu kuristamaan, kun liikennettä on valtavasti, ja hidastaa huomattavasti.

Siksi australialaisissa hosting-arvosteluissamme me kehotimme jättämään huomioimatta isännät, jotka esittävät rajoittamattoman hosting-tarjouksen vaatimuksia.

Alkuvaiheet verkkotunnuksen isännöintiin Australiassa

Useat asiat menevät verkkosivuston perustamiseen. Vaikka olemme puhuneet Australian parhaista hosting-alustoista, saattaa olla niin monia asioita, joita et tiedä verkkosivuston avaamisesta. Ei hätää, koska olemme täällä auttamassa.

Ehkä on olemassa terminologioita, joista et tiedä tai jotka et tunne web-hosting-palveluita. Ne voivat sisältää nimitietueita, hosting-paketteja, verkkotunnusten rekisteröintiä ja niin edelleen. Nämä omituisesti kuulostavat termit eivät saisi hämmentämään sinua, koska ne eivät ole niin monimutkaisia ​​kuin miltä näyttää. Ja lisäksi olemme täällä auttamassa sinua. Nämä ovat todennäköisimmät terminologiat, joita kohtaat pyrkimyksessäsi perustaa verkkosivusto, joten jatka lukemista.

Niille New Zelanderille, jotka etsivät isännöintiratkaisua, tutustu oppaamme parhaaseen isännöintiin nz.

verkkotunnukset

Paras Web-isäntä Australia (2020)Jokainen alkaa verkkotunnuksesta. Ennen kuin voit perustaa minkä tahansa verkkosivuston tai hosting-palvelun, sinulla on oltava verkkotunnus. Maallikon kannalta verkkotunnus on verkkosivustosi nimi. Verkkotunnus on pääosa verkkosivuston URL-osoitteesta, sijoitettuna heti merkkijonon hypertekstin protokollan (http (t)) ja www: n (World Wide Web) osan jälkeen. Internet-käyttäjät hyödyntävät tätä osoitetta verkkosivustosi löytämiseen.

Verkkotunnuksen rekisteröiminen on prosessi, jonka kautta hankkit verkkotunnuksen ja saat sen hallintaasi. Kun verkkotunnus on luotu, se toimii useiden muiden hedelmällisten verkkotoimintojen perustana. Voit myöhemmin lisätä sivuja, blogeja, verkkokaupan toimintoja tai jopa aliverkkotunnuksia verkkotunnukseesi.

Australialaiset verkkotunnusrekisterit ja rekisterinpitäjät

Paras Web-isäntä Australia (2020)Verkkotunnusrekisteri on tietokanta, joka sisältää kaikki verkkotunnukset ja kaikki siihen liittyvät rekisteröintitiedot korkean tason verkkotunnuksista (TLD), kuten .com, .net ja.org.

Yrityksellä on oltava akkreditointi, ennen kuin se voi myydä verkkotunnuksia ihmisille. Näin akkreditoitua organisaatiota kutsutaan rekisterinpitäjäksi. Tämän jälkeen yleisö voi ostaa verkkotunnuksia heidän kauttaan tai siirtää jo omistaman verkkotunnuksen toiselle rekisterinpitäjälle.

Siksi rekisteri on kuin tukkuvalmistaja, kun taas rekisterinpitäjä on samanlainen kuin kauppa tai jälleenmyyjä.

Kuinka verkkotunnuksen nimipalvelimet (DNS) auttavat Internetiä

Äskettäin hankkimasi verkkotunnus tallennetaan IP-osoitteeksi kutsuttujen numeroiden sekvenssinä verkkotunnuspalvelimeen (DNS). Tämän jälkeen DNS ottaa ihmisystävälliset verkkotunnustietueet, jotka ovat verkkotunnuksiksi kirjoittamia verkkotunnuksia, ja kartoittaa ne vastaavaan IP-osoitteeseen.

Vältettävät Web-hosting-virheet

Sivustosi määrittäminen isännälle ei ole tarkalleen rakettitiede. Riittävän järjen ja asianmukaisen huolellisuuden avulla ei pitäisi olla vaikeaa menestyä. Mutta terve järki ei ole kovin yleinen, joten tässä on joitain vältettäviä asioita, kuten rutto.

  1. Menossa löydetyn halvimman isännän kanssa - Kustannusten säästämisessä ja alennusten etsimisessä on joitain hyveitä. Mutta sinun on ymmärrettävä, kun edullisimman ja edullisimman hinnan vaihto johtaa kaulassa roikkuvan hullu tuotteen albatrossiin..
  2. CMS-alustan kuin WordPressin valitseminen - Suunnittelemasi verkkosivustosta riippumatta (blogi, verkkolehti, verkkokauppa) WordPressillä on taito ja yksinkertaisuus helpottaa työtäsi. Voi, mainitsimmeko, että sillä on kukoistava yhteisö, ja 33 prosenttia kaikista verkkosivustoista käyttää sitä?
  3. Ei lukenut hienoa tekstiä - Tarvitseeko tämä todella tarkennettavaa? Kun isäntäpalvelujen tarjoaja lupaa sinulle taivaan ja maan, "rajoittamattomilla" resursseilla käynnistykseen, sinun on luettava hieno painatus tietääksesi missä lailliset porsaanreiät ovat piilossa..
  4. SSL: n maksaminen - Oikeudelliset, vilpittömät isännät eivät edellytä, että maksat SSL (Secure Socket Layer) -sertifikaatin.

Löydä paras isäntä Australiassa - kääriminen siistillä jousilla

Tässä artikkelissa olemme yrittäneet olla yksityiskohtaisia ​​hämmentämättä sinulle liikaa tietoja. Parhaista aikomuksistamme huolimatta ymmärrämme, että tätä on käsiteltävä paljon. Sinun ei tarvitse lukea opasta kerralla; se on jaoteltu itsenäisiin segmentteihin, joten voit käyttää sitä viitteenä ja opiskella sopivana ajankohtana.

Arvioidessasi verkkoisäntäjä, pidä mielessä omat erityistarpeesi. Laatu on tärkeä, joten älä perusta osto-päätöksiäsi pelkästään hintaan. Verkkosivustosi on tärkeä osa brändi-identiteettiäsi. Tämän seurauksena on liian ratkaisevaa hyväksyä nöyrästi kiitokset siitä, että Web-palveluntarjoajat kasaavat itsensä nimellisarvoon. Toivottavasti tämä opas valaisee mieltäsi siitä, mitä tulisi välttää, ja asioista, jotka on syytä omaksua etsiessään verkkoisäntätoimittajaa..

Kiitos käynnistä !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me