Cel mai bun gazduire web Australia (2020)

Contents

Recenzii tehnice și comparații

Am examinat primii 10 furnizori de găzduire pentru australieni pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani.


centru de date din AustraliaGazduirea web a parcurs un drum lung încă din primele zile de configurare a propriului server FTP și adăugarea fiecărei pagini HTML una câte una. Configurarea găzduirii este acum mai ușoară ca niciodată.

Acestea fiind spuse furnizorii de găzduire se încadrează, în general, în 2 categorii.

Cei care doresc să vă supraîncărcați și cei care nu. Deoarece probabil că ați găsit această pagină căutând „cea mai bună găzduire web”, voi presupune că vă aflați în cea de-a doua tabără. ��

Dar mai întâi, trebuie să explic ceva.

Probabil o să aruncați o privire la această listă și vă gândiți de ce nu a inclus nicio companie locală australiană. Motivele sunt simple - serverele, suportul și prețurile de la gazdele non-austriace sunt doar mai bune.

Explicația din spatele acestui lucru este simplă - companiile mai mari au infrastructură mai mare, astfel încât costul lor pentru client este de fapt mai mic și vă transmit asta.

Al doilea este ceva mai tehnic. Este despre centre de date.

Puteți gândi centrele de date ca ferme gigantice de calculatoare care vă stochează site-ul. Când un cititor dorește să citească conținutul dvs., uită-te la videoclipurile tale pentru pisici încărcate sau vizitează site-ul web al companiei de care are nevoie pentru a solicita fișiere de la centrul de date.

Pentru a fi perfect contundent, Australia nu are cele mai bune centre de date.

Acesta este motivul pentru care majoritatea alegerilor mele se bazează pe centre de date de peste mări, alegerea mea de top folosind un centru de date din Singapore. Destul de vorbă de tocilari. Să trecem la această recenzie și să vă ajutăm să găsiți cele mai bune alegeri. ��

TIMERAREA HOSTPRICELOAD RANKWEB
1 SiteGround $ 3,95 / mo 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0,99 / lună 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2,95 / lună 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2,75 / mo 657ms ★★★★★
5 A2 Gazduire $ 2,94 / mo 223ms ★★★★★

Ce este Privacy Australia?

Confidențialitate Australia crede în mandatul solemn de apărare a conceptului foarte fragil de demnitate digitală. Această căutare este mai urgentă în acest moment în societatea noastră atunci când confidențialitatea și datele oamenilor sunt asediate. Compromisul și intruziunea datelor reprezintă o amenințare constantă din partea actorilor și hackerilor maligne care se întind pe o gamă de state individuale, corporative și chiar națiuni.

Misiunea pe care o avem la Privacy Australia este să vă asigurăm că separarea dintre viața voastră privată, care ar trebui să fie la fel de secretă pe cât doriți, să nu pătrundă sau să nu interfereze cu sinele dvs. public fără acordul dumneavoastră. Dorim ca toți australienii să înțeleagă lumea în evoluție rapidă a confidențialității datelor. Pentru că fără această înțelegere, suveranitatea digitală nu poate fi apărată cu putere.

Numele meu este William J. Ellis, iar semințele pentru Confidențialitate Australia au fost semănate atunci când lucram ca analist de securitate la Beijing în 2008. A început ca o încercare de a evita interdicția Chinei de pe site-urile web de bază precum Wikipedia și Facebook (interdicția continuă astăzi cu mult mai mult volum și manevrabilitate grea). Făcând acest lucru, m-am îndreptat cu capul la standardele întunecate ale rețelelor private virtuale și Private Australia a germinat din răspunsul meu la acea problemă.

���� Recenzii de găzduire australiană ����

Nu dorim să vă inundăm cu informații. Deși am oferit o mulțime de informații, le-am făcut totuși simple de înțeles. Clasarea gazdelor noastre numerice servește în acest scop, oferind o instantanee imediată a statutului lor ierarhic.

Sistemele noastre de clasament plasează gazdele selectate în ordinea descrescătoare a recomandărilor, începând cu recomandarea de top, urmată ulterior de celelalte. Pentru a evita în continuare povara informațională inutilă, am inclus doar primele cinci opțiuni.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta aici.

Cele mai bune servicii de găzduire web în 2020

Mai jos sunt primele cinci recenzii australiene de găzduire web, bazate pe cost, viteză, servicii pentru clienți și timp de funcționare.

1. SiteGround - îmbrățișat de peste 2 milioane de domenii

Preț - 3,95 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,95%
Timpul mediu de încărcare 713ms

SiteGround s-a distins ca unul dintre cei mai populari și mai apreciați furnizori de hosting din comunitatea WordPress. Australienii sunt în mod evident de acord cu verdictul.

Instalări și configurare ușoare ✅

Acestea oferă soluții WordPress inedite, care sunt mari în ceea ce privește viteza și securitatea pentru ca site-ul dvs. să fie cât mai rapid și sigur. Însă SiteGround nu este doar cel care se ocupă de WordPress ca fiind cel mai omniprezent sistem de gestionare a conținutului. În afară de a fi o soluție excelentă atât pentru proiectele WordPress noi cât și pentru cele consacrate, acestea nu sunt un ponei unic.

De exemplu, aceștia au un serviciu de asistență pentru clienți extrem de atent, care este informat, rapid și prietenos. De asemenea, au și alte avantaje competitive care le permit să iasă în evidență de mulțime.

Viteze rapide, SSL gratuit și upgrade-uri ✅

Planurile de găzduire optimizate includ funcții de ultimă oră, precum actualizări automate, memorie în cache WP încorporată, rețea de distribuție de conținut (CDN) răspândită și dispersată, punere în scenă cu un singur clic și control versiune GIT. Își oferă soluțiile ca fiind construite în casă, oferindu-le flexibilitatea și simțimea de a adapta aceste soluții la nevoile clienților lor.

