Cele mai bune copertă pentru camere web (2020)

Odată cu faptul că confidențialitatea online a devenit un subiect major în ultimii ani, consumatorii încep să se îngrijoreze mai mult despre modul în care dispozitivele lor funcționează atunci când sunt conectate la internet.


S-a stabilit că computerele, tabletele și smartphone-urile cu microfoane și camere foto pot înregistra date chiar și când telefoanele lor dorm sau sunt dezactivate.

Aproape fiecare laptop modern se livrează acum cu o cameră web încorporată în partea de sus a ecranului. Acest lucru permite chat video ușor prin Skype, Facetime sau aplicații pentru conferințe de întâlnire.

Cu toate acestea, dacă vă interesează cu adevărat de confidențialitate și sunteți îngrijorat de faptul că computerul, ISP-ul sau guvernul pot accesa de la distanță informațiile dorite, probabil că ar trebui să obțineți o copertă pentru webcam.

Acest articol va parcurge câteva dintre întrebările comune care apar legate de copertele webcam-urilor și apoi va oferi recomandări pentru mai multe mărci populare.

Noțiuni de bază pentru acoperirea camerelor web

Copertele Webcam nu implică o mulțime de tehnologii de lux. Acestea sunt concepute pentru a face un lucru simplu: împiedicați camera să poată captura orice material din fața ecranului. Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este de a pune o barieră fizică deasupra camerei web care o va ascunde în întuneric.

vector de webcam pentru PCVeți dori să luați în considerare obținerea de coperte separate pentru toate dispozitivele dvs., inclusiv computere, smartphone-uri și tablete. Cea mai bună abordare este să mențineți camera web acoperită în orice moment cu excepția cazului în care sunteți implicat activ într-o videochat. În caz contrar, riscați să permiteți intrusilor să acceseze de la distanță camera.

�� Sfat de siguranță: Ca o măsură suplimentară de siguranță, puteți dezactiva manual și funcționalitatea camerei web prin sistemul de operare al dispozitivului. Pentru utilizatorii de Windows, faceți clic dreapta pe meniul Start și alegeți „Device Manager”. Apoi, extindeți categoria „Disaging Devices”, faceți clic dreapta pe „Integrated Camera” și alegeți opțiunea [Dezactivare].

Sistemul de operare Mac nu are o setare de sistem pentru dezactivarea camerei web încorporate în toate aplicațiile, dar puteți deschide aplicația Facetime și utilizați meniul „Preferințe” pentru a determina când camera este activată.

Setări: Pe smartphone-uri și tablete, sistemul iOS Apple vă permite să alegeți ce aplicații au capacitatea de a accesa camerele frontale și cele din spate. Accesați aplicația Setări și navigați la meniurile „General” și „Restricții”. De acolo, veți vedea o listă de aplicații care au solicitat accesul camerei cu o comutare pentru fiecare.

Pentru utilizatorii Android, accesați zona Setări și faceți clic pe „Aplicații”. Apoi găsiți „Camera” în listă și atingeți butonul „Dezactivare”. Dacă acest lucru nu este disponibil, utilizați opțiunea „Permisiuni” pentru a dezactiva camera pentru anumite aplicații.

Rețineți că dezactivarea unei camere web prin software și sisteme de operare nu este întotdeauna suficientă pentru a vă păstra confidențialitatea și anonimatul online. Hackerii au dezvoltat programe malware care pot deturna hardware-ul computerului și pot controla de la distanță camera web.

Deci, este important să au un scaner puternic antivirus pe fiecare dispozitiv pe care îl dețineți și scanați-vă regulat computerul pentru viruși și malware.

1. CloudValley

CloudValley este unul dintre principalii comercianți cu amănuntul de coperte de webcam și, dintr-un motiv bun ...

Produsul lor principal are avantajul major de a fi compatibil atât cu laptop-urile PC și Mac, cât și cu toate modelele recente de iPhone și iPad. Acoperirea webcam-ului CloudValley este extrem de mic - doar 0,6 milimetri grosime - asa de nici măcar nu o vei observa în timp ce utilizați dispozitivul.

Coperta webcam CloudValleyUn alt avantaj cheie al copertei webcam-ului CloudValley este proces de instalare simplu. Capacul este format dintr-o singură bucată de metal care formează o sigilie cu luneta sau ecranul dispozitivului dumneavoastră.

Tot ce trebuie să faceți este să apăsați capacul împotriva camerei timp de cincisprezece secunde pentru a-l atașa. De asemenea, capacul poate fi îndepărtat cu ușurință în orice moment, fără a provoca daune ecranului sau camerei.

După instalare, trebuie doar să glisați capacul CloudValley spre dreapta pentru a bloca accesul camerei. Când doriți să utilizați camera de pe laptop sau dispozitivul mobil pentru chat-ul video, inversați glisarea pentru a debloca camera. Capacul nu afectează indicatorul sau orice altă parte a dispozitivului.

Comentarii: Coperta web CloudValley a primit sute de recenzii pozitive de la utilizatorii din întreaga lume, singurul dezavantaj fiind costul. Acoperirile de la CloudValley vor costa mai mult decât alte mărci, datorate în principal materialelor utilizate în produs. Cu toate acestea, costul adăugat poate fi util dacă doriți o copertă a camerei web care să completeze designul elegant al laptopului, telefonului sau tabletei dvs..

