Parhaat tietokoneiden tietosuojaruudut

Kun työskentelet toimistoympäristössä tai muualla, jota ympäröivät muut ihmiset, sinulla on oikeus tietokoneesi yksityisyyteen. Tämä pätee erityisesti, jos käsittelet yleensä arkaluonteisia yritystietoja, joita ulkopuolisten ei tule nähdä. Joten mikä on paras ratkaisu?


Jos sinulla ei ole toimiston ovea piiloutuaksesi, tietosuoja-näytön suodatin on seuraavaksi paras vaihtoehto. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ihmiset salakuuntelevat takanasi ja lukevat näytön.

Nämä laitteet tekevät siitä niin, että kannettavan tietokoneen tai työpöydän näyttöä voi nähdä vain sinä, kun istuit sen edessä. Tämä artikkeli tarjoaa yleiskatsaus tietosuojaruudun suodattimien toimintaan ja sitten antaa suosituksia neljälle markkinoilla olevalle tuotteelle tänään.

Tietosuojakuvien perusteet

Kun määrität tietosuojaruudun suodattimen ensimmäistä kertaa tietokoneellesi, se voi tuntua taiku temppu. Kun istat näytön edessä ja katsot sitä suoraan, et huomaa suojelijaa ollenkaan. Jos kuitenkin nouset ylös tai liikut sivulta toiselle, näyttö näyttää tavalliselta mustalta suorakulmionta, kaikki teksti ja kuvat piilotettuina.

kannettava tietokone napsauttamalla näppäimistövektoria

Tietosuojaruudun suodattimien taikuudessa on kyse kulmista ja materiaaleista. Ne on valmistettu erityisestä muovista, joka voidaan polarisoida, aivan kuten aurinkolasit, jotka on suunniteltu suojaamaan UV-säteilyä. Seurauksena on, että muovista tulee läpikuultava vasta, kun sitä tarkastellaan suorassa asennossa.

Lisäsuoja yksityisyysnäytön suodattimille on, että ne vähentävät auringon ja muiden valonlähteiden häikäisyä. Tämä helpottaa työskentelyä kaikkina vuorokauden aikoina. Saatat myös huomata, että sinun silmät tuntevat olonsa vähemmän kireäksi pitkistä istunnoista tietokoneen näytöllä, kun suodatin on asennettu.

Tämä johtuu siitä, että myös tietosuojaruudun suodatin minimoi UV-säteilyn tulossa toiseen suuntaan. Jos haluat auttaa enemmän silmien rasitusta, harkitse sijoittamista pariin erityiseen tietokonelasiin.

Suodattimen koon muuttaminen

Tietokoneen näytöt mitataan tuumina diagonaalikulmassa. Esimerkiksi 15 tuuman kannettavassa tietokoneessa on näyttö mittaa tarkalleen 15 tuumaa näytön vasemmasta yläkulmasta oikeaan alakulmaan.

Kun mittaat kannettavan tietokoneen näyttöä tai pöytätietokonetta yksityisyyssuodattimeen sopivaksi, varmista, että käytät vain todellista näyttöaluetta, äläkä sitä ympäröivää reunaa tai kehää..

kannettavan tietokoneen näytön mittaus

1. SenseAGE

SenseAGE on taiwanilainen valmistaja, joka tuottaa erilaisia ​​tietokoneita, älypuhelimia ja tablet-tarvikkeita, mukaan lukien yksityisyyden suojaavat näytön suodattimet. Heidän suodattimet ovat suunniteltu ensisijaisesti näytöille käytetään pöytätietokoneiden kanssa, joten kannettavien tietokoneiden käyttäjien on ehkä löydettävä vaihtoehtoinen ratkaisu.

SenseAGE yksityisyydenäyttö 23 tuumaaSenseAGE: n tietosuojaruudun suodattimia on saatavana joko suhteessa 16: 9 tai 16:10 sekä kokoina vaihtelevat 17 tuumaa 24 tuumaa PC-käyttäjille. Suodattimia voi ostaa myös puolivälin välein, mikä on hyödyllistä, jos sinulla on yksilöllisen koon näyttö.

Applen käyttäjät, joilla on iso iMac-työpöytä, tietävät mielellään, että SenseAGE tarjoaa erityisesti näille näytöille suunniteltuja yksityisyyssuojasuodattimia. Huomaa, että nämä erikoissuodattimet maksavat enemmän kuin vastaavan kokoiset PC-pöytätietokoneet.

näkyvyys: SenseAGE yksityisyydenäytön suodattimet tarjoavat näkyvyyden 30 asteen kulma-alueella, joka on tällaisten laitteiden standardi. Yhtiö korostaa, että niiden suodattimet ovat erityisesti suunniteltu estämään sinisen valon muodot jotka ovat yleinen syy silmien rasittumiseen tietokoneen käyttäjien keskuudessa.