Cea mai bună performanță și suport ✅

În timp ce alți furnizori au oferit rate scăzute inițiale și de reînnoire, performanțele SiteGround în ceea ce privește viteza, fiabilitatea uptime și asistența robustă sunt mult mai bine decât orice alte gazde trebuie să ofere. Sunt renumiți ca cel mai bun suport 24/7 în industrie, atât de mult încât sunt un furnizor oficial de hosting de tip „WordPress” recomandat.

SiteGround oferă, de asemenea, unele dintre cele mai mici tarife pentru toate serviciile de adăugare secundară, precum reînnoirea, protecția împotriva incendiilor, precum și SSL gratuit.

2. Hostinger - Cel mai bun gazdă ieftină

Începând de la 0,99 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,1%
Timpul mediu de încărcare de 389Domnișoară

Dacă doriți să economisiți bani pe găzduire web fără să sacrificați calitatea, atunci nu mai căutați Hostinger este răspunsul la căutarea dvs. de accesibilitate.

În timp ce prețurile promoționale sunt privite ca o tactică de marketing răspândită, în special în industria de găzduire concepută pentru a capta fructe cu agățat scăzut, Hostinger a stăpânit totuși arta acestei strategii, asigurându-vă că beneficiile au impactul pe care îl aveți la fel de mult ca și pe acestea..

Cea mai ieftină gazdă fără sacrificarea calității ✅

Prețul lui Hostinger de obicei fluctuează între 0,99 și 2,15 USD pe lună în mod semi-regulat. Pentru a profita din plin de reducerea prețului redus, puteți reduce prețul timp de 48 de luni. În esență, acest lucru oferă utilizatorului un preț de găzduire la un preț mai mic de 70 USD, ceea ce este destul de remarcabil.

Dacă protejați o concepție greșită sau vă preocupați că serviciul lor ar putea fi inferior din cauza prețurilor sale, vă dezabuzăm rapid de această noțiune. Deși este încă un nou venit, Hostinger își îndeplinește promisiunea.

Hostinger oferă toate caracteristicile rudimentare pe care le oferă ceilalți furnizori de hosting, dar cu îndulcirea suplimentară a prețurilor sale minunate. Dezavantajul este că nu veți primi toate accesoriile atractive care vin cu toate planurile. Prin urmare, trebuie să revizuiți gama de funcții pe care anticipați că le veți avea nevoie înainte de a alege un pachet.

Domeniu gratuit cu înregistrare ✅

În afară de beneficiile cost-preț, acesta oferă încă multe garanții de risc și protecție: oferă o domeniu gratuit a folosi, pe lângă SSL gratuit protecţie. În plus, veți primi în continuare un generos garanție de returnare a banilor care se întinde pe 30 de zile! Și asta include pachetul cu cel mai mic nivel oferit.

Punctul crucial al problemei este: Hostinger este o alegere excelentă, mai ales dacă încercați să economisiți o mulțime de bani cu o gazdă care încă oferă performanțe deosebite..

Sfat Pro - Căutați mai multe gazde cu reduceri? Consultați ghidul nostru de găzduire web ieftină Australia.

3. Bluehost - Cea mai reputație gazdă, dar Kinda costisitoare

Începând de la 2,95 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,74%
Timpul mediu de încărcare 1.765ms

Dacă ați face un exercițiu de asociere de cuvinte, primul lucru care s-ar putea să vină în minte cu privire la Bluehost este cuvântul „ușor”.

Printre altele, Bluehost s-a separat de pachet cu simplitatea sa de utilizare. Dacă există o temă recurentă în recenziile online pozitive pe care le vei citi despre Bluehost, este faptul că se remarcă ca unul dintre cele mai bune servicii de găzduire web pentru începători..

Compania înțelege clar punctele de durere pe care le încearcă începătorii și, prin urmare, au trecut deasupra și dincolo pentru a se asigura că procesul este mai puțin confuz pentru persoanele care se aventurează să găzduiască pentru prima dată..

1 Faceți clic pe Instalări pentru WordPress + tone de ghiduri ✅

Mai multe lucruri oferă Bluehost această calitate navigabilă lină. Interfața și instrumentele sale sunt orientate către un nivel de intuitivitate pe care începătorii îl înțeleg și îl apreciază. 1-Faceți clic pe opțiunea de instalare care este prezentat în toate planurile lor este, de asemenea, o atragere uriașă pentru acești începători care nu sunt tehnici înțelepți pentru procesele în mai multe etape implicate în procedurile tradiționale de configurare.

Deși viteza Bluehost este bună, are totuși tendința de a experimenta decalaj și latență cu site-uri web mai mari. Cu toate acestea, un lucru nu le poți nega: sunt foarte persistente. Sunt extrem de pricepuți în marketing și publicitate, așa că pregătește-te să începi să vezi că reclamele lor te urmăresc peste tot odată ce vizitezi site-ul lor web.

65% reducere la toate planurile (dar Upsells scumpe) ❌

Marketingul agresiv deoparte, prețul său competitiv este un alt aspect atrăgător al Bluehost care îl face să atragă pentru începători: în prezent puteți obține 65% din toate planurile. De parcă nu ar fi suficient, BlueHost oferă și o garanție de returnare de 100%. Acest lucru este ideal pentru freelanceri și bloggeri care abia încep și își dau seama că ar putea dura ceva timp pentru a-și monetiza site-ul.

Acestea fiind spuse - BlueHost va încerca să te încarce cu braț și picior pentru toate serviciile lor.

4. HostGator Cloud Hosting - Cel mai bun cloud hosting pentru preț

Începând de la 2,75 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,4%
Timpul mediu de încărcare 657ms

Site-uri web și gators poate două căști de pat ciudate, dar HostGator a reușit cumva să facă căsătoria să funcționeze.

