Cele mai bune ecrane de confidențialitate pentru computer

Când lucrați într-un mediu de birou sau oriunde înconjurat de alte persoane, aveți dreptul la confidențialitate pe computer. Acest lucru este valabil mai ales dacă în mod obișnuit aveți informații corporative sensibile care nu ar trebui să fie văzute de către străini. Deci, care este exact cea mai bună soluție?


Dacă nu aveți o ușă de birou pe care să o ascundeți, atunci următoarea opțiune este un filtru pentru ecran de confidențialitate. Nu va trebui să vă faceți griji pentru ca oamenii care ascultă în spatele dvs. și să vă citească pe ecran.

Aceste dispozitive o fac astfel încât laptopul sau ecranul desktop să poată fi vizualizate doar de dvs. atunci când sunteți așezat în fața acestuia. Acest articol oferă un Prezentare generală a modului în care funcționează filtrele de ecran de confidențialitate apoi oferă recomandări pentru patru produse pe piață astăzi.

Bazele ecranelor de confidențialitate

Când configurați pentru prima dată un filtru de ecran de confidențialitate pe computer, s-ar putea să se simtă ca un truc magic. În timp ce stai așezat în fața ecranului și îl privești direct, nu vei observa deloc protectorul. Cu toate acestea, dacă vă ridicați în picioare sau vă deplasați într-o parte, ecranul va arăta ca un dreptunghi negru obișnuit, cu tot textul și imaginile ascunse.

laptop cu clic pe vector de tastatură

Magia filtrelor de ecran de confidențialitate se referă la unghiuri și materiale. Sunt confecționate dintr-un plastic special care poate fi polarizat, la fel ca ochelarii de soare care sunt proiectați pentru protecția împotriva radiațiilor UV. Drept urmare, plasticul devine vizibil numai după ce este privit dintr-o poziție directă.

Un bonus suplimentar al filtrelor de ecran de confidențialitate este acela că reduc strălucirea de la soare și alte surse de lumină. Acest lucru face mai ușor să lucrați în orice moment al zilei. Ați putea observa, de asemenea, că ochii se simt mai putin incordati de la ședințe lungi la ecranul computerului după ce ați instalat un filtru.

Acest lucru se datorează faptului că filtrul ecranului de confidențialitate minimizează razele UV venind în cealaltă direcție. Pentru a ajuta mai mult la încordarea ochilor, luați în considerare să investiți într-o pereche de ochelari speciali pentru computer.

Dimensiunea filtrului

Ecranele computerului sunt măsurate în centimetri pe un unghi în diagonală. De exemplu, un laptop de 15 inch va avea un ecran care masoara exact 15 inci din colțul din stânga sus al ecranului până în colțul din dreapta jos.

Când măsurați ecranul laptopului sau monitorul desktop pentru a se potrivi cu un filtru de confidențialitate, asigurați-vă că utilizați numai zona de afișare reală și nu orice borduri sau lunele care îl înconjoară.

măsurarea ecranului laptopului

1. SenseAGE

SenseAGE este un producător din Taiwan care produce o gamă de accesorii pentru computere, smartphone și tablete, inclusiv filtre de ecran pentru confidențialitate. Filtrele lor sunt proiectat în principal pentru ecrane de monitor utilizat cu computere desktop, astfel încât utilizatorii de laptopuri pot avea nevoie să găsească o soluție alternativă.

Ecran de confidențialitate SenseAGE 23 inchFiltrele de ecran de confidențialitate de la SenseAGE sunt disponibile fie în raportul 16: 9 sau 16:10, cât și în dimensiuni variind de la 17 inci la 24 inci pentru utilizatorii de PC-uri. Filtrele pot fi achiziționate și la intervale de jumătate de inch, ceea ce este util dacă aveți un monitor cu dimensiuni unice.

Utilizatorii Apple cu un desktop iMac mare vor fi bucuroși să știe că SenseAGE oferă filtre de confidențialitate proiectate special pentru aceste afișaje. Rețineți că aceste filtre speciale vor costa mai mult decât cele de dimensiuni similare pentru computerele desktop.

Vizibilitate: Filtrele de ecran de confidențialitate SenseAGE oferă vizibilitate în intervalul de unghi de 30 de grade, care este standard pentru astfel de dispozitive. Compania subliniază că filtrele lor sunt special conceput pentru blocarea formelor de lumină albastră care sunt o cauză comună a încordării ochilor în rândul utilizatorilor de calculatoare.

