Cei mai buni manageri de parole din 2020

În loc să salvăm cel mai mare sfat de sfaturi pentru concluzia zdrobită a acestui articol, să-l scoatem din prima cale. Dacă nu faceți deja acest lucru, cumpărați și utilizați imediat un administrator de parole.


Bine, puteți aștepta până citiți acest articol, astfel încât să știți care sunt cele mai bune, dar înțelegeți-vă? Este super important! Infractorii cibernetici din ziua de azi nu sunt pacoste minore, cum ar fi peștele de aur care îți înfundă degetele de la picioare.

Acești băieți și gali sunt rechini care vă vor scoate piciorul într-o singură mușcătură. Cea mai bună apărare împotriva hackerilor este să creați și să folosiți parole de clasă mondială, iar următoarele aplicații vă vor ajuta să faceți exact asta.

Ce este Heck Manager de parolă?

Suntem conștienți că este posibil să nu fiți conștienți (în ciuda titlului de categorie care se explică de la sine) exact ce face un manager de parolă. Fără griji. Suntem aici pentru a face totul clar.

În primul rând, un pic de trivia despre ceea ce constituie un parolă bună. Iată un indiciu. Nu ar trebui să includă numele copiilor sau animalelor dvs. de companie - de fapt, nu ar trebui să semene deloc cu niciun cuvânt în limba engleză. Acestea sunt prea ușoare pentru ca software-ul de ghicire a parolelor să creeze.

Cei mai mulți experți în securitate online v-ar spune să folosiți ceva de cel puțin șase până la opt caractere, deși unii ajung până la 16 și vă asigurați că includeți litere majuscule și minuscule și caractere speciale, astfel încât să sfârșească în așa fel: Hgs3 @ 4j55nKX! Sl . Vedeți cum ar putea fi mai greu de crăpat decât ar fi „bobscomputer”?

Apoi, problema devine din care Raymond nu are nicio minte Omul ploii ar putea aminti astfel de intrări complexe pentru fiecare proprietate online pe care o utilizați care necesită o parolă.

... Acolo un bun administrator de parole vine la îndemână. Cele mai bune dintre acestea vă ajută să creați și să schimbați regulat parolele, care sunt stocate într-o „casetă de blocare” virtuală din software-ul în sine. ��

Managerul dvs. se sincronizează pe toate dispozitivele pe care le utilizați. Tot ce trebuie să faceți este să vă amintiți o singură parolă - cea care vă permite să intrați în managerul de parole.

Pe măsură ce navigați, managerul dvs. completează parole către site-uri web automat, permițându-ți să mergi pe drumul tău vesel și făcându-ți MULTE mai puțin vulnerabile online.

Procesul de evaluare

Haideți să aprofundăm ceea ce căutăm în mod special atunci când comparăm administratorii de parole. Iată elementele de bază pe care cele mai bune produse software pe care le-am revizuit le furnizează ca elemente fundamentale:

 • Securizați datele în cloud și pe mașina dvs. sau pe dispozitivele mobile
 • Aplicați cea mai eficientă formă de criptare utilizată pe scară largă
 • Vino cu pachete pentru Windows, macOS, Android și iOS
 • Aveți opțiuni gratuite, dar va trebui să plătiți ceva pentru beneficiul maxim
 • Instalare nelimitată pe mai multe dispozitive sub un singur cont
 • Număr nelimitat de parole

Alte caracteristici notabile le-am găsit pe unele, dar nu toate produsele includ alerte privind încălcarea datelor și autentificare cu doi factori (acesta este un lucru bun - mai târziu).

Alții depășesc gestionarea de bază a parolelor pentru a include un loc în care să stochezi în siguranță informațiile utilizate frecvent, precum cardurile de credit și datele personale. Avantajul este că puteți completa rapid și în siguranță lucrurile pe care le utilizați foarte multe atunci când completați formularele online.

Oh, da, parola principală pe care am menționat-o? Niciunul dintre produsele testate nu vă permite să îl recuperați dacă uitați, deși în anumite cazuri aveți voie să îl resetați.