Achizițiile de la CloudValley vin cu un set de două copertine pentru webcam și un ghid de instalare. În plus, CloudValley are o garanție de 18 luni care acoperă orice daune sau defecte accidentale, precum și alte solicitări de asistență pentru clienți..

2. MagiDeal

MagiDeal oferă o soluție low-cost pentru cei care doresc o modalitate ușoară de a-și bloca camera web fără a plăti mulți bani. Produsul de bază al mărcii include un set de trei copertine webcam gri închis care pot fi atașate la o gamă de dispozitive, inclusiv laptopuri, smartphone-uri și tablete..

Coperta webcam MagiDealCapacitatea webcam-ului MagiDeal este măsurată la 0,8 milimetri grosime, ceea ce este puțin mai mare decât capacul CloudValley, dar nu ar trebui să afecteze modul în care se închide capacul laptopului sau modul în care smartphone-ul se încadrează într-un buzunar sau geantă. Întregul capac este de numai 18 milimetri măsurat de la stânga la dreapta.

MagiDeal își fabrică copertinele cu webcam plastic foarte rezistent, motiv pentru care sunt capabili să le vândă la costuri mai mici decât unii concurenți. Cu toate acestea, rețineți că acoperirile web pe bază de metal durează de obicei mai mult decât cele din plastic sau alte materiale.

Fiecare copertă webcam MagiDeal are bucăți de adeziv dublu față fixate pe partea din spate a produsului, ceea ce înseamnă că instalarea necesită doar câteva secunde pentru alinierea la aparatul foto și apoi apăsați ferm în jos. Cu toate acestea, materialul adeziv își poate pierde aderenta în timp și capacul își poate pierde alinierea ca rezultat.

Comentarii: Copertele webcam-urilor MagiDeal au recenzii pozitive în mare parte, datorită designului și funcționării lor simple. Deschiderea camerei este ușor mai mare decât unele produse concurente, ceea ce poate fi util dacă aveți o cameră web care acceptă o imagine cu unghi larg.

Cel mai mare dezavantaj al utilizării copertelor webcam MagiDeal este pentru utilizatorii de smartphone-uri. Dacă aveți un telefon mai nou, cu un sistem cu două camere pe spate, capacul MagiDeal nu va putea bloca ambele camere în același timp. ��

3. Forito

Copertele webcam-ului Forito reprezintă o altă soluție economică pentru adăugarea protecției împotriva hackerilor și a altor amenințări de intruziune la distanță. Ca și produsul MagiDeal, Forito include un set de trei copertine cu fiecare achiziție care poate fi atașat la toate modelele de laptopuri, tablete și smartphone-uri.

Coperta webcam ForitoCoperta webcam Forito are un grosime de aproximativ 0,7 milimetri, ceea ce este bun în comparație cu unii concurenți, dar nu cu cea mai subțire opțiune de pe piață. Ca și coperta MagiDeal, produsul Forito este realizat în cea mai mare parte cu plastic și, prin urmare, este considerabil mai ieftin decât alte opțiuni metalice ca CloudValley.

Instalare: Pe spatele unei copertă pentru webcam Forito se află o bucată de bandă fabricată de corporația 3M. După ce partea din spate a benzii a fost decuplată, puteți apăsa capacul pe orice ecran al dispozitivului și atașați-l. Înlăturarea capacului nu va lăsa zgârieturi sau reziduuri, ceea ce înseamnă că puteți schimba un capac între mai multe dispozitive, dacă este nevoie. ���� ��

Pentru a bloca camera web a unui dispozitiv cu o copertă Forito, trebuie doar să glisați fila din plastic de la stânga la dreapta. Husele Forito au un deschidere de numai 5 milimetri, care este mai mic decât majoritatea concurenților. Acest lucru va pune problema doar dacă aveți o cameră web specială cu abilități cu unghi larg.

Înainte de a instala un capac Forito pe orice laptop, tabletă sau smartphone, asigurați-vă că curățați zona ecranului cu o cârpă din microfibră. Aceasta pentru a vă asigura că banda poate fi fixată în siguranță pe dispozitiv. Forito oferă un program complet de înlocuire dacă apar defecte sau probleme cu copertele lor de webcam.

4. Niome

Capac de obturator webcam NiomeNiome este un mic retailer de accesorii pentru calculator, inclusiv o copertă pentru webcam care se adresează în principal proprietarilor de laptopuri. Mărimea și dimensiunile Husa Niome nu se va alinia ușor cu majoritatea modelelor de smartphone-uri sau tablete.

Motivul principal pentru a lua în considerare o copertă web Niome este culoarea. Majoritatea concurenților oferă soluții negru sau gri închis, pe care coperta Niome vine într-o culoare argintie care poate completa anumite modele de laptop. Capacele lor sunt confecționate din plastic, dar păstrează un aspect de metal periat.

Contra: Din păcate, copertile webcam-ului Niome au și unele deficiențe. Unii consumatori au raportat probleme legate de spargerea plasticului în timp ce încercau să-l atașeze pe un ecran. În plus, banda adezivă folosită pe spatele copertei webcam-ului Niome este de calitate mai scăzută a construcției decât concurenții, ceea ce înseamnă că probabil nu va dura atât de mult și se poate dezlega.

Majoritatea copertelor webcam-ului vin în pachete de două sau mai multe, datorită faptului că consumatorii dețin de multe ori mai multe dispozitive care au camere foto. Niome își vinde modelul doar în pachete simple, ceea ce face o opțiune relativ scumpă, mai ales atunci când se ia în calcul costurile suplimentare de transport.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me