SenseAGE susține, de asemenea, că filtrele ecranului lor de confidențialitate vor oferi între 15 și 23 la sută o claritate mai bună în comparație cu modelele concurenților. Ecran claritatea este critică pentru toți utilizatorii de computere, deoarece nu doriți ca filtrul dvs. să reducă capacitatea de a vedea conținutul pe ecran.

Comentarii: Filtrele realizate de SenseAGE au în general recenzii pozitive în ceea ce privește calitatea imaginii și funcția de blocare. Cu toate acestea, au fost semnalate probleme legate de obținerea unui filtru SenseAGE pentru a rămâne blocat pe un monitor de computer.

SenseAGE spune că produsele lor oferă șase moduri diferite pentru instalare, deși majoritatea implică să se bazeze pe benzi adezive pentru a conecta filtrul la luneta afișajului tău. Aceste benzi adezive își pot pierde puterea în timp din cauza prafului și a altor factori, ceea ce va face dificilă menținerea filtrului pe loc.

Achizițiile de filtre pentru ecranul de confidențialitate SenseAGE sunt livrate cu un set standard de accesorii, incluzând un set de file file și un set de benzi adezive. Ca un plus frumos, filtrul vine cu o cârpă specială din microfibră pentru curățarea prafului și a altor resturi de pe dispozitiv.

2. BesLif

BesLif este o companie relativ nouă care a intrat pe piața filtrelor de ecran de confidențialitate.

Acestea oferă o gamă largă de produse concepute pentru a se potrivi monitoarelor PC cu ecran lat, precum și mai multe filtre create special pentru display-urile Mac. Filtrele lor vor se potrivesc celor mai comune dimensiuni ale ecranului deși nu oferă la fel de multe variante ca concurenții precum SenseAGE.

Ecran de confidențialitate BesLifFiltrele fabricate de BesLif vor restricționa vizualizarea la unghiul de 30 de grade standard în industrie. Produsele lor includ, de asemenea tehnologie anti-strălucire și au laturi reversibile: unul pentru un aspect lucios și unul pentru un aspect mat. Utilizatorii au posibilitatea de a comuta între cei doi cu o întrerupere minimă.

Cost: În medie, costul de vânzare cu amănuntul al filtrelor de ecran de confidențialitate BesLif este mai mare decât al altor concurenți, mai ales când vine vorba de laptop-urile Mac și versiunile desktop. Prețul poate fi justificat datorită designului de înaltă calitate și elegant al filtrului, despre care BesLif spune că este cu 12% mai luminos decât modelele similare..

Pro: Unul dintre cele mai mari avantaje ale filtrului de ecran de confidențialitate BesLif este că acesta este rezistent la zgarieturi și reduce la minimum cantitatea de praf colectată. În plus, filtrele lor oferă o instalare ușoară, fără a fi necesare benzi adezive sau lipici. Filtrele BesLif folosesc o tehnologie magnetică specială pentru a se atașa în siguranță și în siguranță pe monitorele de monitorizare. Unele versiuni mai noi de filtre BesLif oferă o opțiune de instalare și de glisare pentru instalare.

Achizițiile unui filtru de ecran de confidențialitate BesLif nu vin cu cârpe de curățare sau accesorii suplimentare. Cu toate acestea, compania folosește materiale de ambalare simple, care nu sunt toxice și mai bune pentru mediu, ceea ce poate fi important pentru cumpărătorii care doresc să achiziționeze un nou filtru..

3. Aiscpro

Compania Aiscpro își fabrică linia de filtre de ecran de confidențialitate din Coreea folosind materiale locale. Oferta Aiscpro pe piață include mai puține varietăți decât unii concurenți, deși contribuie la simplificarea strategiilor de vânzare și de comercializare.

Protecție magnetică de protecție magnetică AiscproFiltrele de la Aiscpro sunt împărțite în două diviziuni principale: monitoare cu ecran lat și monitoare pentru laptop. Modelul pentru monitoare cu ecran lat poate fi personalizat într-o gamă de dimensiuni de la 19 la 24 de inci. Opțiunea laptopului vine doar pe un model de 15 inci care se potrivește cu cele mai multe ecrane Mac sau PC.

Cost: Prețul de vânzare cu amănuntul al filtrelor de ecran de confidențialitate Aiscpro este în partea superioară în comparație cu dispozitivele similare, în principal datorită tipului și aprovizionării materialelor. Potrivit companiei, rezultatul este că filtrele lor creează o mai bună claritate pentru privitor și o experiență mai întunecată pentru cei care vizionează într-un unghi diferit.

