Parhaat salasananhoitajat vuonna 2020

Sen sijaan, että tallentaisit suurimman neuvo-nuggin tämän artikkelin loistavaan lopputulokseen, poistetaan se ensin tieltä. Jos et vielä tee niin, osta ja käytä salasananhallintaa heti.


Okei, voit odottaa, kunnes olet lukenut tämän artikkelin, jotta tiedät, mitkä ovat parhaat, mutta saat idean? Se on erittäin tärkeää! Nykypäivän verkkorikolliset eivät ole pieniä haittoja, kuten kultakala kaappaa varpaitasi.

Nämä kaverit ja galjat ovat haita, jotka vievät jalkasi yhdellä purra. Paras puolustus hakkereita vastaan ​​on luoda ja käyttää maailmanluokan salasanoja, ja seuraavat sovellukset auttavat sinua tekemään juuri sen.

Mikä helvetti on salasananhallintaohjelma?

Tiedämme, että et ehkä edes tiedä (huolimatta itsestään selventävästä luokan nimestä) tarkalleen mitä salasananhallinta tekee. Ei huolia. Olemme täällä tehdäksemme kaiken kristallinkirkkaana.

Ensinnäkin pieni trivia siitä, mikä on a hyvä salasana. Tässä on vihje. Siihen ei pitäisi sisältyä lasten tai lemmikkien nimiä - itse asiassa sen ei pitäisi miltä tahansa muistuttaa englannin kielen sanaa. Nämä ovat liian helppoja salasanan arvaamiseen tarkoitettujen ohjelmistojen murtamiseen.

Useimmat online-tietoturva-asiantuntijat sanoisivat sinun käyttävän jotain vähintään kuudesta kahdeksaan merkkiä, vaikka jotkut jopa 16, ja varmista, että sisällytät isoja ja pieniä kirjaimia ja erikoismerkkejä, jotta se näyttää tällaiselta: Hgs3 @ 4j55nKX! Ps . Katso, kuinka tätä voi olla vaikeampi murtaa kuin “bobscomputer” olisi?

Sitten ongelmaksi tulee se, ettei mieli puuttu Raymondista Sademies voisi muistaa niin monimutkaiset merkinnät jokaisesta käyttämästäsi verkko-omaisuudesta, joka vaatii salasanan.

… Sieltä on hyvä salasananhallinta. Paras näistä auttaa luomaan ja vaihtamaan säännöllisesti salasanoja, jotka on tallennettu virtuaalisessa ”lukitusrasiassa” itse ohjelmistossa. ��

Hallinnoijasi synkronoi itsensä kaikilla käyttämilläsi laitteilla. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muistaa yksi salasana - joka antaa sinulle pääsyn salasanahallintaan.

Kun selaat, managerisi täyttää salasanat verkkosivustoille automaattisesti, jonka avulla voit kulkea hyvää tietäsi ja tehdä sinusta PALJON vähemmän haavoittuvainen verkossa.

Arviointiprosessi

Mennään syvemmälle siihen, mitä etsimme erityisesti vertaamalla salasanahallintaa. Tässä on ne perusteet, jotka parhaat tarkistetut ohjelmistotuotteet tarjoavat perustaksi:

 • Suojaa tiedot pilvessä ja koneellasi tai mobiililaitteillasi
 • Käytä tehokkaimmin käytettyä laajaa salausta
 • Mukana Windows-, macOS-, Android- ja iOS-paketit
 • Saa ilmaisia ​​vaihtoehtoja, mutta joudut maksamaan vähän jotain maksimaalisen hyödyn saamiseksi
 • Rajoittamaton asennus useille laitteille yhdellä tilillä
 • Rajoittamaton määrä salasanoja

Muita merkittäviä ominaisuuksia, joita löysimme joihinkin tuotteisiin, mutta eivät kaikkiin, sisältyy tuotteisiin tietojen rikkomushälytykset ja kaksifaktorinen todennus (tämä on hyvä asia - lisää myöhemmin).

Toiset menevät pidemmälle kuin salasanan hallinta, ja sisältävät myös paikan, jolla voidaan usein tallentaa turvallisesti usein käytettyjä tietoja, kuten luottokortteja ja henkilökohtaisia ​​tietoja. Etuna on se, että voit turvallisesti ja nopeasti täyttää asioita, joita käytät paljon, kun täytät lomakkeita verkossa.

Ai niin, se mainitsemme pääsalasana? Yksikään testaamistamme tuotteista ei anna sinun palauttaa sitä, jos unohdat, vaikkakin sinulla on mahdollisuus nollata se joissain tapauksissa.