Dacă rezistența aligatorului a fost inspirația pentru numele site-ului, atunci este o metaforă adecvată. După cum spune acest lucru, cea mai bună abilitate este disponibilitatea, astfel încât fiabilitatea serviciului este unul dintre cele mai importante și apreciate atribute ale oricărui site web. HostGator execută această caracteristică în spade, oferind timpul de funcționare excepțional pentru serviciul său la un preț scăzut.

Uimitoare și performanță uimitoare ✅

În ultimele 16 luni, a postat o medie de 99,98% uptime. HostGator reușește să facă și alte câteva lucruri destul de bine. În plus față de priceperea sa uptime, serverele fulguratoare rapide pe care le are este la fel de remarcabilă.

Aceștia susțin că au „timp de încărcare de până la 2 ori mai rapid”, ca urmare a unei diversități de funcții, cum ar fi hardware premium, servere cu densitate mică și mai multe straturi de memorie în cache.

Este destul de liniștitor că pot sta în spatele serviciului lor și că, în calitate de client, nu veți fi penalizați dacă există o scădere temporară a performanței.

Excelent pentru găzduirea de afaceri mici ✅

De exemplu, într-un scenariu în care timpul de funcționare mediu scade sub 99,9% pentru lună, clienții lor vor putea câștiga un credit de plată pentru toată luna respectivă. Această concesie, cu toate acestea, exclude întreținerea planificată sau alte evenimente de ocazie. Dar, este reconfortant pentru clienți să știe că afacerea lor nu va fi penalizată dacă performanța serviciului de găzduire scade temporar.

În ceea ce privește ușurința în utilizare, WestGator a lansat o funcție de constructor de site-uri care ajută cititorii cu instalarea lor. Pentru ca noul utilizator neinițiat care încă mai ține de tehnicile de găzduire, constructorul de site-uri face crearea site-ului lor o briză.

Aceste atribute, împreună cu o bază robustă de servere globale fac din HostGator o alegere excepțională. Cu toate acestea, prețul său pictează o imagine ceva mai complicată. Oricât de remarcabilă este viteza de încărcare a paginii și de funcționare a serverelor partajate, serviciul Cloud HostGator le-a aruncat din apă.

Ceea ce ne pune apoi întrebarea - de ce nu se plătesc clienții să se actualizeze la serviciul cloud. Ei bine, răspunsul la această întrebare se întâmplă să fie prețul. Prețul anunțat pentru opțiunea Cloud HostGator începe de la 4,95 USD / lună și crește la 9,95 USD / lună. Acest șoc de autocolant este destul de dezactivat pentru clienți, obligându-i să rămână în schimb cu găzduirea partajată. Nu ajută ca opțiunea Cloud să vă blocheze într-un termen mai lung, de trei ani.

Există însă o căptușeală de argint, întrucât Gator a îmbunătățit situația oferind o reducere exclusivă, reducând prețul la Cloud la doar 2,99 dolari / lună. În esență, înseamnă că veți obține un serviciu MULTE mai bun în schimb, plătind doar rate de hosting comune. Cu toate acestea, actuala reducere se aplică doar pentru planurile de una, trei și șase luni. Așadar, după termenul inițial, prețul va crește ulterior la 8,95 USD, care este rata de reînnoire a celui mai mic plan.

5. Gazduire A2 - Performanță excelentă pentru preț

Începând de la 2,94 USD pe lună
Timpul de funcționare mediu de 99,1%
Timpul mediu de încărcare 223ms

Vedeți ucigați de viteză, dar în lumea găzduirii online, ar putea la fel de bine să îmbunătățească longevitatea afacerii tale. Viteza excelentă de găzduire A2 este una dintre cele mai bune din afaceri. Este o platformă de găzduire complet solidă, cu un joc bun, care include un timp de funcționare extrem de ridicat și asistență utilă pentru clienți.

A2 Gazduirea are puterea de rămas. A trecut în jurul anului 2001 și, în afară de longevitatea sa, A2 are un palmares de excelență, care apare periodic în lista „Cel mai bun serviciu de găzduire web” al PCMag în fiecare an..

A2 a făcut lista noastră bazată pe recordul său puternic în domenii, de la planuri lunare partajate cu funcții rudimentare, la pachete concentrate pe planuri dedicate de servicii. Deși majoritatea centrelor de date A2 Gazduire sunt staționate în Michigan, aceasta funcționează perfect pentru întreprinderile mici din toată Australia.

Cum alegem - Ingredientele care alcătuiesc criteriile noastre de gazduire web

Ei spun că nu ar trebui să doriți niciodată să știți cum se face cârnații. Ei bine, pentru că suntem rebeli și contrariori, ne place să încordăm regulile pentru a trata clienții noștri ca adulții și, prin urmare, dezvăluim conținutul casetei negre pe care am folosit-o pentru a judeca serviciile de găzduire de pe lista noastră.

Deci, fără alte detalii și în nicio ordine de importanță deosebită, aceste criterii au fost folosite pentru a schimba grâul de pe pleavă:

Fiabilitate (timp de funcționare și oprire)

găzduire uptimeFiabilitatea este o măsură importantă deoarece doriți ca furnizorul dvs. de gazdă să fie de încredere. Dacă au cele mai bune caracteristici disponibile, dar nu vă puteți baza pe acestea pentru a vă oferi în mod constant, nu vă ajută.

Disponibilitatea ridicată este un semn distinctiv al unui serviciu de găzduire pentru a garanta un anumit nivel de performanță operațional, în special pentru o perioadă mai mare decât normal.

