Parhaat verkkokameran kannet (2020)

Online-yksityisyydestä on tullut tärkeä aihe viime vuosina, ja kuluttajat ovat alkaneet huolehtia enemmän laitteidensa toiminnasta, kun ne ovat yhteydessä Internetiin.


On todettu, että tietokoneet, tabletit ja älypuhelimet, joissa on mikrofonit ja kamerat, voivat tallentaa tietoja jopa silloin, kun heidän puhelimensa ovat nukkumassa tai liikuntarajoitteisia.

Lähes jokainen nykyaikainen kannettava tietokone toimitetaan nyt näytön yläosaan sisäänrakennetulla verkkokameralla. Tämä sallii helppo videokeskustelu Skypen, Facetimen tai kokouskonferenssisovellusten kautta.

Jos kuitenkin välität yksityisyydestä ja olet huolissasi siitä, että tietokoneesi, Internet-palveluntarjoajasi tai hallituksesi pystyvät etäkäyttämään tietoja haluamallaan tavalla, sinun pitäisi todennäköisesti saada verkkokameran kansi.

Tämä artikkeli käsittelee joitain yleisimpiä kysymyksiä, jotka nousevat esiin verkkokameroiden kansissa, ja tarjoaa sitten suosituksia useille suosituille tuotemerkeille.

Verkkokameran kansien perusteet

Verkkokameran kansi ei sisällä paljon hienoa tekniikkaa. Ne on suunniteltu tekemään yksi yksinkertainen asia: estää kameraa mahdollistamasta sieppausta näytön edestä. Helpoin tapa saavuttaa tämä on laittaa fyysinen este web-kameran päälle, joka piilottaa sen pimeässä.

pc web-vektoriHaluat harkita erillisten verkkokameroiden hankkimista kaikille laitteillesi, mukaan lukien tietokoneet, älypuhelimet ja tabletit. Paras lähestymistapa on Pidä verkkokamera aina peitettynä ellet ole aktiivisesti mukana videopuhelussa. Muutoin vaarana on, että tunkeilijat pääsevät etäkäyttöön kameraan.

�� Turvallisuusvinkki: Ylimääräisenä turvatoimenpiteenä voit myös poistaa web-kameran käytöstä manuaalisesti laitteen käyttöjärjestelmän kautta. Windows-käyttäjille napsauta hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa ja valitse ”Laitehallinta”. Laajenna sitten ”Kuvankäsittelylaitteet” -luokka, napsauta hiiren kakkospainikkeella ”Integroitu kamera” ja valitse [Poista käytöstä]..

Mac-käyttöjärjestelmässä ei ole järjestelmäasetusta upotetun web-kameran poistamiseksi käytöstä kaikissa sovelluksissa, mutta voit avata Facetime-sovelluksen ja määrittää, milloin kamera on käytössä, Preferences-valikon avulla..

Asetukset: Älypuhelimissa ja tablet-laitteissa Applen iOS-järjestelmä antaa sinun valita, mitkä sovellukset voivat käyttää etu- ja takakameraa. Siirry Asetukset-sovellukseen ja siirry valikkoihin Yleiset ja Rajoitukset. Sieltä näet luettelon sovelluksista, jotka ovat pyytäneet kameran käyttöoikeutta, ja jokaisella niistä on vaihto.

Android-käyttäjille siirry Asetukset-alueelle ja napsauta ”Sovellukset”. Etsi sitten luettelosta ”Kamera” ja napauta ”Poista” -painiketta. Jos sitä ei ole saatavana, käytä “Käyttöoikeudet” -vaihtoehtoa poistaaksesi kameran käytöstä tietyissä sovelluksissa.

Muista, että verkkokameran poistaminen käytöstä ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien avulla ei aina riitä online-tietosuojan ja nimettömyyden säilyttämiseen. Hakkerit ovat kehittäneet haittaohjelmia, jotka voivat kaapata tietokoneesi laitteita ja hallita web-kameraa etänä.

Joten, on tärkeää sinulla on vahva virustorjuntaohjelma ja tarkista tietokoneesi säännöllisesti virusten ja haittaohjelmien varalta.