Jos olet sellainen henkilö, joka käyttää "unohdin tunnukseni" ja "unohdin salasanani" -painikkeita useammin kuin vaihdat alusvaatteita, tulevaisuuden toiminnassa saattaa olla joitain muutoksia. Älä huoli. Tämä on hyvä asia.

On Show!

Mennään heti siihen ja paljastamme valinnat markkinoiden parhaille salasanan hallitsijoille.

(Muuten, jos ihmettelet luettelon viimeistä ominaisuutta - biometristä kirjautumista -, se on todella hienoa. Ehkä jopa James Bond -juttuja. Tässä voit kirjautua sisään yksilöllisillä henkilöllisillä tunnisteilla, kuten äänelläsi tai sormenjälilläsi). ohjelmisto.)

# 1. 1Sanasi (✨3 ilmaista kuukautta lukijoillemme ✨)

(Paras näyttelyssä - virhe)

 • Kustannukset: 35,88 dollaria / vuosi
 • Alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Ilmaisen version raja: 3 kuukauden ilmainen kokeiluversio rajoittamattomalla määrällä laitteita
 • 2fa: Jep
 • Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrinen sisäänkirjautuminen: kasvotunnus, kosketustunnus iOS: ssä & macOS, useimmat Android-sormenjälkitunnistimet

PLUSSAT

 Matkatila estää ihmistä näkemästä henkilökohtaisia ​​tietojasi kansainvälisen matkan aikana.

HAITTOJA

Voisiko olla vähän halvempaa

1Password aloitti elämänsä yksinomaan Applen sovelluksena, mutta on vuosien mittaan laajentunut useimpiin käyttöjärjestelmiin ja nähnyt toimintojen laajan parantamisen kautta linjan. 1Sanasi on nyt yhteensopiva lähes 98%: n kanssa kaikista laitteista, joita laitteissa on maailmanlaajuisesti.

Kun olet kokeillut palveluita, huomaat nopeasti, että 1Password on sijoittanut paljon aikaa ja resursseja palveluihinsa kaikkien asiakkaidensa hyväksi - jotka missä tahansa palvelutasossa voivat käyttää asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, ympäri vuoden. 1Password on suunniteltu läpäisemättömän suojauksen, vankan toimivuuden ja saumattoman käyttöliittymän ansiosta totta palkkiopalvelu.

Joten älä odota muuta ilmaista versiota kuin ilmaista kokeilua, koska tämä ei ole yksi niistä yrityksistä, jotka rajoittavat palvelua. Joko tilaat, saat kaikki suojaustoiminnot ja saat uskomattoman tuen, tai et saa tai saa mitään, mikä ei ole huono, ei vain ihanteellinen joillekin ihmisille.

1Password tarjoaa yleensä kaikille 30 päivän ilmainen kokeilu, mutta koska Tietosuoja Australia rakastaa 1Passwordia niin paljon ❤️, meille on annettu yksinoikeus. Kaikki Privacy Australian lukijat saavat 3 kuukauden ilmainen kokeilu vain 9. lokakuuta 2019 saakka (saat sen heti napsauttamalla tätä).

Kaikki mitä sanoi, 1Password on vallannut olevansa paras salasanan hallitsija. Tutustu koko 1Password-arvosteluamme täällä.

# 2. Dashlane

(Uusi, parannettu ja parempi kuin ennen)

 • Kustannus: $ 40 / vuosi
 • Platforms: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, watchOS
 • Ilmaisen version raja: Yksi laite
 • 2fa: juu
 • Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrinen kirjautuminen: Kasvotunnus, kosketustunnus iOS: ssä, useimmat Android-sormenjälkitunnistimet

PLUSSAT

 Muuta heti paljon salasanoja.

HAITTOJA

Hieman kalliimpi kuin toiset.

Alun perin vuonna 2012 julkaistu Dashlane on kokenut kasvavia kipuja vuosien varrella, ja yhtiön insinöörit pitivät kehitystä eteenpäin kokeiluilla ja virheillä, joista se näytti. Ei ole väliä nyt.

Dashlane istuu lähellä salasanahallinnan suositusluettelomme yläosaa toiseksi paras valinta. Miksi? Muutama hyvä syy.

Ensinnäkin, Dashlane on parantunut melkein kaikilla alueilla siitä lähtien, kun viimeksi tarkastelimme sitä. Se ei ole vain sisällyttänyt vakavaa päivitystä selaimen tukeen - kaikki isot esineet ovat edustettuina -, mutta se toimii yhtä hyvin kuin työpöytä, pilvi tai mobiiliratkaisu, jolla on todella upea käyttöliittymä.