Factorii individuali care reprezintă fațete ale fiabilității sunt timpul de funcționare și dezactivarea. Fără a intra prea mult în buruieni, timpul de funcționare este considerat o măsură a secvenței de timp neîntreruptă și neîntreruptă pe care o platformă de găzduire o experimentează.

Într-o lume perfectă, sistemele de găzduire ar avea, în mod ideal, o durată de utilizare de 100%. Dar o astfel de perfecțiune este aproape imposibil de susținut sau de obținut. În ceea ce privește serviciile de găzduire, un server poate furniza servicii și rămâne disponibil, exprimat în ore.

Înțelegerea timpului de oprire

Timpul de oprire este opus celui de funcționare, ceea ce indică o tendință în direcția greșită. Optime este o statistică importantă asupra căreia trebuie să vă concentrați, deoarece semnalează dacă serviciul dvs. este disponibil pentru utilizatorii dvs. Inutil să spun, dacă site-ul dvs. web nu este disponibil, atunci acesta se reflectă slab asupra dvs. Arată neprofesional, afectează afacerea dvs. și dăunează extrem de mult capitalului dumneavoastră de marcă.

Prin urmare, în calitate de client potențial, atunci când se uită la recenzii australiene de găzduire web, luați în considerare doar acele servicii cu foarte puțin timp de întrerupere, care au un sistem de schimbare rapidă în așa fel încât ocaziile când nu sunt disponibile sunt rare și implică mai ales întreținere de rutină..

Niveluri ridicate de disponibilitate și disponibilitate a datelor pot fi obținute, de obicei, prin utilizarea mai multor sisteme redundante pentru a se asigura că o singură defecțiune nu va duce la timpul dezactivare, deoarece există sisteme de rezervă pentru a prelua jocul. Este posibil, să vă asigurați dacă furnizorul de găzduire are o redundanță suficientă în condiții de siguranță pentru regiunea dvs..

În plus, un serviciu de găzduire web de calitate, care ține acești factori în mod deosebit, va respecta afacerea dvs., acordându-vă o notificare în avans și va încerca să programați orice timp de inactivitate inevitabil în perioadele care vor duce la cea mai mică perturbare a activității..

Viteză

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Din fericire, era conexiunii la internet prin dial-up s-a terminat. Nu permiteți unui furnizor de găzduire să vă trage înapoi în perioadele întunecate. Internetul de mare viteză și conectivitatea de bandă largă pe scară largă, cu lățimea sa de bandă însoțitoare, au condiționat consumatorii să accepte un standard de bază de viteză și timp de încărcare a serviciilor. Împreună cu intervalul nostru de atenție din ce în ce mai scurt, clienții nu sunt obligați să aștepte în jur de câteva secunde în plus pentru a se încărca pagina dvs. web, indiferent cât de bogat și de implicare ar putea fi conținutul dvs..

Deci, în afară de a fi important pentru profesionalismul dvs., precum și pentru optimizarea motorului dvs. de căutare (SEO), viteza îmbunătățește experiența utilizatorilor celor care vizitează site-ul dvs. Și dacă oferiți utilizatorilor o experiență favorabilă, ei vor fi mai înclinați să se întoarcă.

Drept urmare, viteza de acces pe care un furnizor de hosting o oferă este extrem de importantă. Pentru a afla dacă o gazdă este rapidă, ar trebui să o luați pe voi înșivă pentru a testa viteza lor pe o perioadă de timp, atât în ​​timpul vârfului, cât și în afara perioadei de vârf.

Gazduire Suport Clienti

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Nu se poate exagera cum o gazdă web comunică cu tine în calitate de client pentru a rezolva problemele și întrebările tale. Asistența necorespunzătoare a clienților este unul dintre motivele pentru care clienții sunt acuzați de o afacere. Poate fi o diferență semnificativă în calitatea asistenței primite de la o gazdă la alta.

Majoritatea serviciilor de găzduire web nu au suficient personal de asistență pentru clienți pentru a răspunde solicitărilor în timp real. Deși este posibil să nu aibă personal adecvat pentru a răspunde la apeluri telefonice, totuși, acestea ar trebui să poată răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail.

Regula generală este timpul mediu de rotație pentru a răspunde la întrebarea dvs. este de 24 de ore. Dar timpi de răspuns excelenți sunt în intervalul de 4 ore. Dacă totuși, este nevoie de mai mult de o zi sau două pentru ca ei să se întoarcă la tine, acesta este un steag roșu. Fie înseamnă că le lipsește personal adecvat pentru a răspunde rapid la solicitarea dvs. sau, mai rău, pur și simplu nu le pasă.

De asemenea, aveți grijă dacă nu oferă asistență tehnică 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, tot anul. Deoarece eșecul serverului nu își ia timpul liber, continuați cu precauție dacă nu au personal de asistență la posturile lor în timpul sezoanelor de vacanță..

Care este cel mai cunoscut și renumit serviciu de găzduire web?

Nu comparăm exact merele și portocalele, astfel încât poate fi dificil să judecăm diferitele gazde datorită tuturor opțiunilor de cazare și prețurilor disponibile. De exemplu, există unele gazde web gratuite disponibile, în timp ce altele costă la prețul de 1 $ sau 2 $ pe lună.

Alegerea între gazdele web cu interese atractive, deși contradictorii necesită un echilibru atent orchestrat din partea dvs.: nu doriți să mergeți prea ieftin pe gazduirea dvs. web și totuși nu ar trebui să achiziționați un pachet de gazdă puternic de care nu aveți nevoie..

Prin urmare, cel mai bun sfat, mai ales atunci când nu vă puteți anticipa nevoile viitoare, este să îl mențineți simplu inițial și apoi să faceți upgrade la nevoie,.