SenseAGE väittää myös, että heidän yksityisyyden suojauksen näytön suodattimet tarjoavat 15–23 prosenttia paremman selkeyden verrattuna kilpailijoiden malleihin. kuvaruutu selkeys on kriittinen kaikille tietokoneen käyttäjille, koska et halua suodattimesi vähentävän sinun mahdollisuutta nähdä sisältöä näytölläsi.

Arvostelut: SenseAGE: n suodattimilla on yleensä positiiviset arvostelut kuvanlaadun ja esto-ominaisuuksien suhteen. On kuitenkin ilmoitettu, että SenseAGE-suodatin pysyy kiinni tietokoneen näytössä.

SenseAGE sanoo, että heidän tuotteissaan on tarjolla kuusi erilaista tilaa asennusta varten, mutta useimmissa tapauksissa luottaminen liimaliuskoihin suodattimen kytkemiseksi näytön kehykseen. Nämä liimanauhat saattavat menettää voimansa ajan myötä pölyn ja muiden tekijöiden takia, mikä tekee suodattimen pitämisestä paikallaan haastavana.

SenseAGE yksityisyydenäytön suodattimien ostoissa on vakiovarustelisäsarja, mukaan lukien yksi sarja kehyskielekkeitä ja yksi liimaliuska. Mukavana lisäyksenä suodattimen mukana tulee erityinen mikrokuitukangas pölyn ja muiden roskien puhdistamiseksi laitteesta.

2. BesLif

BesLif on suhteellisen uusi yritys, joka on tullut yksityisyyden suoja-näytön suodatinmarkkinoille.

Ne tarjoavat valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu sopimaan laajakuva-PC-näytölle, sekä useita suodattimia, jotka on erityisesti rakennettu Mac-näytöille. Heidän suodattimensa sopivat yleisimpiin näytön mittoihin vaikka ne eivät tarjoa niin monta variaatiota kuin kilpailijat kuten SenseAGE.

BesLif-yksityisyydenäyttöBesLifin valmistamat suodattimet rajoittavat katselun 30-asteen kulmaan, joka on alan standardi. Heidän tuotteisiinsa kuuluu myös häikäisyä estävä tekniikka ja sillä on käännettävät sivut: yksi kiiltävälle ja toinen matteelle. Käyttäjillä on mahdollisuus vaihtaa kahden välillä mahdollisimman vähän häiriöitä.

Kustannus: BesLif-yksityisyysnäytösuodattimien vähittäiskustannukset ovat keskimäärin korkeammat kuin muiden kilpailijoiden, etenkin kun kyseessä on Mac-kannettava tietokone ja pöytätietokoneet. Hinta voidaan perustella suodattimen laadukkaalla ja tyylikkäällä suunnittelulla, joka BesLifin mukaan on 12 prosenttia kirkkaampi kuin vastaavat mallit.

Plussat: Yksi BesLif-tietosuoja-näytönsuodattimen suurimmista eduista on, että se on naarmunkestävä ja minimoi kerätyn pölyn määrän. Lisäksi niiden suodattimet ovat helppo asentaa ilman, että tarvitaan liimaliuskoja tai liimaa. BesLif-suodattimet käyttävät erityistä magneettista tekniikkaa kiinnittääksesi näytön kehyksiin turvallisesti ja varmasti. Jotkut BesLif-suodattimien uudemmat versiot tarjoavat liukukytkentä- ja liukukansi-asennuksen asennusta varten.

BesLif-tietosuojasuodattimen ostoihin ei kuulu puhdistusliinoja tai lisävarusteita. Yhtiö käyttää kuitenkin yksinkertaisia, myrkyttömiä ja ympäristölle parempia pakkausmateriaaleja, mikä voi olla tärkeää ostajille, jotka haluavat ostaa uuden suodattimen.

3. Aiscpro

Aiscpro-yritys valmistaa yksityisyyden suojaavien suodattimien sarjaa Koreassa käyttämällä paikallisia materiaaleja. Aiscpro tarjoaa markkinoilla vähemmän lajikkeita kuin jotkut kilpailijat, vaikka se auttaa yksinkertaistamaan heidän myynti- ja markkinointistrategiaansa.

Aiscpro magneettinen yksityisyyden suojakalvoAiscpron suodattimet on jaettu kahteen pääjakoon: laajakuvamonitorit ja kannettavien tietokoneiden monitorit. Laajakuvamonitorien malli voidaan räätälöidä kooltaan 19 - 24 tuumaa. Kannettava tietokone tulee vain 15 tuuman malliin sopii useimpiin Mac- tai PC-näytöihin.