Et eksy tai sekoitu Dashlane-sovelluksen avulla. 40 dollaria vuodessa maksetusta versiosta voi tuntea olevansa hieman lykkääntynyt hinnasta. Luottakaa meihin, kun ensimmäistä kertaa pystyt vaihtamaan salasanat massiivisesti tietosuojavirheiden takia, olet yksi onnellinen leiriläinen. Katso koko Dashlane-arvostelu täältä.

# 3. LastPass

(Pretty Darn Good too)

 • Kustannukset: 24 dollaria vuodessa
 • Alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, watchOS
 • Ilmaisen version rajoitus: Rajoitettu salasananjako ja kaksifaktorinen todennus
 • 2fa: Jep
 • Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon, Opera
 • Biometrinen sisäänkirjautuminen: kasvotunnus, kosketustunnus iOS: ssä & macOS, useimmat Android & Windows-sormenjälkitunnistimet

PLUSSAT

 Vahva muotoilu ja suorituskyky edulliseen hintaan.

HAITTOJA

Jotkut ihmiset pitivät parempana todellista työpöydän asennusta, jota ei ole olemassa.

Aiomme sanoa, että LastPassin ja Dashlanen välillä ei ole muuta kuin muhkon etäisyyttä laadusta, ominaisuuksista, konfiguroinnin helppoudesta ja tuesta..

Vaikuttaa siltä, ​​että LastPassin ilmaisessa versiossa on vähemmän ominaisuuksia kuin Dashlanessa, ja maksettu versio on huomattavasti halvempaa, 24 dollaria vuodessa.

Niille, jotka pitävät elämästä pilvessä, tämä tuote ei vaadi lataamista tai asentamista; se on täysin saatavissa verkkokäyttöliittymän ja selainlaajennusten kautta.

Jos haluat maksaa vain 24 dollaria / vuosi eikä enempää, niin LastPass on sinun valintasi, ja uskomme sinun olevan tyytyväinen siihen. Jos kuitenkin pystyt ponnistelemaan 40 dollaria / vuosi Dashlane-kustannukset, joihin sisältyy kaikki LastPass-tarjoukset ja vähän enemmän - ah, kierrä se - näiden kahden välillä ei ole huonoa valintaa. Katso koko LastPass-arvostelu täältä.

# 4. NordPass

(Uusi, tyylikäs palvelu kokeneelta brändiltä)

 • Kustannukset: 35,88 dollaria / vuosi
 • Alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Ilmaisen version raja: Yksi laite
 • 2fa: Jep
 • Selaimen laajennukset: iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Edge
 • Biometrinen kirjautuminen: sormenjälki (soveltuvilla laitteilla)

PLUSSAT

 Erinomainen asiakastukipalvelu
 Huippuluokan turvallisuus

HAITTOJA

Voi olla kallista
Vain sormenjälkien biometriset tiedot ovat saatavilla

Nord-yhtiö (Nords?) On vähän vanha kotitalousnimi verkkoturvamaailmassa. Yksinkertaisesti sanottuna, he ovat VPN-maailman arvostetuin nimi. Heidän salasananhallintapalvelunsa täyttää tämän ennätys.

Turvallisuus on huippuluokkaa, kuten olemme odottaneet. Huippuluokan salaus, biometrinen todennus ja nolla tietämysarkkitehtuuri (paljon älykkäämpi järjestelmä kuin miltä se kuulostaa) kaikki yhdistävät turvallisuuden tiukentamiseksi kuin Fort Knox.

Sitä on myös helppo käyttää, ja palvelussa, jota voisimme löytää, ei ole oikeastaan ​​mitään piikkejä. Se antaa sinulle helpon intuitiivisen kokemuksen alkuperäisistä käyttöjärjestelmäsovelluksista ja selainlaajennuksista, mikä mielestämme on salasananhallinnan ydin.

Siinä harvinaisessa kokemuksessa, että sinulla on ongelma, heidän palkittu asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Jos väänsit todella käsivartemme sylkeäksesi virheen, hinta tulee mieleen. Se ei ole kohtuuttoman kallis, mutta se on siellä, joten joudut olemaan melko omistautunut salasanaturvallisuudelle perustelemaan sitä.

On myös tosiasia, että NordPass tarjoaa vain sormenjälkibiometrit, mikä voi olla kipua laitteissa, joissa sitä ei voida soveltaa.

Joka tapauksessa se on fantastinen palvelu, jolla on suositeltavia selainlaajennuksia. Se voisi myös jatkaa nousua rankingissa, kun käytämme sitä ajan myötä.