Cele mai bune tipuri de gazduire pentru afaceri australiene

Fiecare afacere are nișe diferite, categorii de produse, clienți-țintă și focus pe servicii. Prin urmare, nevoile lor de găzduire nu pot fi așteptate să fie monolitice. Drept urmare, există o varietate de tipuri de găzduire pentru a răspunde nevoilor diferitelor întreprinderi. Ne vom scufunda pentru a arunca o privire asupra celor mai obișnuite tipuri de planuri de găzduire web, astfel încât să determinați care este cel mai bine pentru a satisface nevoile afacerii dvs..

Există cinci categorii largi în baza cărora serviciile de găzduire web sunt porumbee. Sunt server privat privat (VPS), cloud, dedicat și revânzător. Fără alte detalii, haideți să revizuim în detaliu fiecare tip de plan de găzduire.

Ce este Hosting-ul în comun?

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)

Un serviciu de găzduire web partajat este un serviciu în care mai multe site-uri au reședința și partajează un server web. După cum sugerează și numele, înseamnă că serviciile serverului nu sunt dedicate exclusiv unui singur site web. Mai degrabă, resursele serverului sunt distribuite pe mai multe site-uri web.

Aceasta este cea mai economică alegere pentru găzduire, deoarece costul general al întreținerii serverului este distribuit la numeroși clienți. Aceasta este opțiunea cea mai puțin costisitoare, deoarece, cu acest tip de găzduire, închiriați în esență spațiu pe care îl împărtășiți cu alte site-uri. Invariabil are un plan simplu și o procedură de configurare.

Aranjamentul de găzduire partajat funcționează deoarece majoritatea site-urilor web obțin o cantitate mică de trafic, astfel încât serverul partajat nu este încărcat în mod oneros. Prin urmare, site-urile web pot partaja în mod adecvat resursele serverului fără a face față problemelor de performanță.

Ce este VPS Hosting?

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)

Următorul pas logic și upgrade de mai sus găzduit partajat este gazduirea Virtual Private Server (VPS). O mașină virtuală emulează un sistem informatic, dar nu este o mașină fizică reală. Mai degrabă, un VPS este doar un program software sau un sistem de operare care prezintă comportamentul unui computer separat. Deoarece se bazează pe arhitectura computerului, acesta poate oferi funcționalitatea unui computer real, executând sarcini precum rularea aplicațiilor și a programelor precum un computer separat.

Ce face un server privat virtual o opțiune excelentă de găzduire pe care o întrebați? Ei bine, este o evoluție naturală dintr-un plan de bază partajat, prezentând o opțiune îmbunătățită de găzduire pentru întreprinderile mici și mijlocii frustrate de limitările care vin cu majoritatea serviciilor de găzduire web partajate referitoare la uptime, stocare și viteză..

Un mare avantaj al utilizării VPS este că, deși funcționează similar cu un server real, ai control complet asupra acestuia spre deosebire de serverul de gazdă partajat și totuși nu plătești ca și cum ai folosi un server dedicat. Cu toate acestea, spre deosebire de planul de găzduire partajat, procesul de configurare și gestionare este mai complicat.

Ce este Cloud Hosting?

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)

Cloud hosting și cloud computing au crescut în popularitate în ultimii ani. Cloud computing este disponibil la cerere a resurselor de la un sistem informatic. Unele dintre resursele pe care le închiriază clientul sunt stocarea datelor, puterea de procesare a computerului; cu toate acestea, acestea se află acum sub controlul și gestionarea activă directă a utilizatorului.

De asemenea, hostingul cloud devine la fel de popular și odată cu creșterea cloud computing. Când solicitați găzduire în cloud, achiziționați resurse de calcul de la un furnizor sau o unitate de calcul cloud pentru a vă ajuta să vă găzduiți datele, serviciile și / sau soluțiile. În hostingul cloud, Divide and Rule este numele jocului. Modul în care acest concept este pus în aplicare în cloud hosting este prin distribuirea resurselor site-ului dvs. web pe mai multe server web. În consecință, vi se oferă în funcție de necesitate

Deși are asemănări cu VPS, diferența fundamentală dintre ele este că în cloud computing, utilizatorul utilizează un sistem distribuit de servere prin care resursele lor sunt răspândite, în loc de o adresă fizică dedicată.
Avantajele acumulate clientului datorită acestei sarcini distribuite includ scalabilitate ușoară și timp de încărcare mai rapid.

Ce este Gazduire dedicată?

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)

Dacă sunteți înclinați spre cele mai bune, atunci găzduirea dedicată este calea de urmat. Un serviciu dedicat de găzduire este genul de găzduire pe internet în care nu vă împărtășiți cu altcineva, ci închiriați un server întreg pentru utilizare.

Este cea mai bună și mai scumpă opțiune, necesitând o configurare mai complexă și complexă.

Gazduire bazată pe distribuitori și cum funcționează

Aceasta este o formă de găzduire web în care proprietarul unui cont de găzduire își poate folosi resursele repartizate, cum ar fi lățimea de bandă și spațiul de pe hard disk pentru a găzdui site-uri web în sprijinul altor terți.

Cu găzduirea bazată pe distribuitori, achiziționați suficiente resurse de server pentru a vă permite să operați propriul dvs. serviciu de găzduire web.

Comparație de găzduire web - Care CMS este cel mai bun pentru dvs.?

Un sistem de gestionare a conținutului (CMS) vă permite să gestionați conținut digital pe un site web într-un mod coerent și eficient. Aceasta facilitează crearea, colaborarea și gestionarea site-urilor web.

Un CMS este dotat cu o interfață particulară, este ideal pentru un anumit tip de site web și este mai înclinat să funcționeze cu opțiuni specifice de găzduire decât altele.

Există multe opțiuni CMS pe piață, dar cele mai populare sunt WordPress, Joomla, Drupal și Magento.