1. CloudValley

CloudValley on yksi johtavista verkkokameran kansien jälleenmyyjistä, ja hyvästä syystä…

Heidän lippulaivatuotteella on suuri etu, että se on yhteensopiva sekä PC- että Mac-kannettavien sekä kaikkien viimeisimpien iPhone- ja iPad-mallien kanssa. CloudValley-verkkokameran kansi on erittäin pieni - vain 0,6 millimetriä paksu - niin et edes huomaa sitä kun käytät laitettasi.

CloudValley -kameran kansiToinen CloudValley-verkkokameran kannen etu on yksinkertainen asennusprosessi. Kansi koostuu yhdestä metallikappaleesta, joka muodostaa sinetin laitteen kehyksen tai näytön kanssa.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on painaa kansi kameraa vasten viidentoista sekunnin ajan kiinnittääksesi sen. Kotelo voidaan myös helposti poistaa milloin tahansa vahingoittamatta näyttöä tai kameraa.

Asennuksen jälkeen sinun on yksinkertaisesti pyyhkäistä CloudValley-kansi oikealle estääksesi kameran pääsyn. Kun haluat käyttää kannettavan tietokoneesi tai mobiililaitteesi kameraa videopuheluihin, käännä pyyhkäisemällä kameran lukituksen estämiseksi. Kansi ei vaikuta merkkivaloon tai mihinkään muuhun laitteen osaan.

Arvostelut: CloudValley-verkkokameran kansi on vastaanotettu satoja positiiviset arvostelut käyttäjiltä ympäri maailmaa, ainoa haittapuoli on kustannukset. CloudValley-kannet maksavat enemmän kuin muut merkit, pääasiassa tuotteessa käytettyjen materiaalien vuoksi. Lisäkustannukset voivat kuitenkin olla hyödyllisiä, jos haluat verkkokameran kannen, joka täydentää kannettavan, puhelimen tai tablet-laitteen tyylikäs muotoilu.

CloudValley-ostot toimitetaan kahdella web-kameran suojuksella ja asennusoppaalla. Lisäksi CloudValleyllä on 18 kuukauden takuu, joka kattaa mahdolliset vahingot tai viat sekä muut asiakaspalvelukyselyt.

2. MagiDeal

MagiDeal tarjoaa edullisen ratkaisun niille, jotka haluavat helpon tavan estää verkkokameransa maksamatta paljon rahaa. Brändin perustuote sisältää sarjan kolme tummanharmaata verkkokameran suojuketta, jotka voidaan kiinnittää monenlaisiin laitteisiin, mukaan lukien kannettavat tietokoneet, älypuhelimet ja tabletit.

MagiDeal-verkkokameran kansiMagiDeal-verkkokameran kansi on mitattu 0,8 millimetriä paksua, joka on hieman enemmän kuin CloudValley-kansi, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa siihen, kuinka kannettavan tietokoneen kansi sulkeutuu tai kuinka älypuhelimesi mahtuu taskuun tai laukkuun. Koko kansi on vain 18 millimetriä vasemmalta oikealle mitattuna.

MagiDeal valmistaa verkkokameransa suojakuoria erittäin kestävä muovi, siksi he pystyvät myymään niitä halvemmalla kuin jotkut kilpailijat. Muista kuitenkin, että metallipohjaisten verkkokameroiden kotelot kestävät yleensä kauemmin kuin muovista tai muista materiaaleista valmistetut.

Jokaisessa MagiDeal-verkkokameran kannessa on kaksipuolisen liiman palat, jotka on kiinnitetty tuotteen takaosaan, mikä tarkoittaa, että asennus vaatii vain muutaman sekunnin sen kohdistamiseksi kameraan ja sen jälkeen tiukasti alaspainottamiseksi. Liima-aine voi kuitenkin menettää tarttuvuutensa ajan myötä kansi saattaa menettää suuntauksensa tuloksena.

Arvostelut: MagiDeal-verkkokameroiden kattoilla on enimmäkseen positiivisia arvosteluja niiden yksinkertaisen suunnittelun ja käytön ansiosta. Kameran aukko on hiukan suurempi kuin jotkut kilpailijan tuotteet, mistä voi olla apua, jos sinulla on verkkokamera, joka tukee laajakulmakuvaa.