# 5. Maalivahti

(Paras halpa vaihtoehto salasanasuojaukselle)

 • Kustannukset: 25,49 dollaria / vuosi (Tavallinen 30 dollaria vuodessa)
 • Alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Ilmaisen version raja: Yksi laite
 • 2fa: Jep
 • Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Biometrinen sisäänkirjautuminen: kasvotunnus, kosketustunnus iOS: ssä & macOS, Windows Hei, useimmat Android-sormenjälkitunnistimet

PLUSSAT

 Upea muotoilu ja vahvat turvaominaisuudet.

HAITTOJA

Kalliimmalla puolella ottaen huomioon heikko lomakkeen täyttökyky jne

Keeper on hieno salasanojen hallinta, joka on päättänyt keskittyä korkeimman mahdollisen tietoturvan tarjoamiseen.

Kompromissi tuolle mielenrauhalle on muutama haitta, joista yksi on kyvyttömyys vaihtaa salasanoja irtotavarana. Toinen on se, että et pääse mobiilisovellukseen yksinkertaisella nelinumerolla.

Ellet käytä jotain biometristä kirjautumista, sinun on annettava täydellinen pääsalasana joka kerta. Sinun on esitettävä itsellesi yksi kysymys.

Tunnetko olosi turvalliseksi? No, sinä, punk?

Valitettavasti ajoimme Dirty Harryyn yhden linjan maailmaan hetkeksi ... Takaisin todellisuuteen.

Jos turvallisuus hinnalla millä hyvänsä tai 30 dollaria taalaa vuodessa, on sinulle tärkeä, Keeper voi olla ratkaisusi.

# 6. Enpass

(Jos pidät toiminnallisesta - ja ei mitään muuta)

 • Hinta: 9,99 dollaria (kertaluonteinen maksu)
 • Alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Ilmaisen version raja: 20 tuotetta (vain mobiili)
 • Kahden tekijän todennus: Ei
 • Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Biometrinen kirjautuminen: Kosketa tunnusta iOS: ssä & macOS, Windows Hei, useimmat Android-sormenjälkitunnistimet

PLUSSAT

 Ei jatkuvia maksuja.

HAITTOJA

Toiminnallisesti se vastaa LastPassin ilmaista versiota.

Verrattuna toistaiseksi tarkistettuihin tuotteisiin, Enpass on edullinen: ilmainen työpöytäversiosta ja kertamaksu (9,99 dollaria) matkapuhelimen käytöstä.

On selvää, että niin makeasta sopimuksesta et saa kaikkia muilla mahdollisesti olevia siistit ominaisuudet, soittokelloja ja pilliä. Yhdessä tapauksessa - kaksifaktorinen todennus - et saa jotain, jota pidetään melko tärkeänä vahvan online-tietoturvan kannalta.

Koska salasananhallinta-ala, kuten monet muutkin, jatkaa hullua kiihtymistään pilvitallennus- ja liittymissuunnitelmien suhteen, Enpass haluaa potkaista sen vanhaan kouluun. Vaikka keskittyminen paikalliseen tietojen varastointiin saattaa heikentää niiden tyyliä, jotka aina etsivät uutta tekniikkaa, kaikki, jotka pyrkivät asettamaan henkilökohtaisia ​​tietoja verkossa, pitävät todennäköisesti Enpassista.

Se on kevyt ominaisuuksiin, mutta jos haluat vain jotain halpaa hallita muutamia salasanoja sinulle, tämä tuote saattaa olla vastauksesi.

# 7. Zoho Holvi

(Toinen no-frills-ratkaisu)

 • Hinta: ilmainen lisäpalvelu
 • Alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Ilmaisen version raja: Ei jakamista
 • 2fa: Jep
 • Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, Safari
 • Biometrinen kirjautuminen: Kosketa tunnusta iOS: ssä, useimmissa Android-sormenjälkitunnistimissa

PLUSSAT

 Täysin ilmainen yksityishenkilöille.

HAITTOJA

On ongelmia Google-kirjautuminen.

Jos sinä tai yrityksesi olet jo tilaaja Zoho-yritystyökalupaketin, voit käyttää Zoho Vault -sovellusta ilmainen lisäpalvelu.

Jos kyseessä on etsimätöntä salasanojen hallintaa, tämä voi olla täydellinen ratkaisu. Vain tiedä, että suoraan vertailussa se ei mittaa suosikkeihimme, kuten Dashlane ja LastPass. Huomattavia puuttuvia ominaisuuksia sisältää joukko salasanan vaihdon ja henkilökohtaisten tietojen lomakkeen täyttämisen.