Vizibilitate: La fel ca și alte mărci de filtre de ecran de confidențialitate, modelele Aiscpro vin cu un plus suplimentar de a fi bune pentru ochii tăi. Modelele lor blochează 97% din lumina UV și 70% din lumina albastră, cele mai comune două surse de încordare a ochilor cu calculatoarele.

Comentarii: Linia de filtre a ecranului de confidențialitate Aiscpro a obținut recenzii pozitive ale utilizatorilor de pe web, în ​​mare parte datorită subțeniei sale și instalării ușoare. Multe alte mărci de filtre sunt construite cu plastic gros care aproape se simte ca și cum ai pune un geam de sticlă în fața ecranului. Pe de altă parte, modelele Aiscpro sunt asemănătoare unui film și în medie 0,4 milimetri grosime, ceea ce le face greu observabile atunci când folosiți computerul.

În ceea ce privește instalarea, Aiscpro oferă două opțiuni. Filtrele lor de desktop mai ieftine vin cu părți glisante din plastic pe care le atașați de partea monitorului, astfel încât să puteți glisa cu ușurință filtrul de film în fața ecranului. Este Ușor de instalat sau eliminați, dar poate fi dificil să vă mențineți centrat.

Filtrele mai scumpe Aiscpro pentru laptop-uri vin cu tehnologie magnetică, asemănătoare modelelor BesLif. Magneții din filtrul ecranului îl vor păstra perfect centrat și nu reprezintă un risc pentru părțile interne ale computerului. În plus, filtrele pentru ecranul laptopului Aiscpro includ găuri special concepute pentru a permite accesul camerei web. Acest lucru înseamnă că puteți participa la o chat video sau într-o întâlnire fără a fi necesar să eliminați filtrul de film.

Odată cu achiziționarea unui filtru de ecran de confidențialitate Aiscpro, primiți o cârpă de curățare din microfibră și un manual de instrucțiuni. Pentru modelele de birou care necesită instalarea pieselor, sunt incluse două seturi de glisiere din plastic, în cazul în care unul se rupe sau nu poate fi atașat ușor.

4. KAEMPFER

KAEMPFER este un brand popular popular care este specializată în producerea de filtre de ecran de confidențialitate. La fel ca mulți dintre concurenții lor, își împart liniile de produse în două categorii principale: filtre pentru desktop și filtre pentru laptop, ambele cu o gamă de dimensiuni acceptate.

KAEMPFER 27 inch pentru mac

Pe partea de desktop a lucrurilor, filtrele KAEMPFER sunt disponibile începând de la 17 inci și mergând până la 27 inci, care este mai mare decât multe mărci concurente. În linia de filtrare pentru desktop, există modele specifice concepute pentru a sprijini cea mai recentă versiune de computere iMac, cu un display retină de înaltă rezoluție.

Pentru filtrele de ecran pentru laptop, KAEMPFER nu diferențiază între modelele Mac și PC. Acestea oferă cinci dimensiuni, începând de la 11,6 inci și ajungând până la 15,6. Aceasta include unele dimensiuni de laptop care sunt mai puțin obișnuite și pot fi dificil de asortat cu alte mărci.

Vizibilitate: KAEMPFER oferă industriei o vizibilitate unghiulară de 30 de grade a industriei și folosește o acoperire polarizată pe plasticul lor pentru a reduce lumina albastră dăunătoare și strălucirea enervantă. Folosesc materiale de înaltă densitate pentru a preveni zgârieturile sau alte avarii. Cei mai mulți recenzori sunt de acord că filtrele de ecran de confidențialitate KAEMPFER sunt construit pentru a dura mult timp.

Contra: Cu toate acestea, mai mulți utilizatori au raportat probleme de instalare cu filtrele desktop și laptop KAEMPFER. Toate modelele lor necesită un sistem complex de file și benzi adezive pentru a permite filtrului să alunece de-a lungul ecranului. Din păcate, instrucțiunile de instalare nu sunt clare, iar filele și benzile s-ar putea să nu rămână în loc. Unii utilizatori au decis în schimb să atașeze filtrul folosind banda simplă.

Pe partea strălucitoare a lucrurilor, KAEMPFER oferă în mod semnificativ prețuri mai mici pe filtre decât în ​​comparație cu concurenții, în special pentru modelele desktop și laptopuri de dimensiuni mari.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me