Suurin haittapuoli MagiDeal-verkkokameroiden käyttämisessä on älypuhelinten käyttäjille. Jos takana on uudempi puhelin, jossa on kahden kameran järjestelmä, MagiDeal-kansi ei pysty estämään molempia kameroita samanaikaisesti. ��

3. Forito

Forito-verkkokameran kansi on toinen taloudellinen ratkaisu lisätä suojaa hakkereilta ja muilta etä tunkeutumisen uhilta. Kuten MagiDeal-tuote, myös Forito sisältää kolmen kannen sarjan jokaisesta ostoksesta, joka voidaan kiinnittää kaikkiin kannettavien, tablet-laitteiden ja älypuhelimien malleihin..

Forito-verkkokameran kansiForiton verkkokameran kannessa on paksuus noin 0,7 millimetriä, mikä on hyvä verrattuna joihinkin kilpailijoihin, mutta ei markkinoiden ohuin vaihtoehto. Kuten MagiDeal-kotelo, myös Foriton tuote on valmistettu pääosin muovista ja on siksi huomattavasti halvempaa kuin muut metallivaihtoehdot kuten CloudValley.

Asennus: Forito-verkkokameran kannen takana on 3M: n valmistama nauhapala. Kun nauhan takaosa on irrotettu, voit painaa kannen minkä tahansa laitteen näytölle ja kiinnittää sen. Kannen poistaminen ei sisällä naarmuja tai jäännöksiä, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa tarvittaessa yhden kannen useiden laitteiden välillä. ���� ��

Jos haluat estää laitteen verkkokameran Forito-kannella, sinun on vain liu'utettava muovilevy vasemmalta oikealle. Foriton suojaissa on vain 5 millimetrin aukko, joka on pienempi kuin useimmat kilpailijat. Tämä aiheuttaa ongelman vain, jos sinulla on erityinen laajakulmakykyisillä verkkokameroilla.

Ennen kuin asennat Forito-kannen mille tahansa kannettavalle tietokoneelle, tablet-laitteelle tai älypuhelimelle, puhdista näytön alue mikrokuituliinalla. Tällä varmistetaan, että nauha voidaan kiinnittää turvallisesti laitteeseen. Forito tarjoaa a täysi korvausohjelma jos heidän web-kameransa suojattuja osia tai virheitä löytyy.

4. Niome

Niome-kameran ikkunaluukun kansiNiome on pieni jälleenmyyjä tietokoneiden lisälaitteita, mukaan lukien web-kansi, joka on ensisijaisesti tarkoitettu kannettavien tietokoneiden omistajille. - koko ja mitat - Niome-suojus ei ole helppo kohdistaa useimpiin älypuhelin- tai tablet-malleihin.

Tärkein syy harkita Niome-verkkokameran koteloa on väri. Useimmat kilpailijat tarjoavat vain mustia tai tummanharmaaja ratkaisuja, joiden Niome-kansi on hopeanvärinen ja joka voi täydentää tiettyjä kannettavien tietokoneiden malleja. Niiden kannet on valmistettu muovista, mutta pitävät harjatun metallin ulkonäön.

Haittoja: Valitettavasti Niome-verkkokameroiden kansiilla on myös joitain puutteita. Jotkut kuluttajat ovat ilmoittaneet muovin rikkoutumisen ongelmista yrittäessään kiinnittää sitä näytölle. Lisäksi Niome-verkkokameran kannen takana käytetty liimaliuska on huonompi rakennuslaatu kuin kilpailijoilla, mikä tarkoittaa, että se ei todennäköisesti kestä niin kauan ja saattaa irti.

Useimmat verkkokameran kannet toimitetaan kahden tai useamman pakkauksena, koska kuluttajat omistavat usein useita laitteita, joissa on kamera. Niome myy heidän malliaan vain yksittäispakkauksissa, mikä tekee siitä suhteellisen kallis vaihtoehto, etenkin kun otetaan huomioon lisäkulut.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me