Dacă sunteți genul de persoană care folosește butoanele „uitate ID-ul meu” și „mi-a uitat parola” mai des decât schimbați lenjeria, s-ar putea să apară o modificare a comportamentului în viitor. Nu vă faceți griji. Ăsta este un lucru bun.

On Cu emisiunea!

Haideți să ne descurcăm corect și să dezvăluim alegerile noastre pentru cei mai buni manageri de parole de pe piață.

(Apropo, dacă vă întrebați de această ultimă funcție de aici jos, în listă - autentificare biometrică - este foarte fain. Poate chiar și James Bond chestii. Acesta este locul în care puteți utiliza identificatori personali unici precum vocea sau amprenta dvs. pentru a vă conecta software-ul.)

# 1. 1Password (✨3 luni gratuite pentru cititorii noștri ✨)

(Cel mai bun în spectacol - eroare - În general)

 • Cost: 35,88 USD / an
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Limita versiunii gratuite: încercare gratuită de 3 luni cu număr nelimitat de dispozitive
 • 2FA: Da
 • Plugin-uri pentru browser: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Autentificare biometrică: ID de față, ID de atingere pe iOS & MacOS, majoritatea cititorilor de amprente digitale Android

PROS

 Modul de călătorie împiedică „omul” să vă vadă informațiile personale în timpul călătoriilor internaționale.

CONS

Ar putea fi puțin mai puțin scump

1Password și-a început viața exclusiv ca o aplicație Apple, dar de-a lungul anilor, s-a extins la majoritatea sistemelor de operare și a înregistrat o îmbunătățire masivă a funcționalității de pe întregul tablou. 1Password este acum compatibil cu aproape 98% din toate sistemele de operare care există pe dispozitive la nivel global.

După ce încercați serviciile, veți observa foarte repede că 1Password a investit mult timp și resurse în serviciile lor, în beneficiul tuturor clienților lor, care, la orice nivel de servicii, pot accesa asistența pentru clienți 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, tot anul. Proiectat pentru a avea o protecție impermeabilă, funcționalitate robustă și interfață perfectă, 1Password a crescut pentru a deveni un adevărat servicii premium.

Așadar, nu vă așteptați la o versiune gratuită în afară de cea gratuită, deoarece aceasta nu este una dintre acele companii care limitează serviciile. Ori abonați-vă, primiți toate funcțiile de securitate și primiți un suport uimitor, sau nu veți obține nimic deloc - ceea ce nu este rău, dar nu este ideal pentru unele persoane.

În mod normal, 1Password oferă tuturor un 30 de zile de încercare gratuită, ci pentru că Confidențialitate Australia iubește atât de mult 1Password ❤️, ni s-a oferit o afacere exclusivă. Toți cititorii din Confidențialitate Australia primesc un Proces gratuit de 3 luni numai până pe 9 octombrie 2019 (Faceți clic aici pentru a obține chiar acum).

Toate cele spuse, 1Password a luat tronul de a fi cel mai bun manager de parolă de pe forum. Verificați aici recenzia noastră completă 1Password.

# 2. Dashlane

(Nou, îmbunătățit și mai bun decât înainte)

 • Cost: $ De 40 / an
 • platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, watchOS
 • Limită de versiune gratuită: Un singur dispozitiv
 • 2FA: Da
 • Plugin-uri de browser: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Autentificare biometrică: Face ID, Touch ID pe iOS, majoritatea cititorilor de amprente digitale Android

PROS

 Schimbați instantaneu o mulțime de parole.

CONS

Un pic mai scump decât alții.

Lansat inițial în 2012, Dashlane a trecut printr-o durere în creștere de-a lungul anilor, iar inginerii companiei au continuat dezvoltarea în mișcare înainte de încercare și eroare părea. Nu contează acum.

Dashlane se află în partea de sus a listei noastre de recomandări ale administratorului de parole ca a doua cea mai bună alegere. De ce? Câteva motive bune.

În primul rând, Dashlane s-a îmbunătățit în aproape fiecare zonă de la ultima dată când am privit-o. Nu numai că a încorporat o actualizare serioasă a suportului browserului - toate reprezentanții sunt reprezentați - dar funcționează la fel de bine ca soluție desktop, cloud sau mobilă, cu o interfață de utilizator cu adevărat minunată.