Meillä ei ole mitään asiaa maailmassa Zoho Vaultia vastaan. Se on ilmainen, ja jos se on mitä etsit, jatka huonoa itseäsi. Tosiasia on, että saat enemmän tapoja hyödyntää LastPass-ilmaisen version ominaisuuksia.

Yksi tämän salasananhallinnan tarjoamista asioista, joka on ainutlaatuinen halpoisuudestaan, on neljän tai vähemmän perheen perhe kyky jakaa salasanoja.

# 8. RoboForm

(Kuten RoboCop - Old and Cranky)

 • Kustannukset: 20 dollaria vuodessa
 • Alustat: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Ilmaisen version raja: Yksi laite
 • 2fa: Jep
 • Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Opera
 • Biometrinen sisäänkirjautuminen: kasvotunnus, kosketustunnus iOS: ssä & macOS, useimmat Android & Windows-sormenjälkitunnistimet

PLUSSAT

 Se on halpaa ja ... uh ... se on halpaa.

HAITTOJA

Jos etsit intuitiivista muotoilua nykypäivän syrjivään verkkoselaajaan, etsi edelleen. Et löydä sitä täältä.

RoboForm tuli ensimmäisen kerran näyttämölle vuonna 1999. Tarvitset melkein kaikki sormet ja varpaat laskeaksesi niin korkean, mikä tekee siitä käytännössä esihistoriallisen. Vaikka premium-version hinta on kohtuullinen 20 dollaria vuodessa, tämä on toinen tapa saada vähemmän kuin kahden suosituksen ilmaisversio..

Vaikka se toimii uskottavasti lomakkeiden ja selaimen täyttämisessä, on käyttöjärjestelmätuki kunnollinen, RoboForm tarvitsee vakavan uudistuksen ennen kuin se on valmis kilpailla alan johtajien kanssa.

Huolimatta haaleasta suosituksestamme, RoboForm suorittaa perustiedot nuuskaamiseen asti: rajattomat salasanat, lomakkeiden automaattinen täyttö, pilvien varmuuskopiointi, usean laitteen synkronointi, turvallinen tallennus ja mahdollisuus myöntää hätäyhteys toiselle RoboForm-käyttäjälle.

Pilvään tai ei pilvään

Olet ehkä huomannut jonnekin tämän artikkelin varmuuskopioista, emme ole varmoja missä, mainittiin, että yksi tuotteista (1Password) tarjoaa mahdollisuuden tallentaa salasanoja paikallisesti. Kuulostaa niin 1995, eikö niin? Hauska asia on, että tässä skenaariossa on todella pieni tietoturvaetu.

Se tarkoittaa, että kaikki tietosi ja salasanasi tallennetaan jokaiselle käyttämällesi laitteelle. kolmannen osapuolen kuten Dropbox antaa sinun synkronoida kaikkien laitteiden välillä. Se ei ole käyttäjäystävällisin ratkaisu, mutta jos olet tietoinen hyper tietoturvasta…

Vaihtoehtoinen malli, jonka suosikki Dashlane, LastPass ja muutamat muutkin ovat omaksuneet, tallentaa tietoja pilveen huippuluokan salaustekniikan avulla.

Siitä huolimatta, kuinka viipaloimme sitä, on tosiasia, että hakkerit voivat tunkeutua pilvipohjaiseen palveluun ja salasanasi vaarantua. Tämä ei tarkoita, että niiden säilyttäminen paikallisesti tarkoittaa, ettei kyberrikollisella ole mahdollisuutta aiheuttaa pahaa.

Internetin suhteen, ehdottomasti kaikella on mahdollisuus olla haavoittuvainen hyökätä. Jossain vaiheessa sinun on vain päätettävä, haluatko osallistua koko historian vaikutusvaltaisimpaan mediaympäristöön.

Viimeinen sanamme aiheesta… nyt

Toivomme vilpittömästi, että tätä artikkelia ei kirjoitettu turhaan - että ainakin yksi köyhien maiden joukko lukee sitä ja päättää aloittaa salasananhallinnan. Nykyään on typerä olla.

Kun haittaohjelmahyökkäysten hienostuneisuus kasvaa siihen pisteeseen, että tietokoneesta voi tehdä käyttökelvottoman, kunnes maksat palkkion (ransomware), verkkoturvallisuuteen ei ole yksinkertaisesti merkitystä. On olemassa tekniikka, jolla lukitaan koneesi ja henkilökohtaiset tiedot todella vahvoilla salasanoilla. Haluamme ehdottaa sinun hyödyntävän sitä.

Toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllistä, jos niin haluat varmasti ottaa huipun kattavan erittelymme yhteydessä parhaat VPN-palvelut samoin Australiassa.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me