WordPress

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Când vine vorba despre CMS și întregul ecosistem de construcție a paginilor web, WordPress este un jongler, o proverbială gorilă de 1.000 de kilograme în cameră. WordPress este folosit în prezent pe peste 60 de milioane de site-uri web, inclusiv pe cele ale majorității organizațiilor de nivel superior.

Deși a început ca un instrument de blogging, s-a înrădăcinat ca un CMS robust. Cu toate acestea, pentru cei neinițiați în lumea WordPress, există o distincție între wordpress.org și wordpress.com, deoarece sunt două platforme diferite. WordPress.com este gratuit, dar cu suport tematic limitat și nu permite pluginuri. WordPress.org, pe de altă parte, are suport tematic complet și oferă o libertate totală de marcare.

WordPress încorporează o mulțime de funcții, dar unul dintre principalele sale beneficii este ușurința sa de personalizare, împreună cu gama de instrumente pe care le furnizează.

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Joomla

În lumea ecosistemelor CMS, Joomla ajunge la o secundă îndepărtată. Unul dintre motivele pentru care Joomla rămâne atât de departe în spatele WordPress este că nu este deosebit de ușor de utilizat. Dacă nu aveți un motiv sentimental pentru care sunteți atașat de Joomla, trecerea la WordPress este cel mai bine indicat curs de acțiune.

PHP

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Popularitatea WordPress înseamnă că este imperativ să înveți cum să folosești instrumentele și limbile care vin cu acesta. Unul comun numit consecvent între CMS-urile populare este dependența lor de PHP ca limbaj de script pentru partea serverului.

PHP nu este un CMS, dar este coloana vertebrală a programării sale. Este necesar să configurați un site web bazat pe CMS, va trebui să cunoașteți PHP sau va trebui să angajați un dezvoltator PHP dacă doriți funcții sau aplicații specifice pe site-ul dvs. Web.

Toate întreprinderile pot utiliza aceste gazde web?

Majoritatea companiilor de găzduire enumerate aici pot face o scară și o gestionare a unui volum tot mai mare de trafic. Fie că sunteți o companie mică care încă încearcă să creeze impact online sau sunteți deja un behemoth pe internet cu 500.000 de vizualizări lunare, aceste gazde sunt mai mult decât capabile să vă găzduiască.

Începeți cu cel mai mic plan de găzduire, oricât de optimist sunteți pe creșterea site-ului dvs. web. Dacă își depășește capacitatea actuală, puteți oricând să faceți upgrade la un plan de servicii mai scalabil.

Numitorul comun dintre cei mai buni furnizori de gazdă australiană este furnizarea de WordPress, în special în planurile lor de găzduire partajate. Aceasta are avantajul de a economisi clienții la costuri, oferind în același timp o aplicație foarte solicitată.

Cel mai bun gazdă web sau gazdă WORST?

Este ușor să te enamorezi de produse ieftine, mai ales când vine vorba de găzduire web. Până la urmă, cine nu dorește să obțină prețuri de scădere la nivel de rocă? Deși poate fi ușor să trăiești cu consecințele freebies-ului cu alte produse, decizia poate reveni foarte bine să te muște cu găzduirea.

După cum spune acest lucru, dacă plătiți arahide, veți primi probabil un serviciu de maimuță.

Prea multe înșelăciuni abundă în industria de găzduire web, companiile care oferă tarife mici clienților care nu cunosc mai bine..

Atenție, însă, pentru că este un târg cu diavolul - deși puteți economisi bani inițial, o astfel de găzduire ieftină are mult mai puține caracteristici. Și după ce te vor conecta, vor căuta modalități de a te percepe pentru toate tipurile de suplimente premium.

Dacă credeți că companiile care perpetuează aceste escrocherii sunt unele neentități de apă din spate care pradă publicului nesăbuit, vă confundați greșit. Datorită marketingului extins și a PR-urilor agresive, unii dintre cei mai răi făptuitori au reușit să-și spele imaginea cu succes.

Deși nu ne place neapărat să numim și să facem rușine, există totuși un bun public imperativ care vine din identificarea acestor făptași care depășește preocupările pentru sentimentele rănite..

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Hai tăticu - Au marketing neted, dar nu te lasă să te păcălească. Serviciul lor este de calitate scăzută, însă nu le place să vă perceapă o primă pentru suplimente care ar fi gratuite cu alte gazde. Credem că reputația lor este falsă, deși sunt adesea apreciate ca fiind cea mai bună gazdă web din Australia. ScamDaddy ar fi un nume mai potrivit în estimarea noastră.

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Soluții de rețea - Au reușit cumva să combine temeinicul, non-sfântul graal de găzduire web - servicii slabe și servere de calitate scăzută. Sunt o alegere groaznică, așa că vă sfătuim cu tărie să nu ascultați orice recenzie de gazduire care le extirpe virtuțile imaginare.

Dacă alegeți să mergeți cu o gazdă web ieftină, aveți grijă atunci când încercați să vă extrageți din cătușele lor și decideți să treceți la un furnizor mai bun. Vor face o problemă atât de dificilă încât îți dorești că ai plecat cu un furnizor de calitate de la început.

Gazduire Web - Lucruri de evitat ca ciuma.

Proprietarii de afaceri mici își doresc costuri reduse și cheltuieli generale minime. Cu toate acestea, câțiva dolari pe care i-ai putea salva nu merită durerea și durerea de inimă pe care o vei resimți mai târziu.