NU vă veți pierde sau confunda folosind Dashlane. La 40 de dolari / an pentru versiunea plătită, s-ar putea să vă simțiți puțin oprit de preț. Aveți încredere în noi, pentru prima dată când aveți capacitatea de a schimba parolele în masă din cauza unei încălcări de date, veți fi un singur camping. Vezi aici recenzia Dashlane completă aici.

# 3. LastPass

(Pretty Darn Good Too)

 • Cost: 24 USD / an
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, watchOS
 • Limită de versiune gratuită: partajare limitată a parolelor și autentificare cu doi factori
 • 2FA: Da
 • Plugin-uri pentru browser: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon, Opera
 • Autentificare biometrică: ID de față, ID de atingere pe iOS & macOS, majoritatea Android & Cititoarele de amprente Windows

PROS

 Design solid și performanță la un preț excelent.

CONS

Unii oameni ar prefera instalarea desktop reală care nu există.

Vom spune că nu există mai mult decât o distanță mare între LastPass și Dashlane când vine vorba de calitate, caracteristici, ușurință de configurare și asistență.

Se pare că versiunea gratuită LastPass vine cu mai puține caracteristici decât Dashlane, iar versiunea plătită este vizibil mai ieftin la 24 dolari pe an.

Pentru cei cărora le place viața în cloud, acest produs nu necesită descărcare sau instalare; este complet accesibil printr-o interfață web și extensii de browser.

Dacă doriți să plătiți doar 24 de dolari pe an și nu mai mult, atunci LastPass este alegerea dvs. și credem că veți fi mulțumit. Cu toate acestea, dacă puteți ridica costul Dashlane de 40 USD / an, care include tot ceea ce oferă LastPass și ceva mai mult - ah, încercați-l - nu există nicio alegere proastă între aceste două. Verificați recenzia noastră LastPass completă aici.

# 4. NordPass

(Un serviciu nou, elegant, de la un brand cu experiență)

 • Cost: 35,88 USD / an
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Limită de versiune gratuită: un singur dispozitiv
 • 2FA: Da
 • Plugin-uri pentru browser: iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Edge
 • Autentificare biometrică: Amprentă digitală (pe dispozitivele aplicabile)

PROS

 Serviciu excelent de asistență pentru clienți
 Securitate extremă

CONS

Poate fi scump
Sunt disponibile doar biometri de amprentă

Compania Nord (Nords?) Este un nume vechi al gospodăriei din lumea securității online. Mai simplu spus, sunt cel mai bine respectat nume din lumea VPN. Serviciul lor de administrare a parolei este la curent cu această înregistrare.

Securitatea este, așa cum ne-am așteptat, în top. Vârful liniilor de criptare, autentificare biometrică și arhitectură cu cunoștințe zero (un sistem mult mai inteligent decât sună) toate se combină pentru a face securitatea mai strânsă decât Fort Knox.

De asemenea, este ușor de utilizat și nu există niciun fel de blocaje în serviciul pe care l-am putea găsi. Vă oferă o experiență intuitivă ușoară cu aplicațiile de sistem de operare native și extensiile browserului, care credem că este întregul punct al unui manager de parole.

În rara experiență în care aveți o problemă, asistența lor premiată pentru clienți este la îndemână 24/7.

Dacă ne-ați răsucit cu adevărat brațul pentru a scăpa de un defect, prețurile ne vin în minte. Nu este neobișnuit de scump, dar este acolo, așa că ar trebui să fii destul de dedicat securității parolei pentru a-l justifica.

Există, de asemenea, faptul că NordPass furnizează doar Biometricii de amprentă, care ar putea fi o durere pentru dispozitivele în care acest lucru nu este aplicabil.

În orice caz, este un serviciu fantastic, cu extensii grozave de browser pe care le recomandăm. De asemenea, ar putea continua să urcăm clasamentul pe măsură ce îl folosim în timp.