Kustannus: Aiscpron yksityisyydenäytön suodattimien vähittäismyyntihinta on korkeampi kuin vastaavissa laitteissa, lähinnä materiaalien tyypin ja hankinnan vuoksi. Yrityksen mukaan tuloksena on, että niiden suodattimet tarjoavat paremman selkeyden katsojalle ja tummemman kokemuksen eri kulmassa katseleville..

näkyvyys: Kuten muutkin yksityisten näytön suodattimien valmistajat, Aiscpron mallit sisältävät lisäbonuksen siitä, että ne ovat hyviä silmillesi. Heidän mallinsa estää 97 prosenttia UV-valosta ja 70 prosenttia sinisestä valosta, kaksi yleisintä silmien rasituslähdettä tietokoneiden kanssa.

Arvostelut: Aiscpron yksityisyysnäytösuodattimet ovat keränneet positiivisia arvosteluja käyttäjiltä, ​​jotka sijaitsevat verkossa, pääasiassa ohuuden ja helpon asennuksen ansiosta. Monien muiden suodattimien valmistajat ovat paksua muovia, joka tuntuu melkein siltä, ​​että laitat lasin ruudun eteen. Toisaalta Aiscpron mallit ovat kalvomaisia ​​ja keskimääräisiä 0,4 millimetriä paksua, mikä tekee niistä tuskin havaittavissa tietokonetta käytettäessä.

Aiscpro tarjoaa asennuksen kannalta kaksi vaihtoehtoa. Niiden halvemmissa pöytösuodattimissa on muoviset liukusäätimen osat, jotka kiinnität näytön sivulle, jotta voit suodattaa filmesuodattimen helposti näytön eteen. se on helppo asentaa tai poistaa, mutta keskittyminen voi olla haastavaa.

Kalliimpien kannettavien Aiscpro-suodattimien mukana toimitetaan magneettitekniikka, kuten BesLif-malleissa. Näytösuodattimessa olevat magneetit pitävät sen täysin keskitetysti, eikä se ole riski tietokoneen sisäosille. Lisäksi Aiscpro-kannettavan tietokoneen näytön suodattimissa on erityisesti suunniteltuja reikiä, jotta verkkokamera voidaan käyttää. Tämä tarkoittaa, että voit osallistua videokeskusteluun tai kokoukseen joutumatta poistamaan elokuvasuodatinta.

Ostaessasi Aiscpro-yksityisyyssuoja suodattimen, saat mikrokuitun puhdistusliinan ja käyttöohjeet. Osien asennusta vaativissa työpöytämalleissa mukana on kaksi muoviset liukusäädintä, jos yksi rikkoutuu tai sitä ei voida kiinnittää helposti.

4. KAEMPFER

KAEMPFER on suosittu maailmanlaajuinen tuotemerkki on erikoistunut yksityisyyden suojaavien suodattimien tuotantoon. Kuten monet kilpailijat, he jakavat tuotesarjansa kahteen pääluokkaan: pöytätietokoneiden suodattimet ja kannettavien tietokoneiden suodattimet, molemmilla on tuettujen kokojen valikoima.

KAEMPFER 27 tuuman Mac

Asioiden työpöydällä on saatavana KAEMPFER-suodattimia alkaen 17 tuumaa ja jopa 27 tuumaa, joka on suurempi kuin monet kilpailevat tuotemerkit. Pöytäsuodatinrivillä on erityisiä malleja, jotka on suunniteltu tukemaan iMac-tietokoneiden uusinta versiota, jossa on korkearesoluutioinen verkkokalvonäyttö.

Kannettavien tietokoneiden näytön suodattimissa KAEMPFER ei tee eroa Mac- ja PC-malleihin. Ne tarjoavat viittä kokoa, alkaen 11,6 tuumaa ja jopa 15,6. Tämä sisältää joitain kannettavien tietokoneiden kokoja, jotka ovat vähemmän yleisiä ja joita voi olla vaikea sovittaa yhteen muiden tuotemerkkien kanssa.

näkyvyys: KAEMPFER tarjoaa alan standardin mukaisen 30 asteen kulmanäkyvyyden ja käyttää muoviään polarisoituna pinnoitteena haitallisen sinisen valon ja ärsyttävän häikäisyn vähentämiseksi. He käyttävät erittäin tiheitä materiaaleja naarmujen tai muiden vaurioiden estämiseksi. Useimmat arvioijat ovat yhtä mieltä siitä, että KAEMPFER-tietosuojaruudun suodattimet ovat rakennettu kestämään pitkään.

Haittoja: Useat käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet KAEMPFER-pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden suodattimien asennusongelmista. Heidän kaikki mallinsa vaativat monimutkaisen kielekkeiden ja liimausjärjestelmän, jotta suodatin voi liukua näytöä pitkin. Valitettavasti asennusohjeet ovat epäselvät ja välilehdet ja liuskat ei välttämättä jää paikalleen. Jotkut käyttäjät päättivät sen sijaan kiinnittää suodattimen tavallisella teipillä.

Asioiden valoisalla puolella KAEMPFER tarjoaa huomattavasti alemmat hinnat suodattimissa kuin kilpailijoihin verrattuna, etenkin suurten pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden malleissa.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me