  1. Pregătiți-vă de încălcările potențiale de securitate - Nu este o surpriză faptul că aceste gazde web de alimentare inferioară au practici de securitate laxe. Ei încearcă întotdeauna să taie colțurile și în final nu au interesul superior al clienților lor să investească în măsuri de securitate de top. Pentru a susține punctul nostru, gazda web 000Webhost a scurs 13 milioane de utilizatori și parole.
  2. În cele din urmă, vei descoperi că ceva, Orice este obligat să vă coste în plus - Aceste gazde cu reduceri găsesc mai multe modalități de a elimina victimele neplăcute. Cel mai frecvent este balcanizarea articolelor și perceperea unor taxe diverse, pe care nu le au nicio activitate. De exemplu, ei pot percepe clienții, să zicem, 30 de dolari doar pentru înregistrarea domeniului, alți 30 de dolari pentru o protecție esențială a confidențialității și, poate, 100 de dolari pentru SSL. Înainte de a-l cunoaște, privești neîncrederea la o factură de 160 de dolari pe an!
  3. Vecinătate IP slabă - Gazdele de calitate scăzută sunt notorii pentru acest lucru și ar trebui să fiți atenți la această practică, deoarece factori precum densitatea de găzduire, numărul și calitatea domeniilor găzduite pe un anumit server afectează propria livrare de servicii. De exemplu, dacă pe doar o adresă IP de 16, o gazdă web reușește să partajeze acel spațiu IP între site-uri web de 9.5k, acest lucru ar putea îngreuna optimizarea motorului de căutare (SEO).
    Dacă majoritatea site-urilor de pe acest IP sunt spam și, prin urmare, potențial periculoși vecini, vă confruntați cu adevărat, deoarece acest lucru ar reflecta slab afacerea dvs. Site-urile de calitate scăzută, cu reputații proaste găzduite pe același IP sau subrețea ca a ta, îți vor submina site-ul.

Ce determină viteza de găzduire?

Determinarea vitezei de găzduire nu este o știință a rachetelor, deci nu se răsturna. Două reguli simple influențează viteza de găzduire: centrele de date și adresa dedicată a protocolului Internet (IP).

Centrele de date sunt pulsul, bătăile inimii soluției de viteză. Prin urmare, cele mai rapide gazde web au, în mod invariabil, un centru de date super latență. Mai devreme, am discutat despre pericolele pentru reputația site-ului dvs. web și, prin extensie, optimizarea SEO pe care o reprezintă practica unui cartier IP slab.

Pe de altă parte, un IP dedicat, de obicei, favorizează viteza. Cu toate acestea, 90% din timp, nu este necesar să aveți o adresă IP exclusivă pentru domeniul dvs., deoarece multe configurații WordPress nu au nevoie de una.

Alegerea dintre gazdele bazate pe Windows sau Linux

Alegerea dintre sistemul de operare Windows (OS) și omologul său Linux open-source a făcut furori de ceva timp. Cu toate acestea, amândoi au evoluat pentru a satisface cerințele epocii internetului. Prin urmare, alegerea uneia dintre ele nu te-ar pune într-un dezavantaj insurmontabil.

Majoritatea aplicațiilor din partea serverului sunt dezvoltate pentru a avea un apel multi-platformă. Dar un sistem de operare poate suporta exclusiv unele aplicații de găzduire web. De exemplu, cPanel este doar pe Linux.
Windows are, de asemenea, unele instrumente pentru dezvoltatori concepute pentru a rula doar pe sistemul de operare al acestuia. În caz contrar, puteți utiliza o configurație de virtualizare pentru a obține suport pentru o aplicație care nu este compatibilă cu sistemul de operare pe care îl utilizați.

Deși nu avem statistici, dovezi anecdotice sugerează că majoritatea gazdelor web folosesc Windows. Acești factori evidențiază unicitatea lor:

ferestre

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Windows a fost produsul și sistemul de operare Microsoft de zeci de ani. Drept urmare, dacă mergeți cu o gazdă bazată pe Windows, veți avea la dispoziție bazele de date și aplicațiile Window, cum ar fi ASP.Net. De obicei, veți plăti un pic mai mult pentru platformele gazdă bazate pe Windows decât pentru Linux, chiar dacă Windows este predispus să se prăbușească mai des. Caracterul său proprietar este probabil responsabil pentru cheltuielile sporite, dar cel puțin veți primi asistență din partea Microsoft.

Linux

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Linux este cel mai utilizat server, ceea ce îl face standardul industriei. Este mai ieftin decât sistemele Windows, dar asta nu înseamnă că sunteți redus la calitate. Serverele sale sunt super fiabile, permițându-vă să rulați aproape orice aplicație.

Linux este, de asemenea, foarte bun cu majoritatea instrumentelor de programare moderne, cum ar fi scripturile și este destul de popular ca platformă de dezvoltare a aplicațiilor web. Dacă ați conceput o aplicație web, probabil că ați întâlnit sisteme LAMP. LAMP este acronimul pentru Linux, Apache, MySQL și PHP.

Ce este gazduirea „nelimitată” și cum funcționează?

Cea mai bună analogie pentru găzduirea „nelimitată” este că seamănă cu bufetul tău preferat. Gazduirea „nelimitată” se referă la ofertele în care furnizorul nu și-a stabilit limite de resurse. De asemenea, este important de menționat că aceste tipuri de oferte au doar o influență asupra situațiilor rezonabile. Este important să vă amintiți detaliile, deoarece oferta va fi probabil aplicabilă dacă veți primi milioane de afișări de pagini.

Resursele care sunt de obicei extinse în această curtoazie nelimitată includ stocarea discului, lățimea de bandă, transferul de date și, în unele cazuri, numărul de domenii addon. Complexele de domenii nelimitate sunt atractive, deoarece furnizorul de hosting vă oferă posibilitatea de a găzdui cât mai multe site-uri web la un preț accesibil.

Aceste oferte sunt pentru a atrage clienții noi, astfel încât să nu vă lăsați transportați de reclamă, ci mai degrabă să verificați condițiile care se aplică. Nu vă avantajează dacă lățimea de bandă nelimitată oferită se accelerează atunci când există o cantitate foarte mare de trafic și încetinește în mod substanțial.