# 5. Portar

(Cea mai bună opțiune ieftină pentru protecția parolelor)

 • Cost: 25,49 USD / an (Obișnuit 30 USD / an)
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Limită de versiune gratuită: un singur dispozitiv
 • 2FA: Da
 • Plugin-uri pentru browser: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Autentificare biometrică: ID de față, ID de atingere pe iOS & MacOS, Windows Hello, majoritatea cititorilor de amprente digitale Android

PROS

 Design excelent și caracteristici puternice de securitate.

CONS

Din partea scumpă, luând în considerare capacitatea slabă de completare a formularului, etc.

Keeper este un administrator fin al parolelor, care a ales să se concentreze pe furnizarea celui mai înalt nivel de securitate disponibil.

Compromisul pentru această pace sufletească sunt câteva inconveniente, dintre care una este lipsa capacității de a schimba parolele în vrac. Un alt lucru este că nu puteți intra în aplicația mobilă printr-un simplu pin cu patru cifre.

Dacă nu utilizați o formă de autentificare biometrică, va trebui să introduceți parola de master completă de fiecare data. Trebuie să vă puneți o singură întrebare.

Te simți în siguranță? Ei bine, punk?

Ne pare rău, ne-am aruncat într-o lume de Dirty Harry pentru o secundă ... Înapoi la realitate.

Dacă securitatea cu orice preț, sau 30 dolari dolari pe an, este importantă pentru tine, Keeper ar putea fi soluția ta.

# 6. Enpass

(Dacă vă place funcțional - și nimic altceva)

 • Cost: 9,99 USD (taxă unică)
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Limită de versiune gratuită: 20 de articole (numai pentru mobil)
 • Autentificare cu doi factori: Nu
 • Plugin-uri pentru browser: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Autentificare biometrică: atingeți ID pe iOS & macOS, Windows Hello, majoritatea cititorilor de amprente digitale

PROS

 Fără taxe în curs.

CONS

Funcțional, este echivalentul versiunii gratuite LastPass.

Comparativ cu produsele analizate până acum, Enpass este o afacere: gratuit pentru versiunea desktop și o taxă unică (9,99 USD) pentru utilizarea telefonului mobil.

Evident, pentru o afacere atât de dulce nu veți obține toate caracteristicile îngrijite și clopotele și fluierele pe care le-ar putea avea alții. Într-un caz - autentificare în doi factori - nu veți primi ceva considerat destul de crucial pentru securitatea online robustă.

Deoarece industria managerilor de parole, la fel ca mulți alții, își continuă graba nebunească spre planurile de stocare și abonare în cloud, Enpass preferă să-l dea peste școală. În timp ce o concentrare asupra stocării de date locale ar putea să stârnească stilul celor mereu în căutarea avansurilor tehnologice noi, oricine dorește să pună online toate datele cu caracter personal probabil va place Enpass.

Este luminos pentru funcții, dar dacă tot ce doriți este ceva ieftin pentru a gestiona câteva parole pentru dvs., acest produs ar putea fi răspunsul dvs..

# 7. Zoho Vault

(O altă soluție fără fricțiuni)

 • Cost: serviciu suplimentar gratuit
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Limită de versiune gratuită: Fără partajare
 • 2FA: Da
 • Plugin-uri pentru browser: Chrome, Firefox, Safari
 • Autentificare biometrică: atingeți ID pe iOS, majoritatea cititorilor de amprente digitale Android

PROS

 Complet gratuit pentru persoanele care nu au afaceri.

CONS

Are probleme cu conectările Google.

Dacă dvs. sau compania dvs. sunteți deja un abonat la suita Zoho de instrumente de întreprindere, veți putea utiliza Zoho Vault serviciu suplimentar gratuit.

Dacă sunteți un administrator de parole fără excepție pe care îl căutați, acesta ar putea fi o soluție perfectă. Știți doar că, în comparație simplă, nu se potrivesc la preferințele noastre precum Dashlane și LastPass. Caracteristici absente notabile include schimbarea de parole în masă și completarea formularului cu date personale.