Prin urmare, în recenziile noastre de găzduire australiene, am făcut un apel de judecată pentru a nu include nicio gazdă care reclamă oferte de gazduire nelimitate.

Pași inițiali pentru găzduirea domeniilor din Australia

Mai multe lucruri se referă la crearea unui site web. În timp ce vorbim despre cele mai bune platforme de găzduire din Australia, s-ar putea să existe atât de multe lucruri despre care nu știi despre lansarea unui site web. Nu vă faceți griji, pentru că suntem aici pentru a vă ajuta.

Poate, există terminologii de care nu știți sau nu aveți cunoștință cu privire la găzduirea web. Acestea pot include înregistrări de nume, pachete de găzduire, înregistrare de nume de domeniu și așa mai departe. Acești termeni cu sunet ciudat nu ar trebui să te scoată din răspundere pentru că nu sunt atât de complicate pe cât par. Și pe lângă asta, suntem aici pentru a vă ajuta. Acestea sunt cele mai probabile terminologii pe care le veți întâlni în încercarea dvs. de a crea un site web, așa că continuați să citiți.

Pentru acei noi Zelander care caută o soluție de găzduire, consultați ghidul nostru pentru cel mai bun hosting hosting.

domenii

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Fiecare începe cu domeniul. Înainte de a putea configura un site web sau o găzduire de orice fel, trebuie să aveți un nume de domeniu. În termeni de profan, un domeniu este numele site-ului dvs. web. Un nume de domeniu este partea principală a adresei URL a unui site web, plasată imediat după protocolul hipertext (http (e)) și porțiunea www (web wide web) a șirului. Această adresă este utilizată de către utilizatorii de internet pentru a-ți găsi site-ul.

Înregistrarea unui domeniu este procesul prin care treceți pentru a achiziționa un domeniu și a-l controla sub control. Odată creat, un domeniu acționează ca fundament al mai multor activități online fructuoase. Puteți adăuga ulterior pagini, bloguri, funcționalitate de comerț electronic sau chiar subdomenii în domeniul dvs..

Registre și înregistrări de domenii australiene

Cel mai bun gazduire web Australia (2020)Un registru de domenii este o bază de date care conține toate numele de domeniu, împreună cu toate informațiile de înregistrare însoțitoare ale Domeniilor de nivel superior (TLD), cum ar fi .com, .net și.org.

O companie trebuie să fie acreditată înainte de a putea vinde nume de domeniu persoanelor. Organizația astfel acreditată se numește registrator. Publicul poate apoi să cumpere nume de domeniu prin intermediul lor sau să transfere un domeniu deja deținut către un alt registrator.

Prin urmare, un registru este ca un producător en-gros, în timp ce un registrator este similar cu un magazin sau un dealer.

Cum ajută serverele de nume de domeniu (DNS) Internetul

Domeniul pe care tocmai l-ați achiziționat este stocat ca o secvență de numere cunoscute ca adresă IP într-un server de nume de domeniu (DNS). Apoi, un DNS preia înregistrările de nume de domeniu prietenoase pentru om, care sunt domeniile pe care oamenii le tipează ca adrese web și le mapează pe adresele IP respective..

Greseli de gazduire web de evitat

Configurarea site-ului dvs. pe o gazdă nu este exact știința rachetelor. Cu suficient bun simț și diligență adecvată, nu ar trebui să fie dificil să reușești. Dar bunul simț nu este foarte comun, așa că iată câteva lucruri de evitat precum ciuma.

  1. Căutarea cu cea mai ieftină gazdă pe care o puteți găsi - Există o anumită virtute în economisirea costurilor și în căutarea de reduceri. Însă, trebuie să vă dați seama când schimbarea pentru cele mai ieftine și mai mici costuri are drept consecință un produs neplăcut atârnat în jurul gâtului..
  2. Selectarea unei platforme CMS altele decât WordPress - Indiferent de tipul de site web pe care îl construiți (blog, ziar online, comerț electronic), WordPress are competența și simplitatea de a vă facilita munca. Și oh, am menționat că are o comunitate înfloritoare, cu 33% din toate site-urile web care o folosesc?
  3. Nu citiți amprenta fină - Este într-adevăr nevoie de elaborare suplimentară? Când un furnizor gazdă vă promite cerul și pământul, cu resurse „nelimitate” pentru a porni, vă privește să citiți tipăritul fin pentru a ști unde se ascund lacune legale..
  4. Plata pentru SSL - Gazdele legitime, de bună credință nu vă solicită să plătiți pentru un certificat SSL (Secure Socket Layer).

Găsirea celei mai bune gazde din Australia - Înveliți-o cu un arc de Tidy

În acest articol, am încercat să fim detaliate, fără să vă copleșim prea multe informații. În ciuda celor mai bune intenții ale noastre, ne dăm seama că acestea sunt multe de procesat. Nu trebuie să citiți ghidul dintr-o dată; acesta este defalcat pe segmente de sine stătătoare, astfel încât să îl puteți folosi ca referință și să studiați la propria dvs. comoditate.

În timp ce evaluați gazdele web, țineți cont de nevoile dvs. specifice. Calitatea este importantă, deci nu vă bazați deciziile de achiziție doar pe preț. Site-ul dvs. web este o parte importantă a identității dvs. de marcă. Drept urmare, este prea crucial să acceptați blând furnizorii de gazdă de la distanță care se bazează pe ei înșiși la valoarea nominală. Sperăm, acest ghid vă va ajuta să vă luminați mintea cu privire la ce să evitați și la lucrurile pe care să le îmbrățișați atunci când căutați un furnizor de gazde web.

Mulțumesc că ne-am oprit !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me