Nu avem nimic în lume împotriva lui Zoho Vault. Este gratuit și, dacă asta este ceea ce căutați, continuați despre propriul vostru rău. Realitatea este că obțineți mai multe caracteristici în versiunea gratuită LastPass.

Un lucru pe care îl oferă acest manager de parolă, care este unic prin ieftinirea sa, este posibilitatea unei familii de patru sau mai puține de a partaja parolele.

# 8. RoboForm

(Ca RoboCop - Old and Cranky)

 • Cost: 20 USD / an
 • Platforme: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Limită de versiune gratuită: un singur dispozitiv
 • 2FA: Da
 • Plugin-uri pentru browser: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Opera
 • Autentificare biometrică: ID de față, ID de atingere pe iOS & macOS, majoritatea Android & Cititoarele de amprente Windows

PROS

 Este ieftin și ... uh ... este ieftin.

CONS

Dacă sunteți în căutarea unui design intuitiv pentru chirurgul online care discriminează astăzi, continuați să căutați. Nu o veți găsi aici.

RoboForm a apărut pentru prima dată pe scena în 1999. Aveți aproape nevoie de toate degetele și degetele de la picioare pentru a număra acest nivel ridicat, ceea ce îl face practic preistoric din punct de vedere tehnologic. În timp ce versiunea premium are un preț modest la 20 USD / an, acesta este un alt caz de a obține mai puțin decât versiunile gratuite de primele două recomandări ale noastre..

În timp ce realizează credibil completarea formularelor și a browserului, iar suportul pentru sistemul de operare este decent, RoboForm are nevoie de o revizuire serioasă înainte de a fi gata să concureze cu liderii industriei.

În ciuda recomandării noastre călduroase, RoboForm îndeplinește elementele de bază până la snuff: parole nelimitate, formulare automate de completare, backup în cloud, sincronizare pe mai multe dispozitive, stocare securizată și posibilitatea de a acorda acces de urgență unui alt utilizator RoboForm..

La nor sau nu la nor

Este posibil să fi observat undeva înapoi în acest articol, nu suntem siguri unde, s-a menționat că unul dintre produse (1Password) oferă opțiunea de a stoca parolele local. Sună atât de 1995, nu? Lucrul amuzant este faptul că există de fapt un mic avantaj al securității acestui scenariu.

Ce înseamnă că toate datele și parolele dvs. sunt stocate pe fiecare dispozitiv pe care îl utilizați; A terță parte ca Dropbox vă permite să sincronizați între dispozitive. Nu este soluția cea mai prietenoasă cu utilizatorul, dar dacă sunteți conștienți de securitate ...

Modelul alternativ, care a fost îmbrățișat de favoriții noștri Dashlane, LastPass și câțiva alții, stochează date în cloud folosind tehnologia de criptare de top..

Totuși, indiferent de felul în care o vom tăia, există realitatea că un serviciu bazat pe cloud ar putea fi pătruns de hackeri și parolele dvs. compromise. Asta nu înseamnă că stocarea lor la nivel local înseamnă că nu există nicio șansă ca un criminal cibernetic să provoace răutăți.

Când vine vorba de internet, absolut totul are potențialul de a fi vulnerabil a ataca. La un moment dat, trebuie doar să decideți dacă doriți sau nu să participați la cea mai influentă platformă media din toată istoria.

Cuvântul nostru final pe subiect ... deocamdată

Sperăm sincer că acest articol nu a fost scris degeaba - că cel puțin un schlub sărac aflat în interwebs-land îl va citi și va decide să înceapă să utilizeze un manager de parole. În aceste zile este o prostie să nu o faci.

Deoarece sofisticarea atacurilor malware crește până la a putea face computerul să nu poată fi folosit până când plătiți o taxă (ransomware), pur și simplu nu are rost să vă încurcați cu securitate online. Tehnologia există pentru a bloca mașina și datele personale cu parole cu adevărat puternice. Vrem să vă sugerăm să profitați de asta.

Sper ca acest articol să vă fie de folos, dacă da, veți dori cu siguranță să atingeți un vârf la defalcarea noastră completă a cele mai bune servicii VPN și în